abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:25:13 #1
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180308038
registreer om deze reclame te verbergen
Etappe 1: Noirmoutier-en-l'Île - Fontenay le Comte, 201 km

De Tour de France, de tijd van mijn leven! Tenminste, normaal gesproken. Normaal is de Tour altijd een hoogtepunt en een wedstrijd waar iedereen naartoe leeft. Dit jaar is dat een stuk minder, met name dankzij de gebeurtenissen van afgelopen week. Na de mededeling van de ASO dat ze een poging zouden wagen om Chris Froome te weren volgde een dag later een bericht van de UCI waarin ze met heel veel woorden heel weinig wisten te zeggen. Het enige wat duidelijk werd: Chris Froome zal niet geschorst worden, behoudt zijn overwinning in de Vuelta en staat aan de start in de Tour. Een betreurenswaardige zaak, vooral vanwege het gebrek aan transparantie. Wielrennen is bij uitstek een sport die bestaat bij gratie van de kijkers. Als wij met z'n allen morgen wat anders gaan doen en de kijkcijfers richting nul gaan, heeft de sport een gigantisch probleem. Alleen al daarom verdienen we een betere behandeling van de volksverlakkerij van UCI en WADA. Aangezien we weinig weten moeten we al snel gaan speculeren. Waarom komt Chris Froome weg met een toch op het eerste oog vrij overduidelijke overtreding? Dat is al door veel mensen uit de doeken gedaan, waaronder Thijsje Zonneveld. Thijsje Zonneveld, die altijd achteraan reed. Er zit natuurlijk een behoorlijk groot financieel aspect aan de zaak. Het is lastig procederen tegen een partij die bereid is om meerdere miljoenen aan zijn verdediging te besteden. De UCI heeft de kosten tegen de baten afgewogen en op een bepaald moment besloten dat het de moeite niet waard zou zijn. Zelf ook miljoenen uitgeven, terwijl de test blijkbaar toch niet helemaal 100% waterdicht is. Voelden de UCI en het WADA zich toch wat oncomfortabel bij. Het toont aan dat we met twee volstrekt incompetente organisaties te maken hebben. Het WADA kan blijkbaar geen juridisch waterdichte protocollen in elkaar draaien en de UCI heeft ook zo'n beetje alles verkeerd gedaan in deze zaak. Buiten dat leven we natuurlijk wel in een vrij cynische wereld, waarin iemand met genoeg geld zichzelf uit iedere benarde situatie kan wurmen, terwijl de simpele zielen zoals André Cardoso te weinig geld hebben om Mike Morgan (voor al uw vrijpleitingen) in te huren.

Het is een onbevredigende zaak geweest, die de komende weken toch rond Froome zal blijven hangen. Waarschijnlijk blijft het zelfs de rest van zijn carrière spelen, aangezien iedereen wel weet dat het geen zuivere koffie is. Het gebrek aan transparantie helpt daarbij niet, dat de opgestelde regels niet zijn gevolgd ook niet. Het lijkt mij het definitieve failliet voor de strijd tegen doping. Een strijd die eigenlijk al niet serieus te nemen was, maar daar blijft nu helemaal weinig van over. Ondanks het feit dat je het weet blijft het toch pijnlijk als het bevestigd wordt. Maar, nogmaals, de sport bestaat bij onze gratie. Zolang wij blijven kijken blijven deze praktijken voortduren en aangezien we ongetwijfeld weer met z'n allen voor de buis gaan zitten leggen we ons er klaarblijkelijk bij neer, of het interesseert ons niet. Dus ga ik me toch maar eens richten op de koers, omdat het ondanks alles toch wel geinig blijft om al die idioten door Frankrijk te zien fietsen.

De Tour van 2018 is een Tour met enkele opvallende ritten. Wat te denken van een bergrit van 65 kilometer, waarbij de renners die hoog in het klassement staan eerder starten dan de mindere goden? Ik vind het helemaal niks, maar veel mensen krijgen er wel een vochtige onderbroek van. We hebben dit jaar ook weer eens een rit over de kasseien, de laatste rit van de eerste week. Gezien de lengte van de rit en het aantal kilometer kasseien zal het geen Parijs-Roubaix worden, maar het blijft iets om naar uit te kijken. Verder trekken we de trend van weinig tijdritkilometers door, dit om de Franse goden zoals Bardet en Gaudu een beetje tegemoet te komen. Vroeger had je nog wel eens 100 kilometer aan tijdritten, dit jaar mag Tom Dumoulin het doen met iets meer dan 30. Matige trend. Zoals gebruikelijk starten we de eerste week met recordaantal tegenvallende ritten. Twee vlakke ritten, een ploegentijdrit, weer een vlakke rit, twee heuvelachtige ritten, twee vlakke ritten en dan gaan we naar Roubaix. We zullen het weer nodig hebben om wat van deze week te maken. Met wat wind kunnen de vlakke ritten, waarvan een aantal langs de kust, best interessant worden. Anders niet. We beginnen in ieder geval met zo'n rit die volledig afhankelijk is van de wind. Start in de Vendée, aan de kust, de Franse kust.

RZ5fiNg.png
35630

Le Grand Départ vindt dit jaar plaats in Noirmoutier-en-l'Île. De laatste jaren is de Tour meer dan eens buiten Frankrijk gestart en met enige regelmaat was de eerste rit een korte tijdrit. Dit jaar hebben we weer eens een ouderwetse rit in lijn, in Frankrijk nog wel. Een beetje vergelijkbaar met de start van de Tour in 2016. Toen in Mont-Saint-Michel, nu in een andere toeristische trekpleister. Het is een lange rit, van 201 kilometer. De ritten worden over het algemeen steeds korter, maar dit is nog eens een afstand voor echte mannen. Noirmoutier-en-l'Île maakt pas voor de tweede keer deel uit van het rondtrekkende Tour de France-circus. Het debuut kwam in 2005, toen de Tour begon met een korte tijdrit van 19 kilometer tussen Fromentine en de huidige startplaats. Dave Zabriskie won die tijdrit. Het wordt dus de eerste keer dat er een rit vertrekt vanuit Noirmoutier-en-l'Île, maar toch is dit geen onbekend terrein. Het dorpje, met ongeveer 5000 inwoners, ligt op Noirmoutier, een klein eilandje voor de kust van Frankrijk. Een populair eilandje voor Grand Départs, want het is een populaire toeristische bestemming. Eilandjes doen het altijd goed, maar Noirmoutier heeft nog iets bijzonders in de aanbieding: Passage du Gois. Een weg die het eiland verbindt met het vasteland. De weg is bijzonder, aangezien ze het niet zo nodig vonden om er een brug van de maken. De weg ligt dus ongeveer op zeeniveau en als het vloed is verdwijnt de weg onder water. Vandaar dat het nog wel eens glibberig wil zijn, zoals de renners merkten in de Tour van 1999. Het halve peloton, waaronder Michael Boogerd, ging hier toen gruwelijk op z'n muil. In 2011 keerde men terug naar Passage du Gois, voor wederom een groot vertrek. Wel reed men toen geneutraliseerd over de weg, om valpartijen te voorkomen. In 2018 heeft men een nog effectievere oplossing bedacht: we slaan die hele Passage du Gois gewoon over. Er is immers nog een andere manier om van het eiland af te komen: de brug van Noirmoutier. Die gewoon een paar meter boven zeeniveau ligt en daarom wat veiliger is als je droge voeten wil houden. Dat ze nu niet over Passage du Gois gaan schijnt trouwens met het getij te maken te hebben. De rit begint wat vroeger omdat er ook nog zoiets als voetballen schijnt te zijn en de Tour is überhaupt pas een week later vanwege datzelfde idiote spelletje waarbij mensen tegenwoordig vooral vaak over het veld rollen. Maar afijn, dat verder geheel terzijde.

C5wGvHnWYAAuGQK.jpg

Goed, Noirmoutier dus. Een eiland dat ondertussen genoeg ervaring heeft met het in gang schieten van de Tour. We doen dat voor het eerst vanuit het grootste dorp van het eiland. De helft van alle mensen op het eiland komen we tegen in Noirmoutier-en-l'Île. Het dorpje was van oudsher een vissersdorpje, wat op zo'n eiland natuurlijk niet bijzonder verrassend is. Tegenwoordig kom je er vooral heel veel toeristen tegen en dat is natuurlijk ook de reden dat de Tour hier begint. In de jaren hierna alleen nog maar meer toeristen, want fraaie beelden zijn er wel te schieten op het eiland. Al stelt het dorp zelf niet bijzonder veel voor. Ze hebben er een kasteel, maar dat lijkt eerlijk gezegd meer op een pakhuis van Dagobert Duck. De kerk krijgt ook niet de schoonheidsprijs, maar ze hebben er wel een strand met een kicken piertje die van de houtrot uit elkaar lijkt te donderen. Verder kom je in de omgeving van het dorp zoutmoerassen tegen, dat is toch werelds? Bovendien kun je op Noirmoutier de duurste aardappelen ter wereld kopen. Eén kilo 'La Bonnotte' kost je toch al snel vijf ruggen. Komt omdat deze aardappeltjes met de hand geplukt worden, ofzo. Allemaal gelul natuurlijk. Dan kijken we als laatste nog even naar wat propaganda uit het roadbook: het eiland heeft blijkbaar 883 kilometer aan fietspaden. Lachen wij in Nederland om, maar voor Franse begrippen niet mis. Blijkbaar zijn er meer dan 1600 bedrijven op dit kleine stukje aarde, lachen man. 84% van de opbrengsten op het eiland komen dan uiteraard wel weer voort uit het toerisme, aangezien de bevolking van 10.000 naar 90.000 groeit in het hoogseizoen. Verder kan je hier blijkbaar zeilen of beginnen aan een triatlon. Waar je zin in hebt. Naast dure aardappels kun je hier zelf wat oesters en mosselen vinden, bijvoorbeeld bij Passage du Gois. Bovendien is het van oudsher vissersgebied, dus in de lokale restaurantjes is het best wel mogelijk om een vers visje naar binnen te duwen. En dan schijnen ze ook nog pannenkoeken te hebben, vernoemd naar Saint-Philibert, een monnik die hier in 674 een klooster uit de grond wist te stampen. Last but nog least: Titi Voeckler woont op Noirmoutier! Iedereens favoriete wielrenner, die na de Tour van vorig jaar stopte. Toch zijn we nog niet van hem af, hij zal tijdens de Tour op de motor zitten namens de Franse televisie.

1280px-P1080135_Chausee_Jacobsen_et_port_de_plaisance_a_Noirmoutier.JPG

We verlaten het eiland dus niet via Passage du Gois, maar via Pont de Noirmoutier. Vervolgens mogen de renners over behoorlijk brede weg een tijdlang langs de kust rijden. Al komt de kust niet zo vaak in beeld, aangezien ze hier langs de kant van de weg best veel begroeiing hebben. Ondertussen komen de coureurs ook wat dorpjes tegen, zoals La Barre-de-Monts, Notre-Dame-de-Monts en Saint-Jean-de-Monts. Terwijl hier nochtans geen bergen te bekennen zijn, het parcours is zo vlak als een Saint-Philibert pannenkoek. Voorbij Saint-Jean-de-Monts, na 30 kilometer koers, komen de renners vijf rotondes op rij tegen, waarna ze bij de vijfde rotonde de doorlopende weg verlaten en eigenlijk terugkeren naar Saint-Jean-de-Monts. Voor we goed en wel in dit stadje zijn rijden we bij de volgende rotonde alweer de bewoonde wereld uit, op weg naar de kust. Al blijkt al vrij snel dat we de kust dan nog steeds niet in beeld zien. Het terrein blijft groen, met veel bomen langs de kant van de weg en als die bomen een keer verdwijnen komen er huizen voor in de plaats. Tijdens het eerste deel van deze rit mag je het broekje gerust omhoog trekken tot aan je navel. Over een grotendeels rechte weg, door een bosachtig gebied, met een grindpad voor de fietsers naast de weg komen we na 47 kilometer uit in Saint-Hilaire-de-Riez. In dit kustdorpje, dat overduidelijk vernoemd is naar Hilaire Van der Schueren komen we vooral veel zand en zout tegen. Net als in Noirmoutier talloze zoutmeertjes en een strand. Op dat strand stond ooit een mini-variant van de Eifeltoren, gaaf man. In Saint-Hilaire nemen de renners de toeristische route en rijden ze dwars door Saint-Gilles-Croix-de-Vie langs de haven. Heeft de toeristische afdeling weer mooi bedacht.

YLyFCBG.jpg

Via een ietwat bochtige route met de nodige rotondes verlaat het peloton na een tijdje dit toeristische trekpleistertje, op weg naar Bahamas Beach. Dat is de naam van een van de talloze campings hier, het is echt niet te doen hoe toeristisch dit gebied is. We bevinden ons nog steeds dicht bij de kust, maar tegelijkertijd blijft de omgeving enorm groen. Over een kaarsrechte weg worden de renners richting Bretignolles-sur-Mer geleid, waar de weg weer wat meer kronkels kent. Al met al is dit deel van de rit echt krankzinnig saai. Pas voorbij Brem-sur-Mer, na 65 kilometer, komen we de eerste open vlakte tegen. Duurt niet lang, al snel rijden we het volgende bos alweer binnen. Over de Route des Amis de la Nature, de weg van de vrienden van de natuur rijden we door een lommerrijk gebied door een gedeelte van Frankrijk dat het toch vooral van de zoutmeertjes moet hebben. Even verderop komen de renners op een bochtige weg terecht, die ze min of meer dwars door de duinen voert. Het gaat dus een paar meter op en af, al hoeven er geen punten voor de bergprijs uitgedeeld te worden. Het ziet er allemaal wel leuk uit, maar bij een rit die grotendeels langs de kust wordt verreden hoop je toch op iets meer open vlaktes. Enfin, een aantal kilometer later komen de renners door het enigszins pittoreske kustplaatsje Les Sables d'Olonne. Buiten dit stadje gaat het 10 kilometer bijna volledig rechtdoor richting Talmont-Saint-Hilaire. Deze kaarsrechte weg wordt af en toe onderbroken door een rotonde, maar verder val je hier pardoes in slaap. Af en toe een kleine open vlakte, maar al snel verschijnt er weer wat natuurlijk schoon of menselijk geweld. In Talmont staat een kasteelruïne en verder helemaal niks.

talmont.jpg

Daarom gaan we snel door en werken we nog wat andere kustplaatsen af, zoals Jard-sur-Mer en Longeville-sur-Mer. Het stuk tussen Talmont-Saint-Hilaire en Jard-sur-Mer zou zowaar nog interessant kunnen zijn, want voor het eerst deze etappe komen we grote stukken open vlakte tegen. Mocht er wind zijn, dan roept iedere ploegleider tegen de renners dat er tussen kilometer 107 en 99 kans is op waaiers. Maar, ik ga de voorpret meteen verpesten: er staat helemaal geen wind. Dit wordt de saaiste sprintrit ooit, lekker man. Gelukkig heb ik wat anders te doen, zoek het uit met je hele handel. Na Jard-sur-Mer blijft het gebied behoorlijk open richting Longeville-sur-Mer, maar zou het wat uitmaken? Voorbij Longeville-sur-Mer duiken we weer de duinen in en neemt het bos de overhand. We gaan ons opmaken voor de eerste en ook meteen enige tussensprint van de dag, in La Tranche-sur-Mer. Na 119 kilometer gaat er gesprint worden in dit plaatsje aan de kust, waar het toerisme ook welig tiert. Voorbij de tussensprint komen we terecht in een gebied dat volledig open is en ook voor een aantal kilometer zo zal blijven. Had dus wel leuk kunnen worden, mits er wind aanwezig was. De brede weg loopt kilometerslang rechtdoor en de weersverwachtingen in ogenschouw nemende is dat gewoon niet zo heel erg boeiend. Ter hoogte van L'Aiguillon-sur-Mer laten we de Merretjes achter ons en trekken we het binnenland van de Vendée in. Wisten jullie trouwens dat de Vendée het gebied is van de Franse ploeg Direct Energie? Nee? Nou, daar kom je tijdens de uitzending waarschijnlijk wel achter, want dat gaat geheid genoemd worden. Tevens is Roglic ooit schansspringer geweest en de vader van Voeckler ging uit varen met z'n bootje naar Zuidlaren. Het binnenland van de Vendée is niet om aan te gluren. Je komt af en toe een spuuglelijk dorpje tegen, zoals Saint-Michel-en-l'Herm of Triaize. Verder moeten we het doen met eindeloze akkers en tussendoor een stal die op het punt van instorten staat. Het is een omgeving om spontaan depressief van te worden. Voorbij Triaize, na 142 kilometer koers, op ongeveer 58 kilometer van de finish, komen de renners op een andere weg terecht, die wat bochtiger is, terwijl de omgeving ook weer wat meer tekenen van leven begint te geven. Zo komen de renners wat nederzettigen tegen, al zou het me niet verbazen als het allemaal spookdorpjes zijn. De bomen leven in ieder geval nog wel, de omgeving is weer wat meer beschut. Het is vervelend dat hier geen reet te beleven is, want dan kom je ook geen goede foto's tegen. Jullie mogen het doen met deze sfeerimpressie.

1920px-Chaill%C3%A9_les_Marais._%C3%89glise_Sainte-Marie-Madeleine_%282%29.jpg

Bovenstaande sfeerimpressie is een blik op een van de weinig boeiende dorpjes die de renners doorkruisen. Chaillé-les-Maires, een dood dorpje met 2000 inwoners op 42 kilometer van de streep. Het parcours blijft saai. Grotendeels rechte wegen met af en toe een bochtje, door het bos. Vlak is het ook nog steeds, hier valt met geen mogelijkheid wat van te maken. Via nog wat onbeduidende dorpjes rijden we naar het enige klimmetje van de dag, want er moeten blijkbaar toch nog wat hoogtemeters overwonnen worden. Buiten Vouillé-les-Maires is het terrein nog even open, maar daarna rijdt het peloton door wat dorpjes als La Taillée en Le Gué-de-Velluire, waar er vanzelfsprekend beschutting is. Buiten het laatstegenoemde dorp loopt de weg liefst 700 meter omhoog, aan 4,2% gemiddeld. Genoeg voor de organisatie om er een colletje van de vierde categorie van te maken, waardoor men na de etappe de bolletjestrui kan uitdelen aan een renner in de marge die ook even zijn moment of fame wil pakken. De top van de Côte de Vix ligt net buiten het industriële dorpje Vix, op 28 kilometer van de streep. Zonder een afdaling rijden de renners dan door Vix, waar men midden op een rotonde een tuinhuisje heeft geplaatst. Moet kunnen. Na Vix fietst het peloton dwars door de Franse akkers over brede en rechte wegen richting het volgende dorp, Maillé. Even buiten Maillé, op 20 kilometer van de streep, is er een bocht naar links, waarna het peloton door open, licht heuvelachtig terrein koers zet richting Maillezais. In dit dorpje, 13 kilometer van de meet, komen we de helft van een abdij tegen.

Abbaye-de-maillezais-Vendee-copyright-Shootvideo-2014---MD.jpg?itok=upeB3zYW

De weg buiten Maillezais loopt af en toe een beetje op en af. Door een afwisselend open en bosachtig terrein kronkelen de renners zich door dorpjes als Saint-Pierre-le-Vieux. Buiten dit dorpje, op minder dan 10 kilometer van de streep, krijgen we nog een keer te maken met behoorlijk open terrein. Als het had gewaaid had hier nog wat kunnen gebeuren, maar dat lijkt er dus niet in te zitten. Verder zijn deze kilometers richting de finishplaats redelijk vanzelfsprekend. Paar flauwe bochtjes, maar grotendeels rechtdoor over een brede en zo goed als vlakke weg. Pas op drie kilometer van de streep wordt het een beetje spannend. Nadat de renners over een viaduct zijn gereden slaan ze al snel scherp linksaf, waarna een paar hectometer later een rotonde volgt. Hier gaan ze rechtdoor, waarna ze een mooie tocht over het industrieterrein van Fontenay mogen maken. Op ongeveer anderhalve kilometer van de streep komen de astmapatiënten een brede rotonde tegen, die ze het beste aan de linkerkant kunnen nemen. Hierna gaat het tweehonderd meter rechtdoor, tot men bij de volgende rotonde een scherpe bocht naar rechts moet maken. Kort na deze bocht komen we de vod tegen en is het tijd voor de laatste kilometer. In licht dalende lijn storten de renners zich de laatste meters van de rit in. Op een meter of 500 van de streep is er een flauwe bocht naar rechts, waarna de weg een aantal meter licht omhoog loopt. Al snel vlakt het weer af, waarna de laatste meters rechtdoor lopen op de brede Boulevard Deguesclin. Alle ingrediënten voor een koninklijke sprint zijn aanwezig.

f184f4ac880343d21419361e7a403aef.png
22775

De eerste rit van de Tour de France van 2018 eindigt in Fontenay-le-Comte. Het is voor het eerst dat de karavaan hier passeert. Nog nooit kwam er een rit aan en men vertrok hier ook nog nooit, maar nu wordt het stadje met 13.000 inwoners dan eindelijk met een bezoekje vereerd. Fontenay-le-Comte ligt uiteraard in de Vendée, de regio van Direct Energie en dus ook Jean-René Bernaudeau. De geboortegrond van Bernaudeau komen we tijdens de volgende rit pas echt tegen, maar zijn zoon is dan wel weer geboren in Fontenay. Giovanni, een jongen die ook wielrenner was maar er echt he-le-maal niets van kon. Maar omdat z'n papa een ploeg had is ie toch maar mooi 11 jaar prof geweest, zonder ooit één aansprekend resultaat te halen. De overtreffende trap van Noe Gianetti en Marco Corti. Vreselijk. Valt er verder nog iets te melden over Fontenay-le-Comte? Nou, weinig eigenlijk. Blijkbaar hebben ze hier maar liefst 16 kilometer aan fietspaden liggen, die deel uit maken van het fietsnetwerk van de Vendée. Maar goed, dan moet je wel rondrijden in een troosteloze omgeving, waar je zin in hebt. Ze schijnen hier ook een militair centrum te hebben waar jaarlijks meer dan duizend mensen worden omgetraind. Transitie van een militaire naar een maatschappelijke carrière maken en dat soort dingen, ook niet onbelangrijk als je wel klaar bent met al die onzin. Verder hebben ze hier nog het een en ander aan industrie, maar daar komen we vanzelf in het slot van de rit wel achter. Cultureel gezien schijnt er hier een link te zijn met de renaissance. Zie je er niet aan af, tenzij ze bedoelen dat de stad sinds die tijd niet meer is opgeknapt. Goed, vooruit, wel een paar aardige gebouwtjes in het centrum, maar weinig ansichtkaartmateriaal. Het is wel een stadje waar bijna iedereen aan sport doet, daarom is het niet slecht dat het grootste evenement van Frankrijk een keer dit gat aandoet. Buiten dat lijkt me dit geen plaats voor de eeuwigheid.

flc-romain.jpg

Niet alleen in Nederland is het mokerwarm, ook in Frankrijk kunnen ze er wat van. In Fontenay-le-Comte wordt het overdag 31 graden, met relatief weinig wind en totaal geen kans op regen. Aan de kust, in Noirmoutier-en-l'Île, is het een paar graden frisser, maar ook daar is de wind zo goed als afwezig. Behoorlijk spijtig, want het parcours biedt toch wel wat mogelijkheden om er een waaierkoers van te maken. Dat feest gaat nu alleen niet door. Pas tegen de avond schijnt het wat harder te gaan waaien, daar zijn we dan mooi klaar mee. Voor de avond begint zijn de renners immers al lang en breed klaar met fietsen. Aangezien er zoiets is als een WK voetbal heeft de organisatie ervoor moeten zorgen dat deze rit vroeg eindigt. Daarom is er geen passage over Passage du Gois, terwijl de renners 11 uur 's ochtends wel over de Pont de Noirmoutier mogen rijden. Voor de lunch is het al tijd voor de koers dus. De Grand Départ wordt vaak uitgezonden en dat is nu niet anders. Om 11 uur is de NOS van de partij, tien minuten eerder beginnen ze bij de Belg zelfs al. Eurosport zendt dit ongetwijfeld ook uit, maar gelukkig zijn we tijdens de Tour niet afhankelijk van Eurosport. De finish wordt verwacht tussen 15:38 en 16:04. Aangezien het niet echt gaat waaien zou het dus wel eens zo kunnen zijn dat we een trage koers krijgen en dus de eerste minuten van Zweden tegen Engeland moeten missen. Wat kan het leven soms toch zwaar zijn.

Zeker nu de wind niet echt op de afspraak is gaat deze eerste rit van de Tour eindigen in een massasprint. Een ideale kans voor de sprinters om naast de ritzege ook de gele trui te veroveren. Het zal daarom een hectische sprint worden, al is de finale niet per definitie heel moeilijk. Alle ploegen zijn nog compleet en de renners zijn nog fris, dus het wordt een snelle finale met flink wat geduw en gekwak, altijd lachen. Massasprintje dus, de eerste. Goede gelegenheid om alle deelnemende sprinters eens op een rijtje te zetten. In Nederland hoopt (bijna) iedereen natuurlijk op een overwinning van Groenewegen. Op basis van het seizoen tot nu toe is hij misschien wel de snelste sprinter van allemaal, de progressie die hij heeft geboekt is indrukwekkend. Enige nadeel: zijn trein is poep. Timo Roosen is een lieve jongen, maar die kan het ook niet in z'n eentje. Paul Martens in je trein, wat een aanfluiting. Een jongen met een betere trein is dan weer Fernando Gaviria, van Quick Step. Met Richeze beschikt hij over de beste lead-out van het peloton en dat gaat hem gegarandeerd een paar ritzeges opleveren, mits hij op z'n fiets blijft zitten. Fernando heeft nogal eens last van de vallende ziekte, dus het kan ook zomaar zijn dat hij de rit in een ambulance zit. Zonder ongelukken is hij wel samen met Groenewegen de grote favoriet. Die twee steken er echt bovenuit. Alle andere grote sprinters hebben eigenlijk helemaal geen goed jaar. Mark Cavendish ligt vaker in het ziekenhuis dan dat hij nog op een podium te vinden is. Ook in de aanloop naar de Tour was hij ranzig slecht, helemaal uitvlakken mag je hem nooit. Marcel Kittel? Dat is een parodie op een wielrenner geworden. Rijdt geen platte prijs. Greipel? Wisselend, soms goed maar ook vaak genoeg totaal afwezig. Kristoff? Als de rit een beetje lastig is geweest wil het nog wel lukken, maar in een reguliere sprint heeft hij moeite om de snelheid van andere jongens te evenaren. Demare? Ja, daar moeten we wel rekening mee houden, al is hij wel al een aantal keer gekleineerd door Groenewegen. Sagan? Hij is altijd goed en hij zal wraak willen nemen na de mislukte Tour van vorig jaar. Toch is hij dit jaar ook wel eens kwetsbaar gebleken, zo won hij bijvoorbeeld voor het eerst in 100 jaar geen rit in de Tour of California. Colbrelli? Heeft een goed jaar, maar in een vlakke sprint is het toch altijd maar behelpen, hij zal het van de wat lastigere aankomsten moeten hebben. Matthews? Won vorig jaar de groene trui, vooral dankzij de afwezigheid van Sagan en Kittel, maar toch. Dit jaar gaat het allemaal wat minder bij hem, zoals het bij Sunweb als geheel wat minder gaat. Het lijkt ook niet echt zijn ambitie te zijn om nu weer voor de groene trui te gaan, dus misschien laat hij de sprints wel over aan Arndt of all places. Of Theuns, kan ook nog. Waarom heeft Sunweb deze lui eigenlijk allemaal bij? Enfin, volgens mij heb ik dan een groot deel van de bekende namen wel gehad. In de categorie daaronder hebben we John Degenkolb, die gestopt is met fietsen zonder het te vertellen. Astana heeft met Magnus Cort Nielsen nog een sterke sprinter in de aanbieding, verder moeten we bij Cofidis Christophe Laporte in de gaten houden, die de sprints mag gaan doen in plaats van Bouhanni. De mannen van Wanty komen met Dupont, Smith en Pasqualon plaatsen 11, 12 en 13 opeisen en bij de mannen van deze streek moeten we Thomas Boudat in de gaten houden. Mitchelton spaart ons gelukkig door de altijd vervelende Caleb Ewan thuis te laten, dus voor die ploeg zal Impey nu de sprints moeten doen. Dat was het wel zo'n beetje, denk ik. Misschien dat we Boasson Hagen nog eens zien als Cavendish weer eens faalt en misschien dat de bijzonder arrogante Jasper Stuyven z'n eigen plan trekt en Degenkolb een middelvinger geeft. Maar dat is allemaal in de marge.
1. Gaviria. Gaat Colombia het zoveelste succes bezorgen. Als Fernando alles zelf moet doen is hij nog wel eens kwetsbaar. Dan volgt hij ineens een motor die de verkeerde afslag neemt, dat soort dingen. Of hij tikt een achterwiel aan, allemaal niet zo handig. Gelukkig voor hem heeft Quick Step een goede ploeg bij. Als hij het wiel van Richeze kan blijven volgen wint hij de rit, omdat hij dan nog maar drie trappen hoeft te doen tot aan de finish, daar kan de concurrentie niets tegen beginnen.
2. Groenewegen. De benen zijn goed, dat laat hij het hele jaar al zien. Alleen is zijn ploeg wat minder goed, daarom verliest hij ook wel eens een sprint. Soms weet hij vanuit geslagen positie toch nog naar voren te sprinten en pakt hij dan alsnog de overwinning, maar dat zal in de Tour een ander verhaal zijn. Alles zal dan perfect moeten zijn en zolang alle sprinters aanwezig zijn samen met alle knechten gaat het treintje van Lotto Jumbo geheid ontsporten. Dus begint Groenewegen op positie 20 aan de sprint en komt hij sterk opzetten maar weet hij net niet te winnen.
3. Demare. Best of the rest.
4. Sagan. Wil hij Gaviria en Groenewegen kloppen dan zal de aankomst waarschijnlijk wat lastiger moeten zijn.
5. Colbrelli. Vooral omdat de tegenstand er niets van bakt kan Colbrelli ook behoorlijk hoge ogen gaan gooien in de vlakke sprints.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:25:24 #2
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180308047
QUE SI QUE NO
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180308049
Egan.
pi_180308053
registreer om deze reclame te verbergen
Bernal kan niet sturen
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180308055
Bernal :W
pi_180308057
Deymar.
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:25:34 #7
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180308058
registreer om deze reclame te verbergen
Tis niet waar
pi_180308059
Bernal gevallen
pi_180308065
Je verwacht het niet.
pi_180308068
Koffieplanter :'(
pi_180308073
Ai ai
pi_180308075
Arme Jody
pi_180308077
Bernal. -O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:26:10 #15
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180308082
De Tour is weer in vorm.
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport zaterdag 7 juli 2018 @ 15:26:12 #16
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_180308083
Waar is koffieplanter?
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  Redactie Sport zaterdag 7 juli 2018 @ 15:26:36 #17
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_180308094
Latour zit er ook niet goed bij
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:26:39 #18
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180308096
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:26 schreef Mexicanobakker het volgende:
Waar is koffieplanter?
Hier.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180308098
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:26 schreef Mexicanobakker het volgende:
Waar is koffieplanter?
Die kan het niet meer aan na het verlies van Colombia en nu de val van Egan.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180308099
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:26 schreef Mexicanobakker het volgende:
Waar is koffieplanter?
We staan met z'n allen op suicide watch.
pi_180308102
De Tour is begonnen en ze vallen weer bij bosjes..
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:26:48 #22
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180308103
één grote chaos
leuk
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:26:58 #23
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180308108
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:26 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

We staan met z'n allen op suicide watch.
Mijn Scorito kijkt al over de rand.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180308112
Is het zo smal tot de finish?
pi_180308116
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:26 schreef Raap het volgende:
één grote chaos
Had gehoopt dat het mee zou vallen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:27:19 #26
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180308118
waar zit Dumoulin???
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_180308121
Krachtwijk en Dumoulin hebben het overleefd in ieder geval.
pi_180308124
Yates ook op achterstand.
pi_180308125
quote:
2s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:27 schreef Evertjan het volgende:
waar zit Dumoulin???
Maarten heeft hem gezien
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:27:54 #30
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180308135
WE GAAN VERDER OP 2 OMDAT ER OVER 30 MIN EEN VOETBALWEDSTRIJD BEGINT!!!!
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:28:05 #31
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180308142
Porte stond er volgens mij ook bij, zou heel logisch zijn.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180308144
quote:
2s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:27 schreef Evertjan het volgende:
WE GAAN VERDER OP 2 OMDAT ER OVER 30 MIN EEN VOETBALWEDSTRIJD BEGINT!!!!
Ik wil persoonlijk geen woord van Rafael en/of Daniël missen.
pi_180308147
Twan.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:28:23 #34
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180308148
Gaan ze nou echt precies op de finale kms wisselen van zender :') knuppels...
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180308149
Daar is Bernal.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:28:38 #36
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180308156
Hup Jody.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180308157
Haha, Vuillermoos.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:28:45 #38
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180308159
Heb ik wat gemist?
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:28:46 #39
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180308161
Kom aan Sjodie.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180308165
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:28 schreef naatje_1 het volgende:
Gaan ze nou echt precies op de finale kms wisselen van zender :') knuppels...
Ze zenden al 3 km ook op NPO 2 uit
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:29:00 #41
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180308166
Hoe ver staat Jody achter?
pi_180308169
Val Froome?!?
pi_180308170
SJUUT FROOME
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:29:08 #44
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180308171
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:28 schreef naatje_1 het volgende:
Gaan ze nou echt precies op de finale kms wisselen van zender :') knuppels...
laat dan gewoon de finish zien op 1 net alsof je 30 min moet voorbeschouwen op Zweden en Engeland
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_180308173
Chute Froome?
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:29:10 #46
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180308174
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:28 schreef maxi-mus het volgende:
Heb ik wat gemist?
Valpartijen, tweede peleton waar Yates bij zit
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180308179
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:29 schreef Max23 het volgende:
Chute Froome?
yup
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_180308182
RIP Koffieplanter
Jack does it in real time...
pi_180308183
Lotto te vroeg op kop met 3 man maar
Demain, on roule
pi_180308186
Chute Froome , door zichzelf of iemand anders?
  Redactie Sport zaterdag 7 juli 2018 @ 15:29:31 #52
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_180308187
CHUTE Froome
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:29:33 #53
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180308189
KARMA KARMA KARMA KARMA CHAMELEOOOON
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180308190
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:28 schreef maxi-mus het volgende:
Heb ik wat gemist?
Paar valpartijen. O.a. Bernal weg.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180308191
Froome :') karma is a bitch
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:29:37 #56
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180308194
KOERS
leuk
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:29:39 #57
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180308196
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:28 schreef Max23 het volgende:

[..]

Ze zenden al 3 km ook op NPO 2 uit
Ik kijk bij de Belg :+
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:29:41 #58
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180308197
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:29 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Valpartijen, tweede peleton waar Yates bij zit
Verdorie.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:29:42 #59
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180308198
Ik zou het niet heel erg vinden als Froome wat tijd verliest.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180308205
Daar gaat Froome.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:29:53 #61
62913 Blik
The one and Only!
pi_180308206
Karma!
pi_180308208
Haha
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
  Redactie Sport zaterdag 7 juli 2018 @ 15:30:00 #63
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_180308209
Froome naar de carrefour
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:30:05 #64
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180308210
Froome ontweek daar een dopingcontrole door achter het hek te springen
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:30:07 #65
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180308212
BERNAL KOPMAN JAAAA
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:30:21 #67
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180308214
Thomas Geraint wint hier de Tour.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180308216
Hahahah froome
pi_180308218
G. gaat de Tour winnen
pi_180308220
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:30 schreef Mani89 het volgende:
BERNAL KOPMAN JAAAA
die zit in dezelfde groep
pi_180308222
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:30 schreef Mani89 het volgende:
BERNAL KOPMAN JAAAA
die is ook kapot
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:30:33 #72
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180308224
Froome van de fiets gebeukt....
pi_180308226
Toch nog spektakel.
pi_180308227
Jammer dat we RR nu missen
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:30:43 #75
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180308230
Wat een circus
pi_180308231
Rammen!!
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:31:00 #77
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_180308237
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:29 schreef Mani89 het volgende:
KARMA KARMA KARMA KARMA CHAMELEOOOON
_O-
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 2:43,53 5x5: 6:36.936 6x6: 12:16,64 7x7: 20:02,53 2-5 relay: 10:31,68
pi_180308239
Werd Froome nu door iemand in het skoekeloen gereden? :o
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:31:10 #79
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180308241
Godverdomme Nairo lek.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180308242
Quintana :D
pi_180308244
Naironmannetje, rij dan 400 meter door.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:31:13 #82
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180308245
Kientana. Lol. Rip kp
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:31:15 #83
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180308246
Klap na klap voor Columbie.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180308247
Quintana lek, Naessen wint de Tour
pi_180308248
De Tour :')
Demain, on roule
pi_180308249
_O-
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:31:15 #87
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180308250
Sukkel rij dan 400 meter door :')
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:31:16 #88
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180308251
Kientana :o.
pi_180308252
Quintana :'(
pi_180308256
Kientana. Deze chaos _O-
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180308257
Lek _O-. Wat een idioterie.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:31:25 #93
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180308260
Kwintanana!!!
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:31:25 #94
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_180308261
Froome leeft nog
pi_180308264
Arme koffieplanter
pi_180308267
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:31 schreef wimderon het volgende:
Naironmannetje, rij dan 400 meter door.
Niet heel slim idd.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Forum Admin zaterdag 7 juli 2018 @ 15:31:37 #97
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_180308268
:')

Toch nog wel wat spektakel zo
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:31:37 #98
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_180308269
Ach in de verkenning van de eerste etappe van de Giro viel froome ook. We weten op welke plek hij eindigde
Net efkes anges
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:31:40 #99
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_180308270
Exit Quintana :W
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 2:43,53 5x5: 6:36.936 6x6: 12:16,64 7x7: 20:02,53 2-5 relay: 10:31,68
pi_180308271
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:31 schreef showtimer het volgende:
Sukkel rij dan 400 meter door :')
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:31:55 #101
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180308276
lekker achter de motor in de slipstreem
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_180308277
Dan kan het met Nando ook gewoon niet goed gaan.
pi_180308280
Froome begint in de bergen ergens gewoon weer aan een monstersolo om de Tour te winnen :')
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_180308284
Dielan zit te ver
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:32:11 #106
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180308285
Wil Michel dat Viejermoos mee gaat rijden ofzo? Waarvoor dan lol.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:32:19 #107
245701 naatje_1
Naatzipiraat
pi_180308288
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:32 schreef TLC het volgende:
Froome begint in de bergen ergens gewoon weer aan een monstersolo om de Tour te winnen :')
Hier schreef koffiekoekje het volgende: naatje_1 is per definitie geloofwaardiger :)
Hier schreef yvonne het volgende: Ik post wederom in een naatje_1 kwaliteitstopic *O*
pi_180308290
Roosen in het wiel bij Gaviria, maar waar is Greenways?
pi_180308292
Het is wel legendarisch triest dat je Vuillermoz zijnde niet over mag nemen bij Bernal (die gezien zijn doorrijden gewoon voor een klassement wil gaan).
pi_180308294
Het gaat zo hard
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:32:34 #111
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180308295
Prachtige dag
leuk
  Redactie Sport zaterdag 7 juli 2018 @ 15:32:35 #112
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_180308296
Koffieplanter moet in veiligheid worden gebracht nu
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:32:36 #113
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180308297
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:32 schreef TLC het volgende:
Froome begint in de bergen ergens gewoon weer aan een monstersolo om de Tour te winnen :')
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:32:43 #114
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180308298
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:32 schreef TLC het volgende:
Froome begint in de bergen ergens gewoon weer aan een monstersolo om de Tour te winnen :')
Pufje erbij lekker cholo!
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_180308301
BohBoh Boh
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:33:18 #116
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_180308307
Wie heeft deze etappe verzonnen
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:33:24 #117
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180308310
Gaviria met twee vingers in de neus :{.
pi_180308314
Yates ook op achterstand
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:33:28 #119
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180308315
ik denk dat er een renner van Quik Step gaat winnen
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:33:38 #120
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180308319
Dylan zit ver.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180308321
Rip Dylan
  Forum Admin zaterdag 7 juli 2018 @ 15:33:41 #122
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_180308323
WAAR IS GROENEWEGEN
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Kijk, bij 1-0 kan het zomaar 1-1 worden" ~Boudewijn Zenden, 7 mei 2017
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"~JC
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:33:51 #123
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_180308328
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:33 schreef WAvanBuren het volgende:
Gaviria met twee vingers in de neus :{.
Lijkt me wel
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:33:55 #124
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_180308331
Waar zit Tom
pi_180308332
Pat wrijft al in zijn handen.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:34:17 #126
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180308335
Overmacht van qs
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:34:30 #127
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180308341
Sagan kansloos
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_180308343
Wolfpackgoden doen het weer _O_.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:34:33 #129
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180308345
Quickstep _O_
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:34:42 #130
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180308346
quote:
2s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:33 schreef Evertjan het volgende:
ik denk dat er een renner van Quik Step gaat winnen
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_180308347
Sagan 2e
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180308348
JAAAAAAAAAAAAAAA
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:34:46 #133
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_180308349
Tv uitgezet
leuk
pi_180308350
Dat Dylan hier nog 5e wordt of zo :')
pi_180308352
Groene trui is binnen.
pi_180308361
Dylan wordt 6e ofzo terwijl ie een kilometer verder nog in 30e positie zat :')
pi_180308365
Die trein is dus gewoon echt niet goed genoeg bij de Lotto.
Demain, on roule
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:35:26 #138
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180308366
Doe maar een andere ploeg zoeken Dylan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180308367
Dit had kenner R_R goed gezien, de trein doet het.

Groenwegen krijgt niet eens de kans te sprinten, wat een aanfluiting...
Jack does it in real time...
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:35:27 #140
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180308368
We zijn begonnen :9
pi_180308369
Valverde ongeschonden? 10.gif
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:35:46 #142
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180308371
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:35 schreef Koffieplanter het volgende:
Valverde ongeschonden? [ afbeelding ]
Ja.
pi_180308372
Vanaf 30e plek nog top 8? LottoNL-Jumbogoden.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:36:05 #144
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180308377
Is akientana al binnen?
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:36:14 #145
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180308382
9 JAKOB FUGLSANG 121 ASTANA PRO TEAM 04H 23' 32'' - - -
10 RAFAL MAJKA 114 BORA - HANSGROHE 04H 23' 32''

_O-
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:36:26 #146
40566 Ericr
Livewrong
pi_180308385
Froome krijgt het tijdsverschil wel vergoed, UCI verzint straks een nieuwe regel.
pi_180308386
Latour verliest al 2 minuten.
pi_180308390
53990b7065d06980d6a23d3d7a5e342d.png
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180308391
Nibali ook ongeschonden, genot.
  Redactie Sport zaterdag 7 juli 2018 @ 15:36:46 #150
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_180308396
"Kristoff gaat er niks van bakken"

Maxi-mus
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_180308407
Froome pakt de tijd gewoon terug na een mooie solo.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180308410
Fuglsang en Majka top tien
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:37:14 #153
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_180308413
Zonder Wagner in de trein haalt Groenewegen geen overwinning
Net efkes anges
pi_180308415
Thomas 14.
pi_180308416
Nibsgod ook goed bij de les
pi_180308417
Wie van de favorieten zaten vooraan?
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:37:37 #157
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_180308421
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:36 schreef showtimer het volgende:
9 JAKOB FUGLSANG 121 ASTANA PRO TEAM 04H 23' 32'' - - -
10 RAFAL MAJKA 114 BORA - HANSGROHE 04H 23' 32''

_O-
Oei die had ik niet op ... oh sorry andere topic.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_180308432
Nibali, Dupont, Boudat, Thomas, Jungels, Valgren, Richeze, Gilbert van 11-18.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:38:10 #159
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180308437
quote:
7s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:37 schreef Pino112 het volgende:
Froome pakt de tijd gewoon terug na een mooie solo.
Mwah na TTT heeft hij weer halve minuut terug.
pi_180308442
Haha, die sprint van Degenkolb.
pi_180308443
Lol Degenkolb
pi_180308448
1,3,4,5,6,7
pi_180308459
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:38 schreef JopJuh het volgende:
1,3,4,5,6,7
Doe maar niet.
Demain, on roule
pi_180308463
1-2-4-6-9
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180308467
Dumoulin, Landa, Bardet, Valverde, Mollema, Uran, Zakarin, Kruijswijk ongeschonden. Roglic heb ik helemaal niet gespot.
pi_180308468
45 km/uur noem ik niet erg rustig.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180308473
Mollema ook in de groep

Greipel sprint naar een mooie 26e plaats
pi_180308477
Wolfpack veel te goed...hadden 6 man bij de eerste 20 ofzo, dan kan de rest niet eens sprinten. Knap afgemaakt door Gaviria. ^O^
Jack does it in real time...
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:39:41 #169
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_180308480
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:39 schreef Koffieplanter het volgende:
Dumoulin, Landa, Bardet, Valverde, Mollema, Uran, Zakarin, Kruijswijk ongeschonden.
Thomas.
sig verwijderd door FA
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:39:43 #170
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_180308481
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:39 schreef Koffieplanter het volgende:
Dumoulin, Landa, Bardet, Valverde, Mollema, Uran, Zakarin, Kruijswijk ongeschonden.
De Roog?
pi_180308482
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:39 schreef Koffieplanter het volgende:
Dumoulin, Landa, Bardet, Valverde, Mollema, Uran, Zakarin, Kruijswijk ongeschonden.
Roglicgod dus ook op achterstand?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180308487
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:39 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Thomas.
Was al gemeld.
pi_180308492
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:39 schreef Koffieplanter het volgende:
Dumoulin, Landa, Bardet, Valverde, Mollema, Uran, Zakarin, Kruijswijk ongeschonden.
Bijzonder dat de drie Nederlandse klassementsmannen dit slagveld overleven.
Demain, on roule
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:40:01 #175
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180308495
Thijs is weer een beetje aan het overdrijven
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
pi_180308502
quote:
7s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:37 schreef Pino112 het volgende:
Froome pakt de tijd gewoon terug na een mooie solo.
Waar wij van moeten genieten, aldus de UCI!
Jack does it in real time...
pi_180308503
Cav en Greipel _O-
pi_180308505
Mooie jongen. O+
pi_180308509
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:39 schreef Felagund het volgende:

[..]

Roglicgod dus ook op achterstand?
Kan nog maar tot 44 kijken op de officiële site
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:40:42 #180
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180308513
Gracias a Dios
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:40:48 #181
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180308514
Misschien maar goed dat Wilco op het NK al gevallen was anders was het hier sowieso misgegaan.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180308516
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:40 schreef showtimer het volgende:
Gracias a Dios
Graag gedaan.
pi_180308517
Uran er wel bij
pi_180308518
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:40 schreef TheArt het volgende:
Cav en Greipel _O-
Dat is al niet verwonderlijk meer.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:41:12 #185
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180308522
Gaviria zal wel begonnen zijn aan reeks van 5/6 etappezeges.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:41:13 #186
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180308523
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:40 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Graag gedaan.
https://streamable.com/eyp16
pi_180308525
Het dagelijkse LottoNL-jammer-verhaal.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_180308537
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:41 schreef WAvanBuren het volgende:
Gaviria zal wel begonnen zijn aan reeks van 5/6 etappezeges.
De trein staat in ieder geval vol op de rails ja.
Demain, on roule
pi_180308541
Groenenwegen was al van heel ver het wiel van zijn treintje kwijt.
pi_180308543
Iemand al de complete lijst ?
pi_180308547
quote:
7s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:37 schreef Pino112 het volgende:
Froome pakt de tijd gewoon terug na een mooie solo.
Froome word de eerste de beste bergrit van zijn fiets geslagen.
pi_180308551
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:41 schreef Maver24 het volgende:
Iemand al de complete lijst ?
https://www.letour.fr/en/rankings
pi_180308552
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:41 schreef Maver24 het volgende:
Iemand al de complete lijst ?
Je kan zelf ook f5'en op de site

https://www.letour.fr/en/rankings
pi_180308557
Roglic toch mee, Martin ook.
pi_180308561
De Roog geen tijd verloren _O_
pi_180308563
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:41 schreef Dale__Cooper het volgende:
Groenenwegen was al van heel ver het wiel van zijn treintje kwijt.
Welk treintje?
pi_180308565
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:42 schreef Max23 het volgende:

[..]

Je kan zelf ook f5'en op de site

https://www.letour.fr/en/rankings
Die site is er niet mooier op geworden..
pi_180308566
63 man in groep 1
pi_180308582
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:42 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Welk treintje?
Een gele NS trein
pi_180308586
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:42 schreef Sked het volgende:

[..]

Die site is er niet mooier op geworden..
Extreem lelijk zelfs. Twee tabbladen naast elkaar kan al niet meer fatsoenlijk.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180308588
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:41 schreef Dale__Cooper het volgende:
Groenenwegen was al van heel ver het wiel van zijn treintje kwijt.
Treintje of niet, volg dan ook QS iets dichter...

Tour is toch wel weer een wat ander verhaal, die finales zijn hogeschoolwielrennen. Dan kan je het niet af met 3 halve tamme... Hij sprint nog het halve veld voorbij, maar als je met 100m achterstand begint...ik zou ZIEDEND zijn als ik Dylan was.
Jack does it in real time...
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:44:01 #202
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180308596
Wtf :').
pi_180308597
Naakte Gaviria vol in beeld _O-
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:44:07 #204
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180308601
Wel hilarisch dat men pas vanaf de 64e plek tijd verliest
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_180308609
Aardig gedaan voor mijn pool.
pi_180308612
quote:
99s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:44 schreef SaintOfKillers het volgende:
Wel hilarisch dat men pas vanaf de 64e plek tijd verliest
er moet 3 seconden tussen zitten voordat ze gaan rekenen.
pi_180308619
De mannen in groep 1:

RANK RIDER RIDER NO. TEAM TIMES GAP B P
1 FERNANDO GAVIRIA RENDON 103 QUICK - STEP FLOORS 04H 23' 32'' - B : 10'' -
2 PETER SAGAN 111 BORA - HANSGROHE 04H 23' 32'' - B : 6'' -
3 MARCEL KITTEL 144 TEAM KATUSHA ALPECIN 04H 23' 32'' - B : 4'' -
4 ALEXANDER KRISTOFF 95 UAE TEAM EMIRATES 04H 23' 32'' - - -
5 CHRISTOPHE LAPORTE 201 COFIDIS, SOLUTIONS CREDITS 04H 23' 32'' - - -
6 DYLAN GROENEWEGEN 163 TEAM LOTTO NL - JUMBO 04H 23' 32'' - - -
7 MICHAEL MATTHEWS 31 TEAM SUNWEB 04H 23' 32'' - - -
8 JOHN DEGENKOLB 194 TREK - SEGAFREDO 04H 23' 32'' - - -
9 JAKOB FUGLSANG 121 ASTANA PRO TEAM 04H 23' 32'' - - -
10 RAFAL MAJKA 114 BORA - HANSGROHE 04H 23' 32'' - - -
11 VINCENZO NIBALI 51 BAHRAIN - MERIDA 04H 23' 32'' - - -
12 TIMOTHY DUPONT 213 WANTY - GROUPE GOBERT 04H 23' 32'' - - -
13 THOMAS BOUDAT 182 DIRECT ENERGIE 04H 23' 32'' - - -
14 GERAINT THOMAS 8 TEAM SKY 04H 23' 32'' - - -
15 BOB JUNGELS 105 QUICK - STEP FLOORS 04H 23' 32'' - - -
16 MICHAEL VALGREN ANDERSEN 128 ASTANA PRO TEAM 04H 23' 32'' - - -
17 MAXIMILIANO ARIEL RICHEZE 107 QUICK - STEP FLOORS 04H 23' 32'' - - -
18 PHILIPPE GILBERT 104 QUICK - STEP FLOORS 04H 23' 32'' - - -
19 EDVALD BOASSON HAGEN 132 TEAM DIMENSION DATA 04H 23' 32'' - - -
20 SONNY COLBRELLI 52 BAHRAIN - MERIDA 04H 23' 32'' - - -
21 JASPER STUYVEN 198 TREK - SEGAFREDO 04H 23' 32'' - - -
22 ANDREA PASQUALON 216 WANTY - GROUPE GOBERT 04H 23' 32'' - - -
23 JULIAN ALAPHILIPPE 101 QUICK - STEP FLOORS 04H 23' 32'' - - -
24 GREG VAN AVERMAET 87 BMC RACING TEAM 04H 23' 32'' - - -
25 DMITRIY GRUZDEV 123 ASTANA PRO TEAM 04H 23' 32'' - - -
26 ANDRÉ GREIPEL 171 LOTTO SOUDAL 04H 23' 32'' - - -
27 TOM DUMOULIN 32 TEAM SUNWEB 04H 23' 32'' - - -
28 WARREN BARGUIL 41 TEAM FORTUNEO - SAMSIC 04H 23' 32'' - - -
29 TIESJ BENOOT 172 LOTTO SOUDAL 04H 23' 32'' - - -
30 KRISTIJAN KOREN 56 BAHRAIN - MERIDA 04H 23' 32'' - - -
31 LUIS LEÓN SANCHEZ 127 ASTANA PRO TEAM 04H 23' 32'' - - -
32 MIKEL LANDA MEANA 75 MOVISTAR TEAM 04H 23' 32'' - - -
33 YVES LAMPAERT 106 QUICK - STEP FLOORS 04H 23' 32'' - - -
34 ROMAIN BARDET 21 AG2R LA MONDIALE 04H 23' 32'' - - -
35 REINARDT JANSE VAN RENSBURG 133 TEAM DIMENSION DATA 04H 23' 32'' - - -
36 MARK CAVENDISH 131 TEAM DIMENSION DATA 04H 23' 32'' - - -
37 OLIVER NAESEN 27 AG2R LA MONDIALE 04H 23' 32'' - B : 1'' -
38 ALEJANDRO VALVERDE 78 MOVISTAR TEAM 04H 23' 32'' - - -
39 RICK ZABEL 148 TEAM KATUSHA ALPECIN 04H 23' 32'' - - -
40 BAUKE MOLLEMA 191 TREK - SEGAFREDO 04H 23' 32'' - - -
41 RUDY MOLARD 156 GROUPAMA - FDJ 04H 23' 32'' - - -
42 STEVEN KRUIJSWIJK 161 TEAM LOTTO NL - JUMBO 04H 23' 32'' - - -
43 ILNUR ZAKARIN 141 TEAM KATUSHA ALPECIN 04H 23' 32'' - - -
44 RIGOBERTO URAN 11 TEAM EF EDUCATION FIRST - DRAPAC P/B CANNONDALE 04H 23' 32'' - - -
45 DANIEL OSS 116 BORA - HANSGROHE 04H 23' 32'' - - -
46 LILIAN CALMEJANE 181 DIRECT ENERGIE 04H 23' 32'' - - -
47 JULIEN SIMON 207 COFIDIS, SOLUTIONS CREDITS 04H 23' 32'' - - -
48 ANTHONY TURGIS 208 COFIDIS, SOLUTIONS CREDITS 04H 23' 32'' - - -
49 DION SMITH 217 WANTY - GROUPE GOBERT 04H 23' 32'' - - -
50 GORKA IZAGUIRRE INSAUSTI 54 BAHRAIN - MERIDA 04H 23' 32'' - - -
51 NILS POLITT 147 TEAM KATUSHA ALPECIN 04H 23' 32'' - - -
52 DANIEL MARTIN 91 UAE TEAM EMIRATES 04H 23' 32'' - - -
53 LAURENT PICHON 47 TEAM FORTUNEO - SAMSIC 04H 23' 32'' - - -
54 PRIMO´ ROGLIC 166 TEAM LOTTO NL - JUMBO 04H 23' 32'' - - -
55 TEJAY VAN GARDEREN 88 BMC RACING TEAM 04H 23' 32'' - - -
56 TAYLOR PHINNEY 15 TEAM EF EDUCATION FIRST - DRAPAC P/B CANNONDALE 04H 23' 32'' - - -
57 SYLVAIN CHAVANEL 183 DIRECT ENERGIE 04H 23' 32'' - - -
58 ROMAIN HARDY 44 TEAM FORTUNEO - SAMSIC 04H 23' 32'' - - -
59 RAMON SINKELDAM 157 GROUPAMA - FDJ 04H 23' 32'' - - -
60 SØREN KRAGH ANDERSEN 36 TEAM SUNWEB 04H 23' 32'' - - -
61 MARCEL SIEBERG 177 LOTTO SOUDAL 04H 23' 32'' - - -
62 JENS KEUKELEIRE 175 LOTTO SOUDAL 04H 23' 32'' - - -
63 EDWARD THEUNS 38 TEAM SUNWEB 04H 23' 32'' - - -
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:45:34 #208
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180308628
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:45 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

er moet 3 seconden tussen zitten voordat ze gaan rekenen.
Dat weet ik. Belachelijke regel.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_180308636
00d07b5c0b30c75d24a30e53bd30e707.png
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180308637
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:43 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Treintje of niet, volg dan ook QS iets dichter...

Tour is toch wel weer een wat ander verhaal, die finales zijn hogeschoolwielrennen. Dan kan je het niet af met 3 halve tamme... Hij sprint nog het halve veld voorbij, maar als je met 100m achterstand begint...ik zou ZIEDEND zijn als ik Dylan was.
Klopt, er wordt zo ongelofelijk hard gereden in de finales. Toch spektakel.
pi_180308640
Dat Tejay de eerste groep gehaald heeft mag ook wel in de krant.
Demain, on roule
pi_180308650
Zo, nu zijn ze een uur aan het rekenen, koffiedrinken en aan het goochelen met de getallen voor de op achterstand gezettenen?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:46:53 #213
108913 Godshand
guide4you
pi_180308651
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:45 schreef Felagund het volgende:
De mannen in groep 1:


Hoeveelste is Cav geworden dan?
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_180308656
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:46 schreef Godshand het volgende:

[..]

Hoeveelste is Cav geworden dan?
Heb je een functiebeperking of zo?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:47:26 #215
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180308658
Zat Quintana ook in de groep Froome/Porte?
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_180308660
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:46 schreef Godshand het volgende:

[..]

Hoeveelste is Cav geworden dan?
Dat staat er toch tussen?
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:47:35 #217
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180308661
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:46 schreef Mykonos het volgende:
Dat Tejay de eerste groep gehaald heeft mag ook wel in de krant.
Meest opvallende feit van de dag inderdaad.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:47:43 #218
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180308663
quote:
99s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:47 schreef SaintOfKillers het volgende:
Zat Quintana ook in de groep Froome/Porte?
Nee 1'12
pi_180308665
quote:
99s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:47 schreef SaintOfKillers het volgende:
Zat Quintana ook in de groep Froome/Porte?
Moest nog wachten toen Froome/Porte voorbijraasde.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180308668
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:46 schreef Godshand het volgende:

[..]

Hoeveelste is Cav geworden dan?
36 MARK CAVENDISH 131 TEAM DIMENSION DATA 04H 23' 32'' - - -

:+
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180308671
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:46 schreef Masterminded het volgende:
Zo, nu zijn ze een uur aan het rekenen, koffiedrinken en aan het goochelen met de getallen voor de op achterstand gezettenen?
Zal wel meevallen. Zijn geen Italianen.
pi_180308689
Gezien de manier waarop Egan aan het achtervolgen was, komt hij hier niet om een beetje te freewheelen en slechts voor Froome te werken.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:49:01 #223
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180308690
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:46 schreef Masterminded het volgende:
Zo, nu zijn ze een uur aan het rekenen, koffiedrinken en aan het goochelen met de getallen voor de op achterstand gezettenen?
Tissot is er ook ;)
pi_180308694
Castro, Kwiat, Appelboer, Poels, Rowe dus lekker de beentjes gaan strekken.

Gesink ook nog niet binnen de 126.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180308696
51 seconden blijft het op de officiële site, groep Froome, Porte, Yates
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:49:33 #226
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180308699
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:48 schreef Koffieplanter het volgende:
Gezien de manier waarop Egan aan het achtervolgen was, komt hij hier niet om een beetje te freewheelen en slechts voor Froome te werken.
Hij loopt uit op zijn grote concurrent voor wit lol
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:49:36 #227
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180308700
Al die jongens met kansen op de witte trui staan al op achterstand.
Citius, Altius, Fortius.
pi_180308704
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:49 schreef showtimer het volgende:

[..]

Tissot is er ook ;)
Ja, ik zag het :D.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180308705
Ze zijn wel achterlijk vroeg klaar trouwens. Was net op tijd thuis voor de laatste km.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:49:41 #230
108913 Godshand
guide4you
pi_180308706
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:47 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Heb je een functiebeperking of zo?
Nou, nou, viel mij niet meteen op een iedereen postte hier dat Greipel en Cav achterstand al hadden voor groen...
Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_180308707
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:48 schreef Koffieplanter het volgende:
Gezien de manier waarop Egan aan het achtervolgen was, komt hij hier niet om een beetje te freewheelen en slechts voor Froome te werken.
Lijkt mij ook niet.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180308714
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:49 schreef marcodej het volgende:
Ze zijn wel achterlijk vroeg klaar trouwens. Was net op tijd thuis voor de laatste km.
Dat is vanwege het WK voetbal. ;)
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_180308726
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:49 schreef Masterminded het volgende:
Castro, Kwiat, Appelboer, Poels, Rowe dus lekker de beentjes gaan strekken.

Gesink ook nog niet binnen de 126.
Gesink werd 171, maar gezien zijn interview net maakte ik me ook geen zorgen
pi_180308738
Quintana en Bernal verliezen 1:15
pi_180308742
Sagan kwam nauwelijks een centimeter dichter, toch wel sterk met die wind op de kop.
pi_180308744
Hoe gaat het eigenlijk met Gallopin? Hoeveel procent fit is hij?
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180308747
Kittel reed best een sterke sprint, die zat bijna net zo ver als Groenewegen.
pi_180308758
Tweede geel ooit. _O_ #SueñoAmarillo
pi_180308760
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:51 schreef Koffieplanter het volgende:
Sagan kwam nauwelijks een centimeter dichter, toch wel sterk met die wind op de kop.
9.gif voorspelde al dat de wind gunstig zou zijn voor Groenewegen en Gaviria.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:52:33 #240
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180308765
Bernal, Martin, Latour, Gaudu, Soler, Moscon, Tolhoek en Martinez verliezen allemaal tijd. Witte trui voor Benoot is binnen!
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:53:40 #241
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180308783
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:52 schreef Koffieplanter het volgende:
Tweede geel ooit. _O_ #SueñoAmarillo
Voor Nairon te hopen dat het een klapband was, anders nu al de domste actie van de ronde.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:54:13 #242
333483 Aguero
ooooooooo
pi_180308794
jxRFrnX.gif
Citius, Altius, Fortius.
pi_180308797
Groenewegen morgen in de witte trui dus.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180308809
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:54 schreef Aguero het volgende:
[ afbeelding ]
Wat een coureur is het toch. _O_
Jack does it in real time...
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:56:00 #245
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_180308825
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:54 schreef Aguero het volgende:
[ afbeelding ]
Politt?
pi_180308830
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:54 schreef Aguero het volgende:
[ afbeelding ]
Froome heeft mazzel dat hij niet tegen dat paaltje knalt
pi_180308856
Mitchelton, Sky en Movistar zijn de eerste drie starters in de TTT op deze manier. _O-
  zaterdag 7 juli 2018 @ 15:59:14 #248
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180308895
Tomgod. :D
pi_180308898
Nairo is gewoon niet zo slim.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180308924
quote:
7s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:59 schreef Pino112 het volgende:
Nairo is gewoon niet zo slim.
Nee, lijkt mij ook. Of misschien te eerlijk?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 7 juli 2018 @ 16:00:26 #251
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_180308925
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:36 schreef Ericr het volgende:
Froome krijgt het tijdsverschil wel vergoed, UCI verzint straks een nieuwe regel.
Oh ja da's wel weer jammer inderdaad -O-
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 2:43,53 5x5: 6:36.936 6x6: 12:16,64 7x7: 20:02,53 2-5 relay: 10:31,68
  zaterdag 7 juli 2018 @ 16:00:26 #252
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180308926
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:54 schreef Aguero het volgende:
[ afbeelding ]
In de prak worden gereden door Politt. Genot. >:)
pi_180308975
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:00 schreef Felagund het volgende:

[..]

Nee, lijkt mij ook. Of misschien te eerlijk?
Of het is een vlaag van verstandsverbijstering/druk/chaos in je hoofd. Dat lijkt mij best aannemelijk voor een renner die al jaren zichzelf verliest op het vlakke.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180308982
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:53 schreef showtimer het volgende:

[..]

Voor Nairon te hopen dat het een klapband was, anders nu al de domste actie van de ronde.
Beide wielen naar de vaantjes volgens Eus.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 16:03:44 #255
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180308990
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:00 schreef Felagund het volgende:

[..]

Nee, lijkt mij ook. Of misschien te eerlijk?
Bij 2995m de hand opsteken is toch niet per definitie oneerlijk?
pi_180309016
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:03 schreef showtimer het volgende:

[..]

Bij 2995m de hand opsteken is toch niet per definitie oneerlijk?
Klopt, waarschijnlijk heeft hij er überhaupt niet over nagedacht. :')
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 7 juli 2018 @ 16:06:58 #257
279824 Mansjester
City>United
pi_180309055
Wtf. Ze zijn al gefinisht :')
  zaterdag 7 juli 2018 @ 16:07:02 #258
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180309058
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:03 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Beide wielen naar de vaantjes volgens Eus.
Gracias. Benieuwd of de back-up dan al weg was of dat Movistar nog steeds niet heeft geleerd van Saint-Amand-Montrond 2013.
pi_180309094
De finale van morgen. Dat moet niet veel gedoe opleveren lijkt me?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 16:09:13 #260
31936 Dr_Flash
CubeMeister
pi_180309120
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:06 schreef Mansjester het volgende:
Wtf. Ze zijn al gefinisht :')
_O_ :D
Wanneer was de laatste keer dat iemand hier bij het woord "subtiel" aan mij dacht?
PR: 2x2: 14,56 3x3: 48,67 4x4: 2:43,53 5x5: 6:36.936 6x6: 12:16,64 7x7: 20:02,53 2-5 relay: 10:31,68
pi_180309121
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:06 schreef Mansjester het volgende:
Wtf. Ze zijn al gefinisht :')
Morgen finishen ze tussen 17u20 en 17u50. Zet je TV op tijd aan!
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180309127
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:08 schreef Masterminded het volgende:
De finale van morgen. Dat moet niet veel gedoe opleveren lijkt me?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hebben ze Giro-parcoursbouwer ingehuurd als consultant? _O- _O_
Jack does it in real time...
  zaterdag 7 juli 2018 @ 16:12:12 #263
279824 Mansjester
City>United
pi_180309197
quote:
7s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:09 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Morgen finishen ze tussen 17u20 en 17u50. Zet je TV op tijd aan!
Ik was speciaal voor 4 uur thuis zodat ik nog voetbal en finale van de etappe dacht te kunnen kijken ;(
pi_180309247
Olav Mol denkt dat Engeland vanavond speelt.
- verwijderd door admin - senk joe!
  zaterdag 7 juli 2018 @ 16:14:25 #265
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180309251
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:08 schreef Masterminded het volgende:
De finale van morgen. Dat moet niet veel gedoe opleveren lijkt me?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Heerlijke finale wordt dat weer. :9
pi_180309284
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 15:46 schreef Mykonos het volgende:
Dat Tejay de eerste groep gehaald heeft mag ook wel in de krant.
Niet wachten op Porte, wat een stumper.
  Redactie Sport zaterdag 7 juli 2018 @ 16:16:24 #267
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_180309297
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:08 schreef Masterminded het volgende:
De finale van morgen. Dat moet niet veel gedoe opleveren lijkt me?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wtf :D
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_180309307
quote:
2s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:15 schreef wimderon het volgende:

[..]

Niet wachten op Porte, wat een stumper.
Dat wordt een strafexpeditie in de ploegentijdrit.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180309324
Voor wie het roadbookje wil hebben: https://drive.google.com/(...)mANM&export=download

Ik heb geen virussen hoor (lol)
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 16:18:43 #270
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180309353
quote:
2s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:15 schreef wimderon het volgende:

[..]

Niet wachten op Porte, wat een stumper.
BMC kennende is dat nog afgesproken ook. Krek heeft ook weer de vrijheid gekregen om zich op het geel te storten. :')
pi_180309405
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:18 schreef showtimer het volgende:

[..]

BMC kennende is dat nog afgesproken ook. Krek heeft ook weer de vrijheid gekregen om zich op het geel te storten. :')
Ze rekenen er bij BMC op dat Porte toch wel iets tegenkomt waardoor een goede klassering uitgesloten is.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 16:28:31 #272
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180309601
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:20 schreef Sked het volgende:

[..]

Ze rekenen er bij BMC op dat Porte toch wel iets tegenkomt waardoor een goede klassering uitgesloten is.
Mentale ondersteuning kan inderdaad al ingevlogen worden.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 16:37:08 #273
351614 ijs_beer
IJskoud de lekkerste.
pi_180309858
ONZE klassementsmannen allemaal in de eerste groep. _O_
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
  zaterdag 7 juli 2018 @ 16:41:14 #274
458271 LekkerWeertje
Als de zon schijnt
pi_180309971
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:37 schreef ijs_beer het volgende:
ONZE klassementsmannen allemaal in de eerste groep. _O_
Evenals Nibs, Majka, Vogelzang, Tommy G, Barguil, Landa, Bardet, Valv.Piti, De Tartaar, Mick Jagger, Gorka en De Roog.
pi_180310324
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:41 schreef LekkerWeertje het volgende:

[..]

Evenals Nibs, Majka, Vogelzang, Tommy G, Barguil, Landa, Bardet, Valv.Piti, De Tartaar, Mick Jagger, Gorka en De Roog.
Conclusie: Een Nederlander in de top 15 is goed mogelijk :P
leven zoals het leven is
pi_180310487
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 16:00 schreef Felagund het volgende:

[..]

Nee, lijkt mij ook. Of misschien te eerlijk?
Insert Nairon die aan motor hangt.gif
pi_180311261
DhgzAAfXUAE9krl.jpg:large

Bijna een paal gekopt.
pi_180311405
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 17:29 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]

Bijna een paal gekopt.
Dat had heel slecht kunnen aflopen. Gelukkig toch nog 51 sec verloren
pi_180311464
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 17:33 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Dat had heel slecht kunnen aflopen. Gelukkig toch nog 51 sec verloren
Een Froome op achterstand is wel garantie voor topshows indd.
pi_180311676
VelonCC twitterde op zaterdag 07-07-2018 om 17:10:05 There was plenty of action in the opening stage of #TDF2018, including a crash for @TeamSky’s @chrisfroome, but fortunately the four-time Tour de France winner escaped injury and managed to limit his losses #VelonLive https://t.co/UGl7fKKnjP reageer retweet
Filmpje van achteren.
Die Katusha is Zabel.
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_180311985
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 17:36 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Een Froome op achterstand is wel garantie voor topshows indd.
Een froome die niet meedoet is nog een betere show
pi_180312119
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 17:51 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Een froome die niet meedoet is nog een betere show
Dan was movistar wellicht veel te dominant geworden. Voor het spektakel is het wel goed dat Froome meedoet (voor het wielrennen niet).
  zaterdag 7 juli 2018 @ 17:59:37 #283
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180312284
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 17:51 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Een froome die niet meedoet is nog een betere show
Dan konden we hem niet uitlachen met zijn gesukkel over de kasseien.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_180312399
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 17:29 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]

Bijna een paal gekopt.
Mooie beelden weer van Velon inderdaad.
pi_180312437
Denk dat Thomas maandagavond in het geel staat.
pi_180312562
quote:
99s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 17:59 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Dan konden we hem niet uitlachen met zijn gesukkel over de kasseien.
Wanneer heeft die dat al gedaan?
  Redactie Sport zaterdag 7 juli 2018 @ 18:21:46 #287
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_180312845
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 18:04 schreef Chiappucci het volgende:
Denk dat Thomas maandagavond in het geel staat.
Jij geeft BMC geen kans?
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
  zaterdag 7 juli 2018 @ 18:25:57 #288
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_180312940
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 18:09 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wanneer heeft die dat al gedaan?
In die koers waar Gerrans zo hard op kop sleurde. Moet in de 3e week van een grote ronde zijn geweest, want Kruijswijk reed alles kapot. Eindigde uiteindelijk op een sprint, dacht ik, maar herinner me eigenlijk enkel nog de geweldige lead-out van Sabatini.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 18:43:11 #289
56724 Wombcat
rent wiel
pi_180313340
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 18:21 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jij geeft BMC geen kans?
Quickstep heeft ook nog wel een kans (en Gaviria heeft al wat seconden gesprokkeld en zal er morgen ook nog wel wat pakken)
in a crowd you lose humanity
pi_180313351
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 18:21 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jij geeft BMC geen kans?
Jawel, wordt Sky of BMC. Maar Sky heeft zo'n monsterlijk sterk team hier en nu zullen ze zeker of revanche belust zijn.
  Redactie Sport zaterdag 7 juli 2018 @ 19:17:09 #291
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_180314319
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 18:43 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Quickstep heeft ook nog wel een kans (en Gaviria heeft al wat seconden gesprokkeld en zal er morgen ook nog wel wat pakken)
Dan eerder Sunweb ofzo met Kragh, Nikias, Dumourain, Matthews.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_180314427
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 19:17 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dan eerder Sunweb ofzo met Kragh, Nikias, Dumourain, Matthews.
Met Kelderman erbij hadden ze een kansje, nu niet.. Denk dat BMC dat gewoon wint. En 20 seconden (als Gaviria morgen ook wint) lijkt me niet voldoende voorsprong voor Quick Step ook..
  Redactie Sport zaterdag 7 juli 2018 @ 19:29:28 #293
274204 crew  Mexicanobakker
Winnaar WIDM prono 2017
pi_180314678
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 19:21 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Met Kelderman erbij hadden ze een kansje, nu niet.. Denk dat BMC dat gewoon wint. En 20 seconden (als Gaviria morgen ook wint) lijkt me niet voldoende voorsprong voor Quick Step ook..
Kelderman is wel een groot gemis.
Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny
pi_180314774
Doet Sporza nog een Vive le Velo achtig iets ondanks dat er voetbal is vanavond?
pi_180314798
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 19:32 schreef Koffieplanter het volgende:
Doet Sporza nog een Vive le Velo achtig iets ondanks dat er voetbal is vanavond?
Ja, maar pas vanaf maandag 16 juli als het WK is afgelopen.
  zaterdag 7 juli 2018 @ 19:35:34 #296
106732 Evertjan
PSN: Ysatia
pi_180314844
Kan Tom het geel pakken op de Muur van Bretagne?
Iemand die zijn of haar emoties laat heersen over logisch redeneren heeft of een groot hart of een klein brein...
  zaterdag 7 juli 2018 @ 19:36:29 #297
430637 showtimer
Kiss My Trance
pi_180314864
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 19:32 schreef Koffieplanter het volgende:
Doet Sporza nog een Vive le Velo achtig iets ondanks dat er voetbal is vanavond?
quote:
De Tour is aan editie 105 toe. Voor de ritverslagen kan u elke dag terecht op Eén. Op Vive Le Vélo is het wel nog wachten tot 17 juli, want Karl Vannieuwkerke zit door het WK tot ­15 juli vast in Brussel met Villa Sporza. De komende dagen wordt in dat programma wel ruimte vrijgemaakt voor de koers. “Eddy Planckaert zal in Villa Sporza een belangrijke gast zijn”, vertelt Karl Vannieuwkerke. “We merkten in de voorgaande jaren dat die met publiek erbij snedig uit de hoek komt. Voor Vive Le Vélo is de grootste verandering dat we voortaan met drie gasten aan tafel zitten. Die derde gast is telkens iemand die meerdere dagen aanschuift. Planckaert is één van hen, net als Sven Nys en wiel­renner Bert De ­Backer. Nog actief in de sport, maar hij geeft forfait voor de Tour.” De VRT stuurt ook Maarten Vangram­beren naar Frankrijk om ­telkens een smaakmaker uit het peloton aan zijn praattafel te krijgen.
pi_180314924
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 19:36 schreef showtimer het volgende:

[..]


[..]

Bert de Backer zal ongetwijfeld een fresh kapseltje hebben.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_180314936
quote:
2s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 19:35 schreef Evertjan het volgende:
Kan Tom het geel pakken op de Muur van Bretagne?
als ze maandag een supertijdrit rijden.
pi_180314945
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 juli 2018 19:36 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

Nys en De Backer vind ik goede redenen om niet te kijken. Ik wil Jan.
pi_180317460
Wat een rit. :D
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')