abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:06:17 #1
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180397816
registreer om deze reclame te verbergen
Etappe 5: Lorient - Quimper, 204,5 km

Ook tijdens dag vier van de Tour werden we niet verwend. Dat viel ook niet te verwachten, met zo'n parcours kan het ook niet anders dan bijzonder matig worden. Alleen met een beetje wind had het leuk kunnen worden, maar op de belangrijke stroken stond de wind tegen of was er überhaupt geen wind, waardoor er niets gebeurde. Dan weet je dat het een vreselijke etappe gaat worden, tenzij er wordt gevallen. En gevallen werd er. Waarschijnlijk hadden er weer een paar aan de tramodol gezeten, want op een kilometer of 50 van de streep reden er een aantal vol de sloot in. Geen paniek in het peloton, er werd rustig op de gevallen jongens gewacht. Daardoor groeide de voorsprong van de koplopers wel weer en dat zorgde uiteindelijk toch nog voor een beetje spanning, omdat de jongens vooraan zich goed hadden weten te sparen, waardoor ze aan het eind van de rit nog een beetje konden versnellen. Aangezien er in het peloton niet echt hard werd gewerkt liep de voorsprong niet snel terug en zag het er even goed uit. Maar als puntje bij paaltje komt gaan andere ploegen toch samen met Quick Step rijden en komt alles nog goed voor de sprinters, al sneuvelde de kopgroep met onder meer de bijzonder arrogante Guillaume van Keirsbulck pas in de laatste kilometer. Een paar kilometer daarvoor was er dan nog een valpartij, waar Axel Domont en Tiesj Benoot de grootste slachtoffers van waren. Bardet is daardoor een ploeggenot kwijt en Benoot verloor dan weer wat bloed. In de massasprint leek Greipel even zichzelf hervonden te hebben. Zijn jaar is nog niet echt goed, maar nu leek hij als de brandweer te gaan. Gaviria werd weer eens perfect afgezet door Richeze, maar Greipel snelde hem voorbij. Dat was alleen toch niets te vroeg en Gaviria wist hem nog te remonteren. Ook Sagan kwam nog in de buurt, maar de Colombiaan liet zien ongenaakbaar te zijn. Zijn tweede overwinning in vier dagen, het wordt de Kittel van dit jaar. Kittel zelf bakte er overigens weer niet veel van en ook Groenewegen liet het weer afweten. Zijn ploeg leverde slecht werk, onder meer door betrokken te zijn bij iedere valpartij van de dag en op een kilometer van de streep zat hij al alleen. Hij moest zichzelf dus vooraan handhaven in de laatste meters en dat kan hij niet. Dus werd het weer niets. Het verschil met Quick Step is gigantisch. Jan Boven krijgt nu een aantal dagen de tijd om een nieuw droomplan te bedenken, want we gaan twee dagen de heuvels in. Geen ritten voor de echte sprinters, al kunnen enkele sterk klimmende sprinters tijdens deze vijfde rit nog wel overleven.

2dqrhmr.jpg
4decf

De eerste rit die daadwerkelijk lijkt op een rit gaat van start in Lorient. Dit is een havenstad met 50.000 inwoners in het zuiden van Bretagne, in het departement Morbihan. Lorient is altijd een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk geweest en dat is tegenwoordig nog steeds zo. Blijkbaar hebben ze hier de grootste vloot aan vissersboten. 130 boten, goed voor 3000 banen. Ze kunnen hier dus aardig vissen, maar dat is niet het enige waar men zich in Lorient in heeft gespecialiseerd. De marine zit hier ook, daarom werd er tijdens de Tweede Wereldoorlog hard gevochten in deze stad. Dat had tot gevolg dat een groot deel van Lorient veranderde in een puinhoop, maar ze hebben het grotendeels weer netjes opgebouwd. Tegenwoordig komen we in de haven van Lorient de Franse equivalent van de Navy SEALs tegen en dan hebben ze hier ook nog eens een oude basis voor duikboten liggen. Verder zou je Lorient kunnen kennen van het voetbal. Heel groot is de stad niet, maar ze hebben het toch voor elkaar gekregen om een aantal jaar achter elkaar in de Ligue 1 te spelen. Tegenwoordig Ligue 2, maar ook dat is geen schande. Zoals zoveel steden in deze regio is ook Lorient een sportieve stad. Het is daarom geen toeval dat de Tour hier al meer dan tien keer is geweest. De laatste aankomst dateert evenwel van 2006, toen Sylvain Calzati een vlucht succesvol wist af te ronden. Laatste vertrek vanuit Lorient dateert van 2011. Die rit zou aankomen boven op Mur de Bretagne. Die aankomst krijgen we dit jaar ook, maar dat zal pas tijdens de volgende rit zijn. Andere oud-winnaars in Lorient zijn onder meer Santiago Botero en Jens Heppner. De rit start in het niet zo pittoreske centrum van de stad, redelijk ver van de haven.

Lorient.jpg

Tijdens de neutralisatie rijden de renners een rondje door Lorient, pas buiten de stad begint de wedstrijd echt. Nadat de koers door Ploemeur rijdt gaat het in één rechte lijn verder richting de kust. Na drie kilometer fietsen zien de renners de zee in het kustplaatsje Le Fort Bloqué en vervolgens fietsen ze vier kilometer langs het strand richting Guidel Plages. Hierna verlaten ze weer even de kust en wordt er over wat smallere wegen gereden tussen de Franse akkers door. Na 12 kilometer rijden de renners over de rivier Laïta en hier verlaten ze het departement Morbihan, om vervolgens de Finistère binnen te rijden. In de Finestère gaat het meteen een paar meter omhoog, maar verder is dit gedeelte van de etappe zo goed als vlak. Over grotendeels rechte en brede wegen rijden de renners door wat dorpjes, zoals Clohars-Carnoët en Riec-sur-Bélon. We bevinden ons nog steeds op het platteland en komen dus vooral veel boerderijen en akkers tegen, al is de kust ook nooit ver weg. Na 33 kilometer rijden de renners dan weer door het enorm pittoreske en vooral heel erg toeristische Pont-Aven. Het ligt niet direct aan de kust, maar wel aan een inham en daardoor hebben ze er een klein haventje. Na Pont-Aven gaat het een aantal kilometer zo goed als rechtdoor, tot we de kust echt weer bereiken in Concarneau, na 49 kilometer. Deze weg loopt een beetje op en af, maar het echte klimwerk laat nog even op zich wachten. Tussen deze twee plaatsen rijden de coureurs ook nog even door Trégunc, waarna ze op de weg richting Concarneau nog een aantal rotondes tegenkomen. In Concarneau zelf kiezen we voor de toeristische route en fietsen we over de boulevard langs de zee. Nu is het ook wel makkelijk om hier een toeristische route te nemen, want het is een best mooi plaatsje. Concarneau is overigens de geboorteplaats van de Giroud van 1998, Stéphane Guivarc'h.

299712c67f3c4d9daea5efa4d38403a2c30ae799a5987954e5dfd0b076392cba.jpg

Voorbij Concarneau blijft het nog een tijdje vlak. Na een paar kilometer verlaten we de kuststreek weer en gaan we de binnenlanden van Bretagne opzoeken. We wegen hier zijn niet altijd even breed, zeker niet als de organisatie moeite doet om de smalst mogelijke wegen op te zoeken. Het kan hier dus al wat nerveuzer worden, aangezien we heel wat kilometers af gaan werken over ietwat bochtigere en smallere wegen door een groen landschap. Na 64 kilometer rijden de renners door Saint-Yvi en hierna wordt de weg nog eens wat smaller, bovendien gaat het anderhalve kilometer omhoog aan een procent of vijf. Vast een voorproefje op de rest van de rit. Richting het volgende dorp, Elliant, gaat het even kort naar beneden over een bochtige weg, maar een paar kilometer buiten Elliant worden de wegen weer wat rechter. Een kilometer of drie over hele smalle en bochtige wegen, om vervolgens vier kilometer rechtdoor te fietsen richting het dorpje Tourch. In Tourch slaan de renners linksaf en daarna wordt de weg weer echt breed en gaat het lang rechtdoor tot Coray, waar we na 81 kilometer passeren. Richting en voorbij Coray loopt de weg af en toe een beetje vals plat omhoog, maar ook dat mag nog steeds geen naam hebben. Na Coray loopt de brede weg meer dan 10 kilometer zo goed als rechtdoor richting Roudouallec, waar de tussensprint van de dag komt na 92,5 kilometer. In dit kleine dorpje van 700 inwoners rijden we weer even een paar meter door Morbihan, maar in het dorp zelf slaan de renners linksaf en komen ze al snel weer in de Finistère terecht. Het écht heuvelachtige deel van de rit staat dan bijna op het punt van beginnen.

MG_2733C1-1024x682.jpg?resize=1024%2C682&ssl=1

Buiten Roudouallec rijden we richting een heuvelruggetje waar we in korte tijd drie keer achter elkaar over gaan fietsen. Het gaat dus een paar keer redelijk stevig op en af en dat begint voorzichtig na de tussensprint. Een klimmetje van iets meer dan een kilometer aan 6% gemiddeld, om de benen vast even te testen. Op de top van dit klimmetje bevinden de renners zich op een plateau waar ze het drie kilometer vlak is, voor er een korte afdaling richting Saint-Goazec volgt. De weg is niet al te breed en er liggen wat bochten in het parcours, dus het is zaak om hier goed bij de les te zijn. Eenmaal beneden in Saint-Goazec begint bijna de eerste klim van de dag waar een puntje voor de bergtrui te verdienen valt. Vlak voor Saint-Goazec gaat het ook nog even kort omhoog, maar het echte werk begint een halve kilometer buiten het dorpje. De renners beklimmen dan de Côte de Kaliforn, een klimmetje van 1,7 kilometer aan 7% gemiddeld. Redelijk pittig klimmetje dus, dwars door een bos. Na de top gaat het kort naar beneden over een smalle weg door het boerengehucht Californ. Al snel vlakt het weer af en volgt er buiten Californ nog een uitloper van meer dan een halve kilometer omhoog. Daarna volgt er een wat langere afdaling over een smalle en bochtige weg. Het is dan even vlak, een klein knikje omhoog, weer een knikje naar beneden en dan begint de Côte de Trimen, een klimmetje van de vierde categorie met een lengte van 1,6 kilometer en een gemiddeld stijgingspercentage van 5,6%. Net wat minder lastig dan het vorige klimmetje. De top volgt na 113 kilometer, op 90 kilometer van de streep. Het zal nu drie kilometer vlak zijn, waarna het drie kilometer naar beneden gaat over een brede weg zonder lastige bochten, op weg naar Châteauneuf-du-Faou. Na 121 kilometer koers rijden de renners door dit oude dorpje, gelegen aan de Aulne.

fae54f671bf51150006dc93e565e.jpg

Richting Châteauneuf liep de weg al een beetje op en af, en in het dorp zelf gaat het ook best nog wel een beetje omhoog. Zo'n etappe is het vandaag, er is weinig vlak werk bij. Ondanks dat gegeven bevinden we ons nu wel in een moment van relatieve rust. Buiten Châteauneuf volgen we de oevers van de Aulne en gaat hier vooral licht dalend naar beneden. De omgeving is groen en de wegen zijn breed, even tijd voor een adempauze. Die adempauze duurt niet heel lang, want iets meer dan vijf kilometer na Châteauneuf verlaten we deze brede weg weer, slaan we rechtsaf en gaan we één kilometer bergop rijden, aan een procentje of vijf gemiddeld. Smal weggetje, het lijkt stiekem wel een beetje op de Amstel Gold Race. Bij de organisatie willen ze het eerder vergelijken met de Belgische klassiekers, maar ik denk dat ze dan in de veronderstelling leven dat Limburg geannexeerd is door de Belgen. Het is echt de AGR, met de smalle weggetjes door een groene omgeving met ook de nodige akkers, het vele draaien en keren en ook met name de lengte van de klimmetjes. Veel lang spul zit er niet tussen. Na het klimmetje van één kilometer is het een kilometer of twee vlak, voor het volgende klimmetje van 1,2 kilometer volgt. Dit is een pittig ding aan een procentje of zeven gemiddeld. Vervolgens rijden we door het dorpje Lennon, waarna het weer even wat rustiger wordt. Drie kilometer in licht dalende lijn, waarna het twee kilometer een beetje vals plat omhoog gaat richting het dorpje Gouézec, waar ze beschikken over een aantal hunebedden, gruwelijk. In Gouézec zelf, na 138 kilometer, is er geen vals plat meer. Het gaat meteen 1,9 kilometer omhoog aan 6,6% gemiddeld. Deze weg brengt ons naar de top van de Côte de la Roche du Feu, een klimmetje van de derde categorie, om een of andere reden. Na deze klim gaat het een aantal kilometer naar beneden zonder al te veel lastige punten, waarna men door Les Trois Fontaines rijdt, waar een fraaie kerk staat. Het gaat nu weer twee kilometer voorzichtig naar boven, waarna er een afdaling van een kilometer of zeven volgt, richting Châteaulin. Een afdaling over een brede weg zonder echt lastige bochten.

Bretagne_Finistere_Chateaulin_tango7174.jpg

Na 155 kilometer zijn we dan weer terug aan de oevers van de Aulne, in het niet onaardige Châteaulin. Nog een kilometer of 50 tot de finish en in die kilometers gaat er genoeg gebeuren. Châteaulin is overigens de stad waar een Franse semi-klassieker wordt georganiseerd, Boucles de l'Aulne. Deze wedstrijd was vooral vroeger heel populair en is nog wel eens gewonnen door Eddy Merckx, Joop Zoetemelk, Bernard Hinault en Roger De Vlaeminck. Alleen maar toppers dus. Heden ten dage wordt de wedstrijd nog steeds georganiseerd en gaat de winst ook naar echte toppers. Kevin Le Cunff bijvoorbeeld, een van de grootste lolbroeken van het jaar tot nu toe. Een paar maanden geleden had nog niemand van 'm gehoord, maar in mei reed de 30-jarige Le Cunff die pas voor het tweede jaar actief is bij een continentale ploeg toch maar mooi jongens als Vichot en Guillaume Martin op een hoop. Talentje voor de toekomst, in de gaten houden. Boucles de l'Aulne is geen vlakke wedstrijd en dat gaan de renners nu ook merken. Buiten Châteaulin beginnen we meteen aan de scherprechter van die koers, Côte de Menez Quelerc'h. Een typisch Bretonse naam, vraag me niet waar het op slaat. Vraag me wel hoe lastig deze klim is. Drie kilometer lang, 6,2% gemiddeld. De eerste klim van deze Tour die echt ergens op lijkt. Zo serieus dat ze er zelfs speciaal een kaartje voor in elkaar hebben gedraaid bij de organisatie. Daarom kan ik jullie vertellen dat de klim makkelijk begint met een kilometer aan 3%, maar dat er daarna een kilometer aan 7% volgt. Die kilometer wordt dan weer overtroffen door een halve kilometer aan bijna 11%, waarna het richting de top afzwakt richting 6%. Serieus klimmetje dus. Geen al te brede weg trouwens, en dan is het asfalt er ook nog eens slecht aan toe. Le Cunff ging zo hard dat er nu gaten in de weg zitten. Op 45 kilometer van de finish komen we boven op deze klim.

380e3
kevin-le-cunff-photo-nicolas-creach_3964852.jpg

Na deze klim met de onmogelijke naam volgen we nog even wat langer het parcours van Boucles de l'Aulne. Over smalle plattelandswegen, tussen de koeien en de strobalen door, slingeren we ons door de Bretonse heuvels. Het gaat iets meer dan twee kilometer licht naar beneden, waarna het weer een kilometer omhoog gaat aan ongeveer zes procent. Na dit klimmetje is het even twee kilometer vlak, waarna er over een brede weg licht wordt gedaald richting Cast. In Cast bevinden we ons ineens op het terrein van een andere Franse wedstrijd, de Tour du Finistère. Deze wedstrijd bestaat wat minder lang dan Boucles de l'Aulne en heeft daarom een wat minder imponerende erelijst, maar het is wel een lastige koers. En dat gaan de renners in de komende kilometers wel merken. Van Cast fietst het peloton over voor sommige coureurs bekende wegen richting Kergoat en in dit stuk van zes kilometer, dat grotendeels rechtdoor gaat, zitten twee korte klimmetjes. Het eerste klimmetje is heel kort en stelt niet voor, maar richting Kergoat gaat het wat serieuzer omhoog. Iets meer dan een kilometer aan 4%, nog steeds niet heel erg lastig maar we hebben ondertussen al de nodige klimmetjes gehad, dus alles begint te tellen. In Kergoat is er een bocht naar rechts en daarna fietst men over wat smallere wegen weer verder. Het is bochtig, maar wel zo goed als vlak. Dat blijft ook zo tot de renners na 179 kilometer door het dorpje Locronan rijden. Hier ligt de voet van een van de klimmetjes uit de Tour du Finistère, Côte de la Montagne de Locronan. Deze klim met de pakkende naam is 2,2 kilometer lang en 5,9% gemiddeld. Listig klimmetje, met enkele zwaardere stroken tussendoor. Smalle weg ook weer, en weer een klimmetje van de derde categorie. Na 181 kilometer, op 23,5 kilometer van de streep, komen de renners boven. Locronan is overigens best een mooi dorpje. Kan je prima even een middagje op een terrasje hangen als je toch in de buurt bent.

Locronan-01.jpg

We blijven de route van de Tour du Finistère volgen en zodoende volgt er na de klim een korte afdaling van drie kilometer over een smalle weg, zonder veel lastige bochten. Alleen aan het eind van deze afdaling ligt er een rotonde in het parcours, waar wel even goed gestuurd worden. Daarna gaat het een aantal kilometer rechtdoor over een brede en vlakke weg richting Plogonnec en voorbij dit dorpje. Op nog een rotonde na komen de renners even een aantal kilometer niks tegen. Na drie kilometer vlakke wegen rijden de renners door het dorp Le Croëzou en hier slaan ze bij een rotonde rechtsaf, daarna meteen linksaf en dan loopt het weer eens een kilometer omhoog, ditmaal aan een procent of drie gemiddeld. Na dit klimmetje gaat het vier kilometer naar beneden over een iets bredere weg, richting de bonussprint van de dag. Afdaling stelt geen reet voor, het wordt interessanter als het peloton aan het eind van deze afdaling linksaf slaat, richting een bijzonder smalle weg. Deze weg loopt meteen omhoog. Er gaat geklommen worden richting La Lorette. 700 meter aan 9%, jawel. Smal weggetje, door een bos en even verderop een bocht naar links waarna de weg wat breder wordt en er wat huizen langs de kant van de weg verschijnen. Tot nu toe hebben we weinig aan deze bonussprintjes gehad, maar aangezien de top van dit klimmetje en dus de meet van de sprint op 12 kilometer van de streep ligt kan er nu voor de verandering wel een keer iets gebeuren. Op de top van dit klimmetje komen we trouwens ook nog een spuuglelijk kapelletje tegen, lekker man.

a4b33
lorette-01.jpg

Nouja, nog 12 kilometer te gaan dus. En ook in die slotkilometers volgen we het parcours van de Tour du Finistère, want ctrl+c ctrl+v is wel zo handig als je een luie parcoursbouwer bent. Niet dat we moeten klagen, want als ie het zelf had mogen bedenken was het waarschijnlijk helemaal vlak geweest. Het is al een hele verrassing dat ze die smalle wegen hier op durven te zoeken. Na de bonussprint rijden we nog twee kilometer verder over deze smalle wegen, terwijl het een beetje op en af gaat. Daarna komen we uit op de doorgaande weg richting Quimper, waar we ons eerder al op bevonden, alleen namen we dus even de toeristische route. Deze doorgaande weg volgen we drie kilometer, tot op zes kilometer van de streep. In deze drie kilometer gaat het vooral naar beneden, maar omdat de weg behoorlijk breed is mag dat verder geen problemen opleveren. Op zes kilometer van de streep volgt er dan een scherpe bocht naar rechts. Richting deze bocht loopt de weg één kilometer omhoog aan zes procent. Na de bocht is het een aantal kilometer licht glooiend, maar in vergelijking met alles wat we eerder hebben gehad behoorlijk vlak. Op vier kilometer van de streep volgt er een korte afdaling, met een paar snelle bochten. Tot drie kilometer van de streep gaat het behoorlijk stevig naar beneden, daarna daalt het licht verder tot op twee kilometer van de streep. Vlak daarvoor ligt er nog een rotonde in het parcours, waar de renners naar rechts gaan. Ze rijden onder een viaduct door, waar het even aantal meter vlak is. Na dit viaduct ligt er een nieuwe rotonde op de renners te wachten en hier gaan ze meteen links, waarna de weg een aantal meter vals plat omhoog loopt. Hierna vlakt het weer even af, tot de renners op iets meer van de streep een rotonde tegenkomen. Hier moeten ze een lastige bocht naar rechts maken, waarna er een korte duik naar beneden volgt. Ze rijden onder de boog van de laatste kilometer door en dan begint de slotklim. De Côte de Stang Bihan, één kilometer aan 4,8% gemiddeld. Een klim die niet bijzonder lastig is, maar wel nog behoorlijk bochtig. Een scherpe bocht naar links, een lopende bocht naar rechts en dan op 300 meter van de streep nog een scherpe naar links. Dan ligt de finish op een brede weg tussen het lokale conferentiecentrum en de sportvelden in. Het blijft stijgen tot aan de finish, al zwakt het wel een beetje af. Het lastigste stuk van deze slotkilometer zit aan het begin, zeker ook omdat de weg daar nog wat smaller is.

stage-5-finish-2.jpg?03
30498
27749876068_7db8580765_b.jpg

De finish ligt op de plaats waar Jonathan Hivert namens Direct Energie in april de Tour du Finistère wist te winnen. Hivert was aan het begin van dit seizoen ontzettend aan het schroeien, maar zoals altijd duurt dat bij hem maar even. Hij is nu weer voor de rest van het seizoen MIA en daarom is hij er in de Tour ook niet bij. Romain Bardet werd tweede, hij kent deze aankomst dus. Ook Tejay van Garderen kent deze aankomst, want hij faalde hier weer eens ouderwets. Ging meteen aan het begin van de slotkilometer aan en wilde de hele kilometer op kop rijden, maar dat bleek wat overmoedig. Eeuwige profiteur Hivert zat te lachen in het wiel en gooide er een oppermachtig sprintje uit in de laatste meters. De Tour du Finistère eindigt vaak in een sprintje van een gereduceerde groep. Het is hier wel lastig, maar niet lastig genoeg om echt grote verschillen te maken. In het verleden wonnen mannen als Gerrans, Vachon, Simon, de betreurde Demoitie en Baptiste Planckaert hier. In 2017 ging de overwinning dan weer naar Julien Loubet, die toen aan het schroeien was namens het Franse leger. Dit jaar had hij moeten schroeien voor mijn Baskische vriendin van Euskadi-Murias, maar die klootzak is er gewoon mee gestopt omdat hij geen zin meer had om te fietsen. Pannenkoek. Enfin, de beelden van de Tour du Finistère van dit jaar, voor degene die zich nog een beter beeld wil vormen. Al is de finale in die koers toch nog net een tikje anders wegens het rijden van nog wat lokale rondjes na de eerste passage aan de meet.

1-le-tour-de-france-2018-empruntera-les-routes-du-tour-du_3652290.jpg

Ik zou het bijna vergeten, maar de finish ligt in Quimper. Dit is een stad met 63.000 inwoners in, je zou het niet verwachten, de Finistère. Een stad die niet onbekend is met de Tour. Twee keer eerder kwam er een rit aan. Voor het eerst in 1991, toen ging de overwinning naar de Australiaan Phil Anderson. In 2004 keerde men pas terug, voor een rit van Lamballe (hehe) naar Quimper. Thor Hushovd, de geblokte Noor, ging met de overwinning aan de haal. Of je een emmer leeggooit. Daarna hebben we hier geen aankomst of vertrek meer gehad, het werd dus wel weer eens tijd. Een andere link die Quimper met wielrennen heeft is het feit dat de semi-bekende Laurent Pichon hier is geboren. Hij is momenteel namens de lokale ploeg Fortuneo-Samsic actief in de Tour. Wordt dus een leuke dag voor hem, die kan je wel noteren voor de vlucht van de dag. Tevens is René Leannec in Quimper geboren, de uitvinder van de stethoscoop. Quimper zelf schijnt de meest Bretonse van alle steden te zijn. Een grote manifestatie van Bretonse folklore is het Festival de Cornouaille (Fest-Noz), om en bij de vierde zondag van juli, weet wikipedia mij te melden. De Bretonse naam van de stad, Kemper, betekent samenvloeiing, pik je toch even mee. Het is een behoorlijk oude stad, wat tot gevolg heeft dat er nog wat mooie gebouwen in de stad te vinden zijn. Een paar oude kerken en kathedralen, wat oude stadsmuren en oude vakwerkhuisjes. Niks mis mee eigenlijk.

cathedrale_st_corentin_quimper_66_B_Galeron.jpg

In Quimper wordt het 27 graden. Nog steeds smerig warm, maar net een tikje minder dan de vorige dag. Geen kans op neerslag en waarschijnlijk niet zo gek veel wind. Al zou de wind hier sowieso weinig verschil maken. In Lorient wordt het 26 graden en daar waait het al helemaal niet. Deze rit begint officieus om 12:20. Daarna rijden de renners 20 minuten door Lorient, voor de rit om 12:40 echt begint. Eurosport 2 is meteen van de partij, speciaal voor de mensen met een te duur televisieabonnement en natuurlijk de goden die beschikken over de PLAYER. Voor wie dit alles niet heeft is het wachten tot 14:10, want dan beginnen de NOS en Sporza met de uitzending. Het eerste deel van de rit is het minst boeiend, dus je mist waarschijnlijk niets.

9499573527_969bfc4b1b_b.jpg

De eerste rit die lastig te voorspellen is. De drie vlakke ritten en de ploegentijdrit waren vrij makkelijk te voorspellen en kenden ook een redelijk typisch verloop. Dit is de eerste rit waar er wat meer mogelijkheden zijn. In principe kan een goed klimmende sprinter hier wel mee, dat heeft de Tour du Finistère wel laten zien. In 2004 werd het in Quimper ook gewoon een massasprint, met onder meer McEwen en Zabel, naast Hushovd natuurlijk. Die rit was wel minder lastig, dus in dit geval hoeven we waarschijnlijk geen rekening te houden met een sprint van 100 man. De groep zal kleiner zijn. Er bestaat ook een kleine kans dat de vlucht van de dag het gaat redden, maar aangezien we nog in de eerste week van de Tour zitten verwacht ik toch wat we een soort van uitgedunde sprint krijgen. Er zijn een aantal sprinters aanwezig die het niet helemaal van de vlakke sprints moeten hebben en juist baat hebben bij deze wat lastigere ritten. De sprinters die ook vooraan rijden tijdens de klassiekers. Die jongens gaan we noteren voor deze rit. Met mannen als Gaviria en Groenewegen hoeven we waarschijnlijk minder rekening te houden, om nog maar te zwijgen over figuren als Kittel en Cavendish. Voor de categorie Alaphilippe en Valverde is dit dan juist weer iets te makkelijk misschien, zij kunnen hun pijlen beter richting op Mur de Bretagne.
1. Sagan. De te kloppen man op deze aankomst. Heeft z'n eerste rit al binnen en dat was eigenlijk een etappe die hem minder lag dan deze rit. Dit ligt hem perfect. Als hij in de vlakke sprints kan winnen en het Gaviria moeilijk kan maken, dan is hij op zo'n aankomst moeilijk te kloppen. Het zal zaak zijn voor de rest om een poging te doen hem eerder te lossen, maar dat is geen sinecure. Als hij niet lost, wint hij. Alsjeblieft, een open deur.
2. Matthews. Die is hier eigenlijk om Dumoulin te helpen, maar zo'n rit als deze kan hij niet laten schieten. Ook behoorlijk ideaal voor hem. Dit soort koersen met een aantal van die korte klimmetjes kan hij prima aan. Zo'n aankomst is natuurlijk ook geen enkel probleem. Wel al een keer op z'n muil gegaan, maar daar lijkt hij niet heel veel last van te hebben. Gaat meedoen voor de overwinning.
3. Colbrelli. Sonny was een beetje zoek tijdens de vorige rit, maar dat kan met de valpartij aan het eind van de rit te maken hebben gehad. Maakt niet uit, nieuwe dag nieuwe kans. En dit is een kans. Als liefhebber van wedstrijden als de Brabantse Pijl en de Amstel Gold Race zal dit hem ook moeten aanspreken.
4. Van Avermaet. Zal zijn gele trui willen verdedigen en dat kan op deze aankomst prima. Al heb ik eigenlijk geen idee of zijn benen echt goed zijn, die gele trui lijkt meer gebaseerd te zijn op toeval en het negeren van wat teamorders. Op basis van zijn jaar tot nu toe denk ik niet dat hij het Sagan erg moeilijk kan maken.
5. Pasqualon. Ik kan natuurlijk wel voor de veilige keuze gaan en gewoon Alaphilippe noemen, maar ik heb zin om gek te doen. Pasqualon is een jongen van Wanty die pas op latere leeftijd heeft ontdekt dat hij kan fietsen. Dit jaar is hij bijna niet te stoppen, zo won hij twee ritten in de Ronde van Luxemburg en het eindklassement. En die ritten in Luxemburg zijn wel vergelijkbaar met dit werk. Paar heuveltjes onderweg en dan een hellende aankomst. Dan moet dit ook wel lukken. Werd dit jaar ook al zesde in Boucles de l'Aulne en kent dus een deel van de omgeving. Voorts krijgt hij het voor elkaar om zesde te worden in een vlakke sprint, terwijl dat minder zijn ding is. De benen zijn goed. En Hilario zag dat het goed was.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180397826
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:05 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Er post hier maar 1 TLJ fanboy.
Stuurt Rahim dreigmails?!??
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:07:18 #3
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180397831
Pietertje heb afgezien.

ba8b336eae.jpg
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:07:22 #4
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180397833
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:02 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

9 profzeges dit jaar. Alleen de Tour loopt nog voor geen meter tot nu toe.
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:04 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Laten we niet doen alsof die mongolenritten in Scandinavie iets van waarde hebben.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:07:35 #5
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180397838
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:06 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Stuurt Rahim dreigmails?!??
Ik kan het mij niet voorstellen, in Rahim zijn hoofd is het altijd Sesamstraat.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:07:38 #6
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180397839
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:07 schreef Mani89 het volgende:
Pietertje heb afgezien.

[ afbeelding ]
En gelijk gearresteerd ;(
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:07:42 #7
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180397841
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:07 schreef Mani89 het volgende:
Pietertje heb afgezien.

[ afbeelding ]
Maar geniet wel van een prachtig uitzicht.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_180397846
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:07 schreef Mani89 het volgende:
Pietertje heb afgezien.

[ afbeelding ]
Daar heb ik vijf jaar geleden gewandeld, leuk hé?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:08:10 #9
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180397855
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:09:01 #10
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180397866
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:08 schreef Mani89 het volgende:
Kijk em stoempen. _O-

_O_ _O-
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:09:06 #11
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180397868
Eerste overwinning voor Roompotgoden dit jaar. Mocht even duren.

Stephan zit te rukken in zijn camper, staat nog niets op :(
pi_180397874
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:08 schreef Mani89 het volgende:
Kijk em stoempen. _O-

RigidUglyHare-size_restricted.gif
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:09:43 #13
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180397881
quote:
3s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:07 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

[..]

Misschien niet. Maar in Dubai, Parijs-Nice, en in mindere mate Algarve en Slovenië was de concurrentie niet mis.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:10:03 #14
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180397891
2481ff55a7.png
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180397896
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:09 schreef Frozen-assassin het volgende:
Eerste overwinning voor Roompotgoden dit jaar. Mocht even duren.

Stephan zit te rukken in zijn camper, staat nog niets op :(
Maar om terug te komen op de vergelijking van het vorige deel: Sport Vlaanderen heeft pas een overwinning dit jaar in een 2.2 koers, dus dat is ook wel mager.
Demain, on roule
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:10:23 #16
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180397902
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:09 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Misschien niet. Maar in Dubai, Parijs-Nice, en in mindere mate Algarve en Slovenië was de concurrentie niet mis.
Kuurne-Brussel-Kuurne vind ik anders een uitstekende koers hoor
pi_180397904
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:09 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Misschien niet. Maar in Dubai, Parijs-Nice, en in mindere mate Algarve en Slovenië was de concurrentie niet mis.
Groenewegen is dan ook wel prima qua snelheid, maar die positionering wederom.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:11:10 #18
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397917
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:10 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Maar om terug te komen op de vergelijking van het vorige deel: Sport Vlaanderen heeft pas een overwinning dit jaar in een 2.2 koers, dus dat is ook wel mager.
De apotheek van Walter Planckaert schrijft niets meer voor.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180397921
Renaat zwijgt over het drama van Sint Petersburg.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:11:59 #20
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180397935
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:10 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Kuurne-Brussel-Kuurne vind ik anders een uitstekende koers hoor
Die ook nog ja.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:12:11 #21
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180397940
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De apotheek van Walter Planckaert schrijft niets meer voor.
0ef72d12b5.png
:')
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:12:41 #22
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180397954
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:12 schreef Mani89 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:')
Ricco heeft vast nog wat liggen in zijn kofferbak. Misschien even een belletje plegen
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:12:51 #23
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180397960
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:11 schreef Masterminded het volgende:
Renaat zwijgt over het drama van Sint Petersburg.
Sjoerd Mossou vergeleek dit toernooi voor België met NL 74.(lol)
pi_180397967
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:12 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Sjoerd Mossou vergeleek dit toernooi voor België met NL 74.(lol)
Speelt België totaalvoetbal?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:13:30 #25
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180397972
MadiotGod.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:13:38 #26
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397976
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:12 schreef Mani89 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:')
Dit is ongetwijfeld Tom van Lolbroek.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180397980
Mad.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:14:09 #28
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180397986
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:11 schreef Masterminded het volgende:
Renaat zwijgt over het drama van Sint Petersburg.
hij heeft het er zwaar mee
wielerman twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:36:04 Geniepige spelletjes van les Bleus, die anti-voetbal uitstralen. Mbappe karikatuur van fairplay. Anti-vedette! Spijtig om er zo uit te gaan @BelRedDevils Proficiat voor toptornooi! #RedTogether🇧🇪 reageer retweet
pi_180397993
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:14 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

hij heeft het er zwaar mee
wielerman twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:36:04 Geniepige spelletjes van les Bleus, die anti-voetbal uitstralen. Mbappe karikatuur van fairplay. Anti-vedette! Spijtig om er zo uit te gaan @BelRedDevils Proficiat voor toptornooi! #RedTogether🇧🇪 reageer retweet
Hahaha, sow. Renaat laat zich even kennen
pi_180398000
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:14 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

hij heeft het er zwaar mee
wielerman twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:36:04 Geniepige spelletjes van les Bleus, die anti-voetbal uitstralen. Mbappe karikatuur van fairplay. Anti-vedette! Spijtig om er zo uit te gaan @BelRedDevils Proficiat voor toptornooi! #RedTogether🇧🇪 reageer retweet
Die actie waar Mbappé geel voor kreeg op het eind was dan ook bijzonder kinderachtig.
Demain, on roule
pi_180398001
Wow, Renaat is ziedend.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:15:07 #32
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180398002
quote:
11s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:13 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Speelt België totaalvoetbal?
Eén van de meest eervolle verliezers ooit, bla bla bla.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:15:19 #33
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180398007
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:14 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

hij heeft het er zwaar mee
wielerman twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:36:04 Geniepige spelletjes van les Bleus, die anti-voetbal uitstralen. Mbappe karikatuur van fairplay. Anti-vedette! Spijtig om er zo uit te gaan @BelRedDevils Proficiat voor toptornooi! #RedTogether🇧🇪 reageer retweet
Hahaha, zo boos zijn op Mbappe. _O-

Wat hij in de blessuretijd deed was niet zo netjes, maar verder speelde hij echt een gruwelijk goede wedstrijd. Dat Jantje Vertonghen hem trouwens nog op z'n achterhoofd slaat hoor je Renaat vast ook niet over.

Lekker man.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:15:39 #34
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180398017
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:10 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Maar om terug te komen op de vergelijking van het vorige deel: Sport Vlaanderen heeft pas een overwinning dit jaar in een 2.2 koers, dus dat is ook wel mager.
Het heet dan ook geen Topsport Vlaanderen meer. ;)
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:15:45 #35
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180398020
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:14 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

hij heeft het er zwaar mee
wielerman twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:36:04 Geniepige spelletjes van les Bleus, die anti-voetbal uitstralen. Mbappe karikatuur van fairplay. Anti-vedette! Spijtig om er zo uit te gaan @BelRedDevils Proficiat voor toptornooi! #RedTogether🇧🇪 reageer retweet
Genot.
pi_180398022
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hahaha, zo boos zijn op Mbappe. _O-

Wat hij in de blessuretijd deed was niet zo netjes, maar verder speelde hij echt een gruwelijk goede wedstrijd. Dat Jantje Vertonghen hem trouwens nog op z'n achterhoofd slaat hoor je Renaat vast ook niet over.

Lekker man.
MPeetroons twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:09:13 #FRABEL VUILE KUTFRANSE, samen met de scheidsrechter heb je met veel geluk gewonnen van ons. het wk tijdrekken en komedie spelen win je in ieder geval al met glans 🇫🇷🖕🏻🖕🏻 en mbappe jonge vuile bleitende antivoetbal strandjanet da ge zijt. Zie ma dak u ni tegenkom reageer retweet
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180398034
Het was gewoon teringdom van Vertonghen.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:16:40 #38
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180398037
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:15 schreef Masterminded het volgende:

[..]

MPeetroons twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 22:09:13 #FRABEL VUILE KUTFRANSE, samen met de scheidsrechter heb je met veel geluk gewonnen van ons. het wk tijdrekken en komedie spelen win je in ieder geval al met glans 🇫🇷🖕🏻🖕🏻 en mbappe jonge vuile bleitende antivoetbal strandjanet da ge zijt. Zie ma dak u ni tegenkom reageer retweet
Twitter is een soort van open gesticht.

Strandjanet _O_
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180398043
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:15 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Het heet dan ook geen Topsport Vlaanderen meer. ;)
Das waar :D

Daarom wint Roompot misschien zo weinig, want je kansen in de loterij zijn meestal niet zo goed.
Demain, on roule
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:17:15 #40
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180398045
Wat is nou weer een strandjanet :D

Heerlijk taaltje.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:17:43 #41
362868 Slobeend
of all places
pi_180398053
Maar ik heb gisteren weer oprecht genoten van Hazard en De Bruyne hoor.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:17:53 #42
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180398056
Jullie zijn ook strandjanet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:18:00 #43
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180398058
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Twitter is een soort van open gesticht.

Strandjanet _O_
Strandjanet:
verwijfd manspersoon, (fig.) een watje, een doetje (en in die zin zogezegd genen echte vent)

< strand + Jeannette (vrouwelijke voornaam)

Het voorkomen: gouden juwelen, de knoppen van zijn hemd open tot halfweg zijn behaarde borst en witte sokken in klassieke schoenen of mocassins.

Greet vindt dat haar man een echte strandjanet geworden is. Hij kokketeert met zijn voorkomen als nooit te voren.

Hij durft zelfs niet op dat plat dak lopen, de strandjanet.

_O_
pi_180398061
Ik gun Antoine en Lucas een wereldtitel.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:18:08 #45
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180398065
D&D zijn live *O*
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:18:17 #46
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180398067
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:17 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Das waar :D

Daarom wint Roompot misschien zo weinig, want je kansen in de loterij zijn meestal niet zo goed.
Lotto-Jumbo en Lotto-Soudal vinden dit niet leuk.
pi_180398071
Mbappe bewezen strandjanet.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:18:52 #48
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180398077
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:17 schreef Slobeend het volgende:
Maar ik heb gisteren weer oprecht genoten van Hazard en De Bruyne hoor.
Ik heb genoten van Dembele, Witsel en Fellaini. Groot, sterk, balverlies.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:19:41 #49
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180398090
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:17 schreef Slobeend het volgende:
Maar ik heb gisteren weer oprecht genoten van Hazard en De Bruyne hoor.
De Bruyne was ontzettend matig.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:21:01 #50
362868 Slobeend
of all places
pi_180398125
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:19 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

De Bruyne was ontzettend matig.
Vond ik wel meevallen. Je ziet in elke actie z’n klasse. Al zijn voorzetten zijn ook gewoon goed, itt die van Chadli :').
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:21:21 #51
362868 Slobeend
of all places
pi_180398132
Maar ontopic!
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:21:43 #52
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180398142
\
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:21 schreef Slobeend het volgende:
Maar ontopic!
Dat bepaal jij niet.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:22:11 #53
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180398154
Wat rijdt die Gesbert een strandjanettenverzet trouwens.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:22:17 #54
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180398159
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:21 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Vond ik wel meevallen. Je ziet in elke actie z’n klasse. Al zijn voorzetten zijn ook gewoon goed, itt die van Chadli :').
Dat wel ja, maar veel dom balverlies.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:22:47 #55
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180398176
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
\

[..]

Dat bepaal jij niet.
Daar hebben we mods voor lol
pi_180398182
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:22 schreef LekkerWeertje het volgende:
Wat rijdt die Gesbert een strandjanettenverzet trouwens.
Eerste post van het topic die daadwerkelijk over de etappe gaat ^O^
Demain, on roule
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:23:21 #57
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180398190
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:22 schreef showtimer het volgende:

[..]

Daar hebben we mods voor lol
De mods hier zijn strandjanetten en sjaarwijven.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:23:30 #58
362868 Slobeend
of all places
pi_180398195
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
\

[..]

Dat bepaal jij niet.
Sorry.
pi_180398203
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:22 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dat wel ja, maar veel dom balverlies.
Bestaat er ook slim balverlies? :+
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:24:33 #60
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180398220
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:23 schreef Felagund het volgende:

[..]

Bestaat er ook slim balverlies? :+
Ja, de aftrap meteen naast de cornervlag janken.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:24:51 #61
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180398226
'Gerrans in een dienende rol, dat mag wel eens'. Wim vindt dit niet leuk.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:24:52 #62
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180398228
Heb ik nog iets gemist?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:25:02 #63
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180398236
Gerrans op kop van het peloton, die zal zichzelf ook wel een hoedje schrikken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:25:13 #64
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180398239
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:24 schreef naatje_1 het volgende:
Heb ik nog iets gemist?
Neen
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:25:38 #65
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180398249
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:23 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Sorry.
Braaf.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:26:19 #66
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180398264
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:23 schreef Felagund het volgende:

[..]

Bestaat er ook slim balverlies? :+
De bal blind naar voren rammen kan soms handig zijn.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:26:35 #67
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180398272
Tom-Jelte Slagter ziet kansen in de zware finale in Quimper. "Edvald Boasson-Hagen is onze sprinter. Maar als het geen sprint wordt, dan gaan Serge Pauwels en ik het proberen."

Dat u het even weet
pi_180398286
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
\

[..]

Dat bepaal jij niet.
Slobeend wil niet over zijn Dembele-lobby praten die gisteren gigantisch tekort schoot.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180398291
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:26 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

De bal blind naar voren rammen kan soms handig zijn.
Klopt. :+
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:28:20 #70
362868 Slobeend
of all places
pi_180398311
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Slobeend wil niet over zijn Dembele-lobby praten die gisteren gigantisch tekort schoot.
Ssst.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:29:00 #71
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180398329
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:26 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tom-Jelte Slagter ziet kansen in de zware finale in Quimper. "Edvald Boasson-Hagen is onze sprinter. Maar als het geen sprint wordt, dan gaan Serge Pauwels en ik het proberen."

Dat u het even weet
TJS is een zwart paard en ik heb hem. Fuck Serge Pauwels. (die wel in mijn fpcl team zit, maar dit gehele terzijde).
pi_180398338
Het is gisteren wel duidelijk geworden dat België dringend behoefte had aan Nianggolan.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:30:13 #73
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180398351
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:26 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tom-Jelte Slagter ziet kansen in de zware finale in Quimper. "Edvald Boasson-Hagen is onze sprinter. Maar als het geen sprint wordt, dan gaan Serge Pauwels en ik het proberen."

Dat u het even weet
Als je zeker weet dat het geen sprint wordt, ben je in principe al te laat om het te proberen.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:30:28 #74
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180398355
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:26 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tom-Jelte Slagter ziet kansen in de zware finale in Quimper. "Edvald Boasson-Hagen is onze sprinter. Maar als het geen sprint wordt, dan gaan Serge Pauwels en ik het proberen."

Dat u het even weet
Dus als het geen sprint wordt gaat hij het proberen, maar hoe weet hij voordat hij het gaat proberen dat het geen sprint wordt dan?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:31:16 #75
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180398366
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dus als het geen sprint wordt gaat hij het proberen, maar hoe weet hij voordat hij het gaat proberen dat het geen sprint wordt dan?
Misschien bedoelen ze 'als ze als maniakken een eerdere heuvel opsprinten zodat Hagen al vroeg moet lossen'.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:32:26 #76
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180398394
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dus als het geen sprint wordt gaat hij het proberen, maar hoe weet hij voordat hij het gaat proberen dat het geen sprint wordt dan?
En als puntje bij paaltje komt blijven ze allemaal bij Cavendish.

DiDa :')
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:34:56 #77
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180398446
TJS :')
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_180398458
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:19 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

De Bruyne was ontzettend matig.
Ik heb het idee dat in hun onderbewustzijn door het halen van de halve finale ze de missie van het inlossen van de gouden generatie belofte volbracht hadden (eindelijk van het gezeur af). Je ziet dat ook bijvoorbeeld vaak bij wereldkampioenen op het volgende toernooi, ze kunnen wel denken dat ze weer kampioen willen worden maar hun onderbewustzijn is al voldaan en hebben niet meer de drive om alles te geven.
Bij België waren alleen Hazard en Courtois echt bij de les.
Neemt niet weg dat alles wat ze over de Fransen zeggen klopt, negatief rot voetbal.
pi_180398496
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:35 schreef wattel het volgende:
en hebben niet meer de drive om alles te geven.
TinyMeekAlligatorsnappingturtle-size_restricted.gif
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:39:31 #80
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180398518
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:27 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Slobeend wil niet over zijn Dembele-lobby praten die gisteren gigantisch tekort schoot.
Al die Belgische middenvelders kunnen er helemaal geen reet van.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:40:19 #81
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180398534
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:37 schreef Masterminded het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:40:50 #82
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180398545
Die Dembele was ooit een leuke voetballer bij Willem II, maar tegenwoordig maakt hij met zijn logge lijf alleen maar 500 overtredingen per wedstrijd. Weg met zo'n gozer.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180398560
Het ontbrak de belgen duidelijk aan gif, de fransen wilden gewoon die titel liever winnen.

Mentaal stond belgie al 1 - 0 achter

Dit werd al duidelijk bij het zingen van het volkslied.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:42:49 #84
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180398578
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:41 schreef skysherrif het volgende:
Het ontbrak de belgen duidelijk aan gif, de fransen wilden gewoon die titel liever winnen.

Mentaal stond belgie al 1 - 0 achter

Dit werd al duidelijk bij het zingen van het volkslied.
GIF

Gudelj vindt dit leuk.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:43:30 #85
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180398598
Bij Spurs speelt Dembele fantastisch. Dat geheel terzijde
pi_180398630
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:42 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

GIF

Gudelj vindt dit leuk.
De Belgen hadden hun benen ook niet geschoren inderdaad.

Even terzijde die is daar gewoon al een tijdje 7 miljoen per jaar aan het verdienen lol
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:46:02 #87
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180398658
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:43 schreef Frozen-assassin het volgende:
Bij Spurs speelt Dembele fantastisch. Dat geheel terzijde
Dit seizoen ook minder dan voorheen, heeft gewoon z'n beste tijd gehad
pi_180398697
Edu Prades is de gast van vandaag bij TDP.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:48:31 #89
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180398713
De belgjes zijn een beetje zurig vandaag :')
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:48:39 #90
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180398716
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:47 schreef Koffieplanter het volgende:
Edu Prades is de gast van vandaag bij TDP.
Edu _O_

Ik heb zin in de Vuelta.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:49:08 #91
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180398735
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:46 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dit seizoen ook minder dan voorheen, heeft gewoon z'n beste tijd gehad
Yep, staat inmiddels al een jaartje of 12 aan de top. Dan zit je normaal gesproken in de late herfst van je carrière.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:50:44 #92
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180398776
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:48 schreef naatje_1 het volgende:
De belgjes zijn een beetje zurig vandaag :')
Klein beetje maar, dat van die kip klopte ook niet.
pi_180398779
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:49 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Yep, staat inmiddels al een jaartje of 12 aan de top. Dan zit je normaal gesproken in de late herfst van je carrière.
Late herfst, is dat de vroege winter?
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:51:46 #94
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180398808
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:50 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Late herfst, is dat de vroege winter?
Dat is ongeveer begin november.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:51:49 #95
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180398810
Ik hoop dat er een Fransman wint vandaag.
pi_180398820
Geluid stottert op de stream van de NOS!
Allemaal cabaretteketet!
pi_180398825
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:51 schreef maxi-mus het volgende:
Ik hoop dat er een Fransman wint vandaag.
Ik hoop dat Froome wint!
pi_180398860
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Edu _O_

Ik heb zin in de Vuelta.
Hoeveel etappes gaat Dielan Teuns pakken?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:54:34 #99
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180398881
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:50 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Late herfst, is dat de vroege winter?
tegenwoordig grote regentijd.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:55:43 #100
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180398913
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:53 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Hoeveel etappes gaat Dielan Teuns pakken?
Dielon*

En nul, natuurlijk.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180399038
Gps kapoet? Staat al een hele tijd op 4.03
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:09:18 #102
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180399190
Chavanel voor de bergpuntjes
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:10:31 #103
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180399222
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:02 schreef Maver24 het volgende:
Gps kapoet? Staat al een hele tijd op 4.03
Staat nu in ieder geval wel te verspringen :P
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180399362
Cavgod
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:15:04 #105
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180399364
De Cav mist Eisel
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:15:42 #106
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180399380
Cavendish :')!!!!!!!

Ging 100 ritten winnen volgens Columbiafan. _O-
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:16:28 #107
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180399403
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Cavendish :')!!!!!!!

Ging 100 ritten winnen volgens Columbiafan. _O-
Wuyts noemde hem altijd The Alfaman.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:16:47 #108
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180399412
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Cavendish :')!!!!!!!

Ging 100 ritten winnen volgens Columbiafan. _O-
Gisteren met Filemon hing er een Picavet sfeertje
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:16:59 #109
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180399420
Lossen op het eerste heuveltje van de Tour, die gaat in ieder geval niet uitrijden.
pi_180399424
Wat is er metCav?
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:17:19 #111
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180399433
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:17 schreef skysherrif het volgende:
Wat is er metCav?
Toe aan pensioen.
pi_180399443
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:17 schreef skysherrif het volgende:
Wat is er metCav?
Kan er gewoon helemaal, maar dan ook helemaal niets meer van.
pi_180399448
https://www.nporadio2.nl/(...)ngen-naar-haar-hoofd
Wie van jullie was zo gemeen tegen José?
pi_180399453
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:17 schreef Sked het volgende:

[..]

Kan er gewoon helemaal, maar dan ook helemaal niets meer van.
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:17 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Toe aan pensioen.
Het ontbreekt hem gewoon aan gif.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:18:21 #115
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180399459
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:16 schreef showtimer het volgende:

[..]

Gisteren met Filemon hing er een Picavet sfeertje
Niet gezien. En eerlijk gezegd ook weinig zin om het wel te zien.

Als het allemaal niet zo lekker loopt bij Cav is het onmogelijk om hem te interviewen. En al helemaal als je zo'n autist bent als Filemon.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180399470
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Niet gezien. En eerlijk gezegd ook weinig zin om het wel te zien.

Als het allemaal niet zo lekker loopt bij Cav is het onmogelijk om hem te interviewen. En al helemaal als je zo'n autist bent als Filemon.
Is dat bij De Avondetappe?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:19:09 #117
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180399476
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:18 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Is dat bij De Avondetappe?
Filemon is aan het bijbeunen bij RTL.

Met de groetjes van Skoda.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180399490
Haha, Stijn doet alsof hij niet stiekem naar Tour du Jour kijkt.
pi_180399493
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:16 schreef showtimer het volgende:

[..]

Gisteren met Filemon hing er een Picavet sfeertje
Marquinhos Cipriano naar Shakhtar, vriendelijke vriend. De Braziliaanse tour gaat door.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:20:35 #120
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180399511
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Niet gezien. En eerlijk gezegd ook weinig zin om het wel te zien.

Als het allemaal niet zo lekker loopt bij Cav is het onmogelijk om hem te interviewen. En al helemaal als je zo'n autist bent als Filemon.
Fiel gooide het zelf op de erfenis van Diekstra en de RTL7 plopkap.
pi_180399524
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:19 schreef Sked het volgende:
Haha, Stijn doet alsof hij niet stiekem naar Tour du Jour kijkt.
Ik zweer alleen bij Vive Le Velo. Ik sla Tour Du Jour ook over als ze over anderhalve week de helft van de dartsessies vergallen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:21:54 #122
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180399541
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:20 schreef showtimer het volgende:

[..]

Fiel gooide het zelf op de erfenis van Diekstra en de RTL7 plopkap.
Die interviewtjes van Diekstra waren altijd wel lekker hoor. Eventjes Gilbert vragen naar zijn dopinggebruik. _O_
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180399581
Wat doet Tom? :o
pi_180399589
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:21 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik zweer alleen bij Vive Le Velo. Ik sla Tour Du Jour ook over als ze over anderhalve week de helft van de dartsessies vergallen.
Waarom is er darten midden in juli? Wie heeft er nou zin om dan in een benauwd zaaltje te gaan staan?
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:24:16 #125
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180399592
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die interviewtjes van Diekstra waren altijd wel lekker hoor. Eventjes Gilbert vragen naar zijn dopinggebruik. _O_
En Impey(?) met dat racisme incident. Diesktragenot.
pi_180399603
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:24 schreef Sked het volgende:

[..]

Waarom is er darten midden in juli? Wie heeft er nou zin om dan in een benauwd zaaltje te gaan staan?
World Matchplay is altijd midden juli.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:24:51 #127
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180399606
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die interviewtjes van Diekstra waren altijd wel lekker hoor. Eventjes Gilbert vragen naar zijn dopinggebruik. _O_
Of hoe hij het Tourdirecteurtje interviewde na prikkeldraadgate _O_
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:25:03 #128
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180399614
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:19 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Marquinhos Cipriano naar Shakhtar, vriendelijke vriend. De Braziliaanse tour gaat door.
De Nieuwe wie?
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:25:18 #129
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_180399618
Tom ziek?
pi_180399627
Ai Tom.
pi_180399632
Dumoulin gaat even achterin buurten en meteen slaan jullie op hol (lol).
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180399635
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:24 schreef Masterminded het volgende:

[..]

World Matchplay is altijd midden juli.
Aha. Vreemd.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:25:58 #133
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180399637
RIP Tom
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:26:10 #134
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180399643
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:25 schreef hhh38 het volgende:

[..]

De Nieuwe wie?
Bernard
pi_180399648
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:25 schreef Masterminded het volgende:
Dumoulin gaat even achterin buurten en meteen slaan jullie op hol (lol).
Voor je het weet moet 'ie weer schijten ofzo :{
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:26:59 #136
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180399663
Tijdperk Dumoulin voorbij
leuk
pi_180399682
gvd :')
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:27:31 #138
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180399684
Wat ruist daar in het struikgewas.
pi_180399686
chute in het skoekeloen
pi_180399694
Jezus Gesbert
pi_180399696
♫ Wat ruist er door het struikgewas ♫
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:27:50 #142
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180399697
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die interviewtjes van Diekstra waren altijd wel lekker hoor. Eventjes Gilbert vragen naar zijn dopinggebruik. _O_
Ja, dit ging dus over 2014 toen hij Cav qua gedrag de Suarez van de koers noemde
pi_180399699
flinke chute
pi_180399707
Tom ziek?
leven zoals het leven is
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:28:21 #145
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180399711
"Keurig afgeremd door het skoekeloen"
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:28:25 #146
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180399713
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:27 schreef Masterminded het volgende:
♫ Wat ruist er door het struikgewas ♫
:')
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:28:34 #147
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180399715
Ik durf geen grappen meer te maken over mensen die zo rechtdoor de weg verlaten.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180399726
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:27 schreef maxi-mus het volgende:
Wat ruist daar in het struikgewas.
I4nPfqW.png
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:29:13 #149
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180399731
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:27 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ja, dit ging dus over 2014 toen hij Cav qua gedrag de Suarez van de koers noemde
Zit wat in.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180399735
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:25 schreef hhh38 het volgende:

[..]

De Nieuwe wie?
Daar doe ik niet aan mee.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:30:35 #151
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180399757
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:24 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

En Impey(?) met dat racisme incident. Diesktragenot.
Albasini trouwens. Ouwe teringzwitser.

Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180399760
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:29 schreef Sked het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Is dat d'n Kevin?
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:30:40 #153
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180399762
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:29 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Daar doe ik niet aan mee.
Het leek me een makkelijke manier om z'n talent en rol te omschrijven, maar normaal wordt niemand daar vrolijk van inderdaad.
pi_180399765
Cavendish doet het geweldig zo te zien..
Allemaal cabaretteketet!
pi_180399794
Zo, even naar een joekel van een uitslaande brand gaan kijken, kijken of de etappe ook gaat ontvlammen :@
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:32:49 #156
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180399821
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:31 schreef heywoodu het volgende:
Zo, even naar een joekel van een uitslaande brand gaan kijken, kijken of de etappe ook gaat ontvlammen :@
Ramptoerist?
pi_180399842
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:32 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ramptoerist?
pyromanen kijken altijd bij hun eigen brand toch?
pi_180399885
Was Tom nu wel of niet in de problemen?
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:35:40 #159
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180399899
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Albasini trouwens. Ouwe teringzwitser.

_O_ Zul je zien dat hij volgend jaar weer naar Frankrijk wil/mag, bestaat de show niet meer. :') _O-
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:35:52 #160
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180399903
Gesbert gaat weer in het peleton komen zo te zien
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180399904
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:31 schreef heywoodu het volgende:
Zo, even naar een joekel van een uitslaande brand gaan kijken, kijken of de etappe ook gaat ontvlammen :@
Zelf aangestoken?
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:36:38 #162
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180399926
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:35 schreef showtimer het volgende:

[..]

_O_ Zul je zien dat hij volgend jaar weer naar Frankrijk wil/mag, bestaat de show niet meer. :') _O-
Het moment dat Albasini een halve minuut moet nadenken welk woord hij gaat gebruiken om Teklehaimanot te omschrijven. _O-

Diekstra: die braune?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:36:45 #163
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180399930
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Albasini trouwens. Ouwe teringzwitser.

Die braune? Ja. :D
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:36:51 #164
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180399934

Gooien we deze er ook maar meteen achteraan.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180399957
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:30 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Het leek me een makkelijke manier om z'n talent en rol te omschrijven, maar normaal wordt niemand daar vrolijk van inderdaad.
Daar valt dus geen zinnig woord over te zeggen, omdat hij nog nooit een wedstrijd op representatief niveau gespeeld heeft (lol). Hij heeft een tijd geleden ruzie gekregen bij São Paulo omdat hij zijn contract niet wilde verlengen en daarom maar 23 minuten meegedaan in het afgelopen jaar.
pi_180399971
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Albasini trouwens. Ouwe teringzwitser.

Die werkt hier helaas niet.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:38:36 #167
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180399983
Chavanel is wel een baasje hoor _O_
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180399991
BassieGod.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180399995
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:35 schreef DeParo het volgende:
Was Tom nu wel of niet in de problemen?
Zat achteraan. Keek niet heel fris, maar schijn kan bedriegen natuurlijk,
leven zoals het leven is
pi_180400003
Hilaire _O_
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:40:42 #171
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180400028
Moeilijkere sprints Pasqualon, gemakkelijke Dupont. Hoe moeilijk kan het zijn.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:40:50 #172
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180400032
quote:
Ik begin nu toch wel onbewust 'ZIN IN MOSSELFEESTEN TE KRIJGEN'
pi_180400041
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:36 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Die braune? Ja. :D
_O-
pi_180400050
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:40 schreef maxi-mus het volgende:
Moeilijkere sprints Pasqualon, gemakkelijke Dupont. Hoe moeilijk kan het zijn.
* Makkelijke sprints Dupont, Pasqualon en Smith
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:41:42 #175
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180400051
Dikke Danny _O_
pi_180400055
Bassie _O_
pi_180400063
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:41 schreef Van_Poppel het volgende:
Dikke Danny _O_
Waar?
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:42:39 #178
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180400073
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:42 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Waar?
NPO1 :@

Nu Han Cock :{
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:43:18 #179
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180400090
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:41 schreef skysherrif het volgende:

[..]

* Makkelijke sprints Dupont, Pasqualon en Smith
Ja het punt is dat dat niet zoveel zin heeft.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:43:31 #180
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180400094
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ja het punt is dat dat niet zoveel zin heeft.
Ploegenklassement _O_
pi_180400103
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ja het punt is dat dat niet zoveel zin heeft.
Wat niet ? :@
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:44:43 #182
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180400126
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:43 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Wat niet ? :@
Dat ze alle 3 gaan sprinten. Hilaire was net op de Belg, die gaf aan dat hij moeite had met de keuzes maar dat ze die wel gingen maken waarschijnlijk.
pi_180400152
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:39 schreef Jason22 het volgende:

[..]

Zat achteraan. Keek niet heel fris, maar schijn kan bedriegen natuurlijk,
Zou erg klote zijn.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:47:28 #184
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180400173
Tom zit niet echt lekker op z'n fiets volgens mij. ;(
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:48:25 #185
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180400192
Hou er maar mee op, Mark.
pi_180400193
Cav :')
pi_180400199
Wanneer zijn we voorgoed af van Cavendish in een grote ronde?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:48:45 #188
56749 BlaZ
Sit iucundus tibi dies
pi_180400201
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:47 schreef LekkerWeertje het volgende:
Tom zit niet echt lekker op z'n fiets volgens mij. ;(
Doet het je vermoeden dat hij wellicht diarree heeft?
pi_180400203
Cav :W
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:49:03 #190
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180400205
Keffendisj _O-
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180400206
Stop met fietsen. Doe iedereen een plezier.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:49:09 #192
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180400209
Cavendish :')
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180400212
Heerlijk om Cav zo te zien bikkelen.... :W
Allemaal cabaretteketet!
pi_180400218
Kittel :W
pi_180400220
Dag Kietel.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180400222
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:48 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Doet het je vermoeden dat hij wellicht diarree heeft?
Hij moet Vlaams poepen.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:49:48 #197
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180400225
Dyllie doet een Weeningkje.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180400227
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:49 schreef Sked het volgende:
Stop met fietsen. Doe iedereen een plezier.
Lekker bij de London Ride analyseren (lol).
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:50:03 #199
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180400232
Kijkt Columbiafan nog koers?
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:50:12 #200
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180400234
En dag Kittel :W
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180400248
Groenewegen er ook af.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:50:48 #202
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180400251
Wat zijn er toch veel parodieën op wielrenners.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180400263
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:50 schreef Felagund het volgende:
Groenewegen er ook af.
Wij kijken ook ;)
pi_180400268
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:51 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Wij kijken ook ;)
Oké Ambrosius.
pi_180400270
Verkeersdrempel en ze zoeken een bus op.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:51:53 #206
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180400281
Cav kan beter na rit naar Amiens alvast afstappen. Of eigenlijk nu al maar goed
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:52:28 #207
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180400297
Lilian heeft een brief gehad
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:52:28 #208
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180400298
Achtervolgers vallen uit elkaar :9
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180400305
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:32 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ramptoerist?
Als ik vanuit de keuken dikke rookwolken zie in de verte ben ik toch wel benieuwd :+

In elk geval een grote opslag aan elektrische fietsen minder op de weg nu :@
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:52:51 #210
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180400310
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:52 schreef showtimer het volgende:
Lilian heeft een brief gehad
Best een lachwekkende renner is dat ja.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:52:55 #211
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180400311
Etappe begint leuk te worden, even kijken :)
pi_180400315
Hoelaat is de finish ongeveer? Ik vraag dit voor een vriend
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:53:10 #213
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180400321
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:52 schreef showtimer het volgende:
Lilian heeft een brief gehad
Lilian weegt nog maar 20 kilo. Anorexia is slecht voor je.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180400329
Lilian is een mooie jongen.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:54:08 #215
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180400342
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:53 schreef franklop het volgende:
Hoelaat is de finish ongeveer? Ik vraag dit voor een vriend
Anderhalf uur, gokje.
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180400346
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lilian weegt nog maar 20 kilo. Anorexia is slecht voor je.
Wat wordt zo'n jongen wijzer van elke Franse kutkoers afleggen?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:54:24 #217
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180400347
Kruijsgod al lekker aan het knechten voor de Roog.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180400359
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:53 schreef franklop het volgende:
Hoelaat is de finish ongeveer? Ik vraag dit voor een vriend
:D, nog 67 kilometer, 1 uur en 35/40 minuten nog?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180400376
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:54 schreef Felagund het volgende:

[..]

:D, nog 67 kilometer, 1 uur en 35/40 minuten nog?
Dan ben ik wel thuis denk ik. Dank


Met ik bedoelde ik die vriend dus
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:55:56 #220
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180400388
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:54 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wat wordt zo'n jongen wijzer van elke Franse kutkoers afleggen?
Op een eenvoudige manier een erelijst bij elkaar fietsen, lekker joh.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180400423
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:55 schreef franklop het volgende:

[..]

Dan ben ik wel thuis denk ik. Dank

Met ik bedoelde ik die vriend dus
Nodig die vriend ook uit op FOK!
pi_180400433
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:55 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Op een eenvoudige manier een erelijst bij elkaar fietsen, lekker joh.
Fransen zijn rare jongens.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180400435
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:54 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wat wordt zo'n jongen wijzer van elke Franse kutkoers afleggen?
Coupe de France winnen.
pi_180400445
Toms jongen, je rijdt wat te hard.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:57:56 #225
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180400449
Ik neem mijn woorden terug.
pi_180400451
Lilian. _O_
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:58:37 #227
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180400463
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:57 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Fransen zijn rare jongens.
Bedankt weer voor deze bijdrage Obelix.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180400469
Die gozer kan toch gewoon doorrijden naar chavanel? Of denken ze dat ze Skujins met z'n tweeën niet aankunnen in de strijd om de strijdlust.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:59:05 #229
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180400472
JAAAAAAAAAAAAAA PROBLEMEN VOOR FROOME
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180400473
RIJDEN RIJDEN
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:59:33 #231
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180400479
Even de fiets met motor pakken.
Citius, Altius, Fortius.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:59:39 #232
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180400481
Froome problemen altijd mooi. Astmapompje leeg zeker.
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:59:50 #233
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180400488
WAAR IS FABIO ARU???
  woensdag 11 juli 2018 @ 15:59:52 #234
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180400490
Hij lost?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180400502
Motortje stuk
pi_180400510
Finetunen van de motor.
pi_180400513
Toms jongen, denk even na man :')
pi_180400538
edit
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:02:48 #239
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180400557
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:02 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Toms?
Zo heet ie ja.
pi_180400587
Hij is weer terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:05:58 #241
362868 Slobeend
of all places
pi_180400642
De Cauwer bij de Avondetappe vanavond met Thijs.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:05:59 #242
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180400645
Had BORA niet eerder kunnen gaan rijden?
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:06:47 #243
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180400678
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:05 schreef Slobeend het volgende:
De Cauwer bij de Avondetappe vanavond met Thijs.
José verdient meer dan zo'n turbo WK uitzending.
pi_180400680
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:05 schreef Slobeend het volgende:
De Cauwer bij de Avondetappe vanavond met Thijs.
De NOS verliest kijkers aan de Belg dus halen ze de Belg deze zomer maar naar de NOS
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:07:11 #245
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180400684
NOS is in paniek vanwege ONZE TOM
pi_180400693
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:05 schreef Slobeend het volgende:
De Cauwer bij de Avondetappe vanavond met Thijs.
Maakt ONZE Thijs nog een keer de oversteek naar VLV?
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:07:55 #247
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180400702
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:07 schreef Frozen-assassin het volgende:
NOS is in paniek vanwege ONZE TOM
Wat is er met onze Tom aan de hand dan?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:08:02 #248
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180400705
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:07 schreef Frozen-assassin het volgende:
NOS is in paniek vanwege ONZE TOM
Tom Veelers pakt zijn telefoon niet op?
pi_180400718
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:07 schreef Frozen-assassin het volgende:
NOS is in paniek vanwege ONZE TOM
Wat zeggen ze?
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:08:39 #250
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180400719
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:07 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Wat is er met onze Tom aan de hand dan?
Hing een keer achteraan dus is hij niet goed vandaag
pi_180400730
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 15:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Bedankt weer voor deze bijdrage Obelix.
Je kan altijd op me rekenen hoor.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180400740
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:08 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hing een keer achteraan dus is hij niet goed vandaag
Ik zie hem verder de hele dag goed voorin zitten.
pi_180400744
Oh God Vanendert, was vergeten dat die alien ook meedeed
pi_180400746
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:08 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hing een keer achteraan dus is hij niet goed vandaag
Verschrikkelijk. Vorig jaar ook toen hij de Giro won.

''Hm hij zit niet goed hoor''
''HIJ LIJKT NIET HELEMAAL FIT''
''OMG HIJ STAAT OP LOSSEN''
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:09:58 #255
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180400751
SJUUT
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:10:07 #256
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180400754
CHUTE
pi_180400756
Chute! Nieve is boos.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:10:21 #258
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180400758
Yaids weer langs de weg volgens mij.

Edit: Oh, het is Nieebe.
pi_180400759
Wie was die BMC'er?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180400765
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:10 schreef LekkerWeertje het volgende:
Yaids weer langs de weg volgens mij.
Is Nieve.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:10:33 #261
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180400767
Ik hoor ook nu pas dat Matthews niet gestart is ;(
pi_180400768
ONZE Tom heeft de ziekte van METJIEUWS gekregen. Einde tijdperk.
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:11:05 #263
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180400773
Yoann altijd zo boos
pi_180400774
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:09 schreef IbanMayo het volgende:
Oh God Vanendert, was vergeten dat die alien ook meedeed
Nu Tiesj naar huis is dan die lekker voor eigen kansen gaan.
pi_180400776
Offredo MAD, je verwacht het niet.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:11:15 #266
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180400780
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:09 schreef IbanMayo het volgende:
Oh God Vanendert, was vergeten dat die alien ook meedeed
Gaat morgen winnen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:11:17 #267
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180400782
Yoann is VIESMAD
pi_180400790
krachtwijk. Je verwacht het niet.
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_180400791
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:10 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
ONZE Tom heeft de ziekte van METJIEUWS gekregen. Einde tijdperk.
Wat heeft Matthews onder de leden?
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:12:03 #270
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180400798
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:11 schreef wimderon het volgende:
Offredo MAD, je verwacht het niet.
Dat was toch die vent die beweerde door een honkbalknuppel te zijn toegetakeld, terwijl hij juist zelf iemand met die knuppel mishandelde?
pi_180400803
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:11 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Wat heeft Matthews onder de leden?
Is ziek, niet meer opgestapt.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180400809
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:11 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Wat heeft Matthews onder de leden?
Kotsgod.
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_180400823
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:11 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Wat heeft Matthews onder de leden?
Ik had 'm opgesteld.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:13:12 #274
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180400830
Groenewegen op 2 minuten achterstand van het peloton.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:14:01 #275
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180400841
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:13 schreef Sked het volgende:

[..]

Ik had 'm opgesteld.
_O-
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180400842
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:13 schreef Van_Poppel het volgende:
Groenewegen op 2 minuten achterstand van het peloton.
In een wat groter groepje inmiddels.
pi_180400846
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:13 schreef Sked het volgende:

[..]

Ik had 'm opgesteld.
En in Froome's puffertje laten niezen.
pi_180400883
Wat een babyface.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:16:23 #279
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180400892
Kut, Vanendert vergeten op te stellen. Die is vast weer in lollervorm.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:17:07 #280
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180400908
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:16 schreef LekkerWeertje het volgende:
Kut, Vanendert vergeten op te stellen. Die is vast weer in lollervorm.
Morgen pas. Heb geduld.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:17:40 #281
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180400927
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:13 schreef Van_Poppel het volgende:
Groenewegen op 2 minuten achterstand van het peloton.
gras is groen
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:19:47 #282
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180400975
Voorsprong is redelijk klein nu...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:21:06 #283
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180401006
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:19 schreef naatje_1 het volgende:
Voorsprong is redelijk klein nu...
Volgens 1 minuut per 50km Wet van Herbert halen ze het wel
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:21:57 #284
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180401019
Gesink knechtend voor d'n Mol.
pi_180401035
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:21 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Volgens 1 minuut per 50km Wet van Herbert halen ze het wel
Volgens de 3 minuten per 80km Wet van Froome halen ze 't helemaal niet
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:23:37 #286
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180401057
Chavanel is gezien
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:24:11 #287
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180401069
Lilian schrijf ik op voor vluchtersetappes in de bergen
pi_180401107
Kom op Tom laat ze een poepie ruiken haha.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:26:19 #289
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180401129
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:24 schreef Frozen-assassin het volgende:
Lilian schrijf ik op voor vluchtersetappes in de bergen
Doe maar niet.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:26:19 #290
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180401130
Kalme Jan is gebroken.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:26:19 #291
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180401131
I'm Tarzan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:26:42 #292
362868 Slobeend
of all places
pi_180401140
LollerLet
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:27:08 #293
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180401148
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Doe maar niet.
Doet Pierre Flopland weer mee?
pi_180401156
Miesjel en Jose lagen al te slapen toen Skujins Bennett als zijn slaafje liet werken.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180401166
Toms heb er zin an
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:27:56 #296
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180401168
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:27 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Doet Pierre Flopland weer mee?
Uiteraard.
pi_180401169
Volgens mij zit Tim Dumoulin niet in het achterste deel
pi_180401186
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:28 schreef DeParo het volgende:
Volgens mij zit Tim Dumoulin niet in het achterste deel
Volgens zijn vriendin wel
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:28:30 #299
362868 Slobeend
of all places
pi_180401188
Krachtgod
pi_180401190
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 16:28 schreef DeParo het volgende:
Volgens mij zit Tim Dumoulin niet in het achterste deel
En zijn broer Tom?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180401202
Kruijswijk kiest zijn eigen weg
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')