Ik heb er altijd pickle relish bij en natuurlijk ketchup en gefruite uitjes en mayoquote:Op vrijdag 7 september 2018 11:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik wilde iets bijzonders maken van mijn hot dog maar uiteindelijk ging ik toch weer voor onze klassieker: kaas, spek, tomaat, zuurkool, jalapenos, fruitjes, mayo en barbecuesaus.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op donderdag 6 september 2018 23:32 schreef Unscrewed het volgende:
[..]
Stop even want ik krijg nu ontzettend veel honger...
Heb je een receptje?quote:Op vrijdag 7 september 2018 08:41 schreef klappernootopreis het volgende:
Waarom geen corndog er van maken?
Ik krijg van mijn schoonloeder uit de VS wel eens kosher hot dogs.
Die lenen zich uitstekend voor corndogs..
[ afbeelding ]
Ziet er lekker uit!quote:Op vrijdag 7 september 2018 11:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik wilde iets bijzonders maken van mijn hot dog maar uiteindelijk ging ik toch weer voor onze klassieker: kaas, spek, tomaat, zuurkool, jalapenos, fruitjes, mayo en barbecuesaus.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zonder is gewoon een broodje worst.quote:Op vrijdag 7 september 2018 21:01 schreef FranticDJ het volgende:
Ik kan nu eigenlijk geen hot dogs meer eten zonder gebakken zuurkool..
voor 4 corndogs:quote:Op vrijdag 7 september 2018 20:13 schreef LPFAN het volgende:
[..]
Heb je een receptje?
[..]
Ziet er lekker uit!
Thanks!!quote:Op maandag 10 september 2018 08:55 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
voor 4 corndogs:
• 4 stevige hotdogs (niet van die slappe goedkope, maar goede)
• 100 gr bloem
• een eetlepel bakpoeder.
• een theelepeltje baksoda.
• half suikerklontje
• mespuntje chillipeper.
• een eitje
• half kopje karnemelk
• scheut azijn.
• cornflakes
Gaar de hotdogs eerst even op de grill (3 minuutjes moet genoeg zijn)
Steek een (liefst dikke, anders glijdt hij er af of breekt het stokje) sateprikker in je hotdog en rol die door de bloem en leg ze even aan de kant.
Maak met de overgebleven bloem en de rest van de ingediėnten een dik beslag en "dip" hier de hotdogs een paar keer in tot er een dikke laag op je hotdog zit. sprenkel er nog wat fijngestampte cornflakes over. Ondertussen kun je een frituurpan verhitten naar zo'n 200 graden. waarin je je corndogs goudbruin frituurt (paar minuten is genoeg)
Frituur niet te veel in een keer anders krijg je een grote onsmakelijke klomp. (het is net als bij tempura, een voor een dus)
Je kunt in plaats van chili ook simpelweg een theelepeltje grove mosterd gebruiken..
Oja. Bij de Lidl haal ik soms een stuk gran Panado kaas en rasp dit en voeg die aan het beslag toe, maar dit is een kwestie van smaak..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |