abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:08:59 #1
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180378400
registreer om deze reclame te verbergen
Etappe 4: La Baule - Sarzeau, 195 km

Soms herhaalt de geschiedenis zich. Net als tijdens de vorige ploegentijdrit wist BMC te winnen met een kleine voorsprong op Team Sky. Dat was toch nog wel een klein beetje verrassend, aangezien Sky in veel lijstjes bovenaan stond, zo ook bij mij. Het eerste brevet van onvermogen is weer uitgedeeld dus, al had ik in m'n top vijf in ieder geval de goede namen genoemd. Volgorde niet helemaal optimaal, maar dat mag de pret niet drukken. Voor BMC, de ploeg die er waarschijnlijk mee stopt, toch een mooie opsteker. Wie weet komt er op het laatste moment nog een sponsor over de brug, al schijnt zo'n beetje de halve ploeg al vertrokken te zijn naar andere oorden. Zo ook de nieuwe gele trui, Greg van Avermaet. Die gaat nog even wat geld scheppen bij Dimension Data waarschijnlijk, walgelijke praktijken. Richie Porte, die op flink wat concurrenten tijd wist te pakken, schijnt dan weer richting Trek te gaan. Sky eindigde net achter BMC, ook Froome en Bernal wisten dus flink wat tijd terug te pakken. Al waren de verschillen vooraan vrij klein, de eerste vijf ploegen binnen 11 seconden. Tom Dumoulin wist vijfde te worden en derhalve is zijn missie meer dan geslaagd. Amper een paar seconden verloren, zeker met het verlies van Kelderman is dat eigenlijk een prestatie waar je tevreden mee moet zijn. Achter Sunweb werden de gaten wat groter. Het verrassende EF Cannondale Drapac en dan nog wat sponsornamen wist zesde te worden op iets meer dan een halve minuut, Uran deed dus goede zaken. Minder goede zaken voor Dan Martin, die 1:39 verloor. Ook Mollema, Kruijswijk en Roglic gingen kopje onder, 1:15 en 1:16 verloren. Zijn toch dure seconden. Bardet, Valverde, Quintana, Landa, Zakarin, Fuglsang en Nibali verloren ook de nodige tijd. Er zal dus aangevallen moeten worden, maar op die aanvallen mogen we nog even wachten. Daags na de ploegentijdrit gaan we verder met een vlakke rit. Alweer.

tour-de-france-2018-stage-4-map-7c76e40796.jpg
89daa

De Tour begon aan de kust en daar zijn we nu weer terug. Op een kilometer of 130 van Cholet bevinden de renners zich inmiddels in La Baule. La Baule-Escoublac, om precies te zijn. In dit stadje aan de kust wonen buiten het seizoen 16.000 mensen. Als de zon begint te schijnen neemt dat aantal drastisch toe en spreken we ineens over meer dan 100.000 mensen. Vooral veel mensen uit Parijs en het nabijgelegen Nantes weten hun weg te vinden naar dit stekje aan de kust. Het wordt de vierde keer dat de Tour de volgebouwde stranden van dit stadje in de Loire-Atlantique bezoekt. Voor het eerst was de koers hier in 1965, met een rit in lijn die begon in Quimper, de stad die we tijdens de volgende rit gaan bezoeken. De rit eindigde dus in La Baule en de overwinning ging naar een Belg, Guido Reybrouck. In 1972 keerde men terug, met wederom een aankomst in La Baule. De overwinning ging opnieuw naar een Belg, ditmaal Rik Van Linden. Daarna moest La Baule wachten tot 1988 voor de Tour nog eens passeerde. Het was het wachten wel waard, want men had een fantastisch nieuw concept bedacht dat men graag wilde uitproberen in deze kuststad. De Grand Départ vond in 1988 plaats in La Baule met op dezelfde dag twee ritten. Eerst een ploegentijdrit van 3,8 kilometer, met daarna nog een individuele tijdrit van liefst één hele kilometer. De korte ploegentijdrit werd gewonnen door de ploeg Weinmann-La Suisse en Guido Bontempi fietste iedereen naar huis in die korte tijdrit. Als gevolgd daarvan mocht hij de gele trui aantrekken. Dit briljante idee beviel blijkbaar zo slecht dat ze het daarna nooit meer hebben gedaan en ook niet meer langs durven te komen in La Baule. Tot nu. Van oudsher was La Baule vooral een kustplaats voor de Franse bovenlaag van de samenleving. Een beetje decadent was het, maar tegenwoordig kun je hier als proleet ook prima vertoeven. Dat merk je wel aan het feit dat niemand minder dan Lolo Ferrari hier is opgegroeid. Wat een tieten man!

la_baule.jpg

Nu we weer terug zijn aan de kust bevinden we ons ook weer op het gebied van de zoutmeertjes. Hier in La Baule liggen er ook meer dan genoeg en tijdens de neutralisatie rijden de renners tussen deze meertjes door. Dat levert ongetwijfeld mooie plaatjes op voor de tv, ware het niet dat alleen Eurosport zo vroeg begint met uitzenden waardoor je de kans loopt de prachtige plaatjes te missen door weer een fantastische reclame van Bora ofzo. Na de neutralisatie rijden de renners door het middeleeuwse stadjes Guérande waar ze kicken stadsmuurtjes en een fraai kathedraaltje hebben. Vervolgens rijden de renners meer dan 10 kilometer rechtdoor over een brede weg door een groene omgeving richting Saint-Lyphard. De wegen hier zijn buitengewoon vlak en dat zal ook voorbij Saint-Lyphard zo blijven. Het gaat nog een kilometer of acht zo goed als rechtdoor over dezelfde weg, voor er een bocht naar rechts volgt. Deze ietwat golvende weg loopt meer dan 10 kilometer rechtdoor, tot we Pontchâteau binnenrijden. Pontchâteau is een naam die misschien wel een belletje laat rinkelen. In deze plaats werd in 2016 het Europees kampioenschap veldrijden gereden, waar Toon Aerts profiteerde van de Belgische overmacht en zo Mathieu van der Poel naar de tweede plaats verwees. In een verder verleden werden hier ook wel eens wereldbekerwedstrijden georganiseerd en zelfs een wereldkampioenschap. Er is hier meer liefde voor veldrijden dan voor wielrennen, want de Tour is hier eigenlijk pas één keer geweest. In 1988 startte er een rit, daarna heeft men het vooral bij de modder gehouden. Verder schijnen ze hier best gelovig te zijn. Zo hebben ze hier een calvarie en dat is blijkbaar een symbolische voorstelling van de kruisiging van Jezus Christus op de berg Golgotha, geflankeerd door Maria en de apostel Johannes. Nou, ze hebben hier dus een bultje in elkaar gedraaid en er wat mensen die hangen aan het kruis bovenop gepleurd en daar komen dus kneiterveel mensen op af. Drukste van Frankrijk, naar het schijnt.

Pontchateau_calvaire_2016-05-05_10.jpg

Na Pontchâteau fietsen de renners over rechte, brede en vlakke wegen verder door een bos dat alleen af en toe wordt onderbroken door een dorpje links en rechts. In principe geen lelijke omgeving, maar voor het wielrennen weinig boeiend. Er valt hier niets over te melden, dus skip ik 'm even naar kilometer 61, want dan rijden de renners door het stadje Blain. Hier hebben ze een kasteel. Tot zover Blain. Richting Blain reden de renners een aantal kilometer over een brede provinciale weg, maar in dit stadje slaan ze linksaf en komen ze weer op een wat landelijkere weg terecht en die weg loopt zes kilometer rechtdoor tot het volgende dorp, Le Gavre. Hier is er een bocht naar rechts en daarna een naar links, waarna het weer vijf kilometer rechtdoor gaat richting het volgende dorp. Heerlijke rit. Dit weggetje loopt trouwens wel licht omhoog, maar het mag niet echt een naam hebben. In dit dorpje, Vay, is er een bocht naar rechts en daarna gaan we zes kilometer rechtdoor rijden richting Nozay, over een licht glooiende weg. In Nozay zelf moet er zowaar een beetje gestuurd worden, we rijden letterlijk een rondje om de kerk. Buiten het dorp gaat het weer vooral rechtdoor over enorm brede wegen, dwars over het Franse platteland. Die brede wegen verlaten we na een tijdje wel weer, in de buurt van het schattige gehucht Jans. Een aantal kilometer over wat minder brede wegen, wel nog steeds dwars door het platteland. Via Jans gaan we op weg naar de tussensprint van de dag, net buiten Derval na 97 kilometer. Onderweg komen we dus vooral veel akkers en weilanden tegen en weinig opvallende dingen, dus blikken we nog even terug op het kasteel van Blain.

