abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 3 juli 2018 @ 17:49:44 #1
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_180215346
De fiscale opsporingsdienst FIOD heeft dinsdagmiddag Loterijverlies-oprichter Ferdy R. aangehouden op verdenking van verduistering van 2,8 miljoen euro en belastingfraude.

De opsporingsdienst van de Belastingdienst heeft aan De Telegraaf bevestigd dat er een ’38-jarige man’ is aangehouden, nadat omstanders getuige waren van een inval bij het kantoor van Loterijverlies in Heerhugowaard. Ferdy R. zelf werd aangehouden in Alkmaar. „De man wordt ervan verdacht 2,8 miljoen euro te hebben verduisterd en 500.000 euro te weinig omzetbelasting te hebben betaald”, aldus een FIOD-woordvoerster.



Ferdy Roet onder vuur van Loterijverlies zelf
De opsporingsdienst verdenkt R. van het wegsluizen van inleggeld naar de Kanaaleilanden Guernsey en Isle of Man. „Die gelden zou hij via een vennootschap weer terug hebben laten vloeien naar Nederland voor de aanschaf van een villa”, aldus de woordvoerster.

"Die gelden zou hij weer terug hebben laten vloeien voor de aanschaf van een villa"
De FIOD doorzocht een van R’s woningen en twee kantoorpanden van de claimstichting in Heerhugowaard en Amstelveen. Daarbij werd beslag gelegd op onder andere de administratie, bankrekeningen en een Rolls Royce.



Onjuiste winkansen
Ferdy R. startte in 2008 met procederen tegen de Staatsloterij, toen bleek dat de loterij jarenlang had geadverteerd met onjuiste winkansen. Door niet verkochte loten te laten meedingen naar de prijzenpot, werden de kansen van loterijdeelnemers beperkt. Ruim 194.000 mensen sloten zich aan bij stichting Loterijverlies, om de Staatsloterij zo tot een schadevergoeding te dwingen.

Rel binnen Loterijverlies over bedelbrief
Hoewel R,. met succes tot aan de Hoge Raad procedeerde, lukte het niet om de Staatsloterij tot een schadevergoeding te dwingen. Een groepje ontevreden Loterijverlies-deelnemers stapte vorig jaar naar de rechter en lieten R. als bestuurder afzetten.

https://www.telegraaf.nl/(...)ferdy-r-gearresteerd

_O_ _O_ _O_ _O_
  dinsdag 3 juli 2018 @ 17:53:35 #2
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_180215493
Ze zijn goed bezig daar bij het OM :P

Ex-VVD-partijvoorzitter Henry Keizer verdacht van oplichting _O_ _O_ _O_

DEN HAAG - Oud-partijvoorzitter Henry Keizer van de VVD wordt verdacht van oplichting en valsheid in geschrifte in verband met de overname van uitvaartbedrijf De Facultatieve. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een strafrechtelijk onderzoek naar hem in gang gezet. *O* *O*

https://www.telegraaf.nl/(...)dacht-van-oplichting
  dinsdag 3 juli 2018 @ 17:54:55 #3
402566 SgtPorkbeans
Emmenaren olé olé
pi_180215541
Wat een koning _O_
Jij woont hier ver vandaan, zeggen ze elders in het land
Dan zeg ik, insgelijks, u ook, a'j ‘t zien van dizze kant.
pi_180216646
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2018 17:54 schreef SgtPorkbeans het volgende:
Wat een koning _O_
Hoezo een koning? Het is een crimineel en zou levenslang moeten worden opgesloten.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')