Ik2 | zondag 8 juli 2018 @ 23:12 |
Kippendijfiletadoratietokip. Boh! lekkerr ! hmmmm... Meer FOK!kers fan van kippendijfilet ??2 Kom bij de kippendijenclub! | |
arvensis | zondag 8 juli 2018 @ 23:14 |
Lekkerrrrrr Ik koop nooit kipfilet meer sinds ik kippendij heb gegeten. | |
Ik2 | zondag 8 juli 2018 @ 23:15 |
Ik eet nu dus een broodje ( 2 stukken stokbrood ) met kruidenboter blauwe kaas kippendijenfilet met champignons gebakken in tajinekruiden en knoflooksaus, op een bedje van sla, en met wat tomaatjes ter garnering en vermaak.... | |
Klaploper | zondag 8 juli 2018 @ 23:16 |
Gewone filet is zo lekker droog vergeleken met dij. Dij blijft altijd sappig, zo goor. | |
Ik2 | zondag 8 juli 2018 @ 23:17 |
Dit! lijkt wel of het vroeger niet te koop was.. waar gingen die dijen dan allemaal heen? en waarom krijgen de gewone man op de straat ze nu wel aangeboden? | |
Cue_ | zondag 8 juli 2018 @ 23:18 |
Eens. Sinds kippendij gehad, zelden meer kipfilet gehad. Bestek 't in grote mate | |
yosander | zondag 8 juli 2018 @ 23:19 |
Gaan veelal naar Oost-Europa, waar men wel van een mals stukje kip houdt . Andersom importeren wij kipfilet uit Oost-Europa. | |
Ik2 | zondag 8 juli 2018 @ 23:22 |
Jij bent lid! | |
Ik2 | zondag 8 juli 2018 @ 23:22 |
Jij bent lid! | |
Ik2 | zondag 8 juli 2018 @ 23:23 |
Jij bent lid! | |
Ik2 | zondag 8 juli 2018 @ 23:23 |
Jij bent lid! | |
Postbus100 | zondag 8 juli 2018 @ 23:26 |
Ik vind kipdijfilet soms te sappig/vettig. Half om half is een mooi compromis | |
RobinOok | zondag 8 juli 2018 @ 23:28 |
Koreaanse BBQ kip | |
Ik2 | zondag 8 juli 2018 @ 23:31 |
Jij bent ook volwaardig lid! | |
Ik2 | zondag 8 juli 2018 @ 23:32 |
Jij bent lid! | |
Postbus100 | zondag 8 juli 2018 @ 23:35 |
Fieuw, was even bang dat ik te licht zou worden bevonden. Dank! | |
Ik2 | zondag 8 juli 2018 @ 23:40 |
Nee, we hanteren een laagdrempelig deurbeleid. | |
Red_85 | maandag 9 juli 2018 @ 00:01 |
Ze lagen bij mij gewoon in de vitrine bij de slager. Enige verschil: bone in. Als kipbraadstuk. Best bewaarde geheim van de kip tot 2 jaar terug. | |
Red_85 | maandag 9 juli 2018 @ 00:02 |
Nu dus niet meer krijg ik veel vaker het idee. | |
maily | maandag 9 juli 2018 @ 00:03 |
Oh!! #MeToo | |
#ANONIEM | maandag 9 juli 2018 @ 09:09 |
Niks mis mee, inderdaad. Beetje kluiven is ook wel prima. 🐔 | |
derLudolf | maandag 9 juli 2018 @ 20:30 |
Kipfilet Kippendij | |
Riann | dinsdag 10 juli 2018 @ 15:20 |
geld voor mij ook | |
#ANONIEM | dinsdag 10 juli 2018 @ 15:31 |
Kippendijfilet heeft wel altijd een soort rare bijsmaak in bami, roerbakmie en chicken tonight. Misschien wel in alle gerechten waar je water toevoegt | |
golfer | dinsdag 10 juli 2018 @ 15:31 |
Altijd alleen kippendijfilets van onze dorpspoelier. Goede, malse filets. | |
fespo | dinsdag 10 juli 2018 @ 15:39 |
het vet kan soms wat overheersend (stinken) zijn. | |
#ANONIEM | dinsdag 10 juli 2018 @ 15:40 |
Dat zal het misschien wel zijn. | |
Burdie | dinsdag 10 juli 2018 @ 15:41 |
Hmmmm ik maak er altijd semoor ajam mee . | |
Whiskers2009 | dinsdag 10 juli 2018 @ 21:36 |
Ok, hoort niet in dit adoratietopic, maar Daging Smoor/Semur vind ik pas echt 😍 | |
Skeletor. | vrijdag 13 juli 2018 @ 00:46 |
Heerlijk stukje kip, alleen moet wel alle glibber er van afgesneden zijn . | |
golfer | vrijdag 13 juli 2018 @ 00:49 |
Dat doe ik thuis zelf. En iets teveel vet ook eraf snijden. | |
Pietverdriet | vrijdag 13 juli 2018 @ 06:25 |
Toen waren het nog kippenpoten | |
#ANONIEM | vrijdag 13 juli 2018 @ 08:40 |
Piet, zet jij je tanden ook graag in een lekker kippetje? | |
Miss_Paraplu85 | vrijdag 13 juli 2018 @ 09:17 |
Kippendij, echt heerlijk vlees! Ik eet vrijwel nooit gewoon kipfilet... al jaren niet. | |
nostra | vrijdag 13 juli 2018 @ 09:21 |
Blijkbaar ben ik één van de weinigen die filet boven dij prefereert. Vind het maar niks, al die vetstukjes eraan. | |
arvensis | vrijdag 13 juli 2018 @ 10:21 |
Die haal je er af, niet zo moeilijk. | |
FutureFairytale | vrijdag 13 juli 2018 @ 10:41 |
Kipdijfilet met bot was vroeger toch gewoon kipkarbonade? Nog steeds trouwens. Ik heb liever me bot dan zonder maar qua 'stukjes' vlees eet ik nooit meer kipfilet sinds je kipfijfilet kunt kopen. | |
Red_85 | vrijdag 13 juli 2018 @ 11:45 |
'Glibber' 'Vet moet er af' Wat zijn jullie? Libellelezers? | |
nogeenoudebekende | vrijdag 13 juli 2018 @ 11:47 |
Vet is eng. Net als zout en suiker. | |
Miss_Paraplu85 | vrijdag 13 juli 2018 @ 12:30 |
[ Bericht 1% gewijzigd door Miss_Paraplu85 op 13-07-2018 12:31:13 (-) ] | |
Red_85 | vrijdag 13 juli 2018 @ 12:31 |
Vet in vlees is de smaakmaker | |
nogeenoudebekende | vrijdag 13 juli 2018 @ 12:34 |
Wat de fuck kun je wijzigen aan een smiley? . Sarcasme dude, sarcasme. | |
Miss_Paraplu85 | vrijdag 13 juli 2018 @ 12:35 |
goeie vraag... ging ff iets mis.. | |
liedetector | vrijdag 13 juli 2018 @ 16:02 |
ik ben van de hele poten en kluiven, vind kippedij soms makkelijk, maar ansigh gebruik ik liever iets met bot...smaakvoller in mijn beleving en ik kook graag in de oven en het hoeft niet snel snel ook | |
#ANONIEM | vrijdag 13 juli 2018 @ 16:05 |
Lekker kluiven. | |
Ik2 | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:13 |
Jawel hoor, mag gewoon! | |
Ik2 | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:14 |
Ja, en dan de aardappels erin bakken. | |
Ik2 | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:15 |
Ik zeg; alles in de pan! | |
Ik2 | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:15 |
eyeopener | |
Ik2 | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:17 |
ok, lekkere filet is zeker goed. biologisch bijvoorbeeld van de keurslachter | |
Ik2 | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:17 |
miss denk ik | |
Ik2 | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:18 |
ansigh? heb je geen werk? | |
I | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:19 |
Dit. I. | |
Ik2 | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:19 |
jij ben eng | |
Ik2 | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:19 |
| |
Cue_ | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:33 |
In bestel m'n dij gewoon wordt geleverd zonder vet. Top spul | |
RobinOok | zaterdag 14 juli 2018 @ 09:35 |
Yeah, sure. | |
Pietverdriet | zaterdag 14 juli 2018 @ 10:06 |
Dit | |
Cue_ | zaterdag 14 juli 2018 @ 10:07 |
Zeker weten | |
Ik2 | vrijdag 20 juli 2018 @ 22:44 |
Zojuist weer gemaakt. gewoon op een bolletje met mayolijn hartstikke lekker! waarom zou je 'm "nog vetter maken vraag ik me af? ik weet het blijft smerig lekker
kip smakelijk! en goedenacht [ Bericht 2% gewijzigd door Ik2 op 20-07-2018 22:58:21 ] | |
#ANONIEM | vrijdag 20 juli 2018 @ 23:15 |
Boh | |
isax | vrijdag 20 juli 2018 @ 23:15 |
Kip van de vegetarische slager. | |
Pietverdriet | vrijdag 20 juli 2018 @ 23:34 |
Merkwaardige beroepskeuze voor een vegetarier | |
Ik2 | zaterdag 21 juli 2018 @ 08:49 |
ja, eigenlijk is het de groenteboer. | |
RobinOok | zaterdag 21 juli 2018 @ 08:58 |
Ja, opa. Hahaha, goeie opa. | |
Cici | zaterdag 21 juli 2018 @ 09:39 |
Ziet er lekker uit, heb je een receptje? Wacht, is het dit?
| |
Ik2 | zaterdag 21 juli 2018 @ 09:43 |
het is een variant daarop | |
Cici | zaterdag 21 juli 2018 @ 09:45 |
Ah ok, nou, ziet er lekker uit | |
Ik2 | zaterdag 21 juli 2018 @ 09:53 |
was het ook maar kijk maar eens op hussemusse staat vanalles op | |
Cici | zaterdag 21 juli 2018 @ 09:53 |
Oh jammie! | |
#ANONIEM | zaterdag 21 juli 2018 @ 10:18 |
:’) | |
nogeenoudebekende | zaterdag 21 juli 2018 @ 10:21 |
Wij mogen niet in tofutopics klooien, als jullie dan ook hier wegblijven blijft het een beetje leuk. | |
Pietverdriet | zaterdag 21 juli 2018 @ 10:24 |
Dank je oma | |
Lucky_Strike | zaterdag 21 juli 2018 @ 10:29 |
Eens ja |