Enige keer dat ik echt lekkere kaviaar at, en ineens snapte wat de poeha was, was Iraanse grijze kaviaar aan boord bij Emirates. Probeer het iedere keer weer als ik het ergens tegenkom maar het komt absoluut niet in de buurt.quote:Op woensdag 25 juli 2018 19:08 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Kaviaar zou lekker zijn, als ik meer geld had dan de bijstand.
nu met fotoquote:Op woensdag 25 juli 2018 15:31 schreef realAIVD het volgende:
[..]
vanavond curry madras met kippendijfilet, zlvervliesrijst en brinjal pickle.
Viel het niet in de smaak?quote:Op woensdag 25 juli 2018 20:03 schreef Pietverdriet het volgende:
Eten: opgewarmde restjes afhaal Chinees. Heb nu wel weer genoeg voor zeker een jaar.
Witvis misschien. Ik ga met deze temperaturen geen haringkje happenquote:Op woensdag 25 juli 2018 17:27 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Oh, grappig, ik associeer vis juist met de zomer: visje prikken met een glaasje witte wijn!
Zoo dacht dat ik gisteravond veel had gegetenquote:Op donderdag 26 juli 2018 20:50 schreef SoS87 het volgende:
Mixed grill met 5 soorten vlees en turkse rijst. Daarna nog een grote kapsalon doner. Daarbij bier uit de vriezer.
#viesdikquote:Op donderdag 26 juli 2018 20:50 schreef SoS87 het volgende:
Mixed grill met 5 soorten vlees en turkse rijst. Daarna nog een grote kapsalon doner. Daarbij bier uit de vriezer.
Pics?quote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:45 schreef realAIVD het volgende:
Als lunch Libanees brood met ham/kaas onder de grill.
Vanavond vooraf makdous, baba ganoush, hummus en met kaas gevulde sweet peppers, met Libanees brood.
En daarna nog een hotdog op een pistoletje met ketchup/hoisin/sriracha, verse gember, lente-ui, rode peper en gebakken uitjes, daarbij gooi ik nog wat kan-en-klare coleslaw op tafel als ik het niet vergeet en als we daar dan nog voldoende trek in hebben.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |