abonnement Unibet Coolblue
pi_180518981
In delen van de stad Groningen en enkele plaatsen eromheen komt geen of minder water uit de kraan. De oorzaak is een storing, zegt Waterbedrijf Groningen.

De problemen begonnen rond 14.00 uur. Volgens het waterbedrijf zit de storing in de productielocatie De Punt. Daar zou iets aan de hand zijn met één van de pompen. "Daardoor wordt het water niet verder 'getransporteerd' naar de huishoudens in de stad Groningen, Haren en een deel van Paterswolde", meldt het waterbedrijf.

Tegen 15.30 uur meldde het waterbedrijf weer op halve kracht te kunnen werken. Op veel plaatsen is daardoor weer water beschikbaar, maar wel minder dan normaal.

Waarschijnlijk stroomt rond 20.00 uur weer de normale hoeveelheid water uit de kraan. Het waterbedrijf roept mensen op om tot die tijd terughoudend te zijn met bijvoorbeeld douchen en wassen. "We moeten onze buffers weer langzaam opbouwen."

Waterbedrijf twitterde op maandag 16-07-2018 om 15:35:17 update 15.32: op dit moment wordt onze productielocatie 'met de hand' bediend. dat houdt in dat we zelf aan de knoppen draaien. 1/2 reageer retweet
Waterbedrijf twitterde op maandag 16-07-2018 om 15:35:45 We kunnen nu de helft van onze 'normale' capaciteit leveren. Daarom is op een flink aantal plaatsen weer een beetje water beschikbaar. Zodra we weten wanneer de hele capaciteit weer beschikbaar is, laten we dat via dit bericht weten. 2/2 reageer retweet
Volgens RTV Noord heeft ook het Groningse ziekenhuis UMCG last van de verminderde waterdruk. Medewerkers zijn opgeroepen zo min mogelijk water te gebruiken. Het ziekenhuis blijft wel gewoon open.

Supermarkten merken dat er een grote vraag is naar water. In veel winkels zijn de schappen leeg. "We hebben vijf meter aan lege schappen. Normaal hebben we altijd wel wat op voorraad, maar hier waren we niet op voorbereid", zegt een supermarktmedewerker tegen de regionale omroep.



https://nos.nl/artikel/22(...)en-door-storing.html
  Jaap van Dissel-award 2022 maandag 16 juli 2018 @ 18:27:38 #2
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_180519094
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')