abonnement Unibet Coolblue
pi_180891739
Er wordt hier ook nog wel eens gehuild bij ophalen. Ik interpreteer dat altijd als 'wat fijn dat je er bent', maar ik denk dat het vooral te maken heeft met een zekere (onbewuste) spanning die dan wegvalt. Die kleintjes krijgen natuurlijk ook veel prikkels binnen en hebben nog maar weinig mogelijkheden om die anders te verwerken dan door te huilen.

Wat het voor mij altijd makkelijker maakte is dat hij het er verder wel echt heel leuk had (en nog steeds heeft). Hij zoekt duidelijk interactie met andere kinderen en de uitdaging van andere omgeving doet hem goed. Het is alleen soms ook wat veel, en dat is ook prima. :)
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_180892027
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 10:02 schreef Nanuke het volgende:
Er wordt hier ook nog wel eens gehuild bij ophalen. Ik interpreteer dat altijd als 'wat fijn dat je er bent', maar ik denk dat het vooral te maken heeft met een zekere (onbewuste) spanning die dan wegvalt. Die kleintjes krijgen natuurlijk ook veel prikkels binnen en hebben nog maar weinig mogelijkheden om die anders te verwerken dan door te huilen.

Dat deed en doet Z ook nog weleens wanneer ze bij mijn ouders of schoonouders is geweest. Niet eens dramatisch huilen maar wel een soort huilen en gelijk bij mij willen.
Inderdaad een soort emotionele ontlading van blijheid en opluchting. Haha.
Ik vind het wel lief. :)

Hier begint trouwens heel voorzichtig een tandje door te komen! Ben benieuwd hoe dat met borstvoeding gaat straks. :P
pi_180892765
Ik breng altijd een hele blije B weg en haal 'm ook altijd weer blij op. Paar weken geleden vond hij het ineens heel spannend toen ik 'm meenam naar onbekende omgevingen, maar daar is hij weer helemaal overheen. Maar hij is ook nog geen 8 maanden, dus wie weet komt het nog.

Hier ook een doorkomende tandje! Ik dacht boven al iets te voelen, maar vanochtend was hij op mijn vinger aan het kluiven, en toen voelde ik ineens beneden wat scherps. Vind het wel heel leuk als hij tandjes krijgt, maar ben indedaad wel benieuwd of mijn tepels daar net zo over gaan denken *)

En bedankt voor de energie tips. Ik zoek niet echt naar een quick fix hoor, weet wel dat het niet zo werkt. Dus meer slapen, gezonder eten en wat maar bewegen toch maar wat meer een prioriteit maken. Ijzer zit al wel in m'n multivitamine, zou genoeg moeten zijn denk ik? Heb ook wel het gevoel dat zelfs als ik langer slaap, ik toch niet helemaal uitgerust wakker word, omdat die slaap wel meerdere malen onderbroken wordt per nacht. Normaal trek ik het ook wel prima, maar had op de een of andere manier een dipje deze week. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen denk ik maar :P
pi_180893292
LadyS, wat vervelend dat M zo verdrietig is op het kdv. Maar ook wel heel herkenbaar. J werd 1 toen ze voor het eerst ging en het heeft denk ik wel 3 maanden geduurd voor ze was gewend. Zij gaat ook 1 dag per week. Nu gaat ze er met veel plezier heen, zelfs het wegbrengen resulteert niet meer in huilen. Het heeft soms dus echt gewoon tijd nodig denk ik.

IMA, gefeliciteerd met je prachtige meisje! O+ O+

Dorothy, ik kan me voorstellen dat je het spannend vindt om met R naar Engeland te gaan! Maar jullie zijn bij familie dus dat maakt het denk ik wel makkelijker en voor R misschien ook wat stabieler. Wel lekker vooruitzicht om op vakantie te gaan!
En dat huilen door prikkels is denk ik heel normaal hoor. J is bijna 21 maanden en heeft hier ook nog last van.

Nolita, *O* voor je doorslapertje én in eigen bed!

Exode, wat vervelend dat je door de buren zo'n slechte nacht hebt gehad, echt niet normaal zulke feestjes :o en sprongetjes kunnen idd eerder of later komen, heel herkenbaar. Met tussendoor de regeldagen is het feest helemaal compleet :')

Venco en Ellie, tandjes en borstvoeding :o hopelijk valt het mee :+
pi_180894867
Welkom IMA trouwens! Fijn dat alles zo goed gaat en wat een schatje O+
pi_180895062
Oh jongens, ik zag net op fb weer een filmpje van een red bull drinkende en rokende zwangere dame langskomen, en te veel mensen daaronder waren het aan verdedigen :'( “Ja, maar hij is kerngezond nu”. Leef ik nou echt in zo’n andere wereld?
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180895284
quote:
11s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 12:45 schreef rena het volgende:
Oh jongens, ik zag net op fb weer een filmpje van een red bull drinkende en rokende zwangere dame langskomen, en te veel mensen daaronder waren het aan verdedigen :'( “Ja, maar hij is kerngezond nu”. Leef ik nou echt in zo’n andere wereld?
Ja, andere wereld maar daar mis je niks aan hoor. ;) Zo ken ik er ook wel. ;(
pi_180895361
Exode, vervelend dat je daardoor slecht hebt geslapen! Had J er ook last van? En hoe gaat het vandaag, hopelijk niet weer een horrordag!

Belle, vuurwerk bij verjaardagen, huh?

Doorkomend tandje bij Ellie! Heeft hij er last van?

En nog een heel hartelijk welkom aan IMA *O*
pi_180895366
Venco die ondertandjes zijn geen probleem met voeden, daar gaat het tongetje overheen. Je kunt er dus rustig aan wennen. ;)

Extra ijzer ga ik ook maar eens doen. Ik las dat extra vitaminen bij borstvoeding eigenlijk niet nodig zijn, maar mijn ijzer is standaard vaak aan de lage kant. Bedankt voor de tip. ^O^

Balen Exode, ook dat de politie er niet zo veel aan kon doen. -O-
En Fleur, vuurwerk om die tijd. 8)7 Jij woont een beetje achteraf toch?

Rena laten we maar blij zijn dat het kindje desondanks toch gezond is. Ik lees zulke dingen ook liever niet. :)

Banaan slaapt veel beter in ons nieuwe huisje. *O* We hebben de donkerste kamer gekozen, scheelt een hoop.
Hij kruipt als een pro trouwens. Rondjes om de tafel, achter de stofzuiger en de kat aan. :D Onvoorstelbaar hoe snel dat ontwikkelen gaat. O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  donderdag 2 augustus 2018 @ 13:01:15 #135
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_180895410
quote:
11s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 12:45 schreef rena het volgende:
Oh jongens, ik zag net op fb weer een filmpje van een red bull drinkende en rokende zwangere dame langskomen, en te veel mensen daaronder waren het aan verdedigen :'( “Ja, maar hij is kerngezond nu”. Leef ik nou echt in zo’n andere wereld?
Doet me denken aan dit:
Ik stond -jaaaren geleden- op het schoolplein en hoorde een groepje moeders met elkaar praten. Een van de dames was zwanger en had het over de schimmel die maar in de badkamer bleef (huurwoningen) en de woningbouw had haar geadviseerd om schimmelvreter o.i.d. te gebruiken. Zij zegt: "Nou, ik ga écht niet met die rotzooi aan de gang nu ik zwanger ben, dat kan noooit goed zijn voor de kleine" Vervolgens gooit ze haar sigaret weg die ze net lekker heeft staan roken :') :')
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_180895618
Rena, heel herkenbaar. Ik heb een tijd geschreven voor zo’n mamablog en schreef daar eens een stuk over de smoesjes die men gebruikt om roken tijdens de zwangerschap te verdedigen. De reacties die daarop kwamen :X (Al moet ik eerlijk zeggen dat de niet-rokenkant daarin ook niet vooropliep qua chique reacties.)

Exode, wat vervelend. Hopelijk komt het niet vaker voor. Mijn tolerantie voor dat soort geluidsoverlast is echt nul. Mijn man draait zich nog eens om en slaapt, maar ik lig echt schuimbekkend te mompelschelden in bed tot het stopt :') Ik heb één keer half verwilderd in m’n slaapshort met slaapkapsel bij de buren aangebeld om 1.30 omdat het computerspel van de buurman letterlijk te volgen was in onze slaapkamer - en we wonen vrijstaand :P Nooit meer last gehad en we gaan goed met elkaar om - kennelijk ben ik heel overtuigend in pyjama :Y)

Pkm, wat fijn van de banaanslaaps! En kruipen ook al! Wat gaan ze toch snel in dat eerste jaar.

Ik las nog over tandjes. Niet per se iets waar ik naar uitkijk deze keer.

Mijn meisje doet het goed. Ben zo blij met haar en het lijkt wel alsof ik haar broer nu nóg leuker vindt. Hij ontroert me zo als ik ‘m bezig zie met z’n zusje. En zij is zo vrolijk, ze ligt de halve dag te lachen en ze maakt er zo’n lekker nerdy ‘huhuhu’ geluidje bij O+
pi_180895968
Haha klopt, ik woon in zo'n 900 inwoners plattelandsdorpje. Meestal is het prima maar wanneer iemand 25 0f 50 wordt steken ze tijdens het feestje (vaak om 00:00) vuurwerk af (of soms ook al tijdens het préfeestje wanneer er een (halve) Abraham/Sara wordt gezet). Erg vervelend en nu helemaal met een baby. Ook hebben we regelmatig 'last' van dorpsfeesten van andere dorpen als de wind onze kant op staat :')
pi_180896009
Oh Rena, ik kan me daar ook zo ontzettend aan ergeren. Heel verschrikkelijk. :(

Fijn dat jullie meisje het goed doet Jentin!

Fijn dat banaan zich zo aan het ontwikkelen is en dat hij goed slaapt in jullie huis pkm! :)
pi_180896137
Dat feestje was gelukkig wel een uitzondering, we wonen hier nu 1,5 jaar en het is echt rustig. We kijken ook bij niemand binnen en andersom ook niet dus het voelt alsof we vrij wonen zeg maar.
Het feestje was niet in onze rij want daar wonen geen tieners, ook met naar buiten kijken kon ik niet ontdekken waar het was.
Het is hier niet doodstil maar ik word in principe alleen wakker van miln kinderen of de vele vogels.

B en J zijn gelukkig niet wakker geworden.

Vandaag CB bezoekje, waar B letterlijk de lijn altijd exact volgde en volgt, zit J erboven. :)
4920 gram en 56,2 cm, geboortegewicht was 3984.
Ze heeft al baby acne en ook zij zeiden: wat is ze wakker en alert, ze doet alles wat sneller lijkt wel.
Ook dat is wennen, B volgde tot op de minuut nauwkeurig elk schema. Leuk om nu al verschil te zien.
pi_180896179
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 12:59 schreef OliviaIsTaken het volgende:

Doorkomend tandje bij Ellie! Heeft hij er last van?

Geloof het niet heel erg gelukkig. Hij drinkt over het algemeen al wat matig en dat was de afgelopen week wel iets erger, maar dat kan ook compleet wat anders zijn. Verder blij als altijd :)

En good to know dat die ondertandjes nog ongevaarlijk zijn voor mijn tepels haha. Nou voelde ik boven ook iets, maar onder is verder

En IMA, welkom nog en gefeliciteerd!
pi_180896255
Goeie stats, exode! En gelukkig is zo’n feestje de regelbevestigende uitzondering :)

Mijn baby rolde eergister van rug naar buik. Zelfs dat lastige onderste armpje ging mee. Ik zat er als een idioot naar te kijken. Ze lag op de bank en hop, daar ging ze :o Ook echt in één vloeiende beweging, niks geen gewurm of geworstel. (Ik snap wel dat dit een toevalstreffer is en dat ik niet superwonderbaby heb gebaard hoor :+ )
pi_180896270
En de helft vergeten:
PKM, wat fijn dat Banaan al beter slaapt! Hoe bevalt het jullie? Zijn jullie eigenlijk ver verhuisd, of van stad naar dorp oid? Gewoon interesse :)

Exode, ellendig dat soort feestjes. Mijn buren hadden toen ik zwanger was een keer een soort rave party tot 10.30 in de morgen :') Zonder kind kon ik er wel mee leven, met B had ik niet meer grappig gevonden.

Jentin, wat klink dat lief en fijn zeg, heerlijk!
pi_180897106
Ellie, ik wil beslist geen partypooper zijn, maar O. hier heeft met louter twee scherpe ondertandjes wel degelijk een van mijn tepels opengebeten. :X Het klopt dat dat tijdens het drinken niet lukt omdat de tong ervoor zit, maar die tong kunnen baby's ook in een milliseconde terugtrekken en het op een bijten zetten. Theoretisch. Maar goed, hoewel O. dus heel af en toe bijt en tot nu toe slechts een enkele keer heel hard, gaan vrijwel alle voedingen gewoon nog super, dus we zijn nog vriendjes. O+

Gisterenmiddag heeft de beeb zich vermaakt met een heleboel programmeurs uit allerlei verschillende landen op het hoofdkantoor van Coolblue. Bij papa op bezoek, want ik had met een vriend afgesproken in Breda voor drankjes, eten en een film. Heeft mijn J. de koter gewoon al om kwart over acht 's avonds boven in slaap gekregen en piepte -ie pas weer voor nog even een voeding toen ik tegen half één 's nachts thuis kwam. Zul je zien dat -ie vanavond weer gewoon zit te feestbeesten zonder in slaap te vallen tot half elf. :+

Zaterdag met O.'tje naar de Canal Pride in Amsterdam. Hij heeft zijn regenboogrompertje al een paar weken niet aan gehad, ik hoop maar dat -ie er niet al uitgegroeid is! *)

En argh Exode, irritant zeg! -O-

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 02-08-2018 15:20:06 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_180897222
PKM, cool van het kruipen van Banaan en van het goeie slapen natuurlijk! O+

IMA, jeej, nieuwe aanwas! *O* En wat een mooierd! _O_

Ik heb BFD gemist, zo even terugkijken, maar hier een verlate van blije O., op zijn spekkigst, gisterenavond. :+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Let me see you stripped down to the bone
pi_180897602
Gebeten met ondertandjes Mini. Ik ging ervan uit dat O. gewoon zijn boventanden had gekregen. :o
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_180897718
Net weer helemaal gerustgesteld, nu weer helemaal bang :P Ik zal vanavond gewoon even een goed gesprek met 'm vieren, dat gaat 'm vast weerhouden van het bijten. :+
pi_180898615
Wat een vrolijkerd is O. zeg O+
pi_180899508
Exode, wat rot van de nacht. En goeie stats!

Wauw Jentin! Wel een leuke toevalstreffer!

Oh ik vind O. zo'n toffe baby! Leuk dat ie mee was naar papa's werk!

Mijn baby was vannacht een beetje zielig, veel krampjes, dus hij sliep niet zo best (en wij ook niet), helaas. Maar het lijkt alsof het nu wel weer beter gaat gelukkig.
pi_180900792
quote:
0s.gif Op donderdag 2 augustus 2018 13:01 schreef LadyS het volgende:

[..]

Doet me denken aan dit:
Ik stond -jaaaren geleden- op het schoolplein en hoorde een groepje moeders met elkaar praten. Een van de dames was zwanger en had het over de schimmel die maar in de badkamer bleef (huurwoningen) en de woningbouw had haar geadviseerd om schimmelvreter o.i.d. te gebruiken. Zij zegt: "Nou, ik ga écht niet met die rotzooi aan de gang nu ik zwanger ben, dat kan noooit goed zijn voor de kleine" Vervolgens gooit ze haar sigaret weg die ze net lekker heeft staan roken :') :')
Oh ik krijg daar zo’n buikpijn van he. Ik was ook een keer op een feestje in België, en dat was ver voor mijn man/rammelende eierstokdagen ;) , en daar zat een zwangere vrouw de hele avond aan de martini’s 8)7 :'( Ik snap niet hoe je dat risico durft te nemen met het leven en de gezondheid van iemand anders. Buiten de zwangerschap lustte ik ook best een red bull op z’n tijd, maar zodra ik wist dat ik zwanger was heb ik het nooit meer genomen. Die 9 maanden voorzichtig doen met eten en drinken en iemand anders d’r lichaam kweken en gezond op de wereld brengen was het me zo waard, je zult het jezelf ook nooit vergeven als er wel wat is met je kindje lijkt me :{
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180900899
Dat gooi je dan gewoon op de vaccinaties, heb je gelijk een mooi verhaal voor op Feesboek :{
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')