abonnement Unibet Coolblue
  maandag 27 november 2000 @ 22:48:25 #26
2049 Dark
AKA Bestweldonker
pi_499272
quote:
Op 27 november 2000 20:13 schreef Moor het volgende:
Bianca helpen ??? Ammenooitniet !!! Heb nog nooit zo'n opdringerige, van zichzelf overtuigde, in ieders privé-emoties binnendenderende, ab-so-luut niet naar anderen luisterende, REGELNEEF op marine-gympen gezien ! BAH !!

Maar het mooiste was: vanavond zag je TWEE cobra's tegenover elkaar, in elkaars ogen spiedend wie het onderspit zou delven. Hieke hyper-sarcastisch met : "en dat zou ik dan wel weten ?" Intussen pis-en-pis-nijdig, jaloers dat B. aan hààr Fewdie's emoties had zitten wroeten (eindelijk 'ns iemand die dààrtegen protesteert, die hulp-uithuil-terreur van die meid sinds het BEGIN!),
en tegelijkertijd onzeker: "moet ik weggaan dan?" Prachtige televisie, en gruwelijke emotionele vivisectie van de-mens-op-zijn-laagst : veel gekonkel, veel achterbaksheid, veel geldingsdrang, scheutje of 27 alcohol, en klaar is de cake !
Zó voor het opsmullen....als je ervan houdt, tenminste....

En dan die officiele BB-site maar volhouden 'dat de dames het weer hebben bijgelegd'.... NIKS bijgelegd, óórlog is het, en het zal alléén maar erger worden, Hieke is nu gewaarschuwd. Privé DBK of niet, Bianca ZAL zich mengen, in iedere SCHEET die gelaten wordt daar in die bouwkeet ! Driewerf BAH !!!!


Moor, jij schrijft precies wat ik dacht, heb net de video bekeken en dacht, Bianca driewerf BAH!

WAT DOE JE ME AAN ZEG....? HEEEEE HIEKE, WAT DOE JE ME AAN.............NEEEEEEE, ZEG HEEEEEEE HIEKE, WAT DOE JE ME AAN??????

Wie doet wie nu wat aan, Bianca

.

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee!
pi_499464
ik wil alleen even zeggen dat ik de userpic van f_l onwijs goed vind, mèn wat is dat een leuke meid. dat trekje met d'r mond, rrrr

rafraîchissant pour la gorge et le pharynx
  maandag 27 november 2000 @ 23:55:14 #28
1464 ART
FOK!member
pi_499518
quote:
Op 27 november 2000 22:22 schreef Moor het volgende:
Nee - flashack van jou, nou goed ?
Hmmm. Volgens mij ben ik niet zo sterk in huis-tuin-en-internet-psychologietjes als jij.
Het is het Gesprek waar het om draait
pi_499553
(nieuw hier , lees forum al een tijdje)

Re. houding van Hieke
Ik denk Hieke zich toen ze het huis in ging niet heeft gerealiseerd wat een impact de camera's op haar zouden hebben en hoe het is om afgesloten te zijn van de buitenwereld (min of meer, BB blijkt redelijk flexibel daarin). En zeker niet in combinatie met de situatie waarin ze zich nu bevind met Ferdi. Toegegeven, daar heeft ze zelf ook wel aan meegewerkt.

Ik denk dat ze zich wel degelijk bewust is van wat het kan betekenen voor haar thuisfront, wat de kijkers er van zullen zeggen (zie op de BB site 'Ferdi en Hieke deel 2 van 26-11 <<Maar dan zegt Hieke eindelijk iets. "En Indy dan? Geloof me nou, Indy...geloof me." Ferdi: "Wat?" Hieke: "Geloof me nou, iedereen lacht zich rot. Ze denken dat ik er om vraag. Ze zeggen...die Hieke...iedereen lacht zich rot. Ze zien je als een poppetje. Ze staan allemaal te lachen." >> )

Hoe het zit met Farid, daar kan ik werkelijk geen inschatting van maken, maar dat die relatie niet helemaal oke was, dat lijkt me duidelijk.

Volgens mij zit Hieke zo met zichzelf en haar gevoelens in de knoop, dat ze daarom ook steeds zo geheimzinnig en stiekem doet, omdat ze zichzelf zeker niet bloot wil geven tegenover de kijkers (ze probeert steeds plaatsen te vinden waar de camera haar niet kan zien), maar wel eerlijk wil zijn tegenover Ferdi en Bianca.

(natuurlijk kan ik het allemaal bij het verkeerde eind hebben, maar ik vind Hieke zeker niet berekenend...)

(edit: klein foutje, zal de nieuwigheid wel zijn)

[Dit bericht is gewijzigd door MissE op 28-11-2000 00:09]

dus...
  dinsdag 28 november 2000 @ 10:23:52 #30
1571 marky
Heerlijk.... sleur
pi_500041
Ik hab al enige tijd het idee dat Hieke het zelfde voor Ferdi voelt als Ferdi voor Hieke.

De opmerking van Bianca in de DBK naar Ferdi toe dat Hieke iemand thuis heeft is dubbel. Het zou kunnen betekenen dat ze nooit eerlijk tegenover Ferdi kan zijn omdat zei een thuisfront heeft en die niet wil kwetsen op de TV. Het kan ook betekenen dat hij het moet zien als tijdelijk en dat het na het programma over moet zijn.

Vanmorgen was Hummie in de uitzending van VOO waarin ze op de vraag of Hieke ook niet gewoon verliefd was een wat twijfelend antwoord gaf en volgens Hummie was Hieke aan het spelen met vuur. Ook gaf ze aan dat het ondanks alles redelijk goed met Ferdi ging. En dat ze op dit moment nog zeker niet van plan waren Ferdi uit het huis te halen. Er was een goed contact met de psycholoog.

Al met al heb ik wel het idee dat ook de redaktie, voor het eerst, de situatie wel riskant vind. Ik vraag me af of en wanneer ze gaan ingrijpen.

abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')