Blain_-_Chateau_02.jpg

Als we de tussensprint hebben gehad gaat het voor de verandering maar weer eens meer dan tien kilometer rechtdoor over een brede weg. Na 110 kilometer komen de renners dan door het volgende dorp, Guemené-Penfao. In dit dorpje liggen wat bochten en het gaat er een klein beetje omhoog. Dat is de spanning waar we het tijdens deze rit van moeten hebben. Na dit korte intermezzo volgt het volgende stuk immer geradeaus, ditmaal een strook van liefst 20 kilometer. Het is echt ongekend. De weg glooit wel een beetje, er zitten wat korte klimmetjes in, maar verder is het gewoon echt 20 kilometer rechtdoor langs akkers en bomen. Je krijgt het bijna niet saaier bedacht, dit is echt mensonterend. In de buurt van Les Quatre Routes, na 125 kilometer, loopt het even wat langer omhoog, al zullen de profs ook daar weinig moeite mee hebben. Even verderop rijdt het peloton door Saint-Nicolas-de-Redon en hier moet zowaar nog een keer gestuurd worden. Twee rotondes op een rij, je zou er bijna wild van worden. Vervolgens gaat het weer een aantal kilometer rechtdoor, tot in Redon. We gaan nu toewerken naar een deel van het parcours dat misschien wel het aangluren waard is. Richting Redon gaat het in dalende lijn en daarna is het een aantal kilometer vlak, tot we buiten Redon over de Oust rijden en daarna bij een rotonde rechtsaf gaan en daarna meteen weer rechtsaf, richting het enige gecategoriseerde klimmetje van de dag. We fietsen richting Saint-Jean-la-Poterie en om dat dorpje te bereiken moeten de renners een klim van 800 meter aan 8% overleven. Klimmetje van de vierde categorie, waarvan de top ligt op ongeveer 60 kilometer van de streep. Gaat dus verder niets uitmaken, maar afijn. Dat Redon is trouwens nog best een aardige stad. De Tour kwam hier in 2011 nog langs en Tyler Farrar won toen. Die kon ooit best aardig fietsen. We zijn overigens inmiddels echt in Bretagne aangekomen, maar dit geheel terzijde.

6127307904_2714712a32_b.jpg

Buiten Saint-Jean-la-Poterie gaat het een aantal kilometer rechtdoor richting Allaire, waarna de renners in dit dorpje drie rotondes tegenkomen. Na die laatste rotonde komen de renners op een relatief smalle weg terecht, die ook een stuk bochtiger is. Er zit zowaar een keer een beetje creativiteit in het parcours. We zitten in Bretagne, dus is de weg glooiend, met een paar korte knikjes naar boven. Niet direct heel spannend, maar alles is beter dan een volledig vlakke weg. Na 150 kilometer rijden de renners door het boerendorpje Caden, waar er op het oog meer tractors dan inwoners zijn. In zo'n omgeving zitten we dus. De renners slingeren zich daarna voort over het Bretonse platteland, dat dus niet volledig plat is. De omgeving ziet er een beetje uit alsof er een penetrante lucht hangt, walgelijk veel methaan en ammoniak in de lucht dankzij al die kutkoeien. Buiten Caden komen de renners een kleine afdaling tegen, die vanwege het grote aantal bochten en de relatief smalle weg nog wel enigszins lastig is. Na deze korte afdaling volgt er weer een nieuw knikje naar boven, terwijl we nog steeds langs de akkers fietsen. Het gebied is dus behoorlijk open, wat met een beetje wind nog wel interessant zou kunnen zijn. Na 156 kilometer komen de renners uit in het dorpje Limerzel en hier ligt de bonussprint van de dag. De eerste drie renners die hier passeren kunnen nog wat tijdwinst pakken op de rest. Kan zijn dat de klassementsrenners zich hier mee gaan bemoeien omdat de weg richting Limerzel een kilometer lang stijgt aan een paar procent. Niet steil, maar toch lastig genoeg om de benen even te testen. Na deze bonussprint gaat het anderhalve kilometer naar beneden, nog steeds over een redelijk bochtige en smalle weg, waarna er vervolgens opnieuw een klimmetje volgt. Kilometer of twee aan 3% gemiddeld, met een wat steiler stuk in het midden. Genoeg om de sprinters lichtelijk te pesten. Na dit klimmetje lijkt het pesten te stoppen, volgens het profielkaartje in ieder geval. Niets is minder waar, het blijft ook in de kilometers hierna op en af gaan, met nog een paar venijnige stroken omhoog. De weg wordt na een tijd wel wat breder en ook wat minder bochtig. Zo rijden we via Noyal-Muzillac richting Muzillac, waar de koers na 170 kilometer passeert. Nog een kilometertje of 25 tot de finish.

9f846d45adaf50cefdea06b5fbad6170.jpg

Het is de afgelopen kilometers bochtig geweest, het ging vaak op en af, maar die tijd is nu wel zo ongeveer voorbij. In Muzillac bereiken we weer eens een echt grote weg en deze weg gaat grotendeels rechtdoor. Aan de rand van Muzillac liggen er drie rotondes, maar daarna gaat het vijf kilometer rechtdoor richting het dorpje Ambon (niet het eiland), waar ook weer drie rotondes liggen. Buiten Ambon gaat het zes kilometer rechtdoor richting Surzur, door terrein dat behoorlijk open is. De wind zou hier iets kunnen doen. Het is verder een aantal kilometer zo goed als vlak, pas in de buurt van Surzur liggen er weer een paar vals platte stroken in het verschiet. In Surzur, op 12 kilometer van de streep, komen de renners een bocht naar links tegen en even verderop een rotonde, maar daarna gaat het weer heel wat kilometer rechtdoor over een voorzichtig glooiende weg. Af en toe een vluchtheuvel tussendoor, dat is dan zo ongeveer het enige obstakel. Eigenlijk komen de renners niets tegen, tot op vijf kilometer van de streep. Op dat punt ligt er een rotonde, waar men rechtdoor moet. Vervolgens gaat het een kilometer rechtdoor over een weg die een beetje vals plat omhoog loopt, tot er op vier kilometer van de streep weer een rotonde ligt, waar men linksaf moet. De weg is nu weer vlak, terwijl het eigenlijk gewoon vier kilometer rechtdoor gaat tot de streep. Een paar flauwe bochten, maar de weg is hier zo breed dat het eigenlijk gewoon helemaal rechtdoor gaat. Wel nog een kleine wegversmalling op twee kilometer van de streep, maar dat is het laatste puntje van aandacht. De laatste 2000 meter gaat het alleen maar rechtdoor. De finish ligt net buiten Sarzeau, op de top van een viaduct. Het loopt dus in de laatste kilometer nog licht omhoog, maar veel meer dan vals plat is het niet. Alsnog wel goed om deze finale een beetje te kennen, want te vroeg aangaan zal dodelijk zijn.

7eYkop7.png
ebde0

We finishen dus net buiten Sarzeau. Arme inwoners, geen gezellige finish ergens op de markt of de lokale winkelstraat, maar op een fucking viaduct. En dan te bedenken dat dit de eerste keer is dat de Tour Sarzeau aandoet. Wederom een debutant, wederom met een logische reden. Kent u David Lappartient? Dat is de voorzitter van de UCI sinds iets minder dan een jaar. Hij valt vooral op door heel veel te praten en heel weinig te doen. Hij komt bijna dagelijks wel weer met een of ander vreemd idee waar niemand op zit te wachten. Ook was zijn optreden in de salbutamolaffaire van Froome niet echt heel erg hoogstaand. Die David Lappartient, de voorzitter van de UCI dus, is eigenlijk een politicus. In die hoedanigheid vervult hij nog een andere functie, hij is namelijk de burgemeester van Sarzeau. Ja, echt. Sinds 2008 vervult hij deze functie en in 2014 werd hij nog herkozen met meer dan 70% van de stemmen, hij is dus blijkbaar populair in Sarzeau. Lappartient is een geboren Breton en dus bekend in deze omgeving, daarom is hij ook nog eens provincieraadslid van Morbihan. Buiten dat is hij ook nog voorzitter van het nationaal natuurpark van Rhuys. Geen idee hoe een mens zoveel functies combineert, maar het zou kunnen verklaren waarom zijn optreden bij de UCI nog niet echt efficiënt is. Sarzeau zou verder wel redelijk makkelijk te leiden moeten zijn, aangezien er maar 8000 mensen wonen. Sarzeau ligt in de buurt van de kust, op het schiereiland Rhuys en is daarom vrij toeristisch ingesteld. Daarnaast vangen ze hier oesters en zeilen ze er graag. Op het gebied van fietsen doet men hier vooral aan BMX, de Franse kampioenschappen werden hier zelfs wel eens georganiseerd. Dat zal dan toch de invloed van Lappartient zijn geweest. Een paar kilometer buiten Sarzeau komen we nog een kicken kasteeltje tegen, dat van Suscinio.

chateau-de-suscinio-retouch%C3%A9-1200x800.jpg

In Sarzeau wordt het tijdens de rit 29 graden. Er zal redelijk wat wind staan en de wind neemt waarschijnlijk alleen maar toe des te later op de dag het wordt. Enige nadeel is dan weer dat het vooral wind op kop zal zijn, waardoor we met waaiers weinig rekening hoeven te houden. In startplaats La Baule is het ongeveer hetzelfde verhaal. 28 graden daar, het enige verschil is dat er wat minder wind staat. Daarnaast een minieme kans op regen, maar het zal wel droog blijven. Deze niet echt spectaculaire rit, die wegens het gebrek aan spektakel wel bij Lappartient past, start om 13:05. Eurosport zal er meteen vanaf de start bij zijn, maar dan moet je wel naar Eurosport kijken. Je mist waarschijnlijk niet veel als je pas om 14:00 de tv een slinger geeft, tegen die tijd beginnen de NOS en Sporza met uitzenden. De finish wordt redelijk laat verwacht, tussen 17:39 en 18:03.

De vierde dag van de Tour en we mogen ons op gaan maken voor de derde massasprint. Deze rit is wel iets lastiger dan de twee vorige vlakke etappes, maar alsnog zal het niet lastig genoeg zijn om veel renners in verlegenheid te brengen. Ik verwacht gewoon een sprint met alle grote namen, zeker omdat de laatste kilometers van de rit behoorlijk eenvoudig zijn. Na de wat lastigere fase met wat heuveltjes is er nog wat tijd om te herstellen. Het wordt wel een razende finale, aangezien het vooral heel vaak rechtdoor gaat. Verschillende treintjes naast elkaar, altijd leuk. De paar rotondes in de finale zullen wel hectisch zijn en die ene wegversmalling kan ook voor wat opschudding zorgen. Verder wordt het een royale sprint.
1. Gaviria. Die kan je tijdens iedere vlakke rit wel noteren. Tenzij Impey 'm weer van de fiets kiepert wordt dit gewoon overwinning nummer twee. Hij moest wel vroeg lossen tijdens de ploegentijdrit, maar dat maakt verder weinig uit. Gewoon niet zijn discipline. Deze rit is dan wel weer helemaal zijn ding. Richeze gaat hem weer op 150 meter van de streep afzetten en dan weet iedereen hoe laat het is.
2. Sagan. Leek ranzig slechte benen te hebben tijdens de ploegentijdrit, maar de ene rit is de andere niet. Dit is een rit die hem redelijk goed zou moeten liggen, vooral omdat het dus in de laatste kilometer niet helemaal vlak is. Normaal gesproken wel kansloos tegen Gaviria, maar de rest kan hij dan weer makkelijk hebben.
3. Colbrelli. Het loopt een beetje omhoog, dus dan komt Sonny weer tevoorschijn. Best een sterke sprint tijdens de tweede rit, kon het Sagan nog aardig moeilijk maken. Dat zou nu dan ook moeten lukken.
4. Demare. Ik ben nog niet echt onder de indruk van Arnaud, maar op papier zou dit wel een goede sprint voor hem moeten zijn. In principe is het ook wachten op het moment dat zijn trein eens een keer gaat functioneren, want eigenlijk heeft hij genoeg goede krachten bij. Als ze hem een beetje goed afzetten hoeft hij er niet zoals een paar dagen geleden al heel vroeg aan te beginnen, dat zou kunnen schelen. Al denk ik niet dat hij op het gebied van pure snelheid in de buurt komt van Gaviria.
5. Groenewegen. Wordt weer helemaal niets natuurlijk. Tijdens zo'n finale waar het kilometerslang rechtdoor gaat wordt zijn ploeg al helemaal op een hoop gereden. Dus mag ie het weer allemaal zelf uitzoeken en dan kom je niet in de buurt van de overwinning. Jammer joh.
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180378409
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:03 schreef Rudicio het volgende:
De wielrenners moeten zo hard mogelijk fietsen
JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 22:49:22 @jddendas @Ploeglijder1 @NOSsport @LeTour @maduc @sebtimmermans Ben een beetje klaar met het afzeiken om het afzeiken. Zeker door anonieme losers die de dag mopperend voor de tv doorbrengen. reageer retweet
pi_180378431
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:07 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Top, thnx
Mijn antwoord was het juiste :{w

[ Bericht 0% gewijzigd door wattel op 10-07-2018 17:34:36 ]
pi_180378436
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:09 schreef wimderon het volgende:

[..]

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 22:49:22 @jddendas @Ploeglijder1 @NOSsport @LeTour @maduc @sebtimmermans Ben een beetje klaar met het afzeiken om het afzeiken. Zeker door anonieme losers die de dag mopperend voor de tv doorbrengen. reageer retweet
De eerste de beste keer dat onze Jaap negatief is over iets of iemand dan ga ik hem met deze tweet om de oren slaan
pi_180378447
De wet van Herbert komt in zicht...
leven zoals het leven is
pi_180378462
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:09 schreef wimderon het volgende:

[..]

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 22:49:22 @jddendas @Ploeglijder1 @NOSsport @LeTour @maduc @sebtimmermans Ben een beetje klaar met het afzeiken om het afzeiken. Zeker door anonieme losers die de dag mopperend voor de tv doorbrengen. reageer retweet
Haha, en en vervolgens zit Jaap mopperend te twitteren :X
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:12:30 #7
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180378488
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:11 schreef wattel het volgende:

[..]

Haha, en en vervolgens zit Jaap mopperend te twitteren :X
Ja, die man heeft echt niets te vertellen thuis.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:13:15 #8
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180378496
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:12 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Ja, die man heeft echt niets te vertellen thuis.
Wie wel hier?
pi_180378498
Dat je om 17.12 nog gewoon even een mimnuutje aan een kasteel kan besteden als regie. Dan heb je het echt voor elkaar, als parcoursbouwer
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:14:53 #10
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180378526
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:13 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Wie wel hier?
Niemand, maar ik ga er geen gefrustreerde tweets de wereld voor in slingeren.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:15:38 #11
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180378532
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:14 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Niemand, maar ik ga er geen gefrustreerde tweets de wereld voor in slingeren.
Verstandig.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:17:28 #12
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180378578
Ik zit vast in een lift. Godverdomme.
pi_180378595
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:17 schreef kaasplankje het volgende:
Ik zit vast in een lift. Godverdomme.
Wij zitten naar een non te kijken, dus doe maar rustig aan.
leven zoals het leven is
pi_180378596
Ik moet ergens een lift gaan repareren.

Dat kan wel even wachten tot na de finish
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180378602
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:17 schreef kaasplankje het volgende:
Ik zit vast in een lift. Godverdomme.
Kan ik je wel verblijden met groot voetbalnieuws?
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180378618
De wet van Herbert treedt in werking :9~

Wel een beetje triest dat de Bora's en FDJ's niemand bijzetten.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:19:49 #17
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180378630
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:18 schreef franklop het volgende:
Ik moet ergens een lift gaan repareren.

Dat kan wel even wachten tot na de finish
:D
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:20:05 #18
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180378636
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:19 schreef wimderon het volgende:
De wet van Herbert treedt in werking :9~

Wel een beetje triest dat de Bora's en FDJ's niemand bijzetten.
Waarom zouden ze. Wordt toch wel dicht gereden.
pi_180378639
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:18 schreef franklop het volgende:
Ik moet ergens een lift gaan repareren.

Dat kan wel even wachten tot na de finish
Jack does it in real time...
pi_180378648
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:18 schreef franklop het volgende:
Ik moet ergens een lift gaan repareren.

Dat kan wel even wachten tot na de finish
_O-
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:20:50 #21
362868 Slobeend
of all places
pi_180378651
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:18 schreef franklop het volgende:
Ik moet ergens een lift gaan repareren.

Dat kan wel even wachten tot na de finish
LOL!
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:21:27 #22
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180378667
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:18 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Kan ik je wel verblijden met groot voetbalnieuws?
Rot op met je voetbal nieuws. Ik heb ook amper bereik en zit hier nog wel tot 6 uur.
pi_180378676
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:21 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Rot op met je voetbal nieuws. Ik heb ook amper bereik en zit hier nog wel tot 6 uur.
Ronaldo naar Juventus kan je niet verheugen?
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:22:27 #24
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180378687
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:18 schreef franklop het volgende:
Ik moet ergens een lift gaan repareren.

Dat kan wel even wachten tot na de finish
Whaaaa!
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:23:15 #25
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180378695
Hup Van Keirsbulck.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_180378700
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:10 schreef Rudicio het volgende:

[..]

De eerste de beste keer dat onze Jaap negatief is over iets of iemand dan ga ik hem met deze tweet om de oren slaan
Dit heeft Mani gisteren al gedaan, maar toen was het opeens een mening.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:23:33 #27
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180378702
Gewoon alle knoppen indrukken Kaas!
pi_180378726
Achterin roepen ze om hun moeder. Is er een bingokaart toevallig?
pi_180378741
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:20 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Waarom zouden ze. Wordt toch wel dicht gereden.
Het is vrij triest dat je als winnaar van de vorige sprint geen verantwoordelijkheid neemt. En FDJ dat hier enkel voor Démare is mag ook best 20 kilometertjes meewerken.
pi_180378758
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:23 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Dit heeft Mani gisteren al gedaan, maar toen was het opeens een mening.
En die mag je alleen hebben als je volmaakt bent.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:26:23 #31
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180378768
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:25 schreef wimderon het volgende:

[..]

Het is vrij triest dat je als winnaar van de vorige sprint geen verantwoordelijkheid neemt. En FDJ dat hier enkel voor Démare is mag ook best 20 kilometertjes meewerken.
Ik zou ook niet enkel rijden voor 'verantwoordelijkheid' hoor. Zoals ik al zei, het wordt toch wel dichtgereden. Heb juist een hekel aan al die ploegen die altijd maar rijden.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:26:30 #32
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180378771
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:25 schreef wimderon het volgende:

[..]

Het is vrij triest dat je als winnaar van de vorige sprint geen verantwoordelijkheid neemt. En FDJ dat hier enkel voor Démare is mag ook best 20 kilometertjes meewerken.
Een toevallige voorbijganger zou bijna denken dat jij iets persoonlijks tegen FDJ hebt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:26:49 #33
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180378779
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:26 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Een toevallige voorbijganger zou bijna denken dat jij iets persoonlijks tegen FDJ hebt.
:D
pi_180378805
Volgens de wet van herbert houden ze 1 seconde over.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180378837
Laat quick step het maar oplossen inderdaad
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180378841
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:28 schreef franklop het volgende:
Volgens de wet van herbert houden ze 1 seconde over.
Ik moest hardop lachen
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:31:25 #37
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180378852
Zitten we al klaar voor een overwinning van Dimitri Klaas?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:32:02 #38
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180378861
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Zitten we al klaar voor een overwinning van Dimitri Klaas?
Dat is toevallig wel een favoriet van de wielermol.
pi_180378862
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Zitten we al klaar voor een overwinning van Dimitri Klaas?
Jozee is ook naar het puntje van haar stoel geschoven, niet te ver maar rustig aan.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:32:30 #40
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180378873
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:32 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Jozee is ook naar het puntje van haar stoel geschoven, niet te ver maar rustig aan.
Twee zielen, één gedachte.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:32:33 #41
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180378874
Kwakkelende Chaves ziet af: “Haal al twee jaar mijn niveau niet”

Hij is ook wel aardig op leeftijd, voor een Colombiaan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:33:51 #42
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180378900
Ben weer vrij pff
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:34:10 #43
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180378902
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:33 schreef kaasplankje het volgende:
Ben weer vrij pff
Snel gedaan Frank!
pi_180378904
Zo lift toch maar open gedaan.

Nog wat gemist?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:34:29 #45
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180378911
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:34 schreef franklop het volgende:
Zo lift toch maar open gedaan.

Nog wat gemist?
José heeft zijn chrono gepakt
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:34:39 #46
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180378913
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:34 schreef franklop het volgende:
Zo lift toch maar open gedaan.

Nog wat gemist?
Probeerde De Lift mensen te vermoorden?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180378917
Ze maken het wel onnodig spannend.
pi_180378925
FdJ erbij :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:35:43 #49
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180378932
Niki de rust zelve
pi_180378940
Bij de derde sprint al zo debiel doen als sprintersploegen. Minachting voor de koers.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:36:08 #51
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180378941
13,7km en nog 1 minuut 37 sec. over.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_180378943
Eindelijk de tactiek die ze vorig jaar al hadden toe moeten passen voordat Kittel 100.000 zeges pakte
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180378945
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:35 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ze maken het wel onnodig spannend.
Bekijk de kaart van de laatste 10 km maar, allemaal rechtdoor over een hoofdweg, die maken geen kans.
pi_180378960
Zit Dielan nu al alleen?
pi_180378964
Ze zitten collectief met angst voor Nando.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:37:08 #56
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180378968
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:36 schreef Koffieplanter het volgende:
Ze zitten collectief met angst voor Nando.
Vooral voor QS. En terecht.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:37:47 #57
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180378981
quote:
6s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:36 schreef Dagoduck het volgende:
13,7km en nog 1 minuut 37 sec. over.
15 seconde achter op de wet van Herbert :o
pi_180378985
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:36 schreef Koffieplanter het volgende:
Ze zitten collectief met angst voor Nando.
3x in Californië en 1 Tour-overwinning dit seizoen als resultaten van naam. Bah, doodeng.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:38:06 #59
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180378989
FDJ :') !
leuk
pi_180378993
Vind dit een prima tactiek van de andere ploegen

Maar toch gaat Gaviria winnen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:39:08 #61
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180379008
Pat zit nu toch met flesjes te gooien
pi_180379009
Heeft Herbert zelf de Wet van Herbert eigenlijk al aangehaald vandaag?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:39:32 #63
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180379014
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:39 schreef Rudicio het volgende:
Heeft Herbert zelf de Wet van Herbert eigenlijk al aangehaald vandaag?
Niemand kijkt hier NOS
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:39:42 #64
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180379020
Ze worden gewoon teruggepakt.
pi_180379032
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:38 schreef franklop het volgende:
Vind dit een prima tactiek van de andere ploegen
Best lachwekkend eigenlijk.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:40:28 #66
362868 Slobeend
of all places
pi_180379033
Als het een sprint wordt van dit groepje wint Perez.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:40:37 #67
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180379035
Ze worden ingerekend omdat ze straks naar elkaar gaan kijken. ;(
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:40:45 #68
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180379036
* sluit Cofidis lening af *
leuk
pi_180379037
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:40 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Best lachwekkend eigenlijk.
Want?
pi_180379047
Kopgroep is niet met de bek op ‘t stuur aan het rijden.
pi_180379049
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:39 schreef Rudicio het volgende:
Heeft Herbert zelf de Wet van Herbert eigenlijk al aangehaald vandaag?
Ja nu
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:41:11 #72
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180379052
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:40 schreef Slobeend het volgende:
Als het een sprint wordt van dit groepje wint Perez.
Minder tennis kijken Slob
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:41:15 #73
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180379053
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:39 schreef Rudicio het volgende:
Heeft Herbert zelf de Wet van Herbert eigenlijk al aangehaald vandaag?
Doet ie nu :s)
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:41:17 #74
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180379054
Minuut per 10, dat is het toch :P
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:41:19 #75
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180379056
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:40 schreef Van_Poppel het volgende:
Ze worden ingerekend omdat ze straks naar elkaar gaan kijken. ;(
Van Keirsbulckgod gaat niet omkijken.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:41:35 #76
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180379061
Vandaag zou de wet van Herbert gemythbust kunnen worden
leuk
pi_180379066
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:40 schreef Rudicio het volgende:

[..]

Want?
Omdat er maar 1 etappe is geweest met een fatsoenlijke sprint. Om dan nu al de angst te laten regeren dat je sprinter het niet aan kan... Had hem dan maar gewoon thuis gelaten, als het vertrouwen zo broos is.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:42:01 #78
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379070
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:41 schreef naatje_1 het volgende:
Minuut per 10, dat is het toch :P
Wet van Herbert kan aangepast worden naargelang situatie
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:42:02 #79
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180379071
Thomson, kijk eens dom.
pi_180379073
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:40 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Best lachwekkend eigenlijk.
Tsja als je zelf de zaakjes niet zo op orde hebt als QS dan is dit gewoon het beste wat je kunt doen. Laat zij het maar opknappen, dan kijken of het verschil maakt
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:42:50 #81
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180379086
Als dit de aanvallers worden man _O_
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180379087
Ze gaan het nooit doen, maar Quick-Step zou principieel de benen stil moeten houden.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:43:10 #83
362868 Slobeend
of all places
pi_180379097
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:41 schreef showtimer het volgende:

[..]

Minder tennis kijken Slob
RIP Kiki
pi_180379098
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:42 schreef franklop het volgende:

[..]

Tsja als je zelf de zaakjes niet zo op orde hebt als QS dan is dit gewoon het beste wat je kunt doen. Laat zij het maar opknappen, dan kijken of het verschil maakt
Precies. Laat zij zich eerst maar leegrijden. Het peloton kan nog best terugkomen.
in a crowd you lose humanity
pi_180379102
Kiki choked er lekker op los zie ik
pi_180379113
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:43 schreef Remzz het volgende:
Kiki choked er lekker op los zie ik
Peloton ook
pi_180379119
Ah, nu gaan we paniekerig mannetjes opsouperen terwijl het toch wel dichtgereden zou worden.

Brilliant tactics.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:44:12 #88
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180379123
En nu is het gedaan met de kopgroep.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:44:14 #89
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180379124
Bora :') !
leuk
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:44:24 #90
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180379128
Minder dan een minuut, ze worden nog gepakt hoor...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180379133
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:41 schreef VoMy het volgende:

[..]

Omdat er maar 1 etappe is geweest met een fatsoenlijke sprint. Om dan nu al de angst te laten regeren dat je sprinter het niet aan kan... Had hem dan maar gewoon thuis gelaten, als het vertrouwen zo broos is.
Kan ik enerzijds wel met je eens zijn. Maar Quickstep is zo verschrikkelijk dominant dat dit gewoon een prima tactiek is
pi_180379138
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:42 schreef franklop het volgende:

[..]

Tsja als je zelf de zaakjes niet zo op orde hebt als QS dan is dit gewoon het beste wat je kunt doen. Laat zij het maar opknappen, dan kijken of het verschil maakt
En als het niet zou worden opgeknapt, heeft geen van allen iets bereikt. Het blijft de belangrijkste koers voor elke sprinter en uiteindelijk heb je alleen maar jezelf ermee. Misschien is dit ietwat standje mongolenniveau van me, maar goed.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180379145
Een Fransman de strijdlust _O_
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:45:00 #94
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180379148
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:43 schreef Slobeend het volgende:

[..]

RIP Kiki
Giorgi ook
pi_180379149
Jérôme Cousin, combatif du jour. Waarom in hemelsnaam?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:45:21 #96
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180379155
Lol Burghardt.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:45:41 #97
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180379162
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:45 schreef Koffieplanter het volgende:
Jérôme Cousin, combatif du jour. Waarom in hemelsnaam?
Meeste stemmen gelden
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:45:55 #98
362868 Slobeend
of all places
pi_180379166
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:43 schreef Remzz het volgende:
Kiki choked er lekker op los zie ik
Alles is tegenwoordig choken :').
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:45:58 #99
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379169
Kiki mentaal zwak
pi_180379173
Dit gaat de kopgroep gewoon redden
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:46:04 #101
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180379174
Gaviria wint, TV uitgezet
leuk
pi_180379175
Groenewegen zat ook nog niet bij de voorsten, of zag iemand hem zitten?
pi_180379181
RIP Kikimania
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:46:34 #104
362868 Slobeend
of all places
pi_180379186
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:45 schreef showtimer het volgende:

[..]

Giorgi ook
Ja ;(

Maar Perez is toch de snelste vooraan?
pi_180379187
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:45 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Alles is tegenwoordig choken :').
Niet alles maar tennis is wel de ultieme sport waar het tussen de oren vaak mis gaat.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:46:52 #106
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180379194
Kopgroep heeft 5 seconde voorsprong op het Herbert-schema
pi_180379196
Verdomme.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:46:55 #108
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180379197
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:46 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ja ;(

Maar Perez is toch de snelste vooraan?
Offert zich al een tijdje op.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:46:56 #109
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180379198
CHUTE
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_180379203
:X
pi_180379206
Chute.
pi_180379208
Djumbo allemaal onderuit.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:47:23 #113
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379213
Lekker dan
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:47:29 #114
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180379215
Maarten Ducrot Heeft wel een nieuw favoriet woord met "snokje"
pi_180379220
Weer Gesink :{
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:47:38 #116
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180379221
Nu is de kopgroep weg
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:47:41 #117
362868 Slobeend
of all places
pi_180379223
Dani :{
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:47:43 #118
56724 Wombcat
rent wiel
pi_180379224
Altijd gevaarlijk die brede rechte wegen, die zouden ze niet meer op moeten nemen.
in a crowd you lose humanity
pi_180379226
Arme Dani.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:47:52 #120
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180379230
De eerste week van de Tour is weer geweldig in vorm.
Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:47:52 #121
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180379231
Tweede chute voor de Gees.

Benoot er ook bij.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180379232
Gallopin is echt een extreme pechvogel.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:47:56 #123
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180379234
Teringkriebels sporzastream loopt achter, dat is dan weer een nadeel, ik schakel over naar de nos...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180379236
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:45 schreef Koffieplanter het volgende:
Jérôme Cousin, combatif du jour. Waarom in hemelsnaam?
Jérôme Cousin who initiated the breakaway gets the combativity price of the day.

Volgens de ticker.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:48:06 #125
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180379242
Kom op kopgroep
leuk
pi_180379247
Groenewegen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180379252
Jammer
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:48:36 #128
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379259
Tartaar zit erbij uiteraard
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:48:39 #129
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180379261
Hup kopgroep!
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:48:41 #130
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180379265
Rip kopgroep.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_180379267
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:48 schreef franklop het volgende:
Groenewegen
Die zit er gewoon nog voorin.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:48:45 #132
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180379268
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:47 schreef wimderon het volgende:

[..]

Jérôme Cousin who initiated the breakaway gets the combativity price of the day.

Volgens de ticker.
Fake news.
pi_180379273
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:48 schreef franklop het volgende:
Groenewegen
Die zie ik gewoon voorin
pi_180379276
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:48 schreef TheArt het volgende:

[..]

Die zit er gewoon nog voorin.
Dan zag ik het verkeerd ^O^
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180379287
20s, 3km => niet genoeg.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:49:37 #136
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180379292
Wet van Herbert geldt nog steeds
leuk
pi_180379293
Kruijs verder op de fiets van de Gees
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:49:39 #138
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180379294
Uran alweer terug. :o
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:49:39 #139
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180379296
Ze kijken al om, laat maar.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_180379312
Sky :').
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:50:34 #141
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180379319
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:50 schreef Masterminded het volgende:
Sky :').
Ja, om Zakarin of all places op achterstand te rijden. :')
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:50:34 #142
362868 Slobeend
of all places
pi_180379320
We zijn al voorbij de 3km Sky.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:50:40 #143
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180379324
Welke klassementsrenners zitten op achterstand dan...?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:50:43 #144
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180379326
ZAK ZAK ZAK
Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:50:48 #145
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180379329
Sky :')
leuk
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:50:49 #146
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180379331
ZAK
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:50:52 #147
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180379332
De Tartaar ;(
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:50:57 #148
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180379334
Sky reed eerder deze tour ook op kop om ongelukken te voorkomen
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:51:21 #149
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379339
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:50 schreef Ascorbinezuur het volgende:
Sky reed eerder deze tour ook op kop om ongelukken te voorkomen
Alleen tot 3km boog ja nu rijden ze door
pi_180379340
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:50 schreef Van_Poppel het volgende:
De Tartaar ;(
Al een hele lange tijd een gebed zonder einde.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:51:23 #151
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180379341
Greenways zit goed voorin. ^O^
pi_180379342
Sky-haat is vergelijkbaar met vreemdelingenhaat: het zorgt alleen maar voor verdere radicalisering.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:51:33 #153
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180379346
Nou, dag kopgroep :W
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180379348
Helaas die valpartij doet ze de nek om :’)
hardcoholic
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:52:06 #155
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180379356
Dielan in het wiel van Kristoff.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:52:09 #156
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180379359
Bij de helikopterbeelden zijn die nieuwe Jumbo truitjes echt niet te zien,
Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:52:10 #157
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180379360
GO CAV
leuk
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:52:17 #158
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180379363
GROENEWEGEN! Ga het dan maar doen jongen!
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:52:19 #159
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180379365
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ADOPTIERENNER WAT DOE JE
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_180379366
Krachtgod ;(
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:52:27 #161
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180379369
Dylan in het spoor van FDJ.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180379379
GAVIRIAGOD
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:53:11 #163
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180379380
Groenewegen heeft verkeerde wiel gekozen imo...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180379382
Cav boos
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180379383
:o :o
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:53:12 #166
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180379384
Goede sprint van Groenewegen
pi_180379388
Dylan met tien slingers
pi_180379391
Pffff Groenewegen had ook weer enorm veel snelheid, maar zat ingesloten.
pi_180379393
Wow, wat een werk van Mauro. _O_
pi_180379395
Groenwegen liet zich wegzetten toen hij in strijd was met Demare om het wiel van Sagan
pi_180379396
Quintana zat voorin
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:53:55 #172
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379403
Of je trein is kapot of je laat je insluiten. Typisch weer
pi_180379405
Cav verneukt zijn uitslag door boos te doen lol
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:54:08 #174
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180379407
Groenewegen 4 _O_
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:54:17 #175
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180379411
Groenewegen zat te ver van achter.
pi_180379413
Waar komt Greipel opeens vandaan trouwens?
pi_180379415
Groenewegen faalt weer...
Allemaal cabaretteketet!
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:54:35 #178
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180379422
Greipel beter dan verwacht, maar aan Gaviria is niks te doen, zeker niet als je ziet hoe hij wordt gebracht.

En dan zie je in de achtergrond Groenewegen van links naar rechts spartelen. :')
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:54:44 #179
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379426
Ik lach om Greipel. Die zien we niet meer straks
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:54:49 #180
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180379429
hehehehe Dylan heeft geen zin in de NOS camera
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_180379433
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:54 schreef Sked het volgende:
Waar komt Greipel opeens vandaan trouwens?
Rostock
pi_180379440
Colombia_240-animated-flag-gifs.gif
pi_180379442
Groenewegen had wel de snelheid, maar als je van plek 20 begint ben je nog nergens natuurlijk. Volgende keer eens vanuit het wiel van Gaviria proberen te beginnen.
pi_180379448
Groenegod weet te ver van achter. Niks mis met z'n sneleid natuurlijk :')
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:55:43 #185
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180379451
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:53 schreef TheArt het volgende:
Pffff Groenewegen had ook weer enorm veel snelheid, maar zat ingesloten.
Lol, hij kan zichzelf gewoon voor geen meter positioneren en laat zich ook door iedereen wegdrummen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180379454
Er is een Lidl in Sarzeau.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_180379455
Wie was die Wanty?
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180379461
Pasqualon dus.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180379463
Ah, Dupont en Pasqualon weer netjes op de afspraak ergens op 7 en 9. Grote klasse.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:56:09 #190
56724 Wombcat
rent wiel
pi_180379468
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:55 schreef heywoodu het volgende:
Er is een Lidl in Sarzeau.
Waar niet, tegenwoordig?
in a crowd you lose humanity
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:56:09 #191
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379469
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:55 schreef heywoodu het volgende:
Er is een Lidl in Sarzeau.
_O_
pi_180379471
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:55 schreef Masterminded het volgende:
Pasqualon dus.
Ze zaten er allebei lol.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:56:14 #193
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180379474
Greipel had hier de ruimte. Dan is ie gevaarlijk. Dylan koos continu het verkeerde wiel, zat even achter Sagan, maar liet zich wegdrukken door een terugvallende FdJ-knecht. Daarna was hij de aansluiting met de voorsten kwijt.
pi_180379479
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:55 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Lol, hij kan zichzelf gewoon voor geen meter positioneren en laat zich ook door iedereen wegdrummen.
Dit ja, hij doet het zelf
hardcoholic
pi_180379480
Barguil 14e in een massasprint? Hoe dan?!?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:56:22 #196
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379481
Leuk van Wanty maar ik heb een hekel aan duosprints
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:56:25 #197
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180379484
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:55 schreef Masterminded het volgende:
Wie was die Wanty?
Volgens D&D Dupont
pi_180379486
Gaviria
Sagan
Greipel
Groenewegen
Kittel
Pasqualon
Kristoff
Degenkolb
Smith
Dupont
Demare
Calmejane
Boudat
Barguil
Alaphilippe
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180379491
Zo werkt het niet GVK
pi_180379492
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:56 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ze zaten er allebei lol.
Degene die het dichtst zat, grapjoker.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180379493
3x wanty in de top 10
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:56:52 #202
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379494
Colbrelli niet op afspraak
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:57:01 #203
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180379497
WAAR IS DE CAV
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180379498
Ah, Smith deed ook nog mee. _O-
pi_180379502
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:56 schreef Frozen-assassin het volgende:
Colbrelli niet op afspraak
Had ik ook niet verwacht.
pi_180379503
Greipel de morele winnaar, ik had niet verwacht dat hij nog een kanshebber zou zijn voor een ritwinst.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:57:19 #207
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379504
Matthews ook niet
pi_180379505
Wanty op 6, 9 en 10
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180379506
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:57 schreef Mani89 het volgende:
WAAR IS DE CAV
Waarom heb je ook je kaarten op Cav gezet, lamlul.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:57:22 #210
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180379509
Wanty-goden. :D
pi_180379510
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:56 schreef Masterminded het volgende:
Gaviria
Sagan
Greipel
Groenewegen
Kittel
Pasqualon
Kristoff
Degenkolb
Smith
Dupont
Demare
Calmejane
Boudat
Barguil
Alaphilippe
Goede Wantysprint
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:57:25 #212
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180379512
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:56 schreef Max23 het volgende:
3x wanty in de top 10
Bassie is weer blij

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:57:37 #213
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180379517
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:57 schreef Frozen-assassin het volgende:
Matthews ook niet
Dat had ik wel verwacht.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:57:43 #214
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180379519
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:57 schreef franklop het volgende:
Wanty op 6, 9 en 10
Team van de dag??
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:57:45 #215
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180379520
Waar is iedereen uberhaupt
leuk
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:57:48 #216
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180379522
quote:
2s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:57 schreef Evertjan het volgende:

[..]

Bassie is weer blij
Ploegenklassement _O_
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:58:06 #217
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379527
Hoeveel krijg je voor winst in ploegenklassement per dag? 1000 eurootjes?
pi_180379530
Welke klassementsrenners verliezen tijd ? Zakarin?
pi_180379533
Kittel en Groenewegen reden best nog een sterke sprint?
pi_180379534
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:58 schreef Maver24 het volgende:
Welke klassementsrenners verliezen tijd ? Zakarin?
Krachtgod ook.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180379535
Cav boos op Groenewegen
pi_180379536
Beestenwerk van Mauro, maar die tweede versnelling van Nando is ook wel uitstekend hoor.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:58:56 #223
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180379540
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:57 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Ploegenklassement _O_
wel slim zo rij je je wel in de kijker voor je sponsor. Zelfde als dat hij die Kiwi zondag mee stuurde naar voren voor die bergtrui
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:58:58 #224
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180379541
Gaviria :')
leuk
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:59:08 #225
362868 Slobeend
of all places
pi_180379546
Wanty _O-
  dinsdag 10 juli 2018 @ 17:59:16 #226
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180379548
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:58 schreef Koffieplanter het volgende:
Beestenwerk van Mauro, maar die tweede versnelling van Nando is ook wel uitstekend hoor.
Jammer van groen.
pi_180379562
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:58 schreef Max23 het volgende:
Cav boos op Groenewegen
Groenewegen werd daar eerder ook nog wel vastgezet door Demare. Moest daar vol in de remmen om niet te vallen. Het was gewoon één chaos.
pi_180379564
20 Egan
21 Cav (lol)
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180379565
10 TIMOTHY DUPONT 213 WANTY - GROUPE GOBERT 04H 25' 01'' - - -
11 ARNAUD DEMARE 151 GROUPAMA - FDJ 04H 25' 01'' - - -
12 LILIAN CALMEJANE 181 DIRECT ENERGIE 04H 25' 01'' - - -
13 THOMAS BOUDAT 182 DIRECT ENERGIE 04H 25' 01'' - - -
14 WARREN BARGUIL 41 TEAM FORTUNEO - SAMSIC 04H 25' 01'' - - -
15 JULIAN ALAPHILIPPE 101 QUICK - STEP FLOORS 04H 25' 01'' - -

Beste Belg klopt de 5 beste Fransen. Dat belooft wat voor vanavond. Verder is het ook gewoon gerommel in de marge natuurlijk.
pi_180379566
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:57 schreef Mani89 het volgende:
WAAR IS DE CAV
Zwaaide al met zn armen in de lucht, vast weer boos. :').
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:00:18 #231
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379571
Groenewegen heeft een 50 meter brede boulevard nodig waar hij alle ruimte krijgt
pi_180379581
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:58 schreef Felagund het volgende:

[..]

