abonnement Unibet Coolblue
  Vis een optie? maandag 30 juli 2018 @ 13:09:18 #126
70532 loveli
N
pi_180832988
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2018 12:16 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Oh ik bedoelde daarmee eigenlijk dat wat er an komt, ook heus weer af kan, omdat (in mijn omgeving merkte ik dat iig) vrouwen dan wel eens zeggen van "nou, pfoe, ik wil mijn figuur straks wel terug, maar ze zeggen 9 manden op, 9 maanden af". Dat hoeft dus niet per se zo te zijn dan schijnbaar.
Je bent een echte man :+

Hint: ssst!
crap in = crap out
pi_180833067
Beetje meh trouwens hier; voor de tweede keer dat ik tijdens Centering Pregnancy een goede band opbouw met een vaste verloskundige, die uiteindelijk de bevalling niet zal kunnen doen. Vorige keer stopte de vk bij de praktijk omdat ze was verhuisd, en die ik nu heb gaat juist in september en oktober op reis. -O- Ik weet dat je überhaupt geen garantie hebt op je favoriete vk bij de bevalling natuurlijk, maar voelt toch een beetje jammer dat de kans nu sowieso nul is.
pi_180833814
VFT:
Gefeliciteerd!

IMA:
Cute! Wat ziet ze er heerlijk rustig uit zo!

lunapuella:
Snap het wel hoor.. We kunnen hier ook heel goed met de CP-VK, maar ze gaat straks ook op vakantie.. Willen dus eigenlijk dat het deze week nog even komt, of pas over drie weken. :P

--

Maar zoals ze zich nu voelt: zsm alsjeblieft! Als dit nog (bijna) 4 weken duurt wordt m'n vriendin, maar ik ook gek vrees ik. :@ Continu krampen, pijn, misselijk .. 't rommelt aan alle kanten, maar het zet zich niet door. Ze kan dus bijna niks meer zelf en door omstandigheden moet ik juist extra werken.. :{
pi_180833972
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 juli 2018 07:59 schreef Mrs.Peel het volgende:

UD voor Takkie en Wolken *O* Wolken, zijn jullie er een beetje klaar voor? Jij en ik weten even lang dat we zwanger zijn, maar door jouw bonus 12 weken ben je nu al aan het einde :o

Ik heb er wel wat moeite mee gehad en het heeft best lang geduurd om het te verwerken. Je hebt eigenlijk wel die 8 maanden nodig om aan het idee te wennen dat er een kleintje komt. NU ik echt op ploffen sta ben ik er eindelijk klaar voor. En klaar mee ook wel :D

Ik ben blij dat mijn UD voorbij is. Het was een beetje een dubbele datum als ik toen zou zijn bevallen, het is namelijk precies de dag dat we vorig jaar afscheid moesten nemen van mijn eerste zwangerschap. Maar nu mag hij wel komen...

Tink, ik heb ook altijd zitten vechten met/tegen mijn gewicht en sta nooit meer op de weegschaal. Ik heb dus ook geen idee hoeveel ik aangekomen ben en zolang ik mij niet weeg interesseert het mij ook niet. Als het je stress geeft is het misschien verstandiger om niet meer te wegen. Zolang je gewoon gezond blijft eten kan je er verder toch weinig aan doen. Je lichaam doet toch wel wat het moet. En dat is een gezond kindje maken. De ene keer noemt mijn vriend mij klein dikkertje en het andere moment sexy mama. Zelf neig ik nu ook meer naar klein dikkertje. Alleen al omdraaien in bed neemt al meerdere handelingen in beslag.

Ik begin nu een beetje vocht vast te houden maar mag absoluut niet klagen. Verlovingsring heb ik voor de zekerheid ook maar afgedaan.

VKV, en een zwangerschapsjurk? Is dat niet wat? Die knelt ook niet zo om je buik. Dat icm een onderbroek zo groot als een 6-persoonstent vind ik momenteel het lekkerste zitten.

En welkom nieuwelingen!

Straks nog even met de hond naar de da, voor de zekerheid heb ik een vuilniszak en handdoek op de stoel liggen _O-
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  maandag 30 juli 2018 @ 16:38:09 #130
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180837297
quote:
0s.gif Op maandag 30 juli 2018 12:10 schreef Limone het volgende:
Welkom VenusFlyTrap! Lekker snel al een echo!

Ik heb geen last van vocht, maar wel last van hele moeie, zware benen. Iemand daar een tip voor? Het voelt alsof ik drie dagen Lowlands erop heb zitten, terwijl het maar een paar uur dierentuin met peuter was... Ik herken het niet van de vorige zwangerschappen.

Goeie tip was dat Priem, van Asos, een paar topics geleden. Ik moet voor huwelijken fleurige en kleurrijke jurkjes hebben en dat kunnen die Engelsen natuurlijk als de beste :9

Wat leuk dat je schoonmoeder er zo'n zin in heeft! *;
Ik vind het fijn als L. mijn benen masseert en neem graag voetenbadjes met dit spul erin: https://www.hollandandbar(...)1BO2x_xoC2Z8QAvD_BwE

Merk het zeulen met extra gewicht ook wel aan mijn gewrichten. Die hebben het er maar moeilijk mee!

Takkie en Wolken, succes met de allerlaatste loodjes! :%.

VFT: welkom en natuurlijk van harte gefeliciteerd *O*.

IMA O+ O+ O+!

[ Bericht 7% gewijzigd door Helsinki op 30-07-2018 16:43:17 ]
  maandag 30 juli 2018 @ 16:42:46 #131
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_180837400
Ohh IMA wat een dotje O+ Van harte gefeliciteerd!!
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
  maandag 30 juli 2018 @ 19:17:29 #132
342418 VKV
Plausibel
pi_180839928
Awwhhh IMA wat lief!! O+ O+ (kun je nog rammelende eierstokken hebben als je al zwanger bent, want zo ja, dan heb ik ze haha)

Takkie en Wolken, veel succes, einde is nu echt in zicht!
En Wolken, thnx voor de tip van de jurk, maar helaas, iets met schurende bovenbenen, dan moet ik er alsnog een broekje onder aan ;)

Vandaag eindelijk een proefdruk van het potentiële geboortekaartje besteld! "Eindelijk", want die keuze was zowaar nog moeilijker dan het kiezen voor de naam. _O- Ben superbenieuwd om te zien hoe die in het echt is geworden.

En vandaag ook m'n eerste dag last van vochtophopingen, bij mij moest de ring ook af en toen ik m'n sokken aan het eind van de werkdag uittrok zag ik geen overgang meer van been naar voet. R.I.P. enkels :P
pi_180841100
VFT welkom!

IMA O+.

+1 op Wolken: ik weeg gewoon niet. En ook na de bevalling ben ik niet van plan om snel op de weegschaal te gaan staan. Scheelt me een heleboel onnodige stress. Kan het iedereen aanraden.

Succes iedereen die vocht vasthoudt :*.

Ik ben aan m’n laatste werkweek begonnen. Heb nu al geen zin meer :P.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
  maandag 30 juli 2018 @ 20:56:48 #134
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180841866
Het is niet eens bij mij opgekomen dat niet wegen ook een optie is. In verband met mijn geschiedenis koos ik er al voor om thuis te wegen, maar ik merk dat ik het steeds vervelender begin te vinden. Eens kijken of ik dat kan bespreken met de VK a.s. woensdag.

Morgen komt er iemand langs (eindelijk) voor de scheuren in de muren en kunnen we hopelijk z.s.m. met het kamertje starten. En maar weer verder met de babywasjes. Strijken jullie alles? :@.
pi_180842160
Ik heb alleen mijn startgewicht hoeven doorgeven bij de gyn. Maar als ik die niet had geweten was dat ook prima geweest.

Enkels, wat zijn dat? Ik zit op de bank met koude lappen op mn voeten omdat het inmiddels toch wel zeer begint te doen. Kan er ook echt wel lastiger van lopen. Ach, kon er ook nog wel bij!

Helsinki, ik strijk niks hoor. Kwestie van strak ophangen als het niet in de droger mag en anders gewoon netjes vouwen.
  maandag 30 juli 2018 @ 21:22:32 #136
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_180842460
Ik heb me nog geen enkele keer gewogen deze zwangerschap.. Bij mijn praktijk doen ze daar ook niet aan (bij de praktijk van mijn vorige twee toen ik nog in Ehv woonde deden ze dat wel).

En Helsinki ik ben al geen strijker maar met deze temperaturen strijk ik zelfs geen babywasjes hoor :+ met uitzondering van het 1e pakje dat meegaat.

Dat vocht vasthouden in je benen vind ik wel een gekke gewaarwording, als ik door mn knieën buig dan voelt het precies zo als wanneer je je vingers probeert te buigen na een lange wandeling in de hitte :+


IMA wat een ontzettend schattige baby O+, hopelijk is jullie tweede nacht minder onrustig!

Ik ben inmiddels 39 weken zwanger, is zo snel gegaan :o ben benieuwd hoe en wanneer de bevalling zich gaat aandienen. Bij mij begonnen ze allebei compleet anders. Even mn eigen verjaardag ontwijken, maar verder ben ik er wel klaar voor/mee. Het blijft toch heet :')
pi_180843105
Ik strijk überhaupt nooit, was niet van plan er nu mee te beginnen :P
pi_180843126
Ik strijk de babykleertjes ook niet tenzij het echt nodig is. Ik heb een strijkmachine ivm het beddengoed van de B&B maar het is niet bepaald een hobby van mij. Lakentjes en hoesjes heb ik wel gestreken.

Helsinki, ze kunnen je niet verplichten je te wegen he. Ik ben wel benieuwd waarom het van belang zou zijn om je iedere keer te wegen.

Ik heb van vrienden een super schattige rubberen giraffe gekregen met een ratel erin. Er leuk, maar ook zeer aantrekkelijk voor mijn Border Collie :D Ik ben benieuwd hoe ik al het kinderspeelgoed en knuffels veilig ga houden voor de honden.
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_180847913
Babykleertjes worden hier ook alleen gestreken als het echt nodig is, en daar ben ik niet zo kritisch in :s) lakentjes zijn wel gestreken, m’n hormonen vinden dat zo mooi strak in het bedje liggen :D

Ik weeg thuis regelmatig en elke controle bij de vk. Laatste keer in een dag tijd 2kg erbij. En ik weet dat het vocht is maar vind het toch een ding. Ach, binnenkort gaat het gewicht weer naar beneden.

Hond(en) en speelgoed; die uitdaging hebben wij ook. Die van ons vindt een deel erg leuk om mee te gaan spelen. Maar er is ook veel speelgoed wat eng is en waar tegen geblaft moet worden. Dit laatste vind ik lastiger af te leren als het ermee spelen. Wanneer ze ermee speelt komt ze het namelijk ook wel weer op commando terugbrengen. Maar dat blaffen... kind schrikt zich straks rot als hond dat steeds doet.

Spees; benieuwd hoe en wanneer je derde bevalling zal starten! Wolken en ik zijn eerst aan de beurt hoor! ;)

NJ; sterkte voor/met je vrouw. Ze heeft helaas wel echt zo’n beetje alle zwangerschapsklachten af kunnen vinken geloof ik.

Feyre; succes je laatste werkweek! Nog maar 4 dagen! ^O^

VKV; ben nu al benieuwd naar jullie kaartje! Hopelijk voldoet de proefdruk aan je verwachtingen! Ik vond het zo bijzonder om een kaartje vast te hebben met haar naam erop en onze namen en uitgezochte teksten erop. Alsof het ineens ‘echt’ werd. En wat kan je blij worden van een kaartje O+
pi_180848558
@Takkie.
Zien dat je nu veel speelt met de hond.. Als de baby in je buik het blaffen al steeds hoort is het ook een geluid waar hij iets meer aan went.. Natuurlijk zal kindje kunnen schrikken nog, maar als er geluiden zijn die er nu al zijn dan hoort baby het nu ook al. O+

Thanks, geloof wel dat ze alles heeft gehad inderdaad. Hoewel.. Geen straie vooralsnog, maar niet te vroeg juichen, ze gaat voor de volle kaart bingo. :+
  dinsdag 31 juli 2018 @ 09:19:54 #141
149959 SQ
snelle trees
pi_180849161
quote:
1s.gif Op maandag 30 juli 2018 21:22 schreef Spees_Eend het volgende:
Ik heb me nog geen enkele keer gewogen deze zwangerschap.. Bij mijn praktijk doen ze daar ook niet aan (bij de praktijk van mijn vorige twee toen ik nog in Ehv woonde deden ze dat wel).

En Helsinki ik ben al geen strijker maar met deze temperaturen strijk ik zelfs geen babywasjes hoor :+ met uitzondering van het 1e pakje dat meegaat.

Dat vocht vasthouden in je benen vind ik wel een gekke gewaarwording, als ik door mn knieën buig dan voelt het precies zo als wanneer je je vingers probeert te buigen na een lange wandeling in de hitte :+

IMA wat een ontzettend schattige baby O+, hopelijk is jullie tweede nacht minder onrustig!

Ik ben inmiddels 39 weken zwanger, is zo snel gegaan :o ben benieuwd hoe en wanneer de bevalling zich gaat aandienen. Bij mij begonnen ze allebei compleet anders. Even mn eigen verjaardag ontwijken, maar verder ben ik er wel klaar voor/mee. Het blijft toch heet :')
Gefeliciteerd met je verjaardag!

Gek hoor, bij sommige users hier voelt het alsof ze al 12 jaar zwanger zijn, maar bij jou voelt het alsof je test nog nat is :D Ik ben ook heel benieuwd wie er in je buik woont O+
disclaimer
pi_180849523
Welkom Venus :W

IMA O+ Wat een cutie O+ Hopelijk was jullie 2e nacht rustiger.

Feyre succes met je laatste werkweek! Nog heel even volhouden!

:* voor al het vocht wat vastgehouden wordt. Vandaag is het gelukkig iets koeler. Zelf gelukkig nauwelijks last van, ietsje in mijn enkels.

Wegen deed ik nooit dus weet geen startgewicht. Mijn gyn weegt ook niet, maar ivm andere controles 3x moeten wegen de afgelopen tijd. Tussen week 14 en week 33 ben ik 15 kg aangekomen. Zijn wel getallen die ik hopelijk niet-zwanger nooit terug zie :X

Strijken doe ik ook niet aan. Heb ook nog geen babywasjes gedaan, maar kan mij niet voorstellen dat ik die ga strijken.

Vandaag gaan wij behangen in de babykamer *O* Alleen ons print behang, want de rest is nog niet binnen en weet nog steeds niet hoe ik het precies wil, maar we gaan weer vooruit. Afgelopen dagen ook nog wat spulletjes op de kop getikt, de naam onder voorbehoud van niks leukers besloten, proefdruk geboortekaartje besteld en overmorgen maxi cosi kopen. Best nuttig zo’n verlof :+ Het enige wat ik echt nog graag wil/moet, is een co-sleeper qua grote dingen.
  dinsdag 31 juli 2018 @ 09:58:26 #143
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180849685
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 09:19 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

Gefeliciteerd met je verjaardag!

Gek hoor, bij sommige users hier voelt het alsof ze al 12 jaar zwanger zijn, maar bij jou voelt het alsof je test nog nat is :D Ik ben ook heel benieuwd wie er in je buik woont O+
Dat heb ik bij Spees ook steeds! Dat ik denk 'huh, nu al? Maar hoe dan?'

Bij Wolken ook, maar daar missen we ook gewoon een paar maanden tijd om te wennen :D
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_180850708
Spannend dat er gewoon 6 dames kunnen bevallen nu! Ik ben morgen 39 weken. Sinds vanmorgen slijmverlies en denk ook slijmprop maar het zegt allemaal niks he.. Harde buiken heb ik al weken, maar nog geen een voorwee gehad! Controle bij verloskundige was allemaal goed. Wachten maar weer 👍🏼
pi_180852142
Ik vind alle zwangerschappen echt voorbij vliegen! Niet normaal.

Hier is het echt aftellen. Inmiddels 36+3 *O* ik loop al sinds 27 weken praktisch zonder baarmoederhals en met 3cm ontsluiting en de tweeling heeft het goed. Nou is het gelukkig mooi geweest; tenzij ze zich zelf melden moeten wij maandag om 7.00 in het ziekenhuis zijn voor een inleiding.
pi_180852351
Spannend Cassandra! Heb je zelf een voorkeur voor spontaan begin of maandag inleiden?
pi_180852369
Ik heb het bij mijzelf idd ook. Voor mijn gevoel ben ik pas 5 maanden zwanger :P .

Wat lekker Cassandra! Hebben ze het toch mooi volgehouden! Wat een spanning is er geweest de afgelopen maanden.

Takkie, als het goed is wennen ze idd al aan het geblaf als ze in de buik zitten. Ik ben wel echt benieuwd hoe ze gaan reageren als we straks met een baby thuis komen.

Hier nog geen enkel teken dat er iets gaat gebeuren. Ik heb hem al een paar keer verteld dat we op hem aan het wachten zijn maar hij luistert nog niet echt goed...
"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
pi_180852469
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 juli 2018 12:23 schreef lunapuella het volgende:
Spannend Cassandra! Heb je zelf een voorkeur voor spontaan begin of maandag inleiden?
Ehh ik denk inleiding, dan zijn ze wat verder en ik weet wat mij te wachten staat, G is ook geboren na een inleiding, en dat was een droombevalling. Anderzijds vind ik het idee dat ze zelf een datum 'kiezen' wel mooi. Maar ze liggen ondertussen bijna droog, de ruimte is echt op dus ik vind het wel een keer mooi (nog los van de klachten die ik de afgelopen maanden heb gehad, door de bedrust ben ik fysiek echt achteruit gegaan)

Wolken dat kan ik mij in jouw geval heel goed voorstellen dat het voelt alsof je 5 maanden bent nog maar haha
  dinsdag 31 juli 2018 @ 12:34:54 #149
149959 SQ
snelle trees
pi_180852558
Oh cassandra, wat spannend! Over een week heb je gewoon dubbel zo veel mannen in huis :D O+
disclaimer
pi_180852638
Cassandra ze zijn gewoon bijna af. Wie had verwacht dat je die termijn zou halen. Dat het nu wel klaar is snap ik helemaal. Toch nog even proberen te genieten van je zwangerschap en dan volop van je mannen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')