abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180357847
registreer om deze reclame te verbergen
Etappe 3: Cholet - Cholet, 35,5 km (TTT)

Of een peloton nu uit 200 of 170 man bestaat, dat maakt tijdens de Tour helemaal niets uit. De koers blijft de meest stresvolle van allemaal en daarom zullen er tot in het eind der tijden veel valpartijen zijn tijdens de eerste nerveuze etappes. Al fiets je met 20 man rond, dan nog zouden ze het voor elkaar kunnen krijgen. Dat was tijdens de tweede rit van de Tour niet anders. Terwijl het parcours nog niet eens zo lastig was en er eigenlijk geen goede reden te bedenken viel om stress te krijgen zagen we toch de nodige valpartijen. Een aantal kleine valpartijen, waarvan Luis Leon Sanchez het grootste slachtoffer werd. Hij werd de tweede uitvaller van deze Tour, nadat eerder Tsgabu Grmay de pijp aan Maarten gaf. De grootste valpartij van allemaal kwam in de finale, in de voorlaatste bocht van de rit. Een bocht die sowieso vrij scherp was en in de slotfase van zo'n rit kan je er dan wel vanuit gaan dat er op z'n minst bijna wordt gevallen. Het werd helemaal en daardoor werd de verwachte massasprint toch wat minder massaal. Het had een simpele sprintrit moeten zijn, maar ineens waren er nog maar een stuk of 15 renners over, aangezien de valpartij vrij ver van voren gebeurde. Gele trui Gaviria was meteen uitgeschakeld, net als de ernstig teleurstellende Groenewegen. Alsnog waren er genoeg toppers over vooraan, waaronder Sagan. Demare was er ook, maar die ging wat vroeg, waardoor hij min of meer de sprint aantrok voor Sagan. Die profiteerde, al kwam Colbrelli nog aardig in de buurt. Na de uitsluiting van vorig jaar toch een soort van revanche, zeker omdat hij en passent ook nog de gele trui pakte. Die trui gaat hij tijdens de volgende rit waarschijnlijk weer verspelen, want de ploegentijdrit komt eraan. Niet per definitie de favoriete discipline van de mannen van Bora-Hansgrohe. Voor veel renners, waaronder Froome en Porte, een uitgelezen gelegenheid om de tijd die tijdens de eerste rit verloren werd weer goed te maken.

3wrqNDR.png
8d514

De ploegentijdrit start en eindigt in Cholet. Het is de vierde keer dat we deze stad met 50.000 inwoners in de Maine-et-Loire aandoen. Maine-et-Loire, inderdaad. We hebben de Vende verlaten, al zijn we niet ver van deze streek. Cholet ligt op een kilometer of 70 van de vorige finishplaats, La Roche-sur-Yon en op een kilometer of 20 van Tiffauges, een dorpje dat men tijdens de vorige rit ook passeerde. Iedere keer dat de Tour in Cholet is doen we wat anders. Het begon allemaal met een ploegentijdrit in 1936. In 1998 keerde men terug, met een rit in lijn. Die rit eindigde in een massasprint en de renner die won was niemand minder dan onze eigen Jeroen Blijlevens, jawel. Tien jaar later keerde men terug naar Cholet. Een individuele tijdrit van een kleine 30 kilometer stond toen op het programma. De Tour van 2008 was de Tour van Gerolstein en Saunier Duval. Iedere dag kwamen we wel weer een andere lachwekkende renner tegen die gigantisch op de brommer was. In Cholet was die eer weggelegd voor Stefan Schumacher, die met wat hulp van zijn moeder in staat was om de hele apotheek in z'n mik te gooien. Stefan wist alleen niet dat CERA nogal makkelijk op te sporen was, dus werd hij betrapt en verloor hij deze overwinning. Dat was een zegen voor de sport, want de ritzege staat nu op naam van een brandschone renner. Of nouja, dat valt eigenlijk best tegen. Kim Kirchen, ook niet bepaald een jongen met een geweldige reputatie. Al was de nummer drie ook weer niet echt een lekkere winnaar geweest, want David Millar is ook vermoeiend. Enfin, u hoort het wel. We beleefden prachtige tijden in 2008. Nu, weer tien jaar later, zijn we wederom in Cholet. Een totaal ander tijdperk, een andere generatie, het nieuwe wielrennen. Of nouja, ook niet echt, maar goed. We krijgen in ieder geval voor de tweede keer een ploegentijdrit voorgeschoteld in Cholet. Aangezien de disciplines op zijn beginnen we weer van voor af aan. Hierna zal Cholet dan weer een jaar of 60 moeten wachten op de volgende aankomst.

german-stefan-schumacher-competes-around-cholet-on-july-8-2008-in-the-picture-id949917764

De ploegen starten aan de rand van het centrum van Cholet, op de brede Boulevard Delhumeau Plessis. Ze hebben hier twee keer twee rijstroken neergelegd, met in het midden een stevige berm. De finish ligt in de buurt van deze boulevard en dat heeft tot gevolg dat men aan het eind van de ploegentijdrit nog een stukje van de andere kant van de weg meepakt. Als het een beetje meezit zullen er ploegen zijn die naar elkaar kunnen zwaaien, wat een gezelligheid. Enfin, in de eerste meters rijden de renners langs de lokale kasteelrune en het museum van kunst en historie. Er is een flauwe bocht naar links, waarna het 500 meter rechtdoor gaat tot de eerste uitdaging van de dag: een rotonde. Na deze rotonde rijden de renners twee kilometer zo goed als rechtdoor, met nog wel een rotonde tussendoor. Deze weg loopt venijnig omhoog, in 800 meter tijd stijgt het 40 meter, procentje of vijf dus. Na dit eerste klimmetje van de dag gaat het een paar keer licht op en af, voordat de renners op de volgende rotonde van de dag stuiten. Deze wordt aan de rechterkant genomen, waarna men op de autoweg terechtkomt die ons buiten Cholet brengt. Deze weg loopt anderhalve kilometer rechtdoor en kruipt lichtjes omhoog. Al snel verlaten we de autoweg weer, via een afslag die een beetje bochtig en smallig is. Vervolgens komen de ploegen bijna direct een rotonde tegen, die aan de rechterkant genomen moet worden. Listige rotonde wel, daar moet een flinke bocht gemaakt worden. We zijn nu in Saint-Lger-sous-Cholet, een koddig dorpje waar de weg vlak is. Al snel ligt de volgende rotonde in het verschiet, die ditmaal aan de linkerkant genomen moet worden, omdat de renners hier ook linksaf gaan. Minder scherpe bocht, beter te doen. De volgende rotonde laat niet lang op zich wachten, ditmaal een wat bredere variant. Het gaat nu een meter of 500 rechtdoor in licht dalende lijn, waarna er een niet zo scherpe bocht naar links volgt. De renners komen nu terecht op een wat smallere weg die niet te zien is via streetview. Deze weg lijkt lichtelijk bochtig en loopt eventjes naar beneden, waarna er al snel weer een knikje naar boven volgt. Na anderhalve kilometer over deze weg gereden te hebben komen de renners weer op een wat bredere weg terecht, maar niet voordat ze bij een rotonde die gevuld is met een bakstenen kunstwerk nog een bochtje naar links moeten maken. 500 meter later volgt er een scherpe bocht naar rechts, waarna het vier kilometer rechtdoor gaat richting het eerste tussenpunt van de dag.

yjyuWrz.jpg

Dit punt komt in het dorpje Saint-Andr-de-la-Marche, na 13,5 kilometer koers. In dit rechte stuk van vier kilometer gaat het een aantal keer op en af. Vier korte knikjes naar boven, steeds gevolgd door een kort stuk in dalende lijn. Het lastigste van deze knikjes komt in Saint-Andr zelf, daar gaat het iets minder dan een kilometer omhoog aan een procentje of drie. Niet heel schokkend, maar toch. Na het meetpunt volgt er een lastige bocht naar links, waarna er snel achter elkaar drie rotondes volgen. Bij de eerste gaat het schuin naar links, daarna twee keer rechtdoor. Na die laatste rotonde gaat het bijna vier kilometer zo goed als rechtdoor. Eerst twee kilometer in licht dalende lijn, de snelheid zal hier enorm zijn. Vervolgens volgt er een klimmetje van anderhalve kilometer, waarin men ongeveer 60 hoogtemeters moet overwinnen. Nog redelijk pittig dus. Op de top van dit klimmetje komen de renners weer eens een rotonde tegen, waar ze rechtdoor gaan. Kort daarna volgt de volgende rotonde, waar een scherpe bocht naar links genomen moet worden. We rijden nu La Romagne tegen, een klein dorpje. Op een flauwe bocht na gaat het in dit dorpje vooral rechtdoor, terwijl het zo goed als vlak is. Aan de rand van het dorp ligt er weer eens een rotonde, die nog best lastig te nemen is. Na deze rotonde gaat het evenwel vijf kilometer bijna volledig rechtdoor. Een min of meer vlakke kilometer wordt opgevolgd door een razende afdaling van anderhalve kilometer. Na deze afdaling gaat het meteen weer een kilometer omhoog aan een procentje of drie, waarna de volgende korte duik naar beneden volgt, met daarna nog een knikje naar boven van 500 meter. Het blijft continu op en af gaan richting het tweede meetpunt van de dag. Dit punt volgt na 26,5 kilometer in La Sguinire, waar ze een rotonde hebben met een molen. Gaaf.

49-la-seguiniere-aire-etape-camping-car-park-tourisme.jpg

Voor we dat meetpunt bereiken moet er overigens nog wel het een en ander gebeuren. Er is dus die rotonde met de molen, waar de renners rechtdoor rijden. Vervolgens rijden ze nog wat langer rechtdoor, ook bij de volgende rotonde. Vrij snel daarna volgt er dan een scherpe, bijna terugdraaiende bocht naar links. Niet echt een plezante bocht op zo'n tijdritfiets als je bij elkaar in het wiel hangt. Bijna direct na die bocht is er weer een scherpe bocht, deze keer naar rechts. De weg begint hier ineens serieus omhoog te lopen, we gaan beginnen aan de Cte de Sguinire. Een smal straatje in een aftandse woonwijk wordt al snel opgevolgd door een wat bredere weg in een minstens zo aftandse woonwijk, terwijl de weg alleen maar steiler omhoog lijkt te lopen. In totaal loopt het een kilometer omhoog aan 5% gemiddeld, met een paar stroken die aanzienlijk zwaarder lijken. Geen pretje, zo richting het eind van een ploegentijdrit. Eenmaal boven loopt het nog een beetje vals plat door, vrij smerig allemaal. Bij het verlaten van La Sguinire komen we dan weer terecht in rotondeland. Drie kort achter elkaar, twee keer rechtdoor en bij de derde rechts. Na die derde rotonde gaat het een meter of 500 behoorlijk steil naar beneden, maar vervolgens krijgen de renners twee kilometer aan rechte, glooiende wegen voorgeschoteld. Beetje op en af, zoals tijdens de rest van de rit. Nadat ze langs een kicken meertje zijn gereden bereiken ze de buitenkant van Cholet alweer. Een bocht naar rechts volgt, bij opnieuw een rotonde. Het gaat nu een kilometer rechtdoor over een licht dalende weg tot er, jawel, opnieuw een rotonde volgt. Hier mogen de renners rechtdoor, waarna er nog even kort gedaald wordt. Hierna gaat het vrij snel weer omhoog. We stuiten op twee rotondes, maar daar kunnen de renners eigenlijk makkelijk langsaf rijden. Na anderhalve kilometer over deze weg gereden te hebben volgt er een scherpe bocht naar rechts, waarna de renners anderhalve kilometer in licht dalende lijn afwerken. Ergens halverwege een flauwe bocht naar rechts, maar verder rechtdoor. We steken de rivier over, komen de rotonde tegen die in het begin van de rit ook werd aangedaan en slaan hier rechtsaf. We rijden nu even parallel aan de weg die in de eerste meters van de rit werd aangedaan, tot op ongeveer 800 meter van de streep. Hier ligt er nog een gezellige bocht naar rechts, waarna het nog even naar links gaat. In de laatste meters van de rit gaat het rechtdoor, in licht stijgende lijn.

72674b0f-287a-4bb0-afc2-fe62f6ee3262-CHOLET-6.jpg?thumb=project-slider

En dan eindigen we dus waar we ook begonnen, in Cholet. Een stad die al vaker de Tour heeft mogen verwelkomen, maar dat is niet de enige affiniteit die ze hier met wielrennen hebben. Zoals zo'n beetje iedere Franse stad van enig statuur hebben ze hun eigen koers, GP Cholet-Pays de Loire. Een wedstrijd die meestal in een sprint eindigt, daarom is Jaan Kirsipuu, de man die op een viaduct al moest lossen, de recordwinnaar. Dit jaar wist Thomas Boudat de wedstrijd te winnen, hij is nu namens Direct Energie actief in de Tour. Cholet is verder vooral een industriestad. Het grootste industrile centrum van deze regio, naar het schijnt. Je komt hier onder meer een fabriek van Michelin tegen. Lekker man, michelinmannetje. Niks mis mee. Verder schijnen ze hier wel daadwerkelijk te werken voor hun geld, maar 7% van de bevolking is werkloos en dat is zo ongeveer een record in Frankrijk. Verder hebben ze hier een vliegveld en ook een soort van school waar je kan leren vliegen. Daar heeft in een ver verleden niemand minder dan Roland Garros gebruik van gemaakt. Hij haalde hier zijn brevet. Daarna ging hij tijdens de Eerste Wereldoorlog met zijn vliegtuig een beetje stoer doen en daarom ligt hij nu ergens in de Ardennen begraven. Gelukkig voor hem vonden ze het in Parijs een goed idee om een tennisbaan naar hem te vernoemen en later zelfs een heel toernooi. Cholet schijnt, naast het feit dat iedereen werkt, ook een bijzonder sportieve stad te zijn. De stad is al drie keer verkozen tot meest sportieve stad van Frankrijk. Vooral basketbal is een populaire sport, naast voetbal, ijshockey en tafeltennis. De Witte Chinees vindt dat laatste leuk. Fietsen doen ze hier ook graag, we kunnen dus wel spreken van een verstandige stad. Een stad met een aantal kerken ook. Notre-Dame, Sacre Coeur, het is verdomme net of je in Parijs bent.

Cholet_-_%C3%89glise_Notre-Dame.jpg

In Cholet wordt het warm. 28 graden in de middag. Iets minder warm dan de afgelopen dagen, maar alsnog niet erg comfortabel. Er zal een stevig briesje staan, in het eerste gedeelte van de tijdrit waarschijnlijk eerst tegen en dan schuin in de rug, op de terugweg een tijdje vol in de rug en daarna lang schuin tegen. Het is een rondje zo ongeveer, dus dan kom je vanzelf alles wel tegen. Regen krijgen we in ieder geval niet. De ploegentijdrit begint pas relatief laat. De eerste ploeg start om 15:10 en dat is Mitchelton-Scott, normaal een ploeg die meteen een goede richttijd zou moeten kunnen zetten. Al komt daarna direct Sky, die mogen met z'n alleen lekker lang op de hete stoel gaan zitten. Vijf minuten tussen de ploegen. De laatste ploeg, Bora-Hansgrohe, zal om 16:55 vertrekken. De organisatie denkt dat de mannen van Sagan dan tegen 17:34 zullen finishen, ze zouden dan een kleine 40 minuten nodig hebben voor deze 35 kilometer. Kan. De NOS en Sporza zijn er uiteraard meteen om 15:10 bij.

15.10 Mitchelton-Scott
15.15 Sky
15.20 Movistar
15.25 Groupama-FDJ
15.30 BMC
15.35 EF Education First-Drapac
15.40 UAE Emirates
15.45 AG2R
15.50 Fortuneo-Samsic
15.55 Direct Energie
16.00 Lotto Soudal
16.05 Lotto Djumbo
16.10 Cofidis
16.15 Sunweb
16.20 Dimension Data
16.25 Katusha
16.30 Bahrain
16.35 Trek-Segafredo
16.40 Astana
16.45 Wanty
16.50 Quick Step
16.55 Bora

Ploegentijdritten zijn niet echt mijn ding. Ik vind het eigenlijk maar een vrij waardeloze discipline. Het enige leuke is dat het in de Tour nog wel eens mis wil gaan. Valpartijen waarbij de halve ploeg onderuit gaat en dat soort werk. Wij denken terug aan Pietje Rooijakkers die samen met zijn makkers van Skil-Shimano het skoekeloen opzocht. De laatste ploegentijdrit in de Tour dateert alweer van 2015. Toen kwam die TTT pas op de negende dag, echt een kutidee was dat. De overwinning ging naar BMC, met een marginaal voordeel ten opzichte van Sky. En dan heb ik meteen de ploegen genoemd die ook tijdens deze rit de grootste kans maken om te winnen. Verder vind ik het bijna niet te doen om me aan een voorspelling te wagen. Sky en BMC, dat staat wel vast. Daaronder kan er veel gebeuren. Het is acht tegen acht (behalve bij Trek en Astana) en de wielen zijn rond (maar bij Sky net iets ronder). Het is in ieder geval een lastige ploegentijdrit, met behoorlijk veel rotondes en ook aardig wat korte klimmetjes. Zeker niet evident en de verschillen kunnen daardoor behoorlijk gaan oplopen. Een uitgelezen kans voor een paar renners om vast wat tijd terug te winnen.
1. Sky. Het altijd vervelende Sky was oppermachtig tijdens de ploegentijdrit in de afgelopen Dauphin. Met 40 seconden voorsprong op BMC en nog veel meer op de rest was het weer eens een lachwekkende affaire. Die ploeg van Sky is grotendeels vergelijkbaar met de ploeg van nu. Thomas, Castroviejo, Kwiatkowski, Moscon en Rowe zijn er allemaal bij. Dat vul je aan met Froome, Poels en Bernal en dan weet je wel hoe laat het is. Die 51 seconden die Froome verloor pakt hij meteen weer terug. En dan is alles weer te herdoen. Spijtig.
2. BMC. In het verleden vaak genoeg gewonnen, maar in de Dauphin eindigden ze dus op gepaste afstand van Sky. Wel met een ploeg die niet echt lijkt op de ploeg die ze naar de Tour hebben gestuurd. Deze ploeg zou sterker moeten zijn, met meer grote motoren. Met jongens als Kng, Schar, Van Avermaet, Van Garderen en Bevin zou je toch best ver moeten kunnen komen. Dat lieten ze dan ook wel zien in de Ronde van Zwitserland, want daar wonnen zij dan weer de ploegentijdrit, met veel van die genoemde namen. Ook Porte gaat een groot deel van zijn verloren tijd weer inhalen.
3. Quick Step. Normaal ook een ploeg die gespecialiseerd is in dit werk. Ze hebben alleen wel al heel wat van hun kruid verschoten in de afgelopen dagen. Twee dagen hard moeten werken voor Gaviria, met wisselend succes. Kan dus zijn dat de beentjes al wat vermoeider zijn, al moeten ze dan alsnog hoog eindigen met deze ploeg. Lampaert, Terpstra, Jungels, met dat soort gasten eindig je nog hoog als ze besluiten met hun ogen dicht te gaan fietsen.
4. Sunweb. Toegegeven, ze gaan Kelderman missen. Maar alsnog is dit een ploeg die het aan haar stand verplicht is om hoog te eindigen. Als regerend wereldkampioen in deze discipline is een afgang niet toegestaan. En een afgang kan het ook bijna niet worden als je ziet wie ze allemaal nog aan de start kunnen brengen. Dumoulin gaat het waarschijnlijk in z'n eentje regelen en dat lijkt me niet eens zo'n onmogelijke taak. Af en toe wat hulp van figuren als Matthews, Haga en Arndt, het kan slechter. Niet dat Haga en Arndt er verder iets van kunnen, maar voor deze discipline zijn ze nog niet eens zo nutteloos. Alleen aan Ten Dam heb je geen reet.
5. Mitchelton-Scott. Of Let's Go-Scott. Of Orica. Of GreenEdge. Of BikeExchange. In ieder geval een ploeg die altijd goed is geweest in deze discipline, ongeacht de naam. Voorlopig hebben ze evenwel nog geen gelukkige Tour, met Adam Yates die opzichtig aan het kutten is en Impey die een massale valpartij veroorzaakt. Als de schade van al die valpartijen meevalt kan het nog wel wat worden, maar ik verwacht niet dat ze in de buurt gaan komen van ploegen als Sky en BMC.

---------------------

Deze OP werd mogelijk gemaakt door Rellende_Rotscholier.

Oh, en Pino denkt dat Thomas het geel pakt.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:52:26 #2
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180357851
Tim de Clercq is niet grootgebracht in de baarmoeder maar in een spruitjesveld. 9 maanden later hebben ze hem aan zijn haren uit de klei getrokken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180357853
Franse ploegen _O_
  maandag 9 juli 2018 @ 16:52:40 #4
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180357855
registreer om deze reclame te verbergen
Cofidis :').
pi_180357864
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:52 schreef Mani89 het volgende:
Tim de Clercq is niet grootgebracht in de baarmoeder maar in een spruitjesveld. 9 maanden later hebben ze hem aan zijn haren uit de klei getrokken.
Die uitzending met Pa Declercq en hem bij Vive Le Velo :'(.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180357865
Daar komt Sunweb, lijken amper wat te verliezen, not bad.
Jack does it in real time...
pi_180357867
registreer om deze reclame te verbergen
Thijs zegt geen pech voor Jumbo.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:53:08 #8
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180357874
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:51 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Die heeft uitstekend werk gedaan voor Bennett in de Giro, met name Imola.
Dat zal mij worst wezen Stijn. Heb jij een mening over Selig? Ackermann is wel leuk.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180357875
Cofidis is een parodie op een wielerploeg.
pi_180357881
Bij Cofidis lag gisteren het halve team op de grond. En ze zijn op dit vlak al reteslecht. Dan krijg je dit dus.
pi_180357883
thijszonneveld twitterde op maandag 09-07-2018 om 16:52:39 Geen pech voor Lotto-Jumbo in eerste deel. Strategie was: rustig starten, snel eindigen. Laatste deel idd beste deel, maar wel behoorlijk veel tijdverlies. reageer retweet
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  maandag 9 juli 2018 @ 16:53:44 #12
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180357894
quote:
7s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:53 schreef Pino112 het volgende:
thijszonneveld twitterde op maandag 09-07-2018 om 16:52:39 Geen pech voor Lotto-Jumbo in eerste deel. Strategie was: rustig starten, snel eindigen. Laatste deel idd beste deel, maar wel behoorlijk veel tijdverlies. reageer retweet
Droomplan.
pi_180357899
Sunweb met een puike TTT
  maandag 9 juli 2018 @ 16:54:08 #14
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180357905
Met Kelderman hadden ze gewonnen.
pi_180357907
11 seconden, prima.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180357909
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:53 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Dat zal mij worst wezen Stijn. Heb jij een mening over Selig? Ackermann is wel leuk.
Selig is zo'n beetje de beste lead out van het peloton :D
pi_180357915
Prima tijdrit.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:54:22 #18
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180357917
Cofidis _O-
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180357920
Met dit zooitje ongeregeld een wondertijd
Jack does it in real time...
pi_180357927
Dumoulin is goed hoor _O_
  maandag 9 juli 2018 @ 16:54:43 #21
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180357929
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:54 schreef wimderon het volgende:

[..]

Selig is zo'n beetje de beste lead out van het peloton :D
Ik vraag alleen of hij een mening heeft over Selig, niet dat hij slecht is.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180357933
Mooi mooi ^O^
pi_180357943
Hup BORA
pi_180357947
Mooi van Sunweb.
pi_180357949
Sunweb, top!
Allemaal cabaretteketet!
pi_180357952
Netjes van Sunweb
Cuando haya sol, hay Chufi
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
pi_180357953
Erg goede tijdrit van Sunweb.
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_180357954
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:54 schreef Marcoss het volgende:
Dumoulin is goed hoor _O_
Tom is een mooie jongen
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 16:55:27 #29
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180357956
Niet op het podium dus voor Sunweb, lekker wel de schade beperkt.
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180357958
Goed? Goed?! Gewoon tijd verloren! Zeg maar dag tegen ONZE gele trui!
  maandag 9 juli 2018 @ 16:55:38 #31
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180357961
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:54 schreef Marcoss het volgende:
Dumoulin is goed hoor _O_
In elk interview komt ie ongekend ontspannen over. Die is echt in een bloedvorm.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:55:44 #32
362868 Slobeend
of all places
pi_180357963
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:54 schreef DeeBee het volgende:
Met dit zooitje ongeregeld een wondertijd
Zooitje ongeregeld vind ik wel meevallen.
pi_180357974
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:54 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Ik vraag alleen of hij een mening heeft over Selig, niet dat hij slecht is.
Jij beweert dat Bora vol zit met matige Duitsers, of mocht daar niet op gereageerd worden?
  maandag 9 juli 2018 @ 16:56:26 #34
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180357979
Dan zal Dumoulin nu wel top 10 in het AK staan.
pi_180357981
Astana gaat nat.
pi_180357993
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:55 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

In elk interview komt ie ongekend ontspannen over. Die is echt in een bloedvorm.
Hij staat wel vrij mager, die verdient een mooie Sunwebvakantie vanaf augustus.
pi_180357994
KIETEL :{
  maandag 9 juli 2018 @ 16:57:08 #38
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_180357995
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:56 schreef Koffieplanter het volgende:
Astana gaat nat.
Da's niet vreemd.

Hoe nat?
pi_180358008
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:55 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Zooitje ongeregeld vind ik wel meevallen.
Edit: Alles wat ik zei is niet waar.
pi_180358026
Is Trek gewoon te hard gestart? Hoe kan je met die matige tijdritploeg zo kort zitten bij het eerste tussenpunt?
Demain, on roule
pi_180358031
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:56 schreef Van_Poppel het volgende:
Dan zal Dumoulin nu wel top 10 in het AK staan.
Krek, Geraint en TJ (als die er bijzat) staan nog voor hem op dit moment.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:58:50 #42
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180358042
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:56 schreef Van_Poppel het volgende:
Dan zal Dumoulin nu wel top 10 in het AK staan.
Normaal gesproken wel ja.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:58:56 #43
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180358045
Kleurt prachtig bij het tenue, die blauwe dichte achterwielen van Bora.
  maandag 9 juli 2018 @ 16:59:17 #44
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180358056
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:58 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Krek, Geraint en TJ (als die er bijzat) staan nog voor hem op dit moment.
Daar kunnen in principe alleen nog een paar QuickSteppers bij komen.
pi_180358061
Jos wou niet naar de Tour maar had hij hier gewoon niet moeten starten i.p.v. een Tolhoek bijvoorbeeld?
pi_180358064
Ik vind de praatjes met Zonneveld tijdens de etappe eigenlijk wel acceptabel, in de avondetappe vind ik hem nog steeds vervelend.
pi_180358068
Pozzootje is weer lekker aan het fladderen.
pi_180358073
Rip Sonny
  maandag 9 juli 2018 @ 17:00:10 #49
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180358080
Bagrijn in de problemen nu :{.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:00:13 #50
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180358082
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:59 schreef TheArt het volgende:
Pozzootje is weer lekker aan het fladderen.
Elia lacht hier om
pi_180358084
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:55 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Zooitje ongeregeld vind ik wel meevallen.
Ok, dat is wel waar. Maar toch wel sterk, de kern van het team dat WK werd is er wel. Denk dat ze erg blij zijn met deze tijd.

Denk dat Sky het minst tevreden zal zijn, aangezien er concurrenten nog steeds een kleine minuut voor staan na de TTT. Dat zullen ze toch andersom verwacht hebben...
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 17:00:19 #52
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180358085
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:59 schreef wattel het volgende:
Ik vind de praatjes met Zonneveld tijdens de etappe eigenlijk wel acceptabel, in de avondetappe vind ik hem nog steeds vervelend.
Dit dus. Alleen moet ie kappen met popiejopie doen. Dan komt er af en toe best iets zinnigs uit.
pi_180358087
Hoe gaat het met Laporte, trouwens?
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180358089
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:59 schreef wattel het volgende:
Ik vind de praatjes met Zonneveld tijdens de etappe eigenlijk wel acceptabel, in de avondetappe vind ik hem nog steeds vervelend.
Ik heb toch liever Krijn Schuitemaker die wat info brengt ipv de Hermanshow.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:00:31 #55
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180358090
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:56 schreef wimderon het volgende:

[..]

Jij beweert dat Bora vol zit met matige Duitsers, of mocht daar niet op gereageerd worden?
Natuurlijk wel. Was eigenlijk meer een kleine trol omdat ze deze tour maar 1 Duitser mee hebben.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180358097
Afschuwelijk decals in de wielen bij QS
pi_180358107
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:00 schreef WAvanBuren het volgende:
Bagrijn in de problemen nu :{.
:D
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_180358108
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:00 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Natuurlijk wel. Was eigenlijk meer een kleine trol omdat ze deze tour maar 1 Duitser mee hebben.
Het mooie is wel dat we daardoor Emu en Pascal mogen zien schroeien in de Vuelta straks.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:02:23 #59
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180358138
Lolbahrain
leuk
  maandag 9 juli 2018 @ 17:02:28 #60
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180358142
Nibs heeft een probleem
pi_180358148
Waar is John dan?
  maandag 9 juli 2018 @ 17:02:51 #62
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180358149
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:01 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Het mooie is wel dat we daardoor Emu en Pascal mogen zien schroeien in de Vuelta straks.
Zal Majka voor TdF-Vuelta gaan?
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180358152
Bora is prima onderweg, hebben ook geen onaardig team.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:03:10 #64
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180358158
1:40 al. ;(
pi_180358161
In Manama wordt nu met dingen gegooid
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 17:03:21 #66
62913 Blik
The one and Only!
pi_180358163
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:00 schreef poiuytr het volgende:
Afschuwelijk decals in de wielen bij QS
Die van Bora ook... poeh
  maandag 9 juli 2018 @ 17:03:28 #67
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180358168
Hah de vlag is aangepast. Ze lezen mee!
pi_180358169
Bahrein met 4. Mooi.
pi_180358172
Boh boh RIP Nibali
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  maandag 9 juli 2018 @ 17:03:42 #70
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180358173
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:03 schreef Blik het volgende:

[..]

Die van Bora ook... poeh
Zelfde merk....
  maandag 9 juli 2018 @ 17:03:58 #71
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180358184
Mooie tactiek man. Eerst een minuut gratis weggeven en dat daarna consolideren. Maanden over nagedacht.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:04:10 #72
62913 Blik
The one and Only!
pi_180358188
Tommetje zal wel balen van het gemis van Kelderman
pi_180358191
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:03 schreef VoMy het volgende:
Bahrein met 4. Mooi.
Ze blijven ook gewoon doorfietsen. :')
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180358197
QS +0.03
  maandag 9 juli 2018 @ 17:04:50 #75
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180358202
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:04 schreef Blik het volgende:
Tommetje zal wel balen van het gemis van Kelderman
Die had met Wielco gewoon het geel kunnen pakken hier. ;(
  maandag 9 juli 2018 @ 17:04:51 #76
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180358204
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 16:40 schreef Koffieplanter het volgende:
Zakarin 14:43, ook lachwekkend.
Dikke prima.
pi_180358205
Heel sterk laatste deel van Katusha. Ook die zijn te langzaam gestart.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:04:57 #78
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180358206
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:04 schreef Dale__Cooper het volgende:
QS +0.03
dat gaat nog spannend worden voor het geel
  maandag 9 juli 2018 @ 17:05:09 #79
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180358208
Katusha valt me niet eens tegen :).
pi_180358209
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:04 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dikke prima.
Waarom zo traag starten?
pi_180358215
Trek heeft zichzelf zoals verwacht opgeblazen
  maandag 9 juli 2018 @ 17:05:44 #82
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180358217
thijszonneveld twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:05:07 Vlaggenfetisjist @hendriksmj heeft er net hoogsptersoonlijk voor gezorgd dat Brunei-Merida weer gewoon Bahrein-Merida is. https://t.co/ZOBWvoKyCk reageer retweet
Tijntje Hendriks to the rescue. _O_
Citius, Altius, Fortius.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:06:16 #83
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180358224
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:05 schreef Aguero het volgende:
thijszonneveld twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:05:07 Vlaggenfetisjist @hendriksmj heeft er net hoogsptersoonlijk voor gezorgd dat Brunei-Merida weer gewoon Bahrein-Merida is. https://t.co/ZOBWvoKyCk reageer retweet
Tijntje Hendriks to the rescue. _O_
:D _O_
  maandag 9 juli 2018 @ 17:06:27 #84
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180358226
De Clerq in de problemen.
pi_180358231
TomGOD
pi_180358237
Lijkt wel of de ploegen die later gestart zijn meer voordeel van de wind hebben.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:07:38 #87
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180358247
Huh die bidonnen :o
  maandag 9 juli 2018 @ 17:07:51 #88
362868 Slobeend
of all places
pi_180358250
Vos _O_
pi_180358251
Vosje :)
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  maandag 9 juli 2018 @ 17:08:08 #90
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180358254
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:05 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Waarom zo traag starten?
Beter zo dan de Movistar tactiek.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:08:23 #91
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180358259
Alsjeblieft geen quickstep
leuk
pi_180358265
Oei oei oei.
pi_180358266
Rip Nando
  maandag 9 juli 2018 @ 17:08:44 #94
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180358267
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:08 schreef Raap het volgende:
Alsjeblieft geen quickstep
het was een vos, geen wolf.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180358268
Doei Nando.
pi_180358270
Bahrein op 3km nog??
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180358272
Dit ging in Zwitserland ook al mis.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:08:54 #98
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180358273
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:08 schreef Raap het volgende:
Alsjeblieft geen quickstep
Liever Djoenkels in het geel dan Krek.
pi_180358274
BOEM Colombiaantje in stukken over de weg
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 17:09:01 #100
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_180358276
Wat was dat met die bidons? Slecht ontwerp ofzo?
  maandag 9 juli 2018 @ 17:09:01 #101
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180358277
RIP Quick-Step. :o
  maandag 9 juli 2018 @ 17:09:02 #102
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180358278
Quick Step :')
pi_180358279
Nu al 4 man gelost :D
pi_180358280
dit gaat goed mis :D
  maandag 9 juli 2018 @ 17:09:06 #105
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180358281
Quickstep ;(
pi_180358282
Haha, Kwikstep
  maandag 9 juli 2018 @ 17:09:16 #107
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180358284
Bedankt god
leuk
pi_180358285
Redelijke meltdown van Quick-Step zo vroeg.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180358286
Haha, hele team in brokken. _O-
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 17:09:26 #110
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180358287
Hahahaha Quick Step :D
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180358291
Bora op 13 sec bij punt 1
  maandag 9 juli 2018 @ 17:09:46 #112
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180358294
sta je goed voor lul met je wolfpack.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180358296
Afstand klopte dus niet bij Bahrein
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180358299
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:08 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Liever Djoenkels in het geel dan Krek.
Maar Gilbert komt dan in het geel.
pi_180358303
Als QS binnen 10s van dn Krek blijft, pakt dan kan Gaviria - Laat maar.
Hele team ontploft.
pi_180358305
KUTZOOI Ik heb Jaap Stalenburg kwaad gemaakt

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:04:18 Een gemiddelde Nederlander thuis in zijn doorzonwoning met VW Polo voor de deur en zuur voor de tv. https://t.co/0a6E0jo5a3 reageer retweet
pi_180358306
Bahrein nog heel veel verloren in het laatste deel
  maandag 9 juli 2018 @ 17:10:15 #118
62913 Blik
The one and Only!
pi_180358307
Tussentijd van Bahrain klopt dus niet
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 17:10:17 #119
436595 crew  Sked
up up up
pi_180358308
Ach, dat kon erger.
pi_180358309
Pozzovivo die je ploeg over de streep moet loodsen _O-
  maandag 9 juli 2018 @ 17:10:21 #121
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180358310
Lone wolfes.
pi_180358312
Huh. Bahrein was toch bijna 2min? Nu maar 1min.
pi_180358316
Onze Tom is dik tevreden
pi_180358322
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:10 schreef Maver24 het volgende:
Huh. Bahrein was toch bijna 2min? Nu maar 1min.
dat was een fout
  maandag 9 juli 2018 @ 17:10:58 #125
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180358323
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:10 schreef Blik het volgende:
Tussentijd van Bahrain klopt dus niet
Ze haalden het ook wel heel snel weer uit beeld.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180358328
Gaarne een close-up van het gezicht van Terpstra.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:11:15 #127
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180358329
Tom is een schitterende jongen.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:11:15 #128
62913 Blik
The one and Only!
pi_180358330
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:10 schreef Dale__Cooper het volgende:
Bahrein nog heel veel verloren in het laatste deel
Stond op 1’40 met nog 8km te gaan, en ‘40 bij het 2de tussenpunt
  maandag 9 juli 2018 @ 17:11:15 #129
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180358331
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:10 schreef TheArt het volgende:
Pozzovivo die je ploeg over de streep moet loodsen _O-
Ja, die man heeft leren tijdrijden dit jaar. Niet normaal man! :D
pi_180358332
Tom is een schatje.
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  maandag 9 juli 2018 @ 17:11:23 #131
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180358333
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:10 schreef Rudicio het volgende:
KUTZOOI Ik heb Jaap Stalenburg kwaad gemaakt

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:04:18 Een gemiddelde Nederlander thuis in zijn doorzonwoning met VW Polo voor de deur en zuur voor de tv. https://t.co/0a6E0jo5a3 reageer retweet
:D
pi_180358334
QS nog wel goed onderweg
  maandag 9 juli 2018 @ 17:11:40 #133
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_180358339
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:10 schreef Rudicio het volgende:
KUTZOOI Ik heb Jaap Stalenburg kwaad gemaakt

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:04:18 Een gemiddelde Nederlander thuis in zijn doorzonwoning met VW Polo voor de deur en zuur voor de tv. https://t.co/0a6E0jo5a3 reageer retweet
op naar het Stalenburgtopic.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_180358345
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:11 schreef wattel het volgende:
Gaarne een close-up van het gezicht van Terpstra.
Die zag zichzelf al in het geel na Roubaix...
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 17:11:56 #135
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180358346
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:10 schreef Rudicio het volgende:
KUTZOOI Ik heb Jaap Stalenburg kwaad gemaakt

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:04:18 Een gemiddelde Nederlander thuis in zijn doorzonwoning met VW Polo voor de deur en zuur voor de tv. https://t.co/0a6E0jo5a3 reageer retweet
Is Jaap voor de NOS?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180358349
Astana ook met de Lotto Jumbo tactiek.
pi_180358351
BlingGOD
pi_180358353
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:10 schreef Rudicio het volgende:
KUTZOOI Ik heb Jaap Stalenburg kwaad gemaakt

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:04:18 Een gemiddelde Nederlander thuis in zijn doorzonwoning met VW Polo voor de deur en zuur voor de tv. https://t.co/0a6E0jo5a3 reageer retweet
Jaap Stalenburg is het aller, allerergste wat Twitter te bieden heeft.
pi_180358354
Wout Poels had ook een mooie: "Ja, we moeten gewoon van A naar B". :')
  maandag 9 juli 2018 @ 17:12:23 #140
362868 Slobeend
of all places
pi_180358356
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:10 schreef Rudicio het volgende:
KUTZOOI Ik heb Jaap Stalenburg kwaad gemaakt

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:04:18 Een gemiddelde Nederlander thuis in zijn doorzonwoning met VW Polo voor de deur en zuur voor de tv. https://t.co/0a6E0jo5a3 reageer retweet
Jaap is een lul.
pi_180358358
Tom gaat gewoon laat naar bed :o
pi_180358359
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:08 schreef showtimer het volgende:

[..]

Beter zo dan de Movistar tactiek.
Uiteindelijk maakt het na Roubaix toch niet uit (lol).
  maandag 9 juli 2018 @ 17:13:13 #143
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180358384
Je kwaad maken over simpele dooddoeners en dan de NOS verdedigen door te stellen dat ze heel hard werken.

Nee ja ok
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 17:13:24 #144
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180358390
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:12 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Tom gaat gewoon laat naar bed :o
Dat deed Thomas dekker ook altijd.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:13:29 #145
62913 Blik
The one and Only!
pi_180358395
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:10 schreef Rudicio het volgende:
KUTZOOI Ik heb Jaap Stalenburg kwaad gemaakt

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:04:18 Een gemiddelde Nederlander thuis in zijn doorzonwoning met VW Polo voor de deur en zuur voor de tv. https://t.co/0a6E0jo5a3 reageer retweet
Tja, is ook wel een makkelijke internet-helden tweet. Verslaggeving vandaag is prima, tussenstukjes voegen genoeg toe en het commentaar is ok
pi_180358399
Sagan is gewoon echt slecht heb ik het idee.
pi_180358402
Ongooflijk hoe zeker en ontspannen Tom zijn verhaal net na de race zit op te voeren.
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  maandag 9 juli 2018 @ 17:14:03 #148
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180358409
Ik weet niet eens wie "Jaap Stalenburg" is.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180358414
Djoengels op de brommer boven de 70
Jack does it in real time...
pi_180358421
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:13 schreef Blik het volgende:

[..]

Tja, is ook wel een makkelijke internet-helden tweet. Verslaggeving vandaag is prima, tussenstukjes voegen genoeg toe en het commentaar is ok
Inderdaad. Een tijdrit is ook lekker overzichtelijk, er is weinig tactiek en het duurt maar 2 uurtjes. Dan kunnen ze het best bij de NOS.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:14:41 #151
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180358422
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:09 schreef wimderon het volgende:

[..]

Maar Gilbert komt dan in het geel.
Ook beter dan Krek :D.
pi_180358432
Trek heeft zich wel echt flink opgeblazen in deel 2.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:15:02 #153
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_180358434
aanharkema
  maandag 9 juli 2018 @ 17:15:06 #154
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180358436
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:12 schreef Luppie0110 het volgende:
Wout Poels had ook een mooie: "Ja, we moeten gewoon van A naar B". :')
Dan hebben ze wel een hele rare route gekozen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180358438
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:12 schreef Luppie0110 het volgende:
Wout Poels had ook een mooie: "Ja, we moeten gewoon van A naar B". :')
Hoe bevalt het, de Tour volgen zonder beeld maar met geluid?
  maandag 9 juli 2018 @ 17:15:15 #156
362868 Slobeend
of all places
pi_180358441
Tom is de morele winnaar van vandaag.
pi_180358443
Trekken aan het kortste eind
Jack does it in real time...
pi_180358446
Lekker aan het Mollemalen.
pi_180358457
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:14 schreef TheArt het volgende:
Trek heeft zich wel echt flink opgeblazen in deel 2.
Tsja, met die ploeg is dat niet echt een verrassing als ze zo hard starten.
Demain, on roule
  maandag 9 juli 2018 @ 17:16:03 #160
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180358465
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:12 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Uiteindelijk maakt het na Roubaix toch niet uit (lol).
Kasseien geven altijd positieve en negatieve verrassingen.
pi_180358470
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:15 schreef wimderon het volgende:

[..]

Hoe bevalt het, de Tour volgen zonder beeld maar met geluid?
Genieten hoor, echt een aanradertje.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:16:45 #162
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180358486
Houd die Pat-gifjes maar in de aanslag. :o
  maandag 9 juli 2018 @ 17:17:26 #163
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180358502
#prayforbmc
leuk
pi_180358504
Een TTT zonder chute is wel echt bijzonder.
pi_180358513
Daar rijden nu de winnaars van de
- E3 prijs
- Waalse Pijl
- Dwars door Vlaanderen
- Ronde van Vlaanderen
- Luik-Bastenakenaken-Luik

_O_
pi_180358520
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:17 schreef TheArt het volgende:
Een TTT zonder chute is wel echt bijzonder.
Het kan nog. Maar ik hoop het niet.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180358525
Herman is overigens wel prima toch.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  maandag 9 juli 2018 @ 17:18:14 #168
62913 Blik
The one and Only!
pi_180358526
QS gaat nog wel doorzakken, nu nog maar 5 man
  maandag 9 juli 2018 @ 17:18:23 #169
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180358531
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:17 schreef Dale__Cooper het volgende:
Daar rijden nu de winnaars van de
- E3 prijs
- Waalse Pijl
- Dwars door Vlaanderen
- Ronde van Vlaanderen
- Luik-Bastenakenaken-Luik

_O_
Not normal
  maandag 9 juli 2018 @ 17:18:27 #170
362868 Slobeend
of all places
pi_180358534
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:17 schreef TheArt het volgende:
Een TTT zonder chute is wel echt bijzonder.
Toch die renner minder per ploeg h.
pi_180358546
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:17 schreef Dale__Cooper het volgende:
Daar rijden nu de winnaars van de
- E3 prijs
- Waalse Pijl
- Dwars door Vlaanderen
- Ronde van Vlaanderen
- Luik-Bastenakenaken-Luik

_O_
En Philip Gilbert zit er ook nog tussen.
pi_180358547
Koen eeeeeuh de eeeuh kort eeeuh
pi_180358551
Ze gaan eronder nog aan het einde heb ik het idee.
pi_180358562
5b437cdecc4c8-lefevere23.gif
  maandag 9 juli 2018 @ 17:19:39 #175
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180358566
Fill is smerig goed :).
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 17:19:51 #176
436595 crew  Sked
up up up
pi_180358570
Astana met zeven :o
  maandag 9 juli 2018 @ 17:19:56 #177
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180358573
Vino is tevreden
  maandag 9 juli 2018 @ 17:20:04 #178
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180358575
Astana heeft het na deel 1 ook prima gedaan.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180358576
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:19 schreef Sked het volgende:
Astana met acht :o
dat is knap
  maandag 9 juli 2018 @ 17:20:07 #180
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_180358577
met hoeveel man moeten ze minimaal finishen? 4?
pi_180358578
De verschillen zijn wel klein gebleven, die 5 minuten achterstand is het niet geworden.
Je gaat het pas zien als je het door hebt
  maandag 9 juli 2018 @ 17:20:16 #182
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180358583
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:19 schreef WAvanBuren het volgende:
Fill is smerig goed :).
Die gaat schroeien op de Mur de Bretagne :Y
pi_180358584
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 22:57 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hij verliest morgen ruim drie minuten, als het niet meer is. Die ploeg is een ramp en het rollende parcours zou ik ook niet bepaald als een voordeel zien. Anderhalve minuut over achttien kilometer is al veel, nu heeft hij nog een man minder tegenover de rest ook. Zijn voordeel van gisteren en mogelijk Roubaix weg in een handomdraai.
Oei.
pi_180358586
Astana verliest van meetpunt 1 naar de finish maar 14 sec. Ook weer veel te langzaam gestart dus.
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 17:20:22 #185
436595 crew  Sked
up up up
pi_180358588
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:20 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

dat is knap
:(
  maandag 9 juli 2018 @ 17:20:39 #186
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180358594
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:20 schreef RamboDirk het volgende:
met hoeveel man moeten ze minimaal finishen? 4?
yes
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180358599
De Terp heeft zich enigszins opgeblazen
  maandag 9 juli 2018 @ 17:21:08 #188
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_180358607
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:20 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

yes
cool.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:21:28 #189
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180358614
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:20 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Die gaat schroeien op de Mur de Bretagne :Y
Perfecte leadout voor Alaflip.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:21:44 #190
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180358621
Lekker bescheiden ook om als manager op de eerste rij te gaan zitten :').
  maandag 9 juli 2018 @ 17:21:45 #191
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180358622
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:20 schreef wimderon het volgende:

[..]

Oei.
:D . De beloofde 5 minuten van Decoareste kwamen er ook niet.
pi_180358623
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:20 schreef wimderon het volgende:

[..]

Oei.
Het archief draait overuren, wim is in topvorm voor de rest van de Tour. Wees gewaarschuwd met uw voorspellingen!
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 17:21:54 #193
362868 Slobeend
of all places
pi_180358626
Vreemd van Sagan.
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 17:22:17 #194
436595 crew  Sked
up up up
pi_180358633
Peto zal wel te veel gedronken hebben gisteravond.
pi_180358641
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:21 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

:D . De beloofde 5 minuten van Decoareste kwamen er ook niet.
Voorzichtig met deze voorspelling, Wanty moet nog binnen komen.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:22:47 #196
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180358645
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:22 schreef Sked het volgende:
Peto zal wel te veel gedronken hebben gisteravond.
Pa Sagan in de Tour is altijd problemen
pi_180358663
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:20 schreef wimderon het volgende:

[..]

Oei.
5af2f8de4c0f5-ezgif.com-crop.gif
  maandag 9 juli 2018 @ 17:23:47 #198
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180358678
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:22 schreef VoMy het volgende:

[..]

Voorzichtig met deze voorspelling, Wanty moet nog binnen komen.
Maar het ging over het verlies van Vogelenzang.
pi_180358697
oei, oei
  Moderator maandag 9 juli 2018 @ 17:24:42 #200
436595 crew  Sked
up up up
pi_180358698
Man man man :')
  maandag 9 juli 2018 @ 17:24:48 #201
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180358700
Peto gaat er zelf af. :o
pi_180358703
Hij gaat verdomme nog lossen ook joh _O-
  maandag 9 juli 2018 @ 17:24:59 #203
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180358710
Dit wordt niks op de Mur de Bretagne. #cmwatch
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:25:02 #204
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180358712
Dat is wel genant, als gele trui lossen in een ploegentijdrit.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:25:10 #205
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180358714
geen geel voor sagan
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  maandag 9 juli 2018 @ 17:25:36 #206
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180358719
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:25 schreef naatje_1 het volgende:
geen geel voor sagan
Oh
leuk
  maandag 9 juli 2018 @ 17:25:39 #207
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180358720
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:24 schreef Mani89 het volgende:
Dit wordt niks op de Mur de Bretagne. #cmwatch
Graag niet in dit topic.
pi_180358726
Doet ie nog ne wheelie of nie?
  maandag 9 juli 2018 @ 17:26:38 #209
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180358759
Wanty niet eens op 3 minuten. :(
  maandag 9 juli 2018 @ 17:27:17 #210
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_180358779
Wat heeft Van Keirsbulck gedaan? #adoptierenner ;(
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  maandag 9 juli 2018 @ 17:27:20 #211
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180358780
Terpstra eraf...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  maandag 9 juli 2018 @ 17:27:24 #212
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180358783
Vlaanderen vs. Walloni
pi_180358788
Is wanty zo'n wildcard groep?
  maandag 9 juli 2018 @ 17:27:46 #214
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180358800
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:27 schreef FlyingEagle het volgende:
Is wanty zo'n wildcard groep?
yes.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:27:51 #215
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180358803
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:25 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Graag niet in dit topic.
Meltdowntechnisch heb ik liever dat jullie het wel hier bespreken.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 17:27:53 #216
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180358806
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:27 schreef FlyingEagle het volgende:
Is wanty zo'n wildcard groep?
Ja.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:27:56 #217
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180358808
6s binnen de km, right...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  maandag 9 juli 2018 @ 17:28:17 #218
362868 Slobeend
of all places
pi_180358819
Villa Sporza ga ik overslaan.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:28:35 #219
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180358824
Peto is morgen gewoon op afspraak
  maandag 9 juli 2018 @ 17:28:38 #220
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180358826
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:28 schreef Slobeend het volgende:
Villa Sporza ga ik overslaan.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:29:05 #221
315766 MrBanaan1
nou nou nou
pi_180358839
So close!
  maandag 9 juli 2018 @ 17:29:07 #222
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180358842
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:28 schreef Slobeend het volgende:
Villa Sporza ga ik overslaan.
-Ja sowieso.
~Krek
  maandag 9 juli 2018 @ 17:29:12 #223
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_180358846
GENOT
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  maandag 9 juli 2018 @ 17:29:21 #224
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180358850
De mooiste 6 seconden van m'n leven
leuk
  maandag 9 juli 2018 @ 17:29:29 #225
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180358854
Lekker belangrijk als je n van de favorieten in je ploeg hebt. Krek rijdt alleen maar voor Krek.
pi_180358856
BOOORING BOOORIINNNG hansgrohe
Jack does it in real time...
  maandag 9 juli 2018 @ 17:29:44 #227
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180358860
Gerrans wint nog een Touretappe. Gefeliciteerd Wim!
pi_180358865
Wolfpack vist achter het net.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:29:51 #229
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180358866
Ok, BMC wint dus dankzij Krek. Dank Michel.
pi_180358873
Dat worden twee topshows woensdag en donderdag
pi_180358880
Vijf teams binnen elf seconden.
pi_180358888
Best wel verrassende namen die her en der lossen.
pi_180358890
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:30 schreef Dale__Cooper het volgende:
Vijf teams binnen elf seconden.
Koersvervalsing!
  maandag 9 juli 2018 @ 17:31:33 #234
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180358895
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:30 schreef Dale__Cooper het volgende:
Dat worden twee topshows woensdag en donderdag
Donderdag wordt echt vreselijk saai. Sprintje bergop aan het eind, het is wat.

Alaphilippe zorgt ervoor dat de rest niet op de foto staat.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 17:31:34 #235
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180358896
Geen minutenstrooigenot dus
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  maandag 9 juli 2018 @ 17:32:13 #236
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180358907
quote:
14s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:31 schreef naatje_1 het volgende:
Geen minutenstrooigenot dus
D. Martin meeste verloren van de klassementsmannen (1.39)
pi_180358916
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Donderdag wordt echt vreselijk saai. Sprintje bergop aan het eind, het is wat.

Alaphilippe zorgt ervoor dat de rest niet op de foto staat.
Hopen op koers bij de eerste passage + het klimmetje daarna.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:33:15 #238
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180358921
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:32 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Hopen op koers bij de eerste passage + het klimmetje daarna.
Gaat niet gebeuren.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180358940
Zondag hopelijk wel een topshow.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  maandag 9 juli 2018 @ 17:34:26 #240
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180358942
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:32 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Hopen op koers bij de eerste passage + het klimmetje daarna.
In de Tour :')?
  maandag 9 juli 2018 @ 17:34:38 #241
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180358948
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:32 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Hopen op koers bij de eerste passage + het klimmetje daarna.
In Sjiero ja maar in de Tour.. bwoah
pi_180358976
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:34 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

In Sjiero ja maar in de Tour.. bwoah
een mens kan hopen
  maandag 9 juli 2018 @ 17:37:28 #243
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180358982
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:36 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

een mens kan hopen
Ik hoop met je mee
  maandag 9 juli 2018 @ 17:37:31 #244
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180358984
Morgen weer een sprint rit.
giphy.gif
  maandag 9 juli 2018 @ 17:37:59 #245
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180358998
Wie heeft wit?
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_180359003
quote:
99s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:37 schreef SaintOfKillers het volgende:
Wie heeft wit?
SKA.
pi_180359006
quote:
99s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:37 schreef SaintOfKillers het volgende:
Wie heeft wit?
SREN KRAGH ANDERSEN ?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180359010
Ho.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180359014
Quintana staat dus op 3+ minuten na de eerste vlakke week.
pi_180359015
Waarom vindt Thijs het verrassend dat BMC wint?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 9 juli 2018 @ 17:39:52 #251
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180359019
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:39 schreef Dale__Cooper het volgende:
Quintana staat dus op 3+ minuten na de eerste vlakke week.
Dan kan hij mooi vroeg aanvallen.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:40:00 #252
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180359022
nr 7, mooi
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  maandag 9 juli 2018 @ 17:40:20 #253
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359027
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:39 schreef franklop het volgende:
Waarom vindt Thijs het verrassend dat BMC wint?
SKY SKY SKY
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180359029
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 17:40:41 #255
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180359034
Thijs moet wat vaker wielrennen gaan kijken en dan met name TTT's
  maandag 9 juli 2018 @ 17:40:59 #256
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359037
quote:
10s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:39 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Dan kan hij mooi vroeg aanvallen.
adf446fa71a660fc55e85db40bd0e35f.gif
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180359051
Ik zou willen stellen dat Alaphilippe na donderdag het geel heeft maar woensdag is wel heel listig.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 17:42:37 #258
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180359060
Richie heeft de intelligentie van een hoop klei.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180359068
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:29 schreef showtimer het volgende:
Gerrans wint nog een Touretappe. Gefeliciteerd Wim!
5b4381e510b99-karl1.gif
pi_180359076
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:42 schreef Masterminded het volgende:
Ik zou willen stellen dat Alaphilippe na donderdag het geel heeft maar woensdag is wel heel listig.
Woensdag pakt Gilbert of Jungels 'm gewoon dan. Wolfpack.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:43:54 #261
362868 Slobeend
of all places
pi_180359082
Tejay 2e.

Wat gaan we meemaken.
pi_180359086
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:43 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik had dit niet gezien, maar dit was wel precies wat je van Karl zou verwachten.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:44:12 #263
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359087
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:43 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Goede pillenkop weer.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180359089
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:43 schreef Slobeend het volgende:
Tejay 2e.

Wat gaan we meemaken.
Hij zal nog wel zondag tijd verliezen?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180359113
Matthews kan ook nog dromen van geel. Morgen en woensdag kan ie wel boni's scoren.
  maandag 9 juli 2018 @ 17:47:51 #266
362868 Slobeend
of all places
pi_180359126
Thijs vindt BMC en Bora gelijkwaardige hardrijders hebben :').
  maandag 9 juli 2018 @ 17:48:42 #267
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_180359132
KIKIMANIA
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  maandag 9 juli 2018 @ 17:49:05 #268
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180359135
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:48 schreef superniger het volgende:
KIKIMANIA
*O* *O*
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180359146
Blijft toch een mooie discipline dit
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_180359158
quote:
1s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:47 schreef Slobeend het volgende:
Thijs vindt BMC en Bora gelijkwaardige hardrijders hebben :').
JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:20:38 Overigens mis ik aan de finish @marijnfietst. Dat doet @thijszonneveld een stuk minder. Waarom zien we @marijnfietst niet meer in NOS Equipe. reageer retweet
pi_180359169
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:50 schreef wimderon het volgende:

[..]

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:20:38 Overigens mis ik aan de finish @marijnfietst. Dat doet @thijszonneveld een stuk minder. Waarom zien we @marijnfietst niet meer in NOS Equipe. reageer retweet
Mijn god :')
  maandag 9 juli 2018 @ 17:52:51 #272
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359184
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:50 schreef wimderon het volgende:

[..]

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:20:38 Overigens mis ik aan de finish @marijnfietst. Dat doet @thijszonneveld een stuk minder. Waarom zien we @marijnfietst niet meer in NOS Equipe. reageer retweet
Ik trek dit slecht. Gaat over hardwerkende prima collega.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 17:53:21 #273
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_180359190
thijszonneveld twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:34:33 Morgen: Belgi - Frankrijk op het WK n Greg Van Avermaet in het geel.Amai. reageer retweet
De Belgen gaan morgen zo loco dat ze een tweede 1830 uitroepen.
pi_180359200
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:51 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Mijn god :')
Iemand zou daar op moeten antwoorden:
Nee, jij trekt volle zalen. Ik kots van deze simpele negatieve dooddoeners.
Een gemiddelde Nederlander thuis in zijn doorzonwoning met VW Polo voor de deur en zuur voor de tv.
Ik trek dit slecht. Gaat over hardwerkende prima collega
  maandag 9 juli 2018 @ 17:53:58 #275
362868 Slobeend
of all places
pi_180359202
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:50 schreef wimderon het volgende:

[..]

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:20:38 Overigens mis ik aan de finish @marijnfietst. Dat doet @thijszonneveld een stuk minder. Waarom zien we @marijnfietst niet meer in NOS Equipe. reageer retweet
:').
  maandag 9 juli 2018 @ 17:54:49 #276
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359213
Valt me wel tegen van onze vriend Rudicio dat hij blijkbaar zijn tweet heeft verwijderd.

Beetje bezwijken onder de druk van Jaap Stalenburg of all places. :')
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 17:55:32 #277
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180359221
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:50 schreef wimderon het volgende:

[..]

JaapStalenburg twitterde op maandag 09-07-2018 om 17:20:38 Overigens mis ik aan de finish @marijnfietst. Dat doet @thijszonneveld een stuk minder. Waarom zien we @marijnfietst niet meer in NOS Equipe. reageer retweet
White knight male feminist Jaap. :') Ze wil niet in je witte hema onderbroek zitten hoor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180359226
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Valt me wel tegen van onze vriend Rudicio dat hij blijkbaar zijn tweet heeft verwijderd.

Beetje bezwijken onder de druk van Jaap Stalenburg of all places. :')
Jaap Stalenburg heeft me jaren terug uit het niets geblockt :{.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180359228
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Valt me wel tegen van onze vriend Rudicio dat hij blijkbaar zijn tweet heeft verwijderd.

Beetje bezwijken onder de druk van Jaap Stalenburg of all places. :')
Ik had er eerlijk gezegd een beetje spijt van dat ik op de man speelde. Hoewel ik wel achter de inhoud stond.
pi_180359241
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:43 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Karl weer met z'n medaillehoofd
  maandag 9 juli 2018 @ 17:56:40 #281
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359243
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:55 schreef Rudicio het volgende:

[..]

Ik had er eerlijk gezegd een beetje spijt van dat ik op de man speelde. Hoewel ik wel achter de inhoud stond.
Als je zo'n eikel kan triggeren moet je niet stoppen maar doorgaan.

Kom op man, het is twitter. Afzagen tot aan de enkeltjes.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 17:58:38 #282
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359267
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:55 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Jaap Stalenburg heeft me jaren terug uit het niets geblockt :{.
Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat je er zelf ook niet vies van bent om mensen uit het niets te blocken.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180359272
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Als je zo'n eikel kan triggeren moet je niet stoppen maar doorgaan.

Kom op man, het is twitter. Afzagen tot aan de enkeltjes.
Ik ben een slechte internet-troll
pi_180359279
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:55 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Jaap Stalenburg heeft me jaren terug uit het niets geblockt :{.
Weet je ook hoe dat voelt.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:00:07 #285
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359284
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:59 schreef Rudicio het volgende:

[..]

Ik ben een slechte internet-troll
Nou, dat blijkt. Zo'n pannenkoek doet een poging om jou voor lul te zetten en in plaats van dat je hem met de grond gelijk maakt kom je met een terugtrekkende beweging en vraag je nog net niet om vergiffenis.

Als je nog tips nodig hebt mag je Mani altijd een PM sturen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180359286
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat je er zelf ook niet vies van bent om mensen uit het niets te blocken.
Die waren dan ook wel gewoon vervelend. Dan vind ik dat nodig.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 18:01:26 #287
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359298
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:00 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Die waren dan ook wel gewoon vervelend. Dan vind ik dat nodig.
Misschien was jij ook wel gewoon vervelend.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180359300
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nou, dat blijkt. Zo'n pannenkoek doet een poging om jou voor lul te zetten en in plaats van dat je hem met de grond gelijk maakt kom je met een terugtrekkende beweging en vraag je nog net niet om vergiffenis.

Als je nog tips nodig hebt mag je Mani altijd een PM sturen.
Zijn opmerking over 'hardwerkende collega's' deed mij de emotionele das om

Toen realiseerde ik me dat die NOS-clowns ook maar gewoon hun werk doen, en dat de NOS-directie vooral het grote gevaar is
pi_180359314
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Misschien was jij ook wel gewoon vervelend.
Je kijkt even een paar minuten op dit forum en er worden pagina's vol feitelijke onjuistheden over mijn bezigheden op Twitter neergegooid. Verder block ik huismongolen als Lavie Jan Roos, Joshua Livestro en Joost Niemoller. Daar heb ik al helemaal geen zin in.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 18:02:39 #290
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359316
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:01 schreef Rudicio het volgende:

[..]

Zijn opmerking over 'hardwerkende collega's' deed mij de emotionele das om

Toen realiseerde ik me dat die NOS-clowns ook maar gewoon hun werk doen, en dat de NOS-directie vooral het grote gevaar is
Maar die directie, zijn dat dan geen hardwerkende mensen? :{
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 18:02:51 #291
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180359318
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 17:43 schreef wimderon het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dit is niet leuk. Gelukkig zit er geen geluid bij. 9.gif
  maandag 9 juli 2018 @ 18:03:43 #292
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359325
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:02 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Je kijkt even een paar minuten op dit forum en er worden pagina's vol feitelijke onjuistheden over mijn bezigheden op Twitter neergegooid. Verder block ik huismongolen als Lavie Jan Roos, Joshua Livestro en Joost Niemoller. Daar heb ik al helemaal geen zin in.
Ik heb geen flauw idee wie Joshua Livestro is. Niet iedereen is zo achterlijk om twitterverslaafd te zijn.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 9 juli 2018 @ 18:04:38 #293
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359340
Screen-Shot-2017-09-17-at-13.15.35-582x328.png

Joshua had ook zomaar ploegleider bij Lotto Soudal kunnen zijn.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180359342
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik heb geen flauw idee wie Joshua Livestro is. Niet iedereen is zo achterlijk om twitterverslaafd te zijn.
Dat is een doorgedraaide Jalta-hoofdredacteur die op de een of andere manier steeds in mijn timeline belandt.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180359343
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Maar die directie, zijn dat dan geen hardwerkende mensen? :{
Ja, maar die staan aan de top van de piramide... aan de basis van de etterbuil die NOS heet
pi_180359345
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik heb geen flauw idee wie Joshua Livestro is. Niet iedereen is zo achterlijk om twitterverslaafd te zijn.
Dat zou ik zo houden.
pi_180359354
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:04 schreef Rudicio het volgende:

[..]

Ja, maar die staan aan de top van de piramide... aan de basis van de etterbuil die NOS heet
Joris en Han Kock en co zijn maar radertjes in het geheel
pi_180359358
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:02 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Je kijkt even een paar minuten op dit forum en er worden pagina's vol feitelijke onjuistheden over mijn bezigheden op Twitter neergegooid. Verder block ik huismongolen als Lavie Jan Roos, Joshua Livestro en Joost Niemoller. Daar heb ik al helemaal geen zin in.
Ik heb nooit 1 seconde interesse getoond in jouw twitter, maar was toch nietsontziend slachtoffer van jouw zuiveringen. Een druk bezet man als Jaap heeft waarschijnlijk ook dergelijke zuiveringen uitgevoerd. Kortom: af en toe gebeuren er zeer oneerlijke dingen op Twitter.
  maandag 9 juli 2018 @ 18:06:39 #299
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180359367
Eigenlijk is de NOS net Urk. Ook daar wil ik niets mee te maken hebben.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180359371
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2018 18:05 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Ik heb nooit 1 seconde interesse getoond in jouw twitter, maar was toch nietsontziend slachtoffer van jouw zuiveringen. Een druk bezet man als Jaap heeft waarschijnlijk ook dergelijke zuiveringen uitgevoerd. Kortom: af en toe gebeuren er zeer oneerlijke dingen op Twitter.
Ik heb hier al mijn excuses voor aangeboden. Wond. heelt. niet. blijkbaar?
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  maandag 9 juli 2018 @ 18:06:56 #301
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180359375
Ik vind Thijs het trouwens prima doen (op tv). Marijn is nog nooit wat zinnigs uitgekomen, of die Merel moet nog een lekker wijf worden later.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')