Ik zou ook ‘de gehakt’ zeggen en ik ben half Israëlisch, half Saoedisch.quote:Op zaterdag 28 juli 2018 12:17 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Ik ben zo Nederlands als maar kan, maar het was werkelijk niet in me opgekomen om vermalen vlees "het gehakt" te noemen.
right, en als je pech hebt dan ga je deaudtquote:Op maandag 30 juli 2018 18:46 schreef SuperNeger het volgende:
Gehakt 3 dagen in koelkast
Kip 2 dagen in koelkast
Als je rijk bent gehakt 2 dagen kip 1 dag
Ik bedoel als het al gekookt/gebakken is dus. Rauw t/m de houdbaarheidsdatum. Erna in de koelkast gehakt maximaal 2 tot 3 dagen kip maximaal 1 tot 2 dagen. Langer dan moet je vriezenquote:Op maandag 30 juli 2018 19:29 schreef realAIVD het volgende:
[..]
right, en als je pech hebt dan ga je deaudt
https://www.ad.nl/buitenl(...)is-ze-dood~adc9066e/
wat een onzin zeg, je kan kip en gehakt beiden tot de uiterste houdbaarheidsdatum gebruiken, kip altijd goed garen en voor beiden geldt dan dat je na bereiding de boel nog prima 2 dagen kunt bewaren in de koelkast (vanaf bereiding, ook als dat de uiterste houdbaarheidsdatum was).
Wel altijd netjes hygienisch werken: handjes wassen, op tijd de koelkast gebruiken.
of je al dan niet rijk bent heeft daar niets mee te maken.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |