YESSS! Smakelijk!quote:
Wel van gisterenavond tijdens het koken!quote:Op donderdag 28 juni 2018 09:10 schreef minilot het volgende:
[..]
YESSS! Smakelijk!
Pic van bakkend ei in je nieuwe keuken?
Hehe, succes!quote:Op donderdag 28 juni 2018 09:14 schreef Kreator het volgende:
Ik ga vandaag 500x op marktplaats kijken. De eerste vier auto-Turken gehad, dus hopelijk nog een normaal bod.
Tevens zin in ei nu. *roerei it is
Mooi geworden!quote:Op donderdag 28 juni 2018 09:16 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Wel van gisterenavond tijdens het koken!
[ afbeelding ]
Ah, kijk aan! Leuk! Thanks! Chilisaus!quote:Op donderdag 28 juni 2018 09:16 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Wel van gisterenavond tijdens het koken!
[ afbeelding ]
Was voor Jfrank. Die wil altijd graag chillisaus in zn wrapsquote:Op donderdag 28 juni 2018 09:18 schreef minilot het volgende:
[..]
Ah, kijk aan! Leuk! Thanks! Chilisaus!
Dit klinkt...interresant.quote:Op donderdag 28 juni 2018 09:20 schreef minilot het volgende:
Ik had net chilisaus op een broodje gorgonzola en spinazie.
Dat klinkt awesome!quote:Op donderdag 28 juni 2018 09:25 schreef minilot het volgende:
Second breakfast straks: koud restje van de gister versgemaakte rijstpudding, met shitload boter, slagroom en verse vanille erin. Schep kersenjam erop.
Ik hou van zoete chilisaus. Ik maakte het voor de gein een keer zelf from scratch en dat smaakte exact hetzelfde als zoete chilisaus uit een flesje! Voelde tamelijk zinloos.quote:
Heb je een recept voor me? Ik heb nog nooit rijstpudding gegetenquote:Op donderdag 28 juni 2018 09:25 schreef minilot het volgende:
Second breakfast straks: koud restje van de gister versgemaakte rijstpudding, met shitload boter, slagroom en verse vanille erin. Schep kersenjam erop.
Had er geen recept bij, maar ik deed dit gister:quote:Op donderdag 28 juni 2018 09:28 schreef morgane het volgende:
[..]
Heb je een recept voor me? Ik heb nog nooit rijstpudding gegeten
Hmm klinkt lekker! Maar mij toch iets te veel werkquote:Op donderdag 28 juni 2018 09:38 schreef minilot het volgende:
[..]
Had er geen recept bij, maar ik deed dit gister:
125 gram risottorijst in pan met dikke bodem. Aanvullen met 600 ml volle melk, 200 ml slagroom, het merg van twee vanillestokjes, 25 gram boter, geraspte schil van een sinaasappel en vier eetlepels (maatschepje) suiker. Aan de kook brengen en de hele tijd blijven roeren, want het bakt aan like a motherfucker en half uur laten pruttelen tot erg gare rijst. Van vuur af, nog zo'n vijfentwintig gram boter en een snuifje kaneel erdoor geroerd, deksel op de pan en nog een half uurtje met af en toe roeren laten staan tot lauwwarm. Was erg lekker! Als kledderig spul je ding is.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |