abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_180217674
quote:
99s.gif Op dinsdag 3 juli 2018 18:11 schreef summer2bird het volgende:

Toch als ik dit vertel wordt er (vooral op internet) verteld tegen mij dat ik een parasiet ben, dat de maatschappij beter af is zonder mij en dat ik een uitvreter ben die de boel oplicht.
Een hoop daarvan is natuurlijk ook getroll, hier lijkt het soms alsof iedereen die niet op wetenschappelijk niveau hooggeleid is, een ton per week verdient en een spannend leven leidt terwijl je een fantastisch geslachtsdeel van 450 cm met je meesleept, een ontzettende loser is. Dat is natuurlijk een kwestie van "grote bek omdat anoniem internet".

Overigens zal de afkeuring richting "uitkeringstrekkers" vooral zijn vanwege de (vermeende) groep die wel zou kunnen maar niet wil werken, denk ik. Maar ja, degenen die zich zo opstellen worden inmiddels al strenger aangepakt, bovendien is de scheidslijn van wanneer je wel en niet in staat bent om te werken ook best subjectief natuurlijk. Zeker in het geval van psychische oorzaken.
pi_180219768
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juli 2018 19:03 schreef Elevengirl het volgende:
Heel veel mensen die zelfmoord “willen” plegen (niemand wil dat, maar ze zien geen andere weg meer) proberen over t algemeen series als 13 reasons why te vermijden anders (als ik naar mezelf kijk)
Genoeg mensen die deze keuze met volle verstand maken hoor.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180219876
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juli 2018 19:34 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]

Interessant om te zien dat zelfdoding in de provincies buiten de randstad het hoogst is. Vraag me alleen af of dit in die provincies dan weer in de grotere steden ligt of juist in dorpen. Kan me zo het laatste voorstellen, in dorpen wordt je snel vreemd aangekeken als je de gemiddelde mening en houding niet deelt. Voor mij en mijn vriend iig een aanleiding om richting randstad te verhuizen.
Op het platteland is de kans op een isolement groter dan in de stad. Verder plegen meer mannen dan vrouwen zelfmoord omdat vrouwen sociaal vaardiger zijn en mannen sneller in een isolement raken als het even tegenzit.
  Beste debater 2022 dinsdag 3 juli 2018 @ 21:32:19 #129
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_180220888
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 juli 2018 16:20 schreef Straatcommando. het volgende:
Prestatiegerichte maatschappij waarbij er steeds meer neer gekeken word op diegenen die niet kunnen of willen meedoen met de ratrace. Kijk maar eens hoe hier soms over mensen in de bijstand gesproken wordt, of dat mensen die maar net rondkomen dat aan zichzelf te danken hebben en dus onrendabel zijn.

Dat is al jaren aan de gang en dat word alleen maar erger. Daarnaast spiegelen jongeren zich al gauw aan leeftijdsgenoten. Lekkere combinatie met social media waar men alleen maar de (nep) leuke dingen deelt.

Oppervlakkigheid ten top.
^O^ ^O^ ^O^
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_180555909
Het kabinet trekt twee miljoen euro extra uit in een ultieme poging om het aantal zelfmoorden en zelfmoordpogingen terug te dringen. Dat heeft staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) woensdagochtend laten weten.

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) meldde onlangs dat het aantal zelfmoorden vorig jaar is toegenomen tot 1917, dat zijn er 23 meer dan in 2016. Specifiek het aantal zelfmoorden onder jongeren liet een flinke stijging zien.

Begeleiding
Met het extra geld, dat jaarlijks wordt toegevoegd aan het budget van de stichting 113 Zelfmoordpreventie, moeten mensen met suïcide-neigingen beter worden begeleid.

Er kunnen meer professionele en vrijwillige hulpverleners worden aangetrokken en extra trainingen worden gegeven aan bijvoorbeeld huisartsen en scholen. Ook wordt er flink geïnvesteerd in de vindbaarheid en bereikbaarheid van 113 Zelfmoordpreventie, bijvoorbeeld via sociale media.

"Elke zelfmoord staat voor een wereld aan verdriet en machteloosheid. We moeten ons tot het uiterste blijven inspannen om het aantal suïcides terug te dringen", aldus Blokhuis in een verklaring.

Toename
Blokhuis laat weten extra aandacht te willen geven aan het terugdringen van zelfmoord onder lesbiennes, homoseksuele, biseksuele, transgenders en interseksuele jongeren (LHBTi).

Jongeren uit de doelgroep worden betrokken om de informatievoorziening te verbeteren.

Anonieme hulp
113 Zelfmoordpreventie verleent anonieme hulp aan mensen die kampen met zelfmoordneigingen. Door het extra geld stijgt het budget van de stichting naar 5,4 miljoen euro per jaar.

Blokhuis maakt ook een totaalbedrag van 15 miljoen euro vrij voor onder meer onderzoek naar suïcide.
https://www.limburger.nl/(...)den-terug-te-dringen

Goed plan natuurlijk, maar of het gaat helpen..?
Misschien 4 minder in de LtbsuhQawssqsm-club maar wel een stijging van de 'gewone' man of vrouw die zich niet zo moet aanstellen... :X
Daarnaast; niet iedereen vindt het leven zó geweldig om op deze aarde 100 te worden en lijden dagelijks. En niet in de laatste plaats omdat hun omgeving er natuurlijk alles aan wil doen om zo iemand op andere gedachten te brengen.
Maar helaas, de wereld is niet maakbaar, alleen sommige mensen willen er niet aan...
´
pi_180588873
quote:
15s.gif Op dinsdag 3 juli 2018 19:15 schreef Morrigan het volgende:

[..]

Mogelijk dat jongens/mannen ook wat rationeler denken en eerder met de gedachte lopen "Die gesprekjes bij het GGZ gaan toch niet helpen."

Dat is toch ook zo, ben wel eens diep depressief geweest omdat mijn baas failliet ging en ik daardoor mijn baan verloor. Als je na maanden nog geen werk hebt gevonden (crisis) dan denk je echt dat het nooit meer gaat lukken. Denk je echt dat een gesprekje dan zou werken?
Ik zou best christen en verlost willen zijn, als de christenen er maar wat verloster uit zouden zien.
(Nietzsche)
pi_180588962
Gebrek aan stageplekken ;(
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')