Krachtgod ook.
Nee toch?
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_180379596
Barguil sprint ook echt gewoon vol mee _O-
pi_180379598
Colbrelli kan ik niet vinden. Zeker pech gehad?
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180379602
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:01 schreef Masterminded het volgende:
Colbrelli kan ik niet vinden. Zeker pech gehad?
of bij de valpartij betrokken
pi_180379612
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:01 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

of bij de valpartij betrokken
Dat is hetzelfde toch? :+
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180379613
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 17:57 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Waarom heb je ook je kaarten op Cav gezet, lamlul.
Nee Matthews trekt volle zalen.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:03:02 #238
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379616
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:02 schreef wimderon het volgende:

[..]

Nee Matthews trekt volle zalen.
Was een logischere keuze dan Cavendish
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:03:14 #239
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180379621
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:00 schreef VoMy het volgende:
10 TIMOTHY DUPONT 213 WANTY - GROUPE GOBERT 04H 25' 01'' - - -
11 ARNAUD DEMARE 151 GROUPAMA - FDJ 04H 25' 01'' - - -
12 LILIAN CALMEJANE 181 DIRECT ENERGIE 04H 25' 01'' - - -
13 THOMAS BOUDAT 182 DIRECT ENERGIE 04H 25' 01'' - - -
14 WARREN BARGUIL 41 TEAM FORTUNEO - SAMSIC 04H 25' 01'' - - -
15 JULIAN ALAPHILIPPE 101 QUICK - STEP FLOORS 04H 25' 01'' - -

Beste Belg klopt de 5 beste Fransen. Dat belooft wat voor vanavond. Verder is het ook gewoon gerommel in de marge natuurlijk.
1-5
pi_180379622
Colbrelli 105e als een na laatste van het peloton.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180379628
Zakarin +59 sec
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180379636
G Martin ook weer tijd verloren
pi_180379650
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:00 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

Nee toch?
Nee klopt idd. Hij was van fiets gewisseld maar schijnbaar toch nog in het peloton teruggekomen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:04:32 #244
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180379651
Godverdomme man dat Wanty sprinten. :') Hoe mensonterend is dat.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180379653
Pozzo ook achterin het peloton binnengekomen. Ook opgehouden door valpartij of zo?
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180379654
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:00 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

Nee toch?
nope, geen tijd verloren
pi_180379659
Volgens mij zijn Groenewegen en Kittel de enigen die Gaviria op snelheid kunnen kloppen. Zeer sterke overwinning.
pi_180379660
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:00 schreef Frozen-assassin het volgende:
Groenewegen heeft een 50 meter brede boulevard nodig waar hij alle ruimte krijgt
Hij heeft een betere piloot nodig.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180379668
nealrogers twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 18:04:57 Tiesj Benoot (Lotto-Soudal) crosses finish line last, blood streaming down his face. #TDF2018 reageer retweet
pi_180379670
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:04 schreef Columbiafan het volgende:
Volgens mij zijn Groenewegen en Kittel de enigen die Gaviria op snelheid kunnen kloppen. Zeer sterke overwinning.
Jammer dat die zich weg liet zetten door Demare.
pi_180379676
Noodgedwongen naar het Radio 1-verslag moeten luisteren. Volgens Gio werd Gaviria derde en deed Groenewegen helemaal niet mee, volledig ingesloten.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:06:24 #252
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180379686
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:05 schreef TheArt het volgende:
nealrogers twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 18:04:57 Tiesj Benoot (Lotto-Soudal) crosses finish line last, blood streaming down his face. #TDF2018 reageer retweet
Neeee mijn Tiesj. :'(
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180379697
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:05 schreef marcodej het volgende:
Noodgedwongen naar het Radio 1-verslag moeten luisteren. Volgens Gio werd Gaviria derde en deed Groenewegen helemaal niet mee, volledig ingesloten.
Gio is vandaag jarig. Zal wel gezopen hebben vanochtend.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:07:24 #254
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379703
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:05 schreef marcodej het volgende:
Noodgedwongen naar het Radio 1-verslag moeten luisteren. Volgens Gio werd Gaviria derde en deed Groenewegen helemaal niet mee, volledig ingesloten.
Gaviria stormde voorbij in laatste 20 meter. Groenewegen inderdaad ingesloten maar toch netjes voorin gekomen. Snelheid genoeg dus, alleen nog vrij baan nodig
pi_180379705
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:07 schreef TheArt het volgende:

[..]

Gio is vandaag jarig. Zal wel gezopen hebben vanochtend.
elke dag jarig dus
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:07:31 #256
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180379706
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:05 schreef marcodej het volgende:
Noodgedwongen naar het Radio 1-verslag moeten luisteren. Volgens Gio werd Gaviria derde en deed Groenewegen helemaal niet mee, volledig ingesloten.
Ook bij Radio 1 heb je een contract voor de leven. Hoe mongool je ook bent. NPOGoden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180379715
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:05 schreef marcodej het volgende:
Noodgedwongen naar het Radio 1-verslag moeten luisteren. Volgens Gio werd Gaviria derde en deed Groenewegen helemaal niet mee, volledig ingesloten.
Gio is op zijn best bij radio voor doven.
pi_180379731
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:05 schreef TheArt het volgende:
nealrogers twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 18:04:57 Tiesj Benoot (Lotto-Soudal) crosses finish line last, blood streaming down his face. #TDF2018 reageer retweet
;(
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_180379747
sporza_koers twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 18:09:17 Guillaume Van Keirsbulck (@007_GVK): "Als de finish aan de rode vod ligt, win ik" reageer retweet
9.gif emo.gif
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:11:07 #260
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180379766
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:09 schreef Koffieplanter het volgende:
sporza_koers twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 18:09:17 Guillaume Van Keirsbulck (@007_GVK): "Als de finish aan de rode vod ligt, win ik" reageer retweet
[ afbeelding ] emo.gif
Gieljoom is geen slimme jongen
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:11:30 #261
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180379774
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:11 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Gieljoom is geen slimme jongen
We kijken uit naar zijn nieuwe vlog.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:11:35 #262
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180379776
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:09 schreef Koffieplanter het volgende:
sporza_koers twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 18:09:17 Guillaume Van Keirsbulck (@007_GVK): "Als de finish aan de rode vod ligt, win ik" reageer retweet
[ afbeelding ] emo.gif
Doemerik.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180379813
LottoNL-Jumbogoden. Wat een plan.

https://nos.nl/tour/video(...)ets-anders-doen.html
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:14:39 #264
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180379835
Op de één of andere manier komen die droomplannen van Lotte Jumbo er nog niet echt lekker uit.
pi_180379836
Soler +2.44
Poels +3.22
Gorka +3.22
Dani Martinez +3.48
last Benoot +10.12
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180379849
LottoJumbo_road twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 18:11:57 🇫🇷#TDF2018One of the victims in the crash with 5 km to go was @s_kruijswijk but he managed to get back to the peloton after a quick bike change with @RGUpdate. Stevie finished the stage on the too large bike from Robert. Robert has been fantastic today as a teamplayer 💪👊. reageer retweet
Gesink _O_
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:15:59 #267
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180379866
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:15 schreef Pino112 het volgende:
LottoJumbo_road twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 18:11:57 🇫🇷#TDF2018One of the victims in the crash with 5 km to go was @s_kruijswijk but he managed to get back to the peloton after a quick bike change with @RGUpdate. Stevie finished the stage on the too large bike from Robert. Robert has been fantastic today as a teamplayer 💪👊. reageer retweet
Gesink _O_
Wegcaptain. _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:17:29 #268
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180379893
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:15 schreef Pino112 het volgende:
LottoJumbo_road twitterde op dinsdag 10-07-2018 om 18:11:57 🇫🇷#TDF2018One of the victims in the crash with 5 km to go was @s_kruijswijk but he managed to get back to the peloton after a quick bike change with @RGUpdate. Stevie finished the stage on the too large bike from Robert. Robert has been fantastic today as a teamplayer 💪👊. reageer retweet
Gesink _O_
Ik hoop zo dat hij dit jaar een etappe weet te pakken.
Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:17:49 #269
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180379899
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:14 schreef Masterminded het volgende:
Soler +2.44
Poels +3.22
Gorka +3.22
Dani Martinez +3.48
last Benoot +10.12
Nobuddies vergeleken met Shaggy Rogers.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:17:51 #270
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180379901
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:17 schreef Aguero het volgende:

[..]

Ik hoop zo dat hij dit jaar een etappe weet te pakken.
Ik hoop ook dat de altijd sympathieke Gesink nu eindelijk eens zijn grote moment van glorie krijgt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180379929
De Tartaar heeft bijna minuut verloren...
pi_180379932
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:17 schreef showtimer het volgende:

[..]

Nobuddies vergeleken met Shaggy Rogers.
Zit jij ook al klaar voor de voorbeschouwing van de Belg op de wedstrijd van de eeuw?
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:20:59 #273
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180379949
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:19 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Zit jij ook al klaar voor de voorbeschouwing van de Belg op de wedstrijd van de eeuw?
Karl is echt mensonterend.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:21:16 #274
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180379955
quote:
10s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:19 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Zit jij ook al klaar voor de voorbeschouwing van de Belg op de wedstrijd van de eeuw?
Ik richt mij volledig op de nabeschouwing.
pi_180379972
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:14 schreef Masterminded het volgende:
Soler +2.44
Poels +3.22
Gorka +3.22
Dani Martinez +3.48
last Benoot +10.12
Zou het wat uitmaken?
pi_180379973
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:21 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ik richt mij volledig op de nabeschouwing.
Ik richt mij op de nabeschouwing van KRO-ENG morgen.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180379976
Gesink die een of andere obscure Noor terugbrengt naar het peloton is het meest mensonterende wat ik ooit op wielergebied heb gezien.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180379985
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:22 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zou het wat uitmaken?
Nee, ik haak al af.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:25:13 #279
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180380022
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:06 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Neeee mijn Tiesj. :'(
DhwXypFXUAAZHIU.jpg
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:27:35 #280
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180380070
Heeft Groenewegen nou een trijntje nodig? Kan hij niet à la Sagan een wiel pakken en daar overheen gaan?
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:28:09 #281
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180380081
En dan pak je natuurlijk het wiel van gaviria
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:28:16 #282
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180380083
quote:
9s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:25 schreef showtimer het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Pray for Ties.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180380092
G. Martin zit ook al paar keer achter die valpartijen. Die heeft wat goed te maken.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:28:39 #284
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180380093
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:27 schreef naatje_1 het volgende:
Heeft Groenewegen nou een trijntje nodig? Kan hij niet à la Sagan een wiel pakken en daar overheen gaan?
Niemand heeft Trijntje nodig. Weg met dat mens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:28:43 #285
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180380100
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:28 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Pray for Ties.
Hoeft zich niet meer te schminken voor vanavond.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:29:07 #286
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180380108
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:28 schreef fetX het volgende:
G. Martin zit ook al paar keer achter die valpartijen. Die heeft wat goed te maken.
Die mag alvast een hoop tijd gaan goedmaken in de bergen wil hij dat Top 25 klassement gaan halen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180380126
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:29 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Die mag alvast een hoop tijd gaan goedmaken in de bergen wil hij dat Top 25 klassement gaan halen.
Sterker, hij wilde zelfs voor de top 15 gaan.
pi_180380130
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:29 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Die mag alvast een hoop tijd gaan goedmaken in de bergen wil hij dat Top 25 klassement gaan halen.
Ja ik wens hem succes. Heb hem als dark horse bij Scorito, maar gaat niet veel worden gok ik.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:30:33 #289
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180380137
Ik moet echt weer wat meer attent typen, sjezus
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180380145
quote:
99s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:28 schreef naatje_1 het volgende:
En dan pak je natuurlijk het wiel van gaviria
Dom zeg, dat ze bij Jumbo niet eerder aan dit droomplan hebben gedacht.
pi_180380210
quote:
14s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:27 schreef naatje_1 het volgende:
Heeft Groenewegen nou een trijntje nodig? Kan hij niet à la Sagan een wiel pakken en daar overheen gaan?
Ja dat kan hij wel, heeft hij ook gedaan. Maar dan moet wel alles kloppen. Als nu Demare geen zwaai naar links maakt, kan hij wel in dat gat mee in het wiel van Sagan en dan ziet de wereld er opeens heel anders uit. Het zit in de details.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:37:12 #292
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180380254
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:34 schreef TheArt het volgende:

[..]

Ja dat kan hij wel, heeft hij ook gedaan. Maar dan moet wel alles kloppen. Als nu Demare geen zwaai naar links maakt, kan hij wel in dat gat mee in het wiel van Sagan en dan ziet de wereld er opeens heel anders uit. Het zit in de details.
Jij dacht dat ie pech had?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180380331
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Jij dacht dat ie pech had?
Nee, want als ie kan wat Sagan doet dan was ie niet ingesloten.
pi_180380360
Morgen wint natuurlijk TJ Butcher :7
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_180380522
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:40 schreef TheArt het volgende:

[..]

Nee, want als ie kan wat Sagan doet dan was ie niet ingesloten.
Groenewegen is qua snelheid gewoon de snelste sprinter ter wereld momenteel. Probleem is echter dat ie zon beetje de slechtste sprinter ter wereld is qua positionering. Als je dan ook nog een lachwekkend slechte sprinttrein hebt kom je gewoon praktisch nooit in de positie om voor de overwinning te sprinten.
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:52:16 #296
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180380566
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:49 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Groenewegen is qua snelheid gewoon de snelste sprinter ter wereld momenteel. Probleem is echter dat ie zon beetje de slechtste sprinter te wereld is qua positionering. Als je dan ook nog een lachwekkend slechte sprinttrein hebt kom je gewoon praktisch nooit in de positie om voor de overwinning te sprinten.
Gelukkig zijn ze bij Djumbo zo slim geweest om Tolhoek en Gesink mee te nemen voor... uh, ja wat eigenlijk?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180380587
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
ter dat ie zon beetje de slechtste sprinter te wereld is qua positionering. Als je dan ook nog een lachwekkend slechte sprinttrein hebt kom je gewoon praktisch nooit in de positie om voor de overwinning te sprinten.
Gelukkig zijn ze bij Djumbo zo slim geweest om Tolhoek en Gesink mee te nemen voor... uh, ja wat eigenlijk?
Kindsoldaat gaat schroeien als nooit tevoren in de bergen.
En ik moet wel een beetje huilen van binnen als ik Gesink op kop van het peloton zie knechten. ;(
pi_180380653
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:22 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik richt mij op de nabeschouwing van KRO-ENG morgen.
Hopelijk wint het goed georganiseerde ENG van het zooitje KRO dat slechts bij elkaar gehouden wordt door een formidabele Modric.
pi_180380667
Waarom is het onsportief om aan te vallen als Froome pech heeft in de bergen (vorig jaar gebeurd toch?) en wordt er wel volle bak gereden als er klassementsmannen opgehouden worden door een valpartij. Ik zie het verschil niet zo. Het zijn allebei varianten van pech of is dat in de wielerwereld anders?
  dinsdag 10 juli 2018 @ 18:57:40 #300
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180380693
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 juli 2018 18:53 schreef Pistolero het volgende:

[..]

Kindsoldaat gaat schroeien als nooit tevoren in de bergen.
En ik moet wel een beetje huilen van binnen als ik Gesink op kop van het peloton zie knechten. ;(
Je had nog meer aan Tom Leezer gehad en dat wil wat zeggen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180381077
Vol.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')