abonnement Unibet Coolblue
pi_181569432
quote:
Nadia Bouras, historicus aan de Universiteit Leiden, stelt dat er sprake is van een allochtonenstop bij de NPO. De omroep weigert momenteel projecten met gekleurde mensen. Dat schrijft ze op Twitter. Drama is één van de speerpunten van de NPO, maar het drama bij de publieke omroep is volgens Bouras veel te wit. “Als je de nieuwe plannen van de NPO bestudeert lijken niet witte Nederlanders überhaupt niet te bestaan in het blikveld van televisiebobo’s“, zegt de geërgerde historica.
Voor niet-westerse mensen is geen plek meer, zegt Bouras. “De NPO heeft meerdere dramaseries met bekende namen en goede scenaristen, waaronder een dramaserie over vijftig jaar Marokkanen in Nederland, afgewezen met als reden ‘we doen al iets met Turken/Antillianen’.”

Ze vindt het absurd. “Zo frustrerend voor al die makers met prachtige ideeën. Nauwelijks inhoudelijke kritiek, maar een asociaal ‘sorry, we doen al iets met Turken’. Dat het nog bestaat!”

“Maar wel een programma maken over boze burgers. Want daar horen we zo weinig over. Maar wel Rutger Castricum (verdiende tonnen met niks doen. VAN ONZE BELASTINGCENTEN) en boze burgers. Om te janken.”

“Echt vreselijk. De onevenredige aandacht voor boze burgers gaat ons nog wreken.”
:')
  zaterdag 1 september 2018 @ 14:17:26 #27
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_181620500
In zo'n enorme onbenulligheid een klassieker in wording, van eerder dit jaar:

http://www.mediacourant.n(...)egenwoordig-te-zout/

quote:
Daphne Deckers, voormalig gezicht van Boulevard, heeft het idee dat Hamka’s tegenwoordig veel zouter zijn dan vroeger. Dat laat ze dit weekend weten in haar column in de Vrouw. Hamka’s is de stoere en brosse klassieker van chipsfabrikant Lay’s, bestaande uit onder meer maïs, tarwe, ham- en kaassmaak en – volgens Deckers dus – héél veel zout. “Ik nam laatst weer eens een handje Hamka’s, nou, daar mag je wel een glas water naast zetten, zó zout zijn die geworden.“

Deckers vraagt zich af wat Lay’s hier in godsnaam mee gedaan heeft. Ze vindt het echt heel vervelend. “Zitten er meer smaakversterkers in? Goedkopere ingrediënten? Ik weet het niet.”

Vrienden en familie van Deckers hebben hier ook geen antwoord op. “Ik had het hier laatst met mijn moeder over, en ze was het met me eens.”

Verder vindt Deckers ook dat Bastognekoeken ‘suikerachtiger’ zijn geworden dan vroeger en ergert ze zich aan de toegenomen hardheid van muntendrop. “En ze zijn gladder ook, alsof er een waxlaag overheen zit.”

Wat Deckers van de hedendaagse winegums en pennywafels vindt, kunt u dit weekend lezen in haar informatieve column ‘Smaak’ in de Vrouw, of via Blendle.
pi_181629725
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 september 2018 14:17 schreef Eightyone het volgende:
In zo'n enorme onbenulligheid een klassieker in wording, van eerder dit jaar:

http://www.mediacourant.n(...)egenwoordig-te-zout/

[..]

:D kende ik nog niet zeker een topper :')
pi_181636912
quote:
Alberto scoort slecht met Undercover in Nederland

Het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland, de tv-show waarin Alberto Stegeman in de camera fluistert welke spannende dingen hij allemaal aan het doen is, is vrijdagavond vreselijk slecht van start gegaan op SBS 6. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Stegeman heeft weer ergens een nepbom geplaatst en heeft daarmee de media gehaald, dus over aandacht had hij niet te klagen. Toch keken er vrijdag slechts 316.000 mensen (5,8 procent) naar zijn tv-show.
Undercover in Nederland scoorde ver onder het zendergemiddelde van SBS 6. Het programma wist maar nét een plaats te behalen in de dagelijkse kijkcijfer top 25, namelijk de laatste plaats.

Jarenlang was Undercover in Nederland een succesvolle vaste waarde op de zondagavond van SBS 6, maar op de vrijdagavond kijkt er geen hond naar het programma.
De concurrentie is stevig op vrijdag, want veel mensen kijken dan naar groot amusement. Bijna de helft van alle tv-kijkers keek om half tien naar The Voice Senior op RTL 4 of Eén tegen 100 op NPO 1.

Stegeman zat vrijdagavond onder meer in de talkshow M om zijn programma te promoten.
:D
  dinsdag 4 september 2018 @ 12:28:07 #30
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_181681369
_O-

http://www.mediacourant.n(...)e-in-plaats-van-wit/

quote:
Het was gisteren een spannende dag voor de fans van RTL Boulevard, want anchor Luuk Ikink had ‘s middags op Instagram een hele nieuwe vormgeving aangekondigd. “Vanavond begint het nieuwe tv-seizoen en ondanks dat we de hele zomer hebben doorgewerkt, hebben we toch nieuwe vormgeving“, verklapte hij. Uiteindelijk bleek er niet veel te zijn veranderd. Het headlineblokje dat naast Ikink verschijnt als hij het laatste shownieuws bespreekt is nu oranje in plaats van wit.

Na het openeingsitem van RTL Boulevard en voorafgaand aan het laatste item heeft Ikink altijd een blokje waarin hij puntsgewijs een aantal nieuwtjes bespreekt. Naast hem verschijnen de onderwerpen opgesomd in een blokje.

Voorheen was het blokje wit gekleurd met oranje tekst, maar nu is het blokje oranje gekleurd met donkeroranje tekst.
...en de mensen die er reageren, zien de humor weer eens niet. :')
pi_181681474
Sowieso mooi, elke scheet van Ikink komt op Mediacourant.
pi_181682628
http://www.mediacourant.n(...)ick-5-uur-live-meer/

quote:
Afgelopen weekend onthulde Patty Brard nog dat John de Mol liever geen vrouwen van boven de 50 kilo in zijn programma’s heeft. Het gerucht gaat dat Zwitserlood mogelijk niet aan die norm voldeed.
_O- _O- man man man
't Echte en 't ware!
pi_181728219
quote:
Angela de Jong en Jan Slagter, twee zwaargewichten uit de Nederlandse media-industrie, openen frontaal de aanval op Twitter.
:D
http://www.mediacourant.n(...)n-aanval-op-twitter/
pi_181812970
quote:
Wendy van Dijk emotioneel van leeg kantoor Erland

Wendy van Dijk kreeg het even te kwaad toen ze vorige week op haar eerste werkdag van het nieuwe tv-seizoen het voormalig kantoor van haar man Erland Galjaard in liep. Dat vertelt de RTL 4-ster in de rijdende talkshow van NU.nl. Galjaard was jarenlang dé tv-baas van RTL en kon Van Dijk op die manier leuke klussen leveren; zo regelde ze via hem de show Wie Ben Ik. Nu zit Galjaard er niet meer, is ze haar serie Moordvrouw kwijtgeraakt en heeft ze een baas waar ze niet mee in bed ligt.
Het is allemaal even wennen voor Van Dijk. “Ik moet je eerlijk zeggen: toen ik vandaag voor het eerst hier zijn kantoor binnen stapte, kreeg ik het echt te kwaad. Ik dacht: Jezus. Ineens voelde ik een soort van: huh, hij is er niet. Dat is wel echt heel gek. Maar ook omdat hij zóóó goed was.”

Galjaard was de kampioen van RTL, wil Van Dijk zeggen. “Dat is echt waar. Dat is echt waar. Hij kon als geen ander – en dan spreek ik voor alle presentatoren, dat weet ik zeker – de juiste mensen op de juiste plek neerzetten. Als Erland zei: ‘Dit kan jij, dit is een programma voor jou.’ Dan wist je dat het ging lukken.”

Voelt ze zich onveiliger bij RTL nu Galjaard weg is? “Ik heb er nooit een bepaald gevoel bij gehad. Ik had natuurlijk al lang mijn sporen verdiend, voordat hij überhaupt zijn positie in nam bij 4. Ik had toen al drie sterren in mijn zak zitten.”

Haar contract bij RTL loopt tot eind 2019. “Vooralsnog zit ik hier en hoop ik dat ik hier mag blijven, want ik doe zo veel leuke dingen, weet je. Het is best een behoorlijk groot pakket: Moordvrouw, Wie Ben Ik, alle Voices. Ja, van Moordvrouw komt er geen nieuw seizoen, maar ik heb het niet afgeschreven. We weten het echt niet. Dat is wel gek. Het is ook wel even rustig. Moordvrouw was wel heel intensief naast alle programma’s die ik deed. Het was een behoorlijk ding in de agenda.”

RTL zit in zwaar weer. Veel kijkers lopen weg naar alternatieven als Netflix en YouTube. “Al die jonge YouTube-gastjes willen uiteindelijk televisiemaken. Of ze doen in elk geval wat wij ook al deden, snap je, met verborgen camera’s, grappen en grollen. Dat is gewoon Bananasplit.”

Van Dijk blijft varen op haar eigen kracht. “Ik denk dat mijn grootste talent oprechte interesse in mensen is. Het is gewoon echt. Ik weet nog dat ik Over De Roooie deed, heel lang geleden, met Mattias Scholten. Dan moesten we als laatste onderdeel woonwijken ingaan en aanbellen bij mensen met opdrachten als: ‘Schop je stofzak door de woonkamer en vind tien anderen die het ook doen.’”

“Hij had er een blóedhekel aan om aan te bellen bij vreemde mensen. Hij werd helemaal gek. Hij keek me aan en zei: ‘Jij vindt die mensen echt leuk, hè?’ Daar kon hij gewoon niet bij. Ik denk dat dat het eigenlijk is.”


[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 10-09-2018 10:28:01 ]
pi_181813065
hoeveel zou zo site als Mediacourant nu opleveren aan advertentie-inkomsten?
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 10 september 2018 @ 19:59:20 #36
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_181823483
quote:
10s.gif Op maandag 10 september 2018 10:27 schreef Handleiding het volgende:

[..]

_O-
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 10 september 2018 @ 20:25:32 #37
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_181824104
Mijn favoriete Mediacourant zijn die artikelen met een kop als "WENDY VAN DIJK GAAT SCHEIDEN VAN ERLAND GALJAARD".

Waarna in het artikel zelf de bron een voorspelling van "Bep het Medium" blijkt te zijn uit de Prive of de Weekend.

En dan daaronder de verontwaardigde comments van Kees en Ria lezen. Wat heerlijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_181835727
quote:
De kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys beginnen nu wel heel zorgwekkend geworden. Het programma opende zijn tweede uitzendweek maandagavond met een laagterecord: 396.000 kijkers (11,5 procent). Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Presentator Twan Huys valt bijna uit de kijkcijfer top 25 met zijn nieuwe talkshow op RTL 4; hij bezet de aller-, allerlaatste plaats. Het begint erop te lijken dat zijn aanstelling inderdaad toch een verkeerde keuze is geweest.

Oud-RTL-baas Erland Galjaard werd er door iedereen (lees: zijn vrouw Wendy van Dijk) altijd om geroemd dat hij de juiste mensen op de juiste plekken wist te zetten, maar zijn laatste wapenfeit voor RTL is toch wel een mislukking: het binnenhalen van Huys.

Een aantal critici verbaasden zich al direct over de keuze voor Huys. Humberto Tan was dan wel a-journalistiek, maar Huys is wel weer héél erg de andere kant van het spectrum. De RTL-kijker wil iets meer entertainment dan hij of zij op de late avond van NPO 1 kan krijgen, maar Huys biedt dat niet.

De RTL-kijker laat nu onomwonden blijken dat ze niet op Huys zit te wachten. De presentator viel maandag dus voor het eerst bijna uit de kijkcijfer top 25. Hij kan op geen enkele aanvangsbestelling rekenen; de kijker blijft liever bij Pauw, dat 724.000 kijkers (27 procent) scoorde. _O-


[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 11-09-2018 12:41:57 ]
  woensdag 12 september 2018 @ 12:49:52 #39
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_181856819
Soms zijn de reacties ook leuk. Over Twan Huys:

quote:
Hij heeft uitstraling van een kikker met maagproblemen.
http://www.mediacourant.n(...)uis/#comment-4194579
pi_181857222
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 12:49 schreef Eightyone het volgende:
Soms zijn de reacties ook leuk. Over Twan Huys:

[..]

http://www.mediacourant.n(...)uis/#comment-4194579
Sowieso is dat bericht weer leuk:
quote:
Dat stelt RTL in een statement. Twan Huys scoort op de late avond van RTL 4 kijkcijfers waar zelfs Humberto Tan nog van zou schrikken.
quote:
Als men dan begint te roepen dat nieuwe programma’s tijd nodig hebben, dan weet je al hoe laat het is.
  Miss 200.000.000! woensdag 12 september 2018 @ 17:08:40 #41
367000 roos94
pi_181862140
Jeffrey Wammes heeft in aanloop naar de opnames van de naakte datingshow Adam Zkt Eva VIPS geen gras laten groeien over waar hij naar op zoek is: een man met een sportief lichaam die groot geschapen is. Daar is RTL 5 hem niet bepaald in tegemoetgekomen. Sterker nog: de eerste kandidaat die vanavond op het eiland arriveert, de 29-jarige Maurice uit Den Haag, gaf gisteren bij Twan Huys ronduit toe dat hij nou niet bepaald meedeed om op te scheppen over zijn pielemuis.
Na een tijdje te hebben doorgebracht met deze glazenwasser en voetbaltrainer geeft Wammes in de aflevering van vanavond al snel aan dat hij toch wel nieuwsgierig is naar de tweede single man, maar zijn komst zal een flinke deceptie zijn geweest.

De tweede single heer was de 21-jarige scholier Valentino uit Den Haag, een twink die ook al niet bepaald voldoet aan Wammes’ eisen. En op een bottom zit de oud-turner al helemaal niet te wachten.

Al met al ligt het niet echt in de lijn der verwachting dat Wammes liefde heeft overgehouden aan zijn tv-datingavontuur. Naar verluidt had hij liever meegedaan aan de eerste aflevering van Adam Zkt Eva.

Hoe het er allemaal precies bij hangt bij Wammes en zijn mannen kunt u vanavond om 20.30 uur zien in Adam Zkt Eva VIPS op RTL 5.

http://www.mediacourant.n(...)t-ongeschikte-dates/
  woensdag 12 september 2018 @ 20:28:59 #42
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181866661
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 17:08 schreef roos94 het volgende:
Jeffrey Wammes heeft in aanloop naar de opnames van de naakte datingshow Adam Zkt Eva VIPS geen gras laten groeien over waar hij naar op zoek is: een man met een sportief lichaam die groot geschapen is. Daar is RTL 5 hem niet bepaald in tegemoetgekomen. Sterker nog: de eerste kandidaat die vanavond op het eiland arriveert, de 29-jarige Maurice uit Den Haag, gaf gisteren bij Twan Huys ronduit toe dat hij nou niet bepaald meedeed om op te scheppen over zijn pielemuis.
Na een tijdje te hebben doorgebracht met deze glazenwasser en voetbaltrainer geeft Wammes in de aflevering van vanavond al snel aan dat hij toch wel nieuwsgierig is naar de tweede single man, maar zijn komst zal een flinke deceptie zijn geweest.

De tweede single heer was de 21-jarige scholier Valentino uit Den Haag, een twink die ook al niet bepaald voldoet aan Wammes’ eisen. En op een bottom zit de oud-turner al helemaal niet te wachten.

Al met al ligt het niet echt in de lijn der verwachting dat Wammes liefde heeft overgehouden aan zijn tv-datingavontuur. Naar verluidt had hij liever meegedaan aan de eerste aflevering van Adam Zkt Eva.

Hoe het er allemaal precies bij hangt bij Wammes en zijn mannen kunt u vanavond om 20.30 uur zien in Adam Zkt Eva VIPS op RTL 5.

http://www.mediacourant.n(...)t-ongeschikte-dates/
Nee danku. _O-
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_181878353
quote:
Luuk Ikink is een beetje de Piet Paulusma van RTL 4: hij is eigenlijk elke dag op tv en als hij er niet is, gaan de alarmbellen rinkelen. Om de kijker van RTL Boulevard gerust te stellen begon Ruben Nicolai de uitzending woensdagavond met een huishoudelijke mededeling. “We beginnen met onze eigen Luuk. Hij is er niet, maar daar heeft hij een hele, hele goede reden voor. Hij is aan de telefoon. Luuk, vertel eens even, hoe begon jouw dag vandaag?“, vroeg hij in de live-uitzending.
Ikink: “Ja, mijn dag begon met een ritje naar het ziekenhuis, want onze dochter is vandaag geboren. Ik hoefde helemaal niks te doen natuurlijk, de moeders moeten altijd het harde werk doen en dat is echt fantastisch om te zien.”

Het is alweer de tweede keer dat de 35-jarige Boulevard-ster vader is geworden. Hij en zijn vrouw hadden al een zoontje met de naam Lieuwe.

Nu is er een dochtertje bij gekomen. “Ze heet Jelka en de tweede naam is Henriëtta, dat is een familienaam van Simone. Zij heeft dat zelf ook als tweede naam.
:')
pi_181891021
quote:
0s.gif Op woensdag 12 september 2018 17:08 schreef roos94 het volgende:
Jeffrey Wammes heeft in aanloop naar de opnames van de naakte datingshow Adam Zkt Eva VIPS geen gras laten groeien over waar hij naar op zoek is: een man met een sportief lichaam die groot geschapen is. Daar is RTL 5 hem niet bepaald in tegemoetgekomen. Sterker nog: de eerste kandidaat die vanavond op het eiland arriveert, de 29-jarige Maurice uit Den Haag, gaf gisteren bij Twan Huys ronduit toe dat hij nou niet bepaald meedeed om op te scheppen over zijn pielemuis.
Na een tijdje te hebben doorgebracht met deze glazenwasser en voetbaltrainer geeft Wammes in de aflevering van vanavond al snel aan dat hij toch wel nieuwsgierig is naar de tweede single man, maar zijn komst zal een flinke deceptie zijn geweest.

De tweede single heer was de 21-jarige scholier Valentino uit Den Haag, een twink die ook al niet bepaald voldoet aan Wammes’ eisen. En op een bottom zit de oud-turner al helemaal niet te wachten.

Al met al ligt het niet echt in de lijn der verwachting dat Wammes liefde heeft overgehouden aan zijn tv-datingavontuur. Naar verluidt had hij liever meegedaan aan de eerste aflevering van Adam Zkt Eva.

Hoe het er allemaal precies bij hangt bij Wammes en zijn mannen kunt u vanavond om 20.30 uur zien in Adam Zkt Eva VIPS op RTL 5.

http://www.mediacourant.n(...)t-ongeschikte-dates/
Deze was echt hilarisch. Want het was exact wat ik dacht toen ik het keek. Maarja, dan weer die reacties van mensen die het niet snappen.
14.gif RaymanNL vindt dit leuk
  Miss 200.000.000! maandag 17 september 2018 @ 09:52:44 #45
367000 roos94
pi_181958313
http://www.mediacourant.n(...)ownieuws-deskundige/

Maurice Wijnen stopt met zijn werk als deskundige in Shownieuws. Hij is vanavond voor het laatst te zien in het tv-programma op SBS 6. Dat heeft hij laten weten op Twitter. Wijnen is niet ontslagen; hij heeft er naar eigen zeggen zelf voor gekozen om op te stappen, omdat hij de televisieklus niet langer kan combineren met zijn overige werkzaamheden. “Ik heb deze keuze gemaakt om mij beter te kunnen focussen op mijn drukke jobs bij Stage Entertainment en Medialane“, zo laat hij weten.
Hij heeft een collage van foto’s met al zijn Shownieuws-collega’s geplaatst. “Graag bedank ik iedereen bij Shownieuws met wie ik al die jaren zo fijn heb samen gewerkt.”

Shownieuws heeft sinds kort de hoofdredacteuren van drie van de vier grote roddelbladen aan de desk zitten, namelijk Evert Santegoeds (Privé), Bart Ettekoven (Weekend) en Guido den Aantrekker (Story), maar een echt bijtertje is de showrubriek nog niet.

Wijnen blijft wel gewoon te zien in The Addams Family.
pi_181958400
:D
  maandag 17 september 2018 @ 15:33:30 #47
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_181964083
http://www.mediacourant.n(...)enen-en-zweetvoeten/

quote:
Frank van der Lende heeft niet alleen een lang lichaam, maar ook hele lange tenen en zweetvoeten. Dat bleek tijdens een interview in zijn 3FM-radioshow met SBS 6-ster Shelly Sterk. Van der Lende vroeg Sterk naar haar onzekerheden, omdat ze zo perfect lijkt. “Jouw leven lijkt perfect: mooiste vrouw door FHM, presentatrice, net getrouwd, harde werkster, leuk met je neefje, noem maar op. Maar je hebt toch vast ook dingen die minder leuk zijn of waar je je voor schaamt?“, vroeg hij.

Daarop zei Sterk: “Ik heb echt hele grote tenen. Nee, maar echt. Er is een keer een artikel op Mediacourant geweest – ik vind het stiekem ook wel grappig – dat mijn tenen langer zouden zijn dan mijn vingers. Dat is ook weer niet waar, maar er is wel een keer een heel artikel over gemaakt.”

Sterk trok daarop haar schoeisel uit en legde haar voeten op tafel. “Ik heb maat 40 en ik ben zo klein!”

Om haar op haar gemak te stellen, kwam Van der Lende toegesneld om zijn eigen voeten op tafel te leggen. Hij heeft maat 48. Sterk: “Wow, jij hebt lange tenen. Jij hebt nog langere tenen.”

Van der Lende kwam er al snel achter dat hij Sterk hier niet per se een plezier mee deed: “Wow, die van mij stinken ook een beetje.”
pi_181983688
quote:
Corry Konings geeft mening over talkshow Twan Huys

Hitzangeres Corry Konings, op dit moment te zien in de RTL 5-hit Expeditie Robinson, mengt zich in de discussie over RTL Late Night. Ze vindt dat Twan Huys het prima doet, maar ze mist wel wat amusement. Dat zegt ze in weekblad Story. Konings kent Huys net als de meeste mensen als correspondent in de VS en later als presentator van Nieuwsuur. Het is volgens de zangeres een man van kwaliteiten. “Dat heeft Twan goed gedaan. En ook nu vind ik dat hij het goed doet.”
RTL Late Night is veel oppervlakkiger dan wat Huys tot nu toe heeft gemaakt. “Dit programma is natuurlijk luchtiger dan wat hij gewend is, maar hij geniet er wel van. Nu zie ik ineens een glimlach op zijn gezicht of hem hartelijk lachen. Dat kon natuurlijk nooit bij Nieuwsuur.”

Nederland krijgt nu te zien wie Huys is, meent Konings. “Je ziet nu nóg meer de persoon achter Twan Huys. En hij laat zijn gasten uitpraten. Ze krijgen de tijd van hem. Dat vind ik belangrijk.”

“Wat ik wel jammer vind, is dat het programma een andere opzet heeft gekregen. Er mag iets meer amusement in, zoals livemuziek
pi_182099128
quote:
Bridget Maasland walgt van natte papiertjes

Bridget Maasland vindt papiertjes die nat zijn gruwelijk vies. Als ze er één tegenkomt krijgt ze direct de rillingen. Dat heeft de presentatrice onlangs gezegd in Koffietijd. Presentatrice Pernille La Lau legde Maasland een dilemma voor: geconfronteerd worden met een enorme spin of met een nat papiertje. “Ewwwww!!! Doe dan maar grote spinnen, daar ben ik bang voor. Natte papiertjes vind ik zo buh, bah. Ik kan er echt niet tegen. Ik weet niet, ik vind dat iets vies“, aldus de televisiester.
La Lau duwde vervolgens een nat papiertje tegen haar kin aan. “Ik vind ook als mensen ARGH (raakt nat papiertje aan, red.), als mensen het in hun broekzak laten zitten en het in de wasmachine gaat, dan komt het er zo uit. Nee, bah, ik vind het niks.”

Maasland was onlangs te zien in de dansshow Dance Dance Dance, samen met ene Jelle de Jong. “Je mag zelf iemand uitkiezen om mee te dansen. Ze vinden het dan wel leuk als het een bekend iemand is. Ik heb gelijk eigen gezegd: ‘Ik wil met Jelle dansen en met niemand anders’, dus als dat niet lukte, wilde ik niet met iemand anders. Dat lukte dus.”

“Volgens mij hebben echt zeventig mensen auditie gedaan en er worden maar vijf koppels uitgekozen. Je krijgt dan een choreo en dan kijken ze hoe snel je het oppikt en wat je kan. We konden nog niet zo heel veel, maar blijkbaar hadden we wel de juiste uitstraling, attitude en lol. We hebben zo veel lol gehad, echt.”



[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 24-09-2018 10:47:52 ]
  woensdag 26 september 2018 @ 17:09:00 #50
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_182147023
Ik denk dat behoorlijk wat mensen met een steekje los daar posten. En dat dat ook hun doelgroep is.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')