Wij gebruiken dat ding om te grillen en om brood af te bakken...quote:
Airfryer ook hoor. Al is een klein lepeltje al genoeg.quote:Op zondag 8 juli 2018 21:37 schreef unlimitedzxr het volgende:
Actifry moet je olie bij gooien. Airfryer niet.
En áls het niet hoeft (zoals soms overfriet) dan is die olie al toegevoegd aan het product.quote:Op zondag 8 juli 2018 21:58 schreef Najieto het volgende:
[..]
Airfryer ook hoor. Al is een klein lepeltje al genoeg.
Nog nooit gedaan.. zelfs niet bij verse friet... werkt prima zonder.quote:Op zondag 8 juli 2018 21:58 schreef Najieto het volgende:
[..]
Airfryer ook hoor. Al is een klein lepeltje al genoeg.
Neem je dan ook oven friet, producten of maakt dat niet uit?quote:Op maandag 9 juli 2018 09:27 schreef Spanky78 het volgende:
Airfryer werkt prima. Voorgebakken frites is bijna net zo goed als gefrituurd. Wel stuk minder vet.
Zelfgemaakt is een stuk lastiger. Het is allemaal veel beter dan ovenfriet. Maar uiteindelijk net niet zo lekker als gefrituurd.
Het komt wel aardig in de buurt.
Maakt niet uit. Iets betere kwaliteit helpt wel.quote:Op dinsdag 10 juli 2018 06:28 schreef Martijn_R het volgende:
[..]
Neem je dan ook oven friet, producten of maakt dat niet uit?
Producten speciaal voor in de oven is veelal marketing gelul plus het zit vol met extra suikers om het bruin te laten kleuren.quote:Op dinsdag 10 juli 2018 06:28 schreef Martijn_R het volgende:
[..]
Neem je dan ook oven friet, producten of maakt dat niet uit?
Daarvoor heb je de mogelijkheid een speciaal snackmandje aan te schaffen, of hij zit er misschien al bij, bedenk ik nu.quote:Op zondag 8 juli 2018 21:39 schreef quirina het volgende:
Actifry heeft toch ook een roer-ding erin?
Daar kan je geen krokets in bakken. Die veranderen dan in pap.
De oven-bitterballen van de Jumbo waren van de week waren echt lekker vond ik.quote:Op dinsdag 10 juli 2018 10:22 schreef GereDathan het volgende:
100% de AirFryer. Dat andere ding moet olie bij en duurt uren.
Wij gebruiken hem bijna dagelijks. Snel en in ieder geval gezonder dan frituren of bakken in boter of olie. Wel even oefenen met tijden en schudden.
Het enige wat niet lekker is zijn kroketten en bitterballen. Maar die enkele keer dat ik dan naar de snackbar ga neem ik die wel een keer. Patat hebben we meestal gewoon verse patat van Jumbo, heerlijk!
Dank voor de tipquote:Op vrijdag 13 juli 2018 07:52 schreef Brighteyes het volgende:
[..]
De oven-bitterballen van de Jumbo waren van de week waren echt lekker vond ik.
(Airfryer hier btw)
Ik doe er zelf nooit vet op, maar heb meer mensen gehoord die gewoon een plantenspuit ding bij de Action gekocht hebben.quote:Op vrijdag 13 juli 2018 08:29 schreef R-Tech het volgende:
Wellicht een tip; ik gebruik een verstuiver voor de (olijf)olie zodat je niet een hele klodder op 1 plek krijgt maar het mooi kan verdelen.
Ja dat werkt iid ook prima. Beetje olijfolie vind ik zelf prettiger voor de smaak.quote:Op vrijdag 13 juli 2018 09:01 schreef GereDathan het volgende:
[..]
Ik doe er zelf nooit vet op, maar heb meer mensen gehoord die gewoon een plantenspuit ding bij de Action gekocht hebben.
Spatdeksel maken of kopen. Je airfryer gaat roken als er vet op de spiraal spettert.quote:Op vrijdag 13 juli 2018 21:25 schreef Sorella het volgende:
Appelcake in de airfryer gebakken en die is lekker niet uitgedroogd ofzo maar lekker sappig.
13 min voor 4 hamburgers is te lang en ik kwam er ook achter dat een wasemkap in de bijkeuken geen overbodige luxe zou zijn anders moet ik sjouwen
Verse patat uit de supermarkt gebakken en viel niet tegen, ik zou er wel aan kunnen wennen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |