TjjWester | maandag 2 juli 2018 @ 18:02 |
Vorige week waren bij de appie twee zakken celevita aardappelen 400 gram voor euro 1,10, voor die prijs kun je het proberen. Nu valt mij op dat de mini krieltjes veel zachter, egeaal bruin en sneller bruin zijn dan wanneer ik ze zelf maak, welke truc passen zij toe? Gebruik van chemicaliën? Iets anders? | |
Adames | maandag 2 juli 2018 @ 18:03 |
Uitdroging misschien. Huismerk krieltjes warm ik eerst op in de magnetron, bakt erna veel mooier in de pan. | |
Pietverdriet | maandag 2 juli 2018 @ 18:11 |
Oude aardappels, zetmeel wordt in suikers omgezet en die bruinen daarom beter. | |
-AMG- | maandag 2 juli 2018 @ 18:17 |
Andere samenstelling. Je mag blij zijn als het echt ooit een aardappel is geweest en geen poeder. | |
TjjWester | maandag 2 juli 2018 @ 18:22 |
Daar smaakt het niet naar, ik vindt ze zeer lekker. | |
hugecooll | maandag 2 juli 2018 @ 18:44 |
je vindtd suiker niet lekker? | |
derLudolf | maandag 2 juli 2018 @ 18:57 |
Ligt ook aan het ras aardappel. Misschien gebruikt Celevita andere aardappels voor hun eigen producten. | |
Klaploper | maandag 2 juli 2018 @ 19:08 |
Ik denk voornamelijk het ras en dat ze voorgekookt zijn. Zoveel raars stoppen ze er niet in. | |
Fer | maandag 2 juli 2018 @ 19:13 |
Zijn momentel sowieso goed bezig, die opbakaardappels en friet met schil smaakt een stuk beter dan ik meestal krijg uit de koeling van de supermarkt. | |
Pietverdriet | maandag 2 juli 2018 @ 19:25 |
Ze zullen ook niet zoet smaken | |
Hyaenidae | maandag 2 juli 2018 @ 20:13 |
Waarom bakken nieuwe aardappels dan nog veel beter? | |
Hyaenidae | maandag 2 juli 2018 @ 20:13 |
ik vindt | |
Whiskers2009 | maandag 2 juli 2018 @ 21:05 |
Celavita | |
realAIVD | maandag 2 juli 2018 @ 21:25 |
Inderdaad, ze zijn voorgekookt, daarom zijn ze zachter en bakken ze veel sneller en egaal bruin | |
realAIVD | maandag 2 juli 2018 @ 21:25 |
. [ Bericht 99% gewijzigd door realAIVD op 02-07-2018 21:26:11 ] | |
RobinOok | maandag 2 juli 2018 @ 21:26 |
Opgebakken aardappels dus. | |
realAIVD | maandag 2 juli 2018 @ 21:29 |
Inderdaad...het leuke van zo'n zak celavita krieltjes is wel dat ze er her en der een glazig aardappeltje in mikken, die dan je hele maaltijd verpest | |
RobinOok | maandag 2 juli 2018 @ 21:43 |
Volgens mij zijn er tegenwoordig tig duizend soorten celavit zakken. Dus geen idee welke TS bedoelt, maar ik ken inderdaad alleen die vieze, glazige knikkers. Zitten daar tegenwoordig melige knukkers tussen? [ Bericht 0% gewijzigd door RobinOok op 02-07-2018 22:01:49 ] | |
realAIVD | maandag 2 juli 2018 @ 21:49 |
Ja, Celavita: | |
Ray_Smith | donderdag 5 juli 2018 @ 18:50 |
neem altijd barbecuekrieltjes en schijfjes/partjes van de Dirk Goed en goedkoop. | |
Durmada | vrijdag 6 juli 2018 @ 01:05 |
Ik vindt??? |