FOK!forum / Tour de France 2018 / [Etappe 5] Lorient - Quimper #2 Bling kotst.
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 14:06
Etappe 5: Lorient - Quimper, 204,5 km

Ook tijdens dag vier van de Tour werden we niet verwend. Dat viel ook niet te verwachten, met zo'n parcours kan het ook niet anders dan bijzonder matig worden. Alleen met een beetje wind had het leuk kunnen worden, maar op de belangrijke stroken stond de wind tegen of was er überhaupt geen wind, waardoor er niets gebeurde. Dan weet je dat het een vreselijke etappe gaat worden, tenzij er wordt gevallen. En gevallen werd er. Waarschijnlijk hadden er weer een paar aan de tramodol gezeten, want op een kilometer of 50 van de streep reden er een aantal vol de sloot in. Geen paniek in het peloton, er werd rustig op de gevallen jongens gewacht. Daardoor groeide de voorsprong van de koplopers wel weer en dat zorgde uiteindelijk toch nog voor een beetje spanning, omdat de jongens vooraan zich goed hadden weten te sparen, waardoor ze aan het eind van de rit nog een beetje konden versnellen. Aangezien er in het peloton niet echt hard werd gewerkt liep de voorsprong niet snel terug en zag het er even goed uit. Maar als puntje bij paaltje komt gaan andere ploegen toch samen met Quick Step rijden en komt alles nog goed voor de sprinters, al sneuvelde de kopgroep met onder meer de bijzonder arrogante Guillaume van Keirsbulck pas in de laatste kilometer. Een paar kilometer daarvoor was er dan nog een valpartij, waar Axel Domont en Tiesj Benoot de grootste slachtoffers van waren. Bardet is daardoor een ploeggenot kwijt en Benoot verloor dan weer wat bloed. In de massasprint leek Greipel even zichzelf hervonden te hebben. Zijn jaar is nog niet echt goed, maar nu leek hij als de brandweer te gaan. Gaviria werd weer eens perfect afgezet door Richeze, maar Greipel snelde hem voorbij. Dat was alleen toch niets te vroeg en Gaviria wist hem nog te remonteren. Ook Sagan kwam nog in de buurt, maar de Colombiaan liet zien ongenaakbaar te zijn. Zijn tweede overwinning in vier dagen, het wordt de Kittel van dit jaar. Kittel zelf bakte er overigens weer niet veel van en ook Groenewegen liet het weer afweten. Zijn ploeg leverde slecht werk, onder meer door betrokken te zijn bij iedere valpartij van de dag en op een kilometer van de streep zat hij al alleen. Hij moest zichzelf dus vooraan handhaven in de laatste meters en dat kan hij niet. Dus werd het weer niets. Het verschil met Quick Step is gigantisch. Jan Boven krijgt nu een aantal dagen de tijd om een nieuw droomplan te bedenken, want we gaan twee dagen de heuvels in. Geen ritten voor de echte sprinters, al kunnen enkele sterk klimmende sprinters tijdens deze vijfde rit nog wel overleven.

2dqrhmr.jpg
4decf

De eerste rit die daadwerkelijk lijkt op een rit gaat van start in Lorient. Dit is een havenstad met 50.000 inwoners in het zuiden van Bretagne, in het departement Morbihan. Lorient is altijd een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk geweest en dat is tegenwoordig nog steeds zo. Blijkbaar hebben ze hier de grootste vloot aan vissersboten. 130 boten, goed voor 3000 banen. Ze kunnen hier dus aardig vissen, maar dat is niet het enige waar men zich in Lorient in heeft gespecialiseerd. De marine zit hier ook, daarom werd er tijdens de Tweede Wereldoorlog hard gevochten in deze stad. Dat had tot gevolg dat een groot deel van Lorient veranderde in een puinhoop, maar ze hebben het grotendeels weer netjes opgebouwd. Tegenwoordig komen we in de haven van Lorient de Franse equivalent van de Navy SEALs tegen en dan hebben ze hier ook nog eens een oude basis voor duikboten liggen. Verder zou je Lorient kunnen kennen van het voetbal. Heel groot is de stad niet, maar ze hebben het toch voor elkaar gekregen om een aantal jaar achter elkaar in de Ligue 1 te spelen. Tegenwoordig Ligue 2, maar ook dat is geen schande. Zoals zoveel steden in deze regio is ook Lorient een sportieve stad. Het is daarom geen toeval dat de Tour hier al meer dan tien keer is geweest. De laatste aankomst dateert evenwel van 2006, toen Sylvain Calzati een vlucht succesvol wist af te ronden. Laatste vertrek vanuit Lorient dateert van 2011. Die rit zou aankomen boven op Mur de Bretagne. Die aankomst krijgen we dit jaar ook, maar dat zal pas tijdens de volgende rit zijn. Andere oud-winnaars in Lorient zijn onder meer Santiago Botero en Jens Heppner. De rit start in het niet zo pittoreske centrum van de stad, redelijk ver van de haven.

Lorient.jpg

Tijdens de neutralisatie rijden de renners een rondje door Lorient, pas buiten de stad begint de wedstrijd echt. Nadat de koers door Ploemeur rijdt gaat het in één rechte lijn verder richting de kust. Na drie kilometer fietsen zien de renners de zee in het kustplaatsje Le Fort Bloqué en vervolgens fietsen ze vier kilometer langs het strand richting Guidel Plages. Hierna verlaten ze weer even de kust en wordt er over wat smallere wegen gereden tussen de Franse akkers door. Na 12 kilometer rijden de renners over de rivier Laïta en hier verlaten ze het departement Morbihan, om vervolgens de Finistère binnen te rijden. In de Finestère gaat het meteen een paar meter omhoog, maar verder is dit gedeelte van de etappe zo goed als vlak. Over grotendeels rechte en brede wegen rijden de renners door wat dorpjes, zoals Clohars-Carnoët en Riec-sur-Bélon. We bevinden ons nog steeds op het platteland en komen dus vooral veel boerderijen en akkers tegen, al is de kust ook nooit ver weg. Na 33 kilometer rijden de renners dan weer door het enorm pittoreske en vooral heel erg toeristische Pont-Aven. Het ligt niet direct aan de kust, maar wel aan een inham en daardoor hebben ze er een klein haventje. Na Pont-Aven gaat het een aantal kilometer zo goed als rechtdoor, tot we de kust echt weer bereiken in Concarneau, na 49 kilometer. Deze weg loopt een beetje op en af, maar het echte klimwerk laat nog even op zich wachten. Tussen deze twee plaatsen rijden de coureurs ook nog even door Trégunc, waarna ze op de weg richting Concarneau nog een aantal rotondes tegenkomen. In Concarneau zelf kiezen we voor de toeristische route en fietsen we over de boulevard langs de zee. Nu is het ook wel makkelijk om hier een toeristische route te nemen, want het is een best mooi plaatsje. Concarneau is overigens de geboorteplaats van de Giroud van 1998, Stéphane Guivarc'h.

299712c67f3c4d9daea5efa4d38403a2c30ae799a5987954e5dfd0b076392cba.jpg

Voorbij Concarneau blijft het nog een tijdje vlak. Na een paar kilometer verlaten we de kuststreek weer en gaan we de binnenlanden van Bretagne opzoeken. We wegen hier zijn niet altijd even breed, zeker niet als de organisatie moeite doet om de smalst mogelijke wegen op te zoeken. Het kan hier dus al wat nerveuzer worden, aangezien we heel wat kilometers af gaan werken over ietwat bochtigere en smallere wegen door een groen landschap. Na 64 kilometer rijden de renners door Saint-Yvi en hierna wordt de weg nog eens wat smaller, bovendien gaat het anderhalve kilometer omhoog aan een procent of vijf. Vast een voorproefje op de rest van de rit. Richting het volgende dorp, Elliant, gaat het even kort naar beneden over een bochtige weg, maar een paar kilometer buiten Elliant worden de wegen weer wat rechter. Een kilometer of drie over hele smalle en bochtige wegen, om vervolgens vier kilometer rechtdoor te fietsen richting het dorpje Tourch. In Tourch slaan de renners linksaf en daarna wordt de weg weer echt breed en gaat het lang rechtdoor tot Coray, waar we na 81 kilometer passeren. Richting en voorbij Coray loopt de weg af en toe een beetje vals plat omhoog, maar ook dat mag nog steeds geen naam hebben. Na Coray loopt de brede weg meer dan 10 kilometer zo goed als rechtdoor richting Roudouallec, waar de tussensprint van de dag komt na 92,5 kilometer. In dit kleine dorpje van 700 inwoners rijden we weer even een paar meter door Morbihan, maar in het dorp zelf slaan de renners linksaf en komen ze al snel weer in de Finistère terecht. Het écht heuvelachtige deel van de rit staat dan bijna op het punt van beginnen.

MG_2733C1-1024x682.jpg?resize=1024%2C682&ssl=1

Buiten Roudouallec rijden we richting een heuvelruggetje waar we in korte tijd drie keer achter elkaar over gaan fietsen. Het gaat dus een paar keer redelijk stevig op en af en dat begint voorzichtig na de tussensprint. Een klimmetje van iets meer dan een kilometer aan 6% gemiddeld, om de benen vast even te testen. Op de top van dit klimmetje bevinden de renners zich op een plateau waar ze het drie kilometer vlak is, voor er een korte afdaling richting Saint-Goazec volgt. De weg is niet al te breed en er liggen wat bochten in het parcours, dus het is zaak om hier goed bij de les te zijn. Eenmaal beneden in Saint-Goazec begint bijna de eerste klim van de dag waar een puntje voor de bergtrui te verdienen valt. Vlak voor Saint-Goazec gaat het ook nog even kort omhoog, maar het echte werk begint een halve kilometer buiten het dorpje. De renners beklimmen dan de Côte de Kaliforn, een klimmetje van 1,7 kilometer aan 7% gemiddeld. Redelijk pittig klimmetje dus, dwars door een bos. Na de top gaat het kort naar beneden over een smalle weg door het boerengehucht Californ. Al snel vlakt het weer af en volgt er buiten Californ nog een uitloper van meer dan een halve kilometer omhoog. Daarna volgt er een wat langere afdaling over een smalle en bochtige weg. Het is dan even vlak, een klein knikje omhoog, weer een knikje naar beneden en dan begint de Côte de Trimen, een klimmetje van de vierde categorie met een lengte van 1,6 kilometer en een gemiddeld stijgingspercentage van 5,6%. Net wat minder lastig dan het vorige klimmetje. De top volgt na 113 kilometer, op 90 kilometer van de streep. Het zal nu drie kilometer vlak zijn, waarna het drie kilometer naar beneden gaat over een brede weg zonder lastige bochten, op weg naar Châteauneuf-du-Faou. Na 121 kilometer koers rijden de renners door dit oude dorpje, gelegen aan de Aulne.

fae54f671bf51150006dc93e565e.jpg

Richting Châteauneuf liep de weg al een beetje op en af, en in het dorp zelf gaat het ook best nog wel een beetje omhoog. Zo'n etappe is het vandaag, er is weinig vlak werk bij. Ondanks dat gegeven bevinden we ons nu wel in een moment van relatieve rust. Buiten Châteauneuf volgen we de oevers van de Aulne en gaat hier vooral licht dalend naar beneden. De omgeving is groen en de wegen zijn breed, even tijd voor een adempauze. Die adempauze duurt niet heel lang, want iets meer dan vijf kilometer na Châteauneuf verlaten we deze brede weg weer, slaan we rechtsaf en gaan we één kilometer bergop rijden, aan een procentje of vijf gemiddeld. Smal weggetje, het lijkt stiekem wel een beetje op de Amstel Gold Race. Bij de organisatie willen ze het eerder vergelijken met de Belgische klassiekers, maar ik denk dat ze dan in de veronderstelling leven dat Limburg geannexeerd is door de Belgen. Het is echt de AGR, met de smalle weggetjes door een groene omgeving met ook de nodige akkers, het vele draaien en keren en ook met name de lengte van de klimmetjes. Veel lang spul zit er niet tussen. Na het klimmetje van één kilometer is het een kilometer of twee vlak, voor het volgende klimmetje van 1,2 kilometer volgt. Dit is een pittig ding aan een procentje of zeven gemiddeld. Vervolgens rijden we door het dorpje Lennon, waarna het weer even wat rustiger wordt. Drie kilometer in licht dalende lijn, waarna het twee kilometer een beetje vals plat omhoog gaat richting het dorpje Gouézec, waar ze beschikken over een aantal hunebedden, gruwelijk. In Gouézec zelf, na 138 kilometer, is er geen vals plat meer. Het gaat meteen 1,9 kilometer omhoog aan 6,6% gemiddeld. Deze weg brengt ons naar de top van de Côte de la Roche du Feu, een klimmetje van de derde categorie, om een of andere reden. Na deze klim gaat het een aantal kilometer naar beneden zonder al te veel lastige punten, waarna men door Les Trois Fontaines rijdt, waar een fraaie kerk staat. Het gaat nu weer twee kilometer voorzichtig naar boven, waarna er een afdaling van een kilometer of zeven volgt, richting Châteaulin. Een afdaling over een brede weg zonder echt lastige bochten.

Bretagne_Finistere_Chateaulin_tango7174.jpg

Na 155 kilometer zijn we dan weer terug aan de oevers van de Aulne, in het niet onaardige Châteaulin. Nog een kilometer of 50 tot de finish en in die kilometers gaat er genoeg gebeuren. Châteaulin is overigens de stad waar een Franse semi-klassieker wordt georganiseerd, Boucles de l'Aulne. Deze wedstrijd was vooral vroeger heel populair en is nog wel eens gewonnen door Eddy Merckx, Joop Zoetemelk, Bernard Hinault en Roger De Vlaeminck. Alleen maar toppers dus. Heden ten dage wordt de wedstrijd nog steeds georganiseerd en gaat de winst ook naar echte toppers. Kevin Le Cunff bijvoorbeeld, een van de grootste lolbroeken van het jaar tot nu toe. Een paar maanden geleden had nog niemand van 'm gehoord, maar in mei reed de 30-jarige Le Cunff die pas voor het tweede jaar actief is bij een continentale ploeg toch maar mooi jongens als Vichot en Guillaume Martin op een hoop. Talentje voor de toekomst, in de gaten houden. Boucles de l'Aulne is geen vlakke wedstrijd en dat gaan de renners nu ook merken. Buiten Châteaulin beginnen we meteen aan de scherprechter van die koers, Côte de Menez Quelerc'h. Een typisch Bretonse naam, vraag me niet waar het op slaat. Vraag me wel hoe lastig deze klim is. Drie kilometer lang, 6,2% gemiddeld. De eerste klim van deze Tour die echt ergens op lijkt. Zo serieus dat ze er zelfs speciaal een kaartje voor in elkaar hebben gedraaid bij de organisatie. Daarom kan ik jullie vertellen dat de klim makkelijk begint met een kilometer aan 3%, maar dat er daarna een kilometer aan 7% volgt. Die kilometer wordt dan weer overtroffen door een halve kilometer aan bijna 11%, waarna het richting de top afzwakt richting 6%. Serieus klimmetje dus. Geen al te brede weg trouwens, en dan is het asfalt er ook nog eens slecht aan toe. Le Cunff ging zo hard dat er nu gaten in de weg zitten. Op 45 kilometer van de finish komen we boven op deze klim.

380e3
kevin-le-cunff-photo-nicolas-creach_3964852.jpg

Na deze klim met de onmogelijke naam volgen we nog even wat langer het parcours van Boucles de l'Aulne. Over smalle plattelandswegen, tussen de koeien en de strobalen door, slingeren we ons door de Bretonse heuvels. Het gaat iets meer dan twee kilometer licht naar beneden, waarna het weer een kilometer omhoog gaat aan ongeveer zes procent. Na dit klimmetje is het even twee kilometer vlak, waarna er over een brede weg licht wordt gedaald richting Cast. In Cast bevinden we ons ineens op het terrein van een andere Franse wedstrijd, de Tour du Finistère. Deze wedstrijd bestaat wat minder lang dan Boucles de l'Aulne en heeft daarom een wat minder imponerende erelijst, maar het is wel een lastige koers. En dat gaan de renners in de komende kilometers wel merken. Van Cast fietst het peloton over voor sommige coureurs bekende wegen richting Kergoat en in dit stuk van zes kilometer, dat grotendeels rechtdoor gaat, zitten twee korte klimmetjes. Het eerste klimmetje is heel kort en stelt niet voor, maar richting Kergoat gaat het wat serieuzer omhoog. Iets meer dan een kilometer aan 4%, nog steeds niet heel erg lastig maar we hebben ondertussen al de nodige klimmetjes gehad, dus alles begint te tellen. In Kergoat is er een bocht naar rechts en daarna fietst men over wat smallere wegen weer verder. Het is bochtig, maar wel zo goed als vlak. Dat blijft ook zo tot de renners na 179 kilometer door het dorpje Locronan rijden. Hier ligt de voet van een van de klimmetjes uit de Tour du Finistère, Côte de la Montagne de Locronan. Deze klim met de pakkende naam is 2,2 kilometer lang en 5,9% gemiddeld. Listig klimmetje, met enkele zwaardere stroken tussendoor. Smalle weg ook weer, en weer een klimmetje van de derde categorie. Na 181 kilometer, op 23,5 kilometer van de streep, komen de renners boven. Locronan is overigens best een mooi dorpje. Kan je prima even een middagje op een terrasje hangen als je toch in de buurt bent.

Locronan-01.jpg

We blijven de route van de Tour du Finistère volgen en zodoende volgt er na de klim een korte afdaling van drie kilometer over een smalle weg, zonder veel lastige bochten. Alleen aan het eind van deze afdaling ligt er een rotonde in het parcours, waar wel even goed gestuurd worden. Daarna gaat het een aantal kilometer rechtdoor over een brede en vlakke weg richting Plogonnec en voorbij dit dorpje. Op nog een rotonde na komen de renners even een aantal kilometer niks tegen. Na drie kilometer vlakke wegen rijden de renners door het dorp Le Croëzou en hier slaan ze bij een rotonde rechtsaf, daarna meteen linksaf en dan loopt het weer eens een kilometer omhoog, ditmaal aan een procent of drie gemiddeld. Na dit klimmetje gaat het vier kilometer naar beneden over een iets bredere weg, richting de bonussprint van de dag. Afdaling stelt geen reet voor, het wordt interessanter als het peloton aan het eind van deze afdaling linksaf slaat, richting een bijzonder smalle weg. Deze weg loopt meteen omhoog. Er gaat geklommen worden richting La Lorette. 700 meter aan 9%, jawel. Smal weggetje, door een bos en even verderop een bocht naar links waarna de weg wat breder wordt en er wat huizen langs de kant van de weg verschijnen. Tot nu toe hebben we weinig aan deze bonussprintjes gehad, maar aangezien de top van dit klimmetje en dus de meet van de sprint op 12 kilometer van de streep ligt kan er nu voor de verandering wel een keer iets gebeuren. Op de top van dit klimmetje komen we trouwens ook nog een spuuglelijk kapelletje tegen, lekker man.

a4b33
lorette-01.jpg

Nouja, nog 12 kilometer te gaan dus. En ook in die slotkilometers volgen we het parcours van de Tour du Finistère, want ctrl+c ctrl+v is wel zo handig als je een luie parcoursbouwer bent. Niet dat we moeten klagen, want als ie het zelf had mogen bedenken was het waarschijnlijk helemaal vlak geweest. Het is al een hele verrassing dat ze die smalle wegen hier op durven te zoeken. Na de bonussprint rijden we nog twee kilometer verder over deze smalle wegen, terwijl het een beetje op en af gaat. Daarna komen we uit op de doorgaande weg richting Quimper, waar we ons eerder al op bevonden, alleen namen we dus even de toeristische route. Deze doorgaande weg volgen we drie kilometer, tot op zes kilometer van de streep. In deze drie kilometer gaat het vooral naar beneden, maar omdat de weg behoorlijk breed is mag dat verder geen problemen opleveren. Op zes kilometer van de streep volgt er dan een scherpe bocht naar rechts. Richting deze bocht loopt de weg één kilometer omhoog aan zes procent. Na de bocht is het een aantal kilometer licht glooiend, maar in vergelijking met alles wat we eerder hebben gehad behoorlijk vlak. Op vier kilometer van de streep volgt er een korte afdaling, met een paar snelle bochten. Tot drie kilometer van de streep gaat het behoorlijk stevig naar beneden, daarna daalt het licht verder tot op twee kilometer van de streep. Vlak daarvoor ligt er nog een rotonde in het parcours, waar de renners naar rechts gaan. Ze rijden onder een viaduct door, waar het even aantal meter vlak is. Na dit viaduct ligt er een nieuwe rotonde op de renners te wachten en hier gaan ze meteen links, waarna de weg een aantal meter vals plat omhoog loopt. Hierna vlakt het weer even af, tot de renners op iets meer van de streep een rotonde tegenkomen. Hier moeten ze een lastige bocht naar rechts maken, waarna er een korte duik naar beneden volgt. Ze rijden onder de boog van de laatste kilometer door en dan begint de slotklim. De Côte de Stang Bihan, één kilometer aan 4,8% gemiddeld. Een klim die niet bijzonder lastig is, maar wel nog behoorlijk bochtig. Een scherpe bocht naar links, een lopende bocht naar rechts en dan op 300 meter van de streep nog een scherpe naar links. Dan ligt de finish op een brede weg tussen het lokale conferentiecentrum en de sportvelden in. Het blijft stijgen tot aan de finish, al zwakt het wel een beetje af. Het lastigste stuk van deze slotkilometer zit aan het begin, zeker ook omdat de weg daar nog wat smaller is.

stage-5-finish-2.jpg?03
30498
27749876068_7db8580765_b.jpg

De finish ligt op de plaats waar Jonathan Hivert namens Direct Energie in april de Tour du Finistère wist te winnen. Hivert was aan het begin van dit seizoen ontzettend aan het schroeien, maar zoals altijd duurt dat bij hem maar even. Hij is nu weer voor de rest van het seizoen MIA en daarom is hij er in de Tour ook niet bij. Romain Bardet werd tweede, hij kent deze aankomst dus. Ook Tejay van Garderen kent deze aankomst, want hij faalde hier weer eens ouderwets. Ging meteen aan het begin van de slotkilometer aan en wilde de hele kilometer op kop rijden, maar dat bleek wat overmoedig. Eeuwige profiteur Hivert zat te lachen in het wiel en gooide er een oppermachtig sprintje uit in de laatste meters. De Tour du Finistère eindigt vaak in een sprintje van een gereduceerde groep. Het is hier wel lastig, maar niet lastig genoeg om echt grote verschillen te maken. In het verleden wonnen mannen als Gerrans, Vachon, Simon, de betreurde Demoitie en Baptiste Planckaert hier. In 2017 ging de overwinning dan weer naar Julien Loubet, die toen aan het schroeien was namens het Franse leger. Dit jaar had hij moeten schroeien voor mijn Baskische vriendin van Euskadi-Murias, maar die klootzak is er gewoon mee gestopt omdat hij geen zin meer had om te fietsen. Pannenkoek. Enfin, de beelden van de Tour du Finistère van dit jaar, voor degene die zich nog een beter beeld wil vormen. Al is de finale in die koers toch nog net een tikje anders wegens het rijden van nog wat lokale rondjes na de eerste passage aan de meet.

1-le-tour-de-france-2018-empruntera-les-routes-du-tour-du_3652290.jpg

Ik zou het bijna vergeten, maar de finish ligt in Quimper. Dit is een stad met 63.000 inwoners in, je zou het niet verwachten, de Finistère. Een stad die niet onbekend is met de Tour. Twee keer eerder kwam er een rit aan. Voor het eerst in 1991, toen ging de overwinning naar de Australiaan Phil Anderson. In 2004 keerde men pas terug, voor een rit van Lamballe (hehe) naar Quimper. Thor Hushovd, de geblokte Noor, ging met de overwinning aan de haal. Of je een emmer leeggooit. Daarna hebben we hier geen aankomst of vertrek meer gehad, het werd dus wel weer eens tijd. Een andere link die Quimper met wielrennen heeft is het feit dat de semi-bekende Laurent Pichon hier is geboren. Hij is momenteel namens de lokale ploeg Fortuneo-Samsic actief in de Tour. Wordt dus een leuke dag voor hem, die kan je wel noteren voor de vlucht van de dag. Tevens is René Leannec in Quimper geboren, de uitvinder van de stethoscoop. Quimper zelf schijnt de meest Bretonse van alle steden te zijn. Een grote manifestatie van Bretonse folklore is het Festival de Cornouaille (Fest-Noz), om en bij de vierde zondag van juli, weet wikipedia mij te melden. De Bretonse naam van de stad, Kemper, betekent samenvloeiing, pik je toch even mee. Het is een behoorlijk oude stad, wat tot gevolg heeft dat er nog wat mooie gebouwen in de stad te vinden zijn. Een paar oude kerken en kathedralen, wat oude stadsmuren en oude vakwerkhuisjes. Niks mis mee eigenlijk.

cathedrale_st_corentin_quimper_66_B_Galeron.jpg

In Quimper wordt het 27 graden. Nog steeds smerig warm, maar net een tikje minder dan de vorige dag. Geen kans op neerslag en waarschijnlijk niet zo gek veel wind. Al zou de wind hier sowieso weinig verschil maken. In Lorient wordt het 26 graden en daar waait het al helemaal niet. Deze rit begint officieus om 12:20. Daarna rijden de renners 20 minuten door Lorient, voor de rit om 12:40 echt begint. Eurosport 2 is meteen van de partij, speciaal voor de mensen met een te duur televisieabonnement en natuurlijk de goden die beschikken over de PLAYER. Voor wie dit alles niet heeft is het wachten tot 14:10, want dan beginnen de NOS en Sporza met de uitzending. Het eerste deel van de rit is het minst boeiend, dus je mist waarschijnlijk niets.

9499573527_969bfc4b1b_b.jpg

De eerste rit die lastig te voorspellen is. De drie vlakke ritten en de ploegentijdrit waren vrij makkelijk te voorspellen en kenden ook een redelijk typisch verloop. Dit is de eerste rit waar er wat meer mogelijkheden zijn. In principe kan een goed klimmende sprinter hier wel mee, dat heeft de Tour du Finistère wel laten zien. In 2004 werd het in Quimper ook gewoon een massasprint, met onder meer McEwen en Zabel, naast Hushovd natuurlijk. Die rit was wel minder lastig, dus in dit geval hoeven we waarschijnlijk geen rekening te houden met een sprint van 100 man. De groep zal kleiner zijn. Er bestaat ook een kleine kans dat de vlucht van de dag het gaat redden, maar aangezien we nog in de eerste week van de Tour zitten verwacht ik toch wat we een soort van uitgedunde sprint krijgen. Er zijn een aantal sprinters aanwezig die het niet helemaal van de vlakke sprints moeten hebben en juist baat hebben bij deze wat lastigere ritten. De sprinters die ook vooraan rijden tijdens de klassiekers. Die jongens gaan we noteren voor deze rit. Met mannen als Gaviria en Groenewegen hoeven we waarschijnlijk minder rekening te houden, om nog maar te zwijgen over figuren als Kittel en Cavendish. Voor de categorie Alaphilippe en Valverde is dit dan juist weer iets te makkelijk misschien, zij kunnen hun pijlen beter richting op Mur de Bretagne.
1. Sagan. De te kloppen man op deze aankomst. Heeft z'n eerste rit al binnen en dat was eigenlijk een etappe die hem minder lag dan deze rit. Dit ligt hem perfect. Als hij in de vlakke sprints kan winnen en het Gaviria moeilijk kan maken, dan is hij op zo'n aankomst moeilijk te kloppen. Het zal zaak zijn voor de rest om een poging te doen hem eerder te lossen, maar dat is geen sinecure. Als hij niet lost, wint hij. Alsjeblieft, een open deur.
2. Matthews. Die is hier eigenlijk om Dumoulin te helpen, maar zo'n rit als deze kan hij niet laten schieten. Ook behoorlijk ideaal voor hem. Dit soort koersen met een aantal van die korte klimmetjes kan hij prima aan. Zo'n aankomst is natuurlijk ook geen enkel probleem. Wel al een keer op z'n muil gegaan, maar daar lijkt hij niet heel veel last van te hebben. Gaat meedoen voor de overwinning.
3. Colbrelli. Sonny was een beetje zoek tijdens de vorige rit, maar dat kan met de valpartij aan het eind van de rit te maken hebben gehad. Maakt niet uit, nieuwe dag nieuwe kans. En dit is een kans. Als liefhebber van wedstrijden als de Brabantse Pijl en de Amstel Gold Race zal dit hem ook moeten aanspreken.
4. Van Avermaet. Zal zijn gele trui willen verdedigen en dat kan op deze aankomst prima. Al heb ik eigenlijk geen idee of zijn benen echt goed zijn, die gele trui lijkt meer gebaseerd te zijn op toeval en het negeren van wat teamorders. Op basis van zijn jaar tot nu toe denk ik niet dat hij het Sagan erg moeilijk kan maken.
5. Pasqualon. Ik kan natuurlijk wel voor de veilige keuze gaan en gewoon Alaphilippe noemen, maar ik heb zin om gek te doen. Pasqualon is een jongen van Wanty die pas op latere leeftijd heeft ontdekt dat hij kan fietsen. Dit jaar is hij bijna niet te stoppen, zo won hij twee ritten in de Ronde van Luxemburg en het eindklassement. En die ritten in Luxemburg zijn wel vergelijkbaar met dit werk. Paar heuveltjes onderweg en dan een hellende aankomst. Dan moet dit ook wel lukken. Werd dit jaar ook al zesde in Boucles de l'Aulne en kent dus een deel van de omgeving. Voorts krijgt hij het voor elkaar om zesde te worden in een vlakke sprint, terwijl dat minder zijn ding is. De benen zijn goed. En Hilario zag dat het goed was.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 14:06
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:05 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Er post hier maar 1 TLJ fanboy.
Stuurt Rahim dreigmails?!??
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 14:07
Pietertje heb afgezien.

ba8b336eae.jpg
de_boswachterwoensdag 11 juli 2018 @ 14:07
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:02 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

9 profzeges dit jaar. Alleen de Tour loopt nog voor geen meter tot nu toe.
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:04 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Laten we niet doen alsof die mongolenritten in Scandinavie iets van waarde hebben.
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 14:07
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:06 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Stuurt Rahim dreigmails?!??
Ik kan het mij niet voorstellen, in Rahim zijn hoofd is het altijd Sesamstraat.
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 14:07
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:07 schreef Mani89 het volgende:
Pietertje heb afgezien.

[ afbeelding ]
En gelijk gearresteerd ;(
de_boswachterwoensdag 11 juli 2018 @ 14:07
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:07 schreef Mani89 het volgende:
Pietertje heb afgezien.

[ afbeelding ]
Maar geniet wel van een prachtig uitzicht.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 14:07
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:07 schreef Mani89 het volgende:
Pietertje heb afgezien.

[ afbeelding ]
Daar heb ik vijf jaar geleden gewandeld, leuk hé?
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 14:08
Kijk em stoempen. _O-

maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 14:09
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:08 schreef Mani89 het volgende:
Kijk em stoempen. _O-

_O_ _O-
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 14:09
Eerste overwinning voor Roompotgoden dit jaar. Mocht even duren.

Stephan zit te rukken in zijn camper, staat nog niets op :(
skysherrifwoensdag 11 juli 2018 @ 14:09
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:08 schreef Mani89 het volgende:
Kijk em stoempen. _O-

RigidUglyHare-size_restricted.gif
DecoAorestewoensdag 11 juli 2018 @ 14:09
quote:
3s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:07 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

[..]

Misschien niet. Maar in Dubai, Parijs-Nice, en in mindere mate Algarve en Slovenië was de concurrentie niet mis.
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 14:10
2481ff55a7.png
Mykonoswoensdag 11 juli 2018 @ 14:10
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:09 schreef Frozen-assassin het volgende:
Eerste overwinning voor Roompotgoden dit jaar. Mocht even duren.

Stephan zit te rukken in zijn camper, staat nog niets op :(
Maar om terug te komen op de vergelijking van het vorige deel: Sport Vlaanderen heeft pas een overwinning dit jaar in een 2.2 koers, dus dat is ook wel mager.
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 14:10
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:09 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Misschien niet. Maar in Dubai, Parijs-Nice, en in mindere mate Algarve en Slovenië was de concurrentie niet mis.
Kuurne-Brussel-Kuurne vind ik anders een uitstekende koers hoor
skysherrifwoensdag 11 juli 2018 @ 14:10
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:09 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Misschien niet. Maar in Dubai, Parijs-Nice, en in mindere mate Algarve en Slovenië was de concurrentie niet mis.
Groenewegen is dan ook wel prima qua snelheid, maar die positionering wederom.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:11
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:10 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Maar om terug te komen op de vergelijking van het vorige deel: Sport Vlaanderen heeft pas een overwinning dit jaar in een 2.2 koers, dus dat is ook wel mager.
De apotheek van Walter Planckaert schrijft niets meer voor.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 14:11
Renaat zwijgt over het drama van Sint Petersburg.
DecoAorestewoensdag 11 juli 2018 @ 14:11
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:10 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Kuurne-Brussel-Kuurne vind ik anders een uitstekende koers hoor
Die ook nog ja.
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 14:12
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De apotheek van Walter Planckaert schrijft niets meer voor.
0ef72d12b5.png
:')
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 14:12
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:12 schreef Mani89 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:')
Ricco heeft vast nog wat liggen in zijn kofferbak. Misschien even een belletje plegen
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 14:12
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:11 schreef Masterminded het volgende:
Renaat zwijgt over het drama van Sint Petersburg.
Sjoerd Mossou vergeleek dit toernooi voor België met NL 74.(lol)
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 14:13
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:12 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Sjoerd Mossou vergeleek dit toernooi voor België met NL 74.(lol)
Speelt België totaalvoetbal?
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 14:13
MadiotGod.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:13
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:12 schreef Mani89 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:')
Dit is ongetwijfeld Tom van Lolbroek.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 14:13
Mad.
Ascorbinezuurwoensdag 11 juli 2018 @ 14:14
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:11 schreef Masterminded het volgende:
Renaat zwijgt over het drama van Sint Petersburg.
hij heeft het er zwaar mee
wielerman twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:36:04 Geniepige spelletjes van les Bleus, die anti-voetbal uitstralen. Mbappe karikatuur van fairplay. Anti-vedette! Spijtig om er zo uit te gaan @BelRedDevils Proficiat voor toptornooi! #RedTogether🇧🇪 reageer retweet
IbanMayowoensdag 11 juli 2018 @ 14:14
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:14 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

hij heeft het er zwaar mee
wielerman twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:36:04 Geniepige spelletjes van les Bleus, die anti-voetbal uitstralen. Mbappe karikatuur van fairplay. Anti-vedette! Spijtig om er zo uit te gaan @BelRedDevils Proficiat voor toptornooi! #RedTogether🇧🇪 reageer retweet
Hahaha, sow. Renaat laat zich even kennen
Mykonoswoensdag 11 juli 2018 @ 14:15
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:14 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

hij heeft het er zwaar mee
wielerman twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:36:04 Geniepige spelletjes van les Bleus, die anti-voetbal uitstralen. Mbappe karikatuur van fairplay. Anti-vedette! Spijtig om er zo uit te gaan @BelRedDevils Proficiat voor toptornooi! #RedTogether🇧🇪 reageer retweet
Die actie waar Mbappé geel voor kreeg op het eind was dan ook bijzonder kinderachtig.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 14:15
Wow, Renaat is ziedend.
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 14:15
quote:
11s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:13 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Speelt België totaalvoetbal?
Eén van de meest eervolle verliezers ooit, bla bla bla.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:15
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:14 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

hij heeft het er zwaar mee
wielerman twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:36:04 Geniepige spelletjes van les Bleus, die anti-voetbal uitstralen. Mbappe karikatuur van fairplay. Anti-vedette! Spijtig om er zo uit te gaan @BelRedDevils Proficiat voor toptornooi! #RedTogether🇧🇪 reageer retweet
Hahaha, zo boos zijn op Mbappe. _O-

Wat hij in de blessuretijd deed was niet zo netjes, maar verder speelde hij echt een gruwelijk goede wedstrijd. Dat Jantje Vertonghen hem trouwens nog op z'n achterhoofd slaat hoor je Renaat vast ook niet over.

Lekker man.
LekkerWeertjewoensdag 11 juli 2018 @ 14:15
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:10 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Maar om terug te komen op de vergelijking van het vorige deel: Sport Vlaanderen heeft pas een overwinning dit jaar in een 2.2 koers, dus dat is ook wel mager.
Het heet dan ook geen Topsport Vlaanderen meer. ;)
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 14:15
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:14 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

hij heeft het er zwaar mee
wielerman twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:36:04 Geniepige spelletjes van les Bleus, die anti-voetbal uitstralen. Mbappe karikatuur van fairplay. Anti-vedette! Spijtig om er zo uit te gaan @BelRedDevils Proficiat voor toptornooi! #RedTogether🇧🇪 reageer retweet
Genot.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 14:15
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hahaha, zo boos zijn op Mbappe. _O-

Wat hij in de blessuretijd deed was niet zo netjes, maar verder speelde hij echt een gruwelijk goede wedstrijd. Dat Jantje Vertonghen hem trouwens nog op z'n achterhoofd slaat hoor je Renaat vast ook niet over.

Lekker man.
MPeetroons twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:09:13 #FRABEL VUILE KUTFRANSE, samen met de scheidsrechter heb je met veel geluk gewonnen van ons. het wk tijdrekken en komedie spelen win je in ieder geval al met glans 🇫🇷🖕🏻🖕🏻 en mbappe jonge vuile bleitende antivoetbal strandjanet da ge zijt. Zie ma dak u ni tegenkom reageer retweet
Dale__Cooperwoensdag 11 juli 2018 @ 14:16
Het was gewoon teringdom van Vertonghen.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:16
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:15 schreef Masterminded het volgende:

[..]

MPeetroons twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:09:13 #FRABEL VUILE KUTFRANSE, samen met de scheidsrechter heb je met veel geluk gewonnen van ons. het wk tijdrekken en komedie spelen win je in ieder geval al met glans 🇫🇷🖕🏻🖕🏻 en mbappe jonge vuile bleitende antivoetbal strandjanet da ge zijt. Zie ma dak u ni tegenkom reageer retweet
Twitter is een soort van open gesticht.

Strandjanet _O_
Mykonoswoensdag 11 juli 2018 @ 14:17
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:15 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Het heet dan ook geen Topsport Vlaanderen meer. ;)
Das waar :D

Daarom wint Roompot misschien zo weinig, want je kansen in de loterij zijn meestal niet zo goed.
DecoAorestewoensdag 11 juli 2018 @ 14:17
Wat is nou weer een strandjanet :D

Heerlijk taaltje.
Slobeendwoensdag 11 juli 2018 @ 14:17
Maar ik heb gisteren weer oprecht genoten van Hazard en De Bruyne hoor.
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 14:17
Jullie zijn ook strandjanet.
Ascorbinezuurwoensdag 11 juli 2018 @ 14:18
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Twitter is een soort van open gesticht.

Strandjanet _O_
Strandjanet:
verwijfd manspersoon, (fig.) een watje, een doetje (en in die zin zogezegd genen echte vent)

< strand + Jeannette (vrouwelijke voornaam)

Het voorkomen: gouden juwelen, de knoppen van zijn hemd open tot halfweg zijn behaarde borst en witte sokken in klassieke schoenen of mocassins.

Greet vindt dat haar man een echte strandjanet geworden is. Hij kokketeert met zijn voorkomen als nooit te voren.

Hij durft zelfs niet op dat plat dak lopen, de strandjanet.

_O_
Koffieplanterwoensdag 11 juli 2018 @ 14:18
Ik gun Antoine en Lucas een wereldtitel.
Van_Poppelwoensdag 11 juli 2018 @ 14:18
D&D zijn live *O*
DecoAorestewoensdag 11 juli 2018 @ 14:18
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:17 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Das waar :D

Daarom wint Roompot misschien zo weinig, want je kansen in de loterij zijn meestal niet zo goed.
Lotto-Jumbo en Lotto-Soudal vinden dit niet leuk.
skysherrifwoensdag 11 juli 2018 @ 14:18
Mbappe bewezen strandjanet.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:18
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:17 schreef Slobeend het volgende:
Maar ik heb gisteren weer oprecht genoten van Hazard en De Bruyne hoor.
Ik heb genoten van Dembele, Witsel en Fellaini. Groot, sterk, balverlies.
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 14:19
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:17 schreef Slobeend het volgende:
Maar ik heb gisteren weer oprecht genoten van Hazard en De Bruyne hoor.
De Bruyne was ontzettend matig.
Slobeendwoensdag 11 juli 2018 @ 14:21
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:19 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

De Bruyne was ontzettend matig.
Vond ik wel meevallen. Je ziet in elke actie z’n klasse. Al zijn voorzetten zijn ook gewoon goed, itt die van Chadli :').
Slobeendwoensdag 11 juli 2018 @ 14:21
Maar ontopic!
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:21
\
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:21 schreef Slobeend het volgende:
Maar ontopic!
Dat bepaal jij niet.
LekkerWeertjewoensdag 11 juli 2018 @ 14:22
Wat rijdt die Gesbert een strandjanettenverzet trouwens.
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 14:22
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:21 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Vond ik wel meevallen. Je ziet in elke actie z’n klasse. Al zijn voorzetten zijn ook gewoon goed, itt die van Chadli :').
Dat wel ja, maar veel dom balverlies.
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 14:22
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
\

[..]

Dat bepaal jij niet.
Daar hebben we mods voor lol
Mykonoswoensdag 11 juli 2018 @ 14:22
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:22 schreef LekkerWeertje het volgende:
Wat rijdt die Gesbert een strandjanettenverzet trouwens.
Eerste post van het topic die daadwerkelijk over de etappe gaat ^O^
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:23
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:22 schreef showtimer het volgende:

[..]

Daar hebben we mods voor lol
De mods hier zijn strandjanetten en sjaarwijven.
Slobeendwoensdag 11 juli 2018 @ 14:23
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
\

[..]

Dat bepaal jij niet.
Sorry.
Felagundwoensdag 11 juli 2018 @ 14:23
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:22 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dat wel ja, maar veel dom balverlies.
Bestaat er ook slim balverlies? :+
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 14:24
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:23 schreef Felagund het volgende:

[..]

Bestaat er ook slim balverlies? :+
Ja, de aftrap meteen naast de cornervlag janken.
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 14:24
'Gerrans in een dienende rol, dat mag wel eens'. Wim vindt dit niet leuk.
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 14:24
Heb ik nog iets gemist?
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 14:25
Gerrans op kop van het peloton, die zal zichzelf ook wel een hoedje schrikken.
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 14:25
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:24 schreef naatje_1 het volgende:
Heb ik nog iets gemist?
Neen
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:25
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:23 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Sorry.
Braaf.
Van_Poppelwoensdag 11 juli 2018 @ 14:26
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:23 schreef Felagund het volgende:

[..]

Bestaat er ook slim balverlies? :+
De bal blind naar voren rammen kan soms handig zijn.
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 14:26
Tom-Jelte Slagter ziet kansen in de zware finale in Quimper. "Edvald Boasson-Hagen is onze sprinter. Maar als het geen sprint wordt, dan gaan Serge Pauwels en ik het proberen."

Dat u het even weet
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 14:27
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
\

[..]

Dat bepaal jij niet.
Slobeend wil niet over zijn Dembele-lobby praten die gisteren gigantisch tekort schoot.
Felagundwoensdag 11 juli 2018 @ 14:27
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:26 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

De bal blind naar voren rammen kan soms handig zijn.
Klopt. :+
Slobeendwoensdag 11 juli 2018 @ 14:28
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Slobeend wil niet over zijn Dembele-lobby praten die gisteren gigantisch tekort schoot.
Ssst.
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 14:29
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:26 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tom-Jelte Slagter ziet kansen in de zware finale in Quimper. "Edvald Boasson-Hagen is onze sprinter. Maar als het geen sprint wordt, dan gaan Serge Pauwels en ik het proberen."

Dat u het even weet
TJS is een zwart paard en ik heb hem. Fuck Serge Pauwels. (die wel in mijn fpcl team zit, maar dit gehele terzijde).
Koffieplanterwoensdag 11 juli 2018 @ 14:29
Het is gisteren wel duidelijk geworden dat België dringend behoefte had aan Nianggolan.
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 14:30
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:26 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tom-Jelte Slagter ziet kansen in de zware finale in Quimper. "Edvald Boasson-Hagen is onze sprinter. Maar als het geen sprint wordt, dan gaan Serge Pauwels en ik het proberen."

Dat u het even weet
Als je zeker weet dat het geen sprint wordt, ben je in principe al te laat om het te proberen.
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 14:30
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:26 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tom-Jelte Slagter ziet kansen in de zware finale in Quimper. "Edvald Boasson-Hagen is onze sprinter. Maar als het geen sprint wordt, dan gaan Serge Pauwels en ik het proberen."

Dat u het even weet
Dus als het geen sprint wordt gaat hij het proberen, maar hoe weet hij voordat hij het gaat proberen dat het geen sprint wordt dan?
DecoAorestewoensdag 11 juli 2018 @ 14:31
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dus als het geen sprint wordt gaat hij het proberen, maar hoe weet hij voordat hij het gaat proberen dat het geen sprint wordt dan?
Misschien bedoelen ze 'als ze als maniakken een eerdere heuvel opsprinten zodat Hagen al vroeg moet lossen'.
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 14:32
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dus als het geen sprint wordt gaat hij het proberen, maar hoe weet hij voordat hij het gaat proberen dat het geen sprint wordt dan?
En als puntje bij paaltje komt blijven ze allemaal bij Cavendish.

DiDa :')
de_boswachterwoensdag 11 juli 2018 @ 14:34
TJS :')
wattelwoensdag 11 juli 2018 @ 14:35
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:19 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

De Bruyne was ontzettend matig.
Ik heb het idee dat in hun onderbewustzijn door het halen van de halve finale ze de missie van het inlossen van de gouden generatie belofte volbracht hadden (eindelijk van het gezeur af). Je ziet dat ook bijvoorbeeld vaak bij wereldkampioenen op het volgende toernooi, ze kunnen wel denken dat ze weer kampioen willen worden maar hun onderbewustzijn is al voldaan en hebben niet meer de drive om alles te geven.
Bij België waren alleen Hazard en Courtois echt bij de les.
Neemt niet weg dat alles wat ze over de Fransen zeggen klopt, negatief rot voetbal.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 14:37
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:35 schreef wattel het volgende:
en hebben niet meer de drive om alles te geven.
TinyMeekAlligatorsnappingturtle-size_restricted.gif
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:39
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Slobeend wil niet over zijn Dembele-lobby praten die gisteren gigantisch tekort schoot.
Al die Belgische middenvelders kunnen er helemaal geen reet van.
hhh38woensdag 11 juli 2018 @ 14:40
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:37 schreef Masterminded het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:40
Die Dembele was ooit een leuke voetballer bij Willem II, maar tegenwoordig maakt hij met zijn logge lijf alleen maar 500 overtredingen per wedstrijd. Weg met zo'n gozer.
skysherrifwoensdag 11 juli 2018 @ 14:41
Het ontbrak de belgen duidelijk aan gif, de fransen wilden gewoon die titel liever winnen.

Mentaal stond belgie al 1 - 0 achter

Dit werd al duidelijk bij het zingen van het volkslied.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:42
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:41 schreef skysherrif het volgende:
Het ontbrak de belgen duidelijk aan gif, de fransen wilden gewoon die titel liever winnen.

Mentaal stond belgie al 1 - 0 achter

Dit werd al duidelijk bij het zingen van het volkslied.
GIF

Gudelj vindt dit leuk.
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 14:43
Bij Spurs speelt Dembele fantastisch. Dat geheel terzijde
skysherrifwoensdag 11 juli 2018 @ 14:44
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

GIF

Gudelj vindt dit leuk.
De Belgen hadden hun benen ook niet geschoren inderdaad.

Even terzijde die is daar gewoon al een tijdje 7 miljoen per jaar aan het verdienen lol
hhh38woensdag 11 juli 2018 @ 14:46
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:43 schreef Frozen-assassin het volgende:
Bij Spurs speelt Dembele fantastisch. Dat geheel terzijde
Dit seizoen ook minder dan voorheen, heeft gewoon z'n beste tijd gehad
Koffieplanterwoensdag 11 juli 2018 @ 14:47
Edu Prades is de gast van vandaag bij TDP.
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 14:48
De belgjes zijn een beetje zurig vandaag :')
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:48
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:47 schreef Koffieplanter het volgende:
Edu Prades is de gast van vandaag bij TDP.
Edu _O_

Ik heb zin in de Vuelta.
Van_Poppelwoensdag 11 juli 2018 @ 14:49
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:46 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dit seizoen ook minder dan voorheen, heeft gewoon z'n beste tijd gehad
Yep, staat inmiddels al een jaartje of 12 aan de top. Dan zit je normaal gesproken in de late herfst van je carrière.
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 14:50
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:48 schreef naatje_1 het volgende:
De belgjes zijn een beetje zurig vandaag :')
Klein beetje maar, dat van die kip klopte ook niet.
Luppie0110woensdag 11 juli 2018 @ 14:50
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:49 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Yep, staat inmiddels al een jaartje of 12 aan de top. Dan zit je normaal gesproken in de late herfst van je carrière.
Late herfst, is dat de vroege winter?
Van_Poppelwoensdag 11 juli 2018 @ 14:51
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:50 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Late herfst, is dat de vroege winter?
Dat is ongeveer begin november.
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 14:51
Ik hoop dat er een Fransman wint vandaag.
freaky40woensdag 11 juli 2018 @ 14:52
Geluid stottert op de stream van de NOS!
Luppie0110woensdag 11 juli 2018 @ 14:52
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:51 schreef maxi-mus het volgende:
Ik hoop dat er een Fransman wint vandaag.
Ik hoop dat Froome wint!
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 14:53
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Edu _O_

Ik heb zin in de Vuelta.
Hoeveel etappes gaat Dielan Teuns pakken?
kaasplankjewoensdag 11 juli 2018 @ 14:54
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:50 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Late herfst, is dat de vroege winter?
tegenwoordig grote regentijd.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 14:55
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:53 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Hoeveel etappes gaat Dielan Teuns pakken?
Dielon*

En nul, natuurlijk.
Maver24woensdag 11 juli 2018 @ 15:02
Gps kapoet? Staat al een hele tijd op 4.03
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 15:09
Chavanel voor de bergpuntjes
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 15:10
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:02 schreef Maver24 het volgende:
Gps kapoet? Staat al een hele tijd op 4.03
Staat nu in ieder geval wel te verspringen :P
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:15
Cavgod
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 15:15
De Cav mist Eisel
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:15
Cavendish :')!!!!!!!

Ging 100 ritten winnen volgens Columbiafan. _O-
kaasplankjewoensdag 11 juli 2018 @ 15:16
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Cavendish :')!!!!!!!

Ging 100 ritten winnen volgens Columbiafan. _O-
Wuyts noemde hem altijd The Alfaman.
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 15:16
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Cavendish :')!!!!!!!

Ging 100 ritten winnen volgens Columbiafan. _O-
Gisteren met Filemon hing er een Picavet sfeertje
DecoAorestewoensdag 11 juli 2018 @ 15:16
Lossen op het eerste heuveltje van de Tour, die gaat in ieder geval niet uitrijden.
skysherrifwoensdag 11 juli 2018 @ 15:17
Wat is er metCav?
DecoAorestewoensdag 11 juli 2018 @ 15:17
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:17 schreef skysherrif het volgende:
Wat is er metCav?
Toe aan pensioen.
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:17
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:17 schreef skysherrif het volgende:
Wat is er metCav?
Kan er gewoon helemaal, maar dan ook helemaal niets meer van.
Wuwwawoensdag 11 juli 2018 @ 15:17
https://www.nporadio2.nl/(...)ngen-naar-haar-hoofd
Wie van jullie was zo gemeen tegen José?
skysherrifwoensdag 11 juli 2018 @ 15:18
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:17 schreef Sked het volgende:

[..]

Kan er gewoon helemaal, maar dan ook helemaal niets meer van.
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:17 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Toe aan pensioen.
Het ontbreekt hem gewoon aan gif.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:18
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:16 schreef showtimer het volgende:

[..]

Gisteren met Filemon hing er een Picavet sfeertje
Niet gezien. En eerlijk gezegd ook weinig zin om het wel te zien.

Als het allemaal niet zo lekker loopt bij Cav is het onmogelijk om hem te interviewen. En al helemaal als je zo'n autist bent als Filemon.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:18
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Niet gezien. En eerlijk gezegd ook weinig zin om het wel te zien.

Als het allemaal niet zo lekker loopt bij Cav is het onmogelijk om hem te interviewen. En al helemaal als je zo'n autist bent als Filemon.
Is dat bij De Avondetappe?
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:19
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:18 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Is dat bij De Avondetappe?
Filemon is aan het bijbeunen bij RTL.

Met de groetjes van Skoda.
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:19
Haha, Stijn doet alsof hij niet stiekem naar Tour du Jour kijkt.
Koffieplanterwoensdag 11 juli 2018 @ 15:19
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:16 schreef showtimer het volgende:

[..]

Gisteren met Filemon hing er een Picavet sfeertje
Marquinhos Cipriano naar Shakhtar, vriendelijke vriend. De Braziliaanse tour gaat door.
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 15:20
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Niet gezien. En eerlijk gezegd ook weinig zin om het wel te zien.

Als het allemaal niet zo lekker loopt bij Cav is het onmogelijk om hem te interviewen. En al helemaal als je zo'n autist bent als Filemon.
Fiel gooide het zelf op de erfenis van Diekstra en de RTL7 plopkap.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:21
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:19 schreef Sked het volgende:
Haha, Stijn doet alsof hij niet stiekem naar Tour du Jour kijkt.
Ik zweer alleen bij Vive Le Velo. Ik sla Tour Du Jour ook over als ze over anderhalve week de helft van de dartsessies vergallen.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:21
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:20 schreef showtimer het volgende:

[..]

Fiel gooide het zelf op de erfenis van Diekstra en de RTL7 plopkap.
Die interviewtjes van Diekstra waren altijd wel lekker hoor. Eventjes Gilbert vragen naar zijn dopinggebruik. _O_
Doevelaerwoensdag 11 juli 2018 @ 15:23
Wat doet Tom? :o
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:24
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:21 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik zweer alleen bij Vive Le Velo. Ik sla Tour Du Jour ook over als ze over anderhalve week de helft van de dartsessies vergallen.
Waarom is er darten midden in juli? Wie heeft er nou zin om dan in een benauwd zaaltje te gaan staan?
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 15:24
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die interviewtjes van Diekstra waren altijd wel lekker hoor. Eventjes Gilbert vragen naar zijn dopinggebruik. _O_
En Impey(?) met dat racisme incident. Diesktragenot.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:24
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:24 schreef Sked het volgende:

[..]

Waarom is er darten midden in juli? Wie heeft er nou zin om dan in een benauwd zaaltje te gaan staan?
World Matchplay is altijd midden juli.
Van_Poppelwoensdag 11 juli 2018 @ 15:24
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die interviewtjes van Diekstra waren altijd wel lekker hoor. Eventjes Gilbert vragen naar zijn dopinggebruik. _O_
Of hoe hij het Tourdirecteurtje interviewde na prikkeldraadgate _O_
hhh38woensdag 11 juli 2018 @ 15:25
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:19 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Marquinhos Cipriano naar Shakhtar, vriendelijke vriend. De Braziliaanse tour gaat door.
De Nieuwe wie?
Faraday01woensdag 11 juli 2018 @ 15:25
Tom ziek?
DeParowoensdag 11 juli 2018 @ 15:25
Ai Tom.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:25
Dumoulin gaat even achterin buurten en meteen slaan jullie op hol (lol).
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:25
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:24 schreef Masterminded het volgende:

[..]

World Matchplay is altijd midden juli.
Aha. Vreemd.
Van_Poppelwoensdag 11 juli 2018 @ 15:25
RIP Tom
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 15:26
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:25 schreef hhh38 het volgende:

[..]

De Nieuwe wie?
Bernard
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:26
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:25 schreef Masterminded het volgende:
Dumoulin gaat even achterin buurten en meteen slaan jullie op hol (lol).
Voor je het weet moet 'ie weer schijten ofzo :{
Raapwoensdag 11 juli 2018 @ 15:26
Tijdperk Dumoulin voorbij
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:27
gvd :')
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 15:27
Wat ruist daar in het struikgewas.
IbanMayowoensdag 11 juli 2018 @ 15:27
chute in het skoekeloen
TheArtwoensdag 11 juli 2018 @ 15:27
Jezus Gesbert
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:27
♫ Wat ruist er door het struikgewas ♫
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 15:27
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die interviewtjes van Diekstra waren altijd wel lekker hoor. Eventjes Gilbert vragen naar zijn dopinggebruik. _O_
Ja, dit ging dus over 2014 toen hij Cav qua gedrag de Suarez van de koers noemde
TargaFloriowoensdag 11 juli 2018 @ 15:27
flinke chute
Jason22woensdag 11 juli 2018 @ 15:28
Tom ziek?
Ascorbinezuurwoensdag 11 juli 2018 @ 15:28
"Keurig afgeremd door het skoekeloen"
de_boswachterwoensdag 11 juli 2018 @ 15:28
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:27 schreef Masterminded het volgende:
♫ Wat ruist er door het struikgewas ♫
:')
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:28
Ik durf geen grappen meer te maken over mensen die zo rechtdoor de weg verlaten.
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:29
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:27 schreef maxi-mus het volgende:
Wat ruist daar in het struikgewas.
I4nPfqW.png
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:29
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:27 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ja, dit ging dus over 2014 toen hij Cav qua gedrag de Suarez van de koers noemde
Zit wat in.
Koffieplanterwoensdag 11 juli 2018 @ 15:29
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:25 schreef hhh38 het volgende:

[..]

De Nieuwe wie?
Daar doe ik niet aan mee.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:30
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:24 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

En Impey(?) met dat racisme incident. Diesktragenot.
Albasini trouwens. Ouwe teringzwitser.

TargaFloriowoensdag 11 juli 2018 @ 15:30
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:29 schreef Sked het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Is dat d'n Kevin?
hhh38woensdag 11 juli 2018 @ 15:30
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:29 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Daar doe ik niet aan mee.
Het leek me een makkelijke manier om z'n talent en rol te omschrijven, maar normaal wordt niemand daar vrolijk van inderdaad.
freaky40woensdag 11 juli 2018 @ 15:30
Cavendish doet het geweldig zo te zien..
heywooduwoensdag 11 juli 2018 @ 15:31
Zo, even naar een joekel van een uitslaande brand gaan kijken, kijken of de etappe ook gaat ontvlammen :@
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 15:32
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:31 schreef heywoodu het volgende:
Zo, even naar een joekel van een uitslaande brand gaan kijken, kijken of de etappe ook gaat ontvlammen :@
Ramptoerist?
Dale__Cooperwoensdag 11 juli 2018 @ 15:33
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:32 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ramptoerist?
pyromanen kijken altijd bij hun eigen brand toch?
DeParowoensdag 11 juli 2018 @ 15:35
Was Tom nu wel of niet in de problemen?
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 15:35
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Albasini trouwens. Ouwe teringzwitser.

_O_ Zul je zien dat hij volgend jaar weer naar Frankrijk wil/mag, bestaat de show niet meer. :') _O-
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 15:35
Gesbert gaat weer in het peleton komen zo te zien
TargaFloriowoensdag 11 juli 2018 @ 15:35
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:31 schreef heywoodu het volgende:
Zo, even naar een joekel van een uitslaande brand gaan kijken, kijken of de etappe ook gaat ontvlammen :@
Zelf aangestoken?
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:36
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:35 schreef showtimer het volgende:

[..]

_O_ Zul je zien dat hij volgend jaar weer naar Frankrijk wil/mag, bestaat de show niet meer. :') _O-
Het moment dat Albasini een halve minuut moet nadenken welk woord hij gaat gebruiken om Teklehaimanot te omschrijven. _O-

Diekstra: die braune?
DecoAorestewoensdag 11 juli 2018 @ 15:36
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Albasini trouwens. Ouwe teringzwitser.

Die braune? Ja. :D
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:36

Gooien we deze er ook maar meteen achteraan.
Koffieplanterwoensdag 11 juli 2018 @ 15:37
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:30 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Het leek me een makkelijke manier om z'n talent en rol te omschrijven, maar normaal wordt niemand daar vrolijk van inderdaad.
Daar valt dus geen zinnig woord over te zeggen, omdat hij nog nooit een wedstrijd op representatief niveau gespeeld heeft (lol). Hij heeft een tijd geleden ruzie gekregen bij São Paulo omdat hij zijn contract niet wilde verlengen en daarom maar 23 minuten meegedaan in het afgelopen jaar.
Felagundwoensdag 11 juli 2018 @ 15:38
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Albasini trouwens. Ouwe teringzwitser.

Die werkt hier helaas niet.
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 15:38
Chavanel is wel een baasje hoor _O_
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:38
BassieGod.
Jason22woensdag 11 juli 2018 @ 15:39
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:35 schreef DeParo het volgende:
Was Tom nu wel of niet in de problemen?
Zat achteraan. Keek niet heel fris, maar schijn kan bedriegen natuurlijk,
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:39
Hilaire _O_
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 15:40
Moeilijkere sprints Pasqualon, gemakkelijke Dupont. Hoe moeilijk kan het zijn.
LekkerWeertjewoensdag 11 juli 2018 @ 15:40
quote:
Ik begin nu toch wel onbewust 'ZIN IN MOSSELFEESTEN TE KRIJGEN'
TargaFloriowoensdag 11 juli 2018 @ 15:41
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:36 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Die braune? Ja. :D
_O-
skysherrifwoensdag 11 juli 2018 @ 15:41
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:40 schreef maxi-mus het volgende:
Moeilijkere sprints Pasqualon, gemakkelijke Dupont. Hoe moeilijk kan het zijn.
* Makkelijke sprints Dupont, Pasqualon en Smith
Van_Poppelwoensdag 11 juli 2018 @ 15:41
Dikke Danny _O_
TargaFloriowoensdag 11 juli 2018 @ 15:41
Bassie _O_
TargaFloriowoensdag 11 juli 2018 @ 15:42
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:41 schreef Van_Poppel het volgende:
Dikke Danny _O_
Waar?
Van_Poppelwoensdag 11 juli 2018 @ 15:42
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:42 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Waar?
NPO1 :@

Nu Han Cock :{
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 15:43
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:41 schreef skysherrif het volgende:

[..]

* Makkelijke sprints Dupont, Pasqualon en Smith
Ja het punt is dat dat niet zoveel zin heeft.
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 15:43
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ja het punt is dat dat niet zoveel zin heeft.
Ploegenklassement _O_
skysherrifwoensdag 11 juli 2018 @ 15:43
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ja het punt is dat dat niet zoveel zin heeft.
Wat niet ? :@
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 15:44
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:43 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Wat niet ? :@
Dat ze alle 3 gaan sprinten. Hilaire was net op de Belg, die gaf aan dat hij moeite had met de keuzes maar dat ze die wel gingen maken waarschijnlijk.
DeParowoensdag 11 juli 2018 @ 15:46
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:39 schreef Jason22 het volgende:

[..]

Zat achteraan. Keek niet heel fris, maar schijn kan bedriegen natuurlijk,
Zou erg klote zijn.
LekkerWeertjewoensdag 11 juli 2018 @ 15:47
Tom zit niet echt lekker op z'n fiets volgens mij. ;(
maxi-muswoensdag 11 juli 2018 @ 15:48
Hou er maar mee op, Mark.
TheArtwoensdag 11 juli 2018 @ 15:48
Cav :')
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:48
Wanneer zijn we voorgoed af van Cavendish in een grote ronde?
BlaZwoensdag 11 juli 2018 @ 15:48
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:47 schreef LekkerWeertje het volgende:
Tom zit niet echt lekker op z'n fiets volgens mij. ;(
Doet het je vermoeden dat hij wellicht diarree heeft?
TargaFloriowoensdag 11 juli 2018 @ 15:48
Cav :W
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:49
Keffendisj _O-
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:49
Stop met fietsen. Doe iedereen een plezier.
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 15:49
Cavendish :')
freaky40woensdag 11 juli 2018 @ 15:49
Heerlijk om Cav zo te zien bikkelen.... :W
TheArtwoensdag 11 juli 2018 @ 15:49
Kittel :W
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:49
Dag Kietel.
Wuwwawoensdag 11 juli 2018 @ 15:49
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:48 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Doet het je vermoeden dat hij wellicht diarree heeft?
Hij moet Vlaams poepen.
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 15:49
Dyllie doet een Weeningkje.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:49
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:49 schreef Sked het volgende:
Stop met fietsen. Doe iedereen een plezier.
Lekker bij de London Ride analyseren (lol).
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 15:50
Kijkt Columbiafan nog koers?
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 15:50
En dag Kittel :W
Felagundwoensdag 11 juli 2018 @ 15:50
Groenewegen er ook af.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:50
Wat zijn er toch veel parodieën op wielrenners.
Maver24woensdag 11 juli 2018 @ 15:51
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:50 schreef Felagund het volgende:
Groenewegen er ook af.
Wij kijken ook ;)
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:51
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:51 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Wij kijken ook ;)
Oké Ambrosius.
Wuwwawoensdag 11 juli 2018 @ 15:51
Verkeersdrempel en ze zoeken een bus op.
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 15:51
Cav kan beter na rit naar Amiens alvast afstappen. Of eigenlijk nu al maar goed
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 15:52
Lilian heeft een brief gehad
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 15:52
Achtervolgers vallen uit elkaar :9
heywooduwoensdag 11 juli 2018 @ 15:52
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:32 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ramptoerist?
Als ik vanuit de keuken dikke rookwolken zie in de verte ben ik toch wel benieuwd :+

In elk geval een grote opslag aan elektrische fietsen minder op de weg nu :@
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 15:52
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:52 schreef showtimer het volgende:
Lilian heeft een brief gehad
Best een lachwekkende renner is dat ja.
DecoAorestewoensdag 11 juli 2018 @ 15:52
Etappe begint leuk te worden, even kijken :)
franklopwoensdag 11 juli 2018 @ 15:53
Hoelaat is de finish ongeveer? Ik vraag dit voor een vriend
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:53
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:52 schreef showtimer het volgende:
Lilian heeft een brief gehad
Lilian weegt nog maar 20 kilo. Anorexia is slecht voor je.
Koffieplanterwoensdag 11 juli 2018 @ 15:53
Lilian is een mooie jongen.
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 15:54
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:53 schreef franklop het volgende:
Hoelaat is de finish ongeveer? Ik vraag dit voor een vriend
Anderhalf uur, gokje.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:54
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lilian weegt nog maar 20 kilo. Anorexia is slecht voor je.
Wat wordt zo'n jongen wijzer van elke Franse kutkoers afleggen?
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:54
Kruijsgod al lekker aan het knechten voor de Roog.
Felagundwoensdag 11 juli 2018 @ 15:54
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:53 schreef franklop het volgende:
Hoelaat is de finish ongeveer? Ik vraag dit voor een vriend
:D, nog 67 kilometer, 1 uur en 35/40 minuten nog?
franklopwoensdag 11 juli 2018 @ 15:55
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:54 schreef Felagund het volgende:

[..]

:D, nog 67 kilometer, 1 uur en 35/40 minuten nog?
Dan ben ik wel thuis denk ik. Dank


Met ik bedoelde ik die vriend dus
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:55
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:54 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wat wordt zo'n jongen wijzer van elke Franse kutkoers afleggen?
Op een eenvoudige manier een erelijst bij elkaar fietsen, lekker joh.
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:57
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:55 schreef franklop het volgende:

[..]

Dan ben ik wel thuis denk ik. Dank

Met ik bedoelde ik die vriend dus
Nodig die vriend ook uit op FOK!
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:57
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:55 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Op een eenvoudige manier een erelijst bij elkaar fietsen, lekker joh.
Fransen zijn rare jongens.
Koffieplanterwoensdag 11 juli 2018 @ 15:57
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:54 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wat wordt zo'n jongen wijzer van elke Franse kutkoers afleggen?
Coupe de France winnen.
TheArtwoensdag 11 juli 2018 @ 15:57
Toms jongen, je rijdt wat te hard.
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 15:57
Ik neem mijn woorden terug.
Koffieplanterwoensdag 11 juli 2018 @ 15:58
Lilian. _O_
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:58
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:57 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Fransen zijn rare jongens.
Bedankt weer voor deze bijdrage Obelix.
_-_ratjetoe_-_woensdag 11 juli 2018 @ 15:58
Die gozer kan toch gewoon doorrijden naar chavanel? Of denken ze dat ze Skujins met z'n tweeën niet aankunnen in de strijd om de strijdlust.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 15:59
JAAAAAAAAAAAAAA PROBLEMEN VOOR FROOME
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 15:59
RIJDEN RIJDEN
Aguerowoensdag 11 juli 2018 @ 15:59
Even de fiets met motor pakken.
MrBanaan1woensdag 11 juli 2018 @ 15:59
Froome problemen altijd mooi. Astmapompje leeg zeker.
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 15:59
WAAR IS FABIO ARU???
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 15:59
Hij lost?
Wuwwawoensdag 11 juli 2018 @ 16:00
Motortje stuk
TargaFloriowoensdag 11 juli 2018 @ 16:00
Finetunen van de motor.
TheArtwoensdag 11 juli 2018 @ 16:01
Toms jongen, denk even na man :')
Dale__Cooperwoensdag 11 juli 2018 @ 16:02
edit
LekkerWeertjewoensdag 11 juli 2018 @ 16:02
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:02 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Toms?
Zo heet ie ja.
Wuwwawoensdag 11 juli 2018 @ 16:03
Hij is weer terug.
Slobeendwoensdag 11 juli 2018 @ 16:05
De Cauwer bij de Avondetappe vanavond met Thijs.
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 16:05
Had BORA niet eerder kunnen gaan rijden?
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 16:06
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:05 schreef Slobeend het volgende:
De Cauwer bij de Avondetappe vanavond met Thijs.
José verdient meer dan zo'n turbo WK uitzending.
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 16:06
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:05 schreef Slobeend het volgende:
De Cauwer bij de Avondetappe vanavond met Thijs.
De NOS verliest kijkers aan de Belg dus halen ze de Belg deze zomer maar naar de NOS
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 16:07
NOS is in paniek vanwege ONZE TOM
Koffieplanterwoensdag 11 juli 2018 @ 16:07
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:05 schreef Slobeend het volgende:
De Cauwer bij de Avondetappe vanavond met Thijs.
Maakt ONZE Thijs nog een keer de oversteek naar VLV?
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 16:07
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:07 schreef Frozen-assassin het volgende:
NOS is in paniek vanwege ONZE TOM
Wat is er met onze Tom aan de hand dan?
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 16:08
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:07 schreef Frozen-assassin het volgende:
NOS is in paniek vanwege ONZE TOM
Tom Veelers pakt zijn telefoon niet op?
DeParowoensdag 11 juli 2018 @ 16:08
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:07 schreef Frozen-assassin het volgende:
NOS is in paniek vanwege ONZE TOM
Wat zeggen ze?
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 16:08
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:07 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Wat is er met onze Tom aan de hand dan?
Hing een keer achteraan dus is hij niet goed vandaag
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 16:09
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Bedankt weer voor deze bijdrage Obelix.
Je kan altijd op me rekenen hoor.
TheArtwoensdag 11 juli 2018 @ 16:09
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:08 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hing een keer achteraan dus is hij niet goed vandaag
Ik zie hem verder de hele dag goed voorin zitten.
IbanMayowoensdag 11 juli 2018 @ 16:09
Oh God Vanendert, was vergeten dat die alien ook meedeed
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 16:09
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:08 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hing een keer achteraan dus is hij niet goed vandaag
Verschrikkelijk. Vorig jaar ook toen hij de Giro won.

''Hm hij zit niet goed hoor''
''HIJ LIJKT NIET HELEMAAL FIT''
''OMG HIJ STAAT OP LOSSEN''
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 16:09
SJUUT
LekkerWeertjewoensdag 11 juli 2018 @ 16:10
CHUTE
TheArtwoensdag 11 juli 2018 @ 16:10
Chute! Nieve is boos.
LekkerWeertjewoensdag 11 juli 2018 @ 16:10
Yaids weer langs de weg volgens mij.

Edit: Oh, het is Nieebe.
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 16:10
Wie was die BMC'er?
TheArtwoensdag 11 juli 2018 @ 16:10
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:10 schreef LekkerWeertje het volgende:
Yaids weer langs de weg volgens mij.
Is Nieve.
MrBanaan1woensdag 11 juli 2018 @ 16:10
Ik hoor ook nu pas dat Matthews niet gestart is ;(
Lucyintheafternoonwoensdag 11 juli 2018 @ 16:10
ONZE Tom heeft de ziekte van METJIEUWS gekregen. Einde tijdperk.
showtimerwoensdag 11 juli 2018 @ 16:11
Yoann altijd zo boos
TargaFloriowoensdag 11 juli 2018 @ 16:11
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:09 schreef IbanMayo het volgende:
Oh God Vanendert, was vergeten dat die alien ook meedeed
Nu Tiesj naar huis is dan die lekker voor eigen kansen gaan.
wimderonwoensdag 11 juli 2018 @ 16:11
Offredo MAD, je verwacht het niet.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 16:11
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:09 schreef IbanMayo het volgende:
Oh God Vanendert, was vergeten dat die alien ook meedeed
Gaat morgen winnen.
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 16:11
Yoann is VIESMAD
Lucyintheafternoonwoensdag 11 juli 2018 @ 16:11
krachtwijk. Je verwacht het niet.
TargaFloriowoensdag 11 juli 2018 @ 16:11
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:10 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
ONZE Tom heeft de ziekte van METJIEUWS gekregen. Einde tijdperk.
Wat heeft Matthews onder de leden?
LekkerWeertjewoensdag 11 juli 2018 @ 16:12
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:11 schreef wimderon het volgende:
Offredo MAD, je verwacht het niet.
Dat was toch die vent die beweerde door een honkbalknuppel te zijn toegetakeld, terwijl hij juist zelf iemand met die knuppel mishandelde?
Felagundwoensdag 11 juli 2018 @ 16:12
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:11 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Wat heeft Matthews onder de leden?
Is ziek, niet meer opgestapt.
Lucyintheafternoonwoensdag 11 juli 2018 @ 16:12
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:11 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Wat heeft Matthews onder de leden?
Kotsgod.
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 16:13
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:11 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Wat heeft Matthews onder de leden?
Ik had 'm opgesteld.
Van_Poppelwoensdag 11 juli 2018 @ 16:13
Groenewegen op 2 minuten achterstand van het peloton.
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 16:14
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:13 schreef Sked het volgende:

[..]

Ik had 'm opgesteld.
_O-
TheArtwoensdag 11 juli 2018 @ 16:14
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:13 schreef Van_Poppel het volgende:
Groenewegen op 2 minuten achterstand van het peloton.
In een wat groter groepje inmiddels.
DeParowoensdag 11 juli 2018 @ 16:14
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:13 schreef Sked het volgende:

[..]

Ik had 'm opgesteld.
En in Froome's puffertje laten niezen.
Skedwoensdag 11 juli 2018 @ 16:15
Wat een babyface.
LekkerWeertjewoensdag 11 juli 2018 @ 16:16
Kut, Vanendert vergeten op te stellen. Die is vast weer in lollervorm.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 16:17
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:16 schreef LekkerWeertje het volgende:
Kut, Vanendert vergeten op te stellen. Die is vast weer in lollervorm.
Morgen pas. Heb geduld.
de_boswachterwoensdag 11 juli 2018 @ 16:17
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:13 schreef Van_Poppel het volgende:
Groenewegen op 2 minuten achterstand van het peloton.
gras is groen
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 16:19
Voorsprong is redelijk klein nu...
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 16:21
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:19 schreef naatje_1 het volgende:
Voorsprong is redelijk klein nu...
Volgens 1 minuut per 50km Wet van Herbert halen ze het wel
LekkerWeertjewoensdag 11 juli 2018 @ 16:21
Gesink knechtend voor d'n Mol.
Doevelaerwoensdag 11 juli 2018 @ 16:22
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:21 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Volgens 1 minuut per 50km Wet van Herbert halen ze het wel
Volgens de 3 minuten per 80km Wet van Froome halen ze 't helemaal niet
naatje_1woensdag 11 juli 2018 @ 16:23
Chavanel is gezien
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 16:24
Lilian schrijf ik op voor vluchtersetappes in de bergen
DeParowoensdag 11 juli 2018 @ 16:25
Kom op Tom laat ze een poepie ruiken haha.
Rellende_Rotscholierwoensdag 11 juli 2018 @ 16:26
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:24 schreef Frozen-assassin het volgende:
Lilian schrijf ik op voor vluchtersetappes in de bergen
Doe maar niet.
LekkerWeertjewoensdag 11 juli 2018 @ 16:26
Kalme Jan is gebroken.
Mani89woensdag 11 juli 2018 @ 16:26
I'm Tarzan.
Slobeendwoensdag 11 juli 2018 @ 16:26
LollerLet
Frozen-assassinwoensdag 11 juli 2018 @ 16:27
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Doe maar niet.
Doet Pierre Flopland weer mee?
Mastermindedwoensdag 11 juli 2018 @ 16:27
Miesjel en Jose lagen al te slapen toen Skujins Bennett als zijn slaafje liet werken.
Doevelaerwoensdag 11 juli 2018 @ 16:27
Toms heb er zin an
LekkerWeertjewoensdag 11 juli 2018 @ 16:27
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:27 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Doet Pierre Flopland weer mee?
Uiteraard.
DeParowoensdag 11 juli 2018 @ 16:28
Volgens mij zit Tim Dumoulin niet in het achterste deel
Doevelaerwoensdag 11 juli 2018 @ 16:28
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:28 schreef DeParo het volgende:
Volgens mij zit Tim Dumoulin niet in het achterste deel
Volgens zijn vriendin wel
Slobeendwoensdag 11 juli 2018 @ 16:28
Krachtgod
Felagundwoensdag 11 juli 2018 @ 16:28
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:28 schreef DeParo het volgende:
Volgens mij zit Tim Dumoulin niet in het achterste deel
En zijn broer Tom?
Dale__Cooperwoensdag 11 juli 2018 @ 16:28
Kruijswijk kiest zijn eigen weg