abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 20 juli 2018 @ 13:33:55 #301
28390 FritsFlits
Ik heet geen Frits
pi_180606687
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 13:19 schreef Godshand het volgende:

[..]

Klopt. Maar naarmate mensen ouder worden, is spontaan ontmoeten lastiger: vrienden gesetteld en hebben vaak het uitgaansleven gezien, sommige mensen hebben een werkplek waar vooral mensen werken waar zij niet op vallen, de vaste tennisclub is ook steeds hetzelfde kringetje en op de verjaardagen van die gesettelde vrienden zijn er zelden andere single mensen bij maar vooral meer gesettelde pappa's en mama's die vooral hun kroost en hypotheek bespreken. Of nog erger, jij bent een van de weinige vrienden die nog contact houdt en trouw op de verjaardag verschijnt naast de ouders van het stel en de buren.

Helemaal erg wordt het als je in een dorp woont waar je iedereen al kent en dus geen nut heeft om van tennisclub naar voetbalclub te switchen. Dus verbreed je je focus met datingsites/-apps.
Klopt grotendeels wel. Hoor wel vaak dat men elkaar leert kennen via via, zoals familie of vrienden op een verjaardag. Heb zo ook paar keer een leuke vrouw gesproken, maar kwam er dan gaandeweg achter dat ze dan al bezet was ;)
"The greatest distance in the universe is that between two minds"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')