Geroosterde bloemkoolrijst met de gehaktballen van de Librije.quote:Op maandag 30 juli 2018 16:05 schreef Myraela het volgende:
Wat eten jullie vanavond?
Ik heb deze week een beetje moeite met m'n groenten klaarmaken voordat ze slecht worden. Maar ook geen ruimte in de vriezer.
Volgende week is alles beter.quote:Op maandag 30 juli 2018 16:31 schreef RobinOok het volgende:
Ik dacht dat het beter zou zijn met de temperatuur, maar ik heb er vandaag meer last van dan vorige week. Ben het zo ontzettend zat....
Ik snap nog steeds niet waarom je er altijd bij zegt dat het de gehaktballen van de Librije zijn. Ik vind het echt een heel basic recept.quote:Op maandag 30 juli 2018 16:37 schreef golfer het volgende:
Geroosterde bloemkoolrijst met de gehaktballen van de Librije.
Altijd lekker. Waarom in de oven en niet in de pan eigenlijk?quote:Op maandag 30 juli 2018 16:36 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Kipfajita´s Gisteren gemaakt en voor de helft gegeten. Vanavond de andere helft. Zo simpel: kipfilet met reepjes paprika mixen met olie en een zakje fajitakruiden van de appie. Half uurtje in de oven. Op een wrap doen met mexicaanse dipsaus voor tortillachips, zure room en geraspte kaas
Omdat het het recept is van het personeel van de Librije en iedereen het ook zo benoemt:quote:Op maandag 30 juli 2018 16:38 schreef Myraela het volgende:
Ik snap nog steeds niet waarom je er altijd bij zegt dat het de gehaktballen van de Librije zijn. Ik vind het echt een heel basic recept.
Omdat ik lui ben en hier niet naar om hoef te kijkenquote:Op maandag 30 juli 2018 16:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Altijd lekker. Waarom in de oven en niet in de pan eigenlijk?
Ik was een pietsie teleurgesteld toen ik die maakte; had er van alles van verwacht, maar idd gewoon een heel basic recept. Wel lekker hoor, daar niet van.quote:Op maandag 30 juli 2018 16:53 schreef Myraela het volgende:
Maar dat bloggers dat doen lijkt me logisch, dan wil je graag dat dingen interessanter klinken dan ze zijn.
Dat zijn gewoon gehaktballen zoals ik, mijn moeder en velen andere mensen ze al jaren maken. Niets fancy's. Gewoon ballen.
twitter:AFP twitterde op zaterdag 28-07-2018 om 08:13:01 Ancient gods and goddesses appear to play with the ‘Blood Moon’ in Athens in a series of stunning pictures by #AFP photographer @ArisMessinis https://t.co/IhVF9QuOOo reageer retweet
Mooi hèquote:Op maandag 30 juli 2018 17:20 schreef Bluezz het volgende:
Nog even over die bloedmaan he, kwam ik net tegen op twitter:twitter:AFP twitterde op zaterdag 28-07-2018 om 08:13:01 Ancient gods and goddesses appear to play with the ‘Blood Moon’ in Athens in a series of stunning pictures by #AFP photographer @ArisMessinis https://t.co/IhVF9QuOOo reageer retweet
Gaaf zeg!quote:Op maandag 30 juli 2018 17:20 schreef Bluezz het volgende:
Nog even over die bloedmaan he, kwam ik net tegen op twitter:twitter:AFP twitterde op zaterdag 28-07-2018 om 08:13:01 Ancient gods and goddesses appear to play with the ‘Blood Moon’ in Athens in a series of stunning pictures by #AFP photographer @ArisMessinis https://t.co/IhVF9QuOOo reageer retweet
Kun je een snel pastaatje in elkaar draaien misschien? Dat is iig iets waar ik altijd wel dingen voor in huis heb.quote:Op maandag 30 juli 2018 17:33 schreef Kaatje1 het volgende:
Geen risotto. De rijst die ik in de koelkast had bewaard waar een truffel in had gelegen was groen, zo ook de parm kaas. Nu even opnieuw gaan dnken want ik moet om 1845 de deur uit naar de dierenarts
Jawel, maar nul trek. Heb nog pesto in de vriezer, haal ik eruit en als ik dan om 1930 thuiskom hoef ik alleen maar pasta te kokenquote:Op maandag 30 juli 2018 17:34 schreef Myraela het volgende:
[..]
Kun je een snel pastaatje in elkaar draaien misschien? Dat is iig iets waar ik altijd wel dingen voor in huis heb.
Boottochtje richting grotten = coolquote:Op maandag 30 juli 2018 17:49 schreef Sunnythesun het volgende:
Iemand nog last-minute Maastricht-tips? Wat we écht moeten doen, zien, eten of drinken?? Witloof staat gemarkeerd, Bonnefanten en Natuurhistorisch ook. Verder geen idee nog! Zin in!
Erg goede recepten zijn meestal niet complex maar vereisen goede ingrediënten en technisch kunnen, 3sterrenchef Kevin Fehling heeft mij ooit een zachtgekookt ei geserveerd wat niet veel meer was dan dat. Alleen urenlang gegaard en heel erg lekkerquote:Op maandag 30 juli 2018 16:38 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik snap nog steeds niet waarom je er altijd bij zegt dat het de gehaktballen van de Librije zijn. Ik vind het echt een heel basic recept.
Heb je ze wel es gemaakt? Zijn erg lekker.quote:Op maandag 30 juli 2018 16:38 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik snap nog steeds niet waarom je er altijd bij zegt dat het de gehaktballen van de Librije zijn. Ik vind het echt een heel basic recept.
Ik vind het zompige natte ballen, maar veel mensen schijnen dat lekker te vindenquote:Op maandag 30 juli 2018 18:06 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Heb je ze wel es gemaakt? Zijn erg lekker.
Ja dat leek mij ook leuk! Alleen Tav wil de grot niet in helaas Maar het bootje varen kunnen we altijd doenquote:Op maandag 30 juli 2018 17:53 schreef AnneX het volgende:
[..]
Boottochtje richting grotten = cool
Sowieso ziet een stad vanaf het water er weer anders uit.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |