abonnement Unibet Coolblue
pi_180675185
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 14:09 schreef JeMoeder het volgende:
Wat ik me nog even afvroeg, waar laten jullie geboortjekaartjes maken? Doen jullie dat online, gaan jullie naar een lokalo? Ik kan door de bomen het bos niet meer zien wat betreft websites. Mochten jullie sites hebben waarmee jullie goede ervaring hebben, dan hoor ik graag tips!
In dit topic staan wellicht ook nog wat goede suggesties.
OUD / Geboortekaartjes deel 29

Zelf heb ik een kaartje laten ontwerpen door www.karenvandelaer.be , maar die is wel heel anders geworden dan wat ze op haar site heeft staan.
  maandag 23 juli 2018 @ 14:51:00 #127
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180675224
Wij maken het ontwerp zelf (manlief kan dat gelukkig) en laten drukken bij een online drukker.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
  Redactie Frontpage maandag 23 juli 2018 @ 14:54:55 #128
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_180675285
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 14:48 schreef Aure het volgende:

[..]

In dit topic staan wellicht ook nog wat goede suggesties.
OUD / Geboortekaartjes deel 29

Zelf heb ik een kaartje laten ontwerpen door www.karenvandelaer.be , maar die is wel heel anders geworden dan wat ze op haar site heeft staan.
Bedankt, dat topic had ik geheel gemist. Ga ik even induiken!
Ta mère
El Coño
ウイスキー
pi_180675615
Bedankt voor jullie reacties en ervaringen! Uk is al een aantal weken ingedaald. Afgelopen donderdag gaf de verloskundige nog aan dat ze echt alleen nog maar het nekje kan voelen, hoofdje zit al ver in m’n bekken. M’n vriend beweerd dat ze met haar handen op zoek is naar de uitgang ;)

IMA; ook als je heel blij bent zwanger te zijn mag je best wel klagen. Hopelijk lukt het toch nog om een beetje te relaxen. En wie weet; is al het ongemak vandaag een voorbode voor je bevalling...

Helsinki; kraamzorg al te pakken gehad? Was jij toch die ging bellen om te vragen naar het aantal beschikbare uren?

Luna; fijn dat de echo goed was! Balen van je belafspraak, hard doorfietsen met dit weer is wel een uitdaging.

Ons kaartje komt kant en klaar van een site. Kikkerenprins.nl en ik ben helemaal verliefd op het kaartje! O+
pi_180675756
IMA; het is ook gewoon pittig aan het eind, zeker met deze warmte. Ik kom ook nergens toe.

Takkie; herkenbaar, ik heb dat ook.Ik denk ook dat het handjes zijn. Zo ruim is het allemaal niet meer, dus daarom denk ik dat ze wel is gevoelige delen raken daar beneden.

Geboortekaartje; online geregeld hier. Ik ken niemand persoonlijk die het zou willen en kunnen doen en online vond ik zoveel leuke O+ kaartjes O+, dus prima. Vorige keer ook via deze partij gedaan, toen gaven we op de dag van geboorte de gegevens door, 24 uur later waren ze in huis. Enveloppen zijn al onderweg, dus die kan ik van tevoren schrijven.

Met mij gaat het wat beter. De aambei ellende neemt af, dus ik smeer nog maar een dag door; desnoods ga ik morgen nog weer naar de dokter. Ook vooral omdat ik W. ziek uit bed haalde vanochtend. Kind gloeit van de koorts en is maar zielig, hij ligt nu al voor zijn 3e dutje van vandaag in bed (en normaal doet ‘ie er nog maar 1). Als ‘ie wakker is wil ‘ie vooral op mij hangen, wat prima is, maar ‘t is al zo warm. En dan nog zo’n koortsige peuter erbij... :X
pi_180677775
Pff die warme dagen als je hoogzwanger bent, ik ken ze. In 2016 was t ook 30 graden en was ik 40 weken zwanger. Rustig aan dames laat de boel de boel alles komt heus op zijn pootjes terecht!

Sillie wat rot van je aambeien gelukkig gaat het langzaam aan wat beter. En beterschap met W. Nu zieke kinderen sucks :*

Net gebeld, we hebben een goede NIPT uitslag! Heel fijn, morgen langzaam aan alles een beetje bekend maken dan maar.

Ik liep vandaag van 12 tot 16.30 in de stad in deze hitte, What was i thinking :'), met kleuter en dreumes trouwens! Maar hej, wel wat eerste positiekleding gekocht want die pens begint langzaam aan echt ronder en ronder te worden O+
♥ J & S
  maandag 23 juli 2018 @ 18:21:09 #132
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180679356
Fijn dat je moeder dat wil doen Loj, dan kunnen jullie weer wat meters maken :).

Haha, lastig van die grijpgrage handjes, Takkie :D. Ik heb af en toe ook heel veel steken, maar bij mij is het nog indalen. De klachtenfunctionaris van het kraambureau heeft mij teruggebeld naar aanleiding van mijn mail en dat klonk al een stuk zekerder. Ze moeten het wel vermelden, maar in de praktijk blijkt vaak dat het toch wel reuze meevalt. Bovendien is het altijd in overleg en wordt er echt wel gekeken naar de situatie. Dat vond ik in ieder geval prettig om even te horen :). Ook mocht ik haar altijd bellen als er iets is; ook fijn.

Geboortekaartje hebben wij online besteld. Een kaartje op maat O+.

Fijn van de goede echo Luna, en wat stom van die belafspraak. En dat met die hitte :(.

IMA :* het is ook soms gewoon níet fijn. Mag best gezegd worden.

Oh Sillie, wat naar voor W. met deze warmte. Hopelijk knapt hij gauw op!

*O* voor de goede nipt van Klap! Waar ben je uiteindelijk geslaagd? Ik moet deze week toch ook echt op pad. Ik heb maar weinig kleding die geschikt is voor echt warme dagen. Van die zweetstofjes of net te warm. Broeken trek ik nu echt niet meer dus dat heb ik opgegeven. Bij de H&M nog wel 6 positieonderbroeken voor een 10tje gescoord O+. Van die hoge dingen. Ik moest even slikken maar het zit heel fijn en rolt tenminste niet naar beneden door m'n buik :').

Poeh. Ik dacht dat ik het best trok, die warmte, maar vandaag is het weer behoorlijk extreem. Ik ben allerlei doe-dingen daardoor aan het uitstellen en dat mag. (Zie, ik ben al wat minder streng voor mezelf). Wat ook niet helpt is de buikpijn en een zeer beweeglijke baby. Alles voelt beurs!
pi_180681066
@JeMoeder
Wij hebben een site gevonden, weet eigenlijk niet meer welke, waar we hét kaartje tegenkwamen. Hebben bij een site of 4-5 een proefdruk laten maken voor ¤1,-. Krijg je soms zelfs een cadeautje bij, nooit verkeerd haha.

@IsabellaMariaAnna
Niet gek met jouw termijn hé! Houd vol!

@silliegirl
Fijn dat je je wat beter voelt! Sterkte met de peuter!

@klaprooss
Gefeliciteerd met de NIPT, wat fijn!

--

Hier morgen weer even controle, merk dat vriendin het echt zwaar heeft. Harde buiken, kramp, 't rommelt.. Maar niet het gevoel of idee dat het er ineens gaat zijn. Ben benieuwd of de verloskundige er morgen iets van zeggen kan.
  maandag 23 juli 2018 @ 19:52:39 #134
356511 JaleesaJoia
jaleesajoia
pi_180681373
Wat een hitte ;( ik trek dit vrij slecht. En dat met pas 23 weken ;(
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
pi_180681704
quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 08:36 schreef Helsinki het volgende:
Welkom SelectStar! Hoe voel je je? 


quote:
0s.gif Op maandag 23 juli 2018 10:10 schreef Loj het volgende:
Welkom SelectStar! Heb je veel zwangerschapsklachtjes?
Bedankt iedereen voor het welkom! Ik heb opzich niet veel kwaaltjes, maar wel al vanaf het begin enorme last van zwangerschapsmisselijkheid en overgeven. Vorige week heeft mijn werk me naar huis gestuurd en de vk me rust opgelegd, zat tegen uitdroging aan en ging niet goed. Nu met heel veel rust lukt het me redelijk voldoende vocht binnen te krijgen. Hopelijk knapt dat ergens in de komende weken op!

Loj, schrikken zeg, die harde buiken! Kan me heel goed voorstellen dat je onrustig werd van alles wat nog geregeld moet worden. Gelukkig heb je nu een plan!

Luna, irritant van die collega, vooral als je je zo hebt gehaast! Wel super dat de groei goed gaat :)

IMA, klinkt pittig. Lijkt me met deze hitte extra pittig om hoogzwanger te zijn!

Sillie, wat fijn dat de aambeien wat beter gaan. Sterkte met W.!

Klap, *O* voor de NIPT! Veel plezier met het bekendmaken! Ben je geslaagd voor leuke kleding?

Sterkte iedereen met de hitte!
  maandag 23 juli 2018 @ 21:58:57 #136
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180684404
Mijn hoofd wil niks onthouden, maar ik lees en leef wel mee.

Gisteren zei mijn zusje - toen ik vertelde dat ik het toch allemaal best eng vind - dat ze ervan overtuigd is dat ik een goede mama ga zijn. Zo lief! En het deed me ontzettend goed om dat te horen :@
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_180690389
Welkom nog selectstar!

Loj geniet nog van jullie vakantie!

Sillie beterschap!

IMA nog gefeliciteerd met peuter. Hoe is het? Als je een dezer dagen toch bevalt.. pfoee heet :o. Anderzijds lijkt me echt echt echt hoogzwanger met deze temperaturen ook ruk. Ik vind het met 32wkn al zwaar :X.

Wij hebben nog niet naar een kaartje gekeken.. en ook nog steeds geen naam. Nog anderhalve week werken en dan verlof, dan ga ik er mee bezig :P.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_180690645
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 juli 2018 07:37 schreef Feyre het volgende:
Welkom nog selectstar!

Loj geniet nog van jullie vakantie!

Sillie beterschap!

IMA nog gefeliciteerd met peuter. Hoe is het? Als je een dezer dagen toch bevalt.. pfoee heet :o. Anderzijds lijkt me echt echt echt hoogzwanger met deze temperaturen ook ruk. Ik vind het met 32wkn al zwaar :X.

Wij hebben nog niet naar een kaartje gekeken.. en ook nog steeds geen naam. Nog anderhalve week werken en dan verlof, dan ga ik er mee bezig :P.
Als? ;) mijn weerapp geeft tot 5 augustus 28+ en heel veel 30+ aan, dus wachten tot het koeler is wordt geen optie :+ Voel me wel weer wat beter, baby is weer wat minder extreem druk. We’ll see.
pi_180690739
't vreet gewoon energie dit weer.. Merk het zelf al, heb thuis na het werk echt geen puf meer om van alles te doen. Laat staan als je zo'n buik hebt..
pi_180691191
Hier ook meegelezen; maar even slecht onthouden vrees ik :@ IMA nog gefeliciteerd met peuter en tjah met dit weer en zo'n (mooie) toeter is het niet gek dat je er last van hebt. Ik heb het ook (en ben nog láng zo ver niet); maar ik weet gewoon van ellende af en toe niet hoe ik moet zitten/liggen/staan :') :X M'n poten doen er ook gewoon zeer van en voel me loom. Gelukkig helpen extra dutjes overdag wel wat :+

Klap, goeie nipt *O* Oh ik ben zo blij voor je O+ O+ O+

Selectstar welkom!!

Sillie gelukkig wel wat beter; maar wat een ellende lijkt me dat zeg... Ik heb momenteel wel last van roodheid in mijn liezen van het schuren van m'n benen; maar met een beetje zalf valt het gelukkig reuze mee. Wat dat betreft nog maar weinig te klagen gehad (behalve m'n bekken; maar dan nog). ;( Hopelijk blijven de kwaaltjes nu uit (jij had ook zo'n eczeem aan buik e.d. niet..? Of heb ik het even slecht onthouden :@ )

Dit weekend nog een keertje naar België, naar mijn familie. Alhoewel ik weinig zin heb in de rit van 2.5u ben ik blij ze eindelijk weer eens te zien (toch alweer anderhalve maand dat ik mijn ouders gezien heb). Vooral nu met zwanger zijn, vind ik het lastig niet even een bakje koffie te kunnen doen bij mam.. Ik heb echt een hele lieve schoonfamilie en schoonmoeder, maar het is toch anders. :@
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
  dinsdag 24 juli 2018 @ 11:06:53 #141
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180692767
Goed dat je rust pakt SelectStar! :). Ik duim voor je dat dat helpt en dat de misselijkheid ook mag afnemen. Heb je er ook iets voor gekregen?

Beval je thuis IMA? Ik ben het even kwijt. Zo ja, dan hoop ik dat het een beetje te doen is dan en niet zoals bij ons 30.5 graden in huis. Poeh.

Priem, hier ook die roodheid.. en ik zag ook striae, maar ik weet niet of dat 'oude' zijn of dat dit erbij is gekomen. 2 streepjes met een lengte van zo'n 1 en 3 cm. Het interesseert me niet zo, zolang het niet meer wordt of mijn buik straks onder zit. Dus ik ben als een gek aan het drinken en smeren :'). Ach, betwijfel dat je er echt iets aan kunt doen.

Hier echt een kledingcrisis. Ik wil ook niet meer naar buiten omdat ik niets fijns heb om aan te trekken. De ene bestelling na de andere gaat retour omdat het niet lekker zit en het passen gaat ook vreselijk moeizaam (ik krijg m'n benen niet goed opgetild, dat is echt niet handig als je toch een (korte) broek wil kopen). Morgen komt er weer wat binnen. Hopelijk is dat wél goed.

Wat me trouwens ook onzeker maakt is dat de normale maat van voor de zwangerschap aan wordt geraden, maar ik nu merk dat ik juist een maatje groter fijner vind zitten en dat dus eigenlijk nodig heb. Ben ik dan zo veel breder geworden of kan dat ook gewoon? Ik heb vanaf mijn 12e al eetproblemen gehad dus af en toe ontstaat er best nog wat paniek rondom zo'n veranderend lijf en gewichtstoename. +13,6 kg is het nu. Morgen ben ik 33 weken zwanger. Het helpt ook niet dat mensen om mij heen soms echt stomme dingen zeggen over mijn omvang. Ik hoorde mijn oma tegen L. fluisteren dat ik erg groot ben geworden. Dat doet dan toch wel een beetje zeer :P.
pi_180692860
Dat kan zeker Helsinki, echt niks om je druk over te maken. :* Dat gewicht kan overal gaan zitten, echt niet alleen in je buik, en is niks mis mee. Draag wat comfortabel is voor jou nu. O+

Mensen die stomme opmerkingen maken mag je doorsturen naar mij, geef ik ze wel een uitbrander.
pi_180692903
+13,6 is echt heel netjes hoor, Helsinki!
Tijdens zwangerschappen zat ik met sommige merken ook een maat (Of twee.. :') ) groter dan normaal.
pi_180692925
De bedoeling is thuis Helsinki! En ons huis heeft een rieten dak, dus het wordt eigenlijk nooit heel extreem warm binnen. Al hou je het met dit weer ook niet echt heel koel natuurlijk. Maar het is goed te doen.

En qua gewicht, zeker met een historie kan ik me voorstellen dat het lastig kan zijn! Elk lichaam reageert weer anders op zo’n zwangerschap, en van die maten moet je je echt niks aantrekken! Dat verschilt ook zo. En je houdt wat meer vocht vast waarschijnlijk, dat verdwijnt ook wel weer.
pi_180693175
Ik dacht ook gelijk aan vocht vasthouden e.d. en het kan echt wel overal gaan zitten; niet alleen op buik of wat dan ook. Gewicht lijkt me prima en als het lekkerder zit; zeker doen! Veel beter dan ongemakkelijk/benauwd krijgen omdat de broek nét niet fijn zit oid... Ik merk hier dat ik vooral naar losse jurkjes grijp die tussen mijn benen vallen als ik charmant met benen wijd zit (want bij elkaar houden lukt niet meer :') )
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En thuis zit ik in de zwembroek en shirt van vriend heel charmant te wezen :')
Maar vooral als gewicht al een dingetje is; dan steekt het wel ja -O- Ik kan het momenteel ook echt niet hebben als men er over begint. Ik zeg nu ook steevast dat ik niet weet wat ik ben aangekomen want #care :+ :6
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_180693288
Ik zit in een kort sweatbroekje van de hema en mijn bh, ook weinig charmant :') En verder heb ik 3 jurkjes die kunnen voor buiten de deur. Veel meer van m’n garderobe ga ik niet meer gebruiken denk ik :P
pi_180693729
Haha Priem, ik zit ook constant wijdbeens nu. Te warm om bij elkaar te houden hoor! Spread all the limbs!
pi_180694382
Wijdbeens zitten, zo herkenbaar! We worden er niet charmanter op ;)
Mijn positiejurkjes zijn ondertussen allemaal aan de erg korte kant geworden. Dus draag ze maar met een kort broekje eronder.

Helsinki: die normale maat mag je echt vergeten hoor! Normaal draag ik altijd 34-36, nu zo tegen het eind hoef ik die maat positiekleding echt niet te proberen. De korte broekjes zijn maat 40, anders zit het gewoon echt niet lekker. En dat terwijl ik echt niet gek veel ben aangekomen. Je bouw/lijf verandert gewoon.
Hopelijk lukt het je om kleding te vinden waar jij je goed en blij in voelt!

Priem; lastig is dat hè. Als je graag iets wil maar de weg ernaar toe wat lang is. 2,5 uur rijden is best lang, blijven jullie daar slapen of rijden jullie op 1 dag heen en weer? En dat schoonfamilie anders voelt als je eigen familie is toch prima, daar is :@ niet voor nodig hoor.

IMA fijn dat je je weer beter voelt!

Tink; wat lief van je zusje! Hou haar woorden vast! :*

Sillie, fijn dat het met jou weer wat beter gaat! Hopelijk knapt peuter ook alweervop, koorts hebben met dit weer is wel dubbelsneu!

Klaproos *O* voor de goede nipt! Veel plezier met het nieuws verspreiden!

Hoogzwanger met deze temperaturen vind ik op zich nog wel te doen. Ik zou graag actiever willen zijn (er ‘moeten’ nog wat deuren afgelakt worden) maar dat gaat nu niet. Zou alleen niet durven beweren dat ik dat niet-zwanger nu wel gedaan zou hebben. Als je zwanger bent en nog moet werken heb je het denk ik zwaarder dan dat ik het nu heb.
Bevallen met deze temperaturen is wel iets waar ik tegenop zie. Wie verzint er dan ook een geboortecentrum zonder airco! :?

Grote voordeel van deze temperaturen is wel dat als uk geboren wordt we waarschijnlijk snel met haar naar buiten mogen. Op temperatuur houden zal niet zoveel moeite kosten. Twijfel zelfs of het eerste pakje wat we in gedachten hebben niet te warm gaat zijn.
pi_180694497
Helsinki, wat naar dat je zo worstelt met je gewicht. Het gewicht wat er nu bij is is echt prima :* Je bent ongetwijfeld prachtig zwanger. Ik heb er ook moeite mee dat de getalletjes steeds maar blijven stijgen. Maar manlief blijft zeggen dat ik prachtig ben. Dat moet ik dan maar geloven ;)

En qua kleding: ik heb ook bij met name broeken een maat groter. Jurkjes niet, maar die zijn rekbaar. Mijn extra gewicht zit vooral op mijn buik (duh), billen en benen. Verklaart de grotere broekmaat.

Ik loop het liefst in ondergoed door het huis en zit gerust wijdbeens op de bank. We hebben in huis alles dicht dus dat kan ook prima. En de ventilator die we het hebben aangeschaft is nu heilig O+
Hebben jullie de weersvoorspellingen al gezien voor de komende 2 weken? :')
pi_180694541
Ik zit op ruim +20 kilo nu, met 35 weken. Maar al dat vocht, ik heb continue dikke enkels en vingers. Had ik bij W. ook wel aan ‘t eind, maar nu met die hitte is het wel veel erger.

Kleding; ik heb het liefst niks aan :') . Maar goed, dat is toch wat lastig boodschappen doen enzo _O- . Dus ik leef in een korte broek van mama licious en een jumpsuitje van h&m. Jurkjes zitten ivm schurende bovenbenen niet zo lekker meer, dus als ik die draag doe ik er een broekje onder, maar daar is het nu te heet voor }:| .

En hou op over de weersvoorspellingen, ik wil het echt niet meer weten gewoon. Zo ver je kan kijken is het alleen maar warm, warmer en warmst
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')