Atak | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:17 |
Ik heb sushi besteld voor drie personen (het was een aanbieding) maar dit is natuurlijk veel te veel voor mij. Kan ik dit ook nog morgen nuttigen zonder dat ik ziek word? | |
Hyaenidae | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:18 |
ik wordt | |
golfer | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:18 |
Ja, kan in de koelkast bewaard worden, maar lekker is het niet. | |
hugecooll | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:19 |
Vreemde impulsaankoop | |
Tenninetyfive | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:21 |
1 nachtje/dag kan nog wel. Maar rijst wordt dan wat droog en hard. Niet enorm lekker dan meer. | |
Atak | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:25 |
Waarom? | |
Atak | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:26 |
Bedankt. | |
#ANONIEM | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:26 |
Beetje nat en zacht maken en dan is het te doen. | |
hugecooll | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:26 |
Omdat je blijkbaar niet eens wist of je het kon bewaren. Dan is het toch raar om voor drie personen te bestellen als je maar alleen bent? | |
Atak | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:27 |
Opwarmen kan ook. | |
quirina | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:27 |
Smerig, de rijst gaat uitdrogen en hard worden idd. En je mag hopen dat je sushileverancier met echt goede producten werkt en hygiënisch. Er is een onderzoek dat de meeste sushitenten in Nederland sushi’s verkoopt met oa e-coli bacterieen. En nou met het wat warme weer... Brrrr kijk maar uit anders gaat de toiletpot je beste vriend zijn. | |
Atak | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:28 |
Ik bestel altijd meer dan ik eet. Dan kan ik de volgende dag nog snacken. Dit vind ik niet erg omdat ik maar 1 x per week bestel. | |
quirina | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:28 |
Dat doen je darmen wel met de voedselvergiftiging. | |
#ANONIEM | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:28 |
Ja idd. Ik zou het ook niet doen TS. | |
Atak | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:29 |
Ik ga overmorgen vliegen. | |
Geerd | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:29 |
vis en kip gewoon op de dag zelf eten..kip als gaar volgende dag nog maar | |
Atak | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:30 |
Maar bij de AH ligt de sushi daar voor dagen. En ze gebruiken rauwe zalm etc. | |
Geerd | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:33 |
Dan ga je toch lekker anaal plassen jochie | |
quirina | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:36 |
Bij de Albert Heyn is die voorverpakte gekoelde meuk ook hard en niet smakelijk. En bij het versplein in de luxe AH xl heb ik ook mijn vraagtekens. Ik maak mijn sushi liever zelf, is leuker ook. Maar als je graag harde bedorven sushi wil eten , moet je dat vooral doen. | |
#ANONIEM | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:38 |
Oraal ook denk ik. Dikke stralen gegarandeerd. | |
Tinkepink | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:40 |
Ik doe het ook weleens, de sushi de volgende dag opeten. Is meestal wel te doen. Echt harde rijst ben ik nog nooit tegengekomen. Ziek ben ik er ook nooit van geworden. | |
Atak | dinsdag 10 juli 2018 @ 20:43 |
Je bent een vrouw. Beetje elegant blijven, meiske. | |
Spanky78 | dinsdag 10 juli 2018 @ 21:03 |
Als het vers was kan het meestal wel, mits het niet te lang uit de koelkast is geweest. Lekker is anders. Dat spul is qua voedselvergiftiging wel uitermate link. Die meuk van AH kun je amper sushi noemen. Gadver wordt ook genoeg conserveermiddel in gebruikt. | |
realAIVD | dinsdag 10 juli 2018 @ 21:06 |
Oke...geen lastig verhaal: je gaat er niet dood aan als je de sushi 1 à (maximaal) 2 dagen in de koelkast bewaard, je zal er ook echt niet ziek van worden. De smaak gaat er wel op achteruit...het wordt zeg maar de sushi van de AH die je koopt en waarvan je na consumeren denkt: tja, volgende keer maar beter geen sushi. Sushi rijst wordt nu eenmaal een stuk minder lekker als het in de koelkast heeft gestaan, dat hoort vers gekookt en tot lauw afgekoeld geconsumeerd te worden. | |
Krollie | dinsdag 10 juli 2018 @ 21:28 |
| |
Atak | dinsdag 10 juli 2018 @ 21:57 |
Krijg ik nog geen eens stokjes erbij. | |
#ANONIEM | woensdag 11 juli 2018 @ 00:56 |
Je bent een Turk toch? In dat geval kun je het nog een week eten. Wel met twee handen. | |
Apekoek | woensdag 11 juli 2018 @ 11:29 |
Ziet er goed uit, alleen veel te duur natuurlijk. Wat koste dit? | |
Atak | woensdag 11 juli 2018 @ 11:34 |
Normaal 50 euro maar tijdens de aanbieding 40 euro. | |
Apekoek | woensdag 11 juli 2018 @ 11:34 |
Pffff wat een geld voor een bakje die je aan een stuk kan opvreten. Dan ga ik liever in het restaurant zitten bij dergelijke schade. | |
Atak | woensdag 11 juli 2018 @ 11:35 |
Ik had nog een coupon van 10 euro dus het kostte maar 30 euro. | |
Atak | woensdag 11 juli 2018 @ 11:36 |
Dit is veel te veel om in 1 x op te eten. Gisteren alleen 1/3 kunnen nuttigen. | |
Hallojo | woensdag 11 juli 2018 @ 11:38 |
Gewoon even opbakken. | |
#ANONIEM | woensdag 11 juli 2018 @ 11:47 |
Waarom bestel je zoveel als je alleen bent? | |
Atak | woensdag 11 juli 2018 @ 11:53 |
Ik wilde een keertje gek doen. | |
#ANONIEM | woensdag 11 juli 2018 @ 11:54 |
Én, hoe voel je je nu na deze knettergekke daad? | |
Krollie | woensdag 11 juli 2018 @ 12:01 |
Ik heb een keer 75 stuks voor 1 persoon (ik dus) besteld. | |
Apekoek | woensdag 11 juli 2018 @ 12:09 |
Ik ben sushi verslaafd, ik zou een dergelijke bak x 2 op kunnen op 1 avond. Nee niet gezond I know en nee ik weeg geen 300 kilo. | |
Atak | woensdag 11 juli 2018 @ 12:16 |
Je weegt ook geen 70 kg. Dat kan ik je wel zeggen. | |
Atak | woensdag 11 juli 2018 @ 12:17 |
Ik kon niet meer recht op zitten en moest de match van gisterenavond liggend bekijken. | |
Apekoek | woensdag 11 juli 2018 @ 12:49 |
Nope, ben 1,85 en weeg 80kg en hang constant aan de gewichten. | |
Apekoek | woensdag 11 juli 2018 @ 12:50 |
Als je daarvan 1/3 hebt gegeten, heb je nauwelijks een volwaardige maaltijd gehad. | |
Atak | woensdag 11 juli 2018 @ 14:18 |
Sushi is toch niet het enige wat ik op heb gehad. Ook salade etc. | |
Apekoek | woensdag 11 juli 2018 @ 14:40 |
Aha! Gezonder inderdaad, maar ik had de salade in dat geval laten staan. Zonde van de sushi man! | |
klappernootopreis | woensdag 11 juli 2018 @ 14:53 |
als ik daar een keer voor ga zitten is het weg voor je er erg in hebt.. .ik ben een vraatzucht, ik weet het.. | |
madeliefff | donderdag 19 juli 2018 @ 20:42 |
als je dat al vaker doet dan weet je het antwoord toch al? | |
madeliefff | donderdag 19 juli 2018 @ 20:43 |
dat zal wel luchtdicht verpakt zijn.. | |
Spanky78 | donderdag 19 juli 2018 @ 20:50 |
En conserveermiddel. Proceshulpmiddelen die ook conserveren. En nog meer conserveermiddel. En zuur. Meestal gebruiken ze sorbaat, benzoëzuur, azijn en of andere zuren. In combinatie helpt dat best om vis eventjes goed te houden. Lekker is anders. Maar je gaat iig niet meteen dood aan bacillus cereus in combinatie met Listeria.. | |
madeliefff | donderdag 19 juli 2018 @ 20:58 |
oja dat idd ook |