abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 31 juli 2018 @ 13:38:37 #1
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_180853605
registreer om deze reclame te verbergen
Ik word de laatste tijd werkelijk KNETTERgek van mijn computer.

Nog immer VPN-issues en ook mijn internetsnelheid is nog niet opgelost (weinig tijd) en nu dient zich alweer een nieuw probleem aan.

Sinds een maand heb ik een geluidskaart ge´nstalleerd, de Sound Blaster AE-5.

Tot dit weekend geen enkel probleem mee gehad (afgezien van wat opstartgedoe met instellingen). Maar in principe werkte het allemaal ok.

Geluid uit de headset, microfoon werkte naar behoren en SPDIF naar mijn kersverse audiosetje. Prima.

Paar dagen niet aangeraakt, en nu opeens weigert dat kreng geluid naar mijn hoofdtelefoon te sturen. SPDIF naar setje werkt prima, maar als ik in windows de optie van mijn headset selecteer doet ie niks. Nada. Noppes.

In de instellingen van windows zie ik de meters wel uitslaan, maar ik hoor werkelijk geen piepje uit mijn koptelefoon. (en ja, die werkt gewoon als ik hem ergens anders in prop).

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Ja inderdaad, V. ja.
pi_180855009
Goh, met deze informatie kunnen we ook lekker veel.
pi_180855079
PC staat zeker helemaal vol met malware en spyware want een echte Fokker! kijkt natuurlijk regelmatig porno.

Heb je nog een aparte harde schijf? Probeer voor de grap eens een gloed nieuwe installatie op die schijf.. zou me niets verbazen als alle problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  dinsdag 31 juli 2018 @ 15:29:10 #4
173887 cablegunmaster
Alleen voor Lieve mensjes!
pi_180855715
registreer om deze reclame te verbergen
Soundblaster heeft misschien een eigen apparaat geinstalleerd welke de bronuitgang verandert, dit probleem had ik laatst ook met een andere geluidskaart, vervolgens de uitgangsbron van de geluidskaart verandert en het werkte (binnen dat programma van de geluidskaart) Mogelijk heb je hier iets aan.

Controleer of er uberhaupt (softwarematig) ook geluid naar een uitgangsbron gaat (op en neer gaandebalkjes in je geluidsoptie).
  dinsdag 31 juli 2018 @ 17:01:19 #5
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_180857834
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 15:04 schreef unlimitedzxr het volgende:
PC staat zeker helemaal vol met malware en spyware want een echte Fokker! kijkt natuurlijk regelmatig porno.

Heb je nog een aparte harde schijf? Probeer voor de grap eens een gloed nieuwe installatie op die schijf.. zou me niets verbazen als alle problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Geen porno en ook geen mal/spyware. Computer is vrij strak beveiligd. Maar bedankt voor het meedenken.
Ja inderdaad, V. ja.
  dinsdag 31 juli 2018 @ 17:01:46 #6
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_180857844
quote:
11s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 15:29 schreef cablegunmaster het volgende:
Soundblaster heeft misschien een eigen apparaat geinstalleerd welke de bronuitgang verandert, dit probleem had ik laatst ook met een andere geluidskaart, vervolgens de uitgangsbron van de geluidskaart verandert en het werkte (binnen dat programma van de geluidskaart) Mogelijk heb je hier iets aan.

Controleer of er uberhaupt (softwarematig) ook geluid naar een uitgangsbron gaat (op en neer gaandebalkjes in je geluidsoptie).
Ik ga er nog eens goed induiken. Danks. De handleiding van Sound Blaster is in ieder geval fucking summier.
Ja inderdaad, V. ja.
  woensdag 1 augustus 2018 @ 09:07:36 #7
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_180868946
registreer om deze reclame te verbergen
Opgelost. Uiteindelijk SB Connect teruggezet naar fabrieksinstellingen en na een reboot werkte het weer.
Ja inderdaad, V. ja.
  woensdag 1 augustus 2018 @ 09:51:52 #8
173887 cablegunmaster
Alleen voor Lieve mensjes!
pi_180869737
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 09:07 schreef V. het volgende:
Opgelost. Uiteindelijk SB Connect teruggezet naar fabrieksinstellingen en na een reboot werkte het weer.
Good work! :P
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')