abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180403649
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 12:54 schreef ACT-F het volgende:

[..]

Oktar kan wel pro-Erdogan zijn, maar daarmee hoeft Erdogan nog geen pro-Oktar te zijn.
Goed punt.
quote:
En vrouwe Justitia is inderdaad geblinddoekt als AKP-kornuiten iets uitvreten.
quote:
1s.gif Op woensdag 11 juli 2018 11:12 schreef polderturk het volgende:

[..]

De wet is voor iedereen gelijk? Vandaar dat Erdogan en zijn criminele vriendjes die voor miljarden aan steekpenningen hebben aangenomen nog steeds vrij rondlopen.
In een van zijn columns schreef wijlen Mahir Kaynak dat als je ooit in je achtertuin een dode slang ziet met een kapotgetrapt hoofd, je niet alleen blij moet zijn, maar je ook moet afvragen wie dat heeft gedaan. Degene die vandaag de slang doodtrapt, kan morgen jou doden.

De claims over steekpenningen zijn gebaseerd op honderden illegaal verkregen en mogelijk bewerkte telefoongesprekken, die vlak voor de verkiezingen door mysterieuze figuren op youtube werden geplaatst.

De groep die hierachter zit, heeft jarenlang duizenden invloedrijke Turken (tot aan Erdogan aan toe) afgeluisterd, onwelgevallige gesprekken eruit gevist, de afgeluisterde persoon er mee bedreigt, en bij weigering om mee te werken het onwelgevallige gesprek (al dan niet na bewerking) openbaargemaakt. Dit vereist een enorme organisatie van hooggekwalificeerd en loyaal personeel: de door de CIA gecontroleerde Glen-beweging.

Uit principe weiger ik daar kennis van te nemen. Het kan mij ook niks schelen of de aantijgingen inhoudelijk kloppen. Ik laat me niet als een ezel voor het karretje van duistere psychologische oorlogsvoerders spannen. Ik vond het ook jammer dat Deniz Baykal opstapte nadat een filmpje over zijn seksleven uitlekte. Dan zet je de deur open voor toekomstige psy-ops. We zouden er als samenleving boven moeten staan. Ongeacht wie het doelwit is.
  woensdag 11 juli 2018 @ 23:36:14 #252
24533 ACT-F
Onmeunige gaspedoal emmer
pi_180413555
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 18:13 schreef Bilge het volgende:

Uit principe weiger ik daar kennis van te nemen. Het kan mij ook niks schelen of de aantijgingen inhoudelijk kloppen.
Dat moet je natuurlijk helemaal zelf weten, maar verwacht niet dat van alle steekpenningtransacties een opname is gemaakt. Ik vind het wel zorgelijk om van ingewijden te horen dat je tot het AKP-circuit moet behoren om zaken, al dan niet met vergunningen, voor elkaar te krijgen. Een wandeling met een ingewijde door Maslak, het zakendistrict van Istanbul, levert vaak gedetailleerde informatie op hoe een gebouw tot stand is gekomen. Dit is het gebouw van ..., gebouwd door ... en met zoveel steekpenningen tot stand gekomen. Eigenlijk is er geen gebouw van formaat dat zonder steekpenningen tot stand komt.
Bekijk de webcam via UStream. Luister naar Gutter FM
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')