kuolema | donderdag 19 juli 2018 @ 18:39 |
Ik wil een cake gaan maken, maar twijfel wat voor melk ik wil gebruiken. Maakt het veel uit voor de smaak als ik de koemelk vervang door amandelmelk? Ik heb het met pannenkoeken geprobeerd en dat smaakte prima, maar bij een hele cake durf ik niet het risico te lopen dat het niet lekker wordt. Wie heeft hier ervaring mee? En met sojamelk? | |
n0a | donderdag 19 juli 2018 @ 18:45 |
Wat voor cake? Normaal gebruik ik daar geen melk in. | |
Boca_Raton | donderdag 19 juli 2018 @ 18:47 |
Ik drink elke dag amandelmelk in plaats van gewone melk. Het is niet ‘romig’ en heeft een licht bittere nasmaak. Verder is het vergelijkbaar. | |
nogeenoudebekende | donderdag 19 juli 2018 @ 18:49 |
Cake eet je met een glas melk. Voor de rest heeft het weinig met elkaar te maken. | |
MevrouwPuff | donderdag 19 juli 2018 @ 18:53 |
Maar er zit veel minder eiwit suiker en vet in. Mis je dat dan niet in de cake? | |
kuolema | donderdag 19 juli 2018 @ 19:01 |
Oh, wat stom van me, er hoeft inderdaad helemaal geen melk in Ik denk dat ik dat in mijn hoofd had omdat het wel in pannenkoeken gaat. Never mind dit topic dus. Ik weet hoe het smaakt, ik eet en drink het regelmatig. | |
Pietverdriet | donderdag 19 juli 2018 @ 19:03 |
Waarom maak je niet een cake met amandelmeel i.p.v. bloem? | |
Harvest89 | donderdag 19 juli 2018 @ 20:59 |
Maar de pannenkoeken smaakte dus wel prima? Proef je veel verschil in vergelijking met een normale pannenkoek? | |
kuolema | donderdag 19 juli 2018 @ 21:53 |
Heeft amandelmeel voordelen t.o.v. bloem? Nee, ik merkte geen verschil. | |
Pietverdriet | donderdag 19 juli 2018 @ 23:30 |
Het smaakt erg lekker |