abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180336009
registreer om deze reclame te verbergen
Etappe 2: Mouilleron-Saint-Germain - La Roche-sur-Yon, 182,5 km

De Tour is begonnen, en meteen met een rit vol spektakel. Tenminste, dat denk ik. Niks gezien, maar de uitslag was toch uitermate verrassend. Niet dat Gaviria won, dat lag in de lijn der verwachting. Zijn trein is geweldig, hij hoeft zelf amper wat te doen. Dat Groenewegen er in de eerste rit niet aan te pas zou komen viel ook wel te verwachten. Dat Kittel dan weer vooraan zou eindigen zou je op basis van zijn seizoen tot nu toe niet verwachten, maar op basis van de afgelopen jaren is het ook weer niet zo bijzonder. Het verrassende zit 'm meer in het tijdverlies van enkele grote namen. Froome schijnt op z'n muil gegaan te zijn en heeft bijna een minuut verloren. Niks mis mee, om heel eerlijk te zijn. Quintana z'n wielen hadden er geen zin meer in en daardoor verloor hij meer dan een minuut. Ook echt helemaal niets mis mee. Die laffe capibara heeft altijd een achterstand nodig voor het ergens op begint te lijken. Richie Porte verloor ook tijd, maar dat is tijdens de Tour zo ongeveer een zekerheidje. Typisch de Tour, het maakt tijdens deze wedstrijd niet uit met hoeveel mensen je fietst. Een kleiner peloton kan andere koersen veiliger maken, maar de Tour wordt nooit veilig. De stress is zo hoog dat er vanzelf valpartijen onstaan, zeker tijdens zo'n eerste vlakke rit. Gelukkig krijgen we daarom nu een rit met wat minder stress. Of nouja, misschien ook wel niet. Nog een vlakke rit, speciaal voor de sprinters. We worden verwend dit weekend. Ongekende luxe.

stage-2-route.jpg?03
e1112

De tweede rit start in de piepkleine gemeente Mouilleron-Saint-Germain, waar amper 2000 mensen wonen. Mouilleron-Saint-Germain bestaat uit de kernen Mouilleron-en-Pareds en Saint-Germain-l'Aiguiller, vandaar Mouilleron-Saint-Germain. Sinds 2016 zijn deze dorpjes gezellig samen verenigd en twee jaar later mogen ze de Tour de France verwelkomen. Hoe komt de Tour in hemelsnaam op het idee om een gemeente met minder dan 2000 bewoners te bezoeken? Nou, daar is wel een reden voor te bedenken. In Mouilleron-en-Pareds zijn namelijk twee grote namen uit de Franse geschiedenis geboren. Laten we beginnen met Jean de Latte de Tassigny, ook wel Le Roi Jean genoemd. Deze Franse generaal voerde tijdens de Tweede Wereldoorlog het bevel over het Franse eerste leger. Hij was betrokken bij meerdere slagen, zowel binnen als buiten Frankrijk en leverde over het algemeen goed werk af, gezien het feit dat zijn lijst met onderscheidingen bijna drie kilometer lang is. Postuum ook nog eens tot maarschalk benoemd, niks mis mee. Hij ligt begraven op de begraafplaats in Mouilleron, dat lijkt me nuttige informatie voor de liefhebbers. De andere historische figuur uit Mouilleron-en-Pareds is niemand minder dan Georges Clemenceau. Aanvankelijk een arts een journalist, maar grote bekendheid vergaarde hij pas echt als de premier die Frankrijk leidde aan het eind van de Eerste Wereldoorlog. Hij voerde ook de onderhandelingen die hebben geleid tot het Verdrag van Versailles. Een radicale politicus, voor zijn tijd dan. Hij streed onder meer voor de scheiding van kerk en staat, een verstandige man dus. Ook een tegenstander van het kolonialisme, heel wijs. Schijnt daarnaast ook wel wat dingen te hebben gedaan die minder geslaagd waren, maar een kniesoor die daar op let. Als je uiteindelijk als bijnaam de 'vader van de overwinning' krijgt sta je er toch goed op. Genoeg reden in ieder geval om Mouilleron-Saint-Germain te bezoeken, vanuit een historisch oogpunt. Vanuit een actueel oogpunt is daar weinig reden toe. Er is hier weinig te beleven. Wel staan er in deze gemeente 14 molens, dat zou Tom Dumoulin toch moeten aanspreken. Vroeger waren het er 18 en deze molens hadden blijkbaar in de oorlog een functie, daarom werden ze allemaal platgegooid. 14 zijn er herbouwd en staan er tot op de dag van vandaag.

DSCN6417.jpg

We bevinden ons uiteraard nog steeds in de Vendée, op een kilometer of 30 van de finishplaats van de eerste rit, Fontenay-le-Comte. De finishplaats van deze rit ligt hemelsbreed maar 50 kilometer verderop en toch maken we er een rit van 180 kilometer van. We fietsen dus een klein stukje om. Te beginnen met een kilometer of vijf in oostelijke richting, waarna men in La Châtaigneraie linksaf slaat om vervolgens vijf kilometer volledig rechtdoor te fietsen, over een weg die richting Saint-Pierre-du-Chemin zelfs nog een kilometer lichtelijk omhoog loopt. Een soort van klim, min of meer. In dit dorpje slaan we nog eens linksaf, om vervolgens richting het westen te fietsen. De weg die we nu volgen is wat bochtiger en kent kleine hoogteverschillen. Zelfs nog een soort van klein afdaling met een stuk of twee listige bochtjes, maar verder weinig zaken die een uitroepteken verdienen. Na 20 kilometer rijden we door Réaumur, waarna de weg weer wat breder wordt en wat rechter. Immer geradeaus richting Pouzauges, waar we het enige echte klimmetje van de dag tegenkomen. De Côte de Pouzauges, een bultje van de vierde categorie. Eén kilometer lang, aan 3,9% gemiddeld. Heftige shit in de Vendée, je merkt het wel. Na 28 kilometer komen de renners boven op de top van dit klimmetje, in het onbeduidende dorpje dat verder nog wel een over een kasteelruïne beschikt. Buiten Pouzauges blijft de omgeving heuvelachtig en dus komen we nog wat korte klimmetjes tegen. Veel verschil zal het niet maken, dus kan iedereen met een gerust hart verderfietsen richting Les Herbiers, waar we na 44 kilometer passeren. Over Les Herbiers valt wel het een en ander te zeggen. Zo wist de lokale voetbalclub, normaal actief op het derde niveau van het Franse voetbal tot ieders verbazing de finale van de Franse beker te halen. Ze mochten het op gaan nemen tegen Paris Saint-Germain, dat liep alleen wat minder goed af. Een paar dagen later degradeerden ze dan ook nog eens naar het vierde niveau. Het kan vreemd lopen. De bal is rond.

7707414_6157a53e-539e-11e8-96ce-b25944f5e4ee-1_1000x625.jpg

Les Herbiers kennen we verder van het wielrennen. Zo wordt hier jaarlijks de Chrono des Nations verreden, een tijdrit van om en nabij 50 kilometer in en rond Les Herbiers. Altijd in de maand oktober, na het WK, voor de renners die nog zin hebben om zichzelf een keer pijn te doen. Oud-winnaars zijn onder meer Vasil Kiryienka, Tony Martin en onze eigen Staf Clement. Les Herbiers is ook geen onbekende naam in de Tour, we kwamen hier bijvoorbeeld in 2011 nog eens langs. Ook toen startte de Tour in de Vendée en de eerste rit eindigde net buiten Les Herbies, op een heuveltje in de omgeving. Mont des Alouettes, met op de top een molentje. De rit werd gewonnen door Philippe Gilbert, want het was 2011. Mont des Alouettes laten we tijdens deze rit links liggen, of liever gezegd rechts want we gaan naar links en ergens aan de rechterkant ligt dat heuveltje. Enfin, buiten Les Herbiers gaat het een kilometer of 10 zo goed als rechtdoor, richting La Gaubretière. In dit dorpje komen de renners nog een heuveltje tegen, wat voorlopig de laatste is. Buiten La Gaubretière is het even bochtig, maar daarna gaat het weer heel wat kilometers rechtdoor richting het volgende dorp, Tiffauges. Dit stuk van tien kilometer is behoorlijk open, wat interessant is om te weten mocht het waaien. In Tiffauges bereiken we het noordelijkste punt van de rit en slaan we linksaf, richting het zuidwesten. Tiffauges is een dorpje met een ietwat vervallen kasteel, op de grens van de Vendée en Maine-et-Loire. Aangezien we de Vendée nog niet willen verlaten moeten we dus wel terug. De weg die de renners nu mogen volgen tot aan Montaigu is kaarsrecht. Af en toe een rotonde en heel sporadisch een flauwe bocht, maar het gaat toch vooral heel erg rechtdoor. Dit door een weinig inspirerende omgeving, met af en toe wat akkerland, een paar bomen en wat kleine dorpjes onderweg. Ook in Montaigu komen we nog een vervallen kasteeltje tegen. Dit alles na 81 kilometer koers.

1280px-Ch%C3%A2teau_de_Montaigu..JPG

Aangezien we meer dan 80 kilometer hebben afgewerkt is het nog maar 100 kilometer tot de finish. Voorbij Montaigu zoeken we qua wegen wat meer het alternatieve circuit op. Net iets smaller en net iets bochtiger dan het eerdere werk, maar wel vlak. Veel beschutting, dus eigenlijk totaal niet boeiend. Via dorpjes als Mormaison en Saint-André-Treize-Voies komen we na 100 kilometer koers door Les Lucs-sur-Boulogne, waar ook niets te beleven is. Voorbij Les Lucs rijden de renners verder over wegen die in het dagelijks leven meer tractoren zien dan personenauto's, zo'n omgeving is het. Het platteland van de Vendée krijgt van mij helaas geen voldoende. De dorpjes die we passeren krijgen ook geen hoog cijfer, er is hier nooit iemand op het idee gekomen om er wat van te maken. Daarom kan ik met een gerust hart zeggen dat er niets gaat gebeuren terwijl de renners over deze plattelandswegen rijden. Na 124 kilometer komen ze door Aizenay, ook weer een dorpje van niks. We bevinden ons nu wel in de buurt van de tussensprint van de dag, zowaar nog wat spanning en sensatie. Buiten Aizenay gaat het bijna acht kilometer volledig rechtdoor, tot men in de omgeving van Beaulieu-sous-la-Roche op de tussensprint stuit. In dit dorpje van 1600 inwoners hadden ze blijkbaar nog wat geld over. Wat opvallend is, want heel veel valt er niet te beleven. Je hebt er wel een soort van mini-miniatuurdorpje. En dat alles op 50 kilometer van de finish.

la-feerie-des-santons-beaulieu-sous-la-roche-85-pcu-1.jpg

Na de tussensprint zijn er wat bochtjes in het dorp zelf, maar vervolgens gaat het weer wat kilometers rechtdoor richting het volgende dorp, Saint-Georges-de-Pointindoux. Rechte en brede wegen, met veel bomen langs de kant van de weg. Dat blijft ook na Saint-Georges zo, als we koers zetten richting weer een ander dorp. Op 40 kilometer van de streep komt de koers door Sainte-Flaive-des-Loups en dit zijn allemaal van die uitgestorven dorpjes met een paar 100 inwoners waar je niets over kan zeggen. Komt ook niet echt verandering in, want het gaat nu weer zeven kilometer recht door een bos richting het volgende dorpje, Nieul-le-Dolent. In dit dorp mag er een paar keer gestuurd worden, maar al snel worden de wegen weer recht en de omgeving blijft hetzelfde. Richting Aubigny, op 28 kilometer van de streep, loopt het wel even vals plat omhoog, maar het is nou niet echt zo dat het een naam mag hebben. Via Aubigny komen we langs Nesmy en vervolgens passeren we ook nog eens Chaillé-sous-les-Ormeaux. Het parcours blijft doodsimpel en het gaat ook niet veel moeilijker meer worden. Op 14 kilometer van de streep komen de coureurs uit in Saint-Florent-des-Bois en hier slaan ze linksaf, waarna ze terechtkomen op een weg die nog rechter en breder is. Feest. In Saint-Florent staat overigens een kerk. Dat is zo ongeveer de meest boeiende informatie die ik je over dit dorp kan geven.

800px-%C3%89glise_Saint-Florent-des-Bois_%28Vend%C3%A9e%29.jpg

Je krijgt het bijna niet verzonnen, maar buiten Saint-Florent volgt men negen kilometer lang dezelfde weg. Pas op vijf kilometer van de streep krijgen we met een echte bocht en een andere weg te maken. Het stuk tussen Saint-Florent en finishplaats La Roche-sur-Yon is kaarsrecht en wordt alleen onderbroken door drie rotondes en één flauwe bocht. Er staan continu bomen langs de kant van de weg, dus met de wind hoeven we ook weinig rekening te houden. Gewoon in een sneltreinvaart richting de finishplaats, geen gedonder. Op iets meer dan vijf kilometer van de streep volgt er nog een vierde rotonde en kort daarna slaan de renners bij de volgende rotonde, inmiddels al in het centrum van La Roche-sur-Yon rechtsaf. De renners rijden een paar meter over de boulevard van de Verenigde Staten en slaan daarna redelijk scherp linksaf, richting de boulevard van Italië. Het gaat nu een kilometer rechtdoor, tot op 3,5 kilometer van de finish. Er volgt opnieuw een redelijk scherpe bocht naar links, waarna er op iets meer dan drie kilometer van de streep een scherpe bocht naar rechts volgt. De renners rijden nu dwars door een woonwijk, waar de weg heel kort even omhoog gaat. Deze weg gaat zo goed als rechtdoor tot twee kilometer van de meet. Ondertussen rijden we over een brug en de weg die onder deze brug ligt is de weg waar we gaan finishen. Je kunt je dus wel voorstellen dat er nog een leuke finale aan zit te komen. Op twee kilometer van de streep ligt er een scherpe bocht naar rechts in het parcours, waarna de renners een lichte duik naar beneden nemen, terwijl ze ondertussen nog een rotonde tegenkomen. De weg die we nu volgen is niet echt recht. Het is eigenlijk één lange terugdraaiende bocht naar rechts, maar dan wel heel langzaam terugdraaiend. Praktisch recht dus, maar niet helemaal. Op één kilometer van de streep komen we uit bij een rotonde, waar het naar rechts gaat. Vervolgens gaat het in de laatste kilometer rechtdoor tot de finish, terwijl we op een meter of 600 van de streep onder de eerder gememoreerde brug fietsen. De finish is niet makkelijk, aangezien de weg na de brug licht omhoog begint te lopen. In de laatste halve kilometer moeten er nog 10 hoogtemeters overwonnen worden, het gaat dus een sprintje op de macht worden. Dat zijn althans de cijfers van het officiële profiel. Als ik er zelf officieus een beetje naar kijk heeft het er alle schijn van dat er in de laatste 500 meter bijna 20 hoogtemeters overwonnen moeten worden en dan kom je aan bijna 4% gemiddeld. Zo ziet het er eigenlijk ook wel uit, eigenlijk lijkt het zelfs nog zwaarder dan dat. In ieder geval aardig pittig voor een sprintje. Best venijnig.

Jt1BtLT.png
2de51

De finishplaats van deze rit luistert naar de naam La Roche-sur-Yon. Het is niet voor het eerst dat de Tour hier passeert, La Roche maakt voor de zesde keer deel uit van dit hele gebeuren. De laatste aankomst is evenwel een tijd geleden, we moeten dan terug naar de tijd van de Belg Eloi Meulenberg. Hij won hier in 1938. 80 jaar geleden dus, niet mis. La Roche-sur-Yon is de thuisbasis van Vendée U, de opleidingsploeg van Direct Energie. De opleidingsploeg van deze regio, eigenlijk. Talloze renners, zoals Thomas Voeckler, Sylvain Chavanel, Bryan Coquard en Nicolas Jalabert genoten hier hun opleiding. Het is nog steeds een van de belangrijkste ploegen van Frankrijk. Ik zou nog meer kunnen vertellen over La Roche-sur-Yon, maar daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in. Dus, tot zover.

LaRoche-sur-Yon3-Place-Napoleon-copyright-fvhpa.jpg?itok=7vspKbCG

Deze etappe begint om 13:10. Er zit nu geen voetbal in de weg, dus hoeven de renners niet zo vroeg uit hun nest. De aankomst zal nu dus ook minder vroeg zijn, tussen 17:23 en 17:47. De NOS is er rond twee uur bij en Sporza blijkbaar een aantal minuten later. Boeit allemaal niet, want dit wordt een mensonterende rit. De weersomstandigheden zullen ook mensonterend zijn, meer dan 30 graden in La Roche. Redelijk wat wind en geen kans op neerslag. Nouja, maakt ook niet veel uit, sowieso geen rit voor waaiers of ander gedoe.

Dit wordt weer een sprint.
1. Gaviria. Ook als de weg een beetje stijgt kan Gaviria de rest met gemak verslaan. Het is een Colombiaan, die kunnen allemaal klimmen. Min of meer, in ieder geval. Met de ploeg die hij tot z'n beschikking heeft is het bijna onmogelijk om een sprint te verliezen, zelfs als het wat lastiger is. Tweede overwinning dus, en een dag langer in de gele trui.
2. Sagan. Net als tijdens de eerste rit. Deze sprint zal hem normaal gesproken wat beter liggen, maar dan beschikt hij alsnog niet over de ploeg die Gaviria heeft. Het is allemaal net een tikje minder, dus zal hij weer genoegen moeten nemen met een tweede plaats.
3. Laporte. De vervanger van Bouhanni werd zowaar vijfde tijdens de eerste rit. Deze aankomst ligt hem beter, dus moet hij hoger kunnen eindigen. Logica, ofzo.
4. Matthews. Sprint blijkbaar toch mee. In een vlakke sprint in de top 10, dan moet hij hier in de top 5 kunnen eindigen.
5. Colbrelli. 20e pas, blijkbaar. Matig, slecht. Ruim onvoldoende. Maar dit zou hem beter moeten liggen. Ik geef de hoop vooralsnog niet op. Al heb ik helemaal geen hoop, maar dat maakt niet uit.
pi_180336016
Weer een nono in de top 15 dus.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  zondag 8 juli 2018 @ 17:19:30 #3
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180336017
Nah, Kittel heeft het allang opgegeven
pi_180336022
registreer om deze reclame te verbergen
Klote.
pi_180336026
Jammer, hij leek wel goed in orde.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:19:59 #6
279824 Mansjester
City>United
pi_180336030
Kan je binnen 7 km per definitie niet meer terugkomen als Kittel?
  zondag 8 juli 2018 @ 17:20:02 #7
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180336032
registreer om deze reclame te verbergen
Dat groen kleed niet zo slank af Marcel.
pi_180336036
Alle ballen op Cav dan maar.
pi_180336041
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:19 schreef Mansjester het volgende:
Kan je binnen 7 km per definitie niet meer terugkomen als Kittel?
Ook als hij terugkomt heb je een zware inspanning geleverd.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180336042
LottoNL gelooft het wel?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180336043
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:19 schreef Mansjester het volgende:
Kan je binnen 7 km per definitie niet meer terugkomen als Kittel?
niet meer vooraan in het peloton
pi_180336050
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:19 schreef Dale__Cooper het volgende:
Jammer, hij leek wel goed in orde.
Dit dus.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:21:32 #13
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180336062
LaPorte gaat winnen
leuk
pi_180336065
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:20 schreef franklop het volgende:
LottoNL gelooft het wel?
ze zitten weer ver ja
pi_180336068
Dylan weer helemaal alleen geloof ik
  zondag 8 juli 2018 @ 17:22:12 #16
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180336078
Nou.... Begin maar weer met die Kwik-Step show :O.
pi_180336094
Dielan is weer zoek.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:22:42 #18
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_180336096
Wat een tempo
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_180336102
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:22 schreef TheArt het volgende:
Dielan is weer zoek.
Alsof we weer in 2016 zitten
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180336103
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:21 schreef Raap het volgende:
LaPorte gaat winnen
Gewoon Gaviria man.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:23:32 #21
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180336108
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:22 schreef TheArt het volgende:
Dielan is weer zoek.
Jammer
  zondag 8 juli 2018 @ 17:24:33 #22
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180336125
CHUTE
  zondag 8 juli 2018 @ 17:24:35 #23
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180336126
Grote sjuut.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180336128
WAAR IS GESINK --> WAAR IS DILLAN.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Forum Admin zondag 8 juli 2018 @ 17:24:39 #25
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_180336130
SJUUT
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 17:24:41 #26
436595 crew  Sked
up up up
pi_180336131
OOOOOOOH
  zondag 8 juli 2018 @ 17:24:43 #27
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180336134
Chute.
pi_180336137
Doei Gaviria
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_180336138
Ja hoor chute.
pi_180336139
Aiaiai
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180336142
Voorspelbaar dit
pi_180336143
Rip Dylan?
  zondag 8 juli 2018 @ 17:24:57 #33
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180336144
Dit zag je aankomen
  zondag 8 juli 2018 @ 17:24:59 #34
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180336145
WWOOWOOW
leuk
  zondag 8 juli 2018 @ 17:25:07 #35
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180336147
Is het dan voor Sagan of Kristoff?
pi_180336148
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:24 schreef Dale__Cooper het volgende:
Rip Dylan?
Die is niet gevallen, maar was toen al kansloos.
pi_180336149
Amai, geen Gaviria dus.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180336152
Haussler denk ik.
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 17:25:23 #39
436595 crew  Sked
up up up
pi_180336157
PAK M PETO
pi_180336158
Mn halve pooltje lag daar.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180336160
15 man voor de zege
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 8 juli 2018 @ 17:25:43 #42
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_180336164
Waarom zat dylan weer zo ver achter?
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_180336168
Piti is mee.
pi_180336172
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:25 schreef Koffieplanter het volgende:
Piti is mee.
Die gaat de Tour winnen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 8 juli 2018 @ 17:26:33 #45
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_180336175
Jaaaaa KOEKOEK
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 8 juli 2018 @ 17:26:40 #46
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180336177
Sagan _O_
pi_180336178
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:25 schreef Smoofie het volgende:
Waarom zat dylan weer zo ver achter?
Omdat ze er geen reet van kunnen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180336182
Colbrelli :r
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180336185
Ik heb Magnus Cort punten nodig :{
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 17:26:50 #50
436595 crew  Sked
up up up
pi_180336186
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pi_180336188
Klote dit5
  zondag 8 juli 2018 @ 17:27:02 #52
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180336190
Petogod
  zondag 8 juli 2018 @ 17:27:03 #53
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180336191
Sagan ook de gele trui
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_180336198
quote:
14s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:26 schreef Pino112 het volgende:
Colbrelli :r
Mad.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180336199
Sagan krijgt groen op een presenteerblaadje.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:27:24 #56
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180336200
Sagan _O_.
pi_180336201
quote:
14s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:26 schreef Pino112 het volgende:
Colbrelli :r
:')
  zondag 8 juli 2018 @ 17:27:32 #58
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_180336203
Greipel is te oud.
sig verwijderd door FA
  zondag 8 juli 2018 @ 17:27:41 #59
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180336208
quote:
14s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:26 schreef Pino112 het volgende:
Colbrelli :r
:')
leuk
pi_180336213
Sagan groen dus nu al klaar.
pi_180336218
RANK RIDER RIDER NO. TEAM TIMES GAP B P
1 PETER SAGAN 111 BORA - HANSGROHE 04H 06' 37'' - - -
2 SONNY COLBRELLI 52 BAHRAIN - MERIDA 04H 06' 37'' - - -
3 ARNAUD DEMARE 151 GROUPAMA - FDJ 04H 06' 37'' - - -
4 ANDRÉ GREIPEL 171 LOTTO SOUDAL 04H 06' 37'' - - -
5 ALEXANDER KRISTOFF 95 UAE TEAM EMIRATES 04H 06' 37'' - - -
6 TIMOTHY DUPONT 213 WANTY - GROUPE GOBERT 04H 06' 37'' - - -
7 ALEJANDRO VALVERDE 78 MOVISTAR TEAM 04H 06' 37'' - - -
8 ANDREA PASQUALON 216 WANTY - GROUPE GOBERT 04H 06' 37'' - - -
9 JOHN DEGENKOLB 194 TREK - SEGAFREDO 04H 06' 37'' - - -
10 PHILIPPE GILBERT 104 QUICK - STEP FLOORS 04H 06' 45'' + 00H 00' 08'' B : 2''
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 8 juli 2018 @ 17:28:06 #62
458878 -XOR-
uitsluitend
pi_180336220
:') etappe :')
pi_180336224
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:27 schreef Columbiafan het volgende:
Sagan groen dus nu al klaar.
Dat was toch al klaar van te voren?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180336226
Gaviria wit nu.
pi_180336230
Dupont 6e _O-
pi_180336233
Dylan goed gereden jong, op het juiste moment in topvorm
  zondag 8 juli 2018 @ 17:28:39 #67
279824 Mansjester
City>United
pi_180336236
Herhaling chute graag
pi_180336238
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:28 schreef Felagund het volgende:

[..]

Dat was toch al klaar van te voren?
Gaviria niet onderschatten.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:28:41 #69
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180336239
Valv.Piti voorin lol _O_
  zondag 8 juli 2018 @ 17:28:42 #70
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_180336240
Thats Bora.
pi_180336244
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:28 schreef OmniRocket het volgende:
Dylan goed gereden jong, op het juiste moment in topvorm
:)
Allemaal cabaretteketet!
  zondag 8 juli 2018 @ 17:28:50 #72
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180336246
Valverde my boy
leuk
pi_180336247
Zie je nou dat was Valverde
pi_180336251
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:28 schreef Felagund het volgende:

[..]

Dat was toch al klaar van te voren?
Neuh, Gaviria maakte een prima kans.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:29:06 #75
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180336253
Iedereen lag erbij, dus ja of het nou een fout van Dielan was...
pi_180336257
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:28 schreef TheArt het volgende:
Dupont 6e _O-
greyhorse genot
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180336266
Degenkolb, Kristoff en Greipel kunnen er maar beter mee stoppen.
pi_180336267
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:28 schreef freaky40 het volgende:

[..]

:)
Hij wint in Parijs, let maar op
  zondag 8 juli 2018 @ 17:29:52 #79
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180336276
Goede Wanty-sprint wel weer.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180336278
Je zal maar gaviria hebben gekozen in het pick'em spel
  zondag 8 juli 2018 @ 17:30:09 #81
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_180336281
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:23 schreef franklop het volgende:

[..]

Alsof we weer in 2016 zitten
Hij gaat schroeien op de Champs Elysees.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 17:30:24 #82
436595 crew  Sked
up up up
pi_180336287
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:29 schreef Max23 het volgende:
Je zal maar gaviria hebben gekozen in het pick'em spel
Ik had gisteren Démare en vandaag Kittel :')
  zondag 8 juli 2018 @ 17:30:29 #83
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180336289
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:29 schreef Max23 het volgende:
Je zal maar gaviria hebben gekozen in het pick'em spel
Of Kittel :(
pi_180336292
Nando had nog punten kunnen pakken, maar dat deed hij niet eens meer.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:30:44 #85
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180336298
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:30 schreef Sked het volgende:

[..]

Ik had gisteren Démare en vandaag Kittel :')
Daar kan een streep doorheen dus
pi_180336305
Sagan _O_ te goed
  zondag 8 juli 2018 @ 17:31:01 #87
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180336306
Dupont :').
  zondag 8 juli 2018 @ 17:31:34 #88
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180336313
Degenkolb trouwens. _O-
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 17:31:38 #89
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180336316
Ik mis de Jumbo zelfmoord treintjes deze tour
leuk
pi_180336323
Wanty wint het dagploegenklassement. TOETERTJES, JA!
  zondag 8 juli 2018 @ 17:31:59 #91
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180336324
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Degenkolb trouwens. _O-
Wat had hij nou weer te zwaaien?
pi_180336328
Colbrelli, moeilijke naam he.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180336330
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Degenkolb trouwens. _O-
Gisteren was nog erger
pi_180336334
Zou het wel leuk vinden als ze de driekilometerregel vandaag even afschaffen.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:32:35 #95
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180336337
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:31 schreef Raap het volgende:
Ik mis de Jumbo zelfmoord treintjes deze tour
Groenewegen wordt morgen buiten tijd gereden dus die treintjes ga je ook niet meer zien.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180336339
Ik neem dat Haussler daar zo slecht lag bij die val?
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 17:32:47 #97
436595 crew  Sked
up up up
pi_180336342
Dupont is een miet.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:32:56 #98
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180336344
Trots op mijn Sonny.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180336354
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:32 schreef Mani89 het volgende:
Trots op mijn Sonny.
Je hebt hem niet eens geselecteerd. Wat loop je nou te zwammen met je trots joh, lapzwans.
pi_180336362
Cav is ook wel klaar trouwens. Mooie carriere gehad, strik eromheen en klaar.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 8 juli 2018 @ 17:34:42 #101
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180336376
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:33 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Je hebt hem niet eens geselecteerd. Wat loop je nou te zwammen met je trots joh, lapzwans.
Wat kan mij dat Cyclingmaster nou schelen. Colbrelli is mijn goudhaantje in de Premier League.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180336380
Was dat Laporte die begon met vallen?
pi_180336393
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:34 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Wat kan mij dat Cyclingmaster nou schelen. Colbrelli is mijn goudhaantje in de Premier League.
Wij hebben gewoon een bandana te winnen man, doe niet zo gek.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:35:53 #104
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180336401
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:35 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wij hebben gewoon een bandana te winnen man, doe niet zo gek.
Had je Sagan vandaag genius?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:35:54 #105
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180336402
'Moeilijk om te zeggen'

Niet dus. Bedankt.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:36:00 #106
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_180336407
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:32 schreef Sked het volgende:
Dupont is een miet.
Een lieve jongen.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:36:17 #107
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180336413
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:34 schreef TheArt het volgende:
Was dat Laporte die begon met vallen?
Impey zijn schuld zou ik zeggen
pi_180336415
Dillan heeft geen emoties.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180336417
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:34 schreef marcodej het volgende:
Cav is ook wel klaar trouwens. Mooie carriere gehad, strik eromheen en klaar.
Die kan wel nog een rit winnen denk ik.
pi_180336429
Wielerflits microfoon ernaast
  zondag 8 juli 2018 @ 17:36:54 #111
40566 Ericr
Livewrong
pi_180336430
Zoek een ploeg met een echte trein, Dylan
  zondag 8 juli 2018 @ 17:36:54 #112
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180336432
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:36 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Die kan wel nog een rit winnen denk ik.
:')
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 17:36:54 #113
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180336433
zelfs fucking TV Limburg heeft een ploeg bij de Tour???
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  zondag 8 juli 2018 @ 17:37:08 #114
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180336438
Ik blijf dat overdreven vinden trouwens, mag je de gele trui even dragen en dan alles gelijk in geel/met gele tinten; broek, bril etc. Sponsors ja ik snap het, maar toch :{.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:37:12 #115
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180336440
quote:
2s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:36 schreef Evertjan het volgende:
zelfs fucking TV Limburg heeft een ploeg bij de Tour???
ONZE Tom doet mee!
pi_180336442
Ze hebben slecht gepiekt.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180336443
Impij gaat lekker als een kamikaze door die bocht.
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 17:37:28 #118
436595 crew  Sked
up up up
pi_180336445
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:36 schreef Max23 het volgende:
Wielerflits microfoon ernaast
Waarom mogen die idioten overal binnen?
pi_180336457
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:29 schreef wimderon het volgende:

[..]

Neuh, Gaviria maakte een prima kans.
Ah ja, de puntentelling voor de groene trui is vorig jaar veranderd toch? Tot een paar jaar terug was het wel heel erg in het voordeel van de groene trui.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 8 juli 2018 @ 17:38:10 #120
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180336462
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:37 schreef Sked het volgende:

[..]

Waarom mogen die idioten overal binnen?
Filemon doet toch namens WF de interviews dit jaar? Zag ze ook bij RTL7 langskomen
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_180336477
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:36 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

:')
Mag ik nog iets verwachten van de Kit?
  zondag 8 juli 2018 @ 17:39:20 #122
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180336486
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:38 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Mag ik nog iets verwachten van de Kit?
Nee.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 17:39:27 #123
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_180336491
Hilario _O_
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 17:39:29 #124
436595 crew  Sked
up up up
pi_180336492
quote:
2s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:38 schreef Evertjan het volgende:

[..]

Filemon doet toch namens WF de interviews dit jaar? Zag ze ook bij RTL7 langskomen
Deels.
pi_180336496
quote:
10s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:38 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Mag ik nog iets verwachten van de Kit?
Dat lijkt mij logischer, die reed gisteren nog een redelijke sprint terwijl hij ver achterin zat.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180336511
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee.
Goed, dan noteer ik Cavendish en Kittel alvast voor de top 3 in de volgende sprint.
pi_180336543
Dumoulin is atheïst. Jammer van zo'n gozer.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180336552
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:42 schreef marcodej het volgende:
Dumoulin is atheïst. Jammer van zo'n gozer.
Hoezo weet jij dat? :D
pi_180336554
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:42 schreef marcodej het volgende:
Dumoulin is atheïst. Jammer van zo'n gozer.
:')
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 8 juli 2018 @ 17:43:26 #130
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180336568
Wat is die Valverde ook weer een stiekeme baas he. Toch even zijn neus aan het venster steken bij zo'n aankomst.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:43:35 #131
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180336572
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:40 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Goed, dan noteer ik Cavendish en Kittel alvast voor de top 3 in de volgende sprint.
Schrijf maar op een briefje, kunnen we je daarna uitlachen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 17:44:10 #132
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180336584
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:42 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Hoezo weet jij dat? :D
http://wielerprikbord.nl/read.php?8,55386
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_180336588

Impey komt op mijn shitlist.
pi_180336598
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:40 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Goed, dan noteer ik Cavendish en Kittel alvast voor de top 3 in de volgende sprint.
We mogen Cavendish gewoon in de doofpot stoppen. Opdoeken die boel, uit dat licht, weg met die handel.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180336601
Is het al bekend waar het misging voor ONZE Dielon?!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180336604
Die vreselijke bril weer. :’)
pi_180336607
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:44 schreef franklop het volgende:
Is het al bekend waar het misging voor ONZE Dielon?!
Hij zat achter de valpartij.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180336614
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:42 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Hoezo weet jij dat? :D
Dat zegt hij net.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180336624
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:45 schreef Felagund het volgende:

[..]

Hij zat achter de valpartij.
DAarvoor zat hij ook al ver
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180336632
Skibril :')
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  zondag 8 juli 2018 @ 17:46:35 #141
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_180336635
Kan IbanMayo niet gewoon gelijk verwijderd worden uit CM?
  zondag 8 juli 2018 @ 17:46:36 #142
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180336636
quote:
9s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:45 schreef franklop het volgende:

[..]

DAarvoor zat hij ook al ver
Te vroeg gepiekt.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:46:40 #143
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180336637
Max Verstappen weer gecrasht trouwens.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180336639
15e in het dagklassement. Trots.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:47:08 #145
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180336644
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:46 schreef Koffieplanter het volgende:
15e in het dagklassement. Trots.
Dat mocht ook wel een keer.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180336646
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:45 schreef marcodej het volgende:

[..]

Dat zegt hij net.
Denk dat tegenwoordig bijna de helft van de twintigers ongelovig is. Ik vind het in ieder geval niet bijzonder. :D
  zondag 8 juli 2018 @ 17:47:20 #147
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180336648
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:46 schreef Koffieplanter het volgende:
15e in het dagklassement. Trots.
Dankzij Impey.
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 17:47:21 #148
436595 crew  Sked
up up up
pi_180336649
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:46 schreef Mani89 het volgende:
Max Verstappen weer gecrasht trouwens.
Gras is groen
Bal is rond
Water is nat

enz enz

next
pi_180336653
quote:
9s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:45 schreef franklop het volgende:

[..]

DAarvoor zat hij ook al ver
Hard getrained, nog niet in topvorm.

Slecht gepiekt dus.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180336656
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:47 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dat mocht ook wel een keer.
Ik ga met Slob in overleg wat te doen met jouw positie, want je laat het weer gigantisch afweten.
pi_180336664
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:44 schreef Masterminded het volgende:

[..]

We mogen Cavendish gewoon in de doofpot stoppen. Opdoeken die boel, uit dat licht, weg met die handel.
Dus dat... :Y
Allemaal cabaretteketet!
  zondag 8 juli 2018 @ 17:48:18 #152
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180336666
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:47 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik ga met Slob in overleg wat te doen met jouw positie, want je laat het weer gigantisch afweten.
Slob staat altijd ferm met beide voeten in Kamp Mani.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180336669
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:47 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dankzij Impey.
Jammer dat Metjoes door hem werd opgehouden.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180336681
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:48 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Jammer dat Metjoes door hem werd opgehouden.
Oja, die Matthews die in elke microfoon riep dat hij hier kwam voor ONZE Tom en slechts een paar ritten zou uitzoeken, om vervolgens in de eerste de beste sprint alweer volop mee te doen. Lachwekkende gozer.
pi_180336682
Alle renners zoals verwacht in zt
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_180336698
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:49 schreef franklop het volgende:
Alle renners zoals verwacht in zt
Lijkt mij logisch. Zelfs Craddock niet op achterstand.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 8 juli 2018 @ 17:50:56 #157
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180336714
Yesss een interview met TolhoekGod op de NOS site.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:51:05 #158
180073 superniger
90+3 Ramos
pi_180336719
Jesse Klaver :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_180336720
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:49 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Oja, die Matthews die in elke microfoon riep dat hij hier kwam voor ONZE Tom en slechts een paar ritten zou uitzoeken, om vervolgens in de eerste de beste sprint alweer volop mee te doen. Lachwekkende gozer.
Dit dus, totaal niet serieus te nemen di vent.
  zondag 8 juli 2018 @ 17:51:34 #160
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180336730
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:51 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Dit dus, totaal niet serieus te nemen di vent.
Cavendish en Kittel wel?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180336736
Benieuwd wie morgen wit pakt, zal wel bij Gaviria blijven lijkt me?
  zondag 8 juli 2018 @ 17:52:02 #162
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180336743
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:48 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Jammer dat Metjoes door hem werd opgehouden.
Geen commentaar.
pi_180336754
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:51 schreef Columbiafan het volgende:
Benieuwd wie morgen wit pakt, zal wel bij Gaviria blijven lijkt me?
Andersen staat op tien tellen.
pi_180336759
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:51 schreef Columbiafan het volgende:
Benieuwd wie morgen wit pakt, zal wel bij Gaviria blijven lijkt me?
Als hij er zin in heeft. Misschien laat hij op het einde wel lopen?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180336766
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:49 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Oja, die Matthews die in elke microfoon riep dat hij hier kwam voor ONZE Tom en slechts een paar ritten zou uitzoeken, om vervolgens in de eerste de beste sprint alweer volop mee te doen. Lachwekkende gozer.
Ik vind dat soort halfbakken ploegen ellendig. Dat had je ook met BMC die in de Giro maar Sjempie en Roelandts lieten kiezen. Of Africa's Team met Gibbons en Sbaragli. Echt, waar sláát dat toch op. Beetje een voetbalclub die te laf is om voor een specifieke keeper te kiezen.

Als Metjoes dan toch meesprint, vind ik het bijna een nobrainer om hem op te stellen. Ik ging al dood aan alle twijfel.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  zondag 8 juli 2018 @ 17:53:41 #166
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180336775
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:53 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik vind dat soort halfbakken ploegen ellendig. Dat had je ook met BMC die in de Giro maar Sjempie en Roelandts lieten kiezen. Of Africa's Team met Gibbons en Sbaragli. Echt, waar sláát dat toch op. Beetje een voetbalclub die te laf is om voor een specifieke keeper te kiezen.

Als Metjoes dan toch meesprint, vind ik het bijna een nobrainer om hem op te stellen. Ik ging al dood aan alle twijfel.
Stijn Zonneveld.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  zondag 8 juli 2018 @ 17:54:27 #167
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180336789
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:53 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Ik vind dat soort halfbakken ploegen ellendig. Dat had je ook met BMC die in de Giro maar Sjempie en Roelandts lieten kiezen. Of Africa's Team met Gibbons en Sbaragli. Echt, waar sláát dat toch op. Beetje een voetbalclub die te laf is om voor een specifieke keeper te kiezen.

Als Metjoes dan toch meesprint, vind ik het bijna een nobrainer om hem op te stellen. Ik ging al dood aan alle twijfel.
Matthews komt echt niet meer verder dan een 8ste plek ofzo in vlakke sprints.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180336811
Matthews moet het lekker laten bij Quimper en Mur de Bretagne of zo, in dit soort etappes heeft hij echt niets te zoeken.
pi_180336854
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Stijn Zonneveld.
Lach maar.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  zondag 8 juli 2018 @ 17:59:53 #170
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180336874
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:58 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Lach maar.
Hahaha.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 8 juli 2018 @ 18:00:54 #171
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_180336898
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:58 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Lach maar.
adf446fa71a660fc55e85db40bd0e35f.gif
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_180336934
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:42 schreef marcodej het volgende:
Dumoulin is atheïst. Jammer van zo'n gozer.
Verstandige jongen
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_180336950
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:55 schreef Koffieplanter het volgende:
Matthews moet het lekker laten bij Quimper en Mur de Bretagne of zo, in dit soort etappes heeft hij echt niets te zoeken.
Maar kan regelmatig in de top 10 eindigen.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
pi_180337072
EuroHoody twitterde op zondag 08-07-2018 om 18:08:58 Looks like Sagan might have a real challenge for green — Gaviria laments losing yellow and missing out on chance for stage win, but says he will fight for the green jersey all the way to Paris reageer retweet
pi_180337116
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:49 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Oja, die Matthews die in elke microfoon riep dat hij hier kwam voor ONZE Tom en slechts een paar ritten zou uitzoeken, om vervolgens in de eerste de beste sprint alweer volop mee te doen. Lachwekkende gozer.
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:51 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Dit dus, totaal niet serieus te nemen di vent.
Hij zei dat hij niet mee zou doen aan tussensprints en dat hij slechts in een paar ritten steun van de ploeg zou krijgen. Als je ziet dat Sagan en Colbrelli 1 en 2 worden had hij ook wel dicht kunnen eindigen, maar dit was kennelijk geen rit die aangestipt was aangezien hij alleen zat.
pi_180337131
Wow, valpartijen en flopsjows omdat er 48 sprintritten zijn in de eerste week...je verwacht het niet!

Gelukkig wel met 8 renners!
Jack does it in real time...
pi_180337137
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 18:09 schreef Koffieplanter het volgende:
EuroHoody twitterde op zondag 08-07-2018 om 18:08:58 Looks like Sagan might have a real challenge for green — Gaviria laments losing yellow and missing out on chance for stage win, but says he will fight for the green jersey all the way to Paris reageer retweet
Slim om dan niet de puntjes te pakken die via een 12e plek nog voor het oprapen lagen.

Kijk eens dom Nando.
pi_180337203
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 18:13 schreef wimderon het volgende:

[..]

Slim om dan niet de puntjes te pakken die via een 12e plek nog voor het oprapen lagen.

Kijk eens dom Nando.
Zul je zien dat hij op het einde 4 puntjes van Sagan eindigt.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 8 juli 2018 @ 18:35:12 #179
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180337573
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:50 schreef Felagund het volgende:

[..]

Lijkt mij logisch. Zelfs Craddock niet op achterstand.
Dat laatste is natuurlijk alles behalve logisch.
pi_180337626
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 18:35 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat laatste is natuurlijk alles behalve logisch.
Dat gebeurt toch wel vaker, ze hebben geen zin in of zijn te lui om uit te zoeken wie al op achterstand reed bij die valpartij.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zondag 8 juli 2018 @ 18:43:52 #181
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180337718
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 18:38 schreef Felagund het volgende:

[..]

Dat gebeurt toch wel vaker, ze hebben geen zin in of zijn te lui om uit te zoeken wie al op achterstand reed bij die valpartij.
Daarom zijn er al jaren meerdere tijdmetingen voor de transponders. Het maakt geen fluit uit, maar dit is ongeziene laksheid.
  Moderator zondag 8 juli 2018 @ 18:47:17 #182
436595 crew  Sked
up up up
pi_180337777
Haussler is, godzijdank, in orde dus :)
pi_180337789
http://www.dailymail.co.u(...)ning-leadership.html

Brailsford v Lappartient binnenkort in de boksring, ole.
“Without evolution, football is dead. Without risks, you remain in the past, whereas innovation makes you change every year.”
- Arrigo Sacchi
  zondag 8 juli 2018 @ 18:51:20 #184
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180337839
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 18:43 schreef showtimer het volgende:

[..]

Daarom zijn er al jaren meerdere tijdmetingen voor de transponders. Het maakt geen fluit uit, maar dit is ongeziene laksheid.
Zelfs Kittel krijgt nog dezelfde tijd als de winnaar :') :')
Ik neem aan dat dit nog wordt hersteld.
  zondag 8 juli 2018 @ 18:59:08 #185
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180337986
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 18:51 schreef Chiappucci het volgende:

[..]

Zelfs Kittel krijgt nog dezelfde tijd als de winnaar :') :')
Ik neem aan dat dit nog wordt hersteld.
Provisiore is overal al verdwenen. De volgorde klopt overigens wel, dus Kittel is bijvoorbeeld nog langs bermhanger Durbo gefietst.
  zondag 8 juli 2018 @ 19:05:03 #186
220624 Chiappucci
Il Diavolo
pi_180338111
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 18:59 schreef showtimer het volgende:

[..]

Provisiore is overal al verdwenen. De volgorde klopt overigens wel, dus Kittel is bijvoorbeeld nog langs bermhanger Durbo gefietst.
Ik snap dat het lastig terug te halen is waar iedereen reed en voor het klassement maakt het niet heel veel uit, maar van de organisatie van een van de grootste sportevenementen ter wereld mag je toch verwachten dat dergelijke verschillen gewoon eerlijk worden verrekend.

En waarom in hemelsnaam krijgt Terpstra als enige wel zijn achterstand doorberekend :')
pi_180338123
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 18:47 schreef Masterminded het volgende:
http://www.dailymail.co.u(...)ning-leadership.html

Brailsford v Lappartient binnenkort in de boksring, ole.
De altijd vervelende klootzaak Dave Brailsford moet zijn mond eens even heel snel dichthouden, zou ik zeggen
Jack does it in real time...
  zondag 8 juli 2018 @ 19:16:04 #188
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180338404
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 17:29 schreef Columbiafan het volgende:
Degenkolb, Kristoff en Greipel kunnen er maar beter mee stoppen.
Djon is zelfs zijn status in de ploeg kwijt, Stuyven had vandaag de sprinter van dienst moeten zijn daar.
pi_180342479
quote:
Is Cofidis zijn kopman al kwijt? Laporte onzeker over voortgang Tour na val

Na amper twee etappes in de Tour zagen we al heel wat valpartijen. Fernando Gaviria speelde zijn gele trui kwijt door tegen de grond te gaan op twee kilometer van de meet. In die val raakte ook Christophe Laporte betrokken. De kopman van Cofidis liep geen breuken op, maar is onzeker voor het vervolg van de Tour.
5b42737380f15-raybar29.gif
pi_180343006
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 18:59 schreef showtimer het volgende:

[..]

Provisiore is overal al verdwenen. De volgorde klopt overigens wel, dus Kittel is bijvoorbeeld nog langs bermhanger Durbo gefietst.
Alsnog aangepast :P
  zondag 8 juli 2018 @ 22:54:10 #191
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180343031
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 22:53 schreef wimderon het volgende:

[..]

Alsnog aangepast :P
Sow!

21:38:21 _O_
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')