Ik zag iets dat leek op een zaadje. Van brood dat ik misschien maandagochtend gehad heb. En gewoon ondefinieerbare zooi.quote:Op woensdag 18 juli 2018 16:06 schreef Barreltje het volgende:
[..]
heb je nog kunnen definieren wat er dan daadwerkelijk IN je gat zat?
blech Loon. Hoop dat je het nu schoon kan houden en het snel dicht groeit. Waardeloos zo.quote:Op woensdag 18 juli 2018 16:34 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Ik zag iets dat leek op een zaadje. Van brood dat ik misschien maandagochtend gehad heb. En gewoon ondefinieerbare zooi.
Zoals mijn moeder net zei: 'ja, ik ben net verbaasd. Bij jou gaat het nooit gewoon zoals het moet'quote:Op woensdag 18 juli 2018 16:42 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
blech Loon. Hoop dat je het nu schoon kan houden en het snel dicht groeit. Waardeloos zo.
ECHT NIET!quote:Op woensdag 18 juli 2018 16:20 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Dat is stiekem dus heel erg lekker even onder de grill
Kloptquote:
Van dat soort recepten krijg ik spijt dat ik de mijne weggaf.quote:Op woensdag 18 juli 2018 16:54 schreef Lonaa het volgende:
Ik ga vrijdag mn slowcooker gebruiken voor:
https://www.recipetineats.com/mexican-shredded-beef-and-tacos/
Noms! Die sla ik ook even op. Misschien van het weekend ook weer eens wat lekkers makenquote:Op woensdag 18 juli 2018 16:54 schreef Lonaa het volgende:
Ik ga vrijdag mn slowcooker gebruiken voor:
https://www.recipetineats.com/mexican-shredded-beef-and-tacos/
Kan natuurlijk ook gewoon in braadpan of oven.quote:Op woensdag 18 juli 2018 16:55 schreef fietsie het volgende:
[..]
Van dat soort recepten krijg ik spijt dat ik de mijne weggaf.
Ik ben zo beniewd wat het doet aan smaakquote:Op woensdag 18 juli 2018 16:56 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Noms! Die sla ik ook even op. Misschien van het weekend ook weer eens wat lekkers maken
daarom zei ik zeggen ze niet voor niks.... ooit een ppoltafel laten bezorgen en met 4 man was dat al geen grap omdat ie op zn zijkant door de deur moest (in 4 delen ofzo)quote:Op woensdag 18 juli 2018 16:12 schreef Myraela het volgende:
De tafel was trouwens écht écht écht heel zwaar. Alleen nog in elkaar zetten, maar volgens mij gaat die heel erg mooi worden.
Ja maar uit de slowcoockert proef je alle ingrediėnten nog zo lekker duidelijkquote:Op woensdag 18 juli 2018 16:57 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Kan natuurlijk ook gewoon in braadpan of oven.
Stifado, mijn Mex-versie met pindakaasmarinade, massamancurry.. allemaal zeer geslaagd. Alles uit de BBC kookboek tot nu toe ookquote:Op woensdag 18 juli 2018 16:58 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Ik ben zo beniewd wat het doet aan smaak
Wat zijn nou echt jouw succes-recepten tot nu toe?
Opgeslagenquote:Op woensdag 18 juli 2018 16:54 schreef Lonaa het volgende:
Ik ga vrijdag mn slowcooker gebruiken voor:
https://www.recipetineats.com/mexican-shredded-beef-and-tacos/
Oh! Ik heb die Brazillian stew nog open staan! Die moet ik ook nog makenquote:Op woensdag 18 juli 2018 17:00 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Stifado, mijn Mex-versie met pindakaasmarinade, massamancurry.. allemaal zeer geslaagd. Alles uit de BBC kookboek tot nu toe ook
Wil nog heel graag een tex-mex of cajun recept voor pulled chicken, beetje lekker spicy..
Ja die was ook lekker! Zeker met die maisdumplings. Al wordt dat heel veel en zijn ze behoorlijk machtig. Kleintjes maken dus. Wel echt heel lekker!!quote:Op woensdag 18 juli 2018 17:06 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Oh! Ik heb die Brazillian stew nog open staan! Die moet ik ook nog maken
Staat ook op de shortlist. Mijn shortlist is inmiddels een longlist.quote:Op woensdag 18 juli 2018 17:07 schreef Sunnythesun het volgende:
[..]
Ja die was ook lekker! Zeker met die maisdumplings. Al wordt dat heel veel en zijn ze behoorlijk machtig. Kleintjes maken dus. Wel echt heel lekker!!
Doe 'es normaal mens Echt...quote:Op woensdag 18 juli 2018 16:49 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Klopt
Zalm moet je grillen met parmezaan en blauwschimmel zodat je de zalm niet meer proeft
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |