FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #924 SEAL ; SALVATION IS NEAR
EggsTCmaandag 16 juli 2018 @ 17:20
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

tenor.gif?itemid=8410476
groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Evenstarmaandag 16 juli 2018 @ 17:23
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 16:59 schreef Sosa het volgende:

[..]

Als jij zo dol bent op VEN zul je wel alles op alles gezet hebben voor een x-node of strenghtnode, niet? Gewoon uit interesse enzo vroeg ik er naar.
Niet mee eens. Dat je "dol" bent op een coin wil niet zeggen dat je maar domme dingen moet gaan doen. We zijn geen voetbalsupporters :P

Ik vind VeChain nog steeds één van de beste alt coins, maar dat wil niet zeggen dat ik ze moet holden als ik zie dat het even niet goed gaat of dat ik een lening moet nemen om maar een X-node te krijgen. Heb zelf geen X-node, nooit gehad, zal ik ook nooit krijgen, zo'n grote speler ben ik niet. Op dit moment heb ik sowieso geen enkele VET meer.

Als BTC door de 6.8k breekt en een weg omhoog lijkt ingezet te hebben ga ik wel weer naar VET kijken. Afgelopen dagen weinig tijd gehad, maar moet mij even verdiepen in wat nou precies timeline is qua VEN <> VET en wanneer de X-node monitoring weer aan gaat.
KappenBakkenmaandag 16 juli 2018 @ 17:42
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 17:23 schreef Kyran het volgende:
Niet mee eens. Dat je "dol" bent op een coin wil niet zeggen dat je maar domme dingen moet gaan doen. We zijn geen voetbalsupporters :P
Hier doelde ik dus ook op ja. Ik kan best helemaal lyrisch zijn over Doge, maar dat zegt niet dat ik 100% van mijn porto in Doge moet stoppen.

Alhoewel ik dat stiekem wel zou willen.
KappenBakkenmaandag 16 juli 2018 @ 17:44
Oh en het ging net toch even over EOS?

https://block.one/news/bl(...)r-thiel-and-bitmain/

_O- _O- _O- _O- _O-

Kutproject.
ChickenManmaandag 16 juli 2018 @ 18:07
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 17:44 schreef KappenBakken het volgende:
Oh en het ging net toch even over EOS?

https://block.one/news/bl(...)r-thiel-and-bitmain/

_O- _O- _O- _O- _O-

Kutproject.
Mensen zijn mensen, die laten zich overal inlullen tot het te laat is :D

oh man ik ben zo benieuwd hoe het over 5 jaar voorstaat
ssjgokumaandag 16 juli 2018 @ 18:23
Hashgard is nu te withdrawen naar je ERC20 Wallet. :)
Wereldgozermaandag 16 juli 2018 @ 18:43
quote:
10s.gif Op maandag 16 juli 2018 18:23 schreef ssjgoku het volgende:
Hashgard is nu te withdrawen naar je ERC20 Wallet. :)
$0.12 eoy
illusionsmaandag 16 juli 2018 @ 18:51
Weet m'n password niet meer. :')
ssjgokumaandag 16 juli 2018 @ 19:01
quote:
9s.gif Op maandag 16 juli 2018 18:43 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

$0.12 eoy
even 1200 euro voor niks te doen.
iloveshitcoinsmaandag 16 juli 2018 @ 19:03
when moon, when lada
Lospedrosamaandag 16 juli 2018 @ 19:13
When mother of all coin goes trough The freaking roof and set House on fire?
Dwaalboymaandag 16 juli 2018 @ 19:59
Mooi zo kope kope....
juiced01maandag 16 juli 2018 @ 20:01
Heb crypto een tijdje minder gevolgd. Wat is er aan de hand met VeChain, gezien de prijs behoorlijk keldert?
KappenBakkenmaandag 16 juli 2018 @ 20:14
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 20:01 schreef juiced01 het volgende:
Heb crypto een tijdje minder gevolgd. Wat is er aan de hand met VeChain, gezien de prijs behoorlijk keldert?
_O- _O- _O-

Niks joh. Prijs heeft niks met kwaliteit van project te maken. VEN gaat iedereen miljonair maken. Nu kopen want EOY staat ie op 12 USD.
juiced01maandag 16 juli 2018 @ 20:15
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 20:14 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Niks joh. Prijs heeft niks met kwaliteit van project te maken
I know! Vroeg me gewoon af of er iets gaande was ;)
EggsTCmaandag 16 juli 2018 @ 20:21
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 20:14 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

_O- _O- _O-

Niks joh. Prijs heeft niks met kwaliteit van project te maken. VEN gaat iedereen miljonair maken. Nu kopen want EOY staat ie op 12 USD.
En zo niet, dan ga jij betalen, lijkt me duidelijk :7
macadymaandag 16 juli 2018 @ 20:22
Edje krijgt er flink van langs🤣🤣

De Tweet bekijken van @RealShillGates: https://twitter.com/RealS(...)869116223016962?s=09
illusionsmaandag 16 juli 2018 @ 20:29
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 20:22 schreef macady het volgende:
Edje krijgt er flink van langs🤣🤣

De Tweet bekijken van @RealShillGates: https://twitter.com/RealS(...)869116223016962?s=09
Wat heeft dit met Ed te maken?
KappenBakkenmaandag 16 juli 2018 @ 20:39
WAT EEN MOON ZEG.
macadymaandag 16 juli 2018 @ 21:03
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 20:29 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat heeft dit met Ed te maken?
Ed heeft een nieuw account 'shillexed' waar hij mensen wil 'exposen' dat ging op dag 1 al mis.
illusionsmaandag 16 juli 2018 @ 21:21
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 21:03 schreef macady het volgende:

[..]

Ed heeft een nieuw account 'shillexed' waar hij mensen wil 'exposen' dat ging op dag 1 al mis.
Ah, ok, nu snap ik 'm . :)
illusionsmaandag 16 juli 2018 @ 21:27
Misschien moeten we die SEAL shills hier ook even aan Ed tippen dan. _O-
illusionsmaandag 16 juli 2018 @ 21:34
Rapper Sjors heeft weer een nieuwe club banger hoor.


Holy shit. :')

Dit is geniaal bijna.
chroestjovmaandag 16 juli 2018 @ 21:34
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 21:03 schreef macady het volgende:

[..]

Ed heeft een nieuw account 'shillexed' waar hij mensen wil 'exposen' dat ging op dag 1 al mis.
Hij wordt steeds baldadiger, misschien zou hij eens moeten investeren in een normale hobby, hij lijkt mij wel een goede treinspotter.
chroestjovmaandag 16 juli 2018 @ 21:42
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 21:34 schreef illusions het volgende:
Rapper Sjors heeft weer een nieuwe club banger hoor.


Holy shit. :')

Dit is geniaal bijna.
Zomer 2018.
illusionsmaandag 16 juli 2018 @ 21:42
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 21:42 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Zomer 2018.
Ik heb em hier al zo kneiterhard staan dat de buren kunnen meegenieten. En die wonen niet heel dichtbij.
Aventurasmaandag 16 juli 2018 @ 21:48
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 21:03 schreef macady het volgende:

[..]

Ed heeft een nieuw account 'shillexed' waar hij mensen wil 'exposen' dat ging op dag 1 al mis.
Shillexed twitterde op maandag 16-07-2018 om 19:17:55 @RealShillGates Nothing to say here apart from that I'm sorry and I received false information! Our fault completely and it will not happen again. Only screenshots from mobile phones will be accepted from here on out. Again we're very sorry and the tweet has been deleted. reageer retweet
Als hij net zoveel moeite stopt in zijn trades komt het helemaal goed.
chroestjovmaandag 16 juli 2018 @ 21:52
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 21:42 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik heb em hier al zo kneiterhard staan dat de buren kunnen meegenieten. En die wonen niet heel dichtbij.
Hier draait hij ook nog, niets mis mee, ik ken slechtere anthems.
illusionsmaandag 16 juli 2018 @ 21:54
Zit gvd overigens al 5 dagen zonder internet thuis. Erg snel met oplossen zijn ze hier niet. Nu met telefoon als hotspot, gaat ook redelijk snel maar kost me een fortuin.
chroestjovmaandag 16 juli 2018 @ 22:08
Even niet opgelet en Sjors heeft mij alweer doorverwezen naar Jambers, veel beter wordt het niet.

chroestjovmaandag 16 juli 2018 @ 22:29
Koude wind en ik zie onweer in de verte.

1094.gif
Dwaalboymaandag 16 juli 2018 @ 22:33
Laat bitcoincash fucked zijn.

Tis altijd wel een leuke bij stijging btc
#ANONIEMmaandag 16 juli 2018 @ 22:59
tenor.gif?itemid=7764756

MOON
Lospedrosamaandag 16 juli 2018 @ 23:04
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 22:59 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

MOON
Och we stijgen weer 2%? :')
Afwazigmaandag 16 juli 2018 @ 23:11
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 21:03 schreef macady het volgende:

[..]

Ed heeft een nieuw account 'shillexed' waar hij mensen wil 'exposen' dat ging op dag 1 al mis.
Hoe weet je dat Ed het is?
#ANONIEMmaandag 16 juli 2018 @ 23:16
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 23:04 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Och we stijgen weer 2%? :')
4,4% :7
metallicelmomaandag 16 juli 2018 @ 23:36
4.4% nog 200% te gaan
Dwaalboymaandag 16 juli 2018 @ 23:44
Korea hup
Aventurasmaandag 16 juli 2018 @ 23:44
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 23:36 schreef metallicelmo het volgende:
4.4% nog 200% te gaan
Correctie, minimaal nog x6.5 voor eoy. Minimaal!!
illusionsdinsdag 17 juli 2018 @ 00:30
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 23:44 schreef Aventuras het volgende:

[..]

Correctie, minimaal nog x6.5 voor eoy. Minimaal!!
BTC 40k+ ja?
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 07:31
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 23:16 schreef Gehrman het volgende:

[..]

4,4% :7
Het Grote Geld doet een pump naar 6,9K het volume en de geïnvesteerde dollars nemen toe. Die investering wordt weer verkocht. Weer 5,9-6,1k pulsmatig investeren om vertrouwen te doen toenemen. Leegtrekken enzovoorts.

Ik vertrouw de Exchange’s en de mensen daaromheen niet meer, dat is miljardenhandel geworden, dat geeft men echt niet op door de koers ongemanipuleert te laten groeien.

Is natuurlijk ook wel zeer verleidelijk aangezien en geen controle/vervolging is.
macadydinsdag 17 juli 2018 @ 09:46
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 23:11 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Hoe weet je dat Ed het is?
Heeft'ie zelf bekend gemaakt om volgers te genereren🤣
Rossdaledinsdag 17 juli 2018 @ 09:50
Kijk Ed hip doen met zijn Bitfinexed wannabe account :')
Afwazigdinsdag 17 juli 2018 @ 10:01
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 09:46 schreef macady het volgende:

[..]

Heeft'ie zelf bekend gemaakt om volgers te genereren🤣
Jezus die vent wordt steeds gekker.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 10:35
Wat wil hij exposen dan ?
Koelkastjedinsdag 17 juli 2018 @ 10:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 10:35 schreef EggsTC het volgende:
Wat wil hij exposen dan ?
Jou
Apekoekdinsdag 17 juli 2018 @ 10:43
moon lambo etc
Rossdaledinsdag 17 juli 2018 @ 10:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 10:35 schreef EggsTC het volgende:
Wat wil hij exposen dan ?
Twitterguru's die betaald worden om coins te shillen.

Nounou, wat een wereldverbeteraar. Zelf shillt hij ook als de nete, alleen is hij niet slim genoeg om het geld aan te nemen van die shitcoins :')
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 10:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 10:37 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Jou
Kut............ :(
KappenBakkendinsdag 17 juli 2018 @ 11:02
quote:
9s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 10:53 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Kut............ :(
Ja dat is balen he lullo
Rossdaledinsdag 17 juli 2018 @ 11:03
quote:
10s.gif Op maandag 16 juli 2018 18:23 schreef ssjgoku het volgende:
Hashgard is nu te withdrawen naar je ERC20 Wallet. :)
Mooi, done. Nu 3 jaar wachten en kijken of die 30k ooit meer dan een tientje waard wordt _O-
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 11:17
SEAL _O_ WAT EEN DISRUPTIVE SHIT GAAT DIE COIN BRENGEN, MAN MAN MAN
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 11:23
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 11:17 schreef EggsTC het volgende:
SEAL _O_ WAT EEN DISRUPTIVE SHIT GAAT DIE COIN BRENGEN, MAN MAN MAN
Nieuwe memes aub.
Thankyoubye
Rossdaledinsdag 17 juli 2018 @ 11:24
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 11:17 schreef EggsTC het volgende:
SEAL _O_ WAT EEN DISRUPTIVE SHIT GAAT DIE COIN BRENGEN, MAN MAN MAN
Jaja, nou weten we het wel
KappenBakkendinsdag 17 juli 2018 @ 11:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 11:23 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Nieuwe memes aub.
Thankyoubye
Kom met een nieuwe dan.
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 11:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 11:26 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Kom met een nieuwe dan.
Eggss is van de memes :{w
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 11:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 11:26 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Kom met een nieuwe dan.
UNIVERSAAAAAAA HAHAHAAAAAAAAAA JAAAAAAAAA
KappenBakkendinsdag 17 juli 2018 @ 11:34
Ik voorspel een dip terug naar 6500.

#NOSTRADAMUS.
Koelkastjedinsdag 17 juli 2018 @ 11:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 11:34 schreef KappenBakken het volgende:
Ik voorspel een dip terug naar 6500.

#NOSTRADAMUS.
Wel weer mooi vlaggetje in de maak.
JeSuisDroppiedinsdag 17 juli 2018 @ 11:45
Wanneer lopen de futures weer af?
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 11:49
When moen
metallicelmodinsdag 17 juli 2018 @ 12:08
No moon today
Rossdaledinsdag 17 juli 2018 @ 12:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 11:26 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Kom met een nieuwe dan.
EOS heeft mijn geld gegijzeld!!1!!1
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 12:30
Wtf is met VEN, kun je al tokenswappen op binance? Is er een desktop wallet? wat een gelazer allemaal
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 12:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:30 schreef EggsTC het volgende:
Wtf is met VEN, kun je al tokenswappen op binance? Is er een desktop wallet? wat een gelazer allemaal
Kun jij niet een Joetoeb filmpje ontlede, jij bent echt dom.
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 12:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:30 schreef EggsTC het volgende:
Wtf is met VEN, kun je al tokenswappen op binance? Is er een desktop wallet? wat een gelazer allemaal
Ik zou verkopen, er is helemaal geen marketing tijdens de swap periode. Klinkt echt als dood. Bang voor exit scam, ja tog? Iedereen moet ven verkopen, koop Tron veel beter.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 12:34
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:33 schreef Faeroer het volgende:

[..]

Ik zou verkopen, er is helemaal geen marketing tijdens de swap periode. Klinkt echt als dood. Bang voor exit scam, ja tog? Iedereen moet ven verkopen, koop Tron veel beter.
Wtf is dit nou weer, ik vraag alleen of er een desktop wallet is en of het al via binance kan.
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 12:35
quote:
13s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:34 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wtf is dit nou weer, ik vraag alleen of er een desktop wallet is en of het al via binance kan.
Beiden nog niet
Aventurasdinsdag 17 juli 2018 @ 12:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 00:30 schreef illusions het volgende:

[..]

BTC 40k+ ja?
VEN natuurlijk.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 12:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:35 schreef Aventuras het volgende:

[..]

VEN natuurlijk.
VEN is binnekort per stuk 40K BTC waard idd.
Aventurasdinsdag 17 juli 2018 @ 12:39
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:38 schreef EggsTC het volgende:

[..]

VEN is binnekort per stuk 40K BTC waard idd.
Dat zou de sfeer in dit topic een stuk verbeteren. _O-
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 12:40
VEN verkopen, we gaan naar 0
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 12:41
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:40 schreef Faeroer het volgende:
VEN verkopen, we gaan naar 0
Jij bent die insider toch?
metallicelmodinsdag 17 juli 2018 @ 12:41
Mag ik een vergelijking maken tussen de Verge fanboys en de Vechain fanboys? Manmanman allemaal diehard supporters lijkt het. })
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 12:41
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jij bent die insider toch?
Outsider, heb alle ven verkocht. Gaat heel slecht, kijk al die dumps. Ik ben helemaal arm
metallicelmodinsdag 17 juli 2018 @ 12:43
Een mainnet swap is altijd klote naar mijn idee. Het doet de prijs meestal geen goed. Ik heb nou al een aantal coins/tokens gehad die naar een eigen mainnet gingen, tot nu toe nog geen enkele coin die het goed heeft gedaan op dat moment. Maarja no risk no reward zeggen ze
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 12:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:43 schreef metallicelmo het volgende:
Een mainnet swap is altijd klote naar mijn idee. Het doet de prijs meestal geen goed. Ik heb nou al een aantal coins/tokens gehad die naar een eigen mainnet gingen, tot nu toe nog geen enkele coin die het goed heeft gedaan op dat moment. Maarja no risk no reward zeggen ze
ICX gaat t wel redden, no worries, bradder.
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 12:44
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:44 schreef EggsTC het volgende:

[..]

ICX gaat t wel redden, no worries, bradder.
lol 6 dapps die niemand gebruikt

but muh korean ethereum
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 12:45
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:44 schreef Faeroer het volgende:

[..]

lol 6 dapps die niemand gebruikt

but muh korean ethereum
Als je denkt dat het op dapps gaat op die blockchain dan begrijp je het hele concept niet van ICX, en heeft praten geen zin.
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 12:46
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:45 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Als je denkt dat het op dapps gaat op die blockchain dan begrijp je het hele concept niet van ICX, en heeft praten geen zin.
Oh ok, ik ga meteen ICX kopen
SPOILER
metallicelmodinsdag 17 juli 2018 @ 12:55
Gewoon lekker in de tuin blijven zitten en lekker niets doen. Vandaag 6700 dollar BTC, morgen gewoon weer 6500. De FUD komt zo weer terug en dan weer naar 6500 of lager. (met een flinke dip binnen een half uur, weer zo'n lamzak die ff de prijs in één keer naar beneden duwt) En volgende week weer langzaam terug naar 6700. en dan repeat, totdat er eens echt goed nieuws naar buiten komt.
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 12:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:55 schreef metallicelmo het volgende:
Gewoon lekker in de tuin blijven zitten en lekker niets doen. Vandaag 6700 dollar BTC, morgen gewoon weer 6500. De FUD komt zo weer terug en dan weer naar 6500 of lager. (met een flinke dip binnen een half uur, weer zo'n lamzak die ff de prijs in één keer naar beneden duwt) En volgende week weer langzaam terug naar 6700. en dan repeat, totdat er eens echt goed nieuws naar buiten komt.
Ja denk het ook, en VEN prijs gaat dan weer meer naar beneden. Ben m'n huis kwijt, m'n auto en moet ook de fiets dadelijk weg doen. Wat gebeurt er??
metallicelmodinsdag 17 juli 2018 @ 13:02
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:57 schreef Faeroer het volgende:

[..]

Ja denk het ook, en VEN prijs gaat dan weer meer naar beneden. Ben m'n huis kwijt, m'n auto en moet ook de fiets dadelijk weg doen. Wat gebeurt er??
Ik heb geen eens een fiets bedenk ik me, zijn er meer Nederlanders zonder fiets eigenlijk
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 13:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:02 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Ik heb geen eens een fiets bedenk ik me, zijn er meer Nederlanders zonder fiets eigenlijk
Heel veel Nederlanders hebben geen fiets meer, hebben de Duitsers gestolen.
macadydinsdag 17 juli 2018 @ 13:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 10:35 schreef EggsTC het volgende:
Wat wil hij exposen dan ?
Malafide shillers, hij is zwaar fanatiek, is de hele dag aan het posten. Man neemt zichzelf ietsie te serieus.
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 13:10
Ven is de enige coin die zich daadwerkelijk ontwikkeld
XDodinsdag 17 juli 2018 @ 13:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:10 schreef Dimachaerus het volgende:
Ven is de enige coin die zich daadwerkelijk ontwikkeld
Je hebt ze alle 25.000 geanalyseerd?
metallicelmodinsdag 17 juli 2018 @ 13:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:10 schreef Dimachaerus het volgende:
Ven is de enige coin die zich daadwerkelijk ontwikkeld
dog.gif
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 13:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:10 schreef Dimachaerus het volgende:
Ven is de enige coin die zich daadwerkelijk ontwikkeld
ontwikkeld naar beneden broer, ik ben alles kwijt
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 13:21
ik ga wanneer ik thuis ben de rest van mijn ven verkopen
ChickenMandinsdag 17 juli 2018 @ 13:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:10 schreef Dimachaerus het volgende:
Ven is de enige coin die zich daadwerkelijk ontwikkeld
Hou toch alsjeblieft een keer op zeg _O-
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 13:26
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:46 schreef Faeroer het volgende:

[..]

Oh ok, ik ga meteen ICX kopen
SPOILER
Beter vertel je wat over de inside VEN ontwikkelingen.

En mij maakt het niet uit wat jij koopt _O-
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 13:39
Gaap.
Ik wil naar huis zzz. Rot klanten.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 13:40
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:39 schreef ssjgoku het volgende:
Gaap.
Ik wil naar huis zzz. Rot klanten.
SEAL BONUS TOKENS
Grrrrrrrrdinsdag 17 juli 2018 @ 13:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:10 schreef Dimachaerus het volgende:
Ven is de enige coin die zich daadwerkelijk ontwikkeld
Zo disruptive, gaat alles de moeder neuken.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 13:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:41 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Zo disruptive, gaat alles de moeder neuken.
In welke disruptive coins zit jij?
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 13:43
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:26 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Beter vertel je wat over de inside VEN ontwikkelingen.

En mij maakt het niet uit wat jij koopt _O-
post-swap
dimmakdinsdag 17 juli 2018 @ 13:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:10 schreef Dimachaerus het volgende:
Ven is de enige coin die zich daadwerkelijk ontwikkeld
:')
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 13:43
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:43 schreef Faeroer het volgende:

[..]

post-swap
swap ff mn ven
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 13:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:43 schreef EggsTC het volgende:

[..]

swap ff mn ven
lbank
ChickenMandinsdag 17 juli 2018 @ 13:46
Ik wil toch ook wel even Komodo shillen, want jezus wat is die shit goedkoop nu.

Koop er 2000, 100 krijg je er per jaar bij. Over 2 jaar hoef je niet meer te werken. Mark my words.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 13:46
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:46 schreef ChickenMan het volgende:
Ik wil toch ook wel even Komodo shillen, want jezus wat is die shit goedkoop nu.

Koop er 2000, 100 krijg je er per jaar bij. Over 2 jaar hoef je niet meer te werken. Mark my words.
Ok, en waarom?

Dan heb je er 2200 na 2 jaar... en die staat dan op 1K ofzo?
dimmakdinsdag 17 juli 2018 @ 13:48
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:46 schreef ChickenMan het volgende:
Ik wil toch ook wel even Komodo shillen, want jezus wat is die shit goedkoop nu.

Koop er 2000, 100 krijg je er per jaar bij. Over 2 jaar hoef je niet meer te werken. Mark my words.
Dacht ik de laatste dip eind Maart ook. Maar hij ging evengoed nog -45%. :P Maar sowieso prima project! Deze week weer wat bij kopen!
chroestjovdinsdag 17 juli 2018 @ 13:49
Ik wantrouw standaard alle Chinezen die zich profileren d.m.v. Noordse mythologieën.
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 13:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:49 schreef chroestjov het volgende:
Ik wantrouw standaard alle Chinezen die zich profileren d.m.v. Noordse mythologieën.
dit doet pijn broer
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 13:51
hoe lang is een chinees
Grrrrrrrrdinsdag 17 juli 2018 @ 13:52
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

In welke disruptive coins zit jij?
Euro voornamelijk, very disruptive!
Afwazigdinsdag 17 juli 2018 @ 13:52
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:46 schreef ChickenMan het volgende:
Ik wil toch ook wel even Komodo shillen, want jezus wat is die shit goedkoop nu.

Koop er 2000, 100 krijg je er per jaar bij. Over 2 jaar hoef je niet meer te werken. Mark my words.
Shill het dan goed. Vertel.
ChickenMandinsdag 17 juli 2018 @ 14:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:46 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ok, en waarom?

Dan heb je er 2200 na 2 jaar... en die staat dan op 1K ofzo?
Kijk ik vind het wel gewaagd om prijsvoorspellingen te doen, maar ik ben redelijk actief binnen Komodo en zie wat daar gebeurt qua ontwikkelingen. Mijn mening is wel redelijk legit zonder tof proberen te doen. Er zijn talloze projecten bezig die de tools gebruiken die Komodo aanlevert. Ik en nog anderen zijn bv bezig een app te maken (wallet+trading in 1, zonder dat je ooit je keys uit handen geeft). En zo zijn er nog talloze andere mensen die hun eigen businesses opstarten binnen het Komodo-ecosystem.

Neem een kijkje in hun discord, lees wat dingen en je ziet het meteen. Er wordt daar een mega ecosysteem opgetuigd, en allemaal beveiligd met de Bitcoin-hashrate. Komodo levert de infrastructuur, de rest is aan de mensen zelf hoe ze het willen gebruiken. Genoeg mogelijkheden om geld te verdienen iig.

De komende ~12 jaar krijg je nog 5% interest op je coins. De volgende bullruns kunnen mooie dingen betekenen. Ik durf verder met droge ogen te beweren dat ze qua technologie verder zijn dan een Ethereum bv.
illusionsdinsdag 17 juli 2018 @ 14:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 12:35 schreef Aventuras het volgende:

[..]

VEN natuurlijk.
Aha, je reageert namelijk op een post die over BTC gaat.
KappenBakkendinsdag 17 juli 2018 @ 14:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:06 schreef ChickenMan het volgende:
Ik durf verder met droge ogen te beweren dat ze qua technologie verder zijn dan een Ethereum bv.
Ethereum killer nummer 103 dus.
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 14:16
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:20 schreef Faeroer het volgende:

[..]

ontwikkeld naar beneden broer, ik ben alles kwijt
ChickenMandinsdag 17 juli 2018 @ 14:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:16 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ethereum killer nummer 103 dus.
Het verschil is dat de rest beloftes maakt en bij Komodo alles al werkt. En meer features heeft dan Ethereum. En meer vrijheid bied aan devs.
KappenBakkendinsdag 17 juli 2018 @ 14:19
Maar ik ben toch gevallen voor je shill, ga vanavond meer over Komodo uitzoeken _O_
KappenBakkendinsdag 17 juli 2018 @ 14:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:18 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Het verschil is dat de rest beloftes maakt en bij Komodo alles al werkt. En meer features heeft dan Ethereum. En meer vrijheid bied aan devs.
Ja dat zal iemand ook over EOS zeggen, en over NEO en over Cardano en over Qtum en ga zo maar door.

Hoezo meer vrijheid ? Meer features van wat?
ChickenMandinsdag 17 juli 2018 @ 14:19
Gewoon koekeloeren in discord. Dat is echte de beste resource
KappenBakkendinsdag 17 juli 2018 @ 14:22
Heeft er iemand trouwens al meegedaan aan een prediction market op Augur? Staat nu al een dikke 4 ton op het spel, maar ik heb geen zin om het uit te proberen en omdat Ethereum totaal niet schaalt is het blijkbaar ook best wel prijzig.
Faeroerdinsdag 17 juli 2018 @ 14:31
Scaling en snelheid van een chain maakt niets uit als je niet daadwerkelijk wat erop hebt wat gebruikt wordt (lol muh EOS, ICX, WAN, NEO)
ChickenMandinsdag 17 juli 2018 @ 14:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:19 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ja dat zal iemand ook over EOS zeggen, en over NEO en over Cardano en over Qtum en ga zo maar door.

Hoezo meer vrijheid ? Meer features van wat?
Tuurlijk zal iedereen dat over zijn 'eigen' coin zeggen, alleen de waarheid ligt bij de technologie. Dat valt gewoon te checken.

Bij Komodo heb je volledige vrijheid hoe je je eigen blockchain wil opzetten. Bij andere projecten kan je niet eens je eigen blockchain opzetten en zit je vast aan de mainchain. Zelfs als Komodo wegvalt is er in principe niks aan het handje.

Features als in privacy dmv zk-snarks en ingebouwde coinmixer, ongelimiteerde schaalbaarheid (ja, echt) en atomic swaps wat betekent dat je instant liquiditeit hebt voor je net opgezette blockchain bv.
ChickenMandinsdag 17 juli 2018 @ 14:36
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:31 schreef Faeroer het volgende:
Scaling en snelheid van een chain maakt niets uit als je niet daadwerkelijk wat erop hebt wat gebruikt wordt (lol muh EOS, ICX, WAN, NEO)
Tuurlijk maakt dat wel uit. Er wordt gebouwd voor de toekomst, niet voor nu.
illusionsdinsdag 17 juli 2018 @ 14:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:36 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Tuurlijk maakt dat wel uit. Er wordt gebouwd voor de toekomst, niet voor nu.
Maar ik snap z'n punt wel, als het niet aanslaat wordt het nooit wat waard. Tesla was ook heel slim, toch ging iedereen er met z'n ideëen van door.
KappenBakkendinsdag 17 juli 2018 @ 14:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:32 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Tuurlijk zal iedereen dat over zijn 'eigen' coin zeggen, alleen de waarheid ligt bij de technologie. Dat valt gewoon te checken.

Bij Komodo heb je volledige vrijheid hoe je je eigen blockchain wil opzetten. Bij andere projecten kan je niet eens je eigen blockchain opzetten en zit je vast aan de mainchain. Zelfs als Komodo wegvalt is er in principe niks aan het handje.

Features als in privacy dmv zk-snarks en ingebouwde coinmixer, ongelimiteerde schaalbaarheid (ja, echt) en atomic swaps wat betekent dat je instant liquiditeit hebt voor je net opgezette blockchain bv.
Om even op je eerste feature al in te haken.

https://hackmd.io/s/B17_qgrQ7# (dit is slechts een toepassing ervan, zk-snarks heeft Ethereum al enige tijd).

Ongelimiteerde schaalbaarheid weet ik nog niet genoeg van het project af om er op in te gaan, ik denk wel dat er ergens een trade-off gemaakt moet worden. Atomic swaps zijn niet zo heel speciaal.

Mja zoals ik al zei, ik ga vanavond even naar Komodo kijken. Maar je verkoopt het nu wel met hele grote woorden en ik vraag me af of dat allemaal waar gemaakt kan worden.
ChickenMandinsdag 17 juli 2018 @ 14:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:38 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Om even op je eerste feature al in te haken.

https://hackmd.io/s/B17_qgrQ7# (dit is slechts een toepassing ervan, zk-snarks heeft Ethereum al enige tijd).

Ongelimiteerde schaalbaarheid weet ik nog niet genoeg van het project af om er op in te gaan, ik denk wel dat er ergens een trade-off gemaakt moet worden. Atomic swaps zijn niet zo heel speciaal.

Mja zoals ik al zei, ik ga vanavond even naar Komodo kijken. Maar je verkoopt het nu wel met hele grote woorden en ik vraag me af of dat allemaal waar gemaakt kan worden.
Ja jij hebt het over waarmaken. Ik kan je zeggen dat het allemaal al waargemaakt is. Het gaat ook niet zozeer om de individuele features, maar om het totale pakket.

Dit zijn wel goede artikelen:
Security: Delayed Proof of Work (dPoW)
Scalability: Federated Multi-Chain Syncing
Interoperability: Cross-Chain Smart Contracts
Privacy: Zero Knowledge Proofs
Simplicity: End-to-End Blockchain Solutions
Rossdaledinsdag 17 juli 2018 @ 15:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:18 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Het verschil is dat de rest beloftes maakt en bij Komodo alles al werkt. En meer features heeft dan Ethereum. En meer vrijheid bied aan devs.
Atomic swaps alles, maar niemand gebruikt het. Beetje het Waves verhaal. Goede technologie maar blijkbaar zit niemand er op te wachten
dimmakdinsdag 17 juli 2018 @ 15:33
quote:
3s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 15:27 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Atomic swaps alles, maar niemand gebruikt het. Beetje het Waves verhaal. Goede technologie maar blijkbaar zit niemand er op te wachten
O.a. de DEX van Komodo maakt er gebruik van. :) En het gebruik gaat de komende jaren wel komen.
ChickenMandinsdag 17 juli 2018 @ 15:37
Omdat het nog niet user friendly genoeg is en mensen de voordelen er nog niet van inzien. Maar dat komt wel inderdaad. En je hebt de techniek wel nodig wil je interoperable zijn met andere chains.
TwztIddinsdag 17 juli 2018 @ 16:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:48 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dacht ik de laatste dip eind Maart ook. Maar hij ging evengoed nog -45%. :P Maar sowieso prima project! Deze week weer wat bij kopen!
35htxr9719311.jpg
KappenBakkendinsdag 17 juli 2018 @ 16:06
Mja Ethereum en Komodo zijn gewoon even kut. Ik heb wel een interessanter project voor mensen hier, als je pakt sowieso x10, misschien wel x100. #1 tot 3 op CMC binnen 1 jaar.

SPOILER
DiT_QcxWAAAOpWO.jpg:large
chroestjovdinsdag 17 juli 2018 @ 16:23
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:51 schreef Faeroer het volgende:

[..]

dit doet pijn broer
Het doet gewoon goedkoop aan, waarschijnlijk begrijpen ze het zelf niet eens. Het doet aan alsof één of ander Chinees marketingbureau de dagelijkse leiding stevig in handen heeft, maar dat is ook wel representatief voor vrijwel alle projecten uit Azië.
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 16:36
vechainofficial twitterde op dinsdag 17-07-2018 om 16:12:38 Thank you for submitting your VeChainThor Wallet and Token Swap questions. We hope you find the following AMA to answer your questions or concerns adequately.https://t.co/uqt64vtchP reageer retweet
Wat een coin is het ook..
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 16:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 16:06 schreef KappenBakken het volgende:
Mja Ethereum en Komodo zijn gewoon even kut. Ik heb wel een interessanter project voor mensen hier, als je pakt sowieso x10, misschien wel x100. #1 tot 3 op CMC binnen 1 jaar.

SPOILER
Weet je wat best erg is.
Dat dit weleens zou kunnen kloppen wat je aangeeft. :D Hoewel top 3 verwacht ik niet, maar een x10? Why not.
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 17:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 16:36 schreef Dimachaerus het volgende:
vechainofficial twitterde op dinsdag 17-07-2018 om 16:12:38 Thank you for submitting your VeChainThor Wallet and Token Swap questions. We hope you find the following AMA to answer your questions or concerns adequately.https://t.co/uqt64vtchP reageer retweet
Wat een coin is het ook..
de prijs reageert er vooralsnog niet op.
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 17:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 17:42 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

de prijs reageert er vooralsnog niet op.
:')
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 17:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 17:51 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

:')
Wat bedoel je met die smiley?
Hij heeft gelijk hoor.
Tenninetyfivedinsdag 17 juli 2018 @ 17:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 16:06 schreef KappenBakken het volgende:
Mja Ethereum en Komodo zijn gewoon even kut. Ik heb wel een interessanter project voor mensen hier, als je pakt sowieso x10, misschien wel x100. #1 tot 3 op CMC binnen 1 jaar.

SPOILER
Weet je wat pas een interessant project is? Een groeiende marketcap
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 18:13
VEN is het enige wat een kans maakt in deze stormy market.... naast SEAL
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 18:13
SEAL gaat ETH overnemen, en VEN gaat NEO overnemen, samen nemen ze BTC over.
Koelkastjedinsdag 17 juli 2018 @ 18:17
EggTC maakt dit topic dragelijk.
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 18:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 17:53 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Wat bedoel je met die smiley?
Hij heeft gelijk hoor.
waarom zou de prijs de lucht in moeten schieten bij elke poep en scheet die vechain laat

Ik heb gelijk hoor

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-07-2018 18:19:28 ]
KappenBakkendinsdag 17 juli 2018 @ 18:21
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 18:17 schreef Koelkastje het volgende:
EggTC maakt dit topic dragelijk.
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 18:22
quote:
5s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 18:19 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

waarom zou de prijs de lucht in moeten schieten bij elke poep en scheet die vechain laat

Ik heb gelijk hoor
Had jij de neergaande prijsbeweging voorspeld, dan was je inderdaad een held!
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 18:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 18:22 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Had jij de neergaande prijsbeweging voorspeld, dan was je inderdaad een held!
?
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 18:28
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 18:22 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Had jij de neergaande prijsbeweging voorspeld, dan was je inderdaad een held!
nouja wat dima zei was niet echt ongeloofwaardig ofzo... snapshot pauze.
onlogischdinsdag 17 juli 2018 @ 18:38
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 18:17 schreef Koelkastje het volgende:
EggTC maakt dit topic dragelijk.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 18:40
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 18:17 schreef Koelkastje het volgende:
EggTC maakt dit topic dragelijk.
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 18:50
Binance coin is de enige coin die in n redelijke uptrend zit.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 19:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 18:50 schreef iloveshitcoins het volgende:
Binance coin is de enige coin die in n redelijke uptrend zit.
Coinburning.
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 19:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 19:00 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Coinburning.
true true
m.kdinsdag 17 juli 2018 @ 19:33
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 18:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 19:37
Ja net niet?

Kope hup
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 19:38
Net wel en gaan hoppa
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 19:38
Black rocket koopt
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 19:39
Morgen 7k of straks al
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 19:41
7k bam daag
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 19:43
Zwarte raket
Wereldgozerdinsdag 17 juli 2018 @ 19:44
Naar de maan en er voorbij
TheFreshPrincedinsdag 17 juli 2018 @ 19:44
Moon?
Afwazigdinsdag 17 juli 2018 @ 19:46
Kiek em goan
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 19:46
Haha genieten
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 19:46
7500 straks ook nog en laat dan die chinezen de boot maar mkssen
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 19:48
Is onze tijd dan eindelijk gekomen? :D
TwztIddinsdag 17 juli 2018 @ 19:48
Bullruuuuuuuun!
TwztIddinsdag 17 juli 2018 @ 19:51
Mogen we al fomo'en ?
Tenninetyfivedinsdag 17 juli 2018 @ 19:54
Hahahahahhaah al die sukkels die nu op de sell knop drukken, die gaan straks janken
Tenninetyfivedinsdag 17 juli 2018 @ 19:59
Moet ik nu bijkopen of ben ik al te laat?
Tenninetyfivedinsdag 17 juli 2018 @ 20:00
Of krijgen we straks een I told you so!?!!?
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 20:00
Ik zou een 5e hypotheek afsluiten.
Tenninetyfivedinsdag 17 juli 2018 @ 20:00
Wacht ik ga even bellen met Gerard Joling
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 19:46 schreef Dwaalboy het volgende:
Haha genieten
eindelijk wat zinnigs.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 20:01
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 19:46 schreef Dwaalboy het volgende:
Haha genieten
eindelijik wat zinnigs
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 20:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 19:59 schreef Tenninetyfive het volgende:
Moet ik nu bijkopen of ben ik al te laat?
Kopen als je mee wil doen voor de bull run aller tyden
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 20:06
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:04 schreef Dwaalboy het volgende:

[..]

Kopen als je mee wil doen voor de bull run aller tyden
VEN naar 1200eueoy
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 19:59 schreef Tenninetyfive het volgende:
Moet ik nu bijkopen of ben ik al te laat?
vet fomo'en natuurlijk.
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 20:06
in
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 20:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:06 schreef Insomnia2.0 het volgende:
in
oeiiiiiiiiiiii dit is een veteraan.... not saying a thing anymore
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:08
zelfs VEN is met 1% gestegen. de bull market is real.
Wereldgozerdinsdag 17 juli 2018 @ 20:08
azie wordt straks wakker!!
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 20:08
Gaat Ven zelfs up?

Dan zeker kopen!
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 20:09
Azie viert nieuw jaar nu
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 20:09
de wallstreet bonussen zijn gestort hoorde ik
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 20:09
Azie wordt gek
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:08 schreef Wereldgozer het volgende:
azie wordt straks wakker!!
wacht maar tot amerika wakker wordt.
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:10
next hurdle 7700.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 20:11
Azie wordt zo gek dat universa naar 900USD stijgt
KappenBakkendinsdag 17 juli 2018 @ 20:11
MOEN? ZEI IEMAND MOEN?
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 20:12
Moehoehoehoehoen
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 20:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:11 schreef KappenBakken het volgende:
MOEN? ZEI IEMAND MOEN?
MOEN IDD.
MN PORTFOLIO IS AAN HET MOENEN!
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 20:12
niks moon hier
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:12
nu geen 70% verlies maar 68% _O_
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 20:13
VEN gaat moon as no coin has mooned before!!
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:14
tether 98 cent!!!!
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 20:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:14 schreef iloveshitcoins het volgende:
tether 98 cent!!!!
shitcoin
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 20:15
Ven nu zelfs nog rood haha
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:15 schreef Dwaalboy het volgende:
Ven nu zelfs nog rood haha
whats new
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 20:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:15 schreef Dwaalboy het volgende:
Ven nu zelfs nog rood haha
Hier niet, ook gewoon in de plus, 2+%.
Waar kijk jij?
Tourniquetdinsdag 17 juli 2018 @ 20:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:14 schreef iloveshitcoins het volgende:
tether 98 cent!!!!
Op Wex $1.74 :X
https://wex.nz/exchange/usdt_usd
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 20:17
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:15 schreef Dwaalboy het volgende:
Ven nu zelfs nog rood haha
Welke VEN bekijk jij :?
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 20:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:15 schreef Dwaalboy het volgende:
Ven nu zelfs nog rood haha
@Dima. Kijk, dit is nou "poep" praten. :D
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 20:19
quote:
PwC is committed to helping promote VeChain’s business to its global customer base, the startup’s chief marketing officer Noah Huo told EJ Insight in an interview.

Huo said his firm has signed an agreement with a “leading domestic brand of electric vehicles” in mid-June and he expects more large corporations in the country to join VeChain’s platform soon.
Vechain _O_ PwC
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:19
quote:
arbitrage mogelijkheden
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 20:19
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:19 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

@Dima. Kijk, dit is nou "poep" praten. :D
Staat gewoon op -7% in sat hoor. Dus.
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 20:19
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:19 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Vechain _O_ PwC
Such a basencoin
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 20:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:19 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Staat gewoon op -7% in sat hoor. Dus.
Maar wij denken niet in sat maar in harde euro's!
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 20:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:19 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Staat gewoon op -7% in sat hoor. Dus.
Ik kijk even in keiharde euro's/dollars. :)
Maar goed, wilde eens positief zijn voor je. :(
Tourniquetdinsdag 17 juli 2018 @ 20:20
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:19 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

arbitrage mogelijkheden
Nou nee, als dat zo zou zijn zou de prijs niet zo uit de pas lopen hè. :P

BTC staat daar op $9100. :')
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 20:21
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:19 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Vechain _O_ PwC
Seal _O_ Deloitte
Wereldgozerdinsdag 17 juli 2018 @ 20:21
is bitconnect al moen?
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 20:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:19 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Such a basencoin
inb4 het is niet aan de prijs te zien
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 20:22
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:21 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

inb4 het is niet aan de prijs te zien
Had je hem boven of beneden huidige prijs? :D
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 20:23
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:22 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Had je hem boven of beneden huidige prijs? :D
avg. buy denk rond de 3 usd
chroestjovdinsdag 17 juli 2018 @ 20:23
693d6f2ce8_CxKJ-CTXcAEdRbW.jpg?w=900&s=a26efba7feb43c34167f064f909fbf90
onlogischdinsdag 17 juli 2018 @ 20:24
BTC +10% :o

www.lamborghini.com
KappenBakkendinsdag 17 juli 2018 @ 20:24
Het gaat omhoog en het wordt weer druk hier _O-
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 20:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:23 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

avg. buy denk rond de 3 usd
Denk ook idd avg buy. Vooral hier.
Maar top reactie. Had ik niet verwacht.
Je bent zo slecht nog niet. :P
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 20:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:24 schreef KappenBakken het volgende:
Het gaat omhoog en het wordt weer druk hier _O-
:D hahaha.
Typisch he.
ONZE TIJD IS NU AANGEBROKEN KEREL
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:26
Q9X39TuP

niet te enthousiast worden.
Tenninetyfivedinsdag 17 juli 2018 @ 20:26
GEEN GEZEIK, iedereen rijk!

Als dat niet neuken wordt
Koelkastjedinsdag 17 juli 2018 @ 20:26
fFoFwIo.gif
Tenninetyfivedinsdag 17 juli 2018 @ 20:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:26 schreef iloveshitcoins het volgende:
[ afbeelding ]

niet te enthousiast worden.
:(
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 20:27

Ik denk alle coins wel :P
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 20:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:26 schreef Tenninetyfive het volgende:
GEEN GEZEIK, iedereen rijk!

Als dat niet neuken wordt
rechter vuistje zal je vast niet teleurstellen
DrSnuggledinsdag 17 juli 2018 @ 20:30
Goedemorgen, zijn we weer wakker?
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:33
zodra ETF wordt gelanceerd weer een vette dump. net als de aanloop naar de futures. nuff said.
metallicelmodinsdag 17 juli 2018 @ 20:36
Moen!
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:36
https://www.zerohedge.com(...)nce-hits-7-week-high
IrishBastarddinsdag 17 juli 2018 @ 20:39
Iedereen de BBQ al aan?
Tenninetyfivedinsdag 17 juli 2018 @ 20:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:33 schreef iloveshitcoins het volgende:
zodra ETF wordt gelanceerd weer een vette dump. net als de aanloop naar de futures. nuff said.
Die ETFs zorgen en juist voor dat men toegankelijk bitcoin kan kopen, zou dus juist voor een constante stijging kunnen gaan zorgen.
Tenninetyfivedinsdag 17 juli 2018 @ 20:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:28 schreef leolinedance het volgende:

[..]

rechter vuistje zal je vast niet teleurstellen
Ik trek met links
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:39 schreef Tenninetyfive het volgende:

[..]

Die ETFs zorgen en juist voor dat men toegankelijk bitcoin kan kopen, zou dus juist voor een constante stijging kunnen gaan zorgen.
ja maar dat kan n sell the news event worden. op de lange termijn natuurlijk positief.
Aventurasdinsdag 17 juli 2018 @ 20:43
Morgen is de cboe future expiratie datum.
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 20:45
Dj D Sol the men!
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 20:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:45 schreef Dwaalboy het volgende:
Dj D Sol
deze man weet.
Dwaalboydinsdag 17 juli 2018 @ 20:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:45 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

deze man weet.
Ja joh, daar gaat het grote geld vandaan komen en accepteren van crypto bij de gewone burgers en grote bedrijven
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 21:01
https://www.bnr.nl/nieuws(...)tcoin-door-blackrock
chroestjovdinsdag 17 juli 2018 @ 21:08
Ik wacht nog op de eerste TA'er die deze ontwikkelingen zag aankomen.
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 21:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:08 schreef chroestjov het volgende:
Ik wacht nog op de eerste TA'er die deze ontwikkelingen zag aankomen.
H&S is bullish. omgekeerde H&S dan
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 21:18
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:08 schreef chroestjov het volgende:
Ik wacht nog op de eerste TA'er die deze ontwikkelingen zag aankomen.
BadVladdinsdag 17 juli 2018 @ 21:20
Ik ga weer een beetje met crypto doen en we knallen meteen omhoog.
Chaesdinsdag 17 juli 2018 @ 21:21
Bitcoin dus boven de 7000$. Is de bull markt terug of nog niet?
BadVladdinsdag 17 juli 2018 @ 21:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:21 schreef Chaes het volgende:
Bitcoin dus boven de 7000$. Is de bull markt terug of nog niet?
Lambo is alweer besteld.
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 21:22
Iemand een korte update? Waarom nu moontje?
BadVladdinsdag 17 juli 2018 @ 21:22
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:22 schreef Lospedrosa het volgende:
Iemand een korte update? Waarom nu moontje?
Omdat mensen bereid zijn om een hogere prijs te betalen denk ik.
Chaesdinsdag 17 juli 2018 @ 21:23
quote:
6s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:21 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Lambo is alweer besteld.
Je hoeveelste lambo is dat inmiddels?
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 21:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:22 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Omdat mensen bereid zijn om een hogere prijs te betalen denk ik.
Ineens op een woensdag avond om 20:00?
Plausibel, plausibel.
illusionsdinsdag 17 juli 2018 @ 21:24
Ben eerlijk gezegd nog nooit een plausibele verklaring tegengekomen.
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 21:24
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:22 schreef Lospedrosa het volgende:
Iemand een korte update? Waarom nu moontje?
Blackrock. nuff said.
BadVladdinsdag 17 juli 2018 @ 21:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:23 schreef Chaes het volgende:

[..]

Je hoeveelste lambo is dat inmiddels?
Ik heb nu totaal 0 Lambo's.
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 21:26
Ik denk voornamelijk het ETF :)
Was vrij belangrijk.
BadVladdinsdag 17 juli 2018 @ 21:26
Ik kwam er gisteren trouwens achter dat ik nog 10 LTC op Coinbase had staan. Geen idee hoe dat er ooit is gekomen want ik gebruikte alleen GDAX.
metallicelmodinsdag 17 juli 2018 @ 21:26
Het fudden begint langzaam op te houden en met komt erachter voor de tiende keer dat vrypto toch niet dood is. If you can’t beat them join them
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 21:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:24 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

Blackrock. nuff said.
Kan nu nooit iemand normaal antwoord geven in die cryptoscene? :')

Maar zoals Dima beaamt DYOFR

https://www.crypto-inside(...)tutionele-interesse/
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 21:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:28 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Kan nu nooit iemand normaal antwoord geven in die cryptoscene? :')

Maar zoals Dima beaamt DYOFR

https://www.crypto-inside(...)tutionele-interesse/
DYOFR? ok
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 21:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:29 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

DYOFR? ok
Do You’re OWN Fucking Research
ssjgokudinsdag 17 juli 2018 @ 21:31
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:30 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Do You’re OWN Fucking Research
ZzZz
Dan kunnen we dit wel opdoeken.
Fora's zijn er o.a. voor "DYOFR"
Stop met het na blaten van schapen.
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 21:32
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:31 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

ZzZz
Dan kunnen we dit wel opdoeken.
Fora's zijn er o.a. voor "DYOFR"
Stop met het na blaten van schapen.
Ja ik krijg toch geen fatsoenlijk antwoord.
Aventurasdinsdag 17 juli 2018 @ 21:32
quote:
15s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:26 schreef BadVlad het volgende:
Ik kwam er gisteren trouwens achter dat ik nog 10 LTC op Coinbase had staan. Geen idee hoe dat er ooit is gekomen want ik gebruikte alleen GDAX.
Oh daar waren ze dus, ik was ze al kwijt.

Ik zal zodadelijk mijn ltc adres pmen.
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 21:32
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:31 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

ZzZz
Dan kunnen we dit wel opdoeken.
Fora's zijn er o.a. voor "DYOFR"
Stop met het na blaten van schapen.
true
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 21:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 20:26 schreef Koelkastje het volgende:
[ afbeelding ]
:D!
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 21:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:24 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

Blackrock. nuff said.
Bullshit.

Alsof nieuws van gisteren vandaag ineens BTC doet spiken.

Waarom moet er continu gezocht worden naar redenen voor een spike of crash. Er is echt niks fundamenteels verandert tov 2 uur geleden.
Aventurasdinsdag 17 juli 2018 @ 21:38
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:28 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Kan nu nooit iemand normaal antwoord geven in die cryptoscene? :')

Maar zoals Dima beaamt DYOFR

https://www.crypto-inside(...)tutionele-interesse/
https://ambcrypto.com/bla(...)lvement-bitcoin-btc/
BadVladdinsdag 17 juli 2018 @ 21:39
Hoe gaat het met jullie Vennetjes jongens? Hoe ver zitten jullie al boven de 12 USD?
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 21:43
quote:
Larry probeert nog ff snel cheap coins te kopen.
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 21:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:37 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Bullshit.

Alsof nieuws van gisteren vandaag ineens BTC doet spiken.

Waarom moet er continu gezocht worden naar redenen voor een spike of crash. Er is echt niks fundamenteels verandert tov 2 uur geleden.
Omdat 100 miljoen investering binnen 30min een reden moet hebben.
Dat zie in aandelen toch ook?
chroestjovdinsdag 17 juli 2018 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:13 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

H&S is bullish. omgekeerde H&S dan
quote:
Ah, gelukkig maar, bijna was ik mijn onvoorwaardelijke vertrouwen in TA verloren.
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 21:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:47 schreef chroestjov het volgende:

[..]

[..]

Ah, gelukkig maar, bijna was ik mijn onvoorwaardelijke vertrouwen in TA verloren.
het gaat om probabilities jonge.
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 21:48
StellarOrg twitterde op dinsdag 17-07-2018 om 15:21:32 Stellar is the first distributed ledger protocol to receive Sharia compliance certification in the money transfer and asset tokenization space.Read more: https://t.co/FYiRmGxt6y reageer retweet
ALLAH HAKBAR
BadVladdinsdag 17 juli 2018 @ 21:48
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:48 schreef Gehrman het volgende:
StellarOrg twitterde op dinsdag 17-07-2018 om 15:21:32 Stellar is the first distributed ledger protocol to receive Sharia compliance certification in the money transfer and asset tokenization space.Read more: https://t.co/FYiRmGxt6y reageer retweet
ALLAH HAKBAR
En HalalChain dan? :{
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 21:51
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:44 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Omdat 100 miljoen investering binnen 30min een reden moet hebben.
Dat zie in aandelen toch ook?
Het kan, maar het hoeft niet door een nieuwsitem te komen. En al helemaal niet door een gerucht van een dag oud.

Uiteindelijk weet niemand het exact. Maar altijd mensen die met nieuwsitems gooien en garanderen dat dat de rede moet zijn vind ik een hoop gelul
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 21:52
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:51 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Het kan, maar het hoeft niet door een nieuwsitem te komen. En al helemaal niet door een gerucht van een dag oud.

Uiteindelijk weet niemand het exact. Maar altijd mensen die met nieuwsitems gooien en garanderen dat dat de rede moet zijn vind ik een hoop gelul
Ik denk dat de bankiers hun bonussen gehad hebben.
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 21:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:51 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Het kan, maar het hoeft niet door een nieuwsitem te komen. En al helemaal niet door een gerucht van een dag oud.

Uiteindelijk weet niemand het exact. Maar altijd mensen die met nieuwsitems gooien en garanderen dat dat de rede moet zijn vind ik een hoop gelul
Je niks afvragen en maar accepteren dat het zo is schiet ook niet op. Toch?
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 21:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:51 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Het kan, maar het hoeft niet door een nieuwsitem te komen. En al helemaal niet door een gerucht van een dag oud.

Uiteindelijk weet niemand het exact. Maar altijd mensen die met nieuwsitems gooien en garanderen dat dat de rede moet zijn vind ik een hoop gelul
ik heb wel een plukje btc gekocht naar aanleiding van dat bericht, dus ik heb mn steentje bijgedragen.
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:48 schreef BadVlad het volgende:

[..]

En HalalChain dan? :{
Volgens mij is dat meer de VEN voor halal voedsel :P
BadVladdinsdag 17 juli 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:52 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik denk dat de bankieren hun bonussen gehad hebben.
Zeer plausibel.
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 21:54
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:53 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Je niks afvragen en maar accepteren dat het zo is schiet ook niet op. Toch?
Jawel. Als je bij iedere spike omhoog of omlaag moet gaan uitzoeken waardoor het veroorzaakt wordt heb je ook geen leven meer
iloveshitcoinsdinsdag 17 juli 2018 @ 21:54
DiVOOLhUwAAyKaX.jpg
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 21:56
quote:
Nou 'BREAKING' zeg. Het is alweer weg op die site :')
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 21:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:54 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Jawel. Als je bij iedere spike omhoog of omlaag moet gaan uitzoeken waardoor het veroorzaakt wordt heb je ook geen leven meer
Kleine spikes eens.
Grote verschuivingen zoals net omstreeks 20:00 moeten een reden hebben. Anders wordt je genaaid met je broek aan.
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 21:58
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:56 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Kleine spikes eens.
Grote verschuivingen zoals net omstreeks 20:00 moeten een reden hebben. Anders wordt je genaaid met je broek aan.
Ja dus dan moet je maar meteen alles af gaan zoeken naar de oorzaak dus :o Mooi niet, lekker hodlen en ik laat jullie mooi speculeren hier over wat het geweest kan zijn :P
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 21:59
Wel fijn dat VEN gelijk weer terugzakt. Zo kennen we hem weer.
XDodinsdag 17 juli 2018 @ 21:59
Chinees nieuwjaar eindelijk voorbij?
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 22:00
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:53 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Je niks afvragen en maar accepteren dat het zo is schiet ook niet op. Toch?
Er is elke dag wel nieuws te vinden waardoor het omhoog, danwel naar beneden zou gaan. Ik houd het allemaal wel in de gaten maar denk dat het meestal niet te verklaren valt.

Ik kan er niet zo goed tegen dat wanneer er iets gebeurt de hele communitie direct weet waar het door zou komen.

De Telegraaf heeft er ook een handje van. Ik durf wel te voorspellen dat de Telegraaf morgen ook weer exact kan aangeven (lees: gokken) waar deze spike door kwam. Waarom? Je kan toch het nieuws brengen zoals het is? Waarom al die aannames?
Lospedrosadinsdag 17 juli 2018 @ 22:00
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:58 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ja dus dan moet je maar meteen alles af gaan zoeken naar de oorzaak dus :o Mooi niet, lekker hodlen en ik laat jullie mooi speculeren hier over wat het geweest kan zijn :P
Mwoah op de lange termijn heb je gelijk echter moet je wel weten wanneer je op een gigantisch gemanipuleerde bubbel afstevend. En later op Discovery kunt terugkijken hoeveel domme mensen daar wel niet intrapten terwijl ze 100 signalen aangeven.
BadVladdinsdag 17 juli 2018 @ 22:02
Het is wachten op de Aziaten die straks hun 13de maand krijgen.
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 22:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:59 schreef XDo het volgende:
Chinees nieuwjaar eindelijk voorbij?
De Aziaten zijn eindelijk wakker.
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 22:08
Morgen wakker worden met

tenor.gif
Koelkastjedinsdag 17 juli 2018 @ 22:14
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 22:08 schreef leolinedance het volgende:
Morgen wakker worden met

[ afbeelding ]
Of

will-work-for-food.jpg
edceteradinsdag 17 juli 2018 @ 22:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 21:52 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik denk dat de bankiers hun bonussen gehad hebben.
Vergeet niet, de sales jongens, die hun kwartaalbonus net hebben gehad: Het hele crypto-gebeuren begint daar ook te hypen.
#ANONIEMdinsdag 17 juli 2018 @ 22:30
dit is gewoon manipulatie
illusionsdinsdag 17 juli 2018 @ 22:31
Dit heeft geen reet met BlackRock te maken denk ik zelf, dan knalt ie niet ineens in 3 uur zo omhoog. Als het BlackRock was, gebeurde het gister wel lijkt me.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 22:37
WAT
EEN
FOKKING
POMPPPPPPPPPPPPPPPP
BadVladdinsdag 17 juli 2018 @ 22:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 22:29 schreef edcetera het volgende:

[..]

Vergeet niet, de sales jongens, die hun kwartaalbonus net hebben gehad: Het hele crypto-gebeuren begint daar ook te hypen.
Dit inderdaad. Vergeet ook het vakantiegeld niet.
Afwazigdinsdag 17 juli 2018 @ 22:41
Het Chineze nieuwjaar eindelijk voorbij en dan is Ameland ook nog eens wakker.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 22:42
Wallstreetboys hebben hun bonus
BadVladdinsdag 17 juli 2018 @ 22:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 22:41 schreef Afwazig het volgende:
Het Chineze nieuwjaar eindelijk voorbij en dan is Ameland ook nog eens wakker.
:') :') :')

Wat een onzin.
illusionsdinsdag 17 juli 2018 @ 22:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 22:42 schreef BadVlad het volgende:

[..]

:') :') :')

Wat een onzin.
Jij denkt niet dat Ameland en Terschelling de cryptoscene even flink kunnen opschudden?
BadVladdinsdag 17 juli 2018 @ 22:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 22:43 schreef illusions het volgende:

[..]

Jij denkt niet dat Ameland en Terschelling de cryptoscene even flink kunnen opschudden?
Ik doel op het Chineze nieuwjaar natuurlijk.
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 22:46
quote:
BlackRock onderzoekt of het gaat investeren in bitcoin futures. Het bedrijf is met 6,3 biljoen (6.300 miljard) dollar in beheer de grootste vermogensbeheerder ter wereld. Het biedt beleggingsdiensten aan voor instellingen op Wall Street, particuliere beleggers en stichtingen.
Hierom? die pomp?
leolinedancedinsdag 17 juli 2018 @ 22:50
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 22:46 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hierom? die pomp?
Nee. Lees posts hierboven
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 22:53
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 22:50 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Nee. Lees posts hierboven
waar kom die pomp vandaan dan?
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 22:54
https://zerohedge.com/new(...)nce-hits-7-week-high
EggsTCdinsdag 17 juli 2018 @ 22:55
dicht