Als het in poeder prima is, geen punt, maar het ruikt en smaakt bitter en naar verbrande knoflook vind ik. Nee, liever vers en anders gewoon skippen ofzoquote:Op woensdag 27 juni 2018 18:23 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik begin juist weer fan te worden van die poedertjes. Keeeeeihandig. Zeker in sausjes en marinades. Of nou ja, knoflook misschien niet. En uien weet ik ook niet. Maar sereh en laos bijvoorbeeld gebruik ik steeds vaker. Terwijl ik me er jaren te goed voor voelde.
Simpele saus:quote:Op woensdag 27 juni 2018 18:50 schreef fietsie het volgende:
Oow het maakt mij niet uit of er nu 20 of 40 ingredienten in een saus zitten, alleen ik vind persoonlijk, het is dus mijn mening, dat die lijst zut bij elkaar geen "simpel sauce" zijn. Er zijn veel simpelere.
HAHAHAHAHAHAHA. *sprietst Petit Chablis over de tafel*quote:Op woensdag 27 juni 2018 19:00 schreef Molo het volgende:
[..]
Simpele saus:
Fles bbq-saus
Aanlengen met cup water
Aanvullen met blikje mandarijntjes
Zoiets dan?
geen stad gun ik het meerquote:
Ik heb werkelijk geen idee waar je vandaan haalt dat ik zoiets ooit in huis haal, saus in een fles. (Anders dan Heinz Ketchup die grofweg een jaar staat na openen)quote:Op woensdag 27 juni 2018 19:00 schreef Molo het volgende:
[..]
Simpele saus:
Fles bbq-saus
Aanlengen met cup water
Aanvullen met blikje mandarijntjes
Zoiets dan?
Ah ninja edit op ketchupquote:Op woensdag 27 juni 2018 19:34 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik heb werkelijk geen idee waar je vandaan haalt dat ik zoiets ooit in huis haal, saus in een fles. (Anders dan Heinz Ketchup die grofweg een jaar staat na openen)
Wordt door mij niet aangeschaft; soyasaus en mayo neemt eega wel eens mee, maar beschouw ik eigenlijk niet zozeer als saus maar bestanddeel.quote:Op woensdag 27 juni 2018 19:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ah ninja edit op ketchup
En hoe zit het met soy? Ketjap? Mayonaise? Remoulade?
agree en dat lijstje is totaal niet veel juistquote:Op woensdag 27 juni 2018 18:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Heerlijk juist. De meeste barbecuerubs kunnen niet zonder.
Vrijwel elke saus bevat toch gewoon meer dan 5 ingrediënten? Mayonaise heeft er al stuk of 5, 6quote:Op woensdag 27 juni 2018 19:34 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik heb werkelijk geen idee waar je vandaan haalt dat ik zoiets ooit in huis haal, saus in een fles. (Anders dan Heinz Ketchup die grofweg een jaar staat na openen)
dry rub kan bijna niet zonder dat soort shit en idd dan waardeer je m (weg alten is zeker geen optie ieg)quote:Op woensdag 27 juni 2018 18:23 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik begin juist weer fan te worden van die poedertjes. Keeeeeihandig. Zeker in sausjes en marinades. Of nou ja, knoflook misschien niet. En uien weet ik ook niet. Maar sereh en laos bijvoorbeeld gebruik ik steeds vaker. Terwijl ik me er jaren te goed voor voelde.
heb je die ook geproeft?quote:Op woensdag 27 juni 2018 18:50 schreef fietsie het volgende:
Oow het maakt mij niet uit of er nu 20 of 40 ingredienten in een saus zitten, alleen ik vind persoonlijk, het is dus mijn mening, dat die lijst zut bij elkaar geen "simpel sauce" zijn. Er zijn veel simpelere.
Olie, azijn, eidooier, mosterd, zoutquote:Op woensdag 27 juni 2018 19:39 schreef Molo het volgende:
[..]
Vrijwel elke saus bevat toch gewoon meer dan 5 ingrediënten? Mayonaise heeft er al stuk of 5, 6
Ditoquote:Op woensdag 27 juni 2018 19:40 schreef Molo het volgende:
Oestersaus, vissaus, sriracha, sambals, mayo, chilisaus, koop ik allemaal kant en klaar hoor
wanneer zelf gemaakt? echt nog nooit van gehoordquote:Op woensdag 27 juni 2018 19:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Olie, azijn, eidooier, mosterd, zout
En maar al te vaak, flinke schep suiker
Net zoals in de vinaigrettequote:Op woensdag 27 juni 2018 19:42 schreef liedetector het volgende:
[..]
wanneer zelf gemaakt? echt nog nooit van gehoord
if you say so... echt nog nooit gelezen gehoord, gegetenquote:Op woensdag 27 juni 2018 19:45 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Net zoals in de vinaigrette
Klassiek, 1 deel azijn, 5 delen olie
Hollands, 5 delen azijn, 1 deel olie, suiker
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |