Broodje knakworst zijn de beste hotdogs.quote:Op dinsdag 4 september 2018 16:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat is een broodje knakworst. Niet te vergelijken helaas
Heb je kaas, augurk, spek ofzo? Je worsten bakken maakt het ook al beter.
Waarom miep je dan over je blikworsten, bevroren broodjes en fritessaus? Eet lekker een broodje knakworst dan en geniet er vanquote:Op dinsdag 4 september 2018 16:10 schreef SuperNeger het volgende:
[..]
Broodje knakworst zijn de beste hotdogs.
Augurk en spek op je hotdog Of zuurkool of zo Dat hoort helemaal niet
Je bedoelt mn hotdogsquote:Op dinsdag 4 september 2018 16:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Waarom miep je dan over je blikworsten, bevroren broodjes en fritessaus? Eet lekker een broodje knakworst dan en geniet er van
Dat is met heel veel dingen snap dat ook nooit.quote:Op dinsdag 4 september 2018 16:46 schreef SuperNeger het volgende:
Sowieso waarom zitten er maar 11 in en niet 12? Dat verdeelt toch veel makkelijker?
Geen flauw idee. Google levert ook niets op.quote:Op dinsdag 4 september 2018 14:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vraag me af waarom er een vel omheen zit als je het er af moet halen
Om autisten te irriterenquote:Op dinsdag 4 september 2018 16:46 schreef SuperNeger het volgende:
Sowieso waarom zitten er maar 11 in en niet 12? Dat verdeelt toch veel makkelijker?
kunstdarm die niet eetbaar is.. is maar net de keuze van de worstmakerquote:Op woensdag 5 september 2018 18:05 schreef praadje het volgende:
[..]
Geen flauw idee. Google levert ook niets op.
Ah, hier een link over (kunst)darmen. Ik denk dat voor de cervela PVDC darmen worden gebruikt.quote:Op woensdag 5 september 2018 18:48 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
kunstdarm die niet eetbaar is.. is maar net de keuze van de worstmaker
in principe is een frikandel ook een worst zonder darm.
CUL / Worst!quote:Op woensdag 5 september 2018 19:12 schreef praadje het volgende:
[..]
Ah, hier een link over (kunst)darmen. Ik denk dat voor de cervela PVDC darmen worden gebruikt.
https://www.vers-inspiratie.nl/worstmakerij/soorten-kunstdarmen
Ja doen!quote:Op woensdag 5 september 2018 19:14 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
CUL / Worst!
Tijd om weer eens te draaien
Wat voor een worst ga je verorberen?quote:Op woensdag 5 september 2018 19:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja doen!
Ik ben aan het wachten tot mijn man thuiskomt, dan is het tijd voor hot dogs
Leuk topicquote:Op woensdag 5 september 2018 19:14 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
CUL / Worst!
Tijd om weer eens te draaien
Stop even want ik krijg nu ontzettend veel honger...quote:Op zondag 15 juli 2018 21:17 schreef Boy_Zonderman het volgende:
Wat ik lekker vind is om de zuurkool goed uit te knijpen en dan 'droog' te bakken. Het is even wat meer voorbereiding maar geeft een lekkere textuur.
Oeh... en guacamole op je hotdogs!
Dubbel oeh... je doggo's omwikkelen met gerookt ontbijtspek en dan in de pan bakken!
Ik word altijd misselijk als ik die dingen eetquote:Op dinsdag 4 september 2018 15:28 schreef SuperNeger het volgende:
Ik vind die dikke worsten nooit zo lekker. Gaat niks boven Unox knaks. Er passen er zo 3 op 1 puntje.
Ik heb er altijd pickle relish bij en natuurlijk ketchup en gefruite uitjes en mayoquote:Op vrijdag 7 september 2018 11:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik wilde iets bijzonders maken van mijn hot dog maar uiteindelijk ging ik toch weer voor onze klassieker: kaas, spek, tomaat, zuurkool, jalapenos, fruitjes, mayo en barbecuesaus.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op donderdag 6 september 2018 23:32 schreef Unscrewed het volgende:
[..]
Stop even want ik krijg nu ontzettend veel honger...
Heb je een receptje?quote:Op vrijdag 7 september 2018 08:41 schreef klappernootopreis het volgende:
Waarom geen corndog er van maken?
Ik krijg van mijn schoonloeder uit de VS wel eens kosher hot dogs.
Die lenen zich uitstekend voor corndogs..
[ afbeelding ]
Ziet er lekker uit!quote:Op vrijdag 7 september 2018 11:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik wilde iets bijzonders maken van mijn hot dog maar uiteindelijk ging ik toch weer voor onze klassieker: kaas, spek, tomaat, zuurkool, jalapenos, fruitjes, mayo en barbecuesaus.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zonder is gewoon een broodje worst.quote:Op vrijdag 7 september 2018 21:01 schreef FranticDJ het volgende:
Ik kan nu eigenlijk geen hot dogs meer eten zonder gebakken zuurkool..
voor 4 corndogs:quote:Op vrijdag 7 september 2018 20:13 schreef LPFAN het volgende:
[..]
Heb je een receptje?
[..]
Ziet er lekker uit!
Thanks!!quote:Op maandag 10 september 2018 08:55 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
voor 4 corndogs:
• 4 stevige hotdogs (niet van die slappe goedkope, maar goede)
• 100 gr bloem
• een eetlepel bakpoeder.
• een theelepeltje baksoda.
• half suikerklontje
• mespuntje chillipeper.
• een eitje
• half kopje karnemelk
• scheut azijn.
• cornflakes
Gaar de hotdogs eerst even op de grill (3 minuutjes moet genoeg zijn)
Steek een (liefst dikke, anders glijdt hij er af of breekt het stokje) sateprikker in je hotdog en rol die door de bloem en leg ze even aan de kant.
Maak met de overgebleven bloem en de rest van de ingediėnten een dik beslag en "dip" hier de hotdogs een paar keer in tot er een dikke laag op je hotdog zit. sprenkel er nog wat fijngestampte cornflakes over. Ondertussen kun je een frituurpan verhitten naar zo'n 200 graden. waarin je je corndogs goudbruin frituurt (paar minuten is genoeg)
Frituur niet te veel in een keer anders krijg je een grote onsmakelijke klomp. (het is net als bij tempura, een voor een dus)
Je kunt in plaats van chili ook simpelweg een theelepeltje grove mosterd gebruiken..
Oja. Bij de Lidl haal ik soms een stuk gran Panado kaas en rasp dit en voeg die aan het beslag toe, maar dit is een kwestie van smaak..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |