Sicstus | zaterdag 14 juli 2018 @ 20:39 |
Een heerlijk gerecht uit de Duits-Oostenrijkse keuken, met zuurkool, aardappel, worst en spek. Door Lidl aangeboden als complete maaltijd in een handzaam blik! Zie hier de bereiding: De prachtige verpakking Jumjum... We warmen de boel op in een koekenpan, waarbij we moeten zorgen dat het niet gaat koken. Het resultaat is dit feest op het bord. En genieten maar! De zuurkool is lekker zuur, de stukjes spek heerlijk zout, en de worstjes een welkome aanvulling. Met dit soort krachtvoer krijg je gewoon zin in het voeren van Blitzkriege! | |
marcb1974 | zaterdag 14 juli 2018 @ 20:42 |
Duits voer kan echt heel lekker zijn | |
#ANONIEM | zaterdag 14 juli 2018 @ 20:43 |
Dit ziet er echt smerig uit, zo uit blik | |
#ANONIEM | zaterdag 14 juli 2018 @ 20:49 |
Bijna moeten kokhalzen bij het zien van die onderste foto. Kan dat niet achter een spoiler? [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 14-07-2018 21:09:33 ] | |
RedFever007 | zaterdag 14 juli 2018 @ 20:50 |
Fakking smerig dit die plaatjes, dat eten, zo uit blik.... | |
cherrycoke | zaterdag 14 juli 2018 @ 21:01 |
lijkt wel of het al een keer gegeten is en toen uitgespuugd | |
Mike-The-Situation | zaterdag 14 juli 2018 @ 21:46 |
heel goor | |
Ik2 | zaterdag 14 juli 2018 @ 22:02 |
Eintopf! | |
Dr.Jan-Itor | zaterdag 14 juli 2018 @ 23:13 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Lucky_Strike op 14-07-2018 23:59:43 (Doe dat maar niet) ] | |
Frozen-assassin | zaterdag 14 juli 2018 @ 23:58 |
Is dit eerst vermalen door een koe? | |
Red_85 | zondag 15 juli 2018 @ 10:47 |
Maak het zelf ofso met vers. Dit is gewoon een belediging. Want zuurkool is gewoon goed eten. | |
devlinmr | zondag 15 juli 2018 @ 11:08 |
Zuurkool spek en worst...man wat zal jij een dorst hebben gekregen na deze zoutbom | |
THEFXR | zondag 15 juli 2018 @ 17:16 |
ziet er toch goed uit en in blik blijft het jaren goed, door het zuurgehalte | |
Sicstus | zondag 15 juli 2018 @ 19:44 |
Juistem | |
Sicstus | zondag 15 juli 2018 @ 19:47 |
Jij maakt je zuurkool vers? Als in, witte kool met zout in een Keulse pot in je kelder laten fermenteren? Awesome | |
pvdplanet | zondag 15 juli 2018 @ 19:53 |
Ik ga dit zeker proberen | |
Red_85 | zondag 15 juli 2018 @ 20:25 |
Je weet echt wel wat ik bedoel. Maar ik heb een kelder, je brengt me op een idee. | |
Sicstus | zondag 15 juli 2018 @ 20:28 |
Nee, ik weet niet echt wat je bedoelt. Zuurkool is een houdbaar product van nature. In de winter halen ze het uit en ton en toen het in een plastic bakje voor de verkoop. In de zomer kun je het in een ander soort plastic verpakking kopen. Hak heeft het in een pot. En in dit topic komt het uit een blik. Same thing! Zuurkool = zuurkool. | |
Red_85 | zondag 15 juli 2018 @ 20:33 |
Inclusief piepers, spek, worst en alles wat er bij hoort? Nee. Verre van. | |
sirdanilot | dinsdag 17 juli 2018 @ 17:52 |
Dit maak je toch net zo makkelijk zelf, enige extra werk is de aardappels schillen en koken. Zuurkool kun je zo uit een zakje koken en de worsten en spek bak je gewoon even op. Dit ziet er echt ranzig uit zo uit blik. | |
Geerd | dinsdag 17 juli 2018 @ 17:56 |
J3 hoeft niet te kijken | |
THEFXR | dinsdag 17 juli 2018 @ 18:39 |
was dit een week aanbieding of hebben ze dit vast in het assortiment in NL? | |
Sicstus | dinsdag 17 juli 2018 @ 19:27 |
Dit was zo'n landenspecial, Duitsland-Oostenrijk-Zwitserland-thema (duhh). | |
Skeletor. | vrijdag 27 juli 2018 @ 00:49 |
Dat doen wij wel. Met Kerst en Pasen maken we er dan met gehalk en rijst gevulde koolrolletjes van (Hongaars gerecht, töltött káposzta). | |
Sicstus | vrijdag 27 juli 2018 @ 09:31 |
Klinkt heerlijk! |