Heb kippendijfilet in D nog niet gezien. Hähnchen-Oberschenkel ohne Knochen ohne Haut wordt het genoemd. Het is er blijkbaar wel, maar kwam het nog niet tegen.quote:Op maandag 6 augustus 2018 10:55 schreef Hojdhopper het volgende:
Ik post het even hier, want dit lijkt me geen eigen topic waard. Hoop dat dat oké is..
Ik wilde laatst kipfilet vervangen door kipdijfilet. Maar geen idee hoe dat in het Duits heet. Iemand een idee? Of heeft iemand zo'n schema van waar welk stuk kippenvlees vandaan komt. Dan kan ik het vergelijken met een Duitse versie.
Ah, zo makkelijk. Dacht dat dit toch een ander deel van de kip was, maar Google lijkt het te kennen! Thanks!quote:
Ik denk dat je nog wel even moet opletten of het idd filet is, maw of het bot er wel uit is. Ik heb me daar zelf wel eens in vergist en het was nog best een klus om het bot eruit te snijden.quote:Op maandag 6 augustus 2018 11:33 schreef Hojdhopper het volgende:
[..]
Ah, zo makkelijk. Dacht dat dit toch een ander deel van de kip was, maar Google lijkt het te kennen! Thanks!
Groene zeep?quote:
Lavendel gok ikquote:
vergeet de geur van boenwas niet ..quote:Op maandag 6 augustus 2018 12:33 schreef freecell het volgende:
Of de menggeur bij mijn ouders thuis.
Old-spice, gekookte groente, sigaren (hij rookt binnen), koffie met een schepje Buisman en tegen 11:00 een borreltje (het is tenslotte vakantie/zomer/bijna kerst/verjaardag)
Lavendel op een schip?quote:
Welkom thuis! Vanavond alles tegen elkaar open en hopelijk koelt het wat af.quote:Op maandag 6 augustus 2018 13:08 schreef kwakz0r het volgende:
Ik vind die ajax best lekker ruiken
Wij zijn thuis! Om drie uur gaan rijden, pure rijtijd 8u en 15 min, onderweg in totaal anderhalf uur pauze gehad.
Heerlijk, nog de hele middag om te niksen en filevrij thuisgekomen (ok twee bijna ongelukken en even file in NL. Zal ook eens niet).
Het is wel 29 graden in huis. In Denemarken was t gisteren 19 graden RIP...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |