abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 11 juli 2018 @ 02:14:53 #1
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180390506
registreer om deze reclame te verbergen
Etappe 5: Lorient - Quimper, 204,5 km

Ook tijdens dag vier van de Tour werden we niet verwend. Dat viel ook niet te verwachten, met zo'n parcours kan het ook niet anders dan bijzonder matig worden. Alleen met een beetje wind had het leuk kunnen worden, maar op de belangrijke stroken stond de wind tegen of was er überhaupt geen wind, waardoor er niets gebeurde. Dan weet je dat het een vreselijke etappe gaat worden, tenzij er wordt gevallen. En gevallen werd er. Waarschijnlijk hadden er weer een paar aan de tramodol gezeten, want op een kilometer of 50 van de streep reden er een aantal vol de sloot in. Geen paniek in het peloton, er werd rustig op de gevallen jongens gewacht. Daardoor groeide de voorsprong van de koplopers wel weer en dat zorgde uiteindelijk toch nog voor een beetje spanning, omdat de jongens vooraan zich goed hadden weten te sparen, waardoor ze aan het eind van de rit nog een beetje konden versnellen. Aangezien er in het peloton niet echt hard werd gewerkt liep de voorsprong niet snel terug en zag het er even goed uit. Maar als puntje bij paaltje komt gaan andere ploegen toch samen met Quick Step rijden en komt alles nog goed voor de sprinters, al sneuvelde de kopgroep met onder meer de bijzonder arrogante Guillaume van Keirsbulck pas in de laatste kilometer. Een paar kilometer daarvoor was er dan nog een valpartij, waar Axel Domont en Tiesj Benoot de grootste slachtoffers van waren. Bardet is daardoor een ploeggenot kwijt en Benoot verloor dan weer wat bloed. In de massasprint leek Greipel even zichzelf hervonden te hebben. Zijn jaar is nog niet echt goed, maar nu leek hij als de brandweer te gaan. Gaviria werd weer eens perfect afgezet door Richeze, maar Greipel snelde hem voorbij. Dat was alleen toch niets te vroeg en Gaviria wist hem nog te remonteren. Ook Sagan kwam nog in de buurt, maar de Colombiaan liet zien ongenaakbaar te zijn. Zijn tweede overwinning in vier dagen, het wordt de Kittel van dit jaar. Kittel zelf bakte er overigens weer niet veel van en ook Groenewegen liet het weer afweten. Zijn ploeg leverde slecht werk, onder meer door betrokken te zijn bij iedere valpartij van de dag en op een kilometer van de streep zat hij al alleen. Hij moest zichzelf dus vooraan handhaven in de laatste meters en dat kan hij niet. Dus werd het weer niets. Het verschil met Quick Step is gigantisch. Jan Boven krijgt nu een aantal dagen de tijd om een nieuw droomplan te bedenken, want we gaan twee dagen de heuvels in. Geen ritten voor de echte sprinters, al kunnen enkele sterk klimmende sprinters tijdens deze vijfde rit nog wel overleven.

2dqrhmr.jpg
4decf

De eerste rit die daadwerkelijk lijkt op een rit gaat van start in Lorient. Dit is een havenstad met 50.000 inwoners in het zuiden van Bretagne, in het departement Morbihan. Lorient is altijd een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk geweest en dat is tegenwoordig nog steeds zo. Blijkbaar hebben ze hier de grootste vloot aan vissersboten. 130 boten, goed voor 3000 banen. Ze kunnen hier dus aardig vissen, maar dat is niet het enige waar men zich in Lorient in heeft gespecialiseerd. De marine zit hier ook, daarom werd er tijdens de Tweede Wereldoorlog hard gevochten in deze stad. Dat had tot gevolg dat een groot deel van Lorient veranderde in een puinhoop, maar ze hebben het grotendeels weer netjes opgebouwd. Tegenwoordig komen we in de haven van Lorient de Franse equivalent van de Navy SEALs tegen en dan hebben ze hier ook nog eens een oude basis voor duikboten liggen. Verder zou je Lorient kunnen kennen van het voetbal. Heel groot is de stad niet, maar ze hebben het toch voor elkaar gekregen om een aantal jaar achter elkaar in de Ligue 1 te spelen. Tegenwoordig Ligue 2, maar ook dat is geen schande. Zoals zoveel steden in deze regio is ook Lorient een sportieve stad. Het is daarom geen toeval dat de Tour hier al meer dan tien keer is geweest. De laatste aankomst dateert evenwel van 2006, toen Sylvain Calzati een vlucht succesvol wist af te ronden. Laatste vertrek vanuit Lorient dateert van 2011. Die rit zou aankomen boven op Mur de Bretagne. Die aankomst krijgen we dit jaar ook, maar dat zal pas tijdens de volgende rit zijn. Andere oud-winnaars in Lorient zijn onder meer Santiago Botero en Jens Heppner. De rit start in het niet zo pittoreske centrum van de stad, redelijk ver van de haven.

Lorient.jpg

Tijdens de neutralisatie rijden de renners een rondje door Lorient, pas buiten de stad begint de wedstrijd echt. Nadat de koers door Ploemeur rijdt gaat het in één rechte lijn verder richting de kust. Na drie kilometer fietsen zien de renners de zee in het kustplaatsje Le Fort Bloqué en vervolgens fietsen ze vier kilometer langs het strand richting Guidel Plages. Hierna verlaten ze weer even de kust en wordt er over wat smallere wegen gereden tussen de Franse akkers door. Na 12 kilometer rijden de renners over de rivier Laïta en hier verlaten ze het departement Morbihan, om vervolgens de Finistère binnen te rijden. In de Finestère gaat het meteen een paar meter omhoog, maar verder is dit gedeelte van de etappe zo goed als vlak. Over grotendeels rechte en brede wegen rijden de renners door wat dorpjes, zoals Clohars-Carnoët en Riec-sur-Bélon. We bevinden ons nog steeds op het platteland en komen dus vooral veel boerderijen en akkers tegen, al is de kust ook nooit ver weg. Na 33 kilometer rijden de renners dan weer door het enorm pittoreske en vooral heel erg toeristische Pont-Aven. Het ligt niet direct aan de kust, maar wel aan een inham en daardoor hebben ze er een klein haventje. Na Pont-Aven gaat het een aantal kilometer zo goed als rechtdoor, tot we de kust echt weer bereiken in Concarneau, na 49 kilometer. Deze weg loopt een beetje op en af, maar het echte klimwerk laat nog even op zich wachten. Tussen deze twee plaatsen rijden de coureurs ook nog even door Trégunc, waarna ze op de weg richting Concarneau nog een aantal rotondes tegenkomen. In Concarneau zelf kiezen we voor de toeristische route en fietsen we over de boulevard langs de zee. Nu is het ook wel makkelijk om hier een toeristische route te nemen, want het is een best mooi plaatsje. Concarneau is overigens de geboorteplaats van de Giroud van 1998, Stéphane Guivarc'h.

299712c67f3c4d9daea5efa4d38403a2c30ae799a5987954e5dfd0b076392cba.jpg

Voorbij Concarneau blijft het nog een tijdje vlak. Na een paar kilometer verlaten we de kuststreek weer en gaan we de binnenlanden van Bretagne opzoeken. We wegen hier zijn niet altijd even breed, zeker niet als de organisatie moeite doet om de smalst mogelijke wegen op te zoeken. Het kan hier dus al wat nerveuzer worden, aangezien we heel wat kilometers af gaan werken over ietwat bochtigere en smallere wegen door een groen landschap. Na 64 kilometer rijden de renners door Saint-Yvi en hierna wordt de weg nog eens wat smaller, bovendien gaat het anderhalve kilometer omhoog aan een procent of vijf. Vast een voorproefje op de rest van de rit. Richting het volgende dorp, Elliant, gaat het even kort naar beneden over een bochtige weg, maar een paar kilometer buiten Elliant worden de wegen weer wat rechter. Een kilometer of drie over hele smalle en bochtige wegen, om vervolgens vier kilometer rechtdoor te fietsen richting het dorpje Tourch. In Tourch slaan de renners linksaf en daarna wordt de weg weer echt breed en gaat het lang rechtdoor tot Coray, waar we na 81 kilometer passeren. Richting en voorbij Coray loopt de weg af en toe een beetje vals plat omhoog, maar ook dat mag nog steeds geen naam hebben. Na Coray loopt de brede weg meer dan 10 kilometer zo goed als rechtdoor richting Roudouallec, waar de tussensprint van de dag komt na 92,5 kilometer. In dit kleine dorpje van 700 inwoners rijden we weer even een paar meter door Morbihan, maar in het dorp zelf slaan de renners linksaf en komen ze al snel weer in de Finistère terecht. Het écht heuvelachtige deel van de rit staat dan bijna op het punt van beginnen.

MG_2733C1-1024x682.jpg?resize=1024%2C682&ssl=1

Buiten Roudouallec rijden we richting een heuvelruggetje waar we in korte tijd drie keer achter elkaar over gaan fietsen. Het gaat dus een paar keer redelijk stevig op en af en dat begint voorzichtig na de tussensprint. Een klimmetje van iets meer dan een kilometer aan 6% gemiddeld, om de benen vast even te testen. Op de top van dit klimmetje bevinden de renners zich op een plateau waar ze het drie kilometer vlak is, voor er een korte afdaling richting Saint-Goazec volgt. De weg is niet al te breed en er liggen wat bochten in het parcours, dus het is zaak om hier goed bij de les te zijn. Eenmaal beneden in Saint-Goazec begint bijna de eerste klim van de dag waar een puntje voor de bergtrui te verdienen valt. Vlak voor Saint-Goazec gaat het ook nog even kort omhoog, maar het echte werk begint een halve kilometer buiten het dorpje. De renners beklimmen dan de Côte de Kaliforn, een klimmetje van 1,7 kilometer aan 7% gemiddeld. Redelijk pittig klimmetje dus, dwars door een bos. Na de top gaat het kort naar beneden over een smalle weg door het boerengehucht Californ. Al snel vlakt het weer af en volgt er buiten Californ nog een uitloper van meer dan een halve kilometer omhoog. Daarna volgt er een wat langere afdaling over een smalle en bochtige weg. Het is dan even vlak, een klein knikje omhoog, weer een knikje naar beneden en dan begint de Côte de Trimen, een klimmetje van de vierde categorie met een lengte van 1,6 kilometer en een gemiddeld stijgingspercentage van 5,6%. Net wat minder lastig dan het vorige klimmetje. De top volgt na 113 kilometer, op 90 kilometer van de streep. Het zal nu drie kilometer vlak zijn, waarna het drie kilometer naar beneden gaat over een brede weg zonder lastige bochten, op weg naar Châteauneuf-du-Faou. Na 121 kilometer koers rijden de renners door dit oude dorpje, gelegen aan de Aulne.

fae54f671bf51150006dc93e565e.jpg

Richting Châteauneuf liep de weg al een beetje op en af, en in het dorp zelf gaat het ook best nog wel een beetje omhoog. Zo'n etappe is het vandaag, er is weinig vlak werk bij. Ondanks dat gegeven bevinden we ons nu wel in een moment van relatieve rust. Buiten Châteauneuf volgen we de oevers van de Aulne en gaat hier vooral licht dalend naar beneden. De omgeving is groen en de wegen zijn breed, even tijd voor een adempauze. Die adempauze duurt niet heel lang, want iets meer dan vijf kilometer na Châteauneuf verlaten we deze brede weg weer, slaan we rechtsaf en gaan we één kilometer bergop rijden, aan een procentje of vijf gemiddeld. Smal weggetje, het lijkt stiekem wel een beetje op de Amstel Gold Race. Bij de organisatie willen ze het eerder vergelijken met de Belgische klassiekers, maar ik denk dat ze dan in de veronderstelling leven dat Limburg geannexeerd is door de Belgen. Het is echt de AGR, met de smalle weggetjes door een groene omgeving met ook de nodige akkers, het vele draaien en keren en ook met name de lengte van de klimmetjes. Veel lang spul zit er niet tussen. Na het klimmetje van één kilometer is het een kilometer of twee vlak, voor het volgende klimmetje van 1,2 kilometer volgt. Dit is een pittig ding aan een procentje of zeven gemiddeld. Vervolgens rijden we door het dorpje Lennon, waarna het weer even wat rustiger wordt. Drie kilometer in licht dalende lijn, waarna het twee kilometer een beetje vals plat omhoog gaat richting het dorpje Gouézec, waar ze beschikken over een aantal hunebedden, gruwelijk. In Gouézec zelf, na 138 kilometer, is er geen vals plat meer. Het gaat meteen 1,9 kilometer omhoog aan 6,6% gemiddeld. Deze weg brengt ons naar de top van de Côte de la Roche du Feu, een klimmetje van de derde categorie, om een of andere reden. Na deze klim gaat het een aantal kilometer naar beneden zonder al te veel lastige punten, waarna men door Les Trois Fontaines rijdt, waar een fraaie kerk staat. Het gaat nu weer twee kilometer voorzichtig naar boven, waarna er een afdaling van een kilometer of zeven volgt, richting Châteaulin. Een afdaling over een brede weg zonder echt lastige bochten.

Bretagne_Finistere_Chateaulin_tango7174.jpg

Na 155 kilometer zijn we dan weer terug aan de oevers van de Aulne, in het niet onaardige Châteaulin. Nog een kilometer of 50 tot de finish en in die kilometers gaat er genoeg gebeuren. Châteaulin is overigens de stad waar een Franse semi-klassieker wordt georganiseerd, Boucles de l'Aulne. Deze wedstrijd was vooral vroeger heel populair en is nog wel eens gewonnen door Eddy Merckx, Joop Zoetemelk, Bernard Hinault en Roger De Vlaeminck. Alleen maar toppers dus. Heden ten dage wordt de wedstrijd nog steeds georganiseerd en gaat de winst ook naar echte toppers. Kevin Le Cunff bijvoorbeeld, een van de grootste lolbroeken van het jaar tot nu toe. Een paar maanden geleden had nog niemand van 'm gehoord, maar in mei reed de 30-jarige Le Cunff die pas voor het tweede jaar actief is bij een continentale ploeg toch maar mooi jongens als Vichot en Guillaume Martin op een hoop. Talentje voor de toekomst, in de gaten houden. Boucles de l'Aulne is geen vlakke wedstrijd en dat gaan de renners nu ook merken. Buiten Châteaulin beginnen we meteen aan de scherprechter van die koers, Côte de Menez Quelerc'h. Een typisch Bretonse naam, vraag me niet waar het op slaat. Vraag me wel hoe lastig deze klim is. Drie kilometer lang, 6,2% gemiddeld. De eerste klim van deze Tour die echt ergens op lijkt. Zo serieus dat ze er zelfs speciaal een kaartje voor in elkaar hebben gedraaid bij de organisatie. Daarom kan ik jullie vertellen dat de klim makkelijk begint met een kilometer aan 3%, maar dat er daarna een kilometer aan 7% volgt. Die kilometer wordt dan weer overtroffen door een halve kilometer aan bijna 11%, waarna het richting de top afzwakt richting 6%. Serieus klimmetje dus. Geen al te brede weg trouwens, en dan is het asfalt er ook nog eens slecht aan toe. Le Cunff ging zo hard dat er nu gaten in de weg zitten. Op 45 kilometer van de finish komen we boven op deze klim.

380e3
kevin-le-cunff-photo-nicolas-creach_3964852.jpg

Na deze klim met de onmogelijke naam volgen we nog even wat langer het parcours van Boucles de l'Aulne. Over smalle plattelandswegen, tussen de koeien en de strobalen door, slingeren we ons door de Bretonse heuvels. Het gaat iets meer dan twee kilometer licht naar beneden, waarna het weer een kilometer omhoog gaat aan ongeveer zes procent. Na dit klimmetje is het even twee kilometer vlak, waarna er over een brede weg licht wordt gedaald richting Cast. In Cast bevinden we ons ineens op het terrein van een andere Franse wedstrijd, de Tour du Finistère. Deze wedstrijd bestaat wat minder lang dan Boucles de l'Aulne en heeft daarom een wat minder imponerende erelijst, maar het is wel een lastige koers. En dat gaan de renners in de komende kilometers wel merken. Van Cast fietst het peloton over voor sommige coureurs bekende wegen richting Kergoat en in dit stuk van zes kilometer, dat grotendeels rechtdoor gaat, zitten twee korte klimmetjes. Het eerste klimmetje is heel kort en stelt niet voor, maar richting Kergoat gaat het wat serieuzer omhoog. Iets meer dan een kilometer aan 4%, nog steeds niet heel erg lastig maar we hebben ondertussen al de nodige klimmetjes gehad, dus alles begint te tellen. In Kergoat is er een bocht naar rechts en daarna fietst men over wat smallere wegen weer verder. Het is bochtig, maar wel zo goed als vlak. Dat blijft ook zo tot de renners na 179 kilometer door het dorpje Locronan rijden. Hier ligt de voet van een van de klimmetjes uit de Tour du Finistère, Côte de la Montagne de Locronan. Deze klim met de pakkende naam is 2,2 kilometer lang en 5,9% gemiddeld. Listig klimmetje, met enkele zwaardere stroken tussendoor. Smalle weg ook weer, en weer een klimmetje van de derde categorie. Na 181 kilometer, op 23,5 kilometer van de streep, komen de renners boven. Locronan is overigens best een mooi dorpje. Kan je prima even een middagje op een terrasje hangen als je toch in de buurt bent.

Locronan-01.jpg

We blijven de route van de Tour du Finistère volgen en zodoende volgt er na de klim een korte afdaling van drie kilometer over een smalle weg, zonder veel lastige bochten. Alleen aan het eind van deze afdaling ligt er een rotonde in het parcours, waar wel even goed gestuurd worden. Daarna gaat het een aantal kilometer rechtdoor over een brede en vlakke weg richting Plogonnec en voorbij dit dorpje. Op nog een rotonde na komen de renners even een aantal kilometer niks tegen. Na drie kilometer vlakke wegen rijden de renners door het dorp Le Croëzou en hier slaan ze bij een rotonde rechtsaf, daarna meteen linksaf en dan loopt het weer eens een kilometer omhoog, ditmaal aan een procent of drie gemiddeld. Na dit klimmetje gaat het vier kilometer naar beneden over een iets bredere weg, richting de bonussprint van de dag. Afdaling stelt geen reet voor, het wordt interessanter als het peloton aan het eind van deze afdaling linksaf slaat, richting een bijzonder smalle weg. Deze weg loopt meteen omhoog. Er gaat geklommen worden richting La Lorette. 700 meter aan 9%, jawel. Smal weggetje, door een bos en even verderop een bocht naar links waarna de weg wat breder wordt en er wat huizen langs de kant van de weg verschijnen. Tot nu toe hebben we weinig aan deze bonussprintjes gehad, maar aangezien de top van dit klimmetje en dus de meet van de sprint op 12 kilometer van de streep ligt kan er nu voor de verandering wel een keer iets gebeuren. Op de top van dit klimmetje komen we trouwens ook nog een spuuglelijk kapelletje tegen, lekker man.

a4b33
lorette-01.jpg

Nouja, nog 12 kilometer te gaan dus. En ook in die slotkilometers volgen we het parcours van de Tour du Finistère, want ctrl+c ctrl+v is wel zo handig als je een luie parcoursbouwer bent. Niet dat we moeten klagen, want als ie het zelf had mogen bedenken was het waarschijnlijk helemaal vlak geweest. Het is al een hele verrassing dat ze die smalle wegen hier op durven te zoeken. Na de bonussprint rijden we nog twee kilometer verder over deze smalle wegen, terwijl het een beetje op en af gaat. Daarna komen we uit op de doorgaande weg richting Quimper, waar we ons eerder al op bevonden, alleen namen we dus even de toeristische route. Deze doorgaande weg volgen we drie kilometer, tot op zes kilometer van de streep. In deze drie kilometer gaat het vooral naar beneden, maar omdat de weg behoorlijk breed is mag dat verder geen problemen opleveren. Op zes kilometer van de streep volgt er dan een scherpe bocht naar rechts. Richting deze bocht loopt de weg één kilometer omhoog aan zes procent. Na de bocht is het een aantal kilometer licht glooiend, maar in vergelijking met alles wat we eerder hebben gehad behoorlijk vlak. Op vier kilometer van de streep volgt er een korte afdaling, met een paar snelle bochten. Tot drie kilometer van de streep gaat het behoorlijk stevig naar beneden, daarna daalt het licht verder tot op twee kilometer van de streep. Vlak daarvoor ligt er nog een rotonde in het parcours, waar de renners naar rechts gaan. Ze rijden onder een viaduct door, waar het even aantal meter vlak is. Na dit viaduct ligt er een nieuwe rotonde op de renners te wachten en hier gaan ze meteen links, waarna de weg een aantal meter vals plat omhoog loopt. Hierna vlakt het weer even af, tot de renners op iets meer van de streep een rotonde tegenkomen. Hier moeten ze een lastige bocht naar rechts maken, waarna er een korte duik naar beneden volgt. Ze rijden onder de boog van de laatste kilometer door en dan begint de slotklim. De Côte de Stang Bihan, één kilometer aan 4,8% gemiddeld. Een klim die niet bijzonder lastig is, maar wel nog behoorlijk bochtig. Een scherpe bocht naar links, een lopende bocht naar rechts en dan op 300 meter van de streep nog een scherpe naar links. Dan ligt de finish op een brede weg tussen het lokale conferentiecentrum en de sportvelden in. Het blijft stijgen tot aan de finish, al zwakt het wel een beetje af. Het lastigste stuk van deze slotkilometer zit aan het begin, zeker ook omdat de weg daar nog wat smaller is.

stage-5-finish-2.jpg?03
30498
27749876068_7db8580765_b.jpg

De finish ligt op de plaats waar Jonathan Hivert namens Direct Energie in april de Tour du Finistère wist te winnen. Hivert was aan het begin van dit seizoen ontzettend aan het schroeien, maar zoals altijd duurt dat bij hem maar even. Hij is nu weer voor de rest van het seizoen MIA en daarom is hij er in de Tour ook niet bij. Romain Bardet werd tweede, hij kent deze aankomst dus. Ook Tejay van Garderen kent deze aankomst, want hij faalde hier weer eens ouderwets. Ging meteen aan het begin van de slotkilometer aan en wilde de hele kilometer op kop rijden, maar dat bleek wat overmoedig. Eeuwige profiteur Hivert zat te lachen in het wiel en gooide er een oppermachtig sprintje uit in de laatste meters. De Tour du Finistère eindigt vaak in een sprintje van een gereduceerde groep. Het is hier wel lastig, maar niet lastig genoeg om echt grote verschillen te maken. In het verleden wonnen mannen als Gerrans, Vachon, Simon, de betreurde Demoitie en Baptiste Planckaert hier. In 2017 ging de overwinning dan weer naar Julien Loubet, die toen aan het schroeien was namens het Franse leger. Dit jaar had hij moeten schroeien voor mijn Baskische vriendin van Euskadi-Murias, maar die klootzak is er gewoon mee gestopt omdat hij geen zin meer had om te fietsen. Pannenkoek. Enfin, de beelden van de Tour du Finistère van dit jaar, voor degene die zich nog een beter beeld wil vormen. Al is de finale in die koers toch nog net een tikje anders wegens het rijden van nog wat lokale rondjes na de eerste passage aan de meet.

1-le-tour-de-france-2018-empruntera-les-routes-du-tour-du_3652290.jpg

Ik zou het bijna vergeten, maar de finish ligt in Quimper. Dit is een stad met 63.000 inwoners in, je zou het niet verwachten, de Finistère. Een stad die niet onbekend is met de Tour. Twee keer eerder kwam er een rit aan. Voor het eerst in 1991, toen ging de overwinning naar de Australiaan Phil Anderson. In 2004 keerde men pas terug, voor een rit van Lamballe (hehe) naar Quimper. Thor Hushovd, de geblokte Noor, ging met de overwinning aan de haal. Of je een emmer leeggooit. Daarna hebben we hier geen aankomst of vertrek meer gehad, het werd dus wel weer eens tijd. Een andere link die Quimper met wielrennen heeft is het feit dat de semi-bekende Laurent Pichon hier is geboren. Hij is momenteel namens de lokale ploeg Fortuneo-Samsic actief in de Tour. Wordt dus een leuke dag voor hem, die kan je wel noteren voor de vlucht van de dag. Tevens is René Leannec in Quimper geboren, de uitvinder van de stethoscoop. Quimper zelf schijnt de meest Bretonse van alle steden te zijn. Een grote manifestatie van Bretonse folklore is het Festival de Cornouaille (Fest-Noz), om en bij de vierde zondag van juli, weet wikipedia mij te melden. De Bretonse naam van de stad, Kemper, betekent samenvloeiing, pik je toch even mee. Het is een behoorlijk oude stad, wat tot gevolg heeft dat er nog wat mooie gebouwen in de stad te vinden zijn. Een paar oude kerken en kathedralen, wat oude stadsmuren en oude vakwerkhuisjes. Niks mis mee eigenlijk.

cathedrale_st_corentin_quimper_66_B_Galeron.jpg

In Quimper wordt het 27 graden. Nog steeds smerig warm, maar net een tikje minder dan de vorige dag. Geen kans op neerslag en waarschijnlijk niet zo gek veel wind. Al zou de wind hier sowieso weinig verschil maken. In Lorient wordt het 26 graden en daar waait het al helemaal niet. Deze rit begint officieus om 12:20. Daarna rijden de renners 20 minuten door Lorient, voor de rit om 12:40 echt begint. Eurosport 2 is meteen van de partij, speciaal voor de mensen met een te duur televisieabonnement en natuurlijk de goden die beschikken over de PLAYER. Voor wie dit alles niet heeft is het wachten tot 14:10, want dan beginnen de NOS en Sporza met de uitzending. Het eerste deel van de rit is het minst boeiend, dus je mist waarschijnlijk niets.

9499573527_969bfc4b1b_b.jpg

De eerste rit die lastig te voorspellen is. De drie vlakke ritten en de ploegentijdrit waren vrij makkelijk te voorspellen en kenden ook een redelijk typisch verloop. Dit is de eerste rit waar er wat meer mogelijkheden zijn. In principe kan een goed klimmende sprinter hier wel mee, dat heeft de Tour du Finistère wel laten zien. In 2004 werd het in Quimper ook gewoon een massasprint, met onder meer McEwen en Zabel, naast Hushovd natuurlijk. Die rit was wel minder lastig, dus in dit geval hoeven we waarschijnlijk geen rekening te houden met een sprint van 100 man. De groep zal kleiner zijn. Er bestaat ook een kleine kans dat de vlucht van de dag het gaat redden, maar aangezien we nog in de eerste week van de Tour zitten verwacht ik toch wat we een soort van uitgedunde sprint krijgen. Er zijn een aantal sprinters aanwezig die het niet helemaal van de vlakke sprints moeten hebben en juist baat hebben bij deze wat lastigere ritten. De sprinters die ook vooraan rijden tijdens de klassiekers. Die jongens gaan we noteren voor deze rit. Met mannen als Gaviria en Groenewegen hoeven we waarschijnlijk minder rekening te houden, om nog maar te zwijgen over figuren als Kittel en Cavendish. Voor de categorie Alaphilippe en Valverde is dit dan juist weer iets te makkelijk misschien, zij kunnen hun pijlen beter richting op Mur de Bretagne.
1. Sagan. De te kloppen man op deze aankomst. Heeft z'n eerste rit al binnen en dat was eigenlijk een etappe die hem minder lag dan deze rit. Dit ligt hem perfect. Als hij in de vlakke sprints kan winnen en het Gaviria moeilijk kan maken, dan is hij op zo'n aankomst moeilijk te kloppen. Het zal zaak zijn voor de rest om een poging te doen hem eerder te lossen, maar dat is geen sinecure. Als hij niet lost, wint hij. Alsjeblieft, een open deur.
2. Matthews. Die is hier eigenlijk om Dumoulin te helpen, maar zo'n rit als deze kan hij niet laten schieten. Ook behoorlijk ideaal voor hem. Dit soort koersen met een aantal van die korte klimmetjes kan hij prima aan. Zo'n aankomst is natuurlijk ook geen enkel probleem. Wel al een keer op z'n muil gegaan, maar daar lijkt hij niet heel veel last van te hebben. Gaat meedoen voor de overwinning.
3. Colbrelli. Sonny was een beetje zoek tijdens de vorige rit, maar dat kan met de valpartij aan het eind van de rit te maken hebben gehad. Maakt niet uit, nieuwe dag nieuwe kans. En dit is een kans. Als liefhebber van wedstrijden als de Brabantse Pijl en de Amstel Gold Race zal dit hem ook moeten aanspreken.
4. Van Avermaet. Zal zijn gele trui willen verdedigen en dat kan op deze aankomst prima. Al heb ik eigenlijk geen idee of zijn benen echt goed zijn, die gele trui lijkt meer gebaseerd te zijn op toeval en het negeren van wat teamorders. Op basis van zijn jaar tot nu toe denk ik niet dat hij het Sagan erg moeilijk kan maken.
5. Pasqualon. Ik kan natuurlijk wel voor de veilige keuze gaan en gewoon Alaphilippe noemen, maar ik heb zin om gek te doen. Pasqualon is een jongen van Wanty die pas op latere leeftijd heeft ontdekt dat hij kan fietsen. Dit jaar is hij bijna niet te stoppen, zo won hij twee ritten in de Ronde van Luxemburg en het eindklassement. En die ritten in Luxemburg zijn wel vergelijkbaar met dit werk. Paar heuveltjes onderweg en dan een hellende aankomst. Dan moet dit ook wel lukken. Werd dit jaar ook al zesde in Boucles de l'Aulne en kent dus een deel van de omgeving. Voorts krijgt hij het voor elkaar om zesde te worden in een vlakke sprint, terwijl dat minder zijn ding is. De benen zijn goed. En Hilario zag dat het goed was.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180390610
Sagan alleen op de finishfoto. Mooi man.
  woensdag 11 juli 2018 @ 03:15:44 #3
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180390755
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 02:47 schreef Sked het volgende:
Sagan alleen op de finishfoto. Mooi man.
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  woensdag 11 juli 2018 @ 07:03:02 #4
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180392130
registreer om deze reclame te verbergen
Hopelijk vanmiddag wel tijd voor te kijken.
pi_180392893
Gaat Gaviria kans maken vandaag? Of is het toch teveel?
pi_180393281
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 09:02 schreef fetX het volgende:
Gaat Gaviria kans maken vandaag? Of is het toch teveel?
Vraag je dit voor een vriend?

Peter de Grote met de handjes in de lucht vandaag. :Y
Jack does it in real time...
pi_180393491
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 09:40 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Vraag je dit voor een vriend?

Peter de Grote met de handjes in de lucht vandaag. :Y
Ja voor U. Nibet.
  woensdag 11 juli 2018 @ 09:55:05 #8
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180393496
Mensen die gokken zijn onmogelijk serieus te nemen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 10:04:35 #9
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180393581
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 09:54 schreef fetX het volgende:

[..]

Ja voor U. Nibet.
Dan zeg ik Gaviria ja
pi_180393642
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 09:02 schreef fetX het volgende:
Gaat Gaviria kans maken vandaag? Of is het toch teveel?
Nando kan dit overleven, maar Pat heeft drie opties voor geel en dus andere prioriteiten vandaag. Dat is wat ik denk tenminste.
pi_180393862
robhatchtv twitterde op woensdag 11-07-2018 om 10:21:18 Just driven last 15km or so. Few things to note: a) it’s difficult 💪, b) it’s made for more crashes 😱, c) there are extremely narrow bits just before the last km 😓 , d) the #tdf road graffiti cleanup unit (as mentioned by @Friebos) was in action at just under 3km to go ✅ . reageer retweet
pi_180393932
Waarom road graffiti verwijderen?! Wat een treurnis toch tegenwoordig, niks kan meer...
Jack does it in real time...
  woensdag 11 juli 2018 @ 10:37:03 #14
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180394005
quote:
Arme Tiesj. ;(
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180394008
zonde van Tiesj
pi_180394016
Weer een uitstekend verhaal RR. Laatste uur moet er toch wel wat gaan gebeuren (al dan niet door valpartijen).
  woensdag 11 juli 2018 @ 10:41:17 #17
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180394049
Neeeeeeeeeeeee.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 10:45:31 #18
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180394098
L-B-L vandaag volgens LeTour. Alle kaarten op Bob Djoengels
pi_180394114
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 09:55 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Mensen die gokken zijn onmogelijk serieus te nemen.
Heb jij iets tegen mensen met een verslaving?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180394130
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 10:38 schreef Dale__Cooper het volgende:
Weer een uitstekend verhaal RR. Laatste uur moet er toch wel wat gaan gebeuren (al dan niet door valpartijen).
Ja, mooi verhaal weer. 200km op en af met smalle wegen op het eind, eerste etappe om echt naar uit te kijken.
Demain, on roule
  woensdag 11 juli 2018 @ 10:49:32 #21
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180394139
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 10:47 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Heb jij iets tegen mensen met een verslaving?
Ik heb sowieso iets tegen mensen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 10:54:48 #22
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180394218
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 10:45 schreef Frozen-assassin het volgende:
L-B-L vandaag volgens LeTour. Alle kaarten op Bob Djoengels
Die heb ik wel.
  woensdag 11 juli 2018 @ 10:59:01 #23
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180394281
quote:
[Aimg]https://fokstatic.nl/p/0s.gif[/img] Op woensdag 11 juli 2018 10:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik heb sowieso iets tegen mensen.
Ik haat mensen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:01:21 #24
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180394319
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 10:59 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik haat mensen.
Honten zijn wel lief.
pi_180394341
quote:
""Ik denk dat Quintana in de remmen moest en ik kon hem niet meer ontwijken"

Altijd weer die Kientana :r
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:02:51 #26
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180394346
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:01 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Honten zijn wel lief.
Ja.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180394370
NOSwielrennen twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:02:50 Michael Matthews is vannacht ziek geworden. Heeft vanochtend overgegeven. Vandaag was een rit voor hem waarin hij uit de voeten zou kunnen - nu wordt het overleven. reageer retweet
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:05:20 #28
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180394376
Jammer Sunweb!
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180394381
alles voor onze TOM
pi_180394394
Hup SKA
pi_180394395
SNEL JE POOLTJES AANPASSEN!!11
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180394406
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:06 schreef Pino112 het volgende:
SNEL JE POOLTJES AANPASSEN!!11
En de stress was al niet te harden.

source.gif
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:07:51 #33
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180394412
CM ALARM

ALARM

ALARM
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:08:33 #34
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180394421
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:05 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jammer Sunweb!
SKA kan dit ook wel toch.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:08:45 #35
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180394425
Wat een heerlijk nieuws, ik wilde net posten dat dit een typische etappe is waar je 10 renners wil opstellen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180394444
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:08 schreef Mani89 het volgende:
Wat een heerlijk nieuws, ik wilde net posten dat dit een typische etappe is waar je 10 renners wil opstellen.
Haal Marc de Maar nou maar uit je team.
pi_180394459
Sagan gaat uiteraard winnen, maar ik ben toch wel benieuwd naar deze etappe.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:11:35 #38
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180394469
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:10 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Haal Marc de Maar nou maar uit je team.
Ik heb nu eigenlijk geen reden om hem niet op te stellen, aan wie moet je die plek dan geven, Greg Henderson? Die zal gewoon voor Tom gaan werken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180394488
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:04 schreef TheArt het volgende:
NOSwielrennen twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:02:50 Michael Matthews is vannacht ziek geworden. Heeft vanochtend overgegeven. Vandaag was een rit voor hem waarin hij uit de voeten zou kunnen - nu wordt het overleven. reageer retweet
Om vervolgens zo de etappe te winnen.
pi_180394490
thijszonneveld twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:12:09 Topfavoriet voor vandaag is geen topfavoriet meer. https://t.co/3MaU8tl7L2 reageer retweet
''Topfavoriet voor vandaag''

9.gif heeft een alcoholvergiftiging.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180394494
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:11 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik heb nu eigenlijk geen reden om hem niet op te stellen, aan wie moet je die plek dan geven, Greg Henderson? Die zal gewoon voor Tom gaan werken.
Ik heb Julien genomen, hoewel ik Geraint nog aan het overwegen ben. Dat is wel zo'n engnek die zich hier op P6 nestelt of zo.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:14:13 #42
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180394510
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:13 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik heb Julien genomen, hoewel ik Geraint nog aan het overwegen ben. Dat is wel zo'n engnek die zich hier op P6 nestelt of zo.
Dan Martin misschien? Dat lijkt me ook nog wel een serieuze optie. Om te overwegen. Bedenk ik me net.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:14:40 #43
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180394517
Vergeten jullie Warren Barkiel niet?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180394554
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Vergeten jullie Warren Barkiel niet?
Die kent hier elke meter asfalt!!!
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:17:09 #45
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180394557
Tom- Jelte gaat schroeien.
pi_180394559
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Vergeten jullie Warren Barkiel niet?
Moet jij nu ook niet je voorspelling in de OP aanpassen?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:19:50 #47
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180394603
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:17 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Moet jij nu ook niet je voorspelling in de OP aanpassen?
Er staan geen punten op het spel, dus die noodzaak zie ik niet zo.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:20:58 #48
362868 Slobeend
of all places
pi_180394630
Wat denken we van Jens Keukeleire.
pi_180394635
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:17 schreef maxi-mus het volgende:
Tom- Jelte gaat schroeien.
Die is alleen voor vandaag en morgen meegenomen, dus dat is hem geraden ook.
pi_180394636
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:20 schreef Slobeend het volgende:
Wat denken we van Jens Keukeleire.
Wat denk jij eigenlijk van de bacteriële infectie van Arie?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:22:12 #51
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180394649
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:20 schreef Slobeend het volgende:
Wat denken we van Jens Keukeleire.
Wie?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:22:15 #52
362868 Slobeend
of all places
pi_180394650
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:21 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Wat denk jij eigenlijk van de bacteriële infectie van Arie?
Straf van God.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:23:49 #53
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180394679
Deentjes noemen Tiesj en Laporte.
pi_180394697
Ik had hier nooit over CyclingQuotes moeten beginnen. Fout van mijn leven.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:25:23 #55
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180394713
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:23 schreef maxi-mus het volgende:
Deentjes noemen Tiesj en Laporte.
tenor.gif
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180394800
Het is dus nog de vraag of Matthews start.
SophieSmith86 twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:16:01 Stage favourite Michael Matthews is sick. Woke up vomiting and struggling to eat. Australian discussing whether to commence stage five. Sunweb concerned he may not be able to finish today’s race, which on paper suits him well. #sbstdf #TDF2018 reageer retweet
pi_180394826
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:29 schreef TheArt het volgende:
Het is dus nog de vraag of Matthews start.
SophieSmith86 twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:16:01 Stage favourite Michael Matthews is sick. Woke up vomiting and struggling to eat. Australian discussing whether to commence stage five. Sunweb concerned he may not be able to finish today’s race, which on paper suits him well. #sbstdf #TDF2018 reageer retweet
Zou wel een enorme aderlating zijn voor Sunweb.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:32:23 #58
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180394887
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:24 schreef Masterminded het volgende:
Ik had hier nooit over CyclingQuotes moeten beginnen. Fout van mijn leven.
Ja hoor, alsof jij de missionaris was die ons het gospel van Cyclingquotes heeft gebracht.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:33:33 #59
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180394916
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:29 schreef TheArt het volgende:
Het is dus nog de vraag of Matthews start.
SophieSmith86 twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:16:01 Stage favourite Michael Matthews is sick. Woke up vomiting and struggling to eat. Australian discussing whether to commence stage five. Sunweb concerned he may not be able to finish today’s race, which on paper suits him well. #sbstdf #TDF2018 reageer retweet
Zul je zien dat je 'm uit al je pooltjes haalt en ie vervolgens wint.
pi_180394929
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:32 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja hoor, alsof jij de missionaris was die ons het gospel van Cyclingquotes heeft gebracht.
quote:
99s.gif Op donderdag 7 juli 2016 18:05 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd hoe ver cyclingquotes je dit jaar brengt.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:35:22 #61
362868 Slobeend
of all places
pi_180394963
Wij zaten al op Cyclingquotes toen jij nog in groep 8 zat.
pi_180394973
Ik ben een tragisch figuur.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:36:38 #63
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180394994
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:35 schreef Masterminded het volgende:
Ik ben een tragisch figuur.
Goed dat je dat zelf ook eindelijk in de gaten hebt.

Nu kan je weer met Ajacied422 gaan posten. Het maakt toch allemaal niet meer uit.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:36:38 #64
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180394995
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:35 schreef Masterminded het volgende:
Ik ben een tragisch figuur.
Acceptatie is de eerste stap naar zelfverbetering. Laat ons je daar bij helpen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:38:15 #65
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180395035
Het is 11 uur, we gaan beginnen!

089f40a6ae.jpg
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180395072
TourDeJose twitterde op woensdag 11-07-2018 om 09:30:55 Vraagje Voor een vrijwilligersproject waar ik psalmen, gedichten en bijbelteksten ga inspreken voor dementerenden (die ze op iPods kunnen luisteren), zoek ik een goede microfoon voor de iPhone of MacBook. Niet te duur maar wel goede kwaliteit zonder ruis enzo. Iemand tips? reageer retweet
Wil ze een goede microfoon of wil ze even vertellen dat ze geheel vrijwillig dementerenden gaat helpen?

Wat een wereldvrouw is het!
pi_180395075
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:38 schreef Mani89 het volgende:
Het is 11 uur, we gaan beginnen!

[ afbeelding ]
Mani eet elke dag alsof 'ie zelf de hele etappe fietst en ligt dan de hele middag op de bank na 8000 calorieen te hebben gegeten #luguberdik
Jack does it in real time...
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:41:03 #68
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180395087
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:40 schreef Rudicio het volgende:
TourDeJose twitterde op woensdag 11-07-2018 om 09:30:55 Vraagje Voor een vrijwilligersproject waar ik psalmen, gedichten en bijbelteksten ga inspreken voor dementerenden (die ze op iPods kunnen luisteren), zoek ik een goede microfoon voor de iPhone of MacBook. Niet te duur maar wel goede kwaliteit zonder ruis enzo. Iemand tips? reageer retweet
Wil ze een goede microfoon of wil ze even vertellen dat ze geheel vrijwillig dementerenden gaat helpen?

Wat een wereldvrouw is het!
Reden genoeg om weer een haattweet achter te laten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180395097
Waarom zou je bijbelteksten in gaan spreken voor dementerenden?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:41:50 #70
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180395098
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:40 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Mani eet elke dag alsof 'ie zelf de hele etappe fietst en ligt dan de hele middag op de bank na 8000 calorieen te hebben gegeten #luguberdik
Je wil niet weten wat ik vanochtend in de pot heb achtergelaten. Ik ben er ook wel trots op eigenlijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:42:27 #71
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180395107
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:40 schreef Rudicio het volgende:
TourDeJose twitterde op woensdag 11-07-2018 om 09:30:55 Vraagje Voor een vrijwilligersproject waar ik psalmen, gedichten en bijbelteksten ga inspreken voor dementerenden (die ze op iPods kunnen luisteren), zoek ik een goede microfoon voor de iPhone of MacBook. Niet te duur maar wel goede kwaliteit zonder ruis enzo. Iemand tips? reageer retweet
Wil ze een goede microfoon of wil ze even vertellen dat ze geheel vrijwillig dementerenden gaat helpen?

Wat een wereldvrouw is het!
Dit is wel weer echt een typische tweet ja. :') Je zou ook de vraag kunnen stellen: jo gasten weet iemand goede mic thx, maar nee.

Aandachtsidioot.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180395108
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:14 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dan Martin misschien? Dat lijkt me ook nog wel een serieuze optie. Om te overwegen. Bedenk ik me net.
Is ook een serieuze optie. Al lijkt me morgen meer iets voor hem.

Hij heeft in ieder geval het profiel van vandaag lopen twitteren, dus hij zal wel wat van plan zijn.
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
pi_180395113
Matthews DNS
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:43:18 #74
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180395117
Overigens heb ik wel bewondering voor mensen die op een dag zoveel boterhammen weg kunnen werken.

Respect, Mani.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:43:34 #75
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180395120
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:41 schreef Masterminded het volgende:
Waarom zou je bijbelteksten in gaan spreken voor dementerenden?
Die trappen nog in die religie onzin.
pi_180395122
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:43 schreef TheArt het volgende:
Matthews DNS
Lekker schroeien in de Vuelta.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180395125
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:41 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Je wil niet weten wat ik vanochtend in de pot heb achtergelaten. Ik ben er ook wel trots op eigenlijk.
Acht kilo lichter en nu weer op het juiste gewicht voor de etappe?
Jack does it in real time...
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:44:37 #78
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180395137
Vergeet de 'pick em' niet te veranderen, lieve mensen.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:46:22 #79
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180395170
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Overigens heb ik wel bewondering voor mensen die op een dag zoveel boterhammen weg kunnen werken.

Respect, Mani.
Ik wist niet dat jij me nog meer kon respecteren, maar bedankt maat.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:47:25 #80
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180395184
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:43 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Acht kilo lichter en nu weer op het juiste gewicht voor de etappe?
Ja dat advies had ik eigenlijk bij Contador moeten neerleggen, geen clenbutorol vereist voor deze jongen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:47:59 #81
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180395194
Er zit overigens pindakaas op die broodjes, ik ben inmiddels al over de helft.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180395201
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:33 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Zul je zien dat je 'm uit al je pooltjes haalt en ie vervolgens wint.
Daar hoef je nu niet meer bang voor te zijn in elk geval.
´ Just remember, there's a thin line between being a hero and being a memory´
pi_180395205
Die podcast met Mart en de zijnen duurt maar 13 minuten. Gooi jezelf een eind weg.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:49:24 #84
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180395214
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:47 schreef Mani89 het volgende:
Er zit overigens pindakaas op die broodjes, ik ben inmiddels al over de helft.
Smakelijk. Wel wat weinig drinken bij pindakaas, één zo'n mini blikje.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:49:36 #85
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_180395221
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:48 schreef Sherlock_Holmes het volgende:

[..]

Daar hoef je nu niet meer bang voor te zijn in elk geval.
Ik hoop dat 90% dat niet op tijd leest
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:50:35 #86
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180395240
Ik vind het eigenlijk wel jammer dat dit nieuws over Bling al zo vroeg naar buiten komt, het is voor geobsedeerde levenloze poultjesverslaafden zoals ik die tot de laatste seconde naar hun team staren perfect als dit 5 minuten voor de deadline bekend wordt.

Zoals die ene keer dat de transfermarkt open was toen Sbaragli opeens al in de ontsnapping mee ging. En zich toen weer liets uitzakken toen de deadline was verstreken. Maar uiteindelijk sprintte hij weer als vanouds achteruit dus maakte het toch niet uit, uiteindelijk.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180395244
Die Bling is wel echt heel ziek geworden afgelopen nacht dan..
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:50:58 #88
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180395249
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:49 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Smakelijk. Wel wat weinig drinken bij pindakaas, één zo'n mini blikje.
Ho ho, er zit nog 1 blikje verborgen aan de achterkant.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180395253
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Overigens heb ik wel bewondering voor mensen die op een dag zoveel boterhammen weg kunnen werken.

Respect, Mani.
Ik kom tot 4 vandaag
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:51:21 #90
362868 Slobeend
of all places
pi_180395258
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:48 schreef Masterminded het volgende:
Die podcast met Mart en de zijnen duurt maar 13 minuten. Gooi jezelf een eind weg.
Veel te kort ja.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:51:41 #91
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180395267
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:50 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ho ho, er zit nog 1 blikje verborgen aan de achterkant.
Dat zag ik niet achter die grote toren.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:51:52 #92
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180395270
Benieuwd hoeveel mensen met een baan (haha) nu in totale paniek proberen in te loggen op cyclingmaster om de boel aan te passen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180395288
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:51 schreef Mani89 het volgende:
Benieuwd hoeveel mensen met een baan (haha) nu in totale paniek proberen in te loggen op cyclingmaster om de boel aan te passen.
De mensen met een baan krijgen dit niet eens mee en zijn zometeen na de deadline boos.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180395290
Het heeft er alle schijn van dat de optakt wordt geschreven voordat de Tour begonnen is.
- verwijderd door admin - senk joe!
pi_180395346
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:51 schreef Mani89 het volgende:
Benieuwd hoeveel mensen met een baan (haha) nu in totale paniek proberen in te loggen op cyclingmaster om de boel aan te passen.
Ik heb een baan én zojuist Matthews uit mijn CM gehaald. Nu jij weer.
Demain, on roule
pi_180395356
Tom Jelle Slagter gaat vandaag winnen _O_

*O* *O*

of niet natuurlijk :@
"You can call me Susan if it makes you happy"
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:57:49 #97
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180395373
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:56 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Ik heb een baan én zojuist Matthews uit mijn CM gehaald. Nu jij weer.
Grote klasse.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 11:58:11 #98
351614 ijs_beer
IJskoud de lekkerste.
pi_180395380
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:56 schreef TLC het volgende:
Tom Jelle Slagter gaat vandaag winnen _O_

*O* *O*

of niet natuurlijk :@
Slagter. :') Parodie op een wielrenner
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
pi_180395383
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:51 schreef Mani89 het volgende:
Benieuwd hoeveel mensen met een baan (haha) nu in totale paniek proberen in te loggen op cyclingmaster om de boel aan te passen.
Ja hoi

Ik las het net toevallig hier!

Dank TheArt
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180395409
mcewenrobbie twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:56:06 For sprinters to be in it for the win today they will have to be in 1st 10 @ 1km to go in order to survive the hill. Positioning is so crucial as the the road is narrow & fast from 2k to 1km & also narrow uphill 1km - 600m to go reageer retweet
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:06:41 #101
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180395522
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:51 schreef Mani89 het volgende:
Benieuwd hoeveel mensen met een baan (haha) nu in totale paniek proberen in te loggen op cyclingmaster om de boel aan te passen.
Mensen met een baan zitten niet op cyclingmaster haha.
pi_180395526
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:59 schreef Marcoss het volgende:
mcewenrobbie twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:56:06 For sprinters to be in it for the win today they will have to be in 1st 10 @ 1km to go in order to survive the hill. Positioning is so crucial as the the road is narrow & fast from 2k to 1km & also narrow uphill 1km - 600m to go reageer retweet
Laat dat maar aan Sagan over.
pi_180395538
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:50 schreef Marcoss het volgende:
Die Bling is wel echt heel ziek geworden afgelopen nacht dan..
Hopelijk is de bloedtransfusie bij Tom beter uitgevoerd.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:10:16 #104
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180395608
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:38 schreef Mani89 het volgende:
Het is 11 uur, we gaan beginnen!

[ afbeelding ]
Brood met chinese haren erin en cola?

Ik heb me in je vergist.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:15:26 #105
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180395699
Eurosport is begonnen JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

bKlb876.gif
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180395734
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Eurosport is begonnen JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

[ afbeelding ]
In de Player ja, oplichter.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:18:42 #107
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180395743
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:18 schreef Masterminded het volgende:

[..]

In de Player ja, oplichter.
Eurosport 2 is ook gewoon los hoor.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:18:45 #108
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180395744
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:18 schreef Masterminded het volgende:

[..]

In de Player ja, oplichter.
Ja nou, dan zijn ze begonnen toch?

Al zit ik nu naar tennisfilmpjes te kijken. Tennis. :')
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180395760
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:18 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Eurosport 2 is ook gewoon los hoor.
Maar Eurosport 2 zit niet in mijn pakket.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180395774
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:19 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Maar Eurosport 2 zit niet in mijn pakket.
Schrale schraper.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:20:25 #111
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180395778
Ik ben over 5min terug jongens ik moet ff de vuilniszak buiten zetten.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:21:03 #112
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180395798
Krek slaat nog een kruisje.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:21:34 #113
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180395804
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:20 schreef kaasplankje het volgende:
Ik ben over 5min terug jongens ik moet ff de vuilniszak buiten zetten.
Veel succes, ik hoop dat het lukt.
Citius, Altius, Fortius.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:21:45 #114
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180395808
10 km neutralisatie
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:22:52 #115
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180395830
Met DNS van Bling hoef ik een lastige keuze minder te maken dus prima wat mij betreft. Wel jammer voor Sunweb. Daar gaan hun ritzeges
pi_180395850
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:21 schreef showtimer het volgende:
10 km neutralisatie
Beetje veel vindt je ook niet
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:25:13 #117
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180395872
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:23 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Beetje veel vindt je ook niet
vindt...
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:25:44 #118
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180395875
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:22 schreef Frozen-assassin het volgende:
Met DNS van Bling hoef ik een lastige keuze minder te maken dus prima wat mij betreft. Wel jammer voor Sunweb. Daar gaan hun ritzeges
Ritzeges vind ik wel wat positief ingeschat wat betreft Bling.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:26:26 #119
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180395888
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:25 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ritzeges vind ik wel wat positief ingeschat wat betreft Bling.
Rit van vandaag was gewoon prima voor Bling. Sunweb heeft niemand anders voor ritwinsten. Tom wint maximaal alleen een tijdritje of zo
pi_180395893
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:25 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

vindt...
Wat? Is toch goed?
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:27:06 #121
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180395898
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:26 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Rit van vandaag was gewoon prima voor Bling. Sunweb heeft niemand anders voor ritwinsten. Tom wint maximaal alleen een tijdritje of zo
Was wel prima ja maar zeker geen topfavoriet. Ik zag hem sowieso niet meer dan één winnen en dat werd al lastig.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:27:21 #122
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180395906
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:26 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Wat? Is toch goed?
Vind.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:28:39 #123
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180395929
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:23 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Beetje veel vindt je ook niet
Wanneer ga je op vakantie met de vrouw?
pi_180395940
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:28 schreef showtimer het volgende:

[..]

Wanneer ga je op vakantie met de vrouw?
Binnenkort
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:34:26 #125
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180396019
Wel leuk met de player dat je kan kiezen welke camera motor je kijkt zonder dat gelul van bobbie.
pi_180396033
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:56 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Ik heb een baan én zojuist Matthews uit mijn CM gehaald. Nu jij weer.
Ben ook nog net op tijd....
She's been working late, She comes home, Gets on the phone, Calls up a few close friends, Gets a bottle of wine or something, And as the evening draws on they sit and reminisce....
pi_180396101
Boralulletjes zitten al in het wiel van De Gendt om hem niet te laten gaan.
pi_180396125
Hé de eerste aanval is niet raak.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:41:17 #129
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180396127
Koers!
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:41:18 #130
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180396128
Ah, we krijgen een keer strijd om in de vlucht van de dag te geraken.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180396132
Lange zware etappe.
pi_180396136
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:39 schreef wimderon het volgende:
Boralulletjes zitten al in het wiel van De Gendt om hem niet te laten gaan.
Het is zo simpel Frits.
pi_180396148
Lilian is een mooie jongen.
pi_180396153
Michael Matthews 3.745.375 753 46,1 %

Oei.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180396161
Stuyven icon_greyhorse.png.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:43:25 #136
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180396162
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:42 schreef Pino112 het volgende:
Michael Matthews 3.745.375 753 46,1 %

Oei.
QcDxOI2.gif
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180396164
Hey er is strijd _O_
pi_180396169
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:43 schreef Masterminded het volgende:
Stuyven [ afbeelding ].
Zou het wat uitmaken?
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:44:10 #139
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180396173
Bah.
Citius, Altius, Fortius.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:44:15 #140
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180396176
SJUUT
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180396179
Chute! Dikke chute.
pi_180396185
ZAK zegt die Schot.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:44:53 #143
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180396190
Peloton onder hoogspanning _O_
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:44:59 #144
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180396195
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:42 schreef Pino112 het volgende:
Michael Matthews 3.745.375 753 46,1 %

Oei.
Geen idee wat je hier probeert te zeggen.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_180396207
Het is Kiserlovski.
pi_180396211
quote:
3s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:44 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Geen idee wat je hier probeert te zeggen.
Jij bent zo'n ordinaire pooltjeshater zeker.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:45:59 #147
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180396215
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:45 schreef Koffieplanter het volgende:
Het is Kiserlovski.
Die ligt er ook altijd bij. Notoire brokkenpiloot.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180396220
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:43 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zou het wat uitmaken?
Denk ik wel.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:46:27 #149
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180396226
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:45 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Jij bent zo'n ordinaire pooltjeshater zeker.
Oei. Pino maakt korte metten met bowa
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:46:46 #150
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180396232
Ennn de abandon.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180396235
Abandon Kiserlovski.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:47:34 #152
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180396240
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:45 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Jij bent zo'n ordinaire pooltjeshater zeker.
Nee hoor? Maar denk niet dat ik deelneem aan de betreffende pool, want die opsomming van cijfers komt me onbekend voor.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_180396251
Deze vlucht is weg en dat is een betere vlucht dan de afgelopen dagen.
pi_180396255
iparkysport twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:48:44 Bit of needle around the start. This family had a ‘Sky Go Home’ banner but it was ripped off them by a Sky rider on his way to sign on. Luke Rowe denied it was him #TDF2018 https://t.co/jg46bIH9DR reageer retweet
pi_180396271
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:48 schreef IbanMayo het volgende:
iparkysport twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:48:44 Bit of needle around the start. This family had a ‘Sky Go Home’ banner but it was ripped off them by a Sky rider on his way to sign on. Luke Rowe denied it was him #TDF2018 https://t.co/jg46bIH9DR reageer retweet
Preventief verwijderen, die 'family'.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:49:09 #156
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180396272
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:48 schreef IbanMayo het volgende:
iparkysport twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:48:44 Bit of needle around the start. This family had a ‘Sky Go Home’ banner but it was ripped off them by a Sky rider on his way to sign on. Luke Rowe denied it was him #TDF2018 https://t.co/jg46bIH9DR reageer retweet
_O- En terecht. Kut Fransen.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_180396275
Calmejane mee ook echt.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:49:18 #158
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180396276
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:45 schreef Koffieplanter het volgende:
Het is Kiserlovski.
Zou ...
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180396289
Ze vallen wel uit bij bosjes momenteel
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_180396294
RigidUglyHare-size_restricted.gif
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:50:13 #161
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180396295
Scorito die mensen een bericht stuurt dat Matthews niet start :') Geen respect voor de diehard volger
leuk
pi_180396296
quote:
3s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:49 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

_O- En terecht. Kut Fransen.
Sky heeft het er zelf naar gemaakt. Eigen schuld dikke bult
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:50:24 #163
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180396300
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:48 schreef IbanMayo het volgende:
iparkysport twitterde op woensdag 11-07-2018 om 11:48:44 Bit of needle around the start. This family had a ‘Sky Go Home’ banner but it was ripped off them by a Sky rider on his way to sign on. Luke Rowe denied it was him #TDF2018 https://t.co/jg46bIH9DR reageer retweet
Agressieve Skydebielen :')
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180396302
Calmejane
Chavanel
Skujins
Gesbert
De Buyst
Edet
Vermote

En dan nog iemand van Wanty er achteraan.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:50:38 #165
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180396305
Mij zijn Zomerbeelden beloofd op de Belg, maar ik zie nog geen verlaten Oostenrijkse skipistes.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:51:00 #166
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180396317
quote:
Nee, nee, dit kan niet.

Dit is niet leuk.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:51:08 #167
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180396320
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:50 schreef Raap het volgende:
Scorito die mensen een bericht stuurt dat Matthews niet start :') Geen respect voor de diehard volger
Daar hebben ze 7 euro voor betaald!
pi_180396321
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:50 schreef TheArt het volgende:
Calmejane
Chavanel
Skujins
Gesbert
De Buyst
Edet
Vermote

En dan nog iemand van Wanty er achteraan.
Die gaan vast weer gefrustreerd meesprinten en dan met 3 man in de top 10 de poules verpesten
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_180396328
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:49 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Zou ...
Helemaal niets, want zijn kopman zit zondag ook in het vliegtuig naar huis.
pi_180396332
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee, nee, dit kan niet.

Dit is niet leuk.
Je bent nog steeds boos? Sean Bennett kon toch ook niet op je goedkeuring rekenen?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180396333
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:50 schreef Raap het volgende:
Scorito die mensen een bericht stuurt dat Matthews niet start :') Geen respect voor de diehard volger
Ik las t daar anders wel voor t eerst. Ik heb geen tijd om alles vanaf de start te kijken
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_180396334
SadhbhOS twitterde op woensdag 11-07-2018 om 12:48:46 Blaming a motorbike for the Kiserlovski crash is unfair. He came down on his own and the moto stopped behind him. #TDF2018 reageer retweet
pi_180396341
Ondertussen kun je hier volgen hoe in de stromende regen de Grossglockner opgeknald wordt.
Demain, on roule
pi_180396361
Chavanel de best geplaatste als 39e op 1.48 van Krek.
pi_180396372
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:50 schreef TheArt het volgende:
Calmejane
Chavanel
Skujins
Gesbert
De Buyst
Edet
Vermote

En dan nog iemand van Wanty er achteraan.
Minnaard.
pi_180396388
Minnaard bezig aan een patattenjacht. Zit inmiddels op een minuut.
pi_180396389
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:53 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Minnaard.
w/
pi_180396400
Benieuwd naar de bonussprint op 12km van het einde. Redelijk heuveltje moet je daarvoor opknallen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180396407
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:54 schreef Masterminded het volgende:
Benieuwd naar de bonussprint op 12km van het einde. Redelijk heuveltje moet je daarvoor opknallen.
Alaphilippe
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_180396412
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:54 schreef Masterminded het volgende:
Benieuwd naar de bonussprint op 12km van het einde. Redelijk heuveltje moet je daarvoor opknallen.
Sagan.
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:56:34 #181
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180396425
quote:
14s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:54 schreef Masterminded het volgende:
Benieuwd naar de bonussprint op 12km van het einde. Redelijk heuveltje moet je daarvoor opknallen.
Demare
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_180396429
quote:
3s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:56 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Demare
Je bedoelt demarrage?
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:57:13 #183
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180396441
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:52 schreef Mykonos het volgende:
Ondertussen kun je hier volgen hoe in de stromende regen de Grossglockner opgeknald wordt.
Klimmen in de regen is wel lekker. Dalen niet.
pi_180396442
Misschien dat Gilbert een poging doet om geel te pakken?
Demain, on roule
pi_180396460
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:57 schreef Mykonos het volgende:
Misschien dat Gilbert een poging doet om geel te pakken?
Kan. Gilbert heeft een schijthekel aan Van Avertmaet.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 11 juli 2018 @ 12:58:52 #186
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180396468
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:56 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Je bedoelt demarrage?
Nee ik bedoel Demare.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:01:12 #187
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180396509
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:58 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Kan. Gilbert heeft een schijthekel aan Van Avertmaet.
Dus kan het niet. Die haat is wederzijds.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:01:45 #188
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180396523
Greg rij gewoon voor ze eigen.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:02:41 #189
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180396547
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:51 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Helemaal niets, want zijn kopman zit zondag ook in het vliegtuig naar huis.
Toontje lager mag ook wel na afgelopen zondag.
pi_180396655
quote:
Dit was echt walgelijk
pi_180396702
quote:
_O_
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_180396723
quote:
Walgelijk.
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:11:42 #193
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180396728
Skuijnsgod.
pi_180396753
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:02 schreef showtimer het volgende:

[..]

Toontje lager mag ook wel na afgelopen zondag.
Wat was er zondag?
pi_180396758
Thijs zegt hoi
Dhz13FfW4AEa8ZC.jpg:large
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:13:24 #196
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180396770
kan die effe spoiler?

bedankt.
pi_180396783
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:12 schreef IbanMayo het volgende:
Thijs zegt hoi
[ afbeelding ]
HeroïneGod.
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:14:13 #198
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180396796
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:12 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wat was er zondag?
Dat was tartaaresque van Jody.

Ja dat was zaterdag. My bad. Tour hoort ook te starten met een proloog.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:16:49 #199
362868 Slobeend
of all places
pi_180396861
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:43 schreef Masterminded het volgende:
Stuyven [ afbeelding ].
Kragh zelfs zwart :).
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:23:22 #200
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180396996
Volgens Robbie Traksels gaat Roompot ook internationale renners halen.

Steek een kaarsje aan voor Moreno Hofland.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:23:35 #201
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180397001
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:16 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Kragh zelfs zwart :).
*gekleurd noemen we dat Slob. Niet nu al beginnen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:24:17 #202
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180397013
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Volgens Robbie Traksels gaat Roompot ook internationale renners halen.

Steek een kaarsje aan voor Moreno Hofland.
Hehe eindelijk eens een verstandige beslissing uit die hoek. Wat een doffe ellende is dat momenteel.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:25:28 #203
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397030
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:24 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hehe eindelijk eens een verstandige beslissing uit die hoek. Wat een doffe ellende is dat momenteel.
Roompot schijnt overgenomen te zijn door een Frans bedrijf dus we mogen hopen op Le Cunff.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180397038
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:14 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat was tartaaresque van Jody.

Ja dat was zaterdag. My bad. Tour hoort ook te starten met een proloog.
Heb je nog de uitzending met Jozee afgeluisterd?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180397043
Misschien kan Roompot wat Thaise grotjongens opleiden, zoveel scheelt het niet tussen een ondergelopen grot en een 6 persoons Roompothuisje
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:26:22 #206
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180397047
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Roompot schijnt overgenomen te zijn door een Frans bedrijf dus we mogen hopen op Le Cunff.
Dat zou schitterend zijn. Gewoon een nieuwe soort Vacansoleil opzetten. Fietst L'Hotellerie nog?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:27:45 #207
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180397067
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Roompot schijnt overgenomen te zijn door een Frans bedrijf dus we mogen hopen op Le Cunff.
Ik ga niet meer naar Roompot. We kunnen nu naar Johnny en Gerda.
pi_180397161
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Roompot schijnt overgenomen te zijn door een Frans bedrijf dus we mogen hopen op Le Cunff.
Heb je Yurgen al op het lijstje van de hoop gezet?
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:32:15 #209
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397166
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:26 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dat zou schitterend zijn. Gewoon een nieuwe soort Vacansoleil opzetten. Fietst L'Hotellerie nog?
Laatste resultaat dateert uit 2015, maar dat maakt niet uit. Chris Horner begon ook ineens weer.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:32:18 #210
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180397168
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:25 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Heb je nog de uitzending met Jozee afgeluisterd?
Beetje. Dikke Danny kon dus niemand voor die Vuelta vinden en heeft toen Jozee maar gebeld. :')
pi_180397180
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:26 schreef Wuwwa het volgende:
Misschien kan Roompot wat Thaise grotjongens opleiden, zoveel scheelt het niet tussen een ondergelopen grot en een 6 persoons Roompothuisje
Wat een rare zin.
pi_180397191
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:32 schreef showtimer het volgende:

[..]

Beetje. Dikke Danny kon dus niemand voor die Vuelta vinden en heeft toen Jozee maar gebeld. :')
Nu is de cruciale vraag: hoe kwam Danny in contact met Jozee?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:34:14 #213
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397206
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:32 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Heb je Yurgen al op het lijstje van de hoop gezet?
Hier moet ik toch even het antwoord schuldig blijven.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:34:25 #214
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180397213
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:33 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Nu is de cruciale vraag: hoe kwam Danny in contact met Jozee?
Omdat Jozee dus die emosionele brief richting Eurosport had gestuurd. Heb jij wel geluisterd?
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:34:25 #215
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180397214
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:26 schreef Wuwwa het volgende:
Misschien kan Roompot wat Thaise grotjongens opleiden, zoveel scheelt het niet tussen een ondergelopen grot en een 6 persoons Roompothuisje
Wat is dit voor iets :')
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:35:18 #216
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180397229
quote:
3s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:34 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Wat is dit voor iets :')
Ongeveer hetzelfde niveau als iemand een hartaanval wensen.
pi_180397230
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:34 schreef showtimer het volgende:

[..]

Omdat Jozee dus die emosionele brief richting Eurosport had gestuurd. Heb jij wel geluisterd?
Nee, ik fungeerde slechts als doorgeefluikje omdat ik weet hoe slecht jullie gaan op Jozee.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180397239
Roompot is een beetje een kansloze onderneming. Alleen Weening kan iets. :')
pi_180397258
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hier moet ik toch even het antwoord schuldig blijven.
Yurgen Ramirez is 20 lentes jong en heeft gisteren de bergrit in de Ronde van Venezuela gewonnen. Gato Medina werd tweede op meer dan drie minuten Hij maakt (sinds dit jaar, denk ik) deel uit van het nationale opleidingscentrum van Venezuela. We gaan hem volgen.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:36:26 #220
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180397261
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:35 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Nee, ik fungeerde slechts als doorgeefluikje omdat ik weet hoe slecht jullie gaan op Jozee.
Alles went.
pi_180397272
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:35 schreef Doevelaer het volgende:
Roompot is een beetje een kansloze onderneming. Alleen Weening kan iets. :')
En die kan t niet meer laten zien omdat ze nergens worden uitgenodigd. Jammer want was best een goede renner
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:37:07 #222
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397273
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:35 schreef Doevelaer het volgende:
Roompot is een beetje een kansloze onderneming. Alleen Weening kan iets. :')
Die is momenteel weer ouderwets aan het stoempen op de Grossglockner.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180397280
Bobbie zet Jeroen op zijn plek _O_
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:38:35 #224
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397302
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:36 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Yurgen Ramirez is 20 lentes jong en heeft gisteren de bergrit in de Ronde van Venezuela gewonnen. Gato Medina werd tweede op meer dan drie minuten Hij maakt (sinds dit jaar, denk ik) deel uit van het nationale opleidingscentrum van Venezuela. We gaan hem volgen.
Ah, dat hij een rit heeft gewonnen had ik nog niet gezien. Voorlopig zag ik op firstcycling alleen overwinningen van nobuddies van Androni verschijnen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180397316
Jeroen probeert met alle macht constant Quick Step en hun zienswijze te verdedigen in de aanval op andere ploegen. Lachwekkend _O-
pi_180397344
Prima kopgroep, mogen aardig aan de bak om die terug te halen op dit parcours.
pi_180397347
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ah, dat hij een rit heeft gewonnen had ik nog niet gezien. Voorlopig zag ik op firstcycling alleen overwinningen van nobuddies van Androni verschijnen.
Iedereen, behalve ons aller Kevin. Leonel Quintero en Orluis Aular doen het daarentegen wel leuk. Die deden twee weken geleden nog mee in de Omloop het Volk.
pi_180397376
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:42 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Iedereen, behalve ons aller Kevin. Leonel Quintero en Orluis Aular doen het daarentegen wel leuk. Die deden twee weken geleden nog mee in de Omloop het Volk.
Zorg je ervoor dat je volgende week woensdag op de een of andere manier klaar zit voor Vive Le Velo?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180397380
Er fietst daar gewoon een wielertoerist de Grossglockner op terwijl er koers is _O_
Demain, on roule
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:44:40 #230
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397392
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:42 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Iedereen, behalve ons aller Kevin. Leonel Quintero en Orluis Aular doen het daarentegen wel leuk. Die deden twee weken geleden nog mee in de Omloop het Volk.
Dat is zo'n figuur van Start Team Gusto of iets in die geest toch? Opmerkelijke ploeg vind ik dat. Rijden met alleen maar Zuid-Amerikanen en een paar Eritreeërs allerlei rondjes rond de kerk in België en Nederland. Waar ze nooit de finish halen omdat het allemaal klimmers zijn. _O-
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180397393
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:43 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Zorg je ervoor dat je volgende week woensdag op de een of andere manier klaar zit voor Vive Le Velo?
Ik heb een schotel, maak je maar geen zorgen. Wat is er woensdag?
pi_180397395
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:44 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik heb een schotel, maak je maar geen zorgen. Wat is er woensdag?
https://www.tvgids.tv/tv/vive-le-velo/20593934
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:45:19 #233
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180397401
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:35 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ongeveer hetzelfde niveau als iemand een hartaanval wensen.
Kom op, die ouwe verdient het. Of ben je ook anti-Sky?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_180397426
quote:
Jammer. Ik dacht dat Mart Smeets er weer zou zitten
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_180397427
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:37 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

En die kan t niet meer laten zien omdat ze nergens worden uitgenodigd. Jammer want was best een goede renner
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die is momenteel weer ouderwets aan het stoempen op de Grossglockner.
Deze twee posts spreken elkaar lichtelijk tegen.
pi_180397436
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat is zo'n figuur van Start Team Gusto of iets in die geest toch? Opmerkelijke ploeg vind ik dat. Rijden met alleen maar Zuid-Amerikanen en een paar Eritreeërs allerlei rondjes rond de kerk in België en Nederland. Waar ze nooit de finish halen omdat het allemaal klimmers zijn. _O-
Aular haalt nog best goede resultaten. :D 22e in Ruddervoorde, 14e in Dwaars Vlaamse Ardennen, 18e in Omloop Het Volk. Een schroeiende Venezolaan over de stenen van België. Alleen tegen de altijd vervelende Noren valt niet op te boksen.
pi_180397439
quote:
10s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:46 schreef Doevelaer het volgende:

[..]

[..]

Deze twee posts spreken elkaar lichtelijk tegen.
Ik duidde vooral op WT-koersen. De Ronde van Oostenrijk is aardig maar natuurlijk te weinig allure voor Weening.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:47:54 #239
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397449
Nog twee kilometer stoempen voor Pietertje. _O_
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180397462
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Nog twee kilometer stoempen voor Pietertje. _O_
is de eerste winst van het seizoen op komst? Dat wordt zuipen dan
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:49:01 #241
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397470
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:47 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Aular haalt nog best goede resultaten. :D 22e in Ruddervoorde, 14e in Dwaars Vlaamse Ardennen, 18e in Omloop Het Volk. Een schroeiende Venezolaan over de stenen van België. Alleen tegen de altijd vervelende Noren valt niet op te boksen.
Dat is waar ja, die doet het niet slecht. Toch zou die ploeg er volgens mij goed aan doen om een totaal ander programma te rijden.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:49:42 #242
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397482
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:48 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

is de eerste winst van het seizoen op komst? Dat wordt zuipen dan
Ja, dit gaat niet meer mis.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180397499
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, dit gaat niet meer mis.
522f2fbeada2d-Gaaljuichen.gif
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:50:45 #244
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180397505
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Roompot schijnt overgenomen te zijn door een Frans bedrijf dus we mogen hopen op Le Cunff.
Merhawi is ook zoekende.

4wu6fU0.jpg
pi_180397508
Is daar niet iemand van Gazprom op de brommer? Dan wordt het namelijk nog spannend zat...
Demain, on roule
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:51:18 #246
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397519
Ultimo chilometro voor Pieter.

Foliforov of all places in de achtervolging, maar het is geen MTT.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180397525
Sky :')
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:53:28 #248
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397554
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:50 schreef showtimer het volgende:

[..]

Merhawi is ook zoekende.

[ afbeelding ]
Unzue is fan. Ook Copeland zal wel op het vinkentouw zitten.

Dat hele Africa's Team kan je verder gewoon opdoeken.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180397561
Benieuwd of Wuyts of Renaat straks snikkend refereert aan gisterenavond (lol)
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:53:55 #250
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180397564
Weendog. _O_
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:54:14 #251
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180397570
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:53 schreef Masterminded het volgende:
Benieuwd of Wuyts of Renaat straks snikkend refereert aan gisterenavond (lol)
Benieuwd of Karl al wakker is, die ging zwaar depressief zuipen.
pi_180397575
Het worden er steeds minder, maar als hij wint zijn het nog steeds hele mooie nummertjes. Weening _O_
Demain, on roule
pi_180397585
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:26 schreef Wuwwa het volgende:
Misschien kan Roompot wat Thaise grotjongens opleiden, zoveel scheelt het niet tussen een ondergelopen grot en een 6 persoons Roompothuisje
Sowwwww

We gaan straks eens even zitten voor de finale...aardig ritje dit.
Jack does it in real time...
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:56:58 #254
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180397625
Foliforovgod leeft ook weer. _O_

debielebergsprint.gif.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:57:17 #255
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180397638
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:54 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Benieuwd of Karl al wakker is, die ging zwaar depressief zuipen.
Dit is helemaal niet waar.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_180397642
Was toch 2 jaar terug dat Weening Klöden klopte in de sprint?
Jack does it in real time...
pi_180397645
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:53 schreef Masterminded het volgende:
Benieuwd of Wuyts of Renaat straks snikkend refereert aan gisterenavond (lol)
volksmenner Michel zal het zwaar hebben
pi_180397663
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:57 schreef DeeBee het volgende:
Was toch 2 jaar terug dat Weening Klöden klopte in de sprint?
Weening heeft in de Giro en Tour voor destijds zeer zeldzame successen van ONS gezorgd. Wat een armoe vergeleken met nu.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:58:31 #259
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180397664
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:35 schreef Doevelaer het volgende:
Roompot is een beetje een kansloze onderneming. Alleen Weening kan iets. :')
Er rijden wel meer goede renners maar het zijn niet echt afmakers. Ligthart heeft toch al het een en ander aan ereplaatsen bijeen gescharreld dit jaar. Wippert en Vermeltfoort zijn ook geen complete prutsers. Maar ze winnen nooit.
pi_180397678
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:58 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Er rijden wel meer goede renners maar het zijn niet echt afmakers. Ligthart heeft toch al het een en ander aan ereplaatsen bijeen gescharreld dit jaar. Wippert en Vermeltfoort zijn ook geen complete prutsers. Maar ze winnen nooit.
en Taco is het hele jaar geblesseerd helaas
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:59:23 #261
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180397685
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:58 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Er rijden wel meer goede renners maar het zijn niet echt afmakers. Ligthart heeft toch al het een en ander aan ereplaatsen bijeen gescharreld dit jaar. Wippert en Vermeltfoort zijn ook geen complete prutsers. Maar ze winnen nooit.
Vergeet onze held J-W van Schip niet
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:59:33 #262
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180397689
Gelukkig hebben we Jan-Willem nog.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:59:46 #263
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180397694
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:58 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Er rijden wel meer goede renners maar het zijn niet echt afmakers. Ligthart heeft toch al het een en ander aan ereplaatsen bijeen gescharreld dit jaar. Wippert en Vermeltfoort zijn ook geen complete prutsers. Maar ze winnen nooit.
Taco van der Hoorn was de enige hoop, maar die is nog niet helemaal terug van z'n blessure. ;(
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:00:05 #264
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180397698
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:58 schreef DecoAoreste het volgende:
Wippert en Vermeltfoort zijn ook geen complete prutsers. Maar ze winnen nooit.
Dus zijn het prutsers. Als je op dat niveau niet kan presteren, dan wordt het een trede hoger sowieso niets. Wouter Wippert.... kom op zeg.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:00:14 #265
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180397702
Wouter Wippert is wel een complete prutser.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:00:30 #266
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180397707
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:59 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Vergeet onze held J-W van Schip niet
Ja in Gent-Wevelgem vond ik hem wel aandoenlijk, maar echt een topper is het niet natuurlijk. Schat hem toch een stukje lager in dan Ligthart, Wippert, Vermeltfoort en een fitte TvdH.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:00:41 #267
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180397711
Roompot heeft ons wel Dylan Groenewegen geschonken.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:01:11 #268
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180397719
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:00 schreef maxi-mus het volgende:
Wouter Wippert is wel een complete prutser.
HEY WE ZIJN HET EENS!!!!!!!!!!!!!!!!

CHAMPAGNE !!!!!!
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:01:13 #269
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180397720
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:00 schreef Ascorbinezuur het volgende:
Roompot heeft ons wel Dylan Groenewegen geschonken.
En Tolhoek. Roompot krijgt natuurlijk wel te maken met het wegsluizen van hun beste renners.
pi_180397730
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:00 schreef Ascorbinezuur het volgende:
Roompot heeft ons wel Dylan Groenewegen geschonken.
Bij toeval, omdat Cannondale niet doorging.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:02:17 #271
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180397735
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:01 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Bij toeval, omdat Cannondale niet doorging.
Kan mij het verrotten of hij bij TLJ of Cannondale rijdt, als hij maar de overwinningen aaneenrijgt. w/
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:02:18 #272
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180397736
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:00 schreef Ascorbinezuur het volgende:
Roompot heeft ons wel Dylan Groenewegen geschonken.
Juist. Die kan er dan ook he-le-maal niets van. Op dat kermisritje op de Champs na dan, dat was verrassend.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_180397739
Jan-Willem is wel een ontzettende god. Even vergeten.

De rest is gewoon allemaal net-niet (of helemaal niet) en daardoor vrij kansloos.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:02:46 #274
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180397747
quote:
3s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:02 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Juist. Die kan er dan ook he-le-maal niets van. Op dat kermisritje op de Champs na dan, dat was verrassend.
9 profzeges dit jaar. Alleen de Tour loopt nog voor geen meter tot nu toe.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:02:49 #275
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180397748
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:01 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

En Tolhoek. Roompot krijgt natuurlijk wel te maken met het wegsluizen van hun beste renners.
Dat is natuurlijk ook wel het doel van Roompot. Beetje het Nederlandse Topsport Vlaanderen worden. Lekker jonge rennertjes opleiden.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:03:04 #276
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180397755
quote:
3s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:01 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

HEY WE ZIJN HET EENS!!!!!!!!!!!!!!!!

CHAMPAGNE !!!!!!
giphy.gif
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:03:34 #277
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180397766
quote:
3s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:02 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Juist. Die kan er dan ook he-le-maal niets van. Op dat kermisritje op de Champs na dan, dat was verrassend.
Dit slaat dan weer nergens op. Maar goed, een kapotte klok heeft 2x per dag gelijk dus je hebt ook nog maar één te gaan natuurlijk.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:03:42 #278
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180397771
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:02 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk ook wel het doel van Roompot. Beetje het Nederlandse Topsport Vlaanderen worden. Lekker jonge rennertjes opleiden.
Ja klopt, maar dan is het dus ook niet echt gek dat je weinig wint.
pi_180397773
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:02 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

9 profzeges dit jaar. Alleen de Tour loopt nog voor geen meter tot nu toe.
Maar wanneer je niks wint in de Tour kun je er volgens 90% van de Nederlandse Tourkijkers geen klap van. Want verder zien ze niks. ;(
pi_180397777
quote:
3s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:02 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Juist. Die kan er dan ook he-le-maal niets van. Op dat kermisritje op de Champs na dan, dat was verrassend.
*Lotto Jumbo kan er he-le-maal niets van
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:04:10 #281
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180397780
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:02 schreef Ascorbinezuur het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk ook wel het doel van Roompot. Beetje het Nederlandse Topsport Vlaanderen worden. Lekker jonge rennertjes opleiden.
Zij kunnen dan weer kapen bij Monkey Town-Ruiter Dakkapellen
pi_180397784
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:03 schreef Doevelaer het volgende:

[..]

Maar wanneer je niks wint in de Tour kun je er volgens 90% van de Nederlandse Tourkijkers geen klap van. Want verder zien ze niks. ;(
Dit klinkt als het afschrijven van elke voetballer op basis van maximaal zeven WK-wedstrijden.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180397790
quote:
9s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:03 schreef Doevelaer het volgende:

[..]

Maar wanneer je niks wint in de Tour kun je er volgens 90% van de Nederlandse Tourkijkers geen klap van. Want verder zien ze niks. ;(
Laten we niet doen alsof die mongolenritten in Scandinavie iets van waarde hebben.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
pi_180397791
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:04 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dit klinkt als het afschrijven van elke voetballer op basis van maximaal zeven WK-wedstrijden.
'Die Messi kan er ook helemaal niks van'
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:05:05 #285
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180397795
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:03 schreef skysherrif het volgende:

[..]

*Lotto Jumbo kan er he-le-maal niets van
Roglic wint zijn laatste 3 rittenkoersen, ik vind het niet helemaal niks.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:05:12 #286
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180397798
Op de Belg zijn nu 4 homo's aan het zingen en dansen met elkaar.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:05:25 #287
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180397800
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:04 schreef Doevelaer het volgende:

[..]

'Die Messi kan er ook helemaal niks van'
lol nooit WK geworden. Flopspeler
pi_180397801
quote:
12s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:05 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Roglic wint zijn laatste 3 rittenkoersen, ik vind het niet helemaal niks.
Maar niet de Tour, dus kut
pi_180397802
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:05 schreef Mani89 het volgende:
Op de Belg zijn nu 4 homo's aan het zingen en dansen met elkaar.
Heb je ook naar de serie Thuis gekeken?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:05:42 #290
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_180397806
quote:
7s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:03 schreef skysherrif het volgende:

[..]

*Lotto Jumbo kan er he-le-maal niets van
Zeg het hier niet te hard. Voor je het weet het je de LJ fanboys in je DM box.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:05:47 #291
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180397809
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:05 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Heb je ook naar de serie Thuis gekeken?
Nee ik zocht naar Zomerbeelden, niet gezien.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180397812
quote:
12s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:05 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Roglic wint zijn laatste 3 rittenkoersen, ik vind het niet helemaal niks.
Des te knapper van Roglic
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  woensdag 11 juli 2018 @ 14:05:57 #293
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180397813
quote:
3s.gif Op woensdag 11 juli 2018 14:05 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Zeg het hier niet te hard. Voor je het weet het je de LJ fanboys in je DM box.
Er post hier maar 1 TLJ fanboy.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')