abonnement Unibet Coolblue
pi_180268643
Introductie

Beste Fokkers,

Ik zoek testers voor mijn zelfgemaakte RPG game Final Tear 3 (https://finaltear3.000webhostapp.com). Dit is een RPG game die erg veel lijkt op Final Fantasy en is gemaakt in rpgmaker. Ik heb in het verleden ruim 7 jaar aan de game gewerkt en ook jaren daarna nog vele verbeteringen doorgevoerd (vanwege wat kritiek in het verleden). Deze game kan iedereen ook gratis downloaden.

Nu heeft het project een tijdje op zijn gat gelegen (ook wegens privé omstandigheden) maar ik hoorde onlangs van spelers, dat er nog wat minor bugs inzitten. Dit is ook de reden waarom ik mensen zoek die het spel kunnen spelen en testen op bugs en ook eventueel nog verbeterpunten kunnen aangeven

Wat wordt er van je verwacht?

Ten eerste dat je het leuk vind om RPG games of adventures te spelen en het sowieso leuk vind om te gamen.

Omdat het een gratis game is – en ik jullie niet voor het testen kan betalen – wordt er in feite door mij geen bepaalde targets van je verwacht. Echter mocht je willen besluiten mijn game te gaan testen, dan heb ik wel graag dat je het ook serieus ermee aan de slag gaat. De game is behoorlijk groot en uitgebreid dus het zal wel veel van je tijd kosten. Hierbij verwacht ik ook niet dat je de hele game test, ook een gedeelte testen volstaat ook voor mij. Maar het mooiste is natuurlijk altijd als je hem helemaal speelt.

De game is wel erg verslavend en leuk volgens de spelers die mijn spel veel hebben gespeeld. Dus het is in mijn optiek wel quality time – en je helpt mee de game te verbeteren. Het verhaal is ook erg gecompliceerd, en diep met veel plot twists. Meer info hierover kun je op de Final Tear 3 site bekijken -> https://finaltear3.000webhostapp.com (website is niet geoptimaliseerd voor telefoons momenteel)

Wat moet getest worden?

Gewoon alles, bugs, balance, dialoog, verbeteringen etc, etc
.
Ik wil testen! Hoe moet ik me aanmelden?

Het liefste heb ik dat je je registreert op het Final Tear forum (http://finaltear3.freeforums.net). Dan kun je daar ook alle bugs gestructureerd posten - en dan hebben we een centrale plaats waar alle informatie beschikbaar voor alle testers. Wat natuurlijk erg handig is want dan kunnen we van elkaar zien welke bugs er al gepost zijn - en wat het verloop is.

Je kunt me een PM sturen op mijn forum dat je wilt testen. Momenteel het erg rustig op het forum. Dit komt omdat ik helaas het vorige forum met 300 members en enorm veel informatie kwijt ben geraakt. En daarna heeft het project een tijdje op zijn gat heeft gelegen. Mocht je nog vragen hebben, dan kan dit wat mij betreft prima in dit topic. Mocht je de game alleen willen spelen is dat natuurlijk ook helemaal prima. :D

Iedereen die mij wilt helpen, alvast hartelijk bedankt! :)

Directe download van de game -> https://finaltear3.000webhostapp.com/Files/FT3%203.09%20pack.zip

Wat screenshots:












[ Bericht 1% gewijzigd door Super_Stunner op 06-07-2018 00:54:57 ]
pi_181201171
Leuk gedaan, ziet er goed uit.
HERAS, voor het beter hackwerk
pi_181219595
Speelt dit nog? Aangezien TS sinds 17 juli niet meer online is geweest hier
pi_181241280
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2018 00:45 schreef momentius het volgende:
Speelt dit nog? Aangezien TS sinds 17 juli niet meer online is geweest hier
Hier ben ik ook benieuwd naar...
Oh, and that's a bad miss!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')