abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 17 september 2018 @ 15:29:43 #176
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181964021
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 15:12 schreef flipsen het volgende:

[..]

* flipsen draait zich om in zijn gr... oh wacht :P

Hoe was het Argentijnse stukje bereid? Want het hoort natuurlijk op een grill met smeulende kooltjes van goed hout, een uurtje langzaam gaar te worden, inclusief smaak van de grill en het houtskool.
ach ja vergeleken met daar is het hier wel behelpen, 1 van de redenen dat ik vlees altijd zelf doe :)
pi_181964588
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 15:12 schreef flipsen het volgende:

[..]

* flipsen draait zich om in zijn gr... oh wacht :P

Hoe was het Argentijnse stukje bereid? Want het hoort natuurlijk op een grill met smeulende kooltjes van goed hout, een uurtje langzaam gaar te worden, inclusief smaak van de grill en het houtskool.
Elk stukje vlees kwam van de lavasteengrill in de keuken.
Ik weet niet hoe lang het erop heeft gelegen, maar het duurde wel even.

Ook moet ik zeggen dat het quilmes bier prima smaakte!

quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 15:03 schreef Gripper het volgende:
Nu heb ik ook meteen zin om weer eens naar een goed vlees-restaurant te gaan. Die foto doet ze vast geen recht Jaafke, het zou ook een mixed grill bij de griek kunnen zijn, maar het menu van de golden bull ziet er smakelijk uit! :9~

Leuk om te zien dat ze op iens ook goede recensies krijgen en vooral terzake kundig worden beoordeeld. Wel belangrijk als je je op 1 zo'n specifiek ding richt :)
Eigenaar is zeer kundig, vertelde uitgebreid (en gepassioneerd) over de stukken vlees.
Ik ga snel weer eens terug!
pi_181965097
quote:
0s.gif Op zondag 16 september 2018 17:08 schreef Fretwork het volgende:
Voldaan weggaan is ook perfect, niet dat je je laatste gang tegen je huig aan zit te douwen om hem er maar bij te krijgen.
Dat ook niet nee. Anders kun je niet meer genieten van het eten. Maar als ik 's avonds nog trek in van alles heb dan vind ik het niet zo leuk. Voldaan is prima. Maar moeilijk voor restaurants want de een is een grotere eter dan de ander. Dan zou ik wel voor de grote eter gaan. Als iets niet geheel op gaat lijkt het mij minder erg dan als mensen klagen dat ze met trek weg moeten.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 17 september 2018 @ 16:42:08 #179
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_181965135
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 16:04 schreef JaafkeJunior het volgende:

[..]

Elk stukje vlees kwam van de lavasteengrill in de keuken.
Ik weet niet hoe lang het erop heeft gelegen, maar het duurde wel even.

Ook moet ik zeggen dat het quilmes bier prima smaakte!
:D B:)B

Heb in mijn favoriete restaurant (in Argentinië dus) wel eens Kobe biefstuk geprobeerd. Ja, het is bizar mals, ja het is bijzonder lekker, maar toch prefereer ik de smaakvollere Bife de Lomo van de parilla. Mijn portemonnee trouwens ook :P
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_181965263
quote:
1s.gif Op maandag 17 september 2018 16:39 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Dat ook niet nee. Anders kun je niet meer genieten van het eten. Maar als ik 's avonds nog trek in van alles heb dan vind ik het niet zo leuk. Voldaan is prima. Maar moeilijk voor restaurants want de een is een grotere eter dan de ander. Dan zou ik wel voor de grote eter gaan. Als iets niet geheel op gaat lijkt het mij minder erg dan als mensen klagen dat ze met trek weg moeten.
Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)

Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.

Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.

Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer. :')
Mijn foto's op Flickr!
Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
  maandag 17 september 2018 @ 17:00:02 #181
131800 Tarado
capô de fusca
pi_181965332
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 16:53 schreef Gripper het volgende:

[..]

Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)

Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.

Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.

Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer. :')
als ik in een top restaurant eet heb ik altijd zin in meer, niet omdat het niet genoeg is maar omdat goed eten en drinken smaakt naar meer van datzelfde :)
pi_181965971
registreer om deze reclame te verbergen
Door de spreiding van de gerechten in de betere restaurants (met name bij de 5+ gangenmenu's) ben je altijd wel verzadigd. Als je de porties zo ziet lijkt het wellicht weinig, maar dat is het echt niet. Als je maar blijft eten krijg je nooit dat gevoel van normale verzadiging en stop je pas als je al teveel hebt gegeten eigenlijk..met wat meer tijd ertussen voelt dat ook veel beter.
Alex Pastoor:
"Een uitslag is altijd terecht, of het nou verdiend is of onverdiend"
Martin Verkerk:
''Ik bepaal of ik win of verlies. Als ik goed speel dan win ik, als ik slecht speel dan is de kans dat ik verlies aanwezig.''
pi_181966265
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 16:53 schreef Gripper het volgende:

[..]

Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)

Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.

Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.

Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer. :')
Ik ben het helemaal met je eens.
pi_181968319
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 16:53 schreef Gripper het volgende:

[..]

Tering zeg, ik word hier echt schijtziek van, al sinds gisteren zit je te zeiken over die te kleine bordjes. (En hierna moet het echt maar weer eens over restaurant recensies gaan trouwens)

Heel simpel gezegd: ga niet naar een gastronomisch restaurant als je je zo druk maakt of je wel voldoende te eten gaat krijgen, maar hou het lekker bij de all-in wokchinees. Je gaat daarheen om iets te proeven wat je nog nooit hebt geproefd, en je meet dat af aan het wow-gevoel achteraf, en niet aan het puf-gevoel van een te volle pens.

Jij ziet dus liever dat mensen zoveel vreten dat ze tot aan hun terugslagklep vol zitten, en de rest wat ze echt niet opkrijgen dan mag worden weggegooid. Lekker verspillen.

Wat is er erg aan trek hebben? 10.000 jaar geleden hadden we voortdurend trek, en moesten we achter ons eten aanrennen. Nu zit de helft van de Nederlanders de hele dag door maar meer vreten in hun ongezond dikke lijven te proppen, maar trek hebben we gelukkig nooit meer. :')
Jij kunt echt niet begrijpend lezen. Jammer.

Ik reageerde trouwens op iemand en niet eens echt negatief bedoeld.

Je hoeft niet iemand af te vallen als deze een iets andere mening heeft. Hoop ook niet dat je zo in reallife reageert naar mensen toe.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_181968379
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 17:36 schreef Tim86 het volgende:
Door de spreiding van de gerechten in de betere restaurants (met name bij de 5+ gangenmenu's) ben je altijd wel verzadigd. Als je de porties zo ziet lijkt het wellicht weinig, maar dat is het echt niet. Als je maar blijft eten krijg je nooit dat gevoel van normale verzadiging en stop je pas als je al teveel hebt gegeten eigenlijk..met wat meer tijd ertussen voelt dat ook veel beter.
Ik heb het andersom denk :D
Als ik snel eet zit ik snel vol. Eet ik langzaam heeft m'n lichaam meer verteringstijd lijkt wel en kan ik ook meer eten.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_181973647
Eerst Librije. Daarna kapsalon.
  maandag 17 september 2018 @ 23:19:46 #187
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_181973981
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 23:04 schreef SoS87 het volgende:
Eerst Librije. Daarna kapsalon.
Ja, wanneer was je er en wat at je?
Poef.....gone! ©golfer
pi_181974708
quote:
0s.gif Op maandag 17 september 2018 23:19 schreef golfer het volgende:

[..]

Ja, wanneer was je er en wat at je?
Gisteren. Kapsalon.

