Nee, ansjovis.quote:
ansjovis dusquote:
Dat is grappig! Gemarineerde, gefrituurde klokhuisjes?quote:
Cultuurbarbaar.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 09:37 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat is grappig! Gemarineerde, gefrituurde klokhuisjes?
Nee, geen klokhuisjes?quote:
Enkel yoghurt of wat doe je daar door?quote:Op zaterdag 14 juli 2018 16:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Kippendij in een yoghurt marinade gezet
Precies dat? Of met chilibonensaus en zwarte rijstazijn?quote:Op zaterdag 14 juli 2018 18:46 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Bleekselderij met gehakt, en rijst
quote:Op zaterdag 14 juli 2018 16:41 schreef Karzai het volgende:
portie bitterballen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:
quote:Op zaterdag 14 juli 2018 13:44 schreef Atak het volgende:
zelf geplukte vijgjes verorberen.
[ afbeelding ]
ja dat, volgens recept op een site met allemaal aziatische ingredientenquote:Op zaterdag 14 juli 2018 18:51 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Precies dat? Of met chilibonensaus en zwarte rijstazijn?
Oh cool.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 18:59 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
ja dat, volgens recept op een site met allemaal aziatische ingredienten
Vond het wel wat zout, ben ik duidelijk niet gewend
ik vond het een heel makkelijk recept met een groente die ik bijna niet eet, dus komt zeker op repertoire. Misschien helft van de sojasaus de volgende keer om het geheel wat minder zout te maken. En ik had te weinig gember in huis.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 19:02 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh cool.
Nou ja, niet dat je het te zout vond. Sichuansmaken zijn altijd wel aan de zoute kant. Soms lijkt het ook zouter dan het is. Maar goed, ik heb er ook geen problemen mee, ik hou van zout.
Verder wel voor herhaling vatbaar? Of eens en nooit weer?
kut, nou wil ik ook bitterballenquote:Op zaterdag 14 juli 2018 16:41 schreef Karzai het volgende:
portie bitterballen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Heerlijk!!quote:Op zaterdag 14 juli 2018 21:40 schreef uniekhoorn het volgende:
Hele kip vd grill met heerlijke frietjes , appelmoes en champignonsaus
Bitterballen horen uit de frituur, maatje.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 16:41 schreef Karzai het volgende:
portie bitterballen
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
net als shanghai noodlesquote:Op zondag 15 juli 2018 17:15 schreef Ik2 het volgende:
beef teringjantje (lekker)
[ afbeelding ]Beef-Terryaki.
met champignons, rode paprika, knoflook, lenteui en cashews..hmmm....
+ nasi en sla
Wow lekker!!quote:Op zondag 15 juli 2018 17:15 schreef Ik2 het volgende:
beef teringjantje (lekker)
[ afbeelding ]Beef-Terryaki.
met champignons, rode paprika, knoflook, lenteui en cashews..hmmm....
+ nasi en sla
Welke soort biefstuk heb je gebruikt?quote:Op zondag 15 juli 2018 17:15 schreef Ik2 het volgende:
beef teringjantje (lekker)
[ afbeelding ]Beef-Terryaki.
met champignons, rode paprika, knoflook, lenteui en cashews..hmmm....
+ nasi en sla
die in de ijskast lagquote:
Ik heb geen frituur, deze zijn net zo lekkerquote:Op zondag 15 juli 2018 13:02 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Bitterballen horen uit de frituur, maatje.
Het is al weken geen kutweer meer in NL.quote:Op maandag 16 juli 2018 20:39 schreef RobinOok het volgende:
Kreeft, frieten, salade.
Vorige week ook al.
ik ga er misschien een zomertraditie van maken.
Elke week kreeft.
Dat dat kutweer nog iets goeds brengt.
Wel.quote:Op maandag 16 juli 2018 21:49 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Het is al weken geen kutweer meer in NL.
quote:Op maandag 16 juli 2018 22:02 schreef Muck het volgende:
[ afbeelding ]
Zowel de aardappels als de boontjes komen uit de tuin van mijn ouders
Ik geloof dat je de regen over Rotterdam hebt afgeroepen...Nederland gaat jou voortaan inhuren voor de regendansquote:Op maandag 16 juli 2018 22:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wel.
En de voorspellingen zijn dramatisch kut.
Jam! Nashville fried chickenquote:Op maandag 16 juli 2018 21:29 schreef emmyemmy2 het volgende:
Broodje nashville hot chicken en aardappelpartjes uit de airfryer ijskoffie na, onlangs eindelijk eens een koffiemolentje gekocht
want alleen koud en regen is kut iddquote:Op maandag 16 juli 2018 21:49 schreef Mariocash het volgende:
[..]
Het is al weken geen kutweer meer in NL.
Wow! Lekker zeg. Saus klinkt erg goed. Alles eigenlijk.quote:Op maandag 16 juli 2018 20:13 schreef golfer het volgende:
Noodles, gebakken eendenborst, geroosterde prei uit de oven en een wildfondsaus met daarin sjalotten, knoflook, shiitakes, kastanjechampignons, oesterzwammen, sherry en roomboter.
netjes gesneden die aardappels en vers uit 'eigen' tuin is het lekkerst.quote:Op maandag 16 juli 2018 22:02 schreef Muck het volgende:
[ afbeelding ]
Zowel de aardappels als de boontjes komen uit de tuin van mijn ouders
quote:Op maandag 16 juli 2018 23:15 schreef FutureFairytale het volgende:
Wow! Lekker zeg. Saus klinkt erg goed. Alles eigenlijk.
Was ik vergetenquote:Op maandag 16 juli 2018 23:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Jam! Nashville fried chicken
Met pickles?
Mensen die klagen terwijl het eindelijk eens 25 graden en zonnig is in NL. :’)quote:Op maandag 16 juli 2018 23:14 schreef Prego het volgende:
[..]
want alleen koud en regen is kut idd
OT: een Leffe Cascade
aah neequote:
Zullen we CUL gewoon CUL houden alsjeblieft!quote:Op dinsdag 17 juli 2018 11:05 schreef Maikuuul het volgende:
Een boterham met kaas en de ander met hoofdkaas
Nederlandse CUL is toch heul niet zo spectaculair helaasquote:Op dinsdag 17 juli 2018 11:08 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Zullen we CUL gewoon CUL houden alsjeblieft!
Heus wel. Buitenlandse keukens zijn overrated!quote:Op dinsdag 17 juli 2018 11:12 schreef Maikuuul het volgende:
[..]
Nederlandse CUL is toch heul niet zo spectaculair helaas
Hou het voor jezelf joh, maar val ons er niet mee lastig en andere subforums zat waar je dit soort uitlatingen kunt doen.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 11:12 schreef Maikuuul het volgende:
[..]
Nederlandse CUL is toch heul niet zo spectaculair helaas
Ik had uiteraard de Limburgse variant. Lekker met mosterd en roggebrood. Vond je reactie al een beetje apart.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 12:13 schreef Sigaartje het volgende:
Oei....
Ik heb het gegoogeld, maar het bestaat echt als gerecht. Ik wist dat niet!
Ik dacht dat je iets sexueels bedoelde.
Mijn oprechte excuses! Sorry. Ik had eerder moet checken. Het spijt me enorm
quote:Op dinsdag 17 juli 2018 12:13 schreef Sigaartje het volgende:
Oei....
Ik heb het gegoogeld, maar het bestaat echt als gerecht. Ik wist dat niet!
Ik dacht dat je iets sexueels bedoelde.
Mijn oprechte excuses! Sorry. Ik had eerder moet checken. Het spijt me enorm
Het bestaat dus echt, maar ik moest denken aan grapjes op kantoor. Vandaar dat ik dacht, kom op zeg, laten we het bij culinair houden. Maar ik zat dus fout.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 17:24 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Hoofdkaas klinkt wel echt smerig.
Sluit het internet maar even af wanneer je weer te diep in het glaasje hebt gekeken.quote:Op dinsdag 17 juli 2018 17:26 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Het bestaat dus echt, maar ik moest denken aan grapjes op kantoor. Vandaar dat ik dacht, kom op zeg, laten we het bij culinair houden. Maar ik zat dus fout.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Hoofdkaas_(gerecht)
Viespeuk. Doe mij maar hoofdkaas.quote:
Ziet er gezond uit!quote:
Cha sieuw! Oohquote:Op dinsdag 17 juli 2018 18:45 schreef realAIVD het volgende:
zelfde als gisteren:
bulgur, quinoa, ijsbergsla, julienne wortel, julienne bietjes, stukje char siu en een dressing met rijstazijn, sojasaus, suiker en gochujang
[ afbeelding ]
ja, gewoon bij de toko gehaald hoor, maar jeetje wat lekker is dat toch!!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |