abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 10 juli 2018 @ 19:16:54 #1
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180381081
registreer om deze reclame te verbergen
Welkom in het babytopic!

De baby wiki-lijst vind je hier: klik
Het is natuurlijk verplicht gegevens in dit lijstje toe te voegen/aan te passen.

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki:

Ons motto:
Have babies they said, it will be fun they said *O*


sxup7Iz.jpg


Verboden woorden: egopost, faalmoeder. Het is niet egoistisch om even je gevoel te spuien zonder op anderen te reageren, en wat je ook doet je bent altijd de beste moeder voor jouw baby.
Wo ist der Führer, der mich führt?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 19:17:09 #2
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180381092
En doorrrr!

Laatste post in het vorige topic:
O. is nu zes maanden en slaapt overdag nog steeds niet in z'n ledikantje en hij lijkt er geen last van te hebben :+
Ik vermoed dat -ie van plan is het vol te houden tot er geen overdagse slaapjes meer nodig zijn :7

Aanvulling voor Aure: het is simpel: als je het zelf belangrijk vindt dat je kleine overdag in eigen bedje slaapt, gewoon beginnen met regelmatig proberen. Als je het niet belangrijk vindt: niks moet. :)
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180381205
Ons zoontje sliep altijd al snachts in zn ledikantje op onze kamer. Vanaf n maand of drie kon hij dat ook overdag. Daarvoor wilde hij vooral graag op ons slapen, dat werd langzaamaan wat minder :Y dus toen zijn we begonnen met overdag aan het bedje wennen.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180381329
registreer om deze reclame te verbergen
Ik ben het gewoon eens gaan proberen en dat ging af en toe goed. En dat is nu nog steeds zo :P Later kwam de tijd dat ik met hem in ons bed ging liggen en dat ik kussens om hem heen bouwde. Dat durf ik nu met z’n gerol en gedraai niet meer aan dus nu slaapt ie waar het mij/hem uitkomt.

Mijn kind :{w Ik haalde ‘m op bij het kdv, meneer was blijkbaar ‘de baas van de box’. Hij bliefte (vandaag) geen ander kind bij hem in de box, toen werd ie boos :') Andere kind er weer uit en toen scheen hij een heel triomfantelijke blik te hebben gehad van ‘zo dat heb ik even geregeld’ *)

Verder vond de patiënt die mij laatst vroeg waarom mijn buik nog niet weg was mijn kind kaal }:|. En ook was ik m’n sleutelbos kwijt en die bleek de hele dag in de luiertas te hebben gezeten die bij het kdv stond. (Ik heb ‘m vanochtend niet weggebracht en heb me rot gezocht naar mijn sleutels toen ik weg moest :')). Hoe was jullie dag? :+
  dinsdag 10 juli 2018 @ 19:31:55 #5
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180381342
Echt op mij slaapt O. niet zo vaak meer, wat ongetwijfeld ook komt vanwege de warmte de laatste tijd. Slaapjes beneden op de bank en in toenemende mate boven in ons bed gaan onverminderd prima, eigenlijk elke dag minstens twee dutjes van minstens anderhalf uur.
Punt is dat -ie overdag meestal in slaap valt direct na een (liggende) voeding en ik ben te klunzig om 'm vervolgens in z'n ledikantje te hengelen. Overdag dan, want dan slaapt O. beduidend lichter. Vanaf halverwege de avond gaat -ie op de nachtstand en kun je 'm al slapend aan één van zijn voetjes boven je hoofd slingeren zonder dat -ie wakker wordt en dan slaapt O. dus ook prima in z'n ledikant *)
Wo ist der Führer, der mich führt?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 19:35:15 #6
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180381407
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 19:30 schreef LaBelleFleur27 het volgende:

Verder vond de patiënt die mij laatst vroeg waarom mijn buik nog niet weg was mijn kind kaal }:|.
Lekker dan! Onbeschofterik. :* En ha, je baby is schitterend! O+
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180381476
registreer om deze reclame te verbergen
Dat lichtere slapen overdag was voor ons n beetje t moment om m in zn bedje te laten slapen. Toen ie heel klein was sliep ie overal als n blok, toen dat minder werd hebben we t bedje geïntroduceerd :Y
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180382357
Thanks allemaal :)

Het lijkt mij vooral fijn dat als ik weer aan het werk ben en mijn schoonmoeder oppast, J. gewoon lekker in zijn wieg/ledikant kan slapen overdag. Hij slaapt vanaf zijn geboorte 's nachts al in zijn wieg en dat gaat prima. Ik denk dat ik het gewoon bij één slaapje eens ga proberen overdag. Hij hoeft nu nog niet elk slaapje in zijn wieg te doen van mij, ik vind het zelf stiekem nog wel fijn als hij af en toe op mij slaapt overdag :@
pi_180382435
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 20:11 schreef Aure het volgende:
Thanks allemaal :)

Het lijkt mij vooral fijn dat als ik weer aan het werk ben en mijn schoonmoeder oppast, J. gewoon lekker in zijn wieg/ledikant kan slapen overdag. Hij slaapt vanaf zijn geboorte 's nachts al in zijn wieg en dat gaat prima. Ik denk dat ik het gewoon bij één slaapje eens ga proberen overdag. Hij hoeft nu nog niet elk slaapje in zijn wieg te doen van mij, ik vind het zelf stiekem nog wel fijn als hij af en toe op mij slaapt overdag :@
G slaapt op haar opvang adressen in de kinderwagen. Het lukt overdag nog niet in haar bedje. We proberen het zo nu en dan. In de kinderwagen lukt pas sinds een week of 5, dus wij zijn allang dolblij dat ze slaapt overdag.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 20:17:21 #10
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180382526
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 20:11 schreef Aure het volgende:
ik vind het zelf stiekem nog wel fijn als hij af en toe op mij slaapt overdag :@
Niks stiekem en :@ - hartstikke knus juist :Y O+
Wo ist der Führer, der mich führt?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 20:20:57 #11
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_180382641
Hier slaapt hij gewoon waar ik hem neerleg.
Vaak is dat boven in zijn bed & soms beneden in de box.
Dat laatste is meestal als ik in de tuin wil zitten en hem zo via het raam in de gaten kan houden.

Als ik weg ben dan slaapt hij in de maxi cosi of kinderwagen en bij mijn ouders weer in een campingbedje.
pi_180383087
Gewoon doen wat voor jou nu fijn werkt. Mijn ervaring is dat ze bij oma vaak toch iets anders doen dan thuis. En anders moet oma verplicht veel knuffelen. Is ook geen straf ;)

Je vakantieverslag klinkt heerlijk mini!

Sliep M. eindelijk een keer snel, gaat peuter even lopen klieren en maakt ‘m met zijn geschreeuw wakker. Zo duurt het bedritueel dus nu alweer 1,5 uur en heb ik een harde kont van de vloer/stoeltje. Het frustreert me momenteel heel erg ;(
Jammer ook, een tijdje geleden had ik er veel minder moeite mee, maar nu ineens kan ik het helemaal niet meer hebben zo.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 20:49:42 #13
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_180383602
Wat een heerlijk verslag zeg, mini!
Ik ben benieuwd hoe M. vakantie zal vinden. (Eerst nog een geschikte vinden, we passen nl. niet met zijn allen in de auto. En vliegen is wel weer heel duur. Een geschikte auto huren ook. Iemand tips? :P)

Aure, hier sliep M. op een gegeven moment niet rustig meer, dus bedje geprobeerd, ging prima. Maar ik mis het wel eens dat hij niet meer zo lekker op me slaapt O+)

LeSage, geen recente ervaring met slaaptoestanden, maar ik merk hier ook dat dingen die me tot voor kort me niet irriteerde, nu als een rode lap op me werken. Eigenlijk geen tips dus, maar wel wat herkenning, al is het op een ander vlak.
Wat ik wel zou doen, denk ik, is hem gewoon meenemen naar beneden? Misschien dat een moment rust om je herpakken wat helpt (geeeen idee of ik nu iets stoms zeg hoor :@)
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_180384281
Wat een dag Fleur. :D
Ook al zo’n blije babbelaar. O+

Ik verwacht van Banaan ook geen verandering in slaapeigenschappen totdat hij klaar is met de dutjes overdag. En misschien ben ik dan wel een van de weinige mensen die echt uitkijkt naar dat moment. :)
Dat lachen om al die klappende mensen, geniaal. Sowieso je verslag. O+

Wat een knapperd Duman! Ondertussen ben ik het er wel mee eens dat hij geknipt moet worden. ;)
Balen van de KMA. Lijkt me een lastig dieet, hopelijk merk je snel dat het werkt. :*

Mooie snoet vol met eten LDG. :D

LeSage daar is M. toch nog veel te klein voor! :D

Lol Rena om de blik van je meisje.
Banaan heeft ook weer krampjes sinds vaste voeding. Vooral ’s nachts.

Schanu wat een mooi meisje. En grappig dat ze toch ook op je vrouw lijkt. :)

LadyS beterschap voor M. :* Gaat het beter vandaag?

LeSage dat paniekgevoel had je een tijd terug ook toch? Is het in die tussentijd nog verbeterd waardoor je frustratie minder groot werd? Sterkte. :*

Nanuke, klagen mag. Ook als het veel slechter geweest is met slapen. :*

De Efteling was leuk! Ik was vastbesloten om in de eerste attractie de foto mee te nemen want eerste keer. Maar in de Droomvlucht lag Banaan heerlijk te chillen bij papa op schoot en zag je alleen een plukje haar. _O- Hij vond het wel heel mooi.
Verder een rustig dagje gehad met boottochtje, Sprookjesbos en Carnaval Festival. Toen Banaan sliep kon ik zowaar nog even in de Vogelrok. O+
De hele dag weg zonder wagen, dus of een zware tas of de draagzak om te tillen. Plus het voeden overal. En Banaan vermaken. Het was toch wel pittig. Ik sliep volgens mij net voor Banaan. :D
Met mijn familie was het gezellig, we willen er een jaarlijks dagje uit van gaan maken.

Vandaag is Banaan aan het oefenen om zelfstandig te zitten. Heel voorzichtig doet hij dan een handje in de lucht om te proberen of hij zonder dat handje kan zitten. O+ O+ O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_180385835
Ach, wat een lieverdjes allemaal weer O+ O+

Mini, dat klinkt al een heerlijke vakantie. Krijg spontaan ook zin!
pi_180387849
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 20:49 schreef LadyS het volgende:
Wat een heerlijk verslag zeg, mini!
Ik ben benieuwd hoe M. vakantie zal vinden. (Eerst nog een geschikte vinden, we passen nl. niet met zijn allen in de auto. En vliegen is wel weer heel duur. Een geschikte auto huren ook. Iemand tips? :P)

Aure, hier sliep M. op een gegeven moment niet rustig meer, dus bedje geprobeerd, ging prima. Maar ik mis het wel eens dat hij niet meer zo lekker op me slaapt O+)

LeSage, geen recente ervaring met slaaptoestanden, maar ik merk hier ook dat dingen die me tot voor kort me niet irriteerde, nu als een rode lap op me werken. Eigenlijk geen tips dus, maar wel wat herkenning, al is het op een ander vlak.
Wat ik wel zou doen, denk ik, is hem gewoon meenemen naar beneden? Misschien dat een moment rust om je herpakken wat helpt (geeeen idee of ik nu iets stoms zeg hoor :@)
Wij zijn ooit met de helft van het gezelschap met bus/trein gegaan en de rest met de auto en spullen. Was eigenlijk wel heel leuk!

Mee naar beneden is vooral ‘joepie, nu ga ik nooit meer slapen en voor altijd feesten!’
Gelukkig ging hij daarna vrij snel erna toch weer slapen :)
pi_180388052
Grappig PKM, dat hij zo voorzichtig is. En leuke ontwikkeling, zelf zitten!
M. is totaal niet voorzichtig en met staan is ie alleen vandaag al een keer of 5 gevallen inclusief brullen en getroost worden door broer.

En de Efteling O+
pi_180388641
Wat een leuke foto van banaan! O+ Fijn dat het leuk was vandaag!

Zijn jullie nog gebonden aan het hoogseizoen LadyS? Of een auto lenen van iemand die je goed kent en die dan toevallig zonder auto op (vlieg)vakantie is? Of wat LeSage zegt?
pi_180392858
Goed begin van de dag, een keiharde kopstoot tegen je neus :% En maar lachen toen ik auw zei, kleine sadist >:)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180393680
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 08:58 schreef rena het volgende:
Goed begin van de dag, een keiharde kopstoot tegen je neus :% En maar lachen toen ik auw zei, kleine sadist >:)
Haha! _O-

M. deed net in een poging tot op handen en knieën staan een soort snoekduik :') Geen schade en huilbui dus ik heb hem wel even uitgelachen :+
pi_180393853
Zo even tijd voor een grotere post! Met laptop op schoot en J. in de tula :+

Duman, wat balen van de vermoedelijke KMA, ik hoop dat je snel verbetering ziet bij U. Wat een knappe baby is dat toch, met heerlijk haar O+

Vita, een newbornspa, dat klinkt vrij geniaal! Hoe gaat dat precies in zijn werk?

En Fleur, jouw baby :D Wat een lachebekje!

De kapitein lekker compleet onder de pastasaus :9

LeSage, een staande baby O+ Hij kijkt er ook zo lekker triomfantelijk bij.

Haha Rena, dat gezichtje :D En vandaag een kopstoot, lekker dan :P

Schanu, eerste lachjes O+ Hier lacht J. (ook bijna 6 weken) sinds kort ook soms naar ons, zo lief.

Mini jullie vakantie klinkt echt heerlijk. Wat fijn ook dat het zo goed ging met O. Hij ziet er op de foto's ook zo blij en tevreden uit!

PKM, klinkt als een goede maar inderdaad ook wel vermoeiende Efteling dag! Wel tof om dat dan ieder jaar zo te gaan doen, leuke traditie kun je daar van maken!

quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 20:17 schreef minilot het volgende:

[..]

Niks stiekem en :@ - hartstikke knus juist :Y O+
Je hebt helemaal gelijk :) Hij plakt nu ook lekker tegen mij aan in de tula O+

Ik word soms een beetje onzeker van wat andere mensen vinden. Mijn moeder vindt bijvoorbeeld dat ik J. teveel bij mij neem en dat ie daardoor niet alleen leert te slapen. Maar 's nachts slaapt ie gewoon in zijn wieg en dat gaat hartstikke goed (wel op onze kamer). Alleen overdag, mjah, dan is hij het meest tevreden als hij op mij ligt of in de draagdoek of draagzak zit. En ik vind hem nu nog zoooo klein, dat ik hem ook gewoon liever bij mij in de buurt heb.
pi_180394063
Aure, ik geef je groot gelijk hoor, hij is nu nog zo klein dus gewoon lekker dichtbij je houden O+ Je moederinstinct liegt niet!

Ik zag nog een Banaan in de Efteling, wat leuk O+

Hier heeft mijn dame net na het fruit een paar stukjes brood met kindersmeerkaas op zitten smikkelen en gisteravond een half worteltje, ze kauwt er heel bedachtzaam op, kleine slimmerik O+ Ik vind Rapley toch wel interessant worden, eerst durfde ik het eigenlijk niet maar als ik zie hoe bedachtzaam ze met eten omgaat ga ik het misschien toch proberen.

En ik heb haar tandjes eindelijk goed kunnen bekijken, wat staat dat wijs O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180394101
Gewoon lekker doen wat jij wilt Aure! Nu valt mijn moeder nog mee wat betreft ongevraagd advies (ze kent me :')) maar als ik iets heb geleerd is het wel dat vroeger alles anders ging :P. J. lekker bij je houden en lekker knuffelen zolang jij dat fijn vindt! :*

ik lig as we speak met een slapende M. tegen me aan in ons grote bed en geniet daar ook nog veel te veel van
  woensdag 11 juli 2018 @ 10:46:00 #24
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_180394105
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 10:23 schreef Aure het volgende:

Ik word soms een beetje onzeker van wat andere mensen vinden. Mijn moeder vindt bijvoorbeeld dat ik J. teveel bij mij neem en dat ie daardoor niet alleen leert te slapen. Maar 's nachts slaapt ie gewoon in zijn wieg en dat gaat hartstikke goed (wel op onze kamer). Alleen overdag, mjah, dan is hij het meest tevreden als hij op mij ligt of in de draagdoek of draagzak zit. En ik vind hem nu nog zoooo klein, dat ik hem ook gewoon liever bij mij in de buurt heb.
Ik vind dat altijd een beetje meh... je moet lekker doen wat je wil en ze zijn maar zo kort klein O+ daar moet je lekker van genieten. 'Aanleren' kan altijd nog. Blije moeder = blije baby en andersom.
pi_180394125
Dat zijn heuse tandjes Rena! Ze heeft er niet veel last van gehad toch? En ik kon net je foto van gisteren wel zien (mijn telefoon :{w), die blik van C. _O-
  woensdag 11 juli 2018 @ 10:49:43 #26
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_180394143
Hier een slapende baby in de box wat anders :') gister eerste prikjes gehad en hij lijkt nergens last van te hebben.
Wil eigenlijk stofzuigen :P maar ik zit in zalando gezogen :') Noeser met 50% korting O-)
pi_180394245
Jullie zijn fantastisch O+ Voorheen was ik nooit zo onzeker, maar sinds de komst van J. lijk ik wel één brok onzekerheid :')

Rena, wat lief die tandjes!

Hehe lekker shoppen Sacre. Ik ga zo naar de Pinc kids sale :+
pi_180394584
Fleur, briljant kind heb je, ik zou ook geen andere kindjes dulden in MIJN box _O- en wat vreselijk onbeschoft van die patiënt, probeer je er niks van aan te trekken want zulke opmerkingen slaan nergens op en zeggen alles over hem (dus niets over jou!).

LeSage, zo begrijpelijk dat je zulke avonden moeilijk trekt. Lastig is dat, helemaal met 2 kinderen die elkaar ook nog eens kunnen wakker maken. Ik heb ook momenten waarop ik daar minder geduld voor heb dan normaal. Al heb ik daar over het algemeen sowieso al niet zoveel geduld voor :X Onze J. heeft een tijd echt héél slecht geslapen, dat begon zo rond 11 maanden toen ze een periode heel ziek is geweest en stopte toen ze 19 maanden was. Bijna elke avond huilend wakker waarna we haar maar uit bed haalden en mee naar beneden. Soms hielp dat omdat ze dan uit te situatie werd gehaald en daarna weer in haar eigen bed gelegd kon worden. Meestal eindigde ze echter tussen ons in. In het begin sliep ze heel goed in ons bed maar ook dat werd uiteindelijk een drama omdat ze wilde spelen, bijten, slaan, schoppen, alles behalve slapen. Was een hele zware tijd en ik was op dat moment zwanger van de 2e (dus letterlijk ook steeds minder ruimte in het bed :') ) en heel bang dat het nog erger zou worden na de geboorte waardoor we met 2 kids in bed zouden eindigen (en nooit meer slaap voor ons). Uiteindelijk heeft schoonmoeder voorgesteld om J. na de geboorte s avonds op te halen zodat ze bij opa en oma kon slapen, en dat ze haar de volgende ochtend terug zouden brengen zodat we overdag als gezin wel ons nieuwe ritme samen konden vinden. Ik voelde me een vreselijke moeder maar heb ermee ingestemd omdat ik zo moe was en rust wilde na de bevalling en bang was dat baby N. er ook onder zou lijden. Uiteindelijk heeft J. de hele 1e week daar geslapen en sindsdien gaat het ook thuis fantastisch met slapen. Hoe het kan weet ik nog steeds niet, het is alsof ze even een reset nodig had. Ik denk niet dat je hier wat aan hebt want ik denk dat wij gewoon geluk hebben gehad, maar ik voel je pijn wel en snap je frustratie heel er goed. Ik hoop dat er ook voor jou (snel) betere tijden aankomen.

Pannenkoekenmix, wat fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad. En knappe Banaan dat hij probeert te zitten! O+

Rena, auw! Je neus nog heel? En eerste tandjes, yay! O+

Aure, oh wat pijnlijk herkenbaar! Vooral mijn schoonmoeder vindt dat ik J. destijds en nu N. veel te veel bij me hou en verwen. Ik vind echter dat je een baby niet kan verwennen, hooguit kan een baby wennen aan bepaalde situaties vind ik. Ik draag N. veel omdat ze dan rustig is en slaap pakt. Haar weg leggen zou enkel tot gevolg hebben dat ze onrustig en huilerig is en blijft, daar wordt mijn inziens niemand en vooral N. niet beter van. Ik hou zelf steeds in mijn achterhoofd dat de generatie van onze ouders heel anders is. Toen was het normaler om kinderen te laten huilen, nu is het normaler om kinderen eerder te troosten. Mijn schoonmoeder redeneert vanuit de gedachtengang die zij kent, een generatiekloof dus. Maar het bijt soms wel, alsof zij het beter weet en ik dus geen goede moeder zou zijn. Mijn vrouw zei laatst nota bene dat mijn schoonmoeder tegen haar had gezegd dat ik een klap van de molen had gekregen en dat ik de kinderen daarom niet los kon laten. Omdat het er binnen ons gezin vroeger zeg maar niet altijd standaard aan toe ging en ik zou willen voorkomen dat ik zo zou worden als mijn moeder. Wat ik ten eerste een belediging vond richting mijn moeder, maar ook richting mijzelf.

Ik zou zeggen, doe waar JIJ je goed bij voelt. Ik ben van mening dat een moeder heel goed weet wat haar kind nodig heeft en dat kan voor elk kind weer anders zijn. Waar het ene kind erenorm gebaat is overdag bij (papa of) mama te slapen, is een ander kind weer meer gebaat bij de rust van een eigen bed en kamertje om in weggelegd te worden. Wanneer dat moment voor jouw kind daar is, zal je vanzelf merken en dan is het vroeg genoeg om daar op te anticiperen. Mijn oudste heb ik gedurende mijn hele verlof bij mij laten slapen overdag en de overgang naar het ledikant verliep daarna vlekkeloos, zowel overdag als snachts. Tot dat moment liepen al mijn pogingen om haar weg te leggen op niets uit en was ze er dus voor mijn gevoel ook niet klaar voor. En ik zelf ook niet echt, want het is toch heerlijk om je baby zo dichtbij je te hebben zolang het nog kan. Ze worden snel genoeg groot en dan ga je het nog missen ;)
pi_180395245
Wat een heerlijke baby’s zag ik voorbij komen O+

Aure, de newborn spa begint met dit:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lekker floaten, is heel intensief voor die kleintjes en eindigt met een lekkere massage van mama of papa. M. vond het echt heel erg leuk.

Wat betreft slapen, hier gaat het exact zo. Overdag op mij en ‘s nachts lekker in d’r bedje. Ik wil wel meer gaan proberen of ze ook in haar bedje wil slapen overdag, maar als niet dan niet! M. Is morgen 7 weken dus vind het wel prima, nog zo klein idd.

Mini wat een heerlijke foto’s bij wat klinkt als dito vakantie O+

Rena, tandjes! :D

[ Bericht 4% gewijzigd door VitaBella op 11-07-2018 12:33:19 ]
pi_180395759
Aure Banaan slaapt nog steeds vooral regen mij aan, hij is zeven maanden. Maar ik vind hem nog steeds klein. O+
Ik vind sowieso niet dat ik hem verwen, wel dat hij veel wensen heeft. >:)

Ouch Rena, die kopstoot. Wen er maar aan. ;)

Ik ging met Banaan naar het Mamacafe, helaas had Banaan het niet zo naar zijn zin. Zelfs de aanblik van een andere baby maakte hem meermmaals aan het huilen. :D
Volgens mij heeft hij honger maar te snel afgeleid om te drinken dus humeurig. Alleen als ik hem liet staan was het goed. ;(

Hij heeft ook een nieuw kunstje met drinken op bed. Ik lig op mijn zij, dan doet hij zijn gezichtje tussen mijn borsten. Daar zoekt hij net zo lang tot hij, in kruiphouding, uit de bovenste borst kan drinken.
Gisteren lukte het nog niet zo maar nou heeft hij gevonden hoe hij zijn hoofdje kan steunen. :D
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_180396105
Noh wat een stomme reactie van je schoonmoeder Schanu }:| Zoiets steekt toch wel denk ik.

Wat een leuke foto vita! Ziet er wel heel chill uit, lijkt mij ook wel wat voor mezelf :')

Jammer dat banaan het mamacafé minder leuk vond pkm! Volgens mij maakt hij wel grote (motorische) stappen op het moment he?

Haha Sacre, ik ben nu net voor 2 weken aan het bewijzen dat ik ook wel eens niet wat nieuws kan kopen voor M. Wat kinderkleding betreft heb ik een heel groot gat in mijn hand :X

Mijn kind heeft 2 powernapjes gedaan en is moe maar kan niet slapen, over een uur komen er buurvrouwen op bezoek nog voor mijn verjaardag. Ik weet nu al dat dat niet goed gaat komen als M. zo niet gaat slapen. :') Hij is nu aan het oefenen hoe ie vooruit kan komen, het lijkt nu een beetje op een kikkersprongetje. :')
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:02:05 #32
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180396532
Zittende Banaan in de Gondoletta: O+ Zo lief! Meer foto's van Banaan in de Efteling welkom! _O_

En die float! :D ^O^

Overigens, we waren niet zozeer op vakantie hoor. Vrijdagmiddag aankomst in Londen, maandagmiddag weer weg, dus maar twee volle dagen in en om Londen. Vooral heen-en-weer voor het concert van The Cure. We plempen alleen alles altijd vol met zoveel mogelijk zien en doen als we ergens zijn :+ Niet in de fotoreeks van ons weekendje: O. bij straatartiesten in Covent Garden, O. bij Pride, O. bij klassieke speelgoedwinkel, O. in het Natuurhistorisch Museum, O. bij de oudste moskee van Engeland, etcetera.. #adhd-gezin :+
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:20:53 #33
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180396947
Rottig om via je vrouw te moeten horen dat je schoonmoeder zulke dingen over je zegt, zeg.. -O- Knuffel voor je, Schanu! En nog even een -boks- voor Suske & Wiske-gerelateerde username natuurlijk :+ O+

Mijn schoonmoeder vindt overigens ook dat O. overdag wat meer alleen gelaten zou moeten worden, in plaats van 'al dat geplak'. Wat zij echter niet goed kan inschatten is dat ik O. thuis bewust een paar uur per dag ongestoord op de grond laat spelen. Eten en slapen overdag blijven voor ons allebei gewoon een heerlijk moment van dichtbij elkaar zijn. :9

O. is een blij ei, groeit als kool en ontwikkelt zich prima - ik trek me dan ook geen hol aan van mensen die vinden dat het anders zou moeten. Ik probeer altijd maar te bedenken dat die suggesties gewoonlijk voortkomen uit óók het beste met O. voor hebben en ik maak me er verder niet druk over :)
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180396979
Wat een lief plaatje Pannenkoekenmix!

Ooh mini dan hebben jullie écht veel gedaan man! En wat knap van O dat ie het allemaal zo goed volhield.

Na mijn berichtje van net dat mijn kind overdag enkel op mij slaapt, ligt ze nu al ruim een half uur in de box te tukken :') :D
pi_180397037
Wat naar van je schoonmoeder Schanu! Ik vind het sowieso irritant als mensen een mening hebben over jouw opvoeding. Zolang een geen kinderen mishandeld of verwaarloost worden en de ouders vanuit liefde handelen, lekker met rust laten. Ik heb nu al vanuit de kraamzorg, consultatiebureau en de kinderarts te horen gekregen dat je baby’s niet kan verwennen dus lekker laten gaan haha.

Mijn moeder is nog erger dan ik. Die zou het liefst de hele dag aan mijn baby vastgeplakt zitten ipv andersom :') en die is ook absoluut van mening dat je een baby nooit kan verwennen met liefde.
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:27:14 #36
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180397061
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:22 schreef VitaBella het volgende:
Ooh mini dan hebben jullie écht veel gedaan man! En wat knap van O dat ie het allemaal zo goed volhield.
Nja, z'n beide ouders zo in ogenschouw nemend, vrees ik dat O. genetisch niet in staat is om overprikkeld te raken. :')
Dat, en de draagzak! ^O^

En hoezee voor het boxslaapje! Ben je eromheen nu ook extra zachtjes aan het doen? *)
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180397098
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:27 schreef minilot het volgende:

[..]

Nja, z'n beide ouders zo in ogenschouw nemend, vrees ik dat O. genetisch niet in staat is om overprikkeld te raken. :')
Dat, en de draagzak! ^O^

En hoezee voor het boxslaapje! Ben je eromheen nu ook extra zachtjes aan het doen? *)
Draagzak O+ wat een uitvinding zijn die dingen!

Eh ik heb nog nooit zo stil geplast, een broodje gesmeerd en water uit de kraan ingeschonken omdat de fles spa rood meer lawaai maakt :')

Nu lig ik voor het eerst sinds de bevalling weer eens op de bank in chill-houding :D
  woensdag 11 juli 2018 @ 13:30:52 #38
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180397129
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 13:29 schreef VitaBella het volgende:

[..]
water uit de kraan ingeschonken omdat de fles spa rood meer lawaai maakt :')

:D !
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180397515
Fleur, nee ze lijkt er weinig last van te hebben (Even wegblijven Fokwet ;) ) gelukkig. Herkenbaar ook dat juist op momenten dat je wil dat je baby slaapt ze niet gaan slapen, hier had ik vanmorgen een slaapweigeraar maar nu ligt ze gelukkig al 1,5 uur plat om te compenseren ;) Hopelijk is het bezoek toch gezellig!

Aure, heel herkenbaar hoor die onzekerheid, een paar maanden terug zat ik er hier precies zo bij als jou en ik herken mezelf inmiddels niet meer terug :) Je krijgt steeds meer vertrouwen in jezelf en je leert je baby steeds beter kennen.

VitaBella wat een geweldige foto! Tot hoe oud kunnen ze daarin?

PKM, jammer dat Banaan het mamacafe niet leuk vind, maar misschien volgende keer beter?

Mijn baby was net na het badderen weer hoogst verontwaardigd dat ze aangekleed moest worden, het badderen vind ze heerlijk maar hoe durf ik het om haar aan te kleden :( :D Ze heeft wel temperament :') en mama nu hoofdpijn :+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180397565
Oh schanu, ik lees nu de opmerking van je schoonmoeder, wat erg dat iemand zoiets zegt :{ Ze lijkt mij zelf niet goed snik!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180398287
Tot 6 maanden Rena!
pi_180399371
Schanu
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
even in een spoiler ivm herkenning ;)

VitaBella leuk is dat he zo'n baby spa ik zat er van de week ook naar te kijken! Wat een leuke foto helemaal zen O+

Haha Rena N. geniet ook zo van het badderen, maar zodra ik haar aan moet kleden... :D
pi_180400766
Het gaat me iets te snel hier :@

Ik zag O in the uk, wat heerlijk dat het voor jullie alledrie zo relax was. Leuke fotoreportage erbij!

Banaan in de Efteling O+

Volgens mij had ik schanu nog geen welkom geheten, bij deze!
Lijkt me enorm zwaar als mensen die zo dichtbij staan zulke dingen over je zeggen. Beetje respect voor elkaar mag er wel zijn zeg!

En Belle wat een lieve foto!

Slapen is geen hobby van N. Wij moeten haar in slaap wiegen of ze valt aan de borst in de slaap. In de auto of kinderwagen is het geen probleem om in slaap te vallen, maar wordt ze natuurlijk ook soort van gewiegd.
Ik denk dat we een schommelbedje moeten aanschaffen :D . In de maxicosi en kinderwagen laten we haar het slaapje afmaken. In onze armen ligt eraan wat we zelf nog moeten. Soms is lekker blijven zitten heerlijk O+

Als ik haar moe, maar wakker in bed leg gaat ze staan en heel hard huilen; dat voelt niet goed, dus dan toch maar weer wiegen...maar dat wordt wel steeds zwaarder natuurlijk..
  woensdag 11 juli 2018 @ 16:14:20 #45
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180400849
Morgen proefles babyzwemmen voor O.'tje! Nou ja, mijn man neemt de honneurs waar en ik kan een blik werpen vanaf de tribune :)
Ze zijn nu samen een zwembroekje kopen. O+

quote:
Ah, zo'n droppie! Hoe lief! Wel meteen zelf zin in een dutje :7
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180401313
Verder is mijn schoonmoeder een schat van een vrouw hoor! Past 1 keer per week op J. (En straks ook op N.) En staat altijd voor ons en haar kleindochters klaar. Ze houdt er alleen soms wat rare gedachtes op na. En aangezien haar kinderen allemaal groot zijn geworden met haar opvoeding, is dat waarschijnlijk voor haar ook meteen de enige juiste opvoeding :')

Vita wat ziet dat er heerlijk uit!! Ben benieuwd of zoiets ook bij ons in de buurt is, ga ik eens een keer naar kijken!

Fleur wat goed van M. dat hij probeert vooruit te komen! En hopelijk heeft hij toch nog wat geslapen en was/is het bezoek gezellig. Herkenbare verslaving trouwens, kinderkleding. Wel een dure overigens nu ik voor 2 kids moet shoppen :') net weer ingeslagen bij TnD met 50% korting, dat zijn de momenten dat ik even mag losgaan van mezelf O-)

Minilot wat hebben jullie veel ondernomen tijdens die paar dagen! Gaaf om dan zoveel te kunnen zien een meemaken, ook heel leuk voor O. lijkt mij al die nieuwe dingen en ontdekkingen en vooral dat jullie dat samen met hem kunnen ontdekken O+

Vita, hopelijk heb je heel lang kunnen genieten van je 1e chillmoment! *)

Rena, wat fijn dat ze het badderen zelf wel fijn vindt! Mijn jongste weet nog niet wat ze ervan moet vinden :') mijn oudste vond het een jaar leuk en sindsdien is het badderen ansicht wel een feestje maar haren natmaken en wassen een crime. Ik kan me dus wat voorstellen bij je hoofdpijn :')

Elisa,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En wat ligt N. er heerlijk bij Elisa! Hier ligt eerste-letter-genoot ook zo lekker te slapen O+
Die nu overigens opeens naar babypoep ruikt dus ik denk dat ik dat dutje even moet verstoren :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_180401667
Ah wat ligt ze lekker in de draagzak Schanu O+

Oké nu weet ik dat Zalando 50% op Noeser heeft en TnD 50% korting heeft in mijn shopvrije periode _O-. Mijn hemel, als ik een dochter had dan zou ik sowieso failliet gaan :')

Vervelend van je schoonmoeder Bella }:|

Haha fijn dat ze badderen lekker vindt! Wij zijn vanochtend weer naar het zwembad geweest, ik geloof dat ik een abonnement neem (ook om zelf 1-2x p/w wat baantjes te trekken en op woensdagochtend samen met M.) :)

Hij heeft nog een dutje gedaan *O* En de buurvrouwen zijn weer naar huis. Op 1 na zijn ze allemaal 70+’ dus er is wel een beetje een generatiekloof :'). De overbuurman was blijkbaar jarig en ze hielden nauwlettend in de gaten wie er op visite kwam, nadat ene Truus gearriveerd was was volgens hun de visite wel compleet daar en hadden ze zelf weer rust _O-

ik woon overigens niet in één of ander seniorencomplex :')

[ Bericht 1% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 11-07-2018 16:53:34 ]
pi_180401913
Ze sliep nog een uur door _O_

Heerlijk he Schanu O+ en die van mij mag ook wel weer poepen van mij :') laatste keer was zaterdag.

Nu ik er over nadenk, morgen gaat ze voor het eerst uit logeren bij oma, dus misschien spaart ze wel een cadeautje op voor oma :D
pi_180402005
Hoi :W Ik heb jullie ernstig verwaarloosd, dus ik ga maar weer eens even aanhaken.

Mini: jullie mini-vakantie (hihi, mini op mini vakantie *) ) klonk heerlijk en dat was het ook aan de foto's te zien! Leuk hoe jullie alle dingen zo blijven doen en O het allemaal prima vindt. Ik weet nog wel dat je tijdens je zwangerschap je dit al graag zo wilde doen, dus leuk als het dan ook zo gaat.

LaBelleFleur: go baby, gewoon nu al precies je wensen aangeven! En stomme patiënt :N En hilarisch die glurende buren!

PKM: leuk de Efteling foto! Fijn dat hij ook genoten heeft. En leuk om te horen hoe hij zich ontwikkeld! Jammer dat mamacafe niet top was, soms hebben ze ook gewoon niet helemaal hun dag he?

Rena die tandjes O+

Aure, ik had die onzekerheid over dat op mij slapen ook, maar dan vooral met het oog op dat hij dat wel in bed moest gaan kunnen op het kdv. Een week voordat hij daar ging starten kon hij het ineens. En verder vond ik het vooral heerlijk, mis het wel dat het nu nooit meer gebeurd. Dat lekkere lijfje tegen je aan O+ Dus de dooddoener 'geniet er maar van, nu kan het nog', wil ik er toch ook maar even voor je ingooien.

Schanu, welkom nog! En wat een stomme opmerking van je schoonmoeder zeg! Ik herken de generatiekloof wel, maar dan vooral op het gebied van regelmaat. Mijn schoonmoeder (mijn eigen moeder leeft niet meer) moest wel even wennen aan dat wij het meer op verzoek doen en ik dus niet kon aangeven toen zij startte met oppassen hoe laat B precies ging slapen en een fles kreeg. Maar daar is ze helemaal in mee gegaan en ze zoekt verder echt haar eigen weg met B Vind ik ook mooi om te zien, dat ze wel luistert naar onze wensen, maar ook echt haar eigen manieren zoekt om B te helpen slapen of te drinken.

Rena, hier ook een baby die tegenwoordig hard gaat huilen als hij z'n badje weer uit moet :')
pi_180402154
Wij hadden vorige week een weekje vakantie. Goede week om vrij te zijn in eigen land (en 3 dagen in België) gezien het fantastische weer. Paar dagen weg waren heerlijk. B vond het slapen even moeilijk in het appartement in Belgie, maar dat ging de 2e dag ook ook een stuk beter. Verder nog heerlijk een dag samen aan een plas gelegen terwijl B op het kdv was. En een dagje met B naar het Bosbad in Leersum geweest (top tip van Duman! Alleen dat water, B vond het véél te koud :D)

Als bonus nog even een kiekje van mijn blije man

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:26:10 #51
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180402656
Aaaah Ellie, die teentjes én lieve haarkrul én dat lachje - da's teveel schattigheid in een enkele foto! O+
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:27:19 #52
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180402684
*staart naar zwemluier*

...

No way dat dit de borstvoedingspoepsoep van O.'tje tegenhoudt!
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 11 juli 2018 @ 17:32:06 #53
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_180402812
Jongens, mijn baby kroop net gewoon :o

Bedankt alle vakantiesuggesties.ik weet niet wie het vroeg, maar we zijn idd gebonden aan het hoogseizoen helaas.
Gedeeltelijk met de trein hebben we ook aan gedacht, zeker als we in NL blijven en een auto lenen: niemand heeft een auto waar je met 6 personen + vakantiezooi inpast.
Nou ja, we gaan weer verder zoeken en denken

Schoonmoeders: hier geen echte toestanden gelukkig. Hoewel het echte oppassen nog moet beginnen, dus wie weet waar ik tegenaanloop nog.
M. is weer de oude, hoor. Hij is alleen nog gespikkeld :D en aangezien afgelopen dagen prima met hem ging, hebben we hem gewoon naar het kdv gebracht vandaag. Om 10 uur werd ik gebeld: hij bleef maar huilen en miepen en wilde niet slapen, dus misschien was hij toch niet lekker. Man haalt hem op, sindsdien niks meer aan de hand :') }:|
Had dus niks met evt. ziek zijn te maken. Hij had gewoon geen zin in het kdv denk ik
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  woensdag 11 juli 2018 @ 18:35:31 #54
462540 Flav
V♥
pi_180404125
O+ Voor alle lieve baby foto’s.

Vandaag weer een dag dat ik V amper zie.
Hij ligt nu uitgeteld in bed.
Hij heeft een verdrietig huiltje ontwikkeld voor als hij heel moe is, wel handig dan weet je meteen hoe laat het is haha.

Opa en oma hebben zojuist een bult(je) achter zijn oor ontdekt, op zijn hoofd.
Morgenochtend bel ik de ha, vind het maar niks ;(

[ Bericht 0% gewijzigd door Flav op 11-07-2018 18:54:57 ]
pi_180408921
Oeh, hopelijk is het onschuldig, Flav.

Verder O+ voor de herkenbaarheid, Schanu. Gedeelde smart... peuter is dus al 1,5 jaar een dramatische slaper. Maar goed, vandaag sliepen ze allebei snel en nu kan ik nog een rondje gaan hardlopen terwijl het huis al aan kant is *O*

Mijn (schoon)ouders zijn juist heel positief over onze manier van opvoeden. Zeker mijn moeder zegt weleens dat ze sommige inzichten zelf ook wel had willen hebben vroeger (niet laten huilen, eten op zijn beloop laten i.p.v. strijd voeren).
Ik geef ze op mijn beurt dan weer de ruimte om (binnen bepaalde kaders) vrij te zijn met mijn kinderen op de oppasdagen. Tot nu toe is dit al meer dan 2 jaar echt zo perfect. We vullen elkaar aan en laten elkaar in z’n waarde. De kinderen genieten dus ook altijd van mijn werkdagen, S. huppelt ‘s ochtends al naar de auto om oma/opa te zien O+

De rest heb ik gelezen en gezien (en ik ben weer gesmolten van de foto’s), maar na een 9,5 urige werkdag en daarna koken, opruimen, kinderen in bad en bed is de fut van reageren er een beetje uit ;)

:W ik ga even hardlopen, laatste restje energie eruit persen :')
pi_180409007
Toch nog maar eens luchten. Wie weet helpt het.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_180409249
@nanuke, hier is het in de avond ook steeds moeilijker/later qua inslapen. Ik heb het idee dat hij aan het opschuiven is naar 1 slaapje overdag :? In de ochtend laat hij er steeds meer tussen en het is vaak een 3-4-4 ongeveer. Wij laten m na vijf uur nu ook niet meer slapen. Soms maken we m wakker omdat ie anders s avonds superlaat moe wordt }:|.

Ik weet niet wanneer dat verschuiven gaat gebeuren(en of t gaat gebeuren) maar ik vind t fijn om iets de schuld te kunnen geven :') :D

Waren onze kleintjes niet ongeveer even oud? Kaptein is net tien maanden

:* voor jullie drama avonden.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180410012
Ik maak hem om uiterlijk 1600 altijd al wakker, anders is t helemaal niet te doen s avonds. Ik weet niet wat het is, maar ik vind het echt heel naar. Vooral ook voor hem. Hij voelt zich overduidelijk zo vervelend die avonden en s ochtends moet ik m wakker maken omdat we aan de dag moeten beginnen...

Dirk is nu 9.5 maand, dus inderdaad ongeveer net zo oud. Het is ook niet dat hij niet moe is. Hij staat huilend ogen te wrijven/oren te trekken in zijn bedje. Ik ben er echt heel verdrietig van nu. Hij valt nu dus s avonds ook steeds alleen aan de borst in slaap en ik wil dat ook eigenlijk gewoon niet.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_180410234
Hier wordt ook nog altijd met n flesje in slaap gevallen :* als t werkt, werkt t.

Hier hebben we n half uurtje/drie kwartier wat jij beschrijft. Supermoe maar wel rechtop, soms zelfs met oogjes dicht, en gillen zodra je wegloopt, maar na n keer of vier weer neerleggen en flesje erin ploppen gaat ie uiteindelijk wel uit. Pittig dat t bij jullie nog veel langer duurt -O- vreet energie en doorzettingsvermogen
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180411269
Ach wat klinkt dat zwaar zeg. Hier hebben de avonden ook nog nooit gelopen zoals ik graag zou willen. Zoals ik al zei wiegen wij N in slaap. Vandaag had ik haar om 20:30 slapend (aan de borst) en moest om 21:15 opnieuw gaan wiegen. Nu lijkt ze wel de nacht in te gaan. Vandaag haalde ik haar op bij het kdv en ze vertelden dat ze voor N en 1 ander kindje een bedje in een hoekje op de groep hebben gezet. Zij schreeuwen namelijk beiden alle andere kindjes wakker zodra ze in bed worden gelegd terwijl ze overduidelijk moe zijn. Ze zeiden dat het zo 10 minuten / kwartiertje huilen is en dat ze zich dan overgeeft.
Maar als ik haar thuis alleen al boven het bedje houdt begint ze al te krijsen (op het kdv dus ook). Wanneer ik haar in bed leg, staat ze ook meteen op en gaat oorverdovend verder. Ik kan dat echt geen kwartier aan.. :o Ik was me namelijk aan het afvragen of ik daar doorheen zou moeten om te voorkomen dat het straks alleen maar lastiger voor haar wordt om zelfstandig in slaap te vallen. Hoe denken jullie daarover?

Hier helpt wiegen of de borst als allerlaatste redmiddel altijd (die zet ik ook liever niet in, dus pas als we ten einde raad zijn). Vaak komt ze nog voor een nachtvoeding en daarna lukt het me de laatste tijd niet meer om haar weer in dr eigen bed te leggen, ze ligt dan de rest van de nacht bij ons. Niet ideaal, maar we slapen dan iig allemaal. Zij wat beter dan wij, maar ach.
Lijkt me enorm frustrerend als niets werkt. ;(
Je kan er idd gek van worden. Hopelijk snappen onze hummeltjes snel hoe fijn slaap wel niet is!
  woensdag 11 juli 2018 @ 22:45:11 #61
462540 Flav
V♥
pi_180412021
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 22:02 schreef littledrummergirl het volgende:
Hier wordt ook nog altijd met n flesje in slaap gevallen :* als t werkt, werkt t.
Precies. Ik denk dat ik de avond fles tot in den treure blijf geven :')
Never change a winning team.
  woensdag 11 juli 2018 @ 22:53:02 #62
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180412299
Ik stop er vrij makkelijk weer een borst in als hij huilt na het in bed leggen of als hij in de loop van de avond weer wakker wordt. Ik ben me ervan bewust dat ik daarmee een gewoonte heb gekweekt, want met name ‘s nachts gaat hij gewoon nooit verder slapen zonder eerst te drinken. Maar daar staat tegenover dat hij op deze manier wel vrij makkelijk verder slaapt. Dus tja, dan is het maar zo. Al heb ik ook weken gehad dat niets hielp. Klote is dat. Sterkte Nanuke, ik hoop dat het bij jullie ook opeens weer beter wordt, en dat dat snel gebeurt.

edit: gaat het makkelijker als je man of nog iemand anders het doet?
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_180412557
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 22:45 schreef Flav het volgende:

[..]

Precies. Ik denk dat ik de avond fles tot in den treure blijf geven :')
Never change a winning team.
Met als verschil dat het net als bij Nolita alleen werkt als al het andere helemaal niet meer werkt. Tot die tijd kan hij drinken tot ik een ons weeg, gaat hij er niet van slapen...

Nolita, ik heb het hier al wel eens geprobeerd om hem te laten huilen en na een tijd hem goed leggen en repeat. Ik kan dat echt niet meer (maar vond dat ik wel alles geprobeerd moest hebben :@ ). Ik heb voor ons niet het idee dat het verandering brengt, alleen maar dat het langer duurt tot hij slaapt. Maar ik kan niet voor jou spreken. In slaap moeten wiegen klinkt trouwrns ook erg heftig en intensief. :*
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_180413117
Vervelend Nanuke :* Geen tips, hier ook een vrij vervelende slaapfase vergelijkbaar met die van jou.

En M. valt ook alleen met mij in slaap tegenwoordig, in ons bed en dan hevel ik ‘m over. Daar ben ik ook niet helemaal gelukkig mee. Wel knus, daar niet van maar niet ideaal als inslaapgewoonte :P
pi_180413789
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 22:29 schreef Nolita het volgende:
Ach wat klinkt dat zwaar zeg. Hier hebben de avonden ook nog nooit gelopen zoals ik graag zou willen. Zoals ik al zei wiegen wij N in slaap. Vandaag had ik haar om 20:30 slapend (aan de borst) en moest om 21:15 opnieuw gaan wiegen. Nu lijkt ze wel de nacht in te gaan. Vandaag haalde ik haar op bij het kdv en ze vertelden dat ze voor N en 1 ander kindje een bedje in een hoekje op de groep hebben gezet. Zij schreeuwen namelijk beiden alle andere kindjes wakker zodra ze in bed worden gelegd terwijl ze overduidelijk moe zijn. Ze zeiden dat het zo 10 minuten / kwartiertje huilen is en dat ze zich dan overgeeft.
Maar als ik haar thuis alleen al boven het bedje houdt begint ze al te krijsen (op het kdv dus ook). Wanneer ik haar in bed leg, staat ze ook meteen op en gaat oorverdovend verder. Ik kan dat echt geen kwartier aan.. :o Ik was me namelijk aan het afvragen of ik daar doorheen zou moeten om te voorkomen dat het straks alleen maar lastiger voor haar wordt om zelfstandig in slaap te vallen. Hoe denken jullie daarover?

Hier helpt wiegen of de borst als allerlaatste redmiddel altijd (die zet ik ook liever niet in, dus pas als we ten einde raad zijn). Vaak komt ze nog voor een nachtvoeding en daarna lukt het me de laatste tijd niet meer om haar weer in dr eigen bed te leggen, ze ligt dan de rest van de nacht bij ons. Niet ideaal, maar we slapen dan iig allemaal. Zij wat beter dan wij, maar ach.
Lijkt me enorm frustrerend als niets werkt. ;(
Je kan er idd gek van worden. Hopelijk snappen onze hummeltjes snel hoe fijn slaap wel niet is!
Mijn dochter kon dat huilend schreeuwen en krijsen makkelijk een half uur volhouden (van gastouder horen zeggen, ik hield dat niet vol en zat na een minuut mezelf al boos op te vreten). Dat is ook nooit beter geworden door er maar "doorheen te moeten".
Wat hielp voor ons beiden is er dan maar aan toe te geven. Bij mij slapen en aan de borst. Op het moment dat ze zichzelf beter kon verwoorden ging het bij de gastouder al gelijk beter en thuis was het moment 's avonds naar bed gaan nog lang ons knusse moment.
Uiteindelijk is ze met bijna drie jaar naar haar eigen kamer gegaan en kan nu ook zelf in slaap vallen *O*

Cas is niks anders en slaapt ook alleen aan de borst of wiegend in de maxicosi/kinderwagen/draagzak. Komt wel weer goed. Ooit.
pi_180417603
Lijkt me helemaal heftig als je ee met de eerste vanaf bent en dat er dan een tweede komt die net zo doet.

Man en ik gaan het er vanavond nog maar even over hebben denk ik. Misschien het slaapritueel voor de avond iets aanpassen. Ik weet het nog niet helemaal. Man kwam ook al met de suggestie om pap te geven als hij op bed gaat, maar daar geloof ik niet zo in. Nouja. Als is het proberen waard toch?
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_180417664
Nanuke, wat een ellende zeg, ook voor Dirk inderdaad ;( Hoop dat jullie gauw een oplossing vinden!

LadyS, wat een grapjas die M :o Gelukkig is hij al wat opgeknapt!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180417706
Nanuke,wat herkenbaar! Vreselijk zwaar is dat! Ik heb er hier ook vaak zat over geklaagd
.
Moet eerlijk bekennen dat ik S. nu met 1 jaar 's avonds nog steeds in slaap wieg als hij niet aan de borst in slaap valt. Ook 's nachts gaat er meteen een borst in, want dan kunnen we redelijk snel verder slapen.

Af en toe probeert manlief het wel eens en dan wordt het gekrijs alleen maar erger lijkt.
Zoals Lemijn schrijft, is er blijkbaar een gewoonte ontstaan dat ie op dat moment alleen de borst wil. Dat had ik vantevoren natuurlijk willen voorkomen, dat is duidelijk niet gelukt :) , het sluipt er zo makkelijk in en voor nu vind ik het wel prima, mijn eigen slaap is me ook wat waard en ik heb de fut nu niet om 's avonds en 's nachts met een huilend tot krijsend kind te zitten.

Laten huilen om het te doorbreken kan ik nog steeds niet, die tip krijg ik ook vaak. Of de andere tip, die bijna standaard wordt gegeven: stoppen met BV. Voor nu is de borst de makkelijke oplossing, die is dus nog graag even behoud.
Ik vraag me ook wel eens af, wat we 's nachts moeten doen als mijn productie opeens zou kelderen..... :{

Heel veel sterkte :* , het is echt zwaar, maar het kan zo ook weer opeens makkelijker gaan. Dat was hier ook het geval, gewoon vanuit het niets. En dan komt er ook weer een periode dat het moeilijk gaat, zoals nu weer bij ons.
pi_180418130
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 17:27 schreef minilot het volgende:
*staart naar zwemluier*

...

No way dat dit de borstvoedingspoepsoep van O.'tje tegenhoudt!
Haha, nou succes daarmee in het zwembad :+
pi_180418274
Nanuke, bah wat een ellende! Snap dat je zat bent van dit soort avonden. Hier ook steeds meer avonden dat hij moeilijk kan slapen. Gisteren ook van 19.30 tot 23.30 uur bezig geweest, zo erg was het nog nooit. Ik probeer ook van alles, snap nooit wat nou werkt. De ene dag wat anders dan de andere dag in ieder geval. Heel veel sterkte :*

Wij hebben inmiddels zo'n peuterbedhekje voor B's co sleeper gezet. Ik was laatst namelijk even naar de WC midden in de nacht, voordat ik ging voeden. Terwijl ik terug loop (3 meter) hoor ik al aan B's gejammer dat hij niet meer in z'n co-sleeper ligt, maar op ons bed. Ik voelen in het donker en kan m'n net opvangen terwijl hij net z'n laatste draai maakt om van het voeteneind van ons bed af te rollen :X Dus was hij in echt 1 minuut het hele bed doorgerolt. Naast al die keren dat hij ineens midden in de nacht innig tevreden tegen me aan lag te slapen zonder dat ik het doorhad. Deed niks voor m'n gemoedsrust in de nacht, met het hekje kan ik weer veilig slapen.

[ Bericht 0% gewijzigd door elliebell op 12-07-2018 09:59:04 ]
pi_180421302
Fleur Banaan gaat inderdaad eventjes hard. Vermoeiend voor ons allebei. :D
Fijn dat je bezoekje toch nog goed uitpakte en lol om je buurvrouwen. :)

VitaBella wat lief dat je moeder ook zo gek is op je baby. O+

Mini ik ben benieuwd hoe de zwemluier het houdt. Hopelijk gewoon geen poep tijdens het zwemmen.

Rena vorige keer vond Banaan het Mamacafe wel leuk. Banaan had gewoon echt zijn dag niet. Ik was gewoon nogal afgemat na afloop plus anderhalf uur wandelen. Volgende keer beter inderdaad. :)
Wat grappig dat C. niet aangekleed wil worden. Meestal doucht mijn man met Banaan en mag hij hem afdrogen en aankleden. Die worsteling sla ik graag over.

Wat gemeen Bella.

Nolita in slaap wiegen, dat vind ik echt zwaar! Knap dat jullie het kunnen. Maar uiteindelijk moet je wat he.
Nolita ik kan er niet tegen als Banaan huilt. Geen minuut, laat staan een kwartier. Ik denk ook dat zelfstandig in slaap vallen iets is dat mettertijd heus gaat gebeuren.

Wat een lekker bolletje Schanu. O+

Ellie wat een geweldige foto. O+ Fijn die geslaagde vakantie!
Wat schrikken zeg dat plotselinge rollen ’s nachts. Na verhuizing (nog twee weekjes) gaan we ons bed verder beveiligen tegen uitrollen.

LadyS met M. die gewoon weer lekker bij papa wou zijn. O+ Die is al vroeg ‘schoolziek’. ;)

Hopelijk niets ernstigs Flav!

LeSage dat klinkt als fijne oppas opa/oma’s. Mooi om te zien hoe ze hun eigen manier vinden met de kindjes.

Nanuke dat klinkt ook heel zwaar. :* Dat je nog niet zo’n zin hebt om naar huis te gaan maakt je geen slechte mama. Je hebt die tijd voor jezelf hard nodig en een avond niet het drama zelf hoeven meemaken moet je lekker gebruik van maken. :)
Hopelijk wordt het snel beter. Ik lees altijd voor totdat Banaan in slaap valt. De nadruk ligt dan minder bij of Banaan in slaap valt of niet, ik ben immers een boek aan het lezen.

Tolstoi die tip om met de borstvoeding te stoppen vind ik ook stom. Ik denk inderdaad dat je het dan vooral moeilijker krijgt met in slaap krijgen. En dan krijg je vast te horen van andere mensen dat je niet had moeten stoppen. ;)
Gisteren beweerde iemand dat Banaan zijn eenkennigheid zou komen doordat hij nog borstvoeding krijgt, geloof ik ook geen snars van. Hij had vooral honger maar zonder dat hij ging drinken. :+

Banaan deed een lange dut naast zijn papa. Hij begint nou mopperend wakker te worden. Mijn man roept regelmatig “Not the mama!” uit die stokoude serie Dinosaurs. :D
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
  donderdag 12 juli 2018 @ 12:31:34 #72
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180421490
Proefles babyzwemmen is poeploos doorstaan! *)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O.'tje had zelfs netjes zijn plas opgehouden tijdens de les en pieste tijdens het afdrogen achteraf z'n paps helemaal onder. :7
Op naar diploma Guppie 1! 8-)

Tof dat je Banaan in slaap voorleest, PKM! O+ Wat lees je momenteel? :)
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180428503
Ik ben een moeke, ik heb verdomme n badpak gekocht :( :'( ;(

Omdat kaptein mee op vakantie gaat en mn huidige bikini steeds half uittrekt door aan me te hangen :@ :')

Wel een heel cute pin-uppig badpak, maar toch, wel n badpak :{
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180428899
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2018 18:14 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik ben een moeke, ik heb verdomme n badpak gekocht :( :'( ;(

Omdat kaptein mee op vakantie gaat en mn huidige bikini steeds half uittrekt door aan me te hangen :@ :')

Wel een heel cute pin-uppig badpak, maar toch, wel n badpak :{
Ik sluit aan bij #teammoeke #teambadpak. Ik bleek 11 weken postpartum en nog volledig BV gevend in geen enkele bikini meer te passen. En dat icm op vakantie gaan, deed me een badpak kopen. Man vroeg of ik nu ook mijn haar kort en pittig liet knippen en een fleecevest zou aanschaffen. :X
pi_180429165
Hier ook team badpak. ;( :)
pi_180429304
Team tankini :')

Leuke foto mini, vond ie het leuk? :)
  donderdag 12 juli 2018 @ 19:32:05 #77
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_180430067
Ik heb nog nooit een bikini aangehad geloof ik.

Ik ben een ontaarde moeke. Ik ben gewoon vergeten zijn fles van rond 15.00 uur te geven. Nu snap ik waarom hij zo ongeduldig was bij het avondeten :@ en ook onverzadigbaar leek 🙈 Hij bleef maar mekkeren om eten
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_180431219
Och arm kind, LadyS _O- Achja, ging het avondeten er in ieder geval goed in :Y)

Ik ben #teambikini. Vandaar ook het hardlopen gisteren. Mijn vriend vindt badpakken echt heel lelijk, terwijl ik een best sexy exemplaar in de kast heb liggen -O-
pi_180431288
Thnx voor je reactie Skittles, ooit zal het over zijn ja :D

Nanuke, proberen kan tijd idd. Mijn dame vindt pap niet lekker (en dat is dan ook vrijwel het enige wat ze afslaat).

Tolstoi, ik geloof niet dat je productie zomaar zal kelderen. Al drinkt hij alleen nog maar in de nacht, zolang dat dagelijks is houdt je lichaam dat wel in stand. Of denk ik nu te simpel over bv :@.

Minilot, ik geloof ook niet dat bv poep in een zwemluier blijft. Gelukkig heeft N dat nooit uitgeprobeerd en inmiddels heeft ze een stuk vastere poep dus ben ik er niet bang meer voor!
Was het zwemmen voor herhaling vatbaar?

Elliebel, wat goed van dat hekje. Niet normaal hoe snel ze plots zijn hè.

Pkm; ik vind het wiegen pas zwaar wanneer ze niet binnen 15 minuten slaapt. Als haar oogjes dicht zijn ga ik nog 5 minuten met haar zitten en dan leg ik haar over. Ze is geen babysaurus, dat scheelt ook wel denk ik. Inmiddels ben ik haast gewend dat het bedritueel inclusief voeden al snel een uur duurt. Ik zou het alleen wat vaker door vriend moeten laten doen (muv het voeden dan).
En die serie van de dino’s gewèldig :D We deden vroeger precies alsof het ons gezin was (ik heb 1 oudere en 1 jongere broer) hilarisch was dat _O-

Team bikini hier overigens. N heeft nog geen pogingen gedaan tot uitrekken ervan, die kapitein :D

Haha oeps ladys, goed dat hij uiteindelijk wel aangeeft nog honger te hebben!
pi_180431446
Team bikini, ook al voel ik me daar onzeker in.
Wil wel eens een badpak gaan proberen :Y

Ik dacht mijn bekkenbodem onder controle te hebben, dus niet. Net onder het touwtje springen was ik blij dat opoe op bezoek is ;(
Eerst had ik het ook met niezen/hoesten/schaterlachen maar dat is gelukkig over.
pi_180431779
Fijn mini! O ziet er ook rustig uit.

Haha lady, kan gebeuren toch, niks niet ontaard ;)

Ik heb zowel een bikini als badpak. Het broekje van mijn bikini is wel zo'n hoge. Maar momenteel kan ik mezelf denk ik alleen in een badpak vertonen :P

Bonusfoto voor Malteser, want olifantenbroekje O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_180431821
Team bikini, hij is qua maat goed passend en dat vind ik wel een vereiste bij maatje XL en curves. Als mensen het niet bevalt kijken ze maar mooi een andere kant op :* *) En verder ben ik echt niet zelfverzekerd eigenlijk, maar een badpak draag ik wel als ik 60 ben :@
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  donderdag 12 juli 2018 @ 21:16:00 #83
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_180432670
Een bikini bij XL en curves vind ik overigens prachtig. Ik heb maat 44/46, dus niet extreem dik, maar mijn lichaam is echt niet geschikt voor een bikini :'( 3 zwangerschappen en 35 kg afvallen en 30 weer erbij heeft zijn sporen nagelaten ;( Heb wel een mooi dure tankini, dus nog aarig afkleedt bij de buik

Aure, wat een wijs koppie al zeg O+ O+ Ik ga er -bijna- weer van rammelen O+

M. is ook een sufferd, want hij heeft helemaal niet gemekkerd of gehuild. Totdat het eten op tafel kwam, toen was er geen houden aan en kon het hem niet snel genoeg :o
Hij neemt het me volgens mij niet kwalijk:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_180439784
Haha oeps LaduS! :P Hij neemt het je inderdaad niet kwalijk haha, leuke foto! O+

Aute ook al zo’n lieve foto O+, hij begint al helemaal een eigen gezichtje te krijgen :)

Balen van je bekkenbodem Flav! Hier is ie ook nog niet wat het moet zijn..

Oh en ik zag nog een leuke foto van Ellie O+ (Nouja van B. dan hè ;))
pi_180439911
Aure O+ Mooi kind!

LadyS, heerlijk die lach O+

Als ik straks geen BV meer geef, gaat het badpak ook direct voor een enkeltje kliko... maar ik had een zwik bikini’s besteld, omdat mijnes niet meer passen maar daar werd ik zeer ongelukkig van. Ik hoop echt dat mijn borsten weer slinken als de BV klaar is :@.

We zijn nu dus al een week op vakantie. En mijn baby is er maar druk mee. Lachen naar papa, lachen naar broer, lachen naar de buuf van drie tenten verderop, lachen naar mama en dan nog harder kirren als de melk in je gezicht sprietst omdat je niet kan lachen en drinken tegelijk. Echt O+ . Het is zo’n lief, leuk en tevreden mannetje dat ik iedere minuut wel kan huilen van geluk. Wat een cadeautje is het toch. O+
pi_180440369
quote:
0s.gif Op donderdag 12 juli 2018 21:16 schreef LadyS het volgende:
Een bikini bij XL en curves vind ik overigens prachtig. Ik heb maat 44/46, dus niet extreem dik, maar mijn lichaam is echt niet geschikt voor een bikini :'( 3 zwangerschappen en 35 kg afvallen en 30 weer erbij heeft zijn sporen nagelaten ;( Heb wel een mooi dure tankini, dus nog aarig afkleedt bij de buik
Hier ook 44/46 (is toch XL of veranderen al die maten weer tegenwoordig) en een keizersnee litteken (hoewel die zo laag zit dat je hem niet ziet in bikini) en galblaasoperatiewondjes rijk inclusief slappe blubberbuik :@ Maar mijn motto is en blijft bevalt mijn lichaam je niet dan kijk je toch naar iemand anders en er lopen mensen rond die er nog erger uitzien dan ik en die ook een bikini aantrekken.

En die M is wel een kleine charmeur zeg :D O+

Malteser wat klink je heerlijk verliefd, wat fijn dat je na die vervelende zwangerschap nu zo heerlijk kunt genieten *;
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180440489
Annuleren jullie baby’s ook wel eens updates? Vorige week draaide ze een paar keer terug van buik naar rug en deze week doet ze het niet meer en is het weer dikke paniek als ze op haar buik ligt en terug wil inclusief heel hard gillen :o :') Omrolservice mama moet dan binnen 3 seconden bij haar zijn want anders wordt ze woest >:)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180440547
Malteser, O+ O+ Ik ben zo blij voor jou dat het zo lekker gaat allemaal! :*

Ik ben ook team bikini. Behalve toen ik zwanger was. Toen heb ik gezwommen in badpak. Maar nu is beide eigenlijk geen gezicht met een grote en kleine borst vanwege ongelijke productie. Ik ben bang dat dat ook niet meer goed komt na de bv. :X
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  vrijdag 13 juli 2018 @ 08:37:59 #89
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180440692
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 08:20 schreef rena het volgende:
Annuleren jullie baby’s ook wel eens updates? Vorige week draaide ze een paar keer terug van buik naar rug en deze week doet ze het niet meer en is het weer dikke paniek als ze op haar buik ligt en terug wil inclusief heel hard gillen :o :') Omrolservice mama moet dan binnen 3 seconden bij haar zijn want anders wordt ze woest >:)
tijdens die sprongetjes vooral -O- worden ze ineens weer tijdelijk dom :') en zodra ze over zijn lijken de ontwikkelingen ineens zes keer zo snel te gaan.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  vrijdag 13 juli 2018 @ 08:38:59 #90
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180440703
Gisteren kwam de kapitein naar me toe gekropen toen ik hem kwam ophalen op het kdv, hij kon nog niet kruipen toen ik m bracht :D had die stinker daar de hele dag lopen oefenen in de tuin _O-
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180441801
Die M. O+

En wat klinkt dat fantastisch Malteser! Fijn dat jullie zo van elkaar kunnen genieten.

Wat een boef die kapitein, zomaar ineens kruipen!
  vrijdag 13 juli 2018 @ 13:26:27 #92
462540 Flav
V♥
pi_180445762
Herkenbaar rena.
De zwaai update is weer geannuleerd maar hij heeft nu wel een echte kruip update gehad en hij loopt/schuift achter de loopwagen :D
pi_180445883
Wat goed van ’m ldg! *O*

Balen van de geannuleerde update rena, komt vast weer terug! de Avent fopspenen pakt M. trouwens ook *O*, alles waar een platte kant op zit moet ie niet :')

V. van Flav ook weer een update gehad *O*

Jullie kinders gaan hard :D
pi_180446682
Wat leuk, ldg!

Ik ben er nog steeds, maar heb maar weinig tijd om te posten. O is aan de ene kant een heel vrolijk jongetje, maar ook heel snel ontevreden. Wat ik erg moeilijk vind is dat hij alleen op ons slaapt overdag, een er daarom weinig handen vrij hebben. Ookal slaapt hij in de draagzak, dat maakt de wc poetsen niet makkelijk. En als hij slaapt dan slaapt hij niet lang, Max een uur. Ik vind het op het moment erg vermoeiend, zeker meer nachtvoedingen elke twee uur erbij. Maar goed, ik weet ook dat het weer beter wordt. Ik kan O op het moment wel groot kijken!
pi_180448143
Rena, omrolservice klinkt wel top. Had ik goed kunnen gebruiken ook in de laatste weken van mijn zwangerschap. Handeltje in beginnen! Ze brengt je gewoon op goede ideeën ;).

Nanuke, wat lastig van je ongelijke borsten. Geen idee of zoiets goed komt eigenlijk? Ik hoop voor jou van wel!

LDG en Flav hebben kruipers *G*. Dat klinkt hier nog zo ver weg ook al vliegt de tijd.

Jagar, blijft echt pittig dus bij jullie :*.

Wij zijn dus op vakantie en huurden een bakfiets (en een gewone fiets). Maxi Cosi in de bakfiets, Twix er naast op het bankje en gaan. Het was zó leuk! Mars viel in slaap door het gewiebel, Twix keek zijn ogen uit.

Voor de BV-gevende moeders. Ik lees wel eens over liggend voeden, hoe dan? Kwestie van proberen en zo maar Mars en ik zijn duidelijk nog geen pro’s. Hoe doen jullie dat?
Mars krijgt overigens gewoon te eten hè, maar ik ga dus altijd rechtop zitten ;).
pi_180448763
Liggend voeden in bed doe ik meestal op mijn zij, ongeveer zoals de dame op deze foto .

Als ik dan de andere borst wil geven (bovenste in de afbeelding zeg maar), dan lukt dat ook wel als ik iets meer naar voren leun, of ik draai J. op zijn andere zij en ga dan zelf aan die kant liggen.

Ik zorg dat eerst dat ik zelf een comfortabele houding heb gevonden en dan kijk ik even op welke hoogte J. ongeveer moet liggen en dan zorg ik dat hij er goed voor ligt. Dan leg ik mijn arm onder mn hoofd en hij hapt vanzelf wel aan :P

Sinds kort voed ik hem ook liggend op de bank, dat gaat dan zoals op deze foto. Dus dan ligt hij bovenop mij, hij begraaft alleen altijd zijn neus helemaal in mijn borst, dus ik druk dan in mijn borst zodat zijn neus vrij is.

Ik zie dat deze baby een beetje schuin ligt trouwens, maar J. ligt gewoon recht boven op mij. Zijn buik op mijn buik zeg maar, en zn voetjes bij mijn benen.
pi_180449807
Klinkt goed van die bakfiets Malteser! :) Ik zag deze week overigens een soort segwaybakfiets :? of ik heb dat gedroomd, maar volgens mij niet :P

Dit was mijn laatste blik toen ik vanochtend naar mijn werk ging :')


nphFUxM.jpg
pi_180451562
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 17:00 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Ik zag deze week overigens een soort segwaybakfiets :? of ik heb dat gedroomd, maar volgens mij niet :P
Ons kinderdagverblijf heeft er een. :Y

Oh, en de baby van D.U.M.A.N is lief! O+ Zojuist mini-meet gehad bij de cafetaria om de hoek. :D
  vrijdag 13 juli 2018 @ 18:26:44 #99
462540 Flav
V♥
pi_180451595
Haha Fleur O+

Kruiper voor LDG *O*

V gaat momenteel zo door de kamer :D
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 16% gewijzigd door Flav op 13-07-2018 18:51:05 ]
pi_180452712
Ik voed U. ook het liefst liggend! In het begin moest ik ook wennen, maar nu vind ik het erg fijn. Zo wordt m’n slaap ook niet helemaal onderbroken ‘s nachts.

Een keer waren we zo in slaap gevallen. Na een uur werd ik opeens wakker van U. die opeens weer had aangehapt. _O- Dat was wel even raar.

—-
ZZ is ook echt een schatje! Met d’r “auto’s”. O+ Was een geslaagde minimeet!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_180452732
Belle, wat schattiggggg! O+ Die oogjes!

Hahah Flav, wat lief! O+ Hij komt iig vooruit!
  vrijdag 13 juli 2018 @ 19:56:32 #102
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180453489
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 19:20 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Belle, wat schattiggggg! O+ Die oogjes!

Hahah Flav, wat lief! O+ Hij komt iig vooruit!
Dit allebei!

--
Oh jongens ik kom niet meer aangehaakt, ik doe ook niet echt meer mijn best merk ik. Over 2 weken is Jacob geen baby meer, en dat is heel kloppend als ik hem bekijk, nu scharrelend aan mijn voeten en omhoog klimmend aan mijn broek om te gaan staan. Hij kan nog niet lopen en zegt nog geen woorden maar vergeleken met een jaar geleden is er zoveel gebeurd!

We zijn net op vakantie geweest, heerlijk was dat! Extra handen voor mij, extra kinderen voor hem, strand en vooral heel erg veel buiten. Echt een genoegen.

Ik lees wel nog alles mee hoor.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  vrijdag 13 juli 2018 @ 20:53:54 #103
462540 Flav
V♥
pi_180454970
Klinkt alsof jullie het erg leuk hebben gehad Lemijn.
Het jaar is indd voorbij gevlogen!
Ze kunnen nu al zoveel en dit is pas het eerste jaar.
Er staat ons nog veel meer leuks te wachten O+

Ik verheug me op alle ontwikkelingen en avonturen die nog gaan komen. Maar ergens vind ik het ook wel jammer dat ik dadelijk geen baby meer heb.
Ze worden zo snel groot, maar het is nu wel veel makkelijker dan toen hij nog zo klein en afhankelijk was *)
  vrijdag 13 juli 2018 @ 21:03:02 #104
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180455159
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 20:53 schreef Flav het volgende:
Klinkt alsof jullie het erg leuk hebben gehad Lemijn.
Het jaar is indd voorbij gevlogen!
Ze kunnen nu al zoveel en dit is pas het eerste jaar.
Er staat ons nog veel meer leuks te wachten O+

Ik verheug me op alle ontwikkelingen en avonturen die nog gaan komen. Maar ergens vind ik het ook wel jammer dat ik dadelijk geen baby meer heb.
Ze worden zo snel groot, maar het is nu wel veel makkelijker dan toen hij nog zo klein en afhankelijk was *)
Ja idd, het voelt bijna alsof ik niet genoeg van dat hele kleine heb genoten omdat ik steeds zat te wachten tot het makkelijker/minder zwaar zou worden. Nu vind ik t jammer dat ie niet meer op me in slaap valt, aleen komt knuffelen als hij moe of ziek is ect. Toen de eerste maanden vond ik dat plakken best vervelend :@ maar nu...

Ik weet niet of ik het nog een keer zou willen though :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180455193
Fleur, z8 heeft komende maandag ook 50% korting, mocht je nog niet voldoende in verleiding zijn gebracht door alle kortingsacties tijdens je shopvrije periode _O-

Vitabella, hoe ging/gaat het logeren? Spannend die 1e keer?

Elliebell, wat een prachtig mannetje heb je! O+

Lesage, al 1.5 jaar jeetje, ik heb echt met je te doen. Zoveel slechte nachten kan echt opbreken, ik hoop voor je dat er snel meer goede nachten tussen zitten!

Nanuke, zo herkenbaar.. mijn oudste dochter sliep altijd fantastisch tot ze een maand of 11 was en er opeens een omslag plaats vond. In haar geval ging het gepaard met ziekte, maar toen ze hersteld was hield het slechte slapen aan. Niets leek te helpen. Uiteindelijk is het bij haar opgehouden 1.5 maand geleden, sindsdien gaat het goed, maar ik voel je pijn. Wat hier nu helpt als ze toch weer begint te huilen s avonds of snachts,is haar bij ons op de kamer te laten slapen maar dan wel in een campingbedje. Zo slaapt ze dicht genoeg bij ons om zonder huilen te kunnen slapen, en komen wij ook toe aan onze nachtrust. Mocht je dat nog niet geprobeerd hebben, misschien is het de moeite waard?
Voor wat betreft de avond fles, mijn dochter van 20 maanden krijgt er ook nog steeds 1. Zolang het helpt wijk ik hier niet van af,veel te bang voor een terugval :')

Minilot, heerlijk dat babyzwemmen en wat een leuke foto O+

Aure, LadyS, Fleurz Flav,jullie foto's O+ O+

Flav wat enorm balen van je bekkenbodem!!

Littledrummergirl, wat knap dat kapitein heeft leren kruipen!

Wij hebben vandaag eindelijk de foto's gekregen van de newborn fotoshoot van 5 weken geleden O+

Een kleine impressie:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 13 juli 2018 @ 21:12:28 #106
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180455356
Ja vond je het zo pittig LDG? Ik was me er gelukkig wel van bewust dat het heel tijdelijk was, en heb echt genoten van dat piepkleine plakkerige (het was zomer he...). Maar zo'n bijna-dreumes die zich op je werpt en zijn open mond op je duwt, dat is toch wel de hemel hoor O+ .

En flav inderdaad: er komt nog zoveel leuks. Hoe tof.

Mooi, Schanu!
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  vrijdag 13 juli 2018 @ 21:32:08 #107
462540 Flav
V♥
pi_180455901
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 21:12 schreef Lemijn het volgende:
Maar zo'n bijna-dreumes die zich op je werpt en zijn open mond op je duwt, dat is toch wel de hemel hoor O+ .
Dit ja! :D
Ik had het eerst niet door maar zo geeft hij kusjes, heuse kopstoten waren het soms haha.
Nu ben ik erop voorbereid en eindig ik met een ondergekwijlde wang O+
  vrijdag 13 juli 2018 @ 21:36:44 #108
462540 Flav
V♥
pi_180456005
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 21:03 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]
Ik weet niet of ik het nog een keer zou willen though :D
Hoewel ik nog altijd rammel krijg ik wel wat kriebels als ik hele kleintjes hoor huilen.
Laatste stonden we in de Kruidvat waar kersverse ouders aan de kassa stonden met een baby van ongeveer 3 weken oud.
Kleintje begon te huilen en ouders keken op de klok.
‘Het is 2 uur na de voeding!’ Je zag de paniek omdat ze niet direct konden voeden.
Toen kreeg ik wel even de kriebels of ik dit nog eens zou willen.
Maar ook dat hele kleine is maar tijdelijk, gelukkig.
Nu douwen we hem gewoon iets te eten in de handen en hij is stil :D
  vrijdag 13 juli 2018 @ 21:39:23 #109
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180456071
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 21:32 schreef Flav het volgende:

[..]

Dit ja! :D
Ik had het eerst niet door maar zo geeft hij kusjes, heuse kopstoten waren het soms haha.
Nu ben ik erop voorbereid en eindig ik met een ondergekwijlde wang O+
Heerlijk he _O_ .

Wat ook mooi was: we waren dus weer thuis, en toen gingen we op zijn slaapkamer vanavond alle dingen welterusten zeggen, en hij moest zo hard lachen! Hij herkende het echt.
Dat mijn huis nu ook echt zijn huis is. Dat hij zich bewust is van zichzelf en zoveel om hem heen. Als ik nu terugdenk aan de allereerste tijd dan was hij gewoon nog niet geland, niet uitgevouwen. Een onaf lief zacht vogeltje met een snaveltje dat heel vaak open ging voor nieuwe melk :o .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  vrijdag 13 juli 2018 @ 21:44:03 #110
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180456192
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 21:12 schreef Lemijn het volgende:
Ja vond je het zo pittig LDG? Ik was me er gelukkig wel van bewust dat het heel tijdelijk was, en heb echt genoten van dat piepkleine plakkerige (het was zomer he...). Maar zo'n bijna-dreumes die zich op je werpt en zijn open mond op je duwt, dat is toch wel de hemel hoor O+ .

ik vind t pas echt leuk sinds ie n maand of zes is :Y daarvoor was ie natuurlijk ook tof en de liefste en de leukste ect. maar had ik onwijs moeite om de balans te vinden. Het feit dat je nooit meer je handen vrij hebt, nooit meer vrije tijd voor jezelf hebt ect. Ik ben nogal onrustig van aard (adhd ole ole :{) dus zitten en "niksen" met n plakbaby vond ik best lastig :@.

Sinds hij wat meer kan en wat leuker gezelschap is vind ik het al n stuk makkelijker :Y ik heb dat wederkerige een beetje nodig geloof ik, dat hele afhankelijke is niet mijn ding kennelijk.

Maar nu issie supertof, mn beste vriendje en gaan we vaak samen op avontuur O+. Ik kan niet wachten tot ie gaat kletsen, ik ben benieuwd wat zn "ding" gaat zijn, dat waar ie helemaal idolaat van gaat zijn. Ik ben benieuwd hoe zn stem zal klinken en ga zo maar door :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180457109
Fleur die foto :D

Schanu wat een prachtige shoot :)

En wat leuk dat jullie hebben gemeet Duman en vivi!

Ik geniet echt van deze minibaby, hoewel die dagen alleen thuis soms een beetje saai zijn :P maar ik probeer zoveel mogelijk met hem te doen. Dan neem ik hem mee in de kinderwagen of draagdoek/zak. En als we thuis zijn zit hij vaak in de doek zodat ik nog iets in huis kan doen. Ik kan ook erg uitkijken naar hoe hij zal zijn als hij ouder is, maar voor nu vind ik dat hele kleine wel fijn O+ misschien kom ik daar ooit nog wel op terug :P
pi_180457114
Ik herken dat allemaal heel goed, en bij #2 vond ik het weer net zo lastig toen hij zo klein was en vind ik hem nu alweer veel te groot :')

Ik wil trouwens ook wel kusjes. M. bijt. Hard ook :o maar hij kijkt daarna wel meteen verliefd naar me O+
pi_180457771
Ik sluit me aan bij ldg. Ik vond de eerste 6 maanden ook echt heel heftig. Niet alleen het compleet afhankelijk zijn, het soms opgesloten voelen maar ook (en misschien vooral) omdat ik mezelf opnieuw moest vinden. Maar nu, ik vind het heerlijk om Dirks mama te zijn. Het is alsof er een rust in mij is die ik nooit eerder zo gekend heb. Ik vind het ook heel fijn om te werken, om hem dan te kunnen missen en dat dat soms wederzijds blijkt. Heel de wereld staat in een ander ligt. Het is nog steeds wel eens zwaar, maar wel zwaar met een gouden (of nouja, rossig-blond ;) ) randje. O+

En bijten, dat doet Dirk ook. Al is het nu weer even beter want alle tanden zijn door. *O*
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_180458323
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 08:37 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

tijdens die sprongetjes vooral -O- worden ze ineens weer tijdelijk dom :') en zodra ze over zijn lijken de ontwikkelingen ineens zes keer zo snel te gaan.
Ja zo’n vermoeden had ik ook al, ook al is dit volgens “het boek” niet de gangbare week voor een sprongetje :P ;) Ze is wel wat onrustiger ook al de afgelopen week.

Fleur, fijn dat hij de spenen van avent wel weer pakt en die foto is te leuk, dat koppie zo boven de wagen uit :D O+

Flav, wat een leuk gifje!

Oh dames, wat herkenbaar dat jullie de eerste 6 maanden ook zo heftig vonden, ik vond vooral de eerste 3 maanden echt enorm tegenvallen :@ Niets kan je voorbereiden hoe het echt is met zo’n kleintje, en ik weet ook echt niet of ik het nog een keer aan zou kunnen. De bevalling in ieder geval niet :') Ik vind het nu wel echt met de dag leuker worden, vooral ook door het karaktertje wat er nu gevormd wordt O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180459527
Ik heb gemengde gevoelens. Ik vond de babytijd best zwaar maar ik heb ook wel een soort weemoed naar mijn verlofdagen (en ook naar de zwangerschap overigens). Lekker de hele dag kroelen met mijn verse baby O+. En ik merk nu wel dat je net zo hard voor een tweede kunt rammelen als voor een eerste, als het ons gegeven is wil ik dit absoluut nog wel een keer meemaken.

Maar ik vind dit ook zo leuk, en hij heeft weer een nieuwe update. *O* M. tijgert(isch) *O*. Hij maakte zich zo kwaad om de afstand tussen hem en de afstandsbediening dat ie zelf vooruit ging :'). Hij deed dat voor het eerst bij mijn vriend toen ik aan het douchen was. Hij kwam als een idioot naar boven gerend ‘M. KRUIPT! M. KRUIPT!’. Ik even later naar beneden, dat is geen kruipen maar tijgeren hoor. M. keek me aan met een blik van ‘mens ik kom vooruit, wat heb je te mekkeren’ :').

[ Bericht 0% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 14-07-2018 00:10:36 ]
pi_180459852
Schanu wat een mooie shoot O+ En wat een trotse zus heeft ze! Mooi meisje is dat ook zeg O+

Bedankt voor de tip van de Z8 sale _O- Ik heb me vandaag uitgeleefd bij de 1+1 actie op babyspullen van de Etos. Dat heb ik bestempeld als -heb ik nodig-. 2 tuitbekers, 5 spenen en 2 flessen ofzo :') ik mag overigens heus wel kleren kopen maar als iemand me zegt dat ik dat geen 2 weken vol kan houden wil ik juist bewijzen daf ik dat wel 3 weken kan enzo :P

Oh Lemijn jij hebt over 2 weken al een dreumesje O+ En ik vind je vogelbeschrijving wel heel treffend! :P

Edit: Leuk van jullie minimeet Duman en Vivi! En Vivi, fijn om te weten dat ik de segwaybakfiets echt heb gezien. Ik vertrouw mijn brein niet meer na de zwangerschap :') 8)7

[ Bericht 2% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 14-07-2018 00:17:19 ]
pi_180462653
Wat knap van M! *O*

Hier er een paar keer uit geweest omdat mevrouw overdwars in bed lag en niet meer wist hoe ze terug moest komen }:| :') Gekke baby :P
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180462662
Zo, daar ben ik weer. We zijn eindelijk begonnen met het huis op te knappen, iets wat we gepland hadden in de laatste weken voor de geboorte van R. De keuken ligt er nu half uit, zal blij zijn als de gootsteen weer werkt :D

Nog dank voor jullie reacties op mijn bekkenbodemverhaal :)
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2018 07:26 schreef DevilsAndDust het volgende:
Het spijt me, Dorothy, ik heb even geen idee meer hoe oud je baby is. Geen urine meer verliezen betekent niet dat je bekkenbodemspieren weer helemaal hersteld zijn (sowieso duurt het voor dat gebied zeker een maand of 9 om weer op het oude niveau te komen). Ik zou echt iedereen aanraden om te gaan trainen bij een bekkenbodemfysio. Vaak bieden die wel Mamafitachtige lessen aan in groepsverband. Vanuit daar kun je dan weer je oude sport oppakken.
Hier had ik helemaal niet bij nagedacht.. Baby is nu ruim 11 weken. Eigenlijk voelt het ook niet goed om te gaan hardlopen. Eerst dacht ik dat het met mijn forse overgewicht te maken had. Maar nu ik nog ‘maar’ 7 kilo van mijn oorspronkelijke gewicht ben, is dat nog steeds zo.
quote:
1s.gif Op woensdag 4 juli 2018 09:30 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

Gek vind ik hoe abnormaal dat in Nederland is. In Duitsland heel gewoon, en ik merk nu ook hier in België. Ik moet er nog achteraan...
Ga je dan zelf lessen volgen voor je bekkenbodem? Of wordt zoiets standaard aangeboden via een zorgverzekering?
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2018 10:35 schreef Lemijn het volgende:
Ik zou hardlopen echt afraden met 6 weken. Ga lekker wandelen en op die manier aan je conditie werken, en pas weer sporten na 3-6 maanden. En bekkenbodemoefeningen doen. Ik ben erg voor doen wat goed voelt, maar punt van die bekkenbodem is dat je soms pas over 10 of 20 jaar merkt dat ie het niet zo goed meer doet. Beter nu alvast zuinig op zijn. Ook note to self dit trouwens.
Ik was al bezig met wandelen en dat is al een uitdaging op zich voor mijn conditie :D . Dit kan ik nu anderhalf uur achter elkaar.

Heb er even over nagedacht en heb besloten om naar een bekkenfysio te gaan voor oefeningen. En deze gaat mij ook helpen met mijn armen. Ik heb hier sinds de geboorte van R. enorm last van, ook tintelingen en gevoelloze vingers. Komt doordat ik op mijn zij lig om hem in de gaten te houden als hij in zijn bedje ligt en door het verkeerd tillen. Lig nu helemaal niet meer lekker in bed, was altijd een buikslaper, maar dat ligt nog steeds niet fijn.

Dus donderdag voor het eerst in mijn leven naar de fysio *O*
pi_180462676
Wat herkenbaar, die struggles het 1e jaar. Met mijn dochter J. ontdekte ik pas dat ik geen echte baby-mama ben. Van mijn partner en mij ben ik verreweg de meest zorgzame dus ik neem vrijwel al die zorgtaken ook op mij, maar daar heb ik zeker niet alle momenten plezier aan beleefd. Ik ben ook niet zo goed in stil zitten, de complete afhankelijkheid van zo'n kleintje alsmede andersom van mij aan haar ritme (slaapje, drinkmomenten). De onzekerheid of je het goed doet, of je kind het goed doet. Het vele huilen en niet weten wat je ermee aan moet omdat niemand je kan zeggen wat er exact aan de hand is.

Nu is mijn oudste 20 maanden en hebben we er een kleintje bij van 6 weken. Niet verwacht dat ik zo snel alweer zwanger zou worden daar het bij de oudste 2 jaar heeft geduurd en uiteindelijk middels ivf pas os gelukt. Ik heb mezelf voorgenomen dat ik meer zou genieten, wetende dat dit de laatste is en ze worden zo snel groot. Maar ik geniet juist nóg minder dan bij de 1e. Misschien mede door de niet te beschrijven drukte van een dreumes en een baby in huis, het geen minuut meer voor jezelf hebben. Misschien omdat mijn verwachtingen toch weer te hoog waren. Misschien omdat ik mijn vrijheid met J. juist weer terug had en nu terugval in de inflexibiliteit van het leven met een baby en een dreumes. Of misschien omdat ik zoals gezegd geen uber-baby-mama ben. En daar voel ik me dan weer schuldig over, dus jeetje wat fijn om hier wat herkenning te lezen.

Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van mijn N., ik weet nu al dat ik later spijt krijg omdat ik dat niet heb gedaan want ik weet dat ik dat te weinig doe. Ik wilde genieten van de babygeur maar ruik voornamelijk zure melk en overgeefsel. Ik wilde genieten van het kleine, maar maak me vooral zorgen door dat tere. Ik wilde me niet meer irriteren als ze huilt, maar na de zoveelste huilbui weet ik niet meer wat ik ermee aan moet. Ik wilde genieten van het plakken, maar dag en nacht op mij plakken breekt op en beperkt mij zo in mijn vrijheid. En al met al is het vooral ook heel veel schuldgevoel richting beide kinderen omdat ik het gevoel heb dat ik N. verwaarloos als ik druk ben met J. en andersom.

Kortom, ik zal het verboden woord niet in mijn mond nemen maar ik ben niet de moeder voor mijn baby die ik zou willen zijn zeg maar. En dan hou ik me, net als jullie, voor dat het beter en leuker wordt. Want ook al zit mijn oudste al maanden vól in haar pre-peuter-pubertijd, dat prefereer ik nog altijd boven die 1e babyperiode :@
  zaterdag 14 juli 2018 @ 07:30:07 #120
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180462722
default.jpg

Labellefleur, heb je zoiets gezien? Daar is de stad hier (Rotterdam) vol mee. Ze noemen ze stint :Y zal het merk wel zijn neem ik aan. Ik ben blij dat ze ze niet hebben bij het kdv van de kaptein :@ heb er al twee keer bijna een onder mn auto gehad :X
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180462822
Herkenbaar van die eerste 3 of 6 maanden die zo heftig zijn! :Y Ik ben blijkbaar ook niet zo van die echte mini's, al lukte het me bij de 2e wel iets beter om daar ook wel van te genieten gelukkig.
Zwanger zijn en bevallen zou ik zo nog 10x doen, als iemand anders dan voor die kleine hulpeloze baby zorgt :+

Hier toch ook maar de kinderwagen omgebouwd, al paste Pitbull er eigenlijk nog best in, want heerlijke grote kinderwagenbak. Op z'n buik draaien kon-ie al een tijdje, maar deed-ie eigenlijk niet zo vaak in de wagen.
Maar gisteren draaide ik me om en weer terug en toen stond meneer op handen en voeten in de bak :o dus maar even snel in de Tula geslingerd en 's avonds meteen de wagen omgebouwd.

Hij doet nu ook hele dagen niks anders dan op z'n knietjes zitten en op handen en voeten staan O+ een plankende baby van 7 maanden is best hilarisch om te zien :D
En hij komt ook zo'n 100x per dag bijna zelf tot zitten, als in: hij zit op 1,5 bil, leunend op één handje en weet dan niet hoe ie verder moet _O-
Ik blijf het zo bizar vinden in vergelijking met onze Minion, die met 7 maanden pas zelf rolde en bijna een jaar was toen ze zelf kon gaan zitten :+

Even mijn duo showen trouwens:
SPOILER: Pure rijkdom!
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 7% gewijzigd door twist02 op 14-07-2018 07:57:20 ]
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_180463204
Succes bij de fysio DG! Hoe is het met jouw nek Nolita? :) Eigenlijk moet ik zelf ook naar een bekkenbodemfysio weet ik, maar ik vind het juist een drempel omdat ik zelf in het vak zit :@

Klinkt ook heftig en juist enorm realistisch en herkenbaar Schanu! Het babygedeelte dan, ik heb er nog maar één :P

Ldg: ja die zag ik! :D Hier zag ik m voor het eerst in Twente komt alles vaak een beetje later :P

Wat een mooi duo heb je daar Twist! O+ En wat gaat ie snel!

M. heeft dezelfde voetfriemeltik als mij en mijn vader _O- 3 generaties die op dezelfde manier voetfriemelen, ik vind dat mooi :P

[ Bericht 10% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 14-07-2018 08:35:16 ]
pi_180463248
Twist, wat een prachtige kinderen O+
  zaterdag 14 juli 2018 @ 08:33:04 #124
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180463269
Twist O+ die laatste O+
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180463311
Oh Twist, wat een rijkdom heb je daar O+ O+ O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180463312
Ldg, die karretjes ken ik wel ja. Volgens mij heeft de nieuwe opvang waar we in oktober naartoe gaan ze ook. Maargoed, we verhuizen dan ook naar the middle of nowhere vergeleken met Den Haag dus ik hoop dat het daar wel meevalt met onder de auto komen.

Twist, wat een leuke foto's. O+ Grappig he om dat verschil qua kindjes te zien. Je verwacht toch een kopietje van nummer 1 op de een of andere manier.
En ik vind J. op Pitbull lijken. Zelfde kapsel geloof ik.

Schanu, je MAG het ook gewoon loeizwaar vinden he? Zo'n ukkie is hoe dan ook een handenbindertje. En je grote is misschien wel zelfstandiger, maar heeft nog steeds heel veel hulp nodig. Niks geen verboden woord. Gewoon tropenjaren. Onwijs lieve foto's! O+

Lemijn bijna een dreumes. :o Wat een ontwikkeling hé. Knappe kinderen.

Ik ben gestopt met me verbazen hoe snel J. gaat. Hij is 7 maanden en een week, gaat aan de bank staan, loopt langs de bank, loopt als z'n handen vast worden gehouden en raakt uitermate gefrustreerd als iets niet lukt. Zelf weer gaan zitten lukt hem niet, dus ik heb ipv terugrol-duty nu continu terugopdegrondzet-duty. Naast de gebroken nachten (ja :{w) dodelijk vermoeiend.
Dinsdag ben ik met hem naar de kapper geweest want z'n haar hing in z'n ogen. Zo raar zo'n ukkie met een geknipt kapsel. :')
En die verhalen. Da-da-daaaaa-mmm-ttt-da. *;
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  zaterdag 14 juli 2018 @ 08:38:08 #127
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180463320
@fysio, ik moet er binnenkort ook maar eens aan }:| heb al n maand zoveel rugpijn dat ik nu aan de morfine zit :X. Daarmee kan ik eindelijk weer n beetje bewegen en de kapitein optillen zonder inwendig de hele boel bij elkaar te vloeken. Komt goed uit want dit weekend zijn de kaptein en ik dag en nacht met zn tweetjes O+

Waarschijnlijk zijn mn spieren beschadigd door n weekendje intensief met de tula rondsjouwen -O-.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180465384
Enorme bijleespost! :D

Mini ik lees de Scot Harvath serie van Brad Thor, in het Engels. :)

LDG balen van noodzaak met badpak. Ik had een heel mooie bikini maar mijn borsten passen niet meer. Nooit gedacht dat dat de reden zou zijn dat ik nieuwe badkleding zou kopen. Nou ben ik team tankini. :)
Kruipupdate! *O*
Die rugpijn klinkt niet best. :X :*

Nolita eens, in slaap wiegen is een mannentaak. Soms lukt het mijn man maar Banaan wordt dan wakker bij het wegleggen.

Balen Flav dat je nog steeds wat urine verliest. :*
Wat geinig hoe hij zich nou verplaatst. O+

Ooh Aure jouw baby en dat rompertje! O+ Ik zou willen dat Banaan ook weer even zo klein kon zijn maar dan zonder het huilen. O+

LadyS fijn dat M. er weinig last van had dat je de fles vergat. Dat is vast de volgende flesvoeding die je niet meer hoeft te geven. :D

Lekker genieten van je gezinnetje Malteser. O+ Zie je veel kindjes in ongestreken kleding? ;)
Ik ben benieuwd of het je lukt met liggend voeden, zoals Aure zegt doe ik het ook.

Wat stom Rena dat ze niet meer zelf rolt. Banaan rolde voor het eerst bij drie maanden en daarna duurde het een, misschien wel twee maanden voordat hij het weer deed. Bij jou duurt het vast niet zo lang meer. ;)

Jagar ik duim voor je dat het snel beter gaat. :* Ik legde me er bij neer dat het bij een jaar beter zou worden, uiteindelijk werd het de helft. :)

Lol Fleur om je roller. _O-
Banaan gaat nou bijna nooit meer in de wagen want boos dat hij niet meer kan rollen in zijn gordels.
En ook al tijgeren. *O*
Drie generaties voeten friemelaars. _O_

Leuk Duman en Vivi een meet! En goede locatie. :D
De eerste keer dat Banaan zelf weer aanhapte schrok ik ook van Duman. Vooral omdat ik echt de intentie had om hem weer weg te leggen maar in slaap was gevallen. :@

Lemijn ongelofelijk dat Jacob al bijna een is. Ik zal jullie gaan missen hier. Fijn dat jullie vakantie zo genieten was. Ging zijn vader ook mee? Gewoon nieuwsgierig. :)
De vergelijking met een kuikentje, zo mee eens. O+

Die eerste zes maanden vond ik ook heel taai. De tijd op de bank vond ik minder vervelend dan de tijd met alle slaapjes in de draagzak. En toen de slaapjes verplaatsten naar ons bed, met mij ernaast, begon ik echt naar een depressie te gaan. Ik ben niet gemaakt voor minimaal drie uur op bed, plus extra tijd die het kostte dat hij sliep.
Ik heb wel genoten van de tijd dat hij mini was maar heb me ook heeeel veel zorgen gemaakt juist omdat hij zo teer was.
Nou kan hij ook drie, in geval van nood zelfs vier uur wakker zijn. Dat maakt het zoveel makkelijker om iets buiten de deur te doen.

Wat een lieve foto's Schanu. O+

Banaan geeft geen kusjes. Vooralsnog is hij wel dol op het ontvangen ervan. En ik geef ze graag. :)

Succes DG met het opknappen van jullie woning. Vlot het een beetje?

Je onzekerheid vind ik heel herkenbaar Schanu. :* Je hoeft ook niet alles leuk te vinden he. En iedereen die roept "genieten" mag je best the evil eye geven.

Twist als Pitbull leert hoe hij tot zit kan komen, kan hij het dan ook uitleggen aan Banaan? ;)
Je duo. O+

Wat een snelle Kris! :D
De babbeltjes zijn leuk he. O+ Soms denk ik dat ze echt al iets willen vertellen.

Banaan en ik zijn dit weekend alleen thuis, mijn man heeft scoutingkamp. Ik ben benieuwd hoe het gaat, meestal ben ik het na vieren namelijk echt even zat. :@

Banaan sliep vanaf vijf uur onrustig, elke drie kwartier, misschien vaker, de borst erin totdat het acht uur was. Twee nachten wat meer ruimte in bed lijkt me wel lekker. >:)
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
  zaterdag 14 juli 2018 @ 11:44:33 #129
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180465582
Wow pannenkoek wat een reactie :o _O_ ik ben al blij als ik de twee laatste posts onthou :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180465727
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 juli 2018 11:44 schreef littledrummergirl het volgende:
Wow pannenkoek wat een reactie :o _O_ ik ben al blij als ik de twee laatste posts onthou :')
Onthouden lukt mij ook niet, moet je ook niet willen. Soms maak ik een bijleespost en vergeet ik de helft van wat ik eigenlijk over Banaan kwam delen.
Gedeeld scherm op mobiel, met een hand op slapende Banaan zijn borrelende buikje. O+
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
  zaterdag 14 juli 2018 @ 12:07:01 #131
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180465930
Mooie post KPM :).

Jacobs vader kwam een dagje, dat leek ons een mooi co-ouderschapsmiddenvorm :P. Was voor iedereen leuk zo.

Geniet van de ruimte in bed!

Hij viel vanmorgen bij uitzondering in slaap in de draagzak op de fiets. Echt compleet out, met hoofdje in zijn nek tegen me aan geplakt. Boh, dat roept bij mij louter weemoed op naar een jaartje geleden.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zaterdag 14 juli 2018 @ 14:09:47 #132
462540 Flav
V♥
pi_180467579
Mis dat tegen me aan slapen ook wel, maar hij is nu zo veel leuker O+

V heeft zojuist een boterham met pindakaas op, hij heeft gesmuld! Ik kon het niet snel genoeg aanbieden :')
Pinda allergie tot nu toe uitgesloten.
pi_180469649
Kijk hem eens lekker oefenen met zitten. O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_180470609
Fleur wat een grappig foto zo met die oogjes boven de wagenpak uit :D
En ik moest lachen om je: dat is tijgeren, geen kruipen!
Fysio heb ik nog niet gebeld :@. Zondag deed het echt veel pijn. Heb op het werk veel gesjouwd maandag en eigenlijk de hele week geen last gehad; gisteravond speelde het weer op, maar valt mee nu. Daardoor kijk ik het weer even aan...maar beloof mezelf wel om het goed in de gaten te houden.

Flav ik moest ook lach om V en zijn moves! Laatst met vriend over gehad wat we N zouden kopen (loopauto/loopfiets/rollator/poppenwagen ed. Hij riep meteen: ik ga mijn kind toch geen rollator kopen!? Dus naja, die komt er iig niet in...

Jacob al bijna een dreumes jeetje. Fijn dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad lemijn!

Mooie foto’s schanu!

N valt nog steeds (alleen maar) op ons in slaap:')
Ik vond de mini babytijd vooral de eerste 6 weken enorm zwaar ivm omgewisseld dag/nachtritme. Verder liep het allemaal wel prima, ook nu is het alleen nog het inslapen in de avond wat af en toe behoorlijk frustreert. Maar ik zou het zo weer doen O+
Als ik me dan bedenk dat we in principe over 10 maanden voor een 2de gaan klinkt dat toch al best weer snel!
Over vogeltjes gesproken; schoonouders vergelijken N met een vogeltje omdat ze altijd met haar armpjes naar de zijkant gestrekt druk beweegt met haar vingertjes als er eten haar kant op komt :D

Pkm komt vast goed dit weekend. Ik ben de afgelopen weken ook iedere week een aantal dagen alleen en het valt me mee. Doordat je backup niet aanwezig is ligt je frustratie grens ook hoger (dat gevoel heb ik). Ik heb m 1 x bereikt afgelopen week (toen N om 22:30 nog niet sliep en ik bekaf was en mijn mooie constructie van de slaapmat ook niet werkte want teveel afleiding op die kamer)waarna ik vriend gebeld heb. Alsof ze het begreep konden we een kwartier later alsnog samen rustig op de slaapmat liggen en slapen.

N heeft vanochtend haar slaapje overgeslagen en nu viel ze op de fiets in slaap rond 15:00 en slaapt nu nog :o
Heb het badje klaarstaan voor dr, kan ze nog even spetteren als ze dadelijk wakker wordt. Met zo’n weer geniet ik overal nog even dubbel van O+
pi_180471022
Even snel: loopwagentje van de Ikea! Goedkoop, onverwoestbaar en er kan weerstand op, zodat hij er bij het oefenen niet zonder baby vandoor gaat :D
Bierflesjes passen er bij toeval ook nog eens liggend in, dus heel handig bij feestjes :@
pi_180473268
Wat goed van m pkm en mooi koppie heeft ie O+ succes dit weekend!

Loopwagen de ikea heb ik met kraamschudden van mijn collega’s gekregen! handig dat er bierflesjes inpassen en ie inzetbaar is op feestjes _O-

Ik bracht om half 5 M. naar bed en vriend maakte me om half 7 wakker wanneer ik pannenkoeken wou gaan bakken :'). Daar had ik geen zin meer in op dat tijdstip dus we zijn nu onderweg voor een daghap :P

[ Bericht 0% gewijzigd door LaBelleFleur27 op 14-07-2018 18:56:41 ]
pi_180476282
Hij heeft het tijgeren helemaal ontdekt. Zo leuk! En 2e tandje is door, het gaat snel ineens :D

pi_180482538
Wat een mooie foto’s Twist! O+

Jee LDG, morfine voor je rug! Klinkt vrij heftig . :{ . En dat alleen omdat je de Tula intensief hebt gebruikt?

@PKM, het gaat heel langzaam het opknappen van de woning. Maar we moeten nu echt een slag maken, half september ga ik aan het werk en mijn vriend half oktober, dus dan is het fijn als alles eindelijk eens klaar is. Hoe gaat het tot nu toe alleen? En wat een moppie heb je daar! O+

Nolita ook al klachten. Heb waarschijnlijk erover heen gelezen, waar heb je precies last van?

Zo fijn trouwens om te lezen dat het zo goed gaat Malteser! Hoe gaat het trouwens fysiek met je? Ik merk dat het laatste half jaar rustig aan doen en veel in bed liggen geen goed gedaan heeft voor mijn conditie. Het valt behoorlijk tegen om dit weer op te bouwen. Maar ik heb daarnaast wel gewoon kunnen eten. Hoe is dit bij jou?

De eerste drie maanden zijn bijna voorbij. Kan wel zeggen dat de eerste zes weken het meest heftig waren uit mijn leven. Maar het is bizar hoeveel je leert in zo’n korte tijd en hoe makkelijk je je aanpast. Ik had de eerste weken niet kunnen voorstellen dat we nu zo van R. kunnen genieten. Wij vinden tot nu toe (na de zes weken wel :P ) de babytijd wel erg leuk. Het is zo bijzonder om te zien hoe hij zich ontwikkelt en ons terug te zien in hem *;

Maar ik besef wel dat het heel anders kon zijn als R. heel slecht zou slapen, veel zou huilen en ik er overdag alleen voor zou staan.

Ik merk nu al dat zijn geboorte zoveel heeft veranderd in mij. Ik beleef alles veel intenser en vooral de momenten met mijn familie. Ik had vroeger heel veel irritatiemomenten met mijn moeder (van mijn kant af), nu is dat helemaal weg. En diep van binnen ben ik actief, maar kakte de laatste jaren helemaal in. Ik was ook altijd ‘moe’. Nou, daar heb ik geen last meer van. Vraag me nu echt af; wat heb ik gedaan met mijn tijd de jaren hiervoor :')

Wat ik trouwens opmerkelijk vind, is dat je tijdens de zwangerschap niet emotioneel wordt voorbereid op de geboorte van een kind. Natuurlijk is het moeilijk te omschrijven wat het met je doet. Maar het traject voor de geboorte is vooral medisch. Niemand die zegt dat het wel eens enorm zwaar kan worden, voor je relatie, jezelf.. Dat je hele leven omgegooid wordt en dat je tijd nodig zal hebben om te wennen aan de nieuwe situatie als moeder. En dat het ook heel normaal is om het níet leuk te vinden. Het is mij allemaal te rozewolkachtig.

Zo en dan ga ik even goed wakker worden met nog een kop koffie c_/ , want het was weer ploeteren om normale zinnen te typen. 8)7
  zondag 15 juli 2018 @ 08:03:41 #139
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180482642
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 07:47 schreef DorothyGale het volgende:
Wat een mooie foto’s Twist! O+

Jee LDG, morfine voor je rug! Klinkt vrij heftig . :{ . En dat alleen omdat je de Tula intensief hebt gebruikt?

Zo en dan ga ik even goed wakker worden met nog een kop koffie c_/ , want het was weer ploeteren om normale zinnen te typen. 8)7
c_/ proost, koffie is leven O+

En wbt mn rug, die is sinds de bevalling niet meer wat ie geweest is.. -O- ik weet niet wat ermee gebeurt is maar heb sinds dat moment altijd wel een soort spierpijn na n middagje kinderwagen duwen of n uurtje dragen. En een paar weken geleden heb ik uren gedragen(festivallen met de kaptein O+) en sindsdien is t stuk en eigk alleen maar erger geworden. Dus binnenkort als ik weer enigszins normaal kan bewegen maar n rondje fysio doen (terwijl ik van mezelf weet dat ik daar eigk te laks voor ben :'))
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180482899
_O_ voor de post van Pannenkoekenmix en Dorothy.

Dorothy, mijn conditie is door de ietwat problematische zwangerschap ook below zero. Maar nu mijn bekken langzaamaan weer de goede kant op wil, ben ik weer veel aan het wandelen, met kinderwagen. Dat deed ik voordat ik kinderen had ook al zonder kinderwagen (drie avonden in de week 10 kilometer). Helaas is dat het enige wat ik kan. Vanwege chronische rugproblemen ben ik sinds vijf jaar moeten stoppen met actief sporten. Maar door het wandelen houd ik wel mijn beweging.

Momenteel red ik het alweer om 3 kilometer te wandelen en dat bouw ik dus steeds verder uit.

LDG, wat rot van je rug! En herkenbaar ook. Ik heb momenteel zoveel pijn dat ik Mars niet teveel kan dragen in doek en Tula. Dat is echt zo rot. Nu heb ik al structureel wekelijks fysio maar ik zou je willen adviseren toch te gaan. Je hebt maar één rug en daar moet je echt zuinig op zijn.
pi_180482938
Hmm. Dirk gaf vannacht na het drinken heel veel melk terug met het in bed leggen (lees, slaapzak doorwerkt en bedje ook) en vannochtend na het opstaan deed hij het weer. In twee grote golven hele romper en aankleedkussen doorweekt. Iemand een idee wat dit is en hoe het komt? Ik heb voor vanmiddag maar 2 kleinere flesjes gemaakt (ga zelf weg), en zal man even de tip geven hem wat langer rechtop te houden. Maar eh, wat gek ineens! Hij heeft echt nog nooit melk gespuugd, alleen een enkele keer een mondje.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_180482957
Fleur, ik vind het ook ineens heel snel gaan vanaf het moment dat ze vooruit kunnen. Wat leuk zo'n filmpje. O+
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  zondag 15 juli 2018 @ 08:59:32 #143
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180483081
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 08:42 schreef Nanuke het volgende:
Hmm. Dirk gaf vannacht na het drinken heel veel melk terug met het in bed leggen (lees, slaapzak doorwerkt en bedje ook) en vannochtend na het opstaan deed hij het weer. In twee grote golven hele romper en aankleedkussen doorweekt. Iemand een idee wat dit is en hoe het komt? Ik heb voor vanmiddag maar 2 kleinere flesjes gemaakt (ga zelf weg), en zal man even de tip geven hem wat langer rechtop te houden. Maar eh, wat gek ineens! Hij heeft echt nog nooit melk gespuugd, alleen een enkele keer een mondje.
el capitan doet die grote hoeveelheden alleen als ie echt ziek is :X toen hij t laatst n paar dagen deed zijn we even terug gegaan naar alleen melk zodat hij iig wel zoveel mogelijk vocht binnen kreeg, en daarna weer vast voedsel aan gaan bieden.

Hoop niet dat dirkje ziek wordt.. Das niks met deze temperaturen -O-
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180483291
Gezellig Lemijn een dagje met papa en mama samen. Ik kan me wel voorstellen dat een dag genoeg is. :)

Het valt me mee zo alleen met Banaan. Zoals je zegt Nolita, als je weet dat er geen hulptroepen zijn dan kun je veel meer hebben. Banaan slaapt zelfs al sinds zeven uur, meestal gaat hij pas om negen uur voor zijn lange slaap. Ik had hem om zes uur wakker verwacht. :D
Hij sliep wel moeilijk, elke beweging die ik maakte ging hij naar de borst zoeken, om daarna weg te draaien en herhaal.
Nou ligt hij al een kwartiertje op een kussen te slapen. Mag eigenlijk niet, maar ik kan hem zien en horen ademen. :)

LeSage brengt M. al bier op commando? ;)

Wat goed Fleur dat tiigeren! Zo snel lukt Banaan het nog niet.

Gelukkig is er nog genoeg tijd DG voor het opknappen van jullie huis. :)
Heel herkenbaar dat je voorbereiding zou willen voor het moederschap. Na de geboorte word je ineens in het diepe gegooid. En sommige keuzes die ik had gemaakt omtrent voeden en slapen, bleek Banaan het niet mee eens te zijn.

Malteser drie kilometer is na zo'n zware tijd al een hele prestatie. _O_

Geen idee waar het door komt Nanuke. Hopelijk was dit de laatste keer overgeven. :*

Banaan is wakker na veertien uur slaap! :o
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_180483908
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 08:59 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

el capitan doet die grote hoeveelheden alleen als ie echt ziek is :X toen hij t laatst n paar dagen deed zijn we even terug gegaan naar alleen melk zodat hij iig wel zoveel mogelijk vocht binnen kreeg, en daarna weer vast voedsel aan gaan bieden.

Hoop niet dat dirkje ziek wordt.. Das niks met deze temperaturen -O-
Dat hoop ik ook inderdaad. Hij heeft voor zover geen koorts, maar wel duidelijk ook niet helemaal lekker. ;(

Dank voor je tip qua alleen melk aanbieden. Dat is wel een goede voor als het toch erger wordt.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_180484048
PKM succes alleen met Banaan maar zo te lezen komt dat helemaal goed. Wat een stoere foto van hem O+

LDG, wat heftig dat je zelfs morfine voor je rug krijgt :o Hopelijk kan de fysio wat betekenen!

Tijgerende M, wat goed! :D

Nanuke, hopelijk valt het mee voor Dirk, in ieder geval beterschap voor hem :*

Wij vierden gisteravond onze verjaardagen samen dus deze mama is een beetje moe, aantal rode wijntjes op maar het was erg gezellig :) C sliep lekker tot 7 uur dus dat was ook super *)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  zondag 15 juli 2018 @ 10:25:47 #147
462540 Flav
V♥
pi_180484385
Leuk he fleur :D
Je zult versteld staan hoe snel hij het dadelijk helemaal onder de knie heeft.

V gaat momenteel met een rot vaart als een doorgewinterde militair tijgerend door het huis, maar kruipen begint steeds meer de overhand te krijgen. Vooral buiten :P
Hij drinkt nu ook uit zichzelf. Flesje staat op tafel of op de grond en als hij dorst heeft gaat hij drinken :D

Hij is vandaag 11 maanden *O* ;(
pi_180484414
Dat klinkt wel als vrij heftig ldg!

Gezellig rena! Lekker bijkomen vandaag :)

Oei dat is niet fijn Nanuke, misschien heeft ie toch iets onder de leden..

Fijn dat het wandelen goed gaat Malteser :)
pi_180485362
Voor het eerst in 7 maanden werd ik net helemaal ondergespuugd zoals ik het alleen nog in de Funniest Home video’s had gezien :’) , een boer met een groot staartje, ik was tot mijn ondergoed doorweekt :o Baby was daarna weer supervrolijk dus ik denk/hoop niet dat ze niet lekker is.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  zondag 15 juli 2018 @ 16:25:55 #150
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180492594
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 11:14 schreef rena het volgende:
Voor het eerst in 7 maanden werd ik net helemaal ondergespuugd zoals ik het alleen nog in de Funniest Home video’s had gezien :’) , een boer met een groot staartje, ik was tot mijn ondergoed doorweekt :o Baby was daarna weer supervrolijk dus ik denk/hoop niet dat ze niet lekker is.
oi :X hoe ist nu met haar?
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zondag 15 juli 2018 @ 16:34:43 #151
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180492778
Soms vind ik t kapiteintje net een kleuter :D

[ Bericht 47% gewijzigd door littledrummergirl op 17-07-2018 08:52:04 ]
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180499649
Idd Ldg, wat lijkt hij groot! Mooie ogen heeft hij volgens mij! Mijn N verzuipt nog in de buggy vind ik :D

V alweer 11 maanden! Aftellen naar de eerste verjaardag!

DG ik heb last van mijn rechterschouder/nek, ik ben linkshandig en draag N ook vaak links. Heb het idee dat het daarmee te maken heeft en een week geleden deed het plots heel veel pijn. Ik probeer haar nu regelmatig met rechts te dragen en nu is de pijn alweer een stuk minder. Neemt niet weg dat fysio wss toch belangrijk is dus ik twijfel nog even verder :@ .
Hoe kijk je er tegenaan dat jullie straks beiden weer aan het werk zijn? Lijkt me heel bijzonder om ruime tijd samen thuis te zijn na de geboorte. Ik hoop dat die 6 weken voor vaders er zsm gaat komen.

Rena; die Home video heb je liever niet van jezelf. Hoe gaat het nu met c?

En nanuke, hoe gaat het met dirk?

Pkm; is je man alweer thuis? Hoe reageerde banaan op zijn thuiskomst? Papa krijgt hier altijd de grootst mogelijke smile.

Zojuist nog gelachen met N. Ze stond tegen de tuindeur. Kusjes geven via het raam en (onbewust) gekke bekken trekken door haar gezicht tegen het raam te drukken :D Heb een aantal hilarische foto’s gemaakt waar ze blij mee zal zijn later _O-
Ze heeft veel slaapjes gedaan vandaag, waar jullie baby’s mooi 2/3/4 doen deed N nadat haar dag om 6 uur begon: 1/2/2/2/2,5...ben benieuwd of ze nog eens wakker wordt.
pi_180499693
quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 16:25 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

oi :X hoe ist nu met haar?
Prima wel, denk dat ze zich misschien verslikt heeft oid waardoor de hele boel er uitkwam :) Normaal geeft ze bijna niet meer terug eigenlijk.

Ik vind de kapitein en zijn wenkbrauwen echt prachtig :D O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  zondag 15 juli 2018 @ 21:08:41 #154
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180500651
Ik heb echt nooit met bijzondere interesse naar zn wenkbrauwen gekeken rena :D _O- ga ik morgen eens doen
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zondag 15 juli 2018 @ 21:39:37 #155
462540 Flav
V♥
pi_180501251
Wat lijkt hij daar al groot LDG!
V is echt inieminie heb ik het idee, morgen weer de stats bij het cb :+

V stapte vandaag mee aan de hand *O*
Tot gisteren liet hij zich steeds op zijn knieën zakken als ik met hem wilde stappen maar vanavond heeft hij echt een paar meter gemaakt :D
pi_180502456
Wauw wat goed Flav! Dadelijk loopt ie nog voor z’n eerste verjaardag.

LDG, de kapitein zou zo met mijn peuter mee kunnen ja! Wat een heerlijk mannetje O+

M. is mee geweest naar de kermis. We hadden hem in bed gelegd, maar hij bleef maar klagen, dus ik liep toch maar eens naar boven. Staat hij met zijn slaapzak aan in het ledikant. De staan-skill is inmiddels dus wel onder controle. De weer-gaan-zitten-skill niet.
Verder gaf de kermis denk ik erg veel prikkels, want hij stuitert nog in zijn bedje :')
pi_180503039
quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 21:08 schreef littledrummergirl het volgende:
Ik heb echt nooit met bijzondere interesse naar zn wenkbrauwen gekeken rena :D _O- ga ik morgen eens doen
Met name zijn expressie die hij er door krijgt vind ik prachtig, bij C zitten er wel wenkbrauwen maar zijn ze nog zo licht dat je ze niet ziet haha.

V aan de wandel, wat stoer!

LeSage, hopelijk gaat hij toch gauw slapen, maar zal misschien ook met de warmte te maken hebben nu? Wij zijn vanavond een uur bezig geweest om C in slaap te krijgen waar het normaal redelijk makkelijk gaat.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180503958
Dirk is nog steeds niet goed te pas. Na een tripje huisartsenpost was de conclusie oorontsteking. Uitzieken en in de gaten houden. In geval van koorts opnieuw bellen. Mweh. Hij is zo'n zielig hoopje. En ik twijfel nu aan alles wat ik doe. Nouja. Hij slaapt in elk geval een avond op tijd en zonder gedoe. Alleen vind ik dat dan nu weer vervelend. Gek hoor, moeder zijn. :D

Een stapper voor Flav en een staande M van LeSage. Hoe leuk is dat! *O*
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_180507436
Oh wat sneu voor Dirk, beterschap!

Hier trof ik madam vanmorgen met haar voeten bij het hoofdeind aan, ze begint steeds mobieler te worden _O- :D
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180507880
Hoi, wij zijn er ook nog! We genieten volop van elkaar en plannen onze dagen lekker vol, dus bijschrijven schiet er soms bij in. M. doet het uitstekend, al heeft ze nu wel last van de warme of ze heeft een virusje. Ze is nu bijna 5 maanden en rolt en beweegt als een malle. Grote broer is nog steeds heel trots op haar, zo lief. We zijn gisteren met het hele gezin naar Tapt geweest (ik ben niet alleen slecht in gezichten maar ook in namen, welk forumlid ben ik daar nou tegen gekomen?) en dat was erg leuk om als gezin te doen :) En de biertjes waren heerlijk.

Beterschap voor Dirk, vervelend zeg!

Knappe V, stap er maar lekker op los!

Nolita, hoe gaat het nu met de pijn?
pi_180508511
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 09:12 schreef OliviaIsTaken het volgende:
We zijn gisteren met het hele gezin naar Tapt geweest (ik ben niet alleen slecht in gezichten maar ook in namen, welk forumlid ben ik daar nou tegen gekomen?) en dat was erg leuk om als gezin te doen :) En de biertjes waren heerlijk.

Het was mij ;) Leuk om jou en je zoon even gezien te hebben! En heerlijk inderdaad zo met dat mooie weer in een park, op een festival, lekker biertjes doen met kind :Y
  maandag 16 juli 2018 @ 10:09:11 #162
462540 Flav
V♥
pi_180508724
Terug van het cb.
Nu met 11 maanden 70,5cm en 8450gr, maar 50gr meer dan 1,5 maand geleden.
Het is dan ook een super actief kereltje :P
pi_180510006
Wat is ‘ie al groot LDG! En met hele mooie ogen. O+

Nolita mijn man komt binnen een uurtje thuis. Die zal wel een grote lach gaan krijgen ja, de grootste zijn gereserveerd voor papa.
Mooi slaapritme, Banaan doet ook geen 2/3/4/ hoor. Gisteren was het 3/2/3/1,5. Die eerste drie was ik niet blij mee, ik begon met op bed leggen bij de twee uur wakker. :X

LeSage is hij toch nog gaan slapen? :D

Beterschap Nanuke voor Dirk. :*
Balen he dat je niet oprecht blij kunt zijn met een rustig avondje. Je hebt hem toch zo verdiend. Maar als je kleintje ziek is dan voelt het heel dubbel he.

Leuk Rena dat ze meer gaat bewegen! *O* En nog gefeliciteerd. :*

Hoi OIT. Fijn dat het goed gaat. :)

Wat een lekker kleintje nog Flav. Misschien dat hij meer gaat groeien nou hij zelf naar het flesje komt. ;)

Banaan en ik hebben ons best vermaakt gisteren. Het slaapritueel heb ik wel uitgesteld want ik was nog lekker met hem buiten, waar hij even in slaap viel in de draagzak. O+
Hij heeft zich eigenlijk keurig gedragen. Of eigenlijk vooral ik, want hij gedroeg zich natuurlijk hetzelfde als anders. Ik heb me gewoon voorgenomen om niet te zeuren en het was prima te doen. En zelfs soms wel fijn om mijn kleintje niet te hoeven delen. ;)

Hulde trouwens voor mijn man die elke avond de eetstoel schoonpoetst. _O_ Ik moest het vanochtend nog steeds doen, wat een smeerboel. :+

[ Bericht 7% gewijzigd door Pannenkoekenmix op 16-07-2018 11:18:14 ]
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_180510448
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 09:57 schreef elliebell het volgende:

[..]

Het was mij ;) Leuk om jou en je zoon even gezien te hebben! En heerlijk inderdaad zo met dat mooie weer in een park, op een festival, lekker biertjes doen met kind :Y
Ah, goed dat je me even quote. Was zeker leuk, en toevallig ook dat mijn zoontje juist naar jullie plekkie toeliep :D
pi_180510467
Mooi duo twist O+

Gezellig, een dagje met drie Lemijn :) Hoe vaak is Jacob eigenlijk bij zijn vader? Hebben jullie een 50/50 co-ouderschap of is Jacob het meeste van zijn tijd bij jou?

De kapitein ziet er zeker groot uit op die foto LDG!

En al jullie baby's die al kunnen zitten, kruipen, staan of lopen, dat lijkt hier nog zooo ver weg.

Beterschap voor Dirk, Nanuke. Het klinkt ook wel sneu. Hopelijk knapt ie snel weer op.

Ik lees hier heel veel over 2/3/4 slaapritme, maar hoe zit dat precies?
pi_180511522
quote:
3s.gif Op maandag 16 juli 2018 11:12 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Mooi slaapritme, Banaan doet ook geen 2/3/4/ hoor. Gisteren was het 3/2/3/1,5. Die eerste drie was ik niet blij mee, ik begon met op bed leggen bij de twee uur wakker. :X
Oh zo herkenbaar, madam is op het moment ook weer zo aan het rommelen met haar overdagdutjes en ‘s avonds op bed leggen is ook weer een uitdaging af en toe :{ Vanmorgen vertikte ze haar ochtenddutje terwijl ze volgens mij best moe was }:| Best even pittig soms, heb het idee dat we weer in een sprongetje zitten hoewel dat volgens “het boek” :P nu niet zou moeten. Ze doet ineens weer nieuwe dingen en ook haar gebrabbel lijkt te evolueren, maar het is zo jammer dat het slapen dan zo gaat rommelen :') Hoewel ik absoluut niet mag klagen verder over het algemeen.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180512373
Wat rot Rena dat de slaapjes opeens minder goed gaan. Wel leuk, die ontwikkelingen. :)

Aure de 2/3/4 is een ritme waar sommige oudere baby'tjes (ouder dan zes maanden) het goed op doen. Eerst twee uur wakker, dan drie, dan vier. Net als zitten, kruipen en staan duurt dat nog even voor jullie. ;)

Banaan heeft een uitknop in zijn liezen. Vanuit de krampjestijd waarin hij steeds buikmassage kreeg en ik zijn knietjes naar zijn buik duwde, is dit overgebleven. Als hij ligt te hyperen in bed kneed ik met mijn duim zachtjes in zijn liezen. Eerst gaat hij giechelen en daarna laat hij zijn hoofdje gelijk opzij vallen en wordt zijn volume heel veel zachter. O+
Zijn er meer baby's voor wie dit werkt? Al werkt het natuurlijk niet altijd. :D
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_180512539
Thanks PKM! Dat duurt inderdaad nog even :D

Wat een fijne uitknop bij Banaan!

J. had gister een superdrukke dag, weinig rust en regelmaat zeg maar. 's Ochtends opa en oma op bezoek en smiddags naar andere opa en oma + al mijn broers, schoonzussen en nichtjes/neefjes. J. bleef er verrassend goed onder, wel weinig geslapen door alle drukte en iedereen die met hem wilde knuffelen. Maar eenmaal thuis sliep ie wel heel goed en vanochtend ook, dus het lijkt er op dat hij er niet zoveel last van heeft gehad. Vandaag houden we het maar wel rustig, het is ook veel te warm om druk te doen :P
  maandag 16 juli 2018 @ 13:26:41 #169
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_180512855
Wij hadden gister ook een lekker dagje.
Vriend + dochter zijn gaan varen met de boot en ik ben lekker met baby langs mijn ouders geweest.
Uren gebleven en eenmaal thuis lekker samen onder de douche, gespeeld, gedronken en geslapen van 21.30 tot 10.00.

:D Hij doet het nog steeds goed.

quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 13:10 schreef Aure het volgende:
Vandaag houden we het maar wel rustig, het is ook veel te warm om druk te doen :P
Zo inderdaad...
Hier ligt meneer in zijn Puckababy (en alleen een luier) heerlijk te slapen, lijkt me echt super warm :')
pi_180512883
Uiteindelijk werd er geslapen. Behalve tussen 2 en 3 :{ maar meneer is weer snotverkouden, dus eigenlijk ook wel zielig.

Die stoel PKM, iedere dag weer spijt als ik hem moet schoonboenen omdat ik er te lui voor was net na het eten :')
pi_180515065
Ja, hooooooi, ik kom me hier maar eens officieel melden. :D

Op 30 juni moeder geworden van dit mooie meisje, J.u.l.i.a. Mijn vrouw was zwanger, ik ben de zogenaamde meemoeder. J. is ons 2e kindje, onze zoon B.e.n.j.a.m.i.n is ruim 4 jaar.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mijn vrouw geeft borstvoeding en dat gaat goed. Ze moet alleen enorm opletten dat ze niet teveel afvalt, bij B is ze na 10 weken gestopt omdat ze graatmager was geworden en 0 energie had.
J is een relaxt en rustig meisje, ze heeft alleen al vanaf dag 3 darmkrampjes, met name 's avonds.

Dus even een :W en ik ga proberen mee te lezen en te posten :P
pi_180515305
O+ voor alle zieke baby’s :*

Welkom Exode, mooi meisje hebben jullie O+

Wij hebben een doorslaapnacht gehad! :D M. sliep gewoon nog toen ik vanochtend naar mijn werk ging! Hij werd wakker van mijn 10e kusje op z’n hoofd maar ik vind er niks aan om zo weg te gaan :')
  maandag 16 juli 2018 @ 15:57:30 #173
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180515955
Welkom exode met kleine j O+ wat een mooie knuffelfoto met grote broer. Hoe vind hij het?
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  maandag 16 juli 2018 @ 15:59:33 #174
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180516005
Hier vanacht n krijsende zieke kapitein. bij ons in bed gelegd, hij kroop tegen me aan (wat nou heet :')) en viel weer in diepe slaap. Vind het altijd zo zoet als hij mij daarvoor "uitkiest" :@ O+ in bed kruipt ie altijd bij mij (en ik geef niet eens bv :o)
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180518341
Welkom exode! Wat een mooie baby O+ en zoveel J.'s hier :D

Fijn van de slaapnacht Fleur! Lekker hoor.

En ik snap je helemaal ldg, dat zou ik ook hebben hoor alleen is het hier nu andersom. Ik ben altijd jaloers op vriend die tot nu toe de meeste lachjes van J. krijgt, Ik ben volgens mij vooral een melkfabriek voor J. :') en beterschap voor de kapitein!
  maandag 16 juli 2018 @ 17:59:42 #176
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180518426
Dat is hier ook aure, vriend krijgt hem het hardste aan het lachen, als vriend thuis komt is hij door het dolle van plezier, naar mij glimlacht ie gewoon :') :D

Maar ach, bij mij wilde ie slapen O+ ook cute
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  maandag 16 juli 2018 @ 18:21:43 #177
462540 Flav
V♥
pi_180518936
Welkom exode, wat een knap meisje O+

Herkenbaar LDG, V zoekt mij ook altijd op in bed :P
We gaan dan lekker lepeltje lepeltje liggen haha.

V is een beetje uit zijn doen na de prikjes en heeft 37,7 verhoging. Hij voelde heet aan dus wilde even checken hoe hoog zijn temperatuur was.
Over een maandje mogen we terug voor de bmr ivm de vakantie naar Griekenland.
pi_180519756
Ik kom me als kersverse papa ook melden (vanuit het zwangerentopic).
  maandag 16 juli 2018 @ 19:37:51 #179
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180520513
Hoi paps *O* vertel vertel *O* hoe is het met je kleintje O+?
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180520826
Wat leuk! Welkom blue-note. En ook exode welkom!

Dirk ging van gister de hele dag spugen naar vandaag de hele dag diaree en veel slapen. Helaas ook echt matige plasluiers, dus ik probeer nog steeds vaker de borst aan te bieden. Maar dat levert ongeveer 50/50 een set tanden in mijn tepel ipv slokjes, dus ehm ja. Niet echt lekker. Ik hoop dat hij vannacht nog het een en ander inhaalt. :@ Ik twijfel ook of ik m wel naar het kdv kan brengen morgen. Al heeft hij geen koorts en is hij verder relatief vrolijk...
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_180520995
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 19:37 schreef littledrummergirl het volgende:
Hoi paps *O* vertel vertel *O* hoe is het met je kleintje O+?
Top!! Letterlijk eat-sleep-poop-repeat :D.

Maar ze huilt nooit, ze is heel tevreden, drinkt alle flesjes leeg, is helemaal gezond verklaard.....wat wil een mens nog meer.

De nanny heeft eigenlijk alleen huishoudelijke taken gedaan. We willen met de kleine alles zelf doen O+
pi_180521248
Klinkt goed blue en welkom hier! Wel heel relaxt hoor dat je het huishouden gewoon kan uitbesteden! Heb je tenminste alle tijd voor je kleine O+
pi_180521287
Welkom Blue *O* lekker genieten van jullie roze wolk!
  maandag 16 juli 2018 @ 20:29:36 #184
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_180521676
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 19:00 schreef Blue_note het volgende:
Ik kom me als kersverse papa ook melden (vanuit het zwangerentopic).
Vertel nou eens hoe ze heet joh :P

Olivia? of toch niet.
pi_180521724
Gefeliciteerd bluenote! Ben wel benieuwd wat de kraamzorg dan doet als een nanny het huishouden doet :D

Exode gefeliciteerd! Prachtige kindjes zo bij elkaar *;

PKM, ik zal binnenkort eens testen of C ook zo’n uit-knop heeft :D
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180521795
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 20:31 schreef rena het volgende:
Gefeliciteerd bluenote! Ben wel benieuwd wat de kraamzorg dan doet als een nanny het huishouden doet :D

Exode gefeliciteerd! Prachtige kindjes zo bij elkaar *;

PKM, ik zal binnenkort eens testen of C ook zo’n uit-knop heeft :D
Hechtingen, moeder en baby controleren lijkt me. Geen taak voor een nanny
pi_180521918
quote:
1s.gif Op maandag 16 juli 2018 20:33 schreef Skittles het volgende:

[..]

Hechtingen, moeder en baby controleren lijkt me. Geen taak voor een nanny
Was ze bij mij altijd rap mee klaar moet ik eerlijk zeggen, nu had ik een keizersnee gehad dus er was weinig te controleren, dus vooral wat ze de rest van de uren per dag doet :) Lijkt me wel een relaxte situatie zo veel hulp!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180523579
De kraamzorg doet inderdaad niet zoveel :D

Kijkt een beetje mee, brengt wat koffie/taart/hapjes als de opa's en oma's komen, vult wat papieren in.
pi_180524271
V al aan het stappen aan de handen, WoW! Lijkt me trouwens bizar als ze plots niet tot nog maar weinig aankomen, maar ergens komt dat punt natuurlijk dat het wat langzamer gaat.

M met de sta in slaapzak skill, jeej.

Rena leuk hè, denk dat je haar niet snel meer vindt zoals je haar weg heb gelegd nu.

OIT wat leuk dat je zoon nog altijd zo trots is op zijn zusje O+

Hihi banaan met een uit-knop :D

Aure wat fijn dat j het zo goed deed ondanks de drukte. We hebben N ook nog altijd meegenomen naar feestjes, gaat vooralsnog prima.

Sacre, dat slapen van de jouwe, ongelooflijk. Hier slaapt ze alleen nog maar in romper, ze heeft het echt altijd heet.

Vervelend dat kapitein ziek is, maar idd lief als ze zo tegen je aan kruipen. Vannacht sliep N weer eens tussen ons in en toen ik vanochtend wakker werd zag ik dat ze haar armpje om vriend heen sloeg (in hoeverre dat lukt dan) en daarna verder sliep. Vriend zei ook dat ze best onrustig had geslapen maar steeds als hij zijn arm om haar heen sloeg werd ze weer rustig en sliep verder O+

Exode welkom met jullie mooie J. Lieve foto zo samen met B! Hoe vindt hij het?

Fleur dat is idd niks om weg te gaan terwijl kind nog slaapt. Is hier 1x voorgekomen En was toen blij dat ik altijd degene ben die haar uit bed haalt op werkdagen :@

V dus ook voor een vervroegde bmr; enig idee om welke landen het allemaal gaat? Wij gaan wellicht naar Oostenrijk, noord-Italië of Slovenië en hebben 2 weken voor onze vakantie pas weer een cb afspraak. Mss toch maar alvast contact opnemen dan namelijk. Met 11 maanden krijgen ze ook al andere prikken namelijk..

Nanuke heb je andere opties dan kdv wat je prettiger vindt? Als N gewoon vrolijk is breng ik haar gewoon. 1x met wat zorgen en toen ben ik vanuit thuis gaan werken (toeval, want dat kan ik normaal bijna niet!)

Welkom blue-note met je dochter! Lijkt me heel vreemd om naast de kraamzorg ook nog een nanny om je heen te hebben, die jullie (ga ik even vanuit) ook nog niet zo goed kennen?
pi_180524515
Nolita, Helaas geen andere optie, ik kan hooguit zelf thuisblijven maar in een van de drukste maanden van het jaar op mijn werk is dat echt even niet zo handig. Dus ik ga het gewoon proberen met m en anders kom ik hem maar halen. Hij is ook nog nooit eerder ziek geweest dus dat is het vooral denk ik. :@ Het zal uiteindelijk wel meevallen.

En O+ O+ voor het armpje om je vriend heen. Echte smeltmomenten zijn dat. Dirk heeft een speciale begroeting voor man altijd, met hardop lachen en keihard naar hem toekruipen.

Kapitein ook al ziekig, arm ding. Hopelijk knapt hij ook snel op. :*
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_180524825
Welkom Blue!! En gefeliciteerd.
Bedoel je met Nanny de kraamzorg of hebben jullie echt een nanny?

B is supertrots om grote broer te zijn. Hij glimt echt van trots. Vandaag was hij naar de vakantie BSO en bij het voorstelrondje zei hij 'Ik ben B en ik ben grote broer' O+
Ze hebben vanochtend windmolens gemaakt en hij wilde perse een kleine roze maken voor J.
We betrekken hem er bewust ook zoveel mogelijk bij. Het is ook supermooi om de reactie van J steeds te zien op B. Ze zoekt hem echt met haar ogen als ze hem hoort.

Ik heb meteen een praktische vraag voor jullie:
Wij hebben destijds een Mutsy Transporter kinderwagen voor B tweedehands gekocht. Prima ding! B was echter bij 5 maanden al uit de bak gegroeid en gezien de lengte van J zie ik dat nu weer gebeuren. De buggy die erbij hoort vonden wij eigenlijk een te grote overgang destijds.
Kortom wat hebben de ouders van baby's van 5 a 6 maanden voor oplossing? Is er een specifiek type dat geschikt is totdat we onze Koelstra buggy (die ook nog op zolder ligt) in gebruik genomen kan worden (bij B volgens mij toen hij bijna 2 was). Ik vond de buggy zo groot voor zo'n kleine hummel.
pi_180524996
Aure wat fijn dat hij het zo goed deed!

Welkom Exode (wat een lieve foto van B en J O+) en B_N!

Beterschap aan de kleine kapitein en hopelijk daalt verhoging van V ook gauw ;(

Wij moeten morgenochtend de eerste prikjes halen :'( ik zag er al een beetje tegenop maar nu was ze vandaag ook flink huilerig, hangerig, aardig wat gespuugd na de voedingen steeds en vanavond best heftig last van krampjes. Wel nog een paar uurtjes in de draagzak geslapen en nu ligt ze ook te tukken. Hopelijk slaapt ze goed door, kan ze even bijtanken voor morgen, arm grietje.
pi_180525321
Dan idd maar proberen nanuke, hopelijk valt het mee.

Vita, hopelijk vallen de prikjes morgen ook mee. N heeft hier nooit last gehad vd prikjes.

Ooh wat klinkt dat superlief van B als grote broer O+
Geen tips voor de kinderwagen, N paste er nog in toen we overgingen naar zitgedeelte ivm andere toeren. Lijkt me lastig als ze er zo snel uitgroeien. Ik vond de buggy ook groot met 8 maanden op vakantie. De kinderwagen kregen we echt niet mee.

En waar ik eigenlijk voor kwam. Mijn slecht inslapende N slaapt al sinds 19:00. :o was al een halfuur aan het jammeren / slapen toen ik thuis kwam en toen heb ik dr bij me gepakt en sliep ze (onrustig) verder. Na een halfuur in haar bedje gelegd en heb dr niet meer gehoord. Heb maar gekolfd want ze heeft niet eens meer bij me gedronken. Laatste melk was om 16:00 en om 18:00 avondeten.
Ik weet dus niet wat me overkomt vanavond en ga ook snel proberen te slapen voor zolang het duurt!
  maandag 16 juli 2018 @ 22:53:17 #194
462540 Flav
V♥
pi_180525452
Nolita, https://www.rivm.nl/Onderwerpen/M/Mazelen/Mazelen_in_Europa

V heeft nu zijn 11 maanden prikjes gehad indd.
Hij is wel een beetje uit zijn doen, wordt vaak wakker ;(
Hij voelt ook heet maar heeft geen koorts.
Als hij zo ongemakkelijk blijft geef ik hem toch maar een zetpilletje.
Wij doen het zelfde als we ons niet lekker voelen.

Wij hebben een Mutsy EVO.
De bak was prima, tot 4 maanden, toen wilde meneer er absoluut niet meer in.
Maar het zitje vind ik verschrikkelijk.
Hij hangt er als een lappenpop in en ik krijg die gordels maar niet strakker, hebben alles al geprobeerd.
Dus we hebben nu voor de snelle boodschap en vakantie de Quinny zap express gekocht.
V zit er comfortabel in en het ziet er niet naar uit dat hij er in verzuipt ^O^
pi_180525556
Welkom Blue! :W

Lastig Nanuke, ik zou hem gewoon brengen denk ik. Als het niet gaat bellen ze wel en kun je alsnog naar huis. Tenminste zo is het hier al een keer gegaan :P Ik hoop dat ie vannacht de drinkschade in komt halen (zonder tanden in je tepel want au! :X).

Eerste prikjes Vita! Spannend! Hopelijk slaapt ze goed en valt het morgen mee..

Nolita vervroegde BMR is voor Italië, Frankrijk, Griekenland en Roemenië. M. heeft ‘m ook vervroegd gehad (al moet ie m met 14 maanden gewoon weer). Ik zou even informeren bij het cb. Ik geloof wel dat ze allemaal anders over de noodzaak denken, hier zette ze ‘m meteen.

En ik las nog over aan ‘t handje lopen van Flav en M. die staat in de slaapzak. Yay, leuke updates :)

M. Beweegt veel in bed en lag laatst tussen ons in. Ik vond het op een gegeven moment irritant en rolde hem wat verder van mij af. Mijn vriend verontwaardigd ‘hij wou gewoon bij je liggen hoor!’. Had ik niet herkend ;( Hij slaat trouwens steeds de armpjes om mijn nek als ik ‘m vasthou O+ En hij lacht hier ook meer naar m’n vriend :')

Hij sliep dus toen ik wegging naar t werk, toen ik na ‘t werk naar m’n ouders ging en daar mee-at sliep hij ook nadat ik daar 15 min. was. Daarna ging ik een uur zwemmen en heeft m’n vriend hem na zijn afspraak bij mijn ouders opgehaald en thuis sliep hij ook vrijwel meteen ;(
pi_180525774
Vita je kan de prikjes uitstellen he als het nu niet goed voelt. Zeker bij ziek zijn is het niet zo fijn.

Flav dank je wel, ik ga eens kijken naar de Quinny!
  maandag 16 juli 2018 @ 23:39:09 #197
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180526511
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 23:07 schreef exode het volgende:
Vita je kan de prikjes uitstellen he als het nu niet goed voelt. Zeker bij ziek zijn is het niet zo fijn.

Flav dank je wel, ik ga eens kijken naar de Quinny!
Met name bij koorts is het niet handig, omdat je de koorts van het ziekzijn dan niet kan onderscheiden van bijwerking en dus niet weet hoe lang het duurt. In andere gevallen maakt het niet zoveel uit. Je kan zelfs denken: al niet helemaal lekker, dan maar dit er gelijk bij, dan is volgende week alles klaar.

Welkom nieuwe baby’s! :W .

En beterschap zieke baby’s! Ja ik heb het ook tegen Jacob, die denkt dat hij een of andere target moet halen voor de eerste verjaardag of zo. Dus die krijgt minimaal 2 kiezen en heeft ook koorts, lekker comfortabel met dit weer :{w .

[ Bericht 0% gewijzigd door Lemijn op 17-07-2018 06:42:09 ]
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_180526896
-

[ Bericht 100% gewijzigd door LeSage op 17-07-2018 07:19:20 ]
pi_180528026
Bedankt voor de tips! Ze had gisteren geen koorts, zal zo als ze wakker wordt nog even temperaturen. Maar als ze goed en zonder koorts wakker wordt gaan we ze maar gewoon halen.
pi_180528534
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 20:11 schreef Aure het volgende:
Klinkt goed blue en welkom hier! Wel heel relaxt hoor dat je het huishouden gewoon kan uitbesteden! Heb je tenminste alle tijd voor je kleine O+
Lijkt mij zeker zn voordelen hebben.
Vooral als ze ook nog lekker voor je kan koken. :9
pi_180528909
Welkom Blu eNote en Exode! *O* Wat fijn dat grote broer zo lief is, schattig is dat :)

Vita, sterkte met de prikjes vandaag, hopelijk valt het mee.

Nolita, hoe is de nacht verder gegaan?
pi_180528979
Deze papa stond vanochtend wéér kotsend boven de pot.

Ik word echt misselijk wakker, paar keer flink braken en dan zakt het weer. Na een paar uur nog eens en dan is het weg.

Volgens mij is mijn lichaam echt ontregeld ofzo -O-
pi_180529117
Welkom nieuwe baby’s (+ aanhang :P ), net op tijd voor BFD! *O*

Vita, hopelijk voelt ze zich vandaag beter! :*

Hier ook kinderwagenbakdrama. Nog even en U. past er niet meer in. Een buggy hebben we eigenlijk ook wel nodig voor op vakantie, maar manlief liet laatst duidelijk weten dat hij dat niet ziet zitten. :+ Sorry, maar ik neem de dure kinderwagen niet mee in het ruim waar ze smijten met spullen.

Belle, ahh, hij wil gewoon bij je zijn. O+

*O* voor de updates van alle grote baby’s!
:* voor de zieke baby’s.
—-
Dinsdag is mijn eerste werkdag van de week, vandaar dat ik tijd heb om te reageren. Maar ik lees de andere dagen braaf mee, hoor. :)

U. is vandaag 4 maanden! *O* Vind de foto’s helaas niet zo mooi, dus vanavond maar weer proberen. 😂 Hij glimt van de creme, haha.
37254378_199237807598675_6072903226183647232_o.jpg?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=bc4a71d863d04de4b1e9e3c6411fc38e&oe=5BE86966


U. heeft opeens bedacht dat het heel gezellig
is om ‘s nachts om 1 en 4 uur lekker te kletsen. O+ ;(
pi_180529494
Oh die U, wat een wijs gezichtje heeft hij toch :)

Hier een beroerde nacht achter de rug, tot het moment dat wij naar bed gingen sliep ze prima en vanaf dat moment was ze wakker en brommerig, denk toch last van de hitte, het was hier gisteravond om 23 uur nog 23 graden :{ Ik baal echt van dit weer, ik ben zelf ook meer een herfstpersoon :7 Nu mag ik vandaag lekker vermoeid gaan werken :%

Gelukkig is ze verder wel heel lief en vrolijk *;
BD478637_6_BED_422_D_AA44_1328_FFEEE5_F3.jpg
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  dinsdag 17 juli 2018 @ 08:33:50 #205
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180529610
Bfd O+ *O* (voor de nieuwe binnenkomers babyfotodinsdag :P)

[ Bericht 20% gewijzigd door littledrummergirl op 18-07-2018 10:10:24 ]
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180529811
Ik snap de opmerking over de wenkbrauwen wel ldg, hij heeft echt hele gedefinieerde wenkbrauwen, zeker met dat blonde kopje O+ . Mijn peuter is ook zo blond, maar heeft ook hele blonde wenkbrauwen.

Wij hadden een goede nacht, voeding om 22, 02.30, 05.00 en 7! En nu ligt het aapje alweer op me te slapen...
pi_180529823
8Av5Cpl.jpg

Lachen maar grote broer O+
  dinsdag 17 juli 2018 @ 08:49:18 #208
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_180529829
Jacob zit zonder overdrijven al 20 minuten te kijken naar de onderbuurmannen die in de tuin werken ^O^ . Ik had wel even boodschappen kunnen gaan doen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mooie dromer LDG! Ik heb een foto van Jacob die daar enorm op lijkt :o.

Rena balen van je nacht, al geloof ik het bijna niet als ik haar über-blije gezicht weer zie O+ .

DUMAN ik vind je serie zo tof! Wat groeit hij zeg.

Fijn van je nacht Jagar :). Oh, ik had natuurlijk de luiers moeten fotograferen in plaats van boodschappen doen :@ . Maar nu gaan we eerst ontbijten op het balkon.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_180529960
Dat doet een mens vast goed jagar!

Blue, misschien nog een beetje de spanning van de afgelopen dagen? Hopelijk duurt het niet te lang.

Oh Jacob O+ mooie foto zo Lemijn. Wat is Jacob zijn echte naam eigenlijk? #nieuwsgierig

Hier had J. een super goede nacht (23.30 04.30 07.30), maar was ik zelf aan het spoken door waarschijnlijk een voedselvergiftiging :{ gelukkig staat vriendlief vandaag op standby, mocht het echt niet gaan dan komt hij naar huis. Maar het gaat al iets beter dan vannacht, toen had ik een innige relatie met de wcpot ;(

Oh en wat een heerlijke babyfoto's weer van iedereen O+
pi_180530087
Zo, eindelijk weer eens mijn handen vrij. R. lag met het hete weer het liefst op mij. Als ik hem neerlegde in bed dan was het huilen. Dus het enige wat er op zat was op mij slapen of lange stukken wandelen (hijg, puf)
.
Het lukt nu eindelijk om in een schema te voeden :) zonder huilen Waren toch weer op sommige dagen 11x met een flesje in de weer. Nu hadden we de laatste drie dagen een schema met zes voedingen op een dag van 150 ml. Alleen gister hebben we met z’n drieeen door de voeding van 20.30 uur geslapen. Dus pas om 22.50 uur gevoed. Gelukkig hield hij zijn normale nachtritme aan.

quote:
0s.gif Op zondag 15 juli 2018 08:37 schreef Malteser het volgende:

Dorothy, mijn conditie is door de ietwat problematische zwangerschap ook below zero. Maar nu mijn bekken langzaamaan weer de goede kant op wil, ben ik weer veel aan het wandelen, met kinderwagen. Dat deed ik voordat ik kinderen had ook al zonder kinderwagen (drie avonden in de week 10 kilometer). Helaas is dat het enige wat ik kan. Vanwege chronische rugproblemen ben ik sinds vijf jaar moeten stoppen met actief sporten. Maar door het wandelen houd ik wel mijn beweging.

Momenteel red ik het alweer om 3 kilometer te wandelen en dat bouw ik dus steeds verder uit.
Oh ja dat is waar ook… je had ook nog last van je bekken en rug… Goed dat je alweer 3 km kan dan!Merk wel dat wandelen echt helpt met het opbouwen van mijn conditie, meer dan ik had verwacht.
@LDG: als ik het zo lees zou ik echt fysio oppakken!

quote:
1s.gif Op zondag 15 juli 2018 20:18 schreef Nolita het volgende:

DG ik heb last van mijn rechterschouder/nek, ik ben linkshandig en draag N ook vaak links. Heb het idee dat het daarmee te maken heeft en een week geleden deed het plots heel veel pijn. Ik probeer haar nu regelmatig met rechts te dragen en nu is de pijn alweer een stuk minder. Neemt niet weg dat fysio wss toch belangrijk is dus ik twijfel nog even verder :@ .
Hoe kijk je er tegenaan dat jullie straks beiden weer aan het werk zijn? Lijkt me heel bijzonder om ruime tijd samen thuis te zijn na de geboorte. Ik hoop dat die 6 weken voor vaders er zsm gaat komen.

Oh wat vervelend Nolita. Wel fijn dat het verlichting geeft om aan de andere kant te dragen. Toch maar even niet meer twijfelen en naar de fysio?

Het lijkt mij aan de ene kant wel raar als we weer aan het werk zijn. Maar denk dat ik het zelf niet zo heel erg vind. Zoals het er nu voorstaat ga ik half/ eind september weer aan het werk. Mijn vriend half oktober (als hij dan een baan heeft :') ) en dan gaat R. twee dagen per week naar de opvang. Het is inderdaad heel erg bijzonder om samen zo lang thuis te zijn na de geboorte. En het is heel relaxed omdat je alles samen kan doen als het nodig is. Soms zitten we wel op elkaars lip en is het benauwend, maar dan is het heel makkelijk om in je eentje de deur uit te gaan.

Tien dagen verlof is al een betere start, maar nog láng niet genoeg...

Welkom Blue_Note en Exode *O*

Wat een leuke collage weer DUMAN. Ik neem aan dat je alleen foto 4 opnieuw gaat nemen :P

R. is nu vandaag 12 weken en past ook niet lang meer in de wandelwagenbak. Vraag me af of hij ook niet te klein is voor de platte stand in de buggy? Binnenkort maar eens uitzoeken.
Hetzelfde probleem hebben we met de cosleeper. We willen hem met zes maanden op zijn eigen kamertje leggen en dat redden we nooit. Ook omdat we tegen die tijd hem van de speen af willen hebben omdat dan de zuigbehoefte af schijnt te nemen. Anders kunnen we heel vaak ons bed uit ‘snachts om ‘m in zijn mondje terug te stoppen :D

Wat een moppie Rena, balen van de baggernacht.. -O-

Vrolijke baby van Jagar :D

Jacob in de zenstand, het straalt er vanaf :s)
Beterschap voor baby’s + ouders, er gaat echt wat in de rondte op dit moment :{
pi_180530175
Duman mooie foto’s! Leuk dat je dat elke maand doet!

Rena mooi meisje O+ Balen van jullie nacht ;(

Ldg mooie foto :) Ik vind z’n wenkbrauwen ook mooi O+

Jagar wat een pretletter O+

Mooie foto lemijn O+

Fijn dat jullie nu een beter schema hebben gevonden met jullie flesjes DG :) M. ligt met 6 maand nog steeds in de wagenbak, hij past er nog steeds in en hij wil er nog steeds dus dan laat ik t zo :)

Pret met z’n knuffel
cd1rGpT.jpg

En dit vond ik ook wel aandoenlijk met z’n handje zo O+
5wzwOoV.jpg
  dinsdag 17 juli 2018 @ 09:33:25 #212
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180530326
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 22:29 schreef exode het volgende:
Ze hebben vanochtend windmolens gemaakt en hij wilde perse een kleine roze maken voor J.
Achgohohohos! O+

Verder, argh, bijlezen blijkt niet te lukken als mijn kerel vrij heeft (nog anderhalve week na terugkeer uit Londen), alle dagen zitten vol strand en kletsen en batsen en Efteling en lekker eten & drinken. Met O+ O. O+ er ook nog bij resulteert dat in heel erg offline wezen. Dude is morgen weer naar kantoor, dus dan een ReuzenBijlees :Y

Wel alvast welkom aan de nieuwe aanwas! :*

Tot slot kan ik melden dat halve kersen ongedeerd het spijsverteringskanaal van een zesmaander verlaten. :7

Oh, en toen het gisterenavond ineens hard regende na zoveel hete dagen heeft O.'tje in zijn nakie met z'n vader in de achtertuin gestaan; hij vond het hilarisch en sliep - als notoire nachtvoedingsfan - van schrik door tot 06:30! :D #plofboobs
Wo ist der Führer, der mich führt?
  dinsdag 17 juli 2018 @ 09:38:52 #213
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180530406
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 21:44 schreef Blue_note het volgende:
De kraamzorg doet inderdaad niet zoveel :D

Kijkt een beetje mee, brengt wat koffie/taart/hapjes als de opa's en oma's komen, vult wat papieren in.
Herkenbaar, die van ons kwam heel enthousiast binnen. "Ik kom jullie lekker ontzorgen, zodat jullie van die kleine kunnen genieten".

Nouja ik moest gewoon werken de eerste week, maar elke avond kreeg ik te horen dat de kraamhulp de hele dag alleen maar zat te kletsen... Dus papa mocht 's avonds alsnog alle huishoudelijke klusjes doen :N

P.S. Hoi trouwens iedereen :W

Sinds 7,5 week trotse vader van een dochter, ik heb al een zoontje van bijna 5 :)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180530409
We hadden een uitzonderlijke nacht! Ze kwam om 00:00 voor een voeding en sliep daarna door tot 7:00 :)

Blue; wellicht toch iets onder de leden en niet alleen spanning?

Duman, u alweer 4 maanden, wat wordt hij groot!

Rena succes met werken vandaag. Je dame altijd vrolijk op de foto’s.

Dromerige kapitein O+

Fijn van de goede nacht jagar. Lijkt O veel op zijn broer?

Toffe foto van Jacob, lekker chill kijken.

Oei Aure, beterschap!

Lastig zeg met al die kinderwagens/bedjes die al snel te klein zijn. De buggy met 8 maanden stond ik al niet zo om te springen (stuk minder relax dan de kinderwagenzit lijkt mij) maar het was oke voor op vakantie. Maar 4-6 maanden thuis zou ik er nog niet aan beginnen. De kinderwagen zit is niet helemaal vlak, dus ook al kan die in ligstand het is niet te vergelijken met de bak. Ook vond ik het opeens vast moeten maken i.p.v. los in de bak wat vreemd. Het is onderhand meer tuigje dan baby wat je ziet :+

Wat een lieve foto’s fleur!

Mini, daar is een vakantie ook voor toch!! En regen!? :o Daar is hier niets van te merken..ik hou wel van dit weer, maar een buitje in de avond/nacht zou wel erg prettig zijn.
  dinsdag 17 juli 2018 @ 09:39:58 #215
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180530423
Oh en ik wou dat ik de fantastische wenkbrauwen van de Kapitein had in plaats van mijn anderhalve centimeter blond pluis! _O_
Wo ist der Führer, der mich führt?
  dinsdag 17 juli 2018 @ 09:46:52 #216
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180530537
@Dorothy: Dat was hier oorspronkelijk (tijdens zwangerschap) ook het plan, zo omstreeks zes maanden richting eigen kamertje. Maar toen ik mijn man daar afgelopen week aan herinnerde was er instant paniek! :D

Zelfs als O. er theoretisch aan toe zou zijn geloof ik niet dat zijn ouders dat al zijn. :') Inmiddels allebei zo gewend aan het ledikantje naast ons bed en de knorrende geluidjes en het met één beweging het jong tussen ons in hengelen O+

[ Bericht 2% gewijzigd door minilot op 17-07-2018 10:01:34 ]
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180530560
Dat klinkt ook heerlijk mini, een dansje in de regen. Die enorme hoosbui ging net voorbij rotterdam }:| dus hier alleen maar een paar druppels helaas.

Oh Fleur die laatste foto O+

Welkom rossdale! Balen van de kraamzorg. Die van mij kon gelukkig heel goed kletsen en klusjes doen tegelijk :D (mm huis was nog nooit zo opgeruimd als toen haha)
  dinsdag 17 juli 2018 @ 09:51:48 #218
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180530622
O. past bij lange na niet meer in de wandelwagenbak. Favoriet hier is nu: het buggybovenstel dat bij de wagen zat net niet helemaal plat, daar een schapenvelletje op en dan O. los rechtop zittend erop, met een handje relaxed op de beugel halverwege. Hij ziet eruit als een miniatuur-maharadja die rondgereden wordt op een olifant. :')
Wo ist der Führer, der mich führt?
  dinsdag 17 juli 2018 @ 09:53:40 #219
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180530645
Heh @ Aure. Herkenbaar. Als ik mijn huis weer zo netjes wil krijgen als een half jaar geleden dan zal ik opnieuw een kind moeten baren. :7
Wo ist der Führer, der mich führt?
  dinsdag 17 juli 2018 @ 10:01:09 #220
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180530761
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 09:46 schreef minilot het volgende:
@Dorothy: Dat was hier oorspronkelijk (tijdens zwangerschap) ook het plan, zo omstreeks zes maanden richting eigen kamertje. Maar toen ik mijn man daar afgelopen week aan herinnerde was er instant paniek! :D Zelfs als O. eraan toe zou zijn geloof ik niet dat zijn ouders dat al zijn. O+ Inmiddels allebei zo gewend aan het ledikantje naast ons bed en de knorrende geluidjes en het met één beweging het jong tussen ons in hengelen O+
Onze dochter sliep na 3 weken al op haar eigen kamer. Geeft ons alle drie ook een stuk meer rust merk ik, anders wordt je van elk zuchtje en piepje direct wakker. Onze eerste sliep wat langer bij ons, een weekje of zes denk ik.

Ik heb een webcam in de babykamer gehangen en de eerste tijd hadden we een ipad naast het bed staan, zodat we haar via de cam in de gaten konden houden.
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 17 juli 2018 @ 10:03:33 #221
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180530803
quote:
3s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 10:01 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Onze dochter sliep na 3 weken al op haar eigen kamer. Geeft ons alle drie ook een stuk meer rust merk ik, anders wordt je van elk zuchtje en piepje direct wakker. Onze eerste sliep wat langer bij ons, een weekje of zes denk ik.

Ik heb een webcam in de babykamer gehangen en de eerste tijd hadden we een ipad naast het bed staan, zodat we haar via de cam in de gaten konden houden.
Heh, hier geen babyfoon in huis, laat staan een webcam. Ik zou daar juist weer knalonrustig van worden, terwijl ik als een blok slaap met mijn koter op een meter afstand. Zo zie je maar, ieder z'n ding! ^O^
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180530886
Ik weet nog dat ik bij m'n eerste alleen maar op de zij kon slapen die richting hem gedraaid was, dus met m'n gezicht naar hem toe, voor de eerste zes weken ofzo... Daar heb ik nu geen last van, slaap over alles!
pi_180531035
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 10:07 schreef Jagärtrut het volgende:
Ik weet nog dat ik bij m'n eerste alleen maar op de zij kon slapen die richting hem gedraaid was, dus met m'n gezicht naar hem toe, voor de eerste zes weken ofzo... Daar heb ik nu geen last van, slaap over alles!
Oh heerlijk dat je over alles heen slaapty!! Ik doe dat dus ook en nog steeds. Vandaar dat ik zo'n last heb van mijn arm :)

@Mini, kan me helemaal voorstellen dat je als ouders er nog niet aan toe bent om de baby in een aparte kamer te laten slapen. Voor zover vinden wij het ook perfect, ben benieuwd hoe dat over een paar maanden is...
pi_180531303
G is met 6 weken naar haar eigen kamertje gegaan. We hadden eerst geen bedje op onze kamer, maar toen we een week in het ziekenhuis lagen na haar geboorte was het toch wel heel fijn dat ze dicht bij ons op de kamer lag. We hebben toen online een klein wiegje besteld, maar na een week of 5 begon ze tegen de spijlen te slaan als ze lichtjes wakker was. Bang dat ze zichzelf pijn zou doen is ze toen naar het 'grote' ledikant gegaan op haar eigen kamertje. En ze sliep meteen door. O+

Beterschap voor Dirk, Nanuke, zielig hoor!

rena ook al een omgedraaide baby in bed. Wat gaat het snel! Lastig dat de slaapjes minder goed gaan. Hier overdag zijn het de laatste dagen ook hazenslaapjes ipv lekkere lange slaapjes en het naar bed gaan kan ook dramatisch zijn. Maar ze heeft hier ook wel echt veel last van de warmte.

exode, gefeliciteerd met J. Wat een mooi meisje! :*

Beterschap voor kapitein littledrummergirl, lijkt me ook wel heel fijn dat je zo bewust iemand's troost bent.

Gefeliciteerd met je dochter Blue_note! *O*

Vita succes met de prikjes vandaag. Wij moeten morgen weer prikjes halen.

4 maanden alweer, gefeliciteerd D.U.M.A.N.

Jagär, wat een heerlijk blij ei! O+

Haha Lemijn, wat een schatje zo kijkend naar alles wat daar beneden gaande is.

LaBelle, wat een lieverd zo met z'n knuffel. Erg schattig! En zo lief dat handje aan het ledikantje!

Welkom Rossdale, jammer van je kraamzorg :{

---

Zo, ik had weer even tijd voor een bij lees post. Heb niet altijd zo echt veel tijd om uitgebreid even te reageren, maar ik lees wel heel vaak mee. M'n vervangster tijdens m'n verlof kon niet al mijn taken overnemen en bleek zelf onverwacht zwanger en moest de ziektewet in toen ik nog 4 weken verlof had. Dit is mijn vierde werkweek en heb nu eindelijk het idee dat ik niet meer achter de feiten aan loop haha. Lekker wel om weer op schema te liggen.

Het gaat hier hartstikke goed. We hebben een ritme en een vrolijke baby (nogmaals thanks to the osteopaat) en ze huilt bijna niet meer, het is heerlijk. Wel heeft ze veel last van de warmte, dus naar bed brengen is soms een drama en in het weekend hebben we weer 2 gebroken nachten gehad, inclusief HONGER. Nouja, overdag drinkt ze met dit weer niet super veel, dus een goede fles in de nacht als het frisser is vind ik dan ook niet erg.
pi_180531309
Ohh zo slaap ik nu ook :D op mijn zij richting J. Soms draai ik me om naar vriend, maar vaak draai ik al snel weer terug :') J. maakt wel veel geluiden in zijn slaap, maar daar slapen we inmiddels door heen. Tenzij honger, dan word ik er wel wakker van.
  dinsdag 17 juli 2018 @ 10:36:18 #226
462540 Flav
V♥
pi_180531377
Wij doen ook weer mee vandaag *O*

Hij heeft de snoeplade ontdekt, dat koppie ook toen ik hem betrapte _O-
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 17 juli 2018 @ 10:55:26 #227
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_180531717
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 10:32 schreef DonnaRush het volgende:

Het gaat hier hartstikke goed. We hebben een ritme en een vrolijke baby (nogmaals thanks to the osteopaat) en ze huilt bijna niet meer, het is heerlijk. Wel heeft ze veel last van de warmte, dus naar bed brengen is soms een drama en in het weekend hebben we weer 2 gebroken nachten gehad, inclusief HONGER. Nouja, overdag drinkt ze met dit weer niet super veel, dus een goede fles in de nacht als het frisser is vind ik dan ook niet erg.
Geef je haar water oid overdags? ik doe dat wel en dan neemt hij zijn melkflessen ook veel beter.
Het is hier melk 2x 210 en 3x 180 en dan na elke fles (met halfuurtje pauze) drinkt hij nog eens tussen de 50 - 100 aan gebotteld water.

Was op aanraden van mijn moeder (oud kraamverzorgster) en toen ik logisch ging nadenken was het ook eigenlijk niet zo gek :P je hebt zelf namelijk ook extra dorst met dit weer en die zoetige troep is niet echt lessend.
pi_180531815
Ik vind de warmte met baby ook nogal belemmerend. Het mag van mij wel wat koeler..
pi_180532512
Prikjes zitten er weer op! Kleintje heeft in de wachtruimte lekker geslapen, zelfs toen er een tweeling peuterpubers het een op oorverdovend gillen zette.

Controle ging ook goed en tijdens de prikjes schrok ze er heel erg van en moest ze heel erg huilen. Toen ze daarna weer bij mij lag was het weer goed. Nu ligt m’n mopje lekker op mijn borst te slapen.

[ Bericht 12% gewijzigd door VitaBella op 18-07-2018 04:32:02 ]
pi_180534821
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 08:26 schreef rena het volgende:
Oh die U, wat een wijs gezichtje heeft hij toch :)

37250933_199438580911931_2614587961647300608_o.jpg?_nc_cat=0&efg=eyJpIjoidCJ9&oh=b0025822ef510b2db45cde948c6933f9&oe=5BCB2667 You think? O+
Kreeg deze net doorgestuurd van het kdv. Hij heeft het naar z’n zin en is flink geaaid (zn haar is helemaal plat). Mijn moederhart heeft hier vrede mee. O+

Och, wat heb je een mooi poppetje! Krabt ze zich ook steeds open? U. ook, terwijl ik z’n nagels kort houd.

LDG, och, wat een mooie ogen!

Lief, Jagar!

Lemijn, dat tuinbroekje O+ En dat haar O+

Belle, ik vind jouw M. zo’n schatje! Echt een prachtkindje!

Flav, awhhh, dat pleistertje! ;(

Vita, heerlijk, zeg! Ik koester zulke familiemomenten heel erg. O+ Geniet van je meisje!
  dinsdag 17 juli 2018 @ 13:45:00 #231
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180535199
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 10:36 schreef Flav het volgende:
Wij doen ook weer mee vandaag *O*

Hij heeft de snoeplade ontdekt, dat koppie ook toen ik hem betrapte _O-
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
hij kijkt haast wanhopig :D

Hier is het nog een mysterie hoe lades open moeten, hopelijk houden we dat nog even zo :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180535781
Foto's van pleisters zielig ja? :+

2lbcc35.jpg

Brokkenpiloot zegt hoi. We mochten zelfs twee keer in een uur tijd naar de huisartsenpost met 'm :')

En vandaag twee pleisters erbij door de prikjes.
pi_180536232
2x in het uur?! Oeps :D

Ik vind het zo leuk hier op dinsdag 😍
  dinsdag 17 juli 2018 @ 14:44:25 #234
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180536467
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:14 schreef Skittles het volgende:
Foto's van pleisters zielig ja? :+

[ afbeelding ]

Brokkenpiloot zegt hoi. We mochten zelfs twee keer in een uur tijd naar de huisartsenpost met 'm :')

En vandaag twee pleisters erbij door de prikjes.
aggos, heeft ie n botsing gehad?
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180536730
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:44 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

aggos, heeft ie n botsing gehad?
In de tuin aan het spelen en gevallen. Wond was nogal breed en moest gelijmd worden.
Kwamen we thuis en ik zette hem na 10 minuten op de grond, daar was hij het duidelijk niet mee eens -> stervende zwaan. Hij heeft al een perfecte stervende zwaan waarbij hij op de grond gaat zitten en met zijn voorhoofd op de grond bonkt. Toen begon het weer flink te bloeden en kon ik weer terug om het te laten herbeoordelen :')
  dinsdag 17 juli 2018 @ 15:06:20 #236
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180536877
Kus voor het koppie van L.!


En :') @ effecten van een half jaar oude beeb op het 98e percentiel.

Kassameisje bij Hema net: 'Hoi kleintje!'
O.: '...'
Kassameisje: 'Ah, zegt -ie niks omdat -ie verlegen is?'
O.: '...'
Kassameisje: 'Mijn nichtje was ook een late prater hoor!'

8)7
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180537525
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 15:06 schreef minilot het volgende:
Kus voor het koppie van L.!


En :') @ effecten van een half jaar oude beeb op het 98e percentiel.

Kassameisje bij Hema net: 'Hoi kleintje!'
O.: '...'
Kassameisje: 'Ah, zegt -ie niks omdat -ie verlegen is?'
O.: '...'
Kassameisje: 'Mijn nichtje was ook een late prater hoor!'

8)7
:')
Een babysaurus moet wel erg groot lijken wil je niet meer zien dat hij nog geen kundig prater hoeft te zijn. :P

Mag ik mezelf wel even een faalmoeder noemen?
Ik nam mijn babylove mee in de maxi cosi, ritje van 6 minuten hoor, in het dorp, maar ik vergat haar in de gordels vast te maken.
Kwam er pas achter toen ik thuis parkeerde.
The horror wat had kúnnen gebeuren. :X
Zijzelf zat wel van in het tuigje maar dat ding zelf dus niet. ;(
Gelukkig heeft mijn slimme zoon het achteraf ook niet gezien want dan had die het weer aan mijn man verklikt. :@ :X En die vertel ik dit soort faalmomenten liever niet.
  dinsdag 17 juli 2018 @ 15:47:08 #238
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180537668
Oef Venco! En :D @ je kleine klikspaan. Houdt je eerlijk! :7

Een luie BFD van één seconde geleden - we liggen op de bank. :O

bFYLQtzh.jpg

[ Bericht 1% gewijzigd door minilot op 17-07-2018 16:10:26 ]
Wo ist der Führer, der mich führt?
  dinsdag 17 juli 2018 @ 15:48:58 #239
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180537716
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 14:56 schreef Skittles het volgende:

[..]

In de tuin aan het spelen en gevallen. Wond was nogal breed en moest gelijmd worden.
Kwamen we thuis en ik zette hem na 10 minuten op de grond, daar was hij het duidelijk niet mee eens -> stervende zwaan. Hij heeft al een perfecte stervende zwaan waarbij hij op de grond gaat zitten en met zijn voorhoofd op de grond bonkt. Toen begon het weer flink te bloeden en kon ik weer terug om het te laten herbeoordelen :')
t sukkeltje :D dat zou hier ook zomaar kunnen gebeuren.

Ik ben al weken bang voor de eerste snee of bult of schaafwond _O- maar tot nu toe gaat t steeds op wonderbaarlijke wijze goed. Hij heeft wel n keer zn enige tandje door zn lip gevallen _O- ;(
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  dinsdag 17 juli 2018 @ 15:51:58 #240
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180537783
DUMAN, nog steeds wijs, maar wel platgeaaid O+

Vita, wat een pret. :9 En O.'tje heeft dat broekje ook. Komt inmiddels tot net over z'n knieën. :+ Ik gebruik die te kleine broekjes met wijde elastieken taille soms als O. thuis op de grond ligt te oefenen, want het prinsesje wenst geen vloer tegen zijn blote knieën als hij probeert te kruiptijgeren. :')
Wo ist der Führer, der mich führt?
  dinsdag 17 juli 2018 @ 15:59:46 #241
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180538037
Rena, jouw dochter ziet er zo verrekte knijpbaar uit! O+

Jagar, wat een blije snoet met zoveel uitdrukking al! Tof :) En lieve bonusbeenjes van grote broer! Mooi luierbroekje zo. Hier nog steeds voornemens om eens over te stappen op wasbaar, maar vergeet steeds me erin te verdiepen. Wat gebruik jij, en ben je tevreden?

Lemijn, alles aan die foto is fijn! Het haar, het tuinbroekje, de bloem in de pot en het verhaal erachter. Mjam, zo lief! O+
En sowieso yay @ achteraanzichten met tuinbroek. Mijnes van een paar weken geleden
zgECLBnh.jpg

Fleur, dat knuistje om de spijl, te snoezig!

quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 10:36 schreef Flav het volgende:
Wij doen ook weer mee vandaag *O*

Hij heeft de snoeplade ontdekt, dat koppie ook toen ik hem betrapte _O-
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Die blik! :D O+
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180538938
quote:
3s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 09:38 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Herkenbaar, die van ons kwam heel enthousiast binnen. "Ik kom jullie lekker ontzorgen, zodat jullie van die kleine kunnen genieten".

Nouja ik moest gewoon werken de eerste week, maar elke avond kreeg ik te horen dat de kraamhulp de hele dag alleen maar zat te kletsen... Dus papa mocht 's avonds alsnog alle huishoudelijke klusjes doen :N

P.S. Hoi trouwens iedereen :W

Sinds 7,5 week trotse vader van een dochter, ik heb al een zoontje van bijna 5 :)
Wat leuk, gefeliciteerd!!

En niks mis met mannen die huishoudelijke klusjes doen, zouden ze vaker moeten doen :P

Lemijn, wat een toffe foto van Jacob! Komt waarschijnlijk ook door de mouwloze romper er onder.

Ik ben benieuwd wanneer jullie snoeplade verhuisd Flav, dit kan nooit lang goed gaan...

En O die nog steeds niet kan praten :N Hij is toch al een half jaar?
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_180539688
Ik houd van BFD! O+

Met de grote kleine kapitein en zijn mooie kijkers *;

Jagars vrolijke baby en goede nacht *O*

Jacob in superleuke tuinbroek :)

Goede nacht voor baby van Aure en minder goede nacht voor moeder zelf, hoe voel je je inmiddels? :*

DG die ritme heeft in de voedingen, fijn is dat he? Langzamerhand sluipt het er dan toch in :)

Mooie schattige M van Fleur, knap ventje is het toch :)

Mini, klinkt heerlijk jullie dagen zo samen, lekker van genieten hoor! En mijn baby is idd heel knijpbaar, vooral haar lekkere spekdijtjes op het moment :9 Jullie baby wordt met de foto blonder lijkt het wel, wat lief die slaapfoto!

Rossdale, wat slecht van de kraamzorg, hebben jullie dat niet aangekaart? En welkom hier!

Nolita ook zo’n goede nacht, lekker hoor :) En ik plaats ook meestal de lachende foto’s van mijn dame omdat ik geen foto’s maak als ze huilt haha :P Maar over het algemeen is het wel een lachebekkie hoor O+

Donna, wat fijn dat het zo goed gaat! Slapen met dit weer was eigenlijk tot afgelopen week geen probleem, maar heb het idee dat het in combinatie met de bewegelijkheid nu wel een beetje gedoe geeft. Ik hoop dat het weer over gaat ;)

Flav, wat een geweldige foto, zijn betrapt blik :D _O- Je ziet hem gewoon denken!

Fijn dat de prikjes goed gingen Vita, en wat een heerlijk vrolijk meisje heb je daar zeg O+

Duman, zelfs op deze foto zie ik het, volgens mij is het een wijs ventje :Y En heel knap! De nagels van C zijn echt ellendig ja, ik knip ze best vaak maar het zijn net scheermesjes en ze ligt soms echt aan haar beentjes te krabben, die malle baby }:|

Och Skittles, wat sneu ;( Geen blijvende schade?

Venco :o Naar gevoel achteraf maar gelukkig is het goed gegaan :*
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180539968
Mini haha dat kassameisje! Schattig! En O. op de bank O+

Venco wat een schrik zeg. Maar gelukkig is het goed gegaan. Je gaat het nu waarschijnlijk nooit meer vergeten.

J. is weer eens in plakmodus
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat met dit weer en mijn verhoging van 38.4 (dus misschien toch een griepje ofzo en geen voedselvergiftiging? Geen idee, het is allebei klote alleen thuis met een baby) enigzins arelaxt is, maar goed. Met paracetamol kan ik een beetje functioneren, maar zodra die uitwerkt ben ik meteen weer een hoopje ellende }:|
pi_180540440
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 15:59 schreef minilot het volgende:
Rena, jouw dochter ziet er zo verrekte knijpbaar uit! O+

Jagar, wat een blije snoet met zoveel uitdrukking al! Tof :) En lieve bonusbeenjes van grote broer! Mooi luierbroekje zo. Hier nog steeds voornemens om eens over te stappen op wasbaar, maar vergeet steeds me erin te verdiepen. Wat gebruik jij, en ben je tevreden?

Lemijn, alles aan die foto is fijn! Het haar, het tuinbroekje, de bloem in de pot en het verhaal erachter. Mjam, zo lief! O+
En sowieso yay @ achteraanzichten met tuinbroek. Mijnes van een paar weken geleden
[ afbeelding ]

Fleur, dat knuistje om de spijl, te snoezig!

[..]

Die blik! :D O+
We gebruiken nu totsbots broekjes en inleggers. Functioneert prima. Wel vrij prijzig in aanschaf, maar we krijgen 100 euro terug van de gemeente. En ik wacht nog op lemijn om te kijken wat die in de aanbieding heeft!
pi_180540506
Oh, balen zeg aure! O heeft vandaag zo ook een monsterdut van 3.5b uur gedaan. En ik was water vergeten en was alleen thuis. Had dorst op het eind!
pi_180541994
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 11:32 schreef VitaBella het volgende:
Prikjes zitten er weer op! Kleintje heeft in de wachtruimte lekker geslapen, zelfs toen er een tweeling peuterpubers het een op oorverdovend gillen zette.

Controle ging ook goed en tijdens de prikjes schrok ze er heel erg van en moest ze heel erg huilen. Toen ze daarna weer bij mij lag was het weer goed. Nu ligt m’n mopje lekker op mijn borst te slapen.

Omdat foto’s met pleisters zielig zijn, eentje van afgelopen zaterdag toen we met z’n drietjes in de tuin aten:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
wij hadden vandaag ook eerste prikken. rode kop dat ze kreeg -_+. voor de zekerheid maar wat zetpillen gehaald voor de komende dagen.
:]
pi_180542171
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 17:39 schreef Jagärtrut het volgende:
Oh, balen zeg aure! O heeft vandaag zo ook een monsterdut van 3.5b uur gedaan. En ik was water vergeten en was alleen thuis. Had dorst op het eind!
Ik vergeet ook altijd water binnen handbereik neer te zetten.... Soms heb ik dus wel water, maar kan ik er net niet bij :')
pi_180542754
Haha die blik Flav! :D En die pleistertjes ;(

Haha U. heeft ook al zo’n mooie blik O+ Fijn dat ze zo gek met ‘m zijn bij het kdv!

Lieve slapende O. O+ En dat kassameisje _O-

Aure ik ben wel een beetje jaloers op je newborn hoor :D Vervelend dat je niet goed te pas bent..

Arm ventje Skittles :*

Venco wat schrikken! :*

M. doet speciaal voor BFD een nieuwe update geloof ik.. :P Hij kan sinds vanmiddag op handen en knieën staan

qwg7UIz.jpg
pi_180542994
Wat een lieve foto’s weer allemaal van jullie baby’s O+

V en de snoeplade, ojee!

Arme C met snee in zijn hoofd.

Veel kindjes aan de prikjes, hopelijk geen kast ervan verder. N mag volgende week vrijdag weer voor prikjes.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 20% gewijzigd door Nolita op 17-07-2018 20:55:58 ]
  woensdag 18 juli 2018 @ 06:35:42 #251
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180551359
Nolita! :D Verrukkelijk, zo'n raam. :7 Mooie indringende ogen in een lief gezichtje op foto twee :Y

Fleur, applausje voor je kleine acrobaat! *O* Wat is dat paarse ding linksonder? :)
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 18 juli 2018 @ 06:40:15 #252
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180551371
Zo. O. heeft net twee borsten leeggedronken, is voorzien van schone luier en slaapt weer. Theoretisch zou het goed moeten gaan als ik zo van 07:00 tot 08:00 ga zwemmen, zonder dat de halve vriezerinhoud aan gekolfde melk door mijn lief wordt ontdooit. :+

Is de eerste keer baantjes zwemmen sinds de beeb er is. Daarvoor, tot aan hoogzwanger, zwom ik twee keer per week anderhalf uur. Ik vind het wel weer eens tijd :Y
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180551482
Haha Nolita, goede foto!

Veel plezier met zwemmen, Mini, geniet ervan!
pi_180551520
Nolita die eerste foto _O-

Mini: Dat is een spiegeltje die eigenlijk onder een babygym hoort te hangen :P Veel plezier met zwemmen! Ik ga inmiddels ook 3x p/w baantjes zwemmen :)
pi_180551570
Hier lang nachtje gehad. Ze kreeg gister de hele dag 90cc maar daarna had ze nog honger.
Dus laatste fles om 23:00 120 cc gegeven. Helemaal opgedronken.

Om 01:30 2 luiers diarree, maar ook honger. Dus 90 cc bijgegeven. Om 05:30 kwam ze weer en dus ook weer 90cc gegeven. Om 06:30 kwam ze wéér en 30 cc bijgegeven en nu slaapt ze als een roosje.

-O- *O*
pi_180551639
Voor zo'n minibaby klinkt dat best okay blue! Slaapt ze nu op haar eigen kamer of zijn jullie nog van gedachten veranderd en ligt ze toch bij jullie op de kamer?

Hier ook weer een prima nacht. Het lijkt wel alsof J. beter slaapt als het zo warm is (op onze kamer ligt de temperatuur rond de 25 graden....). Ik ben zelf nog niet helemaal beter, maar heb wel beter geslapen dan gister en mn temperatuur is geloof ik weer gezakt.
pi_180551741
Oh Aure wat is hij nog klein O+

Fleur, kijk hem daar zitten dan :D

Nolita, geweldig die raamfoto _O-

Mini veel plezier!

BlueNote, klinkt als geen verkeerde nacht voor zo’n kleintje :) Zal voor jullie ongetwijfeld even wennen zijn ;)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180551749
Klinkt als een normaal nachtje met verse baby Blue :P


Hier weigert J. in de cosleeper te slapen. Hij slaapt al 3 weken tegen mij aan, maar ons matras zakt te ver door waardoor ik het niet veilig vind en daardoor nauwelijks slaap. Boh dat begint mij nu echt op te breken naast zijn tig drinksessies in de nacht.
  woensdag 18 juli 2018 @ 08:36:27 #259
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552055
Drie keer per week, wat enthousiast Fleur! :D
Ging hier net beter dan verwacht: beduidend sterkere armen dan pre-baby. Ongetwijfeld van het dagelijks rondsjouwen met mijn joekel van een kind. *)

Aure, fijn dat je aan de beterende hand bent! :*

BN, toen je kleine spruitje zich om 05:30 én om 06:30 meldde, dacht je toen bij de laatste keer: laat de nanny het nu maar opknappen? *) Hoe is het intussen met je vrouw, en hoe voelt het voor jullie om kersverse ouders te wezen? :)
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 18 juli 2018 @ 08:44:16 #260
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552099
Zo. Het lief uitgezwaaid na bijna twee weken vakantie voor hem en dus gedrieën bij elkaar. Snif. Nog wel even samen de bloeiende dille, basilicum en oregano afgetopt in de voortuin voorafgaand aan dramatisch afscheid :7
Wanneer ik over een paar maanden overdag uitgeborstvoed ben ga ik een dag of twee buiten de deur aan de slag zodat mijn dude een dag minder kan gaan werken, plus voor hem nog een dag thuiswerken. Ik vind het fantastisch om de hele week voor O. te zorgen maar het begint bij ons allebei toch wel te knagen dat mijn man 'm verhoudingsgewijs véél minder ziet. :{

quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 07:50 schreef coccinelle het volgende:
Hier weigert J. in de cosleeper te slapen. Hij slaapt al 3 weken tegen mij aan, maar ons matras zakt te ver door waardoor ik het niet veilig vind en daardoor nauwelijks slaap. Boh dat begint mij nu echt op te breken naast zijn tig drinksessies in de nacht.
Ah meh! Nieuw matras dan maar, ook goed voor je eigen rug. *O*
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180552132
Ik zie dat niemand hier echt quote dus zal het ook niet doen.

Nanny doet nog niets met de baby. We willen het zelf doen :D. Veel te leuk.
Al word ik wel echt letterlijk ziek van op staan als ik diep slaap. Ik ga er van overgeven.

Verloskundige raad johannespitmeel aan om bij het flesje te doen. Of Nutriton. Ga ik zo maar eens halen.

120cc vond ze echt te veel.

[ Bericht 4% gewijzigd door anoniem_171020180748 op 18-07-2018 08:48:56 ]
  woensdag 18 juli 2018 @ 08:49:30 #262
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552142
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 08:48 schreef Blue_note het volgende:
Al word ik wel echt letterlijk ziek van op staan als ik diep slaap. Ik ga er van overgeven.
Vaak doen, des te eerder wen je eraan! :7
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180552158
Wat fijn dat dat kan, mini. Ik vind het ook heerlijk nu al zoveel tijd met z'n vieren gehad te hebben. En de duutser vindt dat ook nieuwe leuk, straks weer zoveel te werken. Maar goed, zolang ik thuis ben kan het niet anders. Ik hoop ook rond de tijd dat O een jaar is weer werk te vinden.

De baby van mijn zusje, die twee weken jonger is dan O gaat over vier weken al naar de kinderopvang, vindt dat zo'n gek idee.

Tevens, tweede goede nacht. 12, 05 en 6.30...
  woensdag 18 juli 2018 @ 08:52:24 #264
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552163
Ik blijf dat fascinerend vinden, van dat strenge gedoe met een paar cc'tjes meer of minder in een fles. Want natuurlijk geen flauw idee hoeveel de beeb uit mijn borsten zuipt per keer - de gebruikelijkheden rondom flesvoeding lijken daardoor zo wonderlijk rigide! :D
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180552187
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 08:49 schreef minilot het volgende:

[..]

Vaak doen, des te eerder wen je eraan! :7
Ja alleen ben ik er echt 5-6-7 uur echt kots kots misselijk van met om het half uur braken.

Mijn lichaam is gek.
  woensdag 18 juli 2018 @ 08:57:24 #266
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180552198
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 13:45 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

hij kijkt haast wanhopig :D

Hier is het nog een mysterie hoe lades open moeten, hopelijk houden we dat nog even zo :D
jinxed it :')

In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  woensdag 18 juli 2018 @ 08:58:49 #267
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552215
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 08:52 schreef Jagärtrut het volgende:
Wat fijn dat dat kan, mini. Ik vind het ook heerlijk nu al zoveel tijd met z'n vieren gehad te hebben. En de duutser vindt dat ook nieuwe leuk, straks weer zoveel te werken. Maar goed, zolang ik thuis ben kan het niet anders. Ik hoop ook rond de tijd dat O een jaar is weer werk te vinden.

De baby van mijn zusje, die twee weken jonger is dan O gaat over vier weken al naar de kinderopvang, vindt dat zo'n gek idee.

Tevens, tweede goede nacht. 12, 05 en 6.30...
Ah, goeie nachten zijn extra prettig als ze met twee achter mekaar komen - blij voor je Jagar!

En poeh, zo'n klein hummeltje naar de opvang. Als het moet, dan moet het, maar ik had het echt niet getrokken toen O. zo klein was. Nu -ie een half jaar is kan ik me er al veel meer bij voorstellen en afhankelijk van hoe snel -ie het vaste voedsel voor overdag oppikt denk ik dat het zo tegen het einde van het jaar wordt dat ik weer aan de slag ga. Een dag opvang, een dag bij J. en drie dagen bij mij, waarvan eentje een thuiswerkdag van J. dus toch een beetje samen :)

Wanneer moet de Duutser weer aan de slag? Naja, denk maar zo: ergens wel fijn dat er in elk geval een sterke behoefte is om dichtbij het lief en de kinders te zijn, beter zo dan echtgenoten die zingend naar kantoor vluchten en liever overwerken dan een poepluier verschonen. :+
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 18 juli 2018 @ 08:59:39 #268
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180552220
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 08:52 schreef minilot het volgende:
Ik blijf dat fascinerend vinden, van dat strenge gedoe met een paar cc'tjes meer of minder in een fles. Want natuurlijk geen flauw idee hoeveel de beeb uit mijn borsten zuipt per keer - de gebruikelijkheden rondom flesvoeding lijken daardoor zo wonderlijk rigide! :D
is t ook, wij flesten ook gewoon op verzoek en hielden alleen ib de gaten of t minimum erin ging. Verder gewoon aftoppen :Y en we hebben zeker geen rare dikke baby ofzo :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  woensdag 18 juli 2018 @ 08:59:44 #269
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552225
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 08:56 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Ja alleen ben ik er echt 5-6-7 uur echt kots kots misselijk van met om het half uur braken.

Mijn lichaam is gek.
Je bent echt nog maar net papa! Dat doet wat met je. :) Geen reden om aan te nemen dat je over een paar weken nog steeds brakend boven de pot hangt als je er 's nachts uit moet voor je dochter. Komt vast goed! :)

En hoe ging het nou intussen met je vrouw? :)
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180552234
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 08:49 schreef minilot het volgende:

[..]

Vaak doen, des te eerder wen je eraan! :7
Het hangt bij mij echt af van hoe lang ik al slaap. Als ik erg kort nog slaap dan voel ik me echt slecht. Slaap ik al lang genoeg is het geen probleem. De voeding gister om 12, terwijl ik om 11 in slaap was gevallen was niet zo leuk...
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:01:21 #271
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552239
quote:
:D _O_

Mooi moment om samen met de kleine naar Perfume: Story of a Murderer te kijken. Want ik zie 'm in je la staan en mijn baardmans en ik vinden dat het nooit te vroeg is voor een stevige crush op O+ Ben Whishaw O+

[ Bericht 3% gewijzigd door minilot op 18-07-2018 09:06:47 ]
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:01:36 #272
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180552244
Mannen kunnen hormonaal ook mee reageren met hun vrouw blue, wie weet doet je lichaam dat wel momenteel. Betrokkenheid ten top :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180552258
Haha LDG :D hij maakt er ook van die gezellige geluidjes bij :D

Mijn minibeeb gaat over 6.5 week naar de opvang :o het duurt nog even maar ik zie er nu al tegen op :') had ik van tevoren niet verwacht.
pi_180552259
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 08:52 schreef minilot het volgende:
Ik blijf dat fascinerend vinden, van dat strenge gedoe met een paar cc'tjes meer of minder in een fles. Want natuurlijk geen flauw idee hoeveel de beeb uit mijn borsten zuipt per keer - de gebruikelijkheden rondom flesvoeding lijken daardoor zo wonderlijk rigide! :D
Nou ja, zo'n klein minitje van een paar dagen heeft nog een maag de grote van een druif ofzo...
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:04:29 #275
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552268
Nacht hier was:
- 22:30, toen kwam ik thuis en trof ik kind brullend op de arm van papa aan. Gevoed.
- 01:30, toen was ik lui en gooide ik O. na voeden tussenin in plaats van terugleggen in ledikantje. Onbekend aantal nachtslokken.
- 05:45, gevoed, luier verschoond
- 07:30, schijnbaar even wakker, maar toen was ik in het zwembad
- Nu nog steeds onzer zeil.

Goed te doen! :Y
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:05:54 #276
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552281
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 09:03 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

Nou ja, zo'n klein minitje van een paar dagen heeft nog een maag de grote van een druif ofzo...
Uiteraard! Maar ik bedoel dat je daar al borstvoedend geen enkele vorm van controle op hebt, je moet er maar gewoon vanuit gaan dat zo'n kind zich niet helemaal het rambam drinkt tot de melk uit de oren stroomt. :)
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_180552299
Fijn van de goede nachten jagar en Mini! Hier deed ie een 22.30-03.15-06.45 en ik was om half 11 zelf ook gaan slapen dus dat was wel lekker. En nu tukt ie op mij. Als ie wakker wordt gaan we samen douchen O+ heerlijk is dat O+
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:08:50 #278
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180552311
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 09:01 schreef minilot het volgende:

[..]

:D _O_

Mooi moment om samen met de kleine naar Perfume: Story of a Murderer te kijken. Want ik zie 'm in je la staan en mijn baardmans en ik vinden dat het nooit te vroeg is voor een stevige crush op O+ Ben Whishaw O+
scherp oog :D goeie film idd O+ ik probeer nu heel hard de naam van dat mannelijke karakter te bedenken maar t komt even niet, ook mooi namelijk!
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:10:12 #279
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552323
Aure, ik vind dat zo stoer, samen douchen! ^O^ Dat durf ik dus echt niet met mijn spartelkont, die laat ik geheid op de grond kletteren. Gelukkig zit -ie inmiddels stabiel genoeg om 'm gewoon op een hydrofieldoek in het grote bad neer te zetten, tot zijn navel in het water, klooiend met stapelbekers. O+

[ Bericht 0% gewijzigd door minilot op 18-07-2018 10:13:41 ]
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:11:14 #280
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552331
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 09:08 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

scherp oog :D goeie film idd O+ ik probeer nu heel hard de naam van dat mannelijke karakter te bedenken maar t komt even niet, ook mooi namelijk!
Bedoel je (wijlen. snif.) Alan Rickman? :9
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:15:27 #281
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180552381
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 09:11 schreef minilot het volgende:

[..]

Bedoel je (wijlen. snif.) Alan Rickman? :9
nee, even gegoogled, jean baptiste grenouille :D dat kan je zo heerlijk frans uitspreken, vind ik tof O+ :@
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:15:42 #282
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180552384
Baby ligt momenteel in de la :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_180552390
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 08:48 schreef Blue_note het volgende:
Ik zie dat niemand hier echt quote dus zal het ook niet doen.

Nanny doet nog niets met de baby. We willen het zelf doen :D. Veel te leuk.
Al word ik wel echt letterlijk ziek van op staan als ik diep slaap. Ik ga er van overgeven.

Verloskundige raad johannespitmeel aan om bij het flesje te doen. Of Nutriton. Ga ik zo maar eens halen.

120cc vond ze echt te veel.
Wat je ook kan proberen is de kleinste speen (als je die niet al gebruikt) en therapeutisch voeden, zie bijvoorbeeld https://www.borstvoeding.(...)ezig/flesvoeden.html . Kan ook een zuigbehoefte zijn die onvoldoende bevredigd wordt.

En welkom en gefeliciteerd!
pi_180552395
In bad lijkt mij ook fijn Mini, maar helaas hebben we hier geen bad. Ik vond de eerste keer samen douchen ook wel spannend hoor.

J. is nu nog heel erg onder de indruk van het stromende water dus hij zit heel stil tegen mij aan. Maar ik weet ook niet hoe dat gaat als hij straks meer gaat bewegen :D ik heb wel zo'n lange douchewashand gekregen, die komt dan misschien wel van pas. Dan schijn je meer grip te hebben op je kind (heb het nog niet uitgeprobeerd).
pi_180552400
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 09:15 schreef littledrummergirl het volgende:
Baby ligt momenteel in de la :')
:D :D dat vraagt om een foto!
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:19:53 #286
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_180552435
AMMDfbF.jpg

Ik zag m net nog liggen in de la lalalala :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:20:29 #287
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552446
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 09:15 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

nee, even gegoogled, jean baptiste grenouille :D dat kan je zo heerlijk frans uitspreken, vind ik tof O+ :@
Oooo, je bedoelt het personage van Ben Whishaw. Ah. Ja. :) Ja, puike naam! :)
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:20:52 #288
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552451
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 09:15 schreef littledrummergirl het volgende:
Baby ligt momenteel in de la :')
:D O+
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 09:19 schreef littledrummergirl het volgende:
[ afbeelding ]

Ik zag m net nog liggen in de la lalalala :')
:D O+
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:22:00 #289
221912 minilot
Puer aeternus
pi_180552470
Hee, ik hoor gepruttel boven. Uitslapert lijkt wakker. Dag lui! :W
Wo ist der Führer, der mich führt?
  woensdag 18 juli 2018 @ 09:27:41 #290
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_180552543
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 08:52 schreef minilot het volgende:
Ik blijf dat fascinerend vinden, van dat strenge gedoe met een paar cc'tjes meer of minder in een fles. Want natuurlijk geen flauw idee hoeveel de beeb uit mijn borsten zuipt per keer - de gebruikelijkheden rondom flesvoeding lijken daardoor zo wonderlijk rigide! :D
In de kraamweek waren wij ook zo streng :') moest van de kraamzorg... maar dat werkte voor ons totaal niet. Dus nu geef ik op verzoek en let wel een beetje op de tijd. 0 krampjes, 2x spugen in 10,5 week tijd en na de kraamweek niet meer wakker geweest snachts. :7
pi_180552575
Mini jij kunt zo heerlijk schrijven! O+ mijn uitslapert ligt nog op ons bed dus heb ik daar maar ontbeten en zit daar nu nog steeds wegens uit-bed-val-gevaar als ie wakker is. Ik vind het inmiddels saai worden zelfs :')

Ldg jouw baby! _O- Zal vast ook de fokwet zijn :P

Fijn van de goede nachten *)

Vervelend van het overgeven Blue! Ik weet wel dat er ook voeding bestaat voor hongerige baby’s, maar zo snel al overstappen is ook weer geen goed idee denk ik..

Ik ben vandaag vrij, eens kijken wat ik met mijn beeb ga doen vandaag (als ie ooit nog eens wakker wordt :')). Vanavond ga ik met mijn stage-naar-Indonesië-vriendinnetje naar een Indonesisch eettentje. Het is deze week 7 jaar geleden dat we daarvan terugkwamen. En nu ben ik allang student-af en heb ik een baby en zulks O+
pi_180552581
Onze nacht was perfect. 20:00 slapen en om 7 uur moest ik haar wakker maken, want 8 uur CB en prikjes. Ze is nu bij opa & oma, hopelijk heeft ze er niet teveel last van.

Normaal is woensdag m'n vrije dag en donderdag bij opa & oma, maar dat moest even omgeruild worden, dus nu ben ik er niet na haar prikjes, vind het wel een beetje zielig. :'(
pi_180552785
quote:
0s.gif Op woensdag 18 juli 2018 08:59 schreef minilot het volgende:

[..]

Je bent echt nog maar net papa! Dat doet wat met je. :) Geen reden om aan te nemen dat je over een paar weken nog steeds brakend boven de pot hangt als je er 's nachts uit moet voor je dochter. Komt vast goed! :)

En hoe ging het nou intussen met je vrouw? :)
Vrouw doet het super!
Loopt vrolijk rond, maar ik temper haar wel.