[ Bericht 2% gewijzigd door Lucky_Strike op 18-09-2018 10:48:36 (Voornamen van users mag je voor je houden.) ]
pi_181979564
Oei, wat raken er hier een hoop mensen snel getriggered.
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
  dinsdag 18 september 2018 @ 11:22:48 #190
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_181980436
Edit: wrong topic :D
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_181980752
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 september 2018 11:22 schreef flipsen het volgende:
Edit: wrong topic :D
Geeft niets. Dat kan de beste overkomen.
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
  woensdag 19 september 2018 @ 12:44:57 #192
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_182003863
Uit luiheid even een hele korte notitie.

Waar: La Grotta, Montepulciano

Gisteravond met mijn vriendin heerlijk gegeten bij La Grotta aan de rand van Montepulciano. Net buiten de drukte van het dorp ligt dit fantastische restaurant met een notitie in de Michelin gids. We werden ontvangen met een inmiddels vergeten aperitief van het huis.

We hadden beide het tasting menu van Toscaanse gerechten. Hierbij dronken we een werkelijk verrukkelijke Toscana Epibois uit 2013 van Colombaiolo :9. (De komende dagen zullen voornamelijk een zoektocht zijn naar alle flessen van deze wijn die we kunnen vinden).

Menu:

(Amuse van ricotta, courgette en een krokantje van parmezaanse kaas)

Aubergine and zucchini tart with crispy tuscan bacon

Tuscan croutons with a topping of duck liver and Vin Santo sauce

Traditional tomato soup with garlic, bread and basil

Ravioli stuffed with guinea-fowl and saffron sauce

Baby pork slow cooking with swiss chard

Dessert tasting (met een glas Vin Santo)


We hebben heerlijk gegeten, de gerechten waren enorm sterk op smaak, met name umami was erg aanwezig. Elke gang had je dat perfecte gevoel van verdriet om het laatste hapje. Stuk voor stuk top en eigenlijk geen favoriet aan te wijzen.
pi_182004195
Zelfs zonder foto's loopt het water mij in de mond Fretwork :9~
Fijn dat het zo geslaagd was. Umami O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_182065983
Zojuist toog ik richting de McDonald’s voor een lekkere maaltijd. Ik twijfelde tussen Mac en KFC en de Mac is vandaag als winnaar uit de bus gekomen.

Een sfeerimpressie van de zaak.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/haUnqIiJ

Er stond naar 1 iemand voor me, maar toch lieten ze me 2 minuten wachten.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Y6oaXkUg


Op aanraden van user VanderWoodsen besloot ik om voor het homestyle crispy chicken menuutje te gaan. Een gok, want ik had dit menu nog niet eerder besteld. Een medium menu maakt je 9,15 euro lichter.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/d33OUi68

Zo ziet het menu er uitgestald uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jb5GSbd0

Zo ziet de burger er van dichtbij uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/KSXmUfS8

De burger had een goede bite. Wat kaas en bacon erop en één of andere oranje saus die ik niet kan plaatsen. Wat groenvoer er nog bij om het geheel af te maken. 8/10 :)

De foto’s zijn met een telefoon gemaakt, dus wellicht niet de beste kwaliteit.
Haten = sws direct verlaten.

Met vriendelijke groet,
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
  zaterdag 22 september 2018 @ 16:42:05 #195
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182066482
Was in Kalkar bij een slager die ik eens uit wilde proberen.
Deze slager bied ook maaltijden aan om daar te eten. Spontaan besloten, zullen hier eens eten. Hadden allebei een `Ribeye steak, drankje erbij, frieten en mayo. De steak was echt zéér goed, zelden krijg je zo een goede steak en dan ook perfect klaargemaakt. Sla ontbrak.
26,50
Voor ons beide...
Schinken Arntz
Ze slachten nog zelf, maken hun eigen vleeswaren en worsten.
Echter maar tot 19:00 uur open.
De steak was nog het duurste op de kaart.
Een soort tent die je in Duitsland veel ziet op industriegebieden, richt zich op het middageten, veel bedrijven hebben geen kantine en den Duitser eet graag warm tussen de middag.

Oh, website
https://www.schinken-arntz.de
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_182066781
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 15:59 schreef Mariocash het volgende:
Zojuist toog ik richting de McDonald’s voor een lekkere maaltijd. Ik twijfelde tussen Mac en KFC en de Mac is vandaag als winnaar uit de bus gekomen.

Een sfeerimpressie van de zaak.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/haUnqIiJ

Er stond naar 1 iemand voor me, maar toch lieten ze me 2 minuten wachten.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Y6oaXkUg

Op aanraden van user VanderWoodsen besloot ik om voor het homestyle crispy chicken menuutje te gaan. Een gok, want ik had dit menu nog niet eerder besteld. Een medium menu maakt je 9,15 euro lichter.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/d33OUi68

Zo ziet het menu er uitgestald uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jb5GSbd0

Zo ziet de burger er van dichtbij uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/KSXmUfS8

De burger had een goede bite. Wat kaas en bacon erop en één of andere oranje saus die ik niet kan plaatsen. Wat groenvoer er nog bij om het geheel af te maken. 8/10 :)

De foto’s zijn met een telefoon gemaakt, dus wellicht niet de beste kwaliteit.
Haten = sws direct verlaten.

Met vriendelijke groet,
Baas Mariocash

Je zou ook eens met de fiets door de McDrive moeten gaan. Tenminste dat doe ik altijd. Enige wat ik bij de mac haal zijn McNuggets met BBQ saus. Wat ik overigens alleen te vreten vind als ik een lading bier op heb.
pi_182066816
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:07 schreef -Ondskapt- het volgende:

[..]

Baas Mariocash

Je zou ook eens met de fiets door de McDrive moeten gaan. Tenminste dat doe ik altijd. Enige wat ik bij de mac haal zijn McNuggets met BBQ saus. Wat ik overigens alleen te vreten vind als ik een lading bier op heb.
Op deze regenachtige dag was de auto de beste optie. Nuggets zijn inderdaad ook goed te doen, al eet ik ze meestal met zoetzure saus.
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
  zaterdag 22 september 2018 @ 17:21:01 #198
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182066962
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 15:59 schreef Mariocash het volgende:
Zojuist toog ik richting de McDonald’s voor een lekkere maaltijd. Ik twijfelde tussen Mac en KFC en de Mac is vandaag als winnaar uit de bus gekomen.

Een sfeerimpressie van de zaak.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/haUnqIiJ

Er stond naar 1 iemand voor me, maar toch lieten ze me 2 minuten wachten.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Y6oaXkUg

Op aanraden van user VanderWoodsen besloot ik om voor het homestyle crispy chicken menuutje te gaan. Een gok, want ik had dit menu nog niet eerder besteld. Een medium menu maakt je 9,15 euro lichter.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/d33OUi68

Zo ziet het menu er uitgestald uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/Jb5GSbd0

Zo ziet de burger er van dichtbij uit.
https://afbeeldinguploaden.nl/image/KSXmUfS8

De burger had een goede bite. Wat kaas en bacon erop en één of andere oranje saus die ik niet kan plaatsen. Wat groenvoer er nog bij om het geheel af te maken. 8/10 :)

De foto’s zijn met een telefoon gemaakt, dus wellicht niet de beste kwaliteit.
Haten = sws direct verlaten.

Met vriendelijke groet,
Ik ga toch echt niet 5 x klikken.
pi_182066987
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:21 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik ga toch echt niet 5 x klikken.
Wedden dat je minimaal op 1 plaatje hebt geklikt? Je nieuwsgierigheid won het van je principes. :D
20duizend in de kluis maar ik werd geslipt
  zaterdag 22 september 2018 @ 17:27:28 #200
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182067063
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 september 2018 17:22 schreef Mariocash het volgende:

[..]

Wedden dat je minimaal op 1 plaatje hebt geklikt? Je nieuwsgierigheid won het van je principes. :D
Nope. :N
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')