Waarom durf je het niet aan? Oud/vieze keuken?quote:Op zondag 22 juli 2018 21:39 schreef uniekhoorn het volgende:
Nepcorneretto van de Jumbol. Lekker was die
Geen roggebrood met haring hoop ik?quote:Op maandag 23 juli 2018 09:51 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Roggebrood en slootwater (kantoor cappuccino)
Zonder haring, zonder enig belegquote:Op maandag 23 juli 2018 10:28 schreef HarveySpecter het volgende:
[..]
Geen roggebrood met haring hoop ik?
Ik vond de calamaris van vorige week prima te doenquote:Op maandag 23 juli 2018 10:29 schreef HarveySpecter het volgende:
Ben een visliefhebber, maar met deze temperaturen ben ik toch ook altijd een beetje sceptisch.
als je een plakje gedroogde/gerookte ham, om een mandarijn stukje vouwtquote:Op
maandag 23 juli 2018 15:32 schreef Karzai het volgende:
niet veel trek vandaag
2 mandarijntjes en 2 boterhammetjes met beenham salade
vanavond entrecote met gebakken aardappeltjes en tuinerwtjes
toe stracciatella ijs
Lidl heeft tegenwoordig ayran jaquote:Op maandag 23 juli 2018 20:57 schreef WammesWaggel het volgende:
Ayran en zo een perzik.
Dit allemaal van jawel.. de Lidl.
Klinkt goed, eet smakelijk vast!!! :-)quote:Op dinsdag 24 juli 2018 20:06 schreef FutureFairytale het volgende:
Lekker bezig weer realAIVD!
Ik eet zo nog curry garnalen, champignons, prei, lente-ui en bulnak.
Wat is het?quote:Op dinsdag 24 juli 2018 20:12 schreef Sigaartje het volgende:
Zonder woorden.
Weinig zo heerlijk gegeten!!!
[ afbeelding ]
Opgebakken aardappelschijfjes (van de gekookte destijds met knoflook), zo wat lekker, gesneden pepertjes, wiener schnitzel en spiegeleitje.quote:
Zalig!quote:Op dinsdag 24 juli 2018 21:39 schreef Sigaartje het volgende:
Bij de gekookte aardappels met knoflook was de knoflook iets te.
Maar na het bakken en wat pepertjes erbij, wauw!
En dan de dooier over de schnitzel, ja heerlijk. Ik heb het idee hier vandaan:
Die kop van die vent en zijn commentaar dat gaf me zoveel honger. Ik ken die hele jongen niet, maar de manier waarop hij de boel naar binnen werkt en dan die kop erbij. Priceless.quote:
heb er genoeg! Wat wil je?quote:Op dinsdag 24 juli 2018 20:10 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Klinkt goed, eet smakelijk vast!!! :-)
en als je daarna nog een ijsje over hebt, dan mag je die wel hierheen sturen, mijn AH had he-le-maal niets meer. Haha.
Als ontbijt??quote:Op woensdag 25 juli 2018 08:36 schreef Josephine1998 het volgende:
Warme karelian pie met roomboter en eiersalade.
die vent ik heb meteen n hele bulk van zn video's bekeken, wat kan hij mooi genieten van goed etenquote:Op dinsdag 24 juli 2018 21:39 schreef Sigaartje het volgende:
Bij de gekookte aardappels met knoflook was de knoflook iets te.
Maar na het bakken en wat pepertjes erbij, wauw!
En dan de dooier over de schnitzel, ja heerlijk. Ik heb het idee hier vandaan:
Apart Ben je zelf Fins?quote:Op woensdag 25 juli 2018 09:51 schreef Josephine1998 het volgende:
[..]
Yep, eet ik bijna elke morgen😊
Ik begon eens met een video van sateetjes in Jakarta, en voor ik het wist zat ik een paar uur te kijken.. Waar hij ook is van Italie tot burgers eten in Amerika: wat een enthousiasme.. Leuk om te zien! En zoals Sigaartje al opmerkte: wat een saaie vrouw inderdaadquote:Op woensdag 25 juli 2018 09:39 schreef littledrummergirl het volgende:
[..]
die vent ik heb meteen n hele bulk van zn video's bekeken, wat kan hij mooi genieten van goed eten
Klinkt goed, al vind ik dit meer peren-ijsjes weer!quote:Op dinsdag 24 juli 2018 21:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
heb er genoeg! Wat wil je?
Had als toetje een wit snickers ijsje.
Sverige!quote:Op woensdag 25 juli 2018 09:55 schreef Josephine1998 het volgende:
[..]
Half Zweeds maar het is inderdaad Fins.
Ik ben een abonnee van het eerste uur. Hij doet het fantastisch. Zou een eigen tv-show moeten krijgen.quote:Op woensdag 25 juli 2018 10:38 schreef MissGiraffe het volgende:
[..]
Ik begon eens met een video van sateetjes in Jakarta, en voor ik het wist zat ik een paar uur te kijken.. Waar hij ook is van Italie tot burgers eten in Amerika: wat een enthousiasme.. Leuk om te zien! En zoals Sigaartje al opmerkte: wat een saaie vrouw inderdaad
Ik had in de middag al een raketje. Hou met dit weer meer van waterijs maar at 's avonds toch binnenquote:Op woensdag 25 juli 2018 12:35 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Klinkt goed, al vind ik dit meer peren-ijsjes weer!
omdat je dat qua voedselhygiëne niet vertrouwd?quote:Op woensdag 25 juli 2018 13:24 schreef HarveySpecter het volgende:
Enige wat ik eigenlijk afzweer met deze temperaturen is vis.
Voor de rest eet en drink ik eigenlijk gewoon zoals altijd
Hygiëne zal nog wel meevallen denk ik. Mits je het een tijd in de zon laat broeden natuurlijk.quote:Op woensdag 25 juli 2018 15:31 schreef realAIVD het volgende:
[..]
omdat je dat qua voedselhygiëne niet vertrouwd?
Hier als lunch een börek met gehakt gegeten,
vanavond curry madras met kippendijfilet, zlvervliesrijst en brinjal pickle.
Oh, grappig, ik associeer vis juist met de zomer: visje prikken met een glaasje witte wijn!quote:Op woensdag 25 juli 2018 15:36 schreef HarveySpecter het volgende:
[..]
Hygiëne zal nog wel meevallen denk ik. Mits je het een tijd in de zon laat broeden natuurlijk.
Maar het is meer dat de smaak mij niet zo trekt onder deze omstandigheden.
Kaviaar zou lekker zijn, als ik meer geld had dan de bijstand.quote:Op woensdag 25 juli 2018 19:07 schreef krakkemieke het volgende:
Wegens gedoe met gebit: brinta en slaatjes.
Enige keer dat ik echt lekkere kaviaar at, en ineens snapte wat de poeha was, was Iraanse grijze kaviaar aan boord bij Emirates. Probeer het iedere keer weer als ik het ergens tegenkom maar het komt absoluut niet in de buurt.quote:Op woensdag 25 juli 2018 19:08 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Kaviaar zou lekker zijn, als ik meer geld had dan de bijstand.
nu met fotoquote:Op woensdag 25 juli 2018 15:31 schreef realAIVD het volgende:
[..]
vanavond curry madras met kippendijfilet, zlvervliesrijst en brinjal pickle.
Viel het niet in de smaak?quote:Op woensdag 25 juli 2018 20:03 schreef Pietverdriet het volgende:
Eten: opgewarmde restjes afhaal Chinees. Heb nu wel weer genoeg voor zeker een jaar.
Witvis misschien. Ik ga met deze temperaturen geen haringkje happenquote:Op woensdag 25 juli 2018 17:27 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Oh, grappig, ik associeer vis juist met de zomer: visje prikken met een glaasje witte wijn!
Zoo dacht dat ik gisteravond veel had gegetenquote:Op donderdag 26 juli 2018 20:50 schreef SoS87 het volgende:
Mixed grill met 5 soorten vlees en turkse rijst. Daarna nog een grote kapsalon doner. Daarbij bier uit de vriezer.
