abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 12 juli 2018 @ 02:04:24 #1
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180414999
registreer om deze reclame te verbergen
Etappe 6: Brest - Mr-de-Bretagne Gurledan, 181 km

Ook de eerste rit die op papier leuk had kunnen worden werd in de praktijk niet echt heel erg vermakelijk. Het blijft de Tour en dus werd er gecontroleerd. Er reed een prima kopgroepje weg, maar ze kregen nooit veel ruimte en werden altijd binnen schootsafstand gehouden. In de laatste kilometers van de rit kwamen de renners wel wat klimmetjes tegen, waar men iets had kunnen proberen. Alleen probeerde men niets, want het is pas het begin van de Tour. Alles werd gezet op de laatste klim van de dag, in Quimper. Ondertussen was het wel de hele dag nerveus, maar daar hebben wij als kijkers verder weinig aan. Het tempo lag hoog en zo ging het in razende vaart verder Quimper. En lang lint, waardoor er weinig tijd en ruimte was om nog een beetje op te schuiven of om zelfs maar aan aanvallen te denken. De nervositeit bij Sky was ook weer eens hoog, daarom reden zij in de laatste kilometer hard op kop, om Froome maar vooraan te houden. In de slotkilometer moest zelfs Bernal nog wat kopwerk doen. Er kwamen wat voorzichtige aanvalletjes, van Julien Simon bijvoorbeeld. Die kende deze wegen wel, maar overschatte zijn eigen mogelijkheden alsnog. Ook Philippe Gilbert deed een poging, maar hij ging wat vroeg aan. Sagan zat te lachen in z'n wiel. Daarna ging Van Avermaet aan, maar ook dat was tamelijk vroeg. Colbrelli zat wat minder goed geplaatst en kwam wat verder van achter, maar toen hij eenmaal in de buurt van de kop zat begon hij meteen te sprinten. Even leek hij Sagan te verrassen, maar toen Sagan eenmaal zijn brommertje aanslingerde was het wel duidelijk wie er ging winnen. Niets aan te doen, oppermachtig op zo'n aankomst. De rest kwam er niet aan te pas. Gilbert werd toch nog derde ondanks het feit dat hij wat vroeg aanging, zijn benen zijn goed. Alaphilippe en Valverde waren ook al van de partij, op een aankomst die hen eigenlijk iets minder goed ligt omdat het niet lastig genoeg was. Dat belooft wat voor de rit die nu gaat volgen. We gaan naar Mr-de-Bretagne, een aankomst die we ondertussen kennen. Een grotendeels vlakke rit, met aan het eind twee keer een lastige klim. Niet spannend, maar allicht beter dan een volledig vlakke rit.

Stage-6-map.jpg
ff17d

We bevinden ons in Brest, op een kilometer of 70 van Quimper. We zijn weer een stukje richting het noorden opgeschoven en ook een stukje naar het westen, waardoor we zo ongeveer het meest westelijke punt van Frankrijk hebben bereikt. Brest is een havenstad met 140.000 inwoners in de Finistre en dus uiteraard in Bretagne. Het is stad die terug te vinden is in de top 20 van meestbezochte steden in de Tour de France. Al bezocht men vooral vroeger de stad heel vaak. Tegenwoordig is Brest wat minder populair. Het is immers alweer tien jaar geleden dat de koers hier nog eens passeerde. Le Grand Dpart was toen wel in Brest, toch een schrale troost. Een rit in lijn met aankomst in Plumelec, waar Valverde won. Tien jaar na dato kan hij ook de volgende rit met vertrek vanuit Brest winnen. Niet alleen in 2008 was er een Grand Dpart in Brest, ook in 1952 en 1974. In 1974 begon men met een proloog in en rond Brest en die proloog werd gewonnen door Eddy Merckx. Sindsdien is hier geen rit meer geindigd en daar komt voorlopig geen verandering in. Opnieuw een vertrek vanuit Brest, een stad die vooral bekend is vanwege de haven en de hier gevestigde marine. De tweede grootste militaire haven van Frankrijk, na Toulon. Ook hebben ze hier een behoorlijk grote universiteit, met 27.000 studenten. Verder schijnt het een gebied te zijn waar heel veel gewerkt wordt, in Brest en omstreken zijn er 183,400 banen, jawel. Buiten het feit dat Brest een mooie haven heeft zijn er hier ook een aantal bekende mensen geboren. Wat te denken van de dikke papzak Gonzalo Higuain? Het is dan wel een Argentijn, maar gewoon in Brest geboren. Ook Yann Tiersen, vooral bekend vanwege de film Amlie, komt uit Brest. Een van de betere en bekendere moderne pianisten, die voor talloze films een gruwelijke soundtrack heeft gemaakt. Niet alleen voor Amlie dus, die van Goodbye Lenin was ook niet slecht. Brest heeft verder ook nog een enigszins bekende wielrenner in de aanbieding, namelijk Olivier Le Gac. Op dit moment namens Groupama-FDJ actief in de Tour, alwaar hij een wagonnetje is in de trein van Arnaud Demare. Brest is verder behoorlijk platgegooid in de Tweede Wereldoorlog, vooral omdat het dus als havenstad een belangrijke functie had. De stad is daarom redelijk modern, al komen we in de haven toch nog een torentje en een kasteeltje tegen.

1920px-26-04-2005-015.jpg

We bevinden ons in de regio van een van de mooiste wedstrijden van het jaar. Even ten noorden van Brest wordt jaarlijks Tro Bro Leon verreden. Een koers die vooral opvalt omdat er over zogenaamde ribins wordt gereden. Dit zijn onverharde stroken, vaak met een stuk gras in het midden. Geitenpaden, landweggetjes voor de boeren. 364 dagen per jaar komt er hooguit een keer een tractor voorbij en n dag per jaar rijden er een stuk of wat voornamelijk Franse renners over. Het is een wedstrijd die ieder jaar weer wat populairder wordt, omdat iedere koers over onverharde wegen aan populariteit wint. Iedereen houdt nog steeds van Parijs-Roubaix, iedereen vindt Strade Bianche geweldig en er is dus ook steeds meer liefde voor Tro Bro Leon. In Belgi zie je ondertussen ook de ene na de andere koers over onverharde wegen verschijnen, zoals Dwars door het Hageland en de Schaal Sels. In Nederland doen we ook vrolijk mee, met de Slag om Norg. Het was daarom wel mooi geweest als we tijdens deze rit een paar van die ribins hadden meegepakt, al was het maar om het grote publiek te laten weten dat er zoiets is als een koers die Tro Bro Leon heet. Maar dat doen we dus niet, al wordt er in het roadbook wel naar Tro Bro Leon verwezen. We krijgen geen mooie onverharde stroken en mogen het met asfalt doen. Matig, slecht. Al doekje voor het bloeden krijgen jullie van mij een iconische foto van Tro Bro Leon, een wedstrijd die tegenwoordig bij Eurosport te zien is. Fantastische zender, Eurosport. Geweldig.

80A_1266-2.jpg

Goed, ik dwaal wat af. Heb je af en toe. Het is de lichte ergernis die opborrelt als ik bedenk dat we na de neutralisatie richting Bourg Blanc fietsen, waar links en rechts van het dorp twee van zulke stroken uit Tro Bro Leon liggen. De renners kunnen ze bijna zien, maar slaan ze wel over. In plaats van dwars door het mas rijden ze nu langs de masvelden af over een behoorlijk smalle weg, die zo goed als vlak is. Na 11 kilometer rijden we door het dorp Plouvien en buiten dit dorp wordt de weg weer wat breder. De omgeving blijft groen, de ene keer door een flinke hoeveelheid bomen, een stuk verder dan weer dankzij flink wat grasland, masvelden en dat soort werk. Het terrein is licht glooiend en er liggen wat bochten in het parcours, desondanks zou dit een ontspannen deel van de rit moeten zijn. Na 18 kilometer is er een bocht naar rechts waarna de weg nog breder wordt en ook wat rechter. We fietsen verder richting Ploudaniel, een dorpje waar in de buurt liefst vijf stroken uit Tro Bro Leon liggen. Doen we niks mee, haha. We blijven gewoon rechtdoor over de brede weg langs de akkers rijden. Links en rechts zie je wel zo'n onverharde strook liggen en daar mogen we het dan mee doen. We blijven op de vertrouwde verharde weg dwars door het boerenland fietsen. Na 35 kilometer rijdt de koers door het dorpje Plounventer, waar het een beetje draaien en keren rond de kerk is. Vervolgens gaan we op weg naar het eerste klimmetje van de dag. Geen onverharde weg, maar wel wat heuveltjes. Toch nog iets. Buiten dit dorpje vervolgen we onze weg tussen de boerderijen door en op een paar bochtjes na gebeurt er niets. Daar komt verandering in als we over de snelweg moeten. Via een viaduct komen we aan de andere kant van de weg en daar begint het bijna meteen omhoog te lopen. Dit is vast een voorbereiding op het klimmetje dat hierna volgt. Na een aantal meter gaat het kort naar beneden, daarna rijden we over de rivier l'lorn en vervolgens gaat het liefst 1,5 kilometer aan 7% omhoog. Dat brengt ons na 44 kilometer op de top van de Cte de Ploudiry, een klimmetje van de vierde categorie. Na dit klimmetje loopt het nog even verder vals plat omhoog, waarna het licht naar beneden gaat richting het dorpje Ploudiry. Voorbij Ploudiry gaat het nog even wat verder naar beneden over een bijzonder smalle weg, waarna er een kort knikje naar boven komt. Aan het eind van deze weg bereiken we weer een bredere weg die ons rechtdoor naar Sizun brengt. Hier hebben ze hun eigen arc de triomphe.

Sizun_33475_30-18-09-06-SIZUN-3-800x533-mzt816sro3uxwfoca9o4f8gszc478fv9l1rnqshs5u.jpg

We rijden na 54 kilometer door Sizun en vervolgens gaat het een kilometer of 14 behoorlijk rechtdoor over dezelfde weg. Dit is een brede weg tussen de weilanden en bossen door die steeds een beetje vals plat omhoog loopt. Na een tijdje wordt het iets meer dan vals plat en krijgen we een klimmetje van 2,5 kilometer aan 3,5% gemiddeld. Geen lastige klim, maar er is wel weer een puntje voor de bergtrui te verdienen. Ondertussen rijden de renners inmiddels door een enorm open gebied, lijkt wel een soort van heide. Na 68 kilometer komen de renners boven op deze Cte de Roc'h Trvzel en vervolgens is het een aantal kilometer vlak. Daarna gaat het een aantal kilometer licht naar beneden, terwijl de renners over een grote weg rijden. Deze weg verlaten we af en toe om door een dorpje heen te rijden, zoals La Feuille na 76 kilometer. Een ander dorpje dat we bezoeken is Huelgoat. Om dit dorp te bereiken moeten we over een kronkelige edoch vlakke weg rijden. Huelgoat is best pittoresk en dan is er ook nog eens een leuk bos in de omgeving, met water en keien en helemaal te gek. Voorbij dit dorpje blijven we over bochtige wegen, aangezien we het dal van een klein riviertje volgen. Stroomafwaarts, dus blijft het nog een stukje naar beneden gaan, al gaat dat zo subtiel dat je er niks van merkt. Enfin, van Huelgoat rijden we Poullaouen en in zo'n dorpje gaat het dan weer een paar meter omhoog. Maakt verder niet uit, het wordt al snel weer vlak en dat blijft wel zo tot we na 106 kilometer door Carhaix-Plouguer rijden. In dit dorp ging ooit een rit van de Tour van start, in 2011. Verder schijnen ze hier een van de grootste festivals van Europa te organiseren, Vieilles Charrues Festival, letterlijk het festival van de oude ploegen. Bruce Springsteen trad er ooit op, gekkenhuis. Ze hebben er n mooie woning en daar huist de lokale VVV in.

800px-Carhaix_22_Maison_ancienne_devenue_syndicat_d%27initiative.jpg

Buiten Carhaix rijden we verder over plattelandswegen. Er is hier eigenlijk maar weinig te beleven. Af en toe gaat het een paar meter vals plat omhoog, maar dat is het dan ook wel. Een beetje scheuren over het platteland. Af en toe een paar bomen, af en toe een tractor, af en toe wat akkers. Soms een dorpje, zoals Mal-Carhaix. De wegen zijn niet extreem breed en af en toe is het een beetje bochtig, maar je mag dit gerust een gezapig deel van de rit noemen. Van Mal-Carhaix rijden de renners richting Rostrenen en eigenlijk hoeft er alleen in zo'n dorpje echt gestuurd te worden. In Rostrenen bevinden we ons wel in de buurt van de tussensprint. Die gaat in het volgende dorp komen, Plouguernvel. Aan makkelijke namen doen ze hier niet echt, ofzo. Dat tussensprintje komt na 135 kilometer en is vlak, lekker makkelijk. Het loopt een aantal kilometer rechtdoor richting dit sprintje en vervolgens is het nog maar 46 kilometer fietsen tot het eind. Of nouja, eigenlijk minder, omdat we nog een lokaal rondje doen. Na de tussensprint vervolgen we onze reis over grotendeels brede en rechte wegen, die over het algemeen licht naar beneden lopen, met tussendoor ook wel wat knikjes naar boven. Na 140 kilometer rijden we door Gouarec en daarna wordt de weg weer wat bochtiger, al blijft het zo goed als vlak. Een paar kilometer buiten Gouarec komen we dan langs Abbaye de Bon Repos, de abdij van de goede rust. Nou, dat is ook wel te zien, hahaha. Gebouw staat op instorten. Maarja, je kan zoiets natuurlijk ook niet onderhouden als je alleen maar aan het rusten bent. Enfin, we bevinden ons op de grens van de departementen Morbihan en Ctes-d'Armor. Deze twee gebieden worden gescheiden door het Lac de Gurledan. Mooi meertje wel, zal uitgebreid in beeld gebracht worden. De organisatie vraagt ook nog even wat extra aandacht voor dit meer door het op te nemen in de naam van de rit. De toeristische afdeling zal wel weer wat extra geld op tafel hebben gelegd. Even voorbij de abdij ligt ook nog een kasteeltje, we bevinden ons dan inmiddels op 34 kilometer van de streep.

stgelven_bonrepos_ensemble_0138.jpg

Na de abdij en het kasteeltje gaat het een aantal kilometer volledig rechtdoor over een glooiende weg die niet al te breed is. Typisch Bretagne weer dus. Het zal hier ondertussen wel enigszins nerveus beginnen te worden. Via een donker bos gaan we op weg naar Saint-Aignan. Het loopt een aantal kilometer licht omhoog, maar richting Saint-Aignan volgt er een korte en scherpe afdaling. In dit dorp, op 24 kilometer van de streep, volgt er een scherpe bocht naar rechts, waarna het weer wat vlakker wordt. Het is nu wel even bochtig. We steken een riviertje over door twee keer scherp naar links af te slaan en zetten dan koers richting het dorp Mr-de-Bretagne. De weg loopt nu drie kilometer behoorlijk rechtdoor en in die drie kilometer gaat het gemiddeld aan een procent of twee omhoog. Vals plat, meer niet. Na 160 kilometer, op 21 kilometer van de streep, rijden we het dorp Mr-de-Bretagne binnen. Een aantal bochten verderop bereiken we het lokale circuit. We gaan namelijk een rondje rijden en in dat ronde rijden we twee keer over de klim van Mr-de-Bretagne. In de straten van het dorp loopt het een halve kilometer wat steiler omhoog, maar aan de rand van het dorp gaat het anderhalve kilometer licht naar beneden, waarna de klim dan echt begint. De slotklim is twee kilometer lang en 6,9% gemiddeld. Het venijn zit meteen in het begin. De weg ziet er niet steil uit omdat het bijna twee kilometer lang rechtdoor gaat, maar steil is het zeker. De eerste kilometer van de klim komt het bijna niet onder de 10%. Zelfs een paar stukjes aan 12%. In de slotkilometer zitten nog twee flauwe bochten, maar het is best moeilijk om als aanvaller uit het zicht te raken. De slotkilometer is minder lastig, vooral richting de streep wordt het bijna vlak. Tot 500 meter van de streep wordt de 5% nog wel gehaald, maar de laatste 500 meter is het gemiddeld nog maar een procent of twee. Als we hier de eerste keer bovenkomen is het nog 16 kilometer tot de finish.

Stage4-Mur-2km-15percent.jpg
climb-profile-mur-de-bretagne.jpg

De afdaling van deze klim is bijzonder makkelijk. Het gaat maar anderhalve kilometer naar beneden, of een brede weg zonder lastige bochten. Daarna gaat het eigenlijk meteen weer omhoog, iets meer dan een kilometer aan een procent of zeven. Nog best een pittig klimmetje dus, richting de bonussprint van de dag. Die streep ligt namelijk op de top van dit heuveltje, op 13 kilometer van de streep in het gehucht Saint-Maiyeux. Officieel is het klimmetje 1,3 kilometer aan 6,4% gemiddeld, bij de organisatie tellen ze dan wel het relatief vlakke eerste deel mee. Richting de top gaat het wat steiler omhoog dan 6,4%. Hoe het ook zij, na de top slaan de renners rechtsaf en gaan ze over een brede weg terug naar Mr-de-Bretagne rijden. Deze weg blijft breed tot het dorpje Saint-Gilles-Vieux-March, op negen kilometer van de streep. Richting dit dorp gaat het licht naar beneden, maar het lijkt zo goed als vlak te zijn. Buiten het dorp rijden we door een bos waar de weg net wat minder breed lijkt en waar er nog een kort knikje naar boven ligt. Na dit korte knikje gaat het vier kilometer licht naar beneden, over een bochtige weg. Geen lastige afdaling, omdat het niet zwaar naar beneden gaat. Je kan het voor het gemak net zo goed vlak noemen. Op vier kilometer van de streep zijn we dan weer terug aan de buitenkant van Mr-de-Bretagne en via een bijzonder smal weggetje, dat een halve kilometer lang smerig omhoog loopt aan een procent of acht, komen we in het dorp zelf terecht. In het dorp volgt er nog een bochtje naar rechts, waarna het een beetje vals plat omhoog loopt tot we het terug komen op een punt dat we al eerder hebben gehad, aan de andere rand van het dorp. Hier gaat het weer even naar beneden en vervolgens volgt de klim die we al kennen. Wederom twee kilometer aan 6,9%. Steil eerste stuk, vlakt af richting de finish. Iedereen zou het ondertussen moeten weten.

etappe-6-finish-2.jpg?02
57889

Mr-de-Bretagne is een klein dorpje met 2000 inwoners. Het is een dorpje waar niet veel te doen is. We finishen ook helemaal niet in het dorpje zelf, maar op het klimmetje buiten het dorp in het midden van het niets. Mr-de-Bretagne heeft geen lange historie in de Tour, er vertrok hier nog nooit een rit. Twee keer kwam er een rit aan, dat was in 2011 en 2015. Contador was in 2011 de eerste die hier een knuppel in het hoenderhok gooide, op 1400 meter van de streep. Er werd meteen op gereageerd door onder andere Gilbert, waardoor het weer stilviel. Daarna waagde Uran een poging, maar ook dat werd niet echt een groot succes. Jurgen van den Broeck ging op kop rijden voor Gilbert, Evans zat in zijn wiel maar liet een gat vallen. Daarna ging Gilbert zelf achter zijn ploeggenoot Van den Broeck aan, dat was echt fantastisch. Vooral omdat Gilbert helemaal niet won, hij werd vijfde. Evans ging de sprint aan en Contador zat in zijn wiel, probeerde er nog langs te komen en dacht dat dat lukte. Bertje stak zijn hand de lucht in, maar uiteindelijk bleek Evans toch gewonnen te hebben. Vino werd derde, de geblokte Noor Hushovd werd zesde. Er kwamen maar 9 renners aan in dezelfde tijd. Toch zat Hushovd wel bij die renners, je kan soortgelijke renners tijdens deze rit dus niet uitvlakken. Dat bleek ook wel een aantal jaar later, in 2015. Toen eindigden Sagan en Van Avermaet in de top 10. Winnen deden ze niet, want 2015 was het jaar van Alexis Vuillermoz. Pikachu was uitermate goed in vorm, hij werd in die Tour al eens derde op de Muur van Huy en op de Muur van Bretagne was hij een van de eersten die in de aanval ging. Aanvankelijk kreeg hij een paar renners mee, waardoor het stilviel. Froome ging daarna tempo rijden op kop, maar dat tempo lag niet buitensporig hoor. Daardoor kon Vuillermoz op 800 meter van de streep nog eens in de aanval gaan en op deze aanval reageerde niemand. Pas toen hij al een flinke voorsprong had ging Dan Martin in de tegenaanval. Dan Martin en muurtjes, gaat altijd mis. Hij werd wel tweede achter de verrassende Vuillermoz. Valverde won vervolgens het sprintje van het uitgedunde pelotonnetje. Voor Vuillermoz nog steeds zijn grootste succes ooit, in de jaren daarna heeft hij dit succes eigenlijk nooit meer kunnen evenaren.

tdf11st4_contador_evans.jpg
5ab93ccaa66ac.jpg

In Mr-de-Bretagne wordt het overdag ongeveer 24 graden. Iets minder warm dan de afgelopen dagen, maar je kan ook weer niet beweren dat het ineens heel erg fris is. Het schijnt in de middag behoorlijk hard te gaan waaien en in Mr-de-Bretagne staat de wind waarschijnlijk op kop. Dat wil zeggen dat we een vreselijke klim gaan meemaken. Het gaat al steil omhoog en als er dan ook nog eens tegenwind is gaat er niemand proberen aan te vallen. Hopelijk hebben mijn vrienden van Meteofrance het niet bij het rechte eind, want anders wordt dit heel kut. Op dit moment zou ik zeggen dat de wind vooral schuin tegen staat en aan het eind helemaal tegen. Geen feestje. De rit begint in ieder geval om 13:05 en na een neutralisatie van 20 minuten volgt het echte vertrek om 13:25. Zoals we ondertussen gewend zijn beginnen de NOS en Sporza om 14:10 met hun uitzending. Voor de mensen die geen moment willen missen is er nog de PLAYER, en Eurosport 2. Maar niemand heeft Eurosport 2. De aankomst wordt verwacht tussen 17:21 en 17:43. Als het weerbericht een beetje klopt eerder 17:43.

5941096756_74d471fe7e.jpg

De vorige keren dat we aankwamen op Mr-de-Bretagne haalde de vlucht het niet en ik heb niet het idee dat een vlucht het nu wel gaat halen. Er zijn enkele renners in het peloton aanwezig die het echt van dit soort aankomsten moeten hebben en die zullen deze kans niet laten lopen. De vluchters mogen het in de tweede week een keer gaan proberen, de grote namen gaan het hier gewoon uitvechten. Bora, BMC, Quick Step en Movistar hebben er allemaal belang bij om te rijden. De rit is nu wel iets zwaarder dan de afgelopen keren dat we aankwamen op dit muurtje, maar waarschijnlijk niet zwaar genoeg om de categorie Sagan en Van Avermaet overboord te gooien. Die kunnen zo'n lastig klimmetje ook wel twee keer verteren. Eigenlijk verwacht ik dus zo ongeveer hetzelfde scenario als de vorige keer. Sky zal ook wel weer gaan rijden om Froome van voren te houden en zo zal het net zijn alsof we naar de Waalse Pijl aan het gluren zijn. Urenlang niks en dan een sprintje bergop. Geen vochtige broek.
1. Alaphilippe. Voor de Tour begon had ik Julian al op n gezet voor deze rit. Als winnaar van de Waalse Pijl hoort hij hier ook te winnen. Hij kreeg het voor elkaar om Alejandro Valverde te onttronen. Daarna won ie ook nog even een ritje in de Dauphin en voor die tijd had hij ook al twee ritten in het Baskenland gewonnen. Alleen is hij me daarna toch een soort van tegengevallen. Op het Franse kampioenschap verloor ie van Anthony Roux of all places en in de rit naar Quimper was Valverde dan weer sneller. Dat Alaphilippe daar niet won viel te begrijpen omdat het niet lastig genoeg was, maar voor het mentale aspect was het toch lekker geweest om voor Valverde te eindigen. Maakt verder niet uit, ik verander niet zo snel van mening. Alaphilippe gaat hier nog steeds grandioos uitpakken. Overwinning 50 voor Quick Step is in aantocht.
2. Valverde. Voor het eerst in 100 jaar een keer verloren op de Muur van Huy dus. Al is die muur wel wat lastiger dan deze klim, het zegt dus allemaal niet zo gek veel. In de tussentijd heeft Valverde nog genoeg gewonnen en nog meer fraaie dingen laten zijn. Zijn kunststukje samen met LL Sanchez in de Route du Sud was bijvoorbeeld geniaal. De benen lijken ook nu weer meer dan prima, aangezien hij al eens zevende en vierde is geworden. Eindigde in Quimper voor Alaphilippe en dus is hij misschien wel de grootste favoriet voor deze rit. Al was hij dat in 2015 ook en toen kreeg hij het voor elkaar om te verliezen. Gaat nu ook gewoon gebeuren.
3. Sagan. Als we de ploegentijdrit even buiten beschouwing laten wordt Sagan tijdens deze Tour eerste of tweede. Logischerwijs zou hij nu dus weer tweede moeten worden, maar ik respecteer de logica even niet. Op deze aankomst zijn Valverde en Alaphilippe normaal beter. Sagan kan dit makkelijk aan, liet hij in 2015 zien met een vierde plaats. Maar er zijn er een paar bij die dit nog makkelijker aankunnen.
4. Van Avermaet. Moet zijn gele trui verdedigen. Werd in 2015, zonder gele trui, al eens zesde. Met de gele trui erbij, die voor wat extra motivatie zorgt, moet hij nu hoger kunnen eindigen. Al was zijn sprintje in Quimper verre van indrukwekkend en haalt hij waarschijnlijk de top 10 niet eens maar dikke boeiend. Deze plaats kan je ook prima reserveren voor Dan Martin maar die neem ik niet meer zo serieus sinds hij bij de Emiraten fietst.
5. Vanendert. 1z2lnah.png
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180416822
Vanendert :D
pi_180416855
Tom Dumoulin gaat winnen
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_180418284
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 07:31 schreef Evertjan het volgende:
Tom Dumoulin gaat winnen
w/
Jack does it in real time...
  donderdag 12 juli 2018 @ 10:05:45 #5
62913 Blik
The one and Only!
pi_180418573
Ik ga ook voor flipske vandaag
pi_180418658
Balberde
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  donderdag 12 juli 2018 @ 10:26:21 #7
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180418885
registreer om deze reclame te verbergen
Ah volgens WADA heeft Froome wel aangetoond hoe het kan dat hij een te hoge waarde had. Beetje in strijd met andere verklaringen van UCI waarin gesteld werd dat het niet gereproduceerd kon worden
pi_180418889
Lastig, moet in mijn poule Matthews vervangen. Heb al zat sprinters en punchers. Twijfel nu om Dan Martin in te brengen voor de rest van de Tour of Uran. Welke hadden jullie gekozen? Of toch Landa/ Majka/ Vogelenzang of Quintana inbrengen. Denk dat de eerste twee de kasseien wel goed over moeten komen andere 4 twijfel ik over.
pi_180418977
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 10:26 schreef poiuytr het volgende:
Lastig, moet in mijn poule Matthews vervangen. Heb al zat sprinters en punchers. Twijfel nu om Dan Martin in te brengen voor de rest van de Tour of Uran. Welke hadden jullie gekozen? Of toch Landa/ Majka/ Vogelenzang of Quintana inbrengen. Denk dat de eerste twee de kasseien wel goed over moeten komen andere 4 twijfel ik over.
TDF / TDF 2018 tour poule topic (Scorito, Cyclingmaster etc.)

En als je een serieus antwoord wil moet je daar meer info geven: hoe scoor je punten, welke renners mag je kiezen tegen welke voorwaarden etc. etc.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_180419208
Hopelijk wat koers bij de bonussprint.
pi_180419391
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 10:43 schreef Dale__Cooper het volgende:
Hopelijk wat koers bij de bonussprint.
Daar hoopte ik gisteren ook op, maar meer dan een minisprintje van Alaphilippe en Van Avermaet kregen we niet te zien.
pi_180419433
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 10:52 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Daar hoopte ik gisteren ook op, maar meer dan een minisprintje van Alaphilippe en Van Avermaet kregen we niet te zien.
Het zal wel weer tegenvallen, want Tour, maar de aanloop met eerste keer Mur de Bretagne is in ieder geval een stuk zwaarder.
pi_180419681
Gilbert was gisteren goed en als Alaphilippe ook maar iets van zwakte toont zal hij "het kopmanschap" opeisen. Denk dat hij ook ver kan komen, eventueel zou hij het zelfs een stukje eerder op die strook van 500m aan 8% kunnen proberen, halen ze hem terug dan hebben ze Alaphilippe nog, blijft hij weg dan is het ook zege nummer 50.
Shine on forever, shine on, benevolent sun
pi_180420027
een smeekbede van Thijs aan Mathieu

https://www.ad.nl/tour-de(...)eft-ah-toe~a04336dd/
  donderdag 12 juli 2018 @ 11:20:15 #15
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180420040
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 11:19 schreef Dale__Cooper het volgende:
een smeekbede van Thijs aan Mathieu

https://www.ad.nl/tour-de(...)eft-ah-toe~a04336dd/
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Voor de niet-premium lezers.
  donderdag 12 juli 2018 @ 11:27:47 #16
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180420220
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 11:19 schreef Dale__Cooper het volgende:
een smeekbede van Thijs aan Mathieu

https://www.ad.nl/tour-de(...)eft-ah-toe~a04336dd/
THeAxGm.gif
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 12 juli 2018 @ 11:29:24 #17
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180420260
Kap gewoon met dat constante getrek aan MVP. Als hij er echt klaar voor is horen we het wel, alsof Thijs (die MVP weer misbruikt als vehikel ter meerdere eer en glorie van zichzelf) hier ook maar enige invloed op heeft.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 12 juli 2018 @ 11:33:10 #18
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180420355
Als Mathieu een keer faalt staat Thijs voorop om hem af te branden
pi_180420619
Mathieu heeft die twee tweets van Zonneveld wel geliket, als dat geen bevestiging is van zijn aanstaande switch naar de weg dan weet ik het ook niet meer.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 12 juli 2018 @ 11:46:26 #20
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180420666
MvdP zei een tijdje terug nog dat hij verwacht dat Sagan wel weer terugkeert naar het veldrijden. Volgens mij wacht hij liever daarop dan dat hij op het hoogste niveau gaat wegwielrennen.
pi_180420778
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 11:46 schreef DecoAoreste het volgende:
MvdP zei een tijdje terug nog dat hij verwacht dat Sagan wel weer terugkeert naar het veldrijden. Volgens mij wacht hij liever daarop dan dat hij op het hoogste niveau gaat wegwielrennen.
Mountainbike.
  donderdag 12 juli 2018 @ 11:52:11 #22
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180420790
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 11:51 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Mountainbike.
Kan ook. In ieder geval een andere wielerdiscipline. Ik haal die altijd door elkaar _O-
  donderdag 12 juli 2018 @ 12:00:58 #23
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180420956
Als Mathieu dit weekend in Andorra naar huis wordt gefietst en hij daarna op de weg het EK en die koers in Noorwegen weet te winnen stapt hij over naar de weg. Dat geef ik je op een briefje.

Dat verliezen op de mountainbike zit 'm niet lekker.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180421234
Het feit dat Higuain in Frankrijk is geboren zet de uitspraak van Boskamp (Higwen) toch in een ander daglicht.
pi_180421428
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 12:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Als Mathieu dit weekend in Andorra naar huis wordt gefietst en hij daarna op de weg het EK en die koers in Noorwegen weet te winnen stapt hij over naar de weg. Dat geef ik je op een briefje.

Dat verliezen op de mountainbike zit 'm niet lekker.
Op Ciclo 21 las ik dat Sky een droomplan heeft klaarliggen dat draait om Mathieu, Van Aert en Pidcock. Ze willen ook mee gaan doen in de winter, zoals ze in het verleden op de baan gedaan hebben met bijvoorbeeld Viviani, Thomas en Swift. Van Aert zou bijvoorbeeld al kunnen tekenen en met alle plezier en goedkeuring van Braidsford het wegwielrennen mogen combineren met veldrijden.
  donderdag 12 juli 2018 @ 12:28:57 #26
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180421452
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 12:27 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Op Ciclo 21 las ik dat Sky een droomplan heeft klaarliggen dat draait om Mathieu, Van Aert en Pidcock. Ze willen ook mee gaan doen in de winter, zoals ze in het verleden op de baan gedaan hebben met bijvoorbeeld Viviani, Thomas en Swift. Van Aert zou bijvoorbeeld al kunnen tekenen en met alle plezier en goedkeuring van Braidsford het wegwielrennen mogen combineren met veldrijden.
the horror
pi_180421515
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2018 12:28 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

the horror
Inderdaad, stel je toch eens voor zeg dat een conglomerate als Sky instapt in een sport die al half dood en begraven is, dat zou toch vreselijk zijn.
  donderdag 12 juli 2018 @ 12:34:47 #28
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180421541
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 12:33 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Inderdaad, stel je toch eens voor zeg dat een conglomerate als Sky instapt in een sport die al half dood en begraven is, dat zou toch vreselijk zijn.
Daar gaat het me niet om. Deze renners bij Sky is gewoon horror
pi_180421554
friebos twitterde op donderdag 12-07-2018 om 09:16:59 Lilian Calmejane in @lequipe on his vain efforts in the break yesterday: 'I found myself with the Trek guy, whose name I don't know.'I mean, a lot of us can't pronounce ⁦@Tomashuuns⁩, but come on, Lilian. https://t.co/U2URn3YtS8 reageer retweet
:')
  donderdag 12 juli 2018 @ 12:36:54 #30
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180421571
Lilian gedraag je eens als een Fransman, ja ho maar.
pi_180421609
AS_Ciclismo twitterde op donderdag 12-07-2018 om 10:16:37 #TDF2018 Comienzan los problemas en la tricefalia del Movistar: Arrieta dijo que Nairo Quintana es el lder, algo que no le ha gustado a Mikel Landa. Por @JAEzquerro https://t.co/9420iXrZY5 reageer retweet
F5ob6L0.gif
pi_180421639
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2018 12:34 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Daar gaat het me niet om. Deze renners bij Sky is gewoon horror
Gelukkig denkt Mathieu daar zelf alvast heel anders over.
  donderdag 12 juli 2018 @ 12:42:43 #33
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180421672
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 12:38 schreef wimderon het volgende:
AS_Ciclismo twitterde op donderdag 12-07-2018 om 10:16:37 #TDF2018 Comienzan los problemas en la tricefalia del Movistar: Arrieta dijo que Nairo Quintana es el lder, algo que no le ha gustado a Mikel Landa. Por @JAEzquerro https://t.co/9420iXrZY5 reageer retweet
[ afbeelding ]
Landa kijk eens dom.
  donderdag 12 juli 2018 @ 12:59:18 #34
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180421972
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 12:40 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Gelukkig denkt Mathieu daar zelf alvast heel anders over.
Ik zie Mathieu eerder eindigen bij Quick Step dan bij Sky, jij niet?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:01:21 #35
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180422032
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2018 12:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik zie Mathieu eerder eindigen bij Quick Step dan bij Sky, jij niet?
Money talks.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:01:56 #36
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180422052
Ik zal blij zijn als de kermiskoersen weer beginnen en het duidelijk is wie waarheen gaat
pi_180422130
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2018 12:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik zie Mathieu eerder eindigen bij Quick Step dan bij Sky, jij niet?
Misschien wel, omdat Mathieu het (vermoedelijk) niet meer voor de centen hoeft te doen en Pat hem waarschijnlijk een programma kan bieden wat hem het meeste aanspreekt. Echter is Mathieu best een fan van de benadering van Sky, nuanceert hij dat treintjes gedoe behoorlijk en bieden zij uiteindelijk toch de meeste centen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:05:42 #38
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180422145
We zijn LOS.
pi_180422161
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2018 12:34 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Daar gaat het me niet om. Deze renners bij Sky is gewoon horror
Inderdaad. Boasson Hagen en Kwiatkowski zijn toch voorbeelden van renners die de koers kunnen maken, maar bij SKY in de grote rondes altijd werden en worden ingezet als 2e of 3e pion in het treintje omhoog.
Bij QuickStep zou een Van Aert of vdPoel veel meer vrijheid hebben om zelf wat kansen te wagen, k als er een aangewezen kopman is.
pi_180422207
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:05 schreef maxi-mus het volgende:
We zijn LOS.
Wel eerst 10 kilometer fietsen nog tot de officile start.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180422212
Nibali gaat aan op de eerste passage van de Mur de Bretagne.
pi_180422253
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 12:33 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Inderdaad, stel je toch eens voor zeg dat een conglomerate gezwel als Sky instapt in een sport die al half dood en begraven is, dat zou toch vreselijk zijn.
Sky is niet de redder van het wielrennen, maar het einde.

Deze hilarische PR pogingen om het team als de Messias van de sport neer te zetten zijn in ieder geval doorzichtiger dan hun procedures en gedragingen, dat dan weer wel.
Jack does it in real time...
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:10:42 #43
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180422257
Phil ree gisteren erg goed, Flip ook alleen de tactiek werkte niet zo.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:14:52 #44
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180422336
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 12:27 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Op Ciclo 21 las ik dat Sky een droomplan heeft klaarliggen dat draait om Mathieu, Van Aert en Pidcock. Ze willen ook mee gaan doen in de winter, zoals ze in het verleden op de baan gedaan hebben met bijvoorbeeld Viviani, Thomas en Swift. Van Aert zou bijvoorbeeld al kunnen tekenen en met alle plezier en goedkeuring van Braidsford het wegwielrennen mogen combineren met veldrijden.
Is dat een betrouwbare bron?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:15:32 #45
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180422350
Je kan zeggen Sagan is te sterk maar dat vind ik wel meevallen. Toen Phil aanging kon niemand zijn wiel houden. A la Flip zat er 5/6 plaatsen achter.
pi_180422411
Weet iemand of Egannetje vandaag de vrijheid krijgt om voor eigen kans te gaan?
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:19:26 #47
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180422436
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:18 schreef Columbiafan het volgende:
Weet iemand of Egannetje vandaag de vrijheid krijgt om voor eigen kans te gaan?
Gewoon een wagonnetje in trein van Froome en Thomas G.
pi_180422453
De Gendt zit al klaar.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:20:57 #49
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180422469
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:18 schreef Columbiafan het volgende:
Weet iemand of Egannetje vandaag de vrijheid krijgt om voor eigen kans te gaan?
Misschien als Froem geen protectie meer nodig heeft, eerder niet dus ik denk neen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:28:09 #50
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180422575
Richie Porteh is een grijs paard.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:28:33 #51
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180422585
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:28 schreef Mani89 het volgende:
Richie Porteh is een grijs paard.
Bardet ook. En latour. En de Mol.
pi_180422587
Waarom De Gendt klaarzat, is me een raadsel.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:29:09 #53
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180422596
Pichon, Gaudin, Grellier, Turgis en Smith. Flopshow.
pi_180422603
Nou, dat was het dan weer. Het waren dertig fantastische seconden.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:30:50 #55
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180422623
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:29 schreef maxi-mus het volgende:
Pichon, Gaudin, Grellier, Turgis en Smith. Flopshow.
Alweer een gevoelige nederlaag voor de cycling mol.

cyclingmole twitterde op donderdag 12-07-2018 om 10:24:46 I’ll whisper it...breakaway day🤫 reageer retweet
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180422634
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Alweer een gevoelige nederlaag voor de cycling mol.

cyclingmole twitterde op donderdag 12-07-2018 om 10:24:46 I’ll whisper it...breakaway day🤫 reageer retweet
Neemt iemand hem nog serieus dan?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:31:59 #57
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180422642
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Alweer een gevoelige nederlaag voor de cycling mol.

cyclingmole twitterde op donderdag 12-07-2018 om 10:24:46 I’ll whisper it...breakaway day🤫 reageer retweet
De mol is een drinker.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180422644
morgen en zaterdag nog en dan kan er gekoerst worden vanuit de start.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:32:25 #59
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180422656
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Alweer een gevoelige nederlaag voor de cycling mol.

cyclingmole twitterde op donderdag 12-07-2018 om 10:24:46 I’ll whisper it...breakaway day🤫 reageer retweet
En daar betaal je dan 120$ voor.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:32:42 #60
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180422659
En dan betaal je 500 euro per maand en dan zegt ie haha gefopt toch geen vlucht.

Nou, dat is het geld wel waard dan.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180422665
Tot zover, rond 17:00 maar weer inschakelen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:35:37 #62
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180422705
Ik zou m'n geld terug eisen
pi_180422708
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
En dan betaal je 500 euro per maand en dan zegt ie haha gefopt toch geen vlucht.

Nou, dat is het geld wel waard dan.
Hardop lachen om het idee dat zo'n mongool mensen zover weet te krijgen om in te zetten op een vluchtersetappe vandaag. Dan ben je echt volledig het spoor kwijt, net als Molletje zelf.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:36:59 #64
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180422731
Bobbie is helemaal trots dat hij een koekje heeft gewonnen.
pi_180422739
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:35 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Hardop lachen om het idee dat zo'n mongool mensen zover weet te krijgen om in te zetten op een vluchtersetappe vandaag. Dan ben je echt volledig het spoor kwijt, net als Molletje zelf.
Als je daadwerkelijk denkt dat hij zijn klanten heeft verteld dat ze vandaag op een vluchter moeten inzetten, ben je evenmin een helder licht.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:37:52 #66
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180422747
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:37 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Als je daadwerkelijk denkt dat hij zijn klanten heeft verteld dat ze vandaag op een vluchter moeten inzetten, ben je evenmin een helder licht.
Wat heeft hij jullie ingefluisterd, je kan het ons wel vertellen.
pi_180422762
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:37 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Als je daadwerkelijk denkt dat hij zijn klanten heeft verteld dat ze vandaag op een vluchter moeten inzetten, ben je evenmin een helder licht.
Liever op deze manier een helder licht dan dat ik mijn geld verspil aan zulke onzin.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:38:46 #68
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180422764
Lekker belangrijk wat iemand zegt op twitter over het verwacht koersverloop.
pi_180422769
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:37 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wat heeft hij jullie ingefluisterd, je kan het ons wel vertellen.
Jij denkt dat ik daarvoor ga betalen?
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:39:21 #70
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180422777
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:38 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jij denkt dat ik daarvoor ga betalen?
Nee, maar je hapt wel.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:40:44 #71
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180422804
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:37 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Als je daadwerkelijk denkt dat hij zijn klanten heeft verteld dat ze vandaag op een vluchter moeten inzetten, ben je evenmin een helder licht.
Ok, goeie reclame voor je merk als je dit soort dingen gaat tweeten dan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180422808
quote:
10s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:39 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Nee, maar je hapt wel.
Aha.
pi_180422819
quote:
10s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:32 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

En daar betaal je dan 120$ voor.
Dat betaal je niet voor deze tips, die gratis tips zijn dus voor de niet betalers.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:41:26 #74
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180422821
Leuk dat we voor de 30e keer de top 5 shots mogen bekijken tijdens de koers.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:41:45 #75
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180422829
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:41 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Dat betaal je niet voor deze tips, die gratis tips zijn dus voor de niet betalers.
Dat meen je niet?
pi_180422836
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:37 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Als je daadwerkelijk denkt dat hij zijn klanten heeft verteld dat ze vandaag op een vluchter moeten inzetten, ben je evenmin een helder licht.
Neem aan dat niemand dat hier echt denkt, dan ben je of een enorme idioot of weer bezig aan een enorme act.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_180422938
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:41 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Dat betaal je niet voor deze tips, die gratis tips zijn dus voor de niet betalers.
Misschien moet hij betere tips gaan geven voor de niet-betalers?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180422946
Betalen voor tips. Het is gewoon krankzinnig.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180422960
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:47 schreef Felagund het volgende:

[..]

Misschien moet hij betere tips gaan geven voor de niet-betalers?
But why
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_180422964
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:42 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Neem aan dat niemand dat hier echt denkt, dan ben je of een enorme idioot of weer bezig aan een enorme act.
Dat Stijn ze niet helemaal op een rijtje heeft wisten we al langer dan vandaag.
pi_180422965
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:48 schreef Masterminded het volgende:
Betalen voor tips. Het is gewoon krankzinnig.
Waarom?
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:50:26 #82
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180422985
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:48 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Waarom?
:)
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180422988
quote:
?
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:50:50 #84
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180422993
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:48 schreef skysherrif het volgende:

[..]

But why
Reclame? Mensen overhalen om te betalen voor zijn tips?
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:51:04 #85
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180422997
Wat zou zo'n mol nou over vandaag kunnen vertellen wat wij niet allemaal allang weten?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:51:49 #86
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180423012
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:51 schreef Mani89 het volgende:
Wat zou zo'n mol nou over vandaag kunnen vertellen wat wij niet allemaal allang weten?
Niks dat is het punt.
pi_180423025
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:50 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Reclame? Mensen overhalen om te betalen voor zijn tips?
Volgens mij krijgt hij meer reclame door dit soort opmerkingen zodat zijn naam al minstens 100 keer deze tour genoemd is hier.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:52:53 #88
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180423034
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:52 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Volgens mij krijgt hij meer reclame door dit soort opmerkingen zodat zijn naam al minstens 100 keer deze tour genoemd is hier.
Belachelijk gemaakt ja, lekkere reclame voor een tipper.
pi_180423038
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:52 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Belachelijk gemaakt ja, lekkere reclame voor een tipper.
Denk dat hij er niet zoveel mee zit dat hij door een paar fokkers met een act wordt belachelijk gemaakt.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_180423044
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:48 schreef skysherrif het volgende:

[..]

But why
Omdat hij anders niemand kan overhalen om te betalen? Niet dat ik verwacht dat hij berhaupt veel klanten heeft.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:53:59 #91
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180423054
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:53 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Denk dat hij er niet zoveel mee zit dat hij door een paar fokkers met een act wordt belachelijk gemaakt.
Dat is dan ook totaal niet het punt, maar je hebt een aantal lesjes marketing gemist merk ik wel.
pi_180423064
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:53 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dat is dan ook totaal niet het punt, maar je hebt een aantal lesjes marketing gemist merk ik wel.
Hij heeft een maximaal aantal klanten he, hij wil niet meer dan X aantal abbonees per maand.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_180423075
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:53 schreef Felagund het volgende:

[..]

Omdat hij anders niemand kan overhalen om te betalen? Niet dat ik verwacht dat hij berhaupt veel klanten heeft.
Voor de Tour had hij meer plaatsen, maar daarvoor is er meestal een limiet qua abbonees die hij haalt dus dat zal wel meevallen allemaal :)
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_180423076
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:51 schreef Mani89 het volgende:
Wat zou zo'n mol nou over vandaag kunnen vertellen wat wij niet allemaal allang weten?
Als dit de werkelijkheid zou zijn, zouden we hier om te beginnen collectief bovenaan moeten eindigen op CM.
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:55:23 #95
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180423078
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:54 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Hij heeft een maximaal aantal klanten he, hij wil niet meer dan X aantal abbonees per maand.
Dus daarom geeft hij maar waardeloze tips op zijn twitter account? :D . Maar goed waar gaat het over. Ik zou er geen stuiver voor over hebben in ieder geval.
pi_180423088
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:55 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dus daarom geeft hij maar waardeloze tips op zijn twitter account? :D . Maar goed waar gaat het over. Ik zou er geen stuiver voor over hebben in ieder geval.
Meest lachwekkende is dat mensen hier denken dat er wordt betaald voor tipjes voor cyclingmanagers en poultjes lol.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:57:06 #97
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180423104
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:56 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Meest lachwekkende is dat mensen hier denken dat er wordt betaald voor tipjes voor cyclingmanagers en poultjes lol.
Wie denkt dat dan?
pi_180423115
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:57 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wie denkt dat dan?
Zo te lezen aan de reacties hier boven.

Anders slaan de reacties helemaal nergens op. Iedereen maakt hier zeker winst met betjes op wielrennen?
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  donderdag 12 juli 2018 @ 13:58:44 #99
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180423127
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:58 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Zo te lezen aan de reacties hier boven.

Anders slaan de reacties helemaal nergens op. Iedereen maakt hier zeker winst met betjes op wielrennen?
Echt niemand denkt dat.
pi_180423134
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:58 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Echt niemand denkt dat.
Lees dan de 2e zin.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_180423136
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:29 schreef Koffieplanter het volgende:
Nou, dat was het dan weer. Het waren dertig fantastische seconden.
Dat hebben vrouwen vaker tegen me gezegd ;(

Ontopic : Volgens Tom zelf had hij gisteren niet zo'n goede benen :'(
"You can call me Susan if it makes you happy"
  donderdag 12 juli 2018 @ 14:00:49 #102
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180423159
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 13:59 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Lees dan de 2e zin.
Ja jij vindt die reacties nergens op slaan, het is wat. Iedereen snapt wel dat het voor betting tips is, en deze gozer wordt betaald dus die zal er wel verstand van hebben. Dat maakt zijn opmerking over een ontsnapping niet minder dom.
  donderdag 12 juli 2018 @ 14:01:01 #103
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180423161
faustocoppi60 twitterde op woensdag 11-07-2018 om 20:37:39 Alberto Contador is bored (just like anyone else who watches Le Tour) so he decided to reveal some data from the past years tests before TdF. (probably 2014). 7,4 W/kg for 20 minutes seems to have been his personal "6,7 W/kg on Col de la Madone". BRUTAL. https://t.co/6wAJkon1QA reageer retweet
Citius, Altius, Fortius.
pi_180423181
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 14:00 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ja jij vindt die reacties nergens op slaan, het is wat. Iedereen snapt wel dat het voor betting tips is, en deze gozer wordt betaald dus die zal er wel verstand van hebben. Dat maakt zijn opmerking over een ontsnapping niet minder dom.
Volgens mij ging het niet louter over die opmerking maargoed.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  donderdag 12 juli 2018 @ 14:02:35 #105
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180423196
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 14:01 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Volgens mij ging het niet louter over die opmerking maargoed.
We moeten KP ook even uit zijn kot lokken, h.
pi_180423206
quote:
10s.gif Op donderdag 12 juli 2018 14:02 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

We moeten KP ook even uit zijn kot lokken, h.
Allemaal acts weer hier
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  donderdag 12 juli 2018 @ 14:06:09 #107
423121 Fretwork
Acte d'loquence
pi_180423253
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 14:01 schreef Aguero het volgende:
faustocoppi60 twitterde op woensdag 11-07-2018 om 20:37:39 Alberto Contador is bored (just like anyone else who watches Le Tour) so he decided to reveal some data from the past years tests before TdF. (probably 2014). 7,4 W/kg for 20 minutes seems to have been his personal "6,7 W/kg on Col de la Madone". BRUTAL. https://t.co/6wAJkon1QA reageer retweet
Lekkere wattages wel zeg
pi_180423580
Schmiedt voor de puntjes.
pi_180423628
Dh56A-oWAAIi6LM.jpg

:'( ;(
  donderdag 12 juli 2018 @ 14:33:19 #110
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180423631
quote:
Lars Boom doet niet mee, dus dit boeit toch niet.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  donderdag 12 juli 2018 @ 14:33:50 #111
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180423637
quote:
Stof happen :9
pi_180423663
quote:
Sky plc weerbeheersingsraketten :{
  donderdag 12 juli 2018 @ 14:52:50 #113
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180423900
#passonplastic, zijn die bidons dan nu van aluminum ofzo??
  donderdag 12 juli 2018 @ 14:53:39 #114
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180423920
Pannenkoeken op brood, lekker hoor.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180423940
Dat wordt een late finish zo te zien.
Allemaal cabaretteketet!
  donderdag 12 juli 2018 @ 14:54:51 #116
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180423946
Kopgroep heeft een mooie voorsprong...Quick-Step zal straks toch hulp moeten krijgen van Bora en Movistar.
pi_180423978
Dijkstra en Ducrot waren al een kwartier aan het praten over Bernal net, hopelijk luisterde Koffieplanter ook!
pi_180423984
Saganfap :9
pi_180424033
Gaan ze dadelijk ook nog een half uur praten met mongool Berteele, of wachten ze daar weer mee tot de bergetappes?
pi_180424050
Dijkstra is even een bruine trui breien, dat Ducrot een monoloog van een kwartier over Bevin in heeft gezet?
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:01:35 #121
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180424076
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 14:59 schreef IbanMayo het volgende:
Gaan ze dadelijk ook nog een half uur praten met mongool Berteele, of wachten ze daar weer mee tot de bergetappes?
Ik ben toch wel benieuwd of er veel zuurstof in de lucht zit. Vorig jaar heeft hij dat ons tijdens een etappe wel een keer of tien verteld.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:02:06 #122
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180424082
Nog iets gemist, uitvallers oid?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:02:32 #123
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180424092
Carl Berteele heeft een varkenshoofd.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180424101
Vanendert. Herinneringen aan de gloriedagen van Lotto-Soudal, toen Ibarguen nog ploegarts was en Gilbert onverslaanbaar.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:03:31 #125
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180424114
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:02 schreef VoMy het volgende:
Vanendert. Herinneringen aan de gloriedagen van Lotto-Soudal, toen Ibarguen nog ploegarts was en Gilbert onverslaanbaar.
TB500 Genot
pi_180424117
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:01 schreef Aguero het volgende:

[..]

Ik ben toch wel benieuwd of er veel zuurstof in de lucht zit. Vorig jaar heeft hij dat ons tijdens een etappe wel een keer of tien verteld.
Ik wil ook wel graag weten op hoeveel minuten Jasper De Buyst zit, essentile informatie
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:04:10 #127
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180424127
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:03 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

TB500 Genot
Wim Vansevenant _O_
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180424185
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wim Vansevenant _O_
Pas na je carrire aan de doping gaan. Wel bijzonder.
pi_180424254
9 minuten al :D
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180424255
GPS is weer lekker van slag.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:13:55 #131
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180424274
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:08 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Pas na je carrire aan de doping gaan. Wel bijzonder.
Zijn zoontje plukt er wel mooi de vruchten van. Gisteren 26e in de proloog van de Aosta. _O_
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180424360
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:13 schreef TheArt het volgende:
GPS is weer lekker van slag.
Of het is breakaway day

face-with-finger-covering-closed-lips_1f92b.png
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:20:27 #133
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180424393
W-W-W?
Citius, Altius, Fortius.
pi_180424396
Waaiers?
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:20:34 #135
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180424397
Waaiers *O*
pi_180424401
Waaaaaaaaaiers
pi_180424407
Kantwerk. Die kutauto's houden de wind tegen.
pi_180424410
Wwwwwwaaaaaaaaaaaiers
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:21:19 #139
152519 opgebaarde
met de handen gevouwen
pi_180424412
Het spel is....
pi_180424419
thijszonneveld twitterde op donderdag 12-07-2018 om 15:21:21 Wwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiierrrrrrrrrrrrsssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!! reageer retweet
pi_180424424
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:21:48 #142
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424428
De mol mist de slag.
pi_180424430
IT'S HAPPENING
pi_180424441
Mooi dat iedereen deze slaapetappes kijjkt voor die 10 minuten waarin een waaierpoging wordt ondernomen.
pi_180424445
MOVISTAR
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180424447
ONZE Tom is attent
pi_180424456
Movistar faalt in waaieretappes. Gras is groen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:22:40 #148
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180424457
Onze Jumbojongens zaten allemaal achterin te chillen.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:22:43 #149
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180424459
Net op tijd terug van cola kopen :9
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180424467
W-w-w...

Net op tijd thuis.
Jack does it in real time...
pi_180424472
Bennati is er al afgewaaid en dat moet de specialist zijn voor Movistar in dit soort werk.
pi_180424481
Dat is een gat hoor
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_180424487
Jumbogoden
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180424491
Veld uiteen geslagen, grote gaten al wel.
pi_180424500
Waaaaaier drama!
Allemaal cabaretteketet!
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:24:37 #156
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424508
Fulgsang tweede groep.
pi_180424514
Quintana, Vogelenzang op achterstand.
pi_180424524
Landa ook tweede groep.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:25:19 #159
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424526
Martin ook.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:25:25 #160
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180424529
Waar zit de oude wijze Valverde?
leuk
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:25:38 #161
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424535
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:25 schreef Raap het volgende:
Waar zit de oude wijze Valverde?
Die zal wel bij zijn kopman zitten .hahaha.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:26:01 #162
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424544
thijszonneveld twitterde op donderdag 12-07-2018 om 15:22:26 Mjam mjam mjam mjam wat is dit lekker zeg. #waaiers reageer retweet
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:26:49 #163
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180424558
Kwikstep maakt de koers hard.
pi_180424569
Quick Step goden team
pi_180424571
Ze zouden in Frankrijk eens minder bomen lanngs de weg moeten plaatsen om de Touretappes interessanter te maken.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:27:22 #166
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424577
Piti gespot.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:27:25 #167
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180424580
Valverde _O_
leuk
pi_180424581
Valverde gezien.
pi_180424593
Zou Egan mee zijn?
pi_180424608
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:28 schreef TheArt het volgende:
Zou Egan mee zijn?
Is mee.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:28:28 #171
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424609
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:28 schreef TheArt het volgende:
Zou Egan mee zijn?
Wel veel Sky. Lijkt mij wel.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:28:32 #172
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180424611
Gaatje gaat wel dichtgereden worden door tweede peleton
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180424616
De Roog gaat terugkeren
pi_180424618
Nibali ook in de tweede groep.
pi_180424628
Kruijswijk of Roglic?
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:29:17 #176
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424630
Jumbogoden in de mongolenwaaier
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:29:28 #177
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424635
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:29 schreef Koffieplanter het volgende:
Kruijswijk of Roglic?
Kruijswijk.
pi_180424637
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:29 schreef Koffieplanter het volgende:
Kruijswijk of Roglic?
Kruijswijk zit sowieso in waaier 2. Die komen zo aansluiten.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:29:39 #179
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180424642
Jumbo :').
pi_180424643
Mongolenwaaier is gespot.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:29:41 #181
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180424644
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:29 schreef Koffieplanter het volgende:
Kruijswijk of Roglic?
Allebei?
Citius, Altius, Fortius.
pi_180424647
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:29 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Kruijswijk.
Roglic zit in peloton drie.
pi_180424649
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:29 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Kruijswijk.
Nee. Kruijswijk zit bij Fuglsang en Nibali. Roglic zit in waaier 3.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:29:58 #184
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180424652
HA HA HA, Lotto _O-
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:30:08 #185
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424655
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:29 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Roglic zit in peloton drie.
Ah, matig slecht.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:30:09 #186
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180424657
Loopt weer terug in.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:30:18 #187
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180424662
Djumbo hahahahahahahaha
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:30:34 #188
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424669
Roglic is dus de enige echt op achterstand?
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:30:42 #189
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180424674
Terpstragod _O_
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180424676
QuickStepGODEN
pi_180424679
Zo'n Maarten Ducrot wordt betaald om dingen te duiden. Maar hij is 90% van de tijd verbaasd over wat ie ziet.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:30:54 #192
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424680
Zal zo wel stilvallen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:30:59 #193
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180424681
Poelsgod _O_
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180424689
Het was even 1km open terrein, maar daarna was alles weer door die Franse heuveltjes afgeschermd van open wind. Ga lekker door polders rijden als je dit wil laten slagen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:31:41 #195
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180424694
De Giro heeft ons geleerd dat dit toch nooit standhoudt ;(
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:32:30 #196
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180424708
Jumbo :')
leuk
pi_180424709
Alle 8 van LottoNL in de achterste groep?
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:32:45 #198
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424713
De Roog ging toch niet voor een klassement?
pi_180424717
Djumbo is klaar
Jack does it in real time...
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:32:56 #200
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424719
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:32 schreef VoMy het volgende:
Alle 8 van LottoNL in de achterste groep?
Krachtwijk niet.
pi_180424720
Blijkt maar weer dat zo'n waaiers de meeste kans van slagen hebben als ze totaal onverwacht komen. Als iedere ploeg erop attent is gebeurt er meestal niets.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:32:58 #202
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180424721
Wat een sukkels
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:33:00 #203
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180424722
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:32 schreef VoMy het volgende:
Alle 8 van LottoNL in de achterste groep?
Nee, eentje niet.

Alsnog extreem chanant.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180424728
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:32 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Krachtwijk niet.
Nu al zo goed, die man he. Laat die derde week maar komen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:33:34 #205
62913 Blik
The one and Only!
pi_180424730
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:30 schreef maxi-mus het volgende:
Zal zo wel stilvallen.
Gaat echt niet stilvallen, Roglic weg is een outsider minder voor de eindzege. Wordt gewoon doorgetrokken
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:33:35 #206
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180424731
Wat een onvoorstelbare bende prutsers bij TLJ. :')

Heb je op papier zo'n sterke ploeg voor de Tour en verneuk je het elke etappe weer.
pi_180424735
Bijzonder matig van onze LottoJumboGoden.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:34:05 #208
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424736
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:33 schreef Blik het volgende:

[..]

Gaat echt niet stilvallen, Roglic weg is een outsider minder voor de eindzege. Wordt gewoon doorgetrokken
Waarom. Quick step voor Djoengels? Rest rijdt niet.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:34:08 #209
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180424738
Ik moet zeggen dat dit me niet echt een rit voor waaiers leek. Weinig echt open stukken en de verwachting was ook dat de wind verkeerd zou staan.

Lekker dan.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180424741
Het is echt geen toeval hoe vaak TLJ zichzelf toont als een ontzettend amateurploegje.
Religion taking credit for morality and ethics is like Justin Bieber taking credit for the creation of music.
pi_180424745
Roglic ga toch terug schansspringen man
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:34:25 #212
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180424748
2 TLJ's in 1e peloton dacht ik te zien.... Kruijswijk en ??
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:34:30 #213
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180424750
Als ze zo hard doorrijden worden die vluchters in no time gegrepen en zal het wel stilvallen
pi_180424751
Je kan ook nooit op Jumbo rekenen. Wat een aidsbende.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:34:44 #215
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180424754
Roglic gaat het nu vanuit een ontsnapping doen, la Rasmussen in 2007.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180424755
Kruijswijk heeft voorin in ieder geval Roosen mee zo te zien.
pi_180424757
Frank Lammers geloof ik ook niet meer.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180424759
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:34 schreef WAvanBuren het volgende:
2 TLJ's in 1e peloton dacht ik te zien.... Kruijswijk en ??
Roosen
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180424763
Ik bid voor alphaphillipe vandaag
#flappieovermarsenbergkamprotop #hennieoprotten
pi_180424767
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:34 schreef Masterminded het volgende:
Frank Lammers geloof ik ook niet meer.
Frank Lammers geloof ik nooit....
Allemaal cabaretteketet!
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:35:55 #221
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424773
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:34 schreef Masterminded het volgende:
Frank Lammers geloof ik ook niet meer.
Frank Lammers is een lul.
pi_180424789
Herbert ziet spoken?
pi_180424791
Wat zijn de belangen voor Peleton 1? Alleen een outsider Roglic op achterstand rijden?
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:36:43 #224
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180424793
Lotto komt ook nog wel terug
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180424805
Roglic zijn schansspringverleden breekt hem hier op, aldus Ducrot.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:37:30 #226
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180424810
Heheh, Sagan maakt een garp
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180424823
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:37 schreef VoMy het volgende:
Roglic zijn schansspringverleden breekt hem hier op, aldus Ducrot.
Kan toch?
pi_180424828
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:37 schreef VoMy het volgende:
Roglic zijn schansspringverleden breekt hem hier op, aldus Ducrot.
Wind lezen is vrij essentieel bij Skijumpen
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:38:19 #229
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180424831
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:36 schreef BobW het volgende:
Wat zijn de belangen voor Peleton 1? Alleen een outsider Roglic op achterstand rijden?
Roglic wordt gezien als een serieuze kanshebber.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180424832
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:37 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Kan toch?
Ja, ik zeg toch ook niet dat het niet kan?
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:38:31 #231
62913 Blik
The one and Only!
pi_180424837
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:34 schreef hhh38 het volgende:
Als ze zo hard doorrijden worden die vluchters in no time gegrepen en zal het wel stilvallen
Ain't gonna happen, volle bak koers tot de streep
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:38:48 #232
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424844
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Roglic wordt gezien als een serieuze kanshebber.
Maar alleen QS rijdt. Of denken die dat Djoengels een klassement gaat rijden?
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:39:09 #233
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180424850
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:38 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Maar alleen QS rijdt. Of denken die dat Djoengels een klassement gaat rijden?
Dat denken ze ja.
pi_180424851
het moet harder Antwan
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:39:33 #235
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424855
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:39 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Dat denken ze ja.
Dat lijkt me stug aangezien die elke etappe een finale rijdt.
pi_180424859
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:38 schreef VoMy het volgende:

[..]

Ja, ik zeg toch ook niet dat het niet kan?
Het kwam nogal neerbuigend over. Je hoeft je niet zo aangevallen te voelen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:40:23 #237
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180424869
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:39 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dat lijkt me stug aangezien die elke etappe een finale rijdt.
De voorraad toverdrank is groot genoeg.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:40:26 #238
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180424871
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:39 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dat lijkt me stug aangezien die elke etappe een finale rijdt.
Dan niet....
pi_180424872
Sja Sja, Sjie Sjie, Ba Ba - NOS 2018
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_180424878
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:40 schreef skysherrif het volgende:
Sja Sja, Sjie Sjie, Ba Ba - NOS 2018
_O_
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_180424879
Hoe krijg je het als Lotto-Jumbo zijnde voor elkaar om werkelijk idere etappe te falen?

Groenewegen niet scherp, slecht gepositioneerd, ploegentijdrit te langzaam gestart, met het hele team in de mongolenwaaier zitten
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:40:59 #242
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180424888
quote:
7s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:40 schreef skysherrif het volgende:
Sja Sja, Sjie Sjie, Ba Ba - NOS 2018
_O-
pi_180424889
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:39 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Het kwam nogal neerbuigend over. Je hoeft je niet zo aangevallen te voelen.
Ik voel me ook niet aangevallen. Zo praat ik nou eenmaal.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:41:04 #244
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424892
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De voorraad toverdrank is groot genoeg.
Jungels heeft nog geen goed klassement gereden dit jaar. Helaas voor mij.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:41:17 #245
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180424901
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:40 schreef Rudicio het volgende:
Hoe krijg je het als Lotto-Jumbo zijnde voor elkaar om werkelijk idere etappe te falen?

Groenewegen niet scherp, slecht gepositioneerd, ploegentijdrit te langzaam gestart, in de mongolenwaaier zitten
Het is dit jaar wel heel dramatisch ja. Collectief niet scherp.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:41:17 #246
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180424902
Ah LottoNL mist de slag

Gras is groen
Wielen zijn rond
Merijn en Jan zijn idioten
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:41:18 #247
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424903
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:40 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Dan niet....
Nee, dan niet nee.
pi_180424906
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:40 schreef Rudicio het volgende:
Hoe krijg je het als Lotto-Jumbo zijnde voor elkaar om werkelijk idere etappe te falen?

Groenewegen niet scherp, slecht gepositioneerd, ploegentijdrit te langzaam gestart, in de mongolenwaaier zitten
Ik zou als directie flinke vraagtekens zetten bij de ploegleiding.
pi_180424911
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:40 schreef Rudicio het volgende:
Hoe krijg je het als Lotto-Jumbo zijnde voor elkaar om werkelijk idere etappe te falen?

Groenewegen niet scherp, slecht gepositioneerd, ploegentijdrit te langzaam gestart, met het hele team in de mongolenwaaier zitten
En dan ook nog bij elke valpartij liggen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:42:01 #250
56749 BlaZ
Sit iucundus tibi dies
pi_180424915
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:40 schreef Rudicio het volgende:
Hoe krijg je het als Lotto-Jumbo zijnde voor elkaar om werkelijk idere etappe te falen?

Groenewegen niet scherp, slecht gepositioneerd, ploegentijdrit te langzaam gestart, met het hele team in de mongolenwaaier zitten
Waarom het je verbaast is eigenlijk de echte vraag, dit past juist bij Lotto-Jumbo en zien we elk jaar weer terugkomen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:42:09 #251
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424917
Ze rijden ook al geruime tijd niks van de voorsprong af, maar dit geheel terzijde.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:42:16 #252
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180424919
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:41 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Jungels heeft nog geen goed klassement gereden dit jaar. Helaas voor mij.
Pieken op het juiste moment, ouwe reus.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:42:36 #253
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180424922
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:42 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Waarom het je verbaast is eigenlijk de echte vraag, dit past juist bij Lotto-Jumbo en zien we elk jaar weer terugkomen.
Vorig jaar reden ze een prima Tour zonder klassementsman. 2 etappezeges was boven verwachting.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:42:47 #254
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180424925
In elke etappe bij beste 50 zitten is te veel gevraagd kennelijk
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:42:53 #255
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424928
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Pieken op het juiste moment, ouwe reus.
Hij mag me verbazen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:43:05 #256
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180424933
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:42 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Vorig jaar reden ze een prima Tour zonder klassementsman. 2 etappezeges was boven verwachting.
Precies
pi_180424934
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:42 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Waarom het je verbaast is eigenlijk de echte vraag, dit past juist bij Lotto-Jumbo en zien we elk jaar weer terugkomen.
Als een Roog of Groenewegen weer eens wint krijg je toch hoop

Valse hoop, zo blijkt
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:43:57 #258
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180424955
Nairo zit dus ook achterin lol
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:45:06 #259
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180424985
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:43 schreef Rudicio het volgende:

[..]

Als een Roog of Groenewegen weer eens wint krijg je toch hoop

Valse hoop, zo blijkt
De Tour is nog niet voorbij, maar tot dusverre is het wel erg dramatisch.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:45:53 #260
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180424993
Valgren Andersen, Vermote, Geschke, de broers Izagirre, Groenewegen, T.Martin, Gaudu, Dmare, Roglic, Pellizotti, Dillier, Pozzovivo, Gesink.
Zie nergens Nairo voorbij komen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:45:56 #261
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180424996
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:45 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

De Tour is nog niet voorbij, maar tot dusverre is het wel erg dramatisch.
In deze etappes win je de Tour niet maar kan je hem wel verliezen. En daar zijn ze bij LottoNL een meester in
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:46:37 #262
62913 Blik
The one and Only!
pi_180425015
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:45 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

De Tour is nog niet voorbij, maar tot dusverre is het wel erg dramatisch.
Tour is pas net begonnen, nog genoeg kansen
pi_180425024
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:45 schreef maxi-mus het volgende:
Valgren Andersen, Vermote, Geschke, de broers Izagirre, Groenewegen, T.Martin, Gaudu, Dmare, Roglic, Pellizotti, Dillier, Pozzovivo, Gesink.
Zie nergens Nairo voorbij komen.
Zat in het tweede peloton dat al een tijdje weer aangesloten is. Ray Kerckhoffs moet je nooit geloven.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:47:30 #264
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180425032
Geen zorgen jongens, Marijn Zeeman gaat na de etappe onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:47:41 #265
62913 Blik
The one and Only!
pi_180425038
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:43 schreef Frozen-assassin het volgende:
Nairo zit dus ook achterin lol
Als Nairo erbij zat zou het hele peloton volle bak gaan rijden
pi_180425045
1.09 is het verschil nog.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:48:19 #267
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180425052
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Geen zorgen jongens, Marijn Zeeman gaat na de etappe onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.
Ze reden in het begin van de waaier rustig en lieten ze een minuutje wegrijden zodat ze daarna tempo konden rijden.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:48:42 #268
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180425063
De Luts _O_.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:48:50 #269
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180425068
Alles weer gemist. Wie is er de sjaak jongens?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:48:59 #270
62913 Blik
The one and Only!
pi_180425072
Roglic is blijkbaar niet belangrijk genoeg om door te blijven gassen, komt weer bij elkaar
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:49:00 #271
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180425074
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:48 schreef Mani89 het volgende:
Alles weer gemist. Wie is er de sjaak jongens?
Enkel de Roog. O.a. D martin, kientana en landa eerst ook.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:49:03 #272
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180425076
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:48 schreef Mani89 het volgende:
Alles weer gemist. Wie is er de sjaak jongens?
LottoNL-Jumbo
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:49:10 #273
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180425079
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:48 schreef Blik het volgende:
Roglic is blijkbaar niet belangrijk genoeg om door te blijven gassen, komt weer bij elkaar
Goh.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:49:41 #274
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180425090
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:49 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Enkel de Roog.
En daarvoor boort Jumbo op kop? Kruijswijk zei nog vol zelfvertrouwen dat de hele ploeg voor hem ging werken en Rogla voor de etappes ging.

Lol.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:49:46 #275
62913 Blik
The one and Only!
pi_180425096
quote:
14s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:48 schreef Pino112 het volgende:
1.09 is het verschil nog.
Nu nog 45 seconden
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:50:18 #276
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180425106
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:49 schreef Mani89 het volgende:

[..]

En daarvoor boort Jumbo op kop? Kruijswijk zei nog vol zelfvertrouwen dat de hele ploeg voor hem ging werken en Rogla voor de etappes ging.

Lol.
Dat geloofde niemand toch? Piti zei ook dat Quintana en Landa de kopmannen waren en zat als enigste in de voorste waaier.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:50:36 #277
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180425113
Die arme Kreddok.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180425118
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:50 schreef Mani89 het volgende:
Die arme Kreddok.
Doet ie zelf. Niets zieligs aan.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:51:23 #279
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180425127
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:50 schreef Mani89 het volgende:
Die arme Kreddok.
Stap toch af, lieve jongen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:52:58 #280
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180425179
lawsoncraddock twitterde op woensdag 11-07-2018 om 20:01:14 This is just crazy... closing in on $40,000 for the @AlkekVelodrome. Another day done @LeTour for me means another $100. Thank you to everyone for contributing! You are changing lives. https://t.co/oRUzsNB3ao https://t.co/iEZK9y7MOt reageer retweet
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:53:12 #281
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180425185
Djumbo heeft het bijna dicht gereden.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:55:31 #282
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180425250
ploegleider-zeeman-kan-het-niet-bevatten-715x408.jpg
pi_180425251
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:48 schreef Blik het volgende:
Roglic is blijkbaar niet belangrijk genoeg om door te blijven gassen, komt weer bij elkaar
Ja wat heeft Quick-Step daar aan? Niks. Zonde van de energie.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:55:52 #284
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180425263
Missie volbracht.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:56:35 #285
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180425284
Mooi dat ze het in ieder geval proberen.
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:56:45 #286
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180425289
Jumbogoden _O_
leuk
pi_180425308
quote:
DE ARCHITECT
pi_180425327
5b475e4d2d3bf-lotto.gif
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:58:09 #290
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180425339
JA JA JA LOTTO DJUMBO JA JA JEE
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180425346
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:57 schreef alpeko het volgende:
Tolhoek verdient een spandoek
aab.jpg
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  donderdag 12 juli 2018 @ 15:58:55 #292
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180425358
Bon, 2 minuutjes voor de koplopers, die gaan het niet volhouden tot de streep...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180425387
Man op de NOS-motor: 'is dat Dumoulin of Geschke?'

Ze lijken ook best veel op elkaar qua postuur en gezicht
  donderdag 12 juli 2018 @ 16:00:10 #294
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180425390
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:57 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
:D _O_
  donderdag 12 juli 2018 @ 16:00:52 #295
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180425414
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 16:00 schreef Rudicio het volgende:
Man op de NOS-motor: 'is dat Dumoulin of Geschke?'

Ze lijken ook best veel op elkaar qua postuur en gezicht
_O- _O-
  donderdag 12 juli 2018 @ 16:02:05 #296
351614 ijs_beer
IJskoud de lekkerste.
pi_180425444
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 15:57 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
Die ploeg mist een type Jan Raas. Gezapig zooitje. :')
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  donderdag 12 juli 2018 @ 16:03:29 #297
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180425465
Man man man :')
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  donderdag 12 juli 2018 @ 16:03:32 #298
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180425467
Rogla weer :')
  donderdag 12 juli 2018 @ 16:03:34 #299
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180425468
Dit is tot nu toe niet echt de dag van Primoz.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180425472
Roglic rijdt op een vluchtheuvel. Typisch.
  donderdag 12 juli 2018 @ 16:04:02 #301
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180425478
Rogla, jongen toch.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')