abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180190781
registreer om deze reclame te verbergen
Vorige week waren bij de appie twee zakken celevita aardappelen 400 gram voor euro 1,10, voor die prijs kun je het proberen.

Nu valt mij op dat de mini krieltjes veel zachter, egeaal bruin en sneller bruin zijn dan wanneer ik ze zelf maak, welke truc passen zij toe? Gebruik van chemicaliŽn? Iets anders?
speak only if it improves the silence.
pi_180190806
Uitdroging misschien. Huismerk krieltjes warm ik eerst op in de magnetron, bakt erna veel mooier in de pan.
  maandag 2 juli 2018 @ 18:11:21 #3
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180190985
Oude aardappels, zetmeel wordt in suikers omgezet en die bruinen daarom beter.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_180191134
registreer om deze reclame te verbergen
Andere samenstelling. Je mag blij zijn als het echt ooit een aardappel is geweest en geen poeder.
AMG heten en dan een Volvo rijden...
pi_180191229
quote:
1s.gif Op maandag 2 juli 2018 18:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Oude aardappels, zetmeel wordt in suikers omgezet en die bruinen daarom beter.
Daar smaakt het niet naar, ik vindt ze zeer lekker.
speak only if it improves the silence.
  Moderator maandag 2 juli 2018 @ 18:44:54 #6
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_180191686
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 18:22 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Daar smaakt het niet naar, ik vindt ze zeer lekker.
je vindtd suiker niet lekker?
  Moderator maandag 2 juli 2018 @ 18:57:56 #7
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_180191939
registreer om deze reclame te verbergen
Ligt ook aan het ras aardappel.
Misschien gebruikt Celevita andere aardappels voor hun eigen producten.
lebt denn der alte Holzmichl noch?
  maandag 2 juli 2018 @ 19:08:01 #8
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_180192120
Ik denk voornamelijk het ras en dat ze voorgekookt zijn. Zoveel raars stoppen ze er niet in.
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
pi_180192253
Zijn momentel sowieso goed bezig, die opbakaardappels en friet met schil smaakt een stuk beter dan ik meestal krijg uit de koeling van de supermarkt.
.
  maandag 2 juli 2018 @ 19:25:24 #10
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180192522
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 18:22 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Daar smaakt het niet naar, ik vindt ze zeer lekker.
Ze zullen ook niet zoet smaken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 2 juli 2018 @ 20:13:30 #11
393893 Hyaenidae
Haaien-idee
pi_180193842
quote:
1s.gif Op maandag 2 juli 2018 18:11 schreef Pietverdriet het volgende:
Oude aardappels, zetmeel wordt in suikers omgezet en die bruinen daarom beter.
Waarom bakken nieuwe aardappels dan nog veel beter?
pindazakje
  maandag 2 juli 2018 @ 20:13:53 #12
393893 Hyaenidae
Haaien-idee
pi_180193851
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 18:22 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Daar smaakt het niet naar, ik vindt ze zeer lekker.
ik vindt
pindazakje
  maandag 2 juli 2018 @ 21:05:37 #13
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_180195591
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 18:02 schreef TjjWester het volgende:
Vorige week waren bij de appie twee zakken celevita aardappelen 400 gram voor euro 1,10, voor die prijs kun je het proberen.

Nu valt mij op dat de mini krieltjes veel zachter, egeaal bruin en sneller bruin zijn dan wanneer ik ze zelf maak, welke truc passen zij toe? Gebruik van chemicaliŽn? Iets anders?
Celavita
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_180196726
quote:
1s.gif Op maandag 2 juli 2018 19:08 schreef Klaploper het volgende:
Ik denk voornamelijk het ras en dat ze voorgekookt zijn. Zoveel raars stoppen ze er niet in.
Inderdaad, ze zijn voorgekookt, daarom zijn ze zachter en bakken ze veel sneller en egaal bruin
pi_180196744
.

[ Bericht 99% gewijzigd door realAIVD op 02-07-2018 21:26:11 ]
  maandag 2 juli 2018 @ 21:26:42 #16
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_180196785
Opgebakken aardappels dus. }:|
pi_180196988
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 21:26 schreef RobinOok het volgende:
Opgebakken aardappels dus. }:|
Inderdaad...het leuke van zo'n zak celavita krieltjes is wel dat ze er her en der een glazig aardappeltje in mikken, die dan je hele maaltijd verpest
  maandag 2 juli 2018 @ 21:43:47 #18
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_180197711
Volgens mij zijn er tegenwoordig tig duizend soorten celavit zakken. Dus geen idee welke TS bedoelt, maar ik ken inderdaad alleen die vieze, glazige knikkers. Zitten daar tegenwoordig melige knukkers tussen? :P

[ Bericht 0% gewijzigd door RobinOok op 02-07-2018 22:01:49 ]
pi_180197905
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 21:43 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij zijn er tegenwoordig tig duizend soorten celavit zakken. Dus geen idee welke TS bedoeld, maar ik ken inderdaad alleen die vieze, glazige knikkers. Zitten daar tegenwoordig melige knukkers tussen? :P
Ja, Celavita:

Qs8mLpG.jpg
pi_180262112
neem altijd barbecuekrieltjes en schijfjes/partjes van de Dirk
Goed en goedkoop.
  vrijdag 6 juli 2018 @ 01:05:07 #21
419273 Durmada
Neem de tijd!
pi_180271168
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 18:22 schreef TjjWester het volgende:

[..]

Daar smaakt het niet naar, ik vindt ze zeer lekker.
Ik vindt???
AZ
ALKMAAR
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')