#viesdikquote:Op donderdag 26 juli 2018 20:50 schreef SoS87 het volgende:
Mixed grill met 5 soorten vlees en turkse rijst. Daarna nog een grote kapsalon doner. Daarbij bier uit de vriezer.
Pics?quote:Op vrijdag 27 juli 2018 13:45 schreef realAIVD het volgende:
Als lunch Libanees brood met ham/kaas onder de grill.
Vanavond vooraf makdous, baba ganoush, hummus en met kaas gevulde sweet peppers, met Libanees brood.
En daarna nog een hotdog op een pistoletje met ketchup/hoisin/sriracha, verse gember, lente-ui, rode peper en gebakken uitjes, daarbij gooi ik nog wat kan-en-klare coleslaw op tafel als ik het niet vergeet en als we daar dan nog voldoende trek in hebben.
De nepcornetto van de Lidl is ook heerlijk! Gelatelli .quote:Op zondag 22 juli 2018 21:39 schreef uniekhoorn het volgende:
Nepcorneretto van de Jumbol. Lekker was die
Voorlopig ben ik nog mooi slank.quote:
Alweer patat en snacks?quote:Op zaterdag 28 juli 2018 00:09 schreef FutureFairytale het volgende:
Patat, kroket, bekertje ijs.
Net perensap en stukje chocola.
Liefquote:Op zaterdag 28 juli 2018 05:58 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Alweer patat en snacks?
Let je wel een beetje op je gezondheid. Het is het belangrijkste wat je hebt in het leven.
💋quote:Op zaterdag 28 juli 2018 10:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lief
Ik weet het, het kwam zo uit. Woensdag en vrijdag tot 21u op het strand gelegen. Dan is er alleen nog maar een snackbar daar open of een te dure strandtent.
OT: Thee en kersen.
Met een toefje inkomensongelijkheid?quote:Op zaterdag 28 juli 2018 18:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Een vette gegrillde maiskip en salades
Afghaans eten. 😱quote:Op zaterdag 28 juli 2018 20:20 schreef realAIVD het volgende:
Hier bij een klein Afghaans eettentje gegeten, er zat niemand, kwamen alleen zo af en toe mensen binnen om te vragen of de kippen (die buiten n een apparaat aan het spit ronddraaiden) al klaar waren.
We hadden kort geleden kennis gemaakt met de Afghaanse keuken in een echt restaurant en dat was ons goed bevallen. Dezelfde gerechten stonden hier op de kaart, dus toch maar eens uitproberen.
Het is uitermate goed bevallen,
ik bedacht me pas een foto te maken toen we al even zaten te eten, maar bij deze:
[ afbeelding ]
-het rijstgerecht is kabuli pulouw (gekruide rijst, wortel, rozijnen en mals kalfsvlees),
-links is de al meer dan half opgegeten kebab (kobida?) met brood,
-rechts mijn favoriet, mantu: soort tortellini's gevuld met gekruid gehakt, overdekt met gele spliterwten of linzen, in een badje van yoghurt met knoflook en gekruide olie.
-En dan nog allebei een simpele salade erbij van tomaat, komkommer, koriander en citroen
Geen wijntje of andere alcoholische zaken, maar wel een koeling vol frisdranken, water, etc.
Wij namen water en ayran.
We hebben samen 3 gerechten gedeeld (we waren gewoon te nieuwsgierig, en dan is er nog veel meer dat we willen proeven), maar het was daardoor wel heel erg veel voedsel.
Uiteindelijk waren we voor 2 personen 24 euro kwijt.
Tja, ik geloof niet dat ik ooit zo goedkoop uit eten ben geweest. het belangrijkste was dat het ook oprecht erg lekker was. Misschien een tandje minder dan het restaurant waar we eerder waren, al vond ik de mantu hier lekkerder! Feestje dus
Het is cider en een kaasplankje geworden voor het avondetenquote:
Nee, redelijk kaal, ongeveer 4 tafeltjes, zeer schoon...zie het als een soort snackbar, maar dan met een ander assortiment. Ik ga er van uit dat het overgrote merendeel daar eten afhaalt. Het bestek dat we kregen bestond uit een vorken en een lepels, lol, vandaar het zakmes op tafel. Maar goed, wij hebben daar heerlijk gezeten en gegeten.quote:Op zondag 29 juli 2018 00:21 schreef FutureFairytale het volgende:
Dat is goedkoop realAIVD! Zag het er van binnen ook een beetje gezellig uit?
Ik had vanmiddag een crunchwrap supreme (taco bell), later een udon noodles met garnalen en een halve oliebol met krenten van Richard Voets
Neeeee...van mij mogen die Amerikaanse ketens allemaal wegblijven!quote:Op zondag 29 juli 2018 07:50 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Nee, redelijk kaal, ongeveer 4 tafeltjes, zeer schoon...zie het als een soort snackbar, maar dan met een ander assortiment. Ik ga er van uit dat het overgrote merendeel daar eten afhaalt. Het bestek dat we kregen bestond uit een vorken en een lepels, lol, vandaar het zakmes op tafel. Maar goed, wij hebben daar heerlijk gezeten en gegeten.
En ik wist niet dat taco bell al in Nederland zat, leuk! Met een beejte googelen las ik zojuist dat ze hier in Utrecht ook een vergunning hebben aan gevraagd voor een specifiek pand, maar die niet hebben gekregen. Hoop dus dat ze nog een poging gaan doen.
Jij hebt je omega 3 weer binnen voor vandaag.quote:Op zondag 29 juli 2018 13:03 schreef Sicstus het volgende:
[ afbeelding ]
Een volkoren boterham met huzarensalade en eentje met gerookte makreel. En een beker ayran
Van beide boterhammen ga ik serieus over m'n nekquote:Op zondag 29 juli 2018 13:03 schreef Sicstus het volgende:
[ afbeelding ]
Een volkoren boterham met huzarensalade en eentje met gerookte makreel. En een beker ayran
En ik ga van jou over m'n nek.quote:Op zondag 29 juli 2018 14:47 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Van beide boterhammen ga ik serieus over m'n nek
Gelukkig hebben foto's geen geur.
zat vanmiddag bij Turk. midden in Bos en Lommer. Geen alcohol daar. dus nu paar chicken wings bij mijn buurtchineesquote:Op zondag 29 juli 2018 17:50 schreef borisz het volgende:
kofte gehaktballen en wortel/bleekselderij combo.
Die is vaker voorbij gekomen hier. Steeds dezelfde klacht.quote:Op zondag 29 juli 2018 18:04 schreef Ole het volgende:
[..]
zat vanmiddag bij Turk. midden in Bos en Lommer. Geen alcohol daar. dus nu paar chicken wings bij mijn buurtchinees
ik hou wel van een wijntje bij mijn etenquote:Op zondag 29 juli 2018 18:13 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Die is vaker voorbij gekomen hier. Steeds dezelfde klacht.
Dit was makkelijk. Kofte had ik nog in de vriezer liggen en vanmorgen met 35% de wortel/bleekselderij gehaald. Morgen iig ook nog kofte en restant wortel/bleekselderij gooi ik in de lunchsalade van morgenquote:Op zondag 29 juli 2018 18:04 schreef Ole het volgende:
[..]
zat vanmiddag bij Turk. midden in Bos en Lommer. Geen alcohol daar. dus nu paar chicken wings bij mijn buurtchinees
Ja, maar bij de Turk wordt nooit alcohol geserveerd. Is een keuze van de neringvoerder.quote:Op zondag 29 juli 2018 18:18 schreef Ole het volgende:
[..]
ik hou wel van een wijntje bij mijn eten
Maar goed. Dat is geen geheim hier
in Bos en Lommer zie ik best veel kinderen met overgewicht. op zich is Turks eten prima maar deze restaurants geven grote porties en veel patatquote:Op zondag 29 juli 2018 18:20 schreef borisz het volgende:
[..]
Dit was makkelijk. Kofte had ik nog in de vriezer liggen en vanmorgen met 35% de wortel/bleekselderij gehaald. Morgen iig ook nog kofte en restant wortel/bleekselderij gooi ik in de lunchsalade van morgen
/Mag wel weer wat groenten na een weekje België. Daar is was dat toch tot een minimum beperkt.
neuh..quote:Op zondag 29 juli 2018 18:29 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ja, maar bij de Turk wordt nooit alcohol geserveerd. Is een keuze van de neringvoerder.
Waarschijnlijk serveren ze ook geen spareribs
Goede beef spareribs zijn anders ook echt fantastischquote:Op zondag 29 juli 2018 18:29 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ja, maar bij de Turk wordt nooit alcohol geserveerd. Is een keuze van de neringvoerder.
Waarschijnlijk serveren ze ook geen spareribs
Oh, ok.quote:Op zondag 29 juli 2018 18:30 schreef Ole het volgende:
[..]
neuh..
edit
Turken in de binnenstad zijn anders. Veel zijn ook geen moslim. hier is altijd alcohol te krijgen
zou heeel misschien kunnen. Maar helft van dames had hoofddoek.. en ze deden nogal verbolgen over het feit dat we een biertje wilden.quote:Op zondag 29 juli 2018 18:42 schreef Sigaartje het volgende:
Kan ook zijn dat dat restaurant geen alcoholvergunning heeft, kan ook nog.
quote:Op zondag 29 juli 2018 18:50 schreef golfer het volgende:
BBQ met o.a. hele grote gamba's:
[ afbeelding ]
Waten die insecten lekker?quote:Op zondag 29 juli 2018 18:50 schreef golfer het volgende:
BBQ met o.a. hele grote gamba's:
[ afbeelding ]
Owwww lekker!!quote:Op zondag 29 juli 2018 18:50 schreef golfer het volgende:
BBQ met o.a. hele grote gamba's:
[ afbeelding ]
Dat is anders dan je normale bestellingen toch? Pizza's met groenten, vis, knoflook en peper dacht ik.quote:Op zondag 29 juli 2018 22:48 schreef uniekhoorn het volgende:
Onverwacht bezoek, daarmee naar mijn favo Italiaan
Pikante pasta, pasta pesto, pizza dynamite en mijn gefrituurde inktvisringen met pizzabroodjes, frietjes en salade was heerlijk
Mijn ocd kan dat niet aan...waarom bij lasagna geen italiaanse salade?!?quote:
Omdat niks boven een Griekse salade gaat.quote:Op maandag 30 juli 2018 18:12 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Mijn ocd kan dat niet aan...waarom bij lasagna geen italiaanse salade?!?
De staatsloterij winnen gaat zeker weten boven een Griekse salade. En dat is maar 1 voorbeeld.quote:Op maandag 30 juli 2018 18:19 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Omdat niks boven een Griekse salade gaat.
Daar heb je helemaal gelijk in.quote:Op maandag 30 juli 2018 18:21 schreef Sicstus het volgende:
[..]
De staatsloterij winnen gaat zeker weten boven een Griekse salade. En dat is maar 1 voorbeeld.
Daar ben ik het schoorvoetend wel mee eens, maar kies dan ook een Grieks hoofdgerecht. Moussaka ofzo. Ik ben niet zo van de fusion.quote:Op maandag 30 juli 2018 18:26 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Daar heb je helemaal gelijk in.
Ik bedoelde dat onder de salades, de Griekse variant eenzaam aan de top staat.
Moussaka is ook heerlijk, inderdaad.quote:Op maandag 30 juli 2018 18:27 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Daar ben ik het schoorvoetend wel mee eens, maar kies dan ook een Grieks hoofdgerecht. Moussaka ofzo. Ik ben niet zo van de fusion.
Had ik gewoon zin inquote:Op maandag 30 juli 2018 18:12 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Mijn ocd kan dat niet aan...waarom bij lasagna geen italiaanse salade?!?
Ah dank je. Hele bord ziet er yummie uit! 👌quote:Op maandag 30 juli 2018 20:44 schreef Atak het volgende:
[..]
Tomatensalsa gemaakt van geroosterde mini-tomaten.
Voor jezelf?quote:
Ben je zwanger?quote:Op woensdag 1 augustus 2018 03:47 schreef Ray_Smith het volgende:
friet met haring en slagroom
hachee van waterkonijn met een belgische pint
Dat klinkt heel erg goed, eet smakelijk!quote:Op woensdag 1 augustus 2018 18:32 schreef golfer het volgende:
Vooraf: misosoep met shii-takes, tahoe, zeewier en lente-ui en saké.
Hoofd: gebraden eendenborstfilet met een saus van miso, soja, saké, met alweer shii-takes, lente-ui en stukjes komkommer.
Lief van je,quote:
quote:
quote:Op woensdag 1 augustus 2018 01:32 schreef SoS87 het volgende:
Kapsalon. Ik kan het niet laten om s'nachts wat te bestellen.
Gebalanceerd dieet.quote:
Doe eens gek en eet weer eens een kapsalon.quote:Op donderdag 2 augustus 2018 12:27 schreef Bienelientjee het volgende:
hmm, heb al jaren geen kapsalon of doner op.
Maar helaas, heb alleen koffie nu
Ik ook niet. Op de een of andere manier vind ik een kapsalon altijd weer tegenvallen. Ze zijn altijd zo zuinig met vlees.quote:Op donderdag 2 augustus 2018 12:27 schreef Bienelientjee het volgende:
hmm, heb al jaren geen kapsalon of doner op.
Maar helaas, heb alleen koffie nu
De eerste keer dat ik kaviaar at , dacht ik dat raar en gedoe was. Maar ik vond het erg lekker!quote:Op woensdag 25 juli 2018 20:02 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Enige keer dat ik echt lekkere kaviaar at, en ineens snapte wat de poeha was, was Iraanse grijze kaviaar aan boord bij Emirates. Probeer het iedere keer weer als ik het ergens tegenkom maar het komt absoluut niet in de buurt.
Lekker! En hoi!quote:Op donderdag 2 augustus 2018 18:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Zalmfilets met pesto en aardappelkroketjes.
Nu maar een keer een kofte schotel dan.quote:
en wat je laat op de avond eet telt niet mee?quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 00:10 schreef SoS87 het volgende:
[..]
Nu maar een keer een kofte schotel dan.
Ik eet gezond. Dit is de tegenhanger laat op de avond.
Waarom bestel je dan zoveel?quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 17:37 schreef Atak het volgende:
[ afbeelding ]
Ik ga niet hoe ik dit ga opmaken. :/
Met sushi is dat niet goed.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 19:35 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Bewaar gewoon nog wat voor morgen.
Doe ik altijd, lekker sushi met ontbijtquote:
Raak jij altijd aan de schijterij van sushi, beste Maily?quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:07 schreef maily het volgende:
[..]
Hopelijk is het wc-papier in de bonus
Wel als het van de vorige dag isquote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:08 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Raak jij altijd aan de schijterij van sushi, beste maily?
Vorige keer ook al!quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 17:37 schreef Atak het volgende:
[ afbeelding ]
Ik ga niet hoe ik dit ga opmaken. :/
Pilsje uit de vriezer? Lekker bier-ijsje met dit weer.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 21:57 schreef SoS87 het volgende:
Wel buiten de koelkast bewaren. De rijst wordt er niet beter op in de koelkast.
Ik doe ff geen thuisbezorgd meer, ik maak zo chicken tonight als late night snack. Eerst nog even een pilsje uit de vriezer.
Daarom ben ik bang om alles op te eten.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 20:07 schreef maily het volgende:
[..]
Hopelijk is het wc-papier in de bonus
Ja want bier bevriest binnen een uur.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 22:14 schreef Atak het volgende:
[..]
Pilsje uit de vriezer? Lekker bier-ijsje met dit weer.
Goed idee, om verse rauwe vis bij de huidige temperaturen buiten de koeling te bewaren.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 21:57 schreef SoS87 het volgende:
Wel buiten de koelkast bewaren. De rijst wordt er niet beter op in de koelkast.
No shit.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 23:01 schreef golfer het volgende:
[..]
Goed idee, om verse rauwe vis bij de huidige temperaturen buiten de koeling te bewaren.
Gegarandeerd bederf!
Doodsverwensing, dit.quote:Op vrijdag 3 augustus 2018 21:57 schreef SoS87 het volgende:
Wel buiten de koelkast bewaren. De rijst wordt er niet beter op in de koelkast.
Ik doe ff geen thuisbezorgd meer, ik maak zo chicken tonight als late night snack. Eerst nog even een pilsje uit de vriezer.
Bij de pride?quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 17:36 schreef FutureFairytale het volgende:
Lunch was kleine broodjes met zoute boter en een dikke snee met Holtkamp kaaskroket.
Net wat meloen.
Ik zie allemaal groene dingen, proef je de mosselen nog wel?quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 22:16 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn ouders hadden een grote pan mosselen gemaakt.
Ik ben nu lam en eet vannacht voor het slapen 1 makreel. Foto volgt. Makreel is mijn favo vis.
Daar zitten veel te veel smaakmakers in. Zo proef je die mosselen toch niet goed?quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 22:16 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn ouders hadden een grote pan mosselen gemaakt.
Ik ben nu lam en eet vannacht voor het slapen 1 makreel. Foto volgt. Makreel is mijn favo vis.
Dat is wel heel ruim gezegd.quote:Op zondag 5 augustus 2018 16:46 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat Indiase zoutjes. Lekker , ga ik vaker kopen.
Stel je aanquote:Op zondag 5 augustus 2018 20:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Je maakt hele leuke topics hoor!quote:Op zondag 5 augustus 2018 19:53 schreef Sigaartje het volgende:
Zo, dit is mijn allertlaatste foto hier.
Ik kan niet opboksen tegen het CUL-geweld hier. Sorry. Ik heb het gevoel dat ik hier geen deel uit maak van iets. Dus ik stop ermee hier.
Mijn laatste gerecht hier:
Restje bami met balletjes in de oven 200 graden gedurende een kwartiertje met salami er op een spiegeleitje
[ afbeelding ]
En allemaal, veel succes hier. Ik hoor hier niet thuis met mijn boerengedrag en mijn gewone maaltijdjes. Ik kan niet tippen aan jullie.
Sorry.
Huh? Jouw topics met eten van 'de gewone man' zijn toch hartstikke goed ontvangen? Er zijn hier zat mensen die gewoon nasi of boerenkool eten hoor. Het hoeft toch niet altijd speciaal te zijn, als het maar lekker is.quote:Op zondag 5 augustus 2018 20:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Nou ja zeg! Je hebt nota bene een eigen fanbase in CUL!quote:Op zondag 5 augustus 2018 19:53 schreef Sigaartje het volgende:
Zo, dit is mijn allertlaatste foto hier.
Ik kan niet opboksen tegen het CUL-geweld hier. Sorry. Ik heb het gevoel dat ik hier geen deel uit maak van iets. Dus ik stop ermee hier.
Mijn laatste gerecht hier:
Restje bami met balletjes in de oven 200 graden gedurende een kwartiertje met salami er op een spiegeleitje
[ afbeelding ]
En allemaal, veel succes hier. Ik hoor hier niet thuis met mijn boerengedrag en mijn gewone maaltijdjes. Ik kan niet tippen aan jullie.
Sorry.
Je uit de kast in de kast topic heeft 1109 views!! Als dat geen bevestiging genoeg is.quote:Op zondag 5 augustus 2018 20:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Kom op doe niet zo zieligquote:Op zondag 5 augustus 2018 20:01 schreef Sigaartje het volgende:
Ik zou willen voorstellen om een subforum te maken van mensen die gewone dingen eten en het gewoon klaarmaken. Dat mis ik hier. Ik voel me hier overbodig. Dat meen ik echt.
Als ik zie dat mensen 's morgens iets eten, woorden die ik niet eens kan spellen, waar ik nog nooit van heb gehoord, maar wat bij nazoeken een een of ander kwarkgoedje te zijn uit Nieuw-Zeeland, dan denk ik, wat doe ik fout?
Ik eet gewoon brood en 's avonds aardappels.
Ik zou zo graag een subforum willen waarin mensen niet te hoog in hun bol hebben, maar gewoon zijn, zoals ik.
Precies goed.quote:Op zaterdag 4 augustus 2018 22:16 schreef -Ondskapt- het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn ouders hadden een grote pan mosselen gemaakt.
Ik ben nu lam en eet vannacht voor het slapen 1 makreel. Foto volgt. Makreel is mijn favo vis.
Hoe stoom je aubergines?quote:Op zondag 5 augustus 2018 22:51 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Wij aten gestoomde aubergines met een entrecootje en aardappelpartjes uit de oven gekruid met het laatste restje Jonnie Boer's shichimi togarashi. (gelukkig op nu)
Lekker! Waarom ben je blij dat de Shichimi Togarashi op is?quote:Op zondag 5 augustus 2018 22:51 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Wij aten gestoomde aubergines met een entrecootje en aardappelpartjes uit de oven gekruid met het laatste restje Jonnie Boer's shichimi togarashi. (gelukkig op nu)
Omdat ik het niet uit kan staan de Jonnie een kruidenmix op de markt brengt, dat Shichimi Togarashi noemt en er vervolgens iets anders instopt. Ik vind de wereld kutirritantverwarrend als iedereen maar zijn eigen definities hanteert van dingen.quote:Op maandag 6 augustus 2018 09:51 schreef Fretwork het volgende:
[..]
Lekker! Waarom ben je blij dat de Shichimi Togarashi op is?
In stukjes. Op een stoomrekje. In een pan. Boven water. Zo'n 20 minuten.quote:
Dit wist ik niet, kan ik me voorstellen danquote:Op maandag 6 augustus 2018 10:35 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Omdat ik het niet uit kan staan de Jonnie een kruidenmix op de markt brengt, dat Shichimi Togarashi noemt en er vervolgens iets anders instopt. Ik vind de wereld kutirritantverwarrend als iedereen maar zijn eigen definities hanteert van dingen.
Jah. Verder niks mis mee. Voor op een aardappel bijvoorbeeld.quote:
Googlede me suf maar zakje op en weg en zonder naam is moeilijk. Volgende keer bij de toko neem ik em weer mee en dan zal ik het je zeggen. Zat vol kruiden, zaden, rozijnen, pinda's en cashews.quote:Op zondag 5 augustus 2018 16:50 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat is wel heel ruim gezegd.
Welke!?!
Bombay mix? Al zitten daar ook "zoutjes" in.quote:Op maandag 6 augustus 2018 12:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Googlede me suf maar zakje op en weg en zonder naam is moeilijk. Volgende keer bij de toko neem ik em weer mee en dan zal ik het je zeggen. Zat vol kruiden, zaden, rozijnen, pinda's en cashews.
Het is godnondeju maandag.quote:Op maandag 6 augustus 2018 13:34 schreef minilot het volgende:
Lunch in de tuin! Toast met roomkaas en chilipepers + Gerardus IPA. Vanavond barbecue bij mijn schoonouders.
Weet ik. Sterkte .:*quote:
Oh god doe niet zo hypocriet. Dat je deze bagger uit je toetsenbord krijgt.quote:Op zondag 5 augustus 2018 21:50 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nou ja zeg! Je hebt nota bene een eigen fanbase in CUL!
Bovendien ben je echt niet de enige die gewoon restjes bami eet of witte bolletjes met een hamburger. Volgens mij eet de helft hier zoals jij. Alleen maken die niet altijd foto's. Maar foto's zijn juist bonus.
Wat mis je? Meer mensen die foto's maken van eten wat bij jou past? Of zou je stiekem mee reacties willen op jouw posts? Maar dat laatste werkt hier niet zo. Hier is het gewoon melden wat je eet. Velen vinden het leuk om te lezen en je foto's maken het nog veel leuker, maar je kunt niet verwachten dat iedereen reageert. Je moet gewoon geloven dat iedereen het ziet en leuk vindt, zonder die bevestiging.
Niet weggaan hoor!!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |