abonnement Unibet Coolblue
  zondag 22 juli 2018 @ 09:05:13 #101
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180646827
Bedankt voor de berichtjes rondom kraamzorg. Ik heb besloten dat ik ze morgen bel om in ieder geval mijn gevoel te delen. Ondertussen hebben de oma's al laten weten dat ze er voor ons zijn en de tips die Aure uit haar boekje heeft geplaatst komen ook van pas :).

Ik lees straks even goed bij en zal dan reageren. Nu eerst verder met O+ babywasjes O+
pi_180647884
Ik heb wel alles meegelezen maar nog niet een momentje gevonden om overal op te reageren.

Kraamzorg: wij hebben rond de 25 weken de intake. Geen idee of ze thuis komen of telefonisch omdat het kindje 2 en 3 zijn. Had ook nog niet eerder gehoord over de uren tekorten in de kraamzorg dus ben benieuwd!

Verder deed ik mee met het spuugnachtje van nolita, zo een keer in de maand heb ik dat toch nog wel. Hopenlijk trekt het in de loop van de dag weer bij.

Gister de 23 weken aangetikt *O* en zo heel langzaam raakt ons huis steeds meer klaar voor de komst van de baby's. Ik vind het wel echt snel gaan ineens deze zwangerschap!
pi_180648323
Meld, met niks te melden.. Het is warm en ik heb de flexibiliteit van een olietanker.. vandaag is peuter jarig, dus alsbaby nog een uurtje of 12 rustig blijft krijgen ze in elk geval sowieso allebei een eigen datum :+
pi_180650756
Gefeliciteerd met peuter IMA! Eigen datums zou moeten gaan lukken.

Hier verder eigenlijk ook niks te melden. Uk is lekker beweeglijk, soms het idee dat ze 5 voeten heeft. Gelukkig laten de echo’s er steeds maar 2 zien :P
  zondag 22 juli 2018 @ 18:19:12 #105
319308 Tink89
To live is to dance
pi_180657207
Gefeliciteerd ima!

Hier zijn we druk bezig met het babykamertje schilderen. Het wordt zooooooooooo mooi O+ happy hormones.

En verder ben ik moe, moeer, moest en slaap ik dus vooral heel veel. Morgen naar kantoor, daar zie ik wel echt tegenop :(
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_180657857
Gefeliciteerd met peuter IMA! Hopelijk hebben jullie een fijne dag gehad!

Tink, denk om jezelf he. Als je te moe bent voor werk, niet te lang blijven aanmodderen!

Ik kom verder even klagen; ik heb 1 of andere klote buikvirus te pakken en ik moet dus HEEL VEEL naar de wc. Dat, in combi met die horror aambeien zijn echt vreselijk :'( . En het doet elke keer pijn en dan zit ik verkrampt op het toilet en daardoor heeft mijn rug her ook opgegeven. En het kan heus allemaal erger enzo, maar ik voel me vandaag echt even heel ellendig. Gelukkig kunnen mijn ouders W. morgen opvangen als ik me nog zo voel, want ik zou niet weten hoe ik nu ook nog voor hem zou moeten zorgen -O- .
pi_180657974
Oh Sillie wat naar! :* hopelijk een kort virus en morgen weer er vanaf. Je moest morgen ook terug Naarden huisarts toch? Fijn dat je ouders morgen bij kunnen springen.

Tink; leuk hè als de babykamer vorm begint te krijgen! Het wordt dan ineens zo echt. Sterkte voor morgen! En wat niet gaat dat gaat niet... denk om jezelf en je kleintje.
pi_180658122
Gefeliciteerd IMA! Hoop dat peuter een fijne dag heeft gehad en baby nog lekker binnen zit. ;)

Sillie wat naar! Beterschap, hopelijk is het snel voorbij :*

Fijn dat het goed gaat met het kamertje Tink. Dat geeft ook rust hè? :)

Hier vandaag 2 tassen vol babykleding opgehaald bij vriendinnen. Ze hebben destijds tijdens de zwangerschap ook een tas vol van ons gekregen, dus er zitten wat bekende dingen tussen maar ook veel leuk nieuws. :) Nu alleen wel compleet gaar, pfft.
pi_180658248
Oh, en ik ben met mijn preggobrain mijn sleutels kwijt geraakt. Werkelijk géén idee waar ze zijn, we hebben het halve huis al overhoop gehaald maar nergens te vinden. En ik ben echt nooit mijn sleutels kwijt dus ik vind het danig frustrerend.
pi_180659108
quote:
0s.gif Op zondag 22 juli 2018 19:11 schreef lunapuella het volgende:
Oh, en ik ben met mijn preggobrain mijn sleutels kwijt geraakt. Werkelijk géén idee waar ze zijn, we hebben het halve huis al overhoop gehaald maar nergens te vinden. En ik ben echt nooit mijn sleutels kwijt dus ik vind het danig frustrerend.
Post-preggobrain hier. Of zondag-sleutels-kwijt-dag. Ik liet man’s sleutels op het dak van de auto liggen. Toen we de oprit van de snelweg opdraaiden, hoorden we ze glijden... maar ja, ga daar maar eens zoeken. Gevaarlijk en zulks. Maar ik snap je frustratie volledig want dit is ook niks voor mij.
pi_180659858
:W

Na jaren lurken wil ik graag mee gaan schrijven. Ik ben 32 jaar oud en nu 14 weken zwanger van ons eerste kind (19 januari uitgerekend).

IMA, gefeliciteerd!

Tink, leuk van het kamertje, hier is het voorlopig nog dromen en inspiratie opdoen. ;)
Sterkte morgen!

Sillie, wat vervelend zeg, ik hoop dat je je snel beter gaat voelen. Fijn dat je ouders W. kunnen opvangen.

Die sleutels op de snelweg :o Heb jij ze al gevonden Luna?
pi_180660052
We hebben een prima dag gehad! Maar het feestje hadden we voor de zekerheid twee weken terug al gevierd, dus vandaag rustig.

En alles rustig verder, dus die datum moet ook wel lukken ;)

Fijn van het kamertje Tink!

Ah, auw Sillie, dat is rot! Beterschap ermee!

Wat balen van alle sleutels!

En welkom SelectStar!
  Moderator zondag 22 juli 2018 @ 23:00:22 #113
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_180663203
Ik ben zó ontzettend helemaal weg van mijn dochter. O+ O+
Breitling - Instruments for Professionals
pi_180664632
Balen van de kwijtgeraakte sleutels! Fijn zo’n (post-)zwanger brein, ooit komt dat weer goed toch...?

Welkom en gefeliciteerd selectstar!
Er komen al steeds meer 2019 baby’s in de lijst te staan, leuk!

Coolguy, fijn om te lezen! Geniet van haar!
pi_180667595
quote:
17s.gif Op zondag 22 juli 2018 23:00 schreef CoolGuy het volgende:
Ik ben zó ontzettend helemaal weg van mijn dochter. O+ O+
O+
  maandag 23 juli 2018 @ 08:36:35 #116
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_180668163
Zo, bijgelezen :). 



Bedankt voor het linkje naar de GÖKÄRT matrasbeschermer, Elleska! We hebben hem dit weekend gekocht. 



Loj, fijn dat je alsnog goed bent gekeurd en de vakantie door kan gaan. Geniet ervan! 



*O* voor de goede echo van Krijgertje



Peace, ik ben benieuwd hoe jouw intakegesprek woensdag verloopt! Frustrerend als je van alles wil doen maar dan al heel snel blijkt dat het hem niet gaat worden :+. Ik ken het. Het gaat best goed eigenlijk! Zolang ik me maar niet probeer te verzetten tegen bepaalde dingen. Zo ben ik bijvoorbeeld snel moe dus dan plan ik niet eigenwijs van alles in maar geef ik er sneller aan toe en pak ik m'n rust. Wie had nou gedacht dat dat toch best wel fijn is? :')! En die badmeester joh! Wel goed dat hij op je let :Y. Ik ga ook eens kijken of ik deze week anders gewoon lekker naar het zwembad ga.



Over geluiden in de buik: ik zat gisterochtend op het toilet en het leek wel alsof ik van dat knettersuiker in m'n buik had? Heel maf. Maar heb niet het idee dat er iets aan de hand is. Dit weekend wel regelmatig buikpijn gehad maar ik geloof dat het 'gewone' buikpijn was.



IMA, gefeliciteerd met peuter! 



Tink, leuk is dat ja! O+. Heel veel succes op kantoor vandaag.


Veel beterschap voor Sillie :*. Dat klinkt echt niet tof zo.

Welkom SelectStar! Hoe voel je je? 


pi_180668629
32 weken *O* Nog drie weken werken, pfffff ik tel af. Enerzijds zou ik willen dat ik toch had gekozen voor een wat eerder verlof, maar gezien de vakantieperiode is dat nu niet echt meer een optie. En als ik dan straks pas in 2019 weer aan de slag hoef ben ik er vast weer blij mee.

En vanmiddag heb ik met mijn warrige hoofd om half 2 een echo en om 2 uur een belafspraak voor mijn werk gepland. Ik realiseerde me gisterochtend pas dat die beide dingen op dezelfde dag waren, te laat om ze te verzetten, dus nu hoop ik maar dat er vanmiddag geen uitloop is bij de echo...
pi_180669293
Beterschap Sillie! Gaat het vandaag wat beter?

Welkom SelectStar! Heb je veel zwangerschapsklachtjes?

Sleutels al gevonden Luna? En hopelijk komt het goed met de afspraak en veel plezier bij de echo natuurlijk :)

Leuk, kamertje geverfd Tink O+ wat is het geworden?

En nu maar afwachten wie er als eerste uit het lijstje gaat bevallen :D

Het is heerlijk om naar het zwembad te gaan Helsinki! Aanrader!

Wij zijn hier heerlijk aan het genieten! We hadden in onze stacaravan geen warm water, dus kregen nog een upgrade naar een bungalowhuisje *O*
Gisteren kreeg ik het opeens benauwd. Ik had drie harde, pijnlijke buiken die bijna wel leken op weeen. (Ik denk dat het meisje is gedraaid om haar lengte-as). Daarna gelukkig niets meer, maar ik schrok dus (alweer) even. Vooral toen manlief en ik ons realiseerde dat ik bij de oudste over twee weken al zou gaan bevallen. Maar nu heb ik nog niets gewassen, overige babyspullen nog uitzoeken, mijn oude bevalplan doorlezen en zo nodig aanpassen, geboortekaartje en adressenlijst, huis schoonmaken, naam uitkiezen, hypnobirthing oefeningen doen, bevaltas, rondje drogist, kraampakket regelen, box etc.
Best wel veel dus...
Uiteindelijk geregeld dat mijn moeder begin autustus een dag op de jongens past en manlief en ik het huis aanpakken.. en gisteren aan de kinderen gevraagd welke van de twee namen het mooist is en ze kozen beide voor de naam van manlief. Beetje jammer voor mij ;)
Maar goed, ik ben dus weer wat chiller ;)
pi_180669569
Helsinki fijn dat het beter gaat! Blijft lastig hè, je rust op tijd pakken en luisteren naar je lijf...

Luna succes met werken! Wel airco op je werk? Vanmiddag baby-gluren O+ Veel plezier! Hopelijk op tijd klaar voor je andere afspraak. Sleutels nog gevonden?

Loj; wat een geluk zo’n upgrade! Lekker van genieten! Snap je onrust, in theorie heb je natuurlijk nog even maar met de ervaring van je oudste in je achterhoofd, wil je dat lijstje wat korter hebben. Fijn dat de eerste dingen afgestreepte kunnen worden en jullie begin augustus het huis aan kunnen pakken! Niet ‘bang’ dat je kinderen de naam verklappen aan anderen?

Vraagje: De laatste tijd steeds vaker ineens een steek in m’n kruis, alsof ze van binnen wat beetpakt en er hard in knijpt. Het doet een moment echt venijnig zeer en zakt dan weer weg maar voelt dan nog wel een poosje alsof het elk moment weer terug kan komen. Herkenbaar?
M’n hand gaat automatisch richting de pijn maar op straat is dit toch wat gênant :P
pi_180669803
Misschien indalen Takkie?
pi_180672721
Takkie, die steken herken ik heel erg van m'n vriendin. Volgens de verloskundige is dat het indalen. Zij omschreef het als breinaalden in haar vagina..

Even over die knak..
Ik las laatst dat hier mensen dit ook hadden gehad? M'n vriendin had het vandaag ineens.. Wisten jullie eigenlijk al wat dat nu was?
  Redactie Frontpage maandag 23 juli 2018 @ 14:09:23 #122
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_180674292
Wat ik me nog even afvroeg, waar laten jullie geboortjekaartjes maken? Doen jullie dat online, gaan jullie naar een lokalo? Ik kan door de bomen het bos niet meer zien wat betreft websites. Mochten jullie sites hebben waarmee jullie goede ervaring hebben, dan hoor ik graag tips!
Ta mère
El Coño
ウイスキー
  maandag 23 juli 2018 @ 14:11:11 #123
342418 VKV
Plausibel
pi_180674331
@Takkie, ik had het zelf laatst ook en later bij de groeiecho bleek bij mij de baby ook al iets ingedaald.
Ik heb ook al twee weken flinke bandenpijn tussen m'n bovenbenen maar weet niet of dat ook met indalen te maken heeft.
pi_180674938
Nou, ik na de echo snel naar huis gefietst voor de belafspraak, helemaal bezweet achter mijn computer... Neemt ze niet op. -O- Irritant. Over drie weken laat ik voor mijn verlof alles uit mijn handen vallen, maar tot die tijd heb ik nog wat deadlines en liever niet dat die dan ook op de grond kletteren.

Echo was gelukkig wel goed. Wel een eigenwijsje dat nog steeds zijn gezicht niet wil laten zien, maar de groei is goed. Loopt nu iets voor (32w4d, terwijl ik 32w ben) maar allemaal ruim binnen de normale marges.

JeMoeder, ik heb een getalenteerde vriendin ingeschakeld om illustraties te maken (wel tegen betaling) waar ik dan zelf een kaartje van photoshop. Wel met de luxe dat mijn vader die gratis op zijn werk kan laten afdrukken trouwens. Dus dit is geen nuttige tip voor je verder. :')
pi_180674995
Pff, ik mopper niet graag over zwanger zijn, want ik ben hee dankbaar sta ik het ben, maar kan vandaag echt m’n draai niet vinden.. alles is gevoelig, de baby druk, heb zuurbranden, kan niet echt een fijne lig- of zithouding vinden en verveel me ook een beetje want geen concentratie.. /rant
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')