Aziaten gooien altijd zoveel door hun eten en het is is lekkerquote:Op zondag 5 augustus 2018 12:24 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik snap echt niet waarom je 99,9% van wat de wereld aan voedingsmiddelen te bieden heeft zou bestempelen als per definitie verpestend voor je eten.
Om verdrietig van te worden. Geen knoflook, komijn, peterselie, citroensap
Terwijl msg volstaat. .quote:Op zondag 5 augustus 2018 15:39 schreef Friday12 het volgende:
[..]
Aziaten gooien altijd zoveel door hun eten en het is is lekker
Gezondheid gaat het me niet om. Het is puur een kwestie van smaak. Als ik kookprogramma´s kijk denk gvd allemaal onnodige zooi die ze toevoegen. Ik zeg niet dat ik het niet lust of niet lekker kan vinden. Maar wel dat ik het lekkerder vind zonder dingen erbij.quote:Op zondag 5 augustus 2018 11:23 schreef RobinOok het volgende:
Ik vind het oprecht sneu dat mensen zich zo gek laten maken door de gezondheidsmaffia. Eerst maakten ze mensen fobisch voor vet, nu suiker en zout. Vlees is ook al slecht. We aten in Nederland altijd al karig, maar nu nog smakeloos ook.
Koken is nu echt gedegradeerd tot voedsel warm maken. Oh wee als het ergens naar smaakt, dan zal het wel ongezond zijn.
Bah. Bij een goed stuk vlees kan ik er nog inkomen maar een frikandel.quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 15:44 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Opa is sinds 2010 dood en oma is dement en denkt dat ik een enge vent ben als ik op bezoek kom.
Maar effe serieus. Als ik bv. een broodje frikandel haal (wat ik 1x per jaar doe nu ik erover denk) dan wil ik geen saus of boter erbij hebben. Zelfde met haring, daar wil ik geen broodje bij en al helemaal geen uitjes.
Is allemaal smaak he.quote:Op zondag 5 augustus 2018 18:52 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Bah. Bij een goed stuk vlees kan ik er nog inkomen maar een frikandel.
Genoeg geprobeerd, maar niet te vreten zonder peper en zout. We in echte boter gebakken en niet in rommel met bijsmaak als Croma.quote:Op zondag 5 augustus 2018 18:54 schreef -Ondskapt- het volgende:
Ik ga hier verder niet over door zoals gisteravond. Maar zou mensen toch willen aanraden om eens een goede biefstuk bij de slager te halen zonder na het bakken kruiden, zout, peper of wat dan ook erbij te doen. De smaak van zichzelf is al heerlijk.
Wel eens gehad als ik vergeten was zout erover te gooienquote:Op zondag 5 augustus 2018 18:54 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Is allemaal smaak he.
Ik ga hier verder niet over door zoals gisteravond. Maar zou mensen toch willen aanraden om eens een goede biefstuk bij de slager te halen zonder na het bakken kruiden, zout, peper of wat dan ook erbij te doen. De smaak van zichzelf is al heerlijk.
(ik zeg niet dat het moet voordat er weer een shitstorm ontstaat maar probeer het eens)
Ergens zal je misschien wel een punt hebben, met mooie producten alleen vind ik een frikandel weer een anti-voorbeeld.quote:Op zondag 5 augustus 2018 18:54 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Is allemaal smaak he.
Ik ga hier verder niet over door zoals gisteravond. Maar zou mensen toch willen aanraden om eens een goede biefstuk bij de slager te halen zonder na het bakken kruiden, zout, peper of wat dan ook erbij te doen. De smaak van zichzelf is al heerlijk.
(ik zeg niet dat het moet voordat er weer een shitstorm ontstaat maar probeer het eens)
Doe je wel boter op een frikandelbroodje?quote:
Ik doe bijna nooit boter op mijn brood. Sorry!quote:Op maandag 6 augustus 2018 00:29 schreef Sardu het volgende:
[..]
Doe je wel boter op een frikandelbroodje?
Ik zou bv nooit saus over mijn biefstuk gooien zout en peper is primaquote:Op maandag 6 augustus 2018 00:21 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Ergens zal je misschien wel een punt hebben, met mooie producten alleen vind ik een frikandel weer een anti-voorbeeld.
Ah vind ik wel lekker. Geen mayo maar even wat rode wijn ui en mosterd in de pan waarin je biefstuk hebt gebakken vind ik lekker.quote:Op maandag 6 augustus 2018 00:34 schreef Friday12 het volgende:
[..]
Ik zou bv nooit saus over mijn biefstuk gooien zout en peper is prima
tenzij ik ergens zou eten en het is een schoenzool
Hahahaha. Jij bent ook niet helemaal goed wijs.quote:Op zondag 5 augustus 2018 23:45 schreef RobinOok het volgende:
Vlees gebakken zonder zout is per definitie minder lekker dan vlees gebakken met zout. Dat is niet eens een kwestie van smaak, dat is een aantoonbaar, bewijsbaar feit.
Zou kunnen, maar voor mij zit er genoeg smaak aan aardapels als ik ze zo kookquote:Op zondag 5 augustus 2018 10:22 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ooit gehoord van osmose? Als je aardappels kookt zonder zout, worden ze smaaklozer.
dquote:Op maandag 6 augustus 2018 07:00 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Hahahaha. Jij bent ook niet helemaal goed wijs.
Ga jij nou voor andere mensen bepalen wat zij lekker vinden? 😂
Waarom was je te dik en at je teveel zout en suiker dan?quote:Op zondag 5 augustus 2018 18:48 schreef -Ondskapt- het volgende:
[..]
Gezondheid gaat het me niet om. Het is puur een kwestie van smaak. Als ik kookprogramma´s kijk denk gvd allemaal onnodige zooi die ze toevoegen. Ik zeg niet dat ik het niet lust of niet lekker kan vinden. Maar wel dat ik het lekkerder vind zonder dingen erbij.
Op de middelbare school at ik altijd bruin brood zonder iets er op en een fles water. De opmerkingen die ik kreeg `daar zit toch geen smaak aan´ en ´waarom zit er geen smaakje in je drinken´. Wel, omdat ik het op die manier lekker vind? Waar bemoeien mensen zich mee?
Ik ben mijn hele leven zeer slank geweest totdat ik Olanzapine (anti-psychotica) ging slikken. De meest mensen die die pillen slikken komen binnen 1 jaar tientallen kilo's aan. Bij mij was het - gelukkig - niet zo erg. Maar wel een tijd te dik geweest. Zit nu weer op een gezond gewicht sinds ik let op wat ik eet.quote:Op maandag 6 augustus 2018 11:02 schreef Fokpop het volgende:
[..]
Waarom was je te dik en at je teveel zout en suiker dan?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |