Enkel yoghurt of wat doe je daar door?quote:Op zaterdag 14 juli 2018 16:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Kippendij in een yoghurt marinade gezet
Precies dat? Of met chilibonensaus en zwarte rijstazijn?quote:Op zaterdag 14 juli 2018 18:46 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Bleekselderij met gehakt, en rijst
quote:Op zaterdag 14 juli 2018 16:41 schreef Karzai het volgende:
portie bitterballen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:
quote:Op zaterdag 14 juli 2018 13:44 schreef Atak het volgende:
zelf geplukte vijgjes verorberen.
[ afbeelding ]
ja dat, volgens recept op een site met allemaal aziatische ingredientenquote:Op zaterdag 14 juli 2018 18:51 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Precies dat? Of met chilibonensaus en zwarte rijstazijn?
Oh cool.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 18:59 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
ja dat, volgens recept op een site met allemaal aziatische ingredienten
Vond het wel wat zout, ben ik duidelijk niet gewend
ik vond het een heel makkelijk recept met een groente die ik bijna niet eet, dus komt zeker op repertoire. Misschien helft van de sojasaus de volgende keer om het geheel wat minder zout te maken. En ik had te weinig gember in huis.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 19:02 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh cool.
Nou ja, niet dat je het te zout vond. Sichuansmaken zijn altijd wel aan de zoute kant. Soms lijkt het ook zouter dan het is. Maar goed, ik heb er ook geen problemen mee, ik hou van zout.
Verder wel voor herhaling vatbaar? Of eens en nooit weer?
kut, nou wil ik ook bitterballenquote:Op zaterdag 14 juli 2018 16:41 schreef Karzai het volgende:
portie bitterballen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Heerlijk!!quote:Op zaterdag 14 juli 2018 21:40 schreef uniekhoorn het volgende:
Hele kip vd grill met heerlijke frietjes , appelmoes en champignonsaus
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |