abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_180021367
registreer om deze reclame te verbergen
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

tenor.gif?itemid=8410476
groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_180021634
Ik baal stiekem wel dat ik niet bij de Dogecoin conference was :(
pi_180021780
Colombiaaasssjahaashaaa
Vakman pur sang
pi_180021794
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zondag 24 juni 2018 20:46 schreef Lospedrosa het volgende:
Colombiaaasssjahaashaaa
Colombiacoin moooohoooon
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_180021801
loomdart twitterde op zondag 24-06-2018 om 18:53:01 "hhahahahh take that stupid bears" https://t.co/SBSmFVrFxU reageer retweet
moooooonnn
pi_180021882
Polen gaan rekt man.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_180021970
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 24 juni 2018 20:47 schreef iloveshitcoins het volgende:
loomdart twitterde op zondag 24-06-2018 om 18:53:01 "hhahahahh take that stupid bears" https://t.co/SBSmFVrFxU reageer retweet
moooooonnn
Bulltrap.
pi_180022205
quote:
0s.gif Op zondag 24 juni 2018 20:50 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Polen gaan rekt man.
https://twitter.com/btc_kahir/status/1010929870182834176?s=21

[ Bericht 8% gewijzigd door Lospedrosa op 24-06-2018 21:13:57 ]
Vakman pur sang
  zondag 24 juni 2018 @ 21:05:19 #9
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180022249
quote:
1s.gif Op zondag 24 juni 2018 21:03 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
fout
pi_180022294
Wat zegt crypto-Edje er eigenlijk allemaal van?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_180022417
quote:
0s.gif Op zondag 24 juni 2018 21:07 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Wat zegt crypto-Edje er eigenlijk allemaal van?
'moon'
pi_180022659
wat de F is WaykiChain nou weer, er zijn wel veel "-chain" coins tegenwoordig he
pi_180022900
Enne wat is er met John McAfee? Die heeft er beter uitgezien, hij is vergiftigd volgens eigen zeggen en op zoek naar de dader, staat op z'n Twitter. Vage shit ook altijd met die gast

https://twitter.com/officialmcafee/status/1010181558031015936

[ Bericht 21% gewijzigd door metallicelmo op 24-06-2018 21:55:26 ]
pi_180023567
quote:
0s.gif Op zondag 24 juni 2018 20:50 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Polen gaan rekt man.
Wat een deceptie, als je zo uit de kwalificatie komt! Lijkt nergens op... _O-
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_180023841
quote:
0s.gif Op zondag 24 juni 2018 21:32 schreef metallicelmo het volgende:
Enne wat is er met John McAfee? Die heeft er beter uitgezien, hij is vergiftigd volgens eigen zeggen en op zoek naar de dader, staat op z'n Twitter. Vage shit ook altijd met die gast

https://twitter.com/officialmcafee/status/1010181558031015936
Hij is oud en heeft gewoon een hartaanval of iets anders serieus gehad. In JMA-land is dat natuurlijk meteen een aanslag :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  zondag 24 juni 2018 @ 22:31:21 #16
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_180024162
quote:
0s.gif Op zondag 24 juni 2018 20:39 schreef KappenBakken het volgende:
Ik baal stiekem wel dat ik niet bij de Dogecoin conference was :(
:D!
pi_180028062
Zijn we al rekt?
Lambo of Rekt
pi_180028073
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 04:53 schreef EggsTC het volgende:
Zijn we al rekt?
behoorlijk ja.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_180028098
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 04:57 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

behoorlijk ja.
Echt een joke deze markt :D
Lambo of Rekt
pi_180028113
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 05:05 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Echt een joke deze markt :D
universa doet het relatief goed. :+
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_180028698
Wat een shitstorm. :D
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_180028880
Vandaag mainnet van trx over shitstorms gesproken.
pi_180029207
Zak maar lekker door.
pi_180029238
head & shoulders.
  maandag 25 juni 2018 @ 08:58:15 #25
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_180029272
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 08:55 schreef iloveshitcoins het volgende:
head & shoulders.
Knee and toe, knee and toe
Hmz...
pi_180029317
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 08:58 schreef Koelkastje het volgende:

[..]

Knee and toe, knee and toe
:)
pi_180029320
is Tokenpay nou een scam of niet? heb t niet echt gevolgd laatste tijd en kom mn wallet niet meer in.
  maandag 25 juni 2018 @ 10:20:22 #28
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180030540
CPChain roadmap *O*

xieMh3G.png

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180031574
Dgho1oxW0AAAnc3.jpg:large
pi_180031597
quote:
Er gaan dus nog wel meer weak hands uitgeschut worden de komende tijd.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180031660
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 11:31 schreef ITrade het volgende:

[..]

Er gaan dus nog wel meer weak hands uitgeschut worden de komende tijd.
denk dat we wel tot de -80 -90% uit kunnen komen. dat is nog een keer -20% en -60% van hier.
pi_180031729
Grappig dat ik helemaal niet het idee heb gehad dat er in september 2017 zo'n bloedbad is geweest in cryptoland
  maandag 25 juni 2018 @ 11:44:11 #33
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180031874
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 11:38 schreef metallicelmo het volgende:
Grappig dat ik helemaal niet het idee heb gehad dat er in september 2017 zo'n bloedbad is geweest in cryptoland
Nee vergeten door de moon van december/januari :')
  maandag 25 juni 2018 @ 12:20:33 #35
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180032825
Zijn we al moen?

Hebben we al onze knaken dik terug verdiend met SEAL?

Wat een godencoin, dat Seal _O_
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 12:26:55 #37
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180032859
quote:
11s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:25 schreef EggsTC het volgende:
Zijn we al moen?

Hebben we al onze knaken dik terug verdiend met SEAL?

Wat een godencoin, dat Seal _O_
4e plek.
Runner voor 1e plek, logistics.
DHL zag hier wel wat in :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 25 juni 2018 @ 12:27:48 #38
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180032882
quote:
11s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:25 schreef EggsTC het volgende:
Zijn we al moen?

Hebben we al onze knaken dik terug verdiend met SEAL?

Wat een godencoin, dat Seal _O_
Geen idee deze bazencoin staat niet op coinmarketcap :')
  maandag 25 juni 2018 @ 12:32:32 #39
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180033003
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:27 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Geen idee deze bazencoin staat niet op coinmarketcap :')
Idd, dat is wel gaar.
Grafcoin ook. :(
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 25 juni 2018 @ 12:35:26 #40
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180033049
quote:
Mooie lijntjes man, vooral omdat de grafiektrend totaal buiten die fleurige regenboog valt. Echt supersterk en veelzeggend, mooie beargumentering ook waarom we ons iets van deze kleurendiarree moeten aantrekken.

^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180033062
https://hacked.com/eos-ra(...)-chinese-government/

China’s Center for Information Industry Development (CCID) zet EOS op nummer 1. Wat verrassend dat een overheid kiest voor een coin waar je accounts kan blokkeren.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  maandag 25 juni 2018 @ 12:41:15 #42
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180033146
quote:
3s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:35 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mooie lijntjes man, vooral omdat de grafiektrend totaal buiten die fleurige regenboog valt. Echt supersterk en veelzeggend, mooie beargumentering ook waarom we ons iets van deze kleurendiarree moeten aantrekken.

^O^
zxvttfyq5sb5.jpg
pi_180033189
BetterCodeHub twitterde op maandag 25-06-2018 om 12:07:19 @diarmaid Congrats to SEAL team for the technical code quality of your solution. 10 out of 10 👍 makes your solution future-proof 🚀. @seal_network https://t.co/dW6ZyjP8qQ reageer retweet
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 12:44:32 #44
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180033192
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:41 schreef leolinedance het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Hahahah _O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180033199
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:26 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

4e plek.
Runner voor 1e plek, logistics.
DHL zag hier wel wat in :D
Zijn er al bonustokens _O_
Lambo of Rekt
pi_180033213
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:36 schreef ITrade het volgende:
https://hacked.com/eos-ra(...)-chinese-government/

China’s Center for Information Industry Development (CCID) zet EOS op nummer 1. Wat verrassend dat een overheid kiest voor een coin waar je accounts kan blokkeren.
Niet zomaar "een" overheid he :P

Een van de meer autoritaire regimes van deze wereld.
  maandag 25 juni 2018 @ 12:45:56 #47
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180033218
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:44 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Zijn er al bonustokens _O_
Ik durf het niet te roepen :7
Deze week geven ze aan.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 25 juni 2018 @ 12:48:49 #48
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180033265
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:26 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

4e plek.
Runner voor 1e plek, logistics.
DHL zag hier wel wat in :D
Pffff, logistiek? Dat is toch maar een nichemarket?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180033271
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:48 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Pffff, logistiek? Dat is toch maar een nichemarket?
SEAL _O_

Gaat ons uit het rood helpen _O_ Blij dat jinxed me in deze ico heeft gejinxed _O_
Lambo of Rekt
pi_180033283
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:45 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Niet zomaar "een" overheid he :P

Een van de meer autoritaire regimes van deze wereld.
Klopt, het is natuurlijk een handige functie voor China om de accounts van mensen die een kapitaalvlucht maken te bevriezen. *)
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180033297
quote:
3s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:35 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mooie lijntjes man, vooral omdat de grafiektrend totaal buiten die fleurige regenboog valt. Echt supersterk en veelzeggend, mooie beargumentering ook waarom we ons iets van deze kleurendiarree moeten aantrekken.

^O^
de bovenste kleur is overgewaardeerd, de onderste kleur is ondergewaardeerd. dat snap je zelf ook wel toch?
  maandag 25 juni 2018 @ 12:55:34 #52
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_180033379
Wat maakt het allemaal uit, het is volgende maand immers Waves maand!

Waves _O_
  maandag 25 juni 2018 @ 12:56:12 #53
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180033393
quote:
11s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:55 schreef hodlwave het volgende:
Wat maakt het allemaal uit, het is volgende maand immers Waves maand!

Waves _O_
Waar komt dat wavesmaand vanaf?
Hoor dit vrijwel elke maand, maar zie dan weinig gebeuren. :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 25 juni 2018 @ 12:57:49 #54
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_180033424
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:56 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Waar komt dat wavesmaand vanaf?
Hoor dit vrijwel elke maand, maar zie dan weinig gebeuren. :P
Dat schuift iedere maand op, juist om die reden. :P
  maandag 25 juni 2018 @ 13:03:44 #55
131603 Afwazig
Serious business
pi_180033549
We are coming and we are coming in Waves.
  maandag 25 juni 2018 @ 13:05:59 #56
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_180033584
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 13:03 schreef Afwazig het volgende:
We are coming and we are coming in Waves.
Heb nog een half golfje, de rest nu in BTC omgezet.
  maandag 25 juni 2018 @ 13:40:42 #57
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180034276
Hoe laat krijgen we de rode kaars voor het einde van deze Bart denken jullie? Rond een uur of 18:00 weer een dumpje richting 5900?

En dan vanaf 18:01 weer huilies die roepen dat we naar 4.5k gaan
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180034403
quote:
3s.gif Op maandag 25 juni 2018 13:40 schreef Rossdale het volgende:
Hoe laat krijgen we de rode kaars voor het einde van deze Bart denken jullie? Rond een uur of 18:00 weer een dumpje richting 5900?

En dan vanaf 18:01 weer huilies die roepen dat we naar 4.5k gaan
Jep, we gaan eraan, we gaan nog rekter dan REKT.... alles gaat de min in _O_ En ik ga lachend mee ten onder _O_
Lambo of Rekt
pi_180034475
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 13:47 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, we gaan eraan, we gaan nog rekter dan REKT.... alles gaat de min in _O_ En ik ga lachend mee ten onder _O_
Straks moeten we nog betalen om btc en alts te hodlen :(
pi_180034504
quote:
3s.gif Op maandag 25 juni 2018 13:40 schreef Rossdale het volgende:
Hoe laat krijgen we de rode kaars voor het einde van deze Bart denken jullie? Rond een uur of 18:00 weer een dumpje richting 5900?

En dan vanaf 18:01 weer huilies die roepen dat we naar 4.5k gaan
We komen nu op het punt dat mensen beginnen te twijfelen of het allemaal wel zo'n goed idee was. Binnenkort zullen de alts echt helemaal leeg gaan lopen. _O_
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180034566
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 13:53 schreef ITrade het volgende:

[..]

We komen nu op het punt dat mensen beginnen te twijfelen of het allemaal wel zo'n goed idee was. Binnenkort zullen de alts echt helemaal leeg gaan lopen. _O_
Jep, er gaat diep gegraven worden in de Desert of Despair.... iedereen zal rekt gaan en redden wat er te redden valt, en op dat moment draait het zaakje om, moehoehoehoen :7
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 13:58:24 #62
43165 t-8one
flesh is the fever
pi_180034586
Gisteravond alles verkocht, ik koop wel weer bij als we in de hel zijn.
ok, lets go again
m'n eigen fantopic :') *t-8one fan-topic*
danku lieve fans
pi_180034602
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 13:58 schreef t-8one het volgende:
Gisteravond alles verkocht, ik koop wel weer bij als we in de hel zijn.
_O_
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 14:01:39 #64
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180034668
Oh man wat moonen we lekker
  maandag 25 juni 2018 @ 14:02:41 #65
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180034685
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 13:03 schreef Afwazig het volgende:
We are coming and we are coming in Waves.
Bitconneeeeeeeeeeeect :D
pi_180034760
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 13:58 schreef t-8one het volgende:
Gisteravond alles verkocht, ik koop wel weer bij als we in de hel zijn.
Buy high, sell low! _O_
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_180034778
Permanent moon vanaf nu.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 25 juni 2018 @ 14:10:29 #68
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180034827
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 14:05 schreef dimmak het volgende:

[..]

Buy high, sell low! _O_
Zoals een ekte Fok cryptobaas betaamt
pi_180034933
quote:
6s.gif Op maandag 25 juni 2018 13:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, er gaat diep gegraven worden in de Desert of Despair.... iedereen zal rekt gaan en redden wat er te redden valt, en op dat moment draait het zaakje om, moehoehoehoen :7
Zodra het bloed door de straten stroomt kunnen we gaan kopen!
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  maandag 25 juni 2018 @ 14:38:47 #70
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_180035363
Universaaaahahajaaaaa
Hmz...
pi_180035422
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 14:38 schreef Koelkastje het volgende:
Universaaaahahajaaaaa
Nog maar 40%verlies :D
Vakman pur sang
pi_180035483
Oh daar was de correctie alweer :')
pi_180035560

"My only goal here is to stop people from losing money." Godver mijn cola, beter gaat die vent eerst zijn eigen slachtoffers eens terug betalen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  maandag 25 juni 2018 @ 14:52:17 #74
62913 Blik
The one and Only!
pi_180035588
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 14:41 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Nog maar 40%verlies :D
Ik heb een plukje met 12,50% winst in sats, de rest zwaar verlies...
pi_180035605
4500$ incoming
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_180035612
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 14:50 schreef ITrade het volgende:

"My only goal here is to stop people from losing money." Godver mijn cola, beter gaat die vent eerst zijn eigen slachtoffers eens terug betalen.
Hij liegt enorm als ik naar zijn oogbewegingen kijk. Hij wil dus graag goedkoop instappen.
Volgeling van XRP. To tha moon motherf#cker!
  maandag 25 juni 2018 @ 14:53:59 #77
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_180035622
jdVTkEl8.jpeg
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_180035730
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 14:53 schreef revpolen het volgende:
[ afbeelding ]
Eens _O-
pi_180035740
Grote vraag is natuurlijk, wanneer komen de bonussen voor bankiers?
  maandag 25 juni 2018 @ 15:03:00 #80
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180035788
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 15:00 schreef KappenBakken het volgende:
Grote vraag is natuurlijk, wanneer komen de bonussen voor bankiers?
Ik heb mijn vakantiegeld vandaag gehad. Zal effe lekker pumpen straks :7
pi_180037472
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 14:53 schreef JeSuisDroppie het volgende:
4500$ incoming
Nee man zeg gewoon 45000 incoming is veel leuker
  maandag 25 juni 2018 @ 16:35:24 #83
61320 TwztId
ja toch..
pi_180037538
Het valt mij vandaag voor het eerst op dat de altcoins eindelijk eens niet zo sterk in paniek reageren op Bitcoin die weer ff 300 dollar in prijs zakt en daarna weer terugspringt een uur later. Ik zie nog steeds relatief veel groen
pi_180037899
Ohja, er zijn vandaag weer 250 miljoen Tethers gemaakt om 16:00
pi_180037908
az4fmokrn0611.jpg
pi_180037932
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 16:53 schreef metallicelmo het volgende:
Ohja, er zijn vandaag weer 250 miljoen Tethers gemaakt om 16:00
Daarom gaat het weer lekker omhoog :9~
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180039297
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 16:56 schreef ITrade het volgende:

[..]

Daarom gaat het weer lekker omhoog :9~
Jep, vandaag 10% up, betekent morgen 40% down.
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 18:08:02 #90
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180039313
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 17:19 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

wrm
drm
pi_180039327
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:08 schreef leolinedance het volgende:

[..]

drm
wss
Lambo of Rekt
pi_180039396
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:08 schreef EggsTC het volgende:

[..]

wss
Nvt
Vakman pur sang
pi_180039518
FOMO is real
pi_180039687
Zijn er eigenlijk mensen hier die denken dat de altcoins die ze bezitten helemaal nooit meer verder in waarde zullen stijgen tenzij Bitcoin het heel goed gaat doen en de prijs van die alts automatisch pumpt vanwege de koppeling tussen die coins onderling op exchanges?
  maandag 25 juni 2018 @ 18:25:08 #95
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180039745
Als je dat denkt dan vraag ik me af waarom je überhaupt altcoins hebt ipv bitcoin _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180039766
Het maakt op dit moment helemaal geen pauper uit welke coin je hebt.

eludWIu.png
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 18:27:47 #97
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180039803
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:23 schreef metallicelmo het volgende:
Zijn er eigenlijk mensen hier die denken dat de altcoins die ze bezitten helemaal nooit meer verder in waarde zullen stijgen tenzij Bitcoin het heel goed gaat doen en de prijs van die alts automatisch pumpt vanwege de koppeling tussen die coins onderling op exchanges?
?
Snap de hele vraag niet.
De reden dat ik altcoins bezit is vanwege het feit dat ik er ook vertrouwen in heb, dat het toekomst bestendig is, en wellicht zelfs gebruikt gaat worden op big scale.
Ik heb schijt aan BTC verder, wat het gaat doen ook. Al is het nu bedroevend dat het zoveel koppelvlak heeft. Maar ook dat zal ooit minder worden en wellicht verdwijnen
Ik zie in toekomst geen plek voor papier geld.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180039915
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:27 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

?
Snap de hele vraag niet.
De reden dat ik altcoins bezit is vanwege het feit dat ik er ook vertrouwen in heb, dat het toekomst bestendig is, en wellicht zelfs gebruikt gaat worden op big scale.
Ik heb schijt aan BTC verder, wat het gaat doen ook. Al is het nu bedroevend dat het zoveel koppelvlak heeft. Maar ook dat zal ooit minder worden en wellicht verdwijnen
Ik zie in toekomst geen plek voor papier geld.
Ik eis SEAL _O_
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 18:33:27 #99
61320 TwztId
ja toch..
pi_180039953
Binance heeft bij mij automatisch allerlei dust omgezet in BNB :?

Zag in Delta ineens een stuk of 10 buy orders bij BNB om 18:23...

Vind het prima, maar wel vreemd.. 8)7
  maandag 25 juni 2018 @ 18:36:20 #100
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180040027
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik eis SEAL _O_
Soon® :D
Eerst bonus tokens, dan mag die listed worden.
En dan gaan we lachen. :7
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180040043
Ik heb vertrouwen in de coins die ik heb maar ik moet toegeven dat het effect dat Bitcoin heeft gehad op de meeste alts veel groter was dan ik zelf had gedacht. Misschien zegt dat ook wel e.e.a over het type mens dat momenteel in die markt erbij in zat. Het zal langzaam terug moeten groeien in plaats van die snelle stijging vorig jaar. Voor veel mensen duurt dat te lang dus die dumpen veel eerder. Momenteel valt er geen pijl op te trekken met zo weinig volume
pi_180040074
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:27 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

?
Snap de hele vraag niet.
De reden dat ik altcoins bezit is vanwege het feit dat ik er ook vertrouwen in heb, dat het toekomst bestendig is, en wellicht zelfs gebruikt gaat worden op big scale.
Ik heb schijt aan BTC verder, wat het gaat doen ook. Al is het nu bedroevend dat het zoveel koppelvlak heeft. Maar ook dat zal ooit minder worden en wellicht verdwijnen
Ik zie in toekomst geen plek voor papier geld.
Gaat seal BTC verslaan zodra die mass adopted is?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  maandag 25 juni 2018 @ 18:38:31 #103
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180040079
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:37 schreef metallicelmo het volgende:
Ik heb vertrouwen in de coins die ik heb maar ik moet toegeven dat het effect dat Bitcoin heeft gehad op de meeste alts veel groter was dan ik zelf had gedacht. Misschien zegt dat ook wel e.e.a over het type mens dat momenteel in die markt erbij in zat. Het zal langzaam terug moeten groeien in plaats van die snelle stijging vorig jaar. Voor veel mensen duurt dat te lang dus die dumpen veel eerder. Momenteel valt er geen pijl op te trekken met zo weinig volume
Als dingen zo zakken, koop ik bij, om je een beeld te geven van mijn vertrouwen. :)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180040120
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:37 schreef metallicelmo het volgende:
Ik heb vertrouwen in de coins die ik heb maar ik moet toegeven dat het effect dat Bitcoin heeft gehad op de meeste alts veel groter was dan ik zelf had gedacht. Misschien zegt dat ook wel e.e.a over het type mens dat momenteel in die markt erbij in zat. Het zal langzaam terug moeten groeien in plaats van die snelle stijging vorig jaar. Voor veel mensen duurt dat te lang dus die dumpen veel eerder. Momenteel valt er geen pijl op te trekken met zo weinig volume
Zonder Bitcoin waren al die projecten misschien net twee stuivers waard, dus bedank BTC maar.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  maandag 25 juni 2018 @ 18:40:55 #105
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180040122
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:38 schreef ITrade het volgende:

[..]

Gaat seal BTC verslaan zodra die mass adopted is?
Hahah. Dit is nogal tricky vraag.
Nee, verre van, in waarde that is per stuk.
Ik zie BTC totaal niets gemeen hebben met een SEAL, of diverse andere altcoins. BTC is king als betaalmiddel (Tenminste?) op crypto, SEAL en andere altcoins hebben andere doelen voor het oog, met behulp van de blockchain.

Zie ik BTC voor altijd als koning? Durf ik nog niet te zeggen, dat is afhankelijk van de development eromheen. Hoewel, als betaalmiddel wel? Of klinkt dit raar?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180040151
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:38 schreef ITrade het volgende:

[..]

Gaat seal BTC verslaan zodra die mass adopted is?
Seal gaat alle moons voorbij die we in dit zonnestelsel kennen.
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 18:42:51 #107
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180040165
quote:
14s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:42 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Seal gaat alle moons voorbij die we in dit zonnestelsel kennen.
Als die 1$ haalt eoy. Lach ik ik me al de pleuris :D

Betaal ik meteen heel m'n huis af, koop auto, en ga chillax doen met work ^^.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180040185
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:42 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Als die 1$ haalt eoy. Lach ik ik me al de pleuris :D
Seal gaat 10USD EOY easy.
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 18:44:43 #109
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180040209
quote:
14s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:43 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Seal gaat 10USD EOY easy.
Dan verhuis ik :D
Ik hoop ook dat die keihard wat gaat doen. Maar met huidige market gaat dat niet gebeuren.
Dan moet je wachten op een bullrun ben ik bang, hoe goed shit ook is :(
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180040234
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:44 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dan verhuis ik :D
Ik hoop ook dat die keihard wat gaat doen. Maar met huidige market gaat dat niet gebeuren.
Dan moet je wachten op een bullrun ben ik bang, hoe goed shit ook is :(
Laten we eerst maar ns wachten op hoe hij opent op CMC, en dan zien we wel verder :7
Lambo of Rekt
pi_180040433
CMC vereist tegenwoordig toch een consistent volume van meer dan $100k per 24 voor een paar dagen?
pi_180040529
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:37 schreef metallicelmo het volgende:
Misschien zegt dat ook wel e.e.a over het type mens dat momenteel in die markt erbij in zat.
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:42 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Als die 1$ haalt eoy. Lach ik ik me al de pleuris :D

Betaal ik meteen heel m'n huis af, koop auto, en ga chillax doen met work ^^.

Zie hier je voorbeeld :P
  maandag 25 juni 2018 @ 19:01:42 #113
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180040578
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:00 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

[..]

Zie hier je voorbeeld :P
:(
Hoe is dit nou weer bedoeld. :'(
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180040603
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:01 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

:(
Hoe is dit nou weer bedoeld. :'(
Grapje joh, bedoel jou niet specifiek O+

Bedoel meer dat er nog steeds 90% van de mensen in zitten om snel rjik te worden, dan krijg je snel markten die heel hard reageren. Zowel omhoog (FOMO) als omlaag :P
pi_180040619
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:40 schreef ITrade het volgende:

[..]

Zonder Bitcoin waren al die projecten misschien net twee stuivers waard, dus bedank BTC maar.
Zonder BTC bestonden er geen altcoins :P
pi_180040629
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:02 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Grapje joh, bedoel jou niet specifiek O+

Bedoel meer dat er nog steeds 90% van de mensen in zitten om snel rjik te worden, dan krijg je snel markten die heel hard reageren. Zowel omhoog (FOMO) als omlaag :P
In het begin zat ik ook constant te loeren en was ik er enorm mee bezig. Maar daar ben ik nu allang voorbij.
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_180040640
quote:
2s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:03 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

In het begin zat ik ook constant te loeren en was ik er enorm mee bezig. Maar daar ben ik nu allang voorbij.
Hee, jou heb ik eerder gezien >:)
Lambo of Rekt
pi_180040654
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:04 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hee, jou heb ik eerder gezien >:)
Wat doe jij hier :6
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_180040663
quote:
2s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:03 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

In het begin zat ik ook constant te loeren en was ik er enorm mee bezig. Maar daar ben ik nu allang voorbij.
Dat zie je wel meer ja :P

Het is hier nu ook minder druk dan tijdens de "bull" run.
  maandag 25 juni 2018 @ 19:05:31 #120
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180040666
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:02 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Grapje joh, bedoel jou niet specifiek O+

Bedoel meer dat er nog steeds 90% van de mensen in zitten om snel rjik te worden, dan krijg je snel markten die heel hard reageren. Zowel omhoog (FOMO) als omlaag :P
Niet specifiek, maar je denkt dit dus wel over me? :(
Ik heb nog nooit iets met loss verkocht. Heb tijd zat hiermee, en gaf ook al in vorige posts aan waarom :)
Winst maken heb ik btw al ;)
Alles wat erin zit is "speelgeld".
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180040668
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:04 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

Wat doe jij hier :6
Dat kan ik beter aan jou vragen, jij infiltreert mijn territorium. (8>
Lambo of Rekt
pi_180040681
quote:
6s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:05 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat kan ik beter aan jou vragen, jij infiltreert mijn territorium. (8>
Maar ik ben hier al vaker geweest hoor ;(
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_180040688
#TeamEggs
  maandag 25 juni 2018 @ 19:06:35 #124
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180040690
quote:
6s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:05 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat kan ik beter aan jou vragen, jij infiltreert mijn territorium. (8>
Pak em!
https://i.ytimg.com/vi/sCL0x7dpWpw/hqdefault.jpg
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180040692
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:05 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dat zie je wel meer ja :P

Het is hier nu ook minder druk dan tijdens de "bull" run.
Ik vergeet het soms gewoon. :X Maar goed, gelukkig is er FOK! waar ik nog kan meelezen :D
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_180040698
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:06 schreef KappenBakken het volgende:
#TeamEggs
-O- nou ja zeg, gaan we nu al teams maken ;(
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
  maandag 25 juni 2018 @ 19:07:47 #127
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180040713
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:07 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

-O- nou ja zeg, gaan we nu al teams maken ;(
#teammoeraskat!
:D
Gewoon om eggs te klote _O_
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180040714
quote:
2s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:06 schreef Moeraskat het volgende:
Ik vergeet het soms gewoon.
Dat eigenlijk ideaal als je wil HODL'en.

Al die verhalen van mensen die het "vergeten" waren in December en weer ergens 20 BTC terugvonden ofzo, die hadden misschien op 2k al verkocht als ze het wel bewust hadden :D
pi_180040722
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:07 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dat eigenlijk ideaal als je wil HODL'en.

Al die verhalen van mensen die het "vergeten" waren in December en weer ergens 20 BTC terugvonden ofzo, die hadden misschien op 2k al verkocht als ze het wel bewust hadden :D
Ja kak dat moet mij dus ook weer niet overkomen.
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_180040723
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:07 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

-O- nou ja zeg, gaan we nu al teams maken ;(
Wij zijn al een team toch :7
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:06 schreef KappenBakken het volgende:
#TeamEggs
Dank voor de backing, bradder :7 Maar dit chickie pak ik zelf wel even aan :9
Lambo of Rekt
pi_180040730
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:07 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

#teammoeraskat!
:D
Gewoon om eggs te klote _O_
Stiekem wil je gewoon wel in mijn team, he? nou :@
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_180040739
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:08 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wij zijn al een team toch :7

[..]

Dank voor de backing, bradder :7 Maar dit chickie pak ik zelf wel even aan :9
Hoe was de vakantie?
  maandag 25 juni 2018 @ 19:10:21 #133
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180040758
quote:
17s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:08 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

Stiekem wil je gewoon wel in mijn team, he? nou :@
Geen kwestie van willen.
Ik ben zojuist dat team opgestart. :+
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180040779
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:10 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Geen kwestie van willen.
Ik ben zojuist dat team opgestart. :+
Ik had eigenlijk al een team, maar vooruit dan maar :)
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_180040811
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:09 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Hoe was de vakantie?
Lekkermen, warm, warm... ben helemaal naar de pauper, net als de markt :9
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 19:13:25 #136
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180040821
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:12 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Lekkermen, warm, warm... ben helemaal naar de pauper, net als de markt :9
Dus...
als jij afkoelt, komt het ook goed met markt? :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180040869
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:13 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dus...
als jij afkoelt, komt het ook goed met markt? :D
Ik afkoelen met Moeraskat in het topic? think twice men
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 19:16:01 #138
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180040877
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:15 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik afkoelen met Moeraskat in het topic? think twice men
Hot hot hot it is ;)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180040967
Weten jullie helemaal niet :D
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_180040994
quote:
2s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:19 schreef Moeraskat het volgende:
Weten jullie helemaal niet :D
Ik weet alles he, my darkness goes a long way
Lambo of Rekt
pi_180041007
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 18:56 schreef metallicelmo het volgende:
CMC vereist tegenwoordig toch een consistent volume van meer dan $100k per 24 voor een paar dagen?
Oh zou dat de reden zijn dat PiedPiperCoin nog niet is gelist.
  maandag 25 juni 2018 @ 19:20:53 #142
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180041031
quote:
2s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:19 schreef Moeraskat het volgende:
Weten jullie helemaal niet :D
Ik heb klaas gevraagd.
Hij weet alles.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180041044
quote:
6s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:19 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik weet alles he, my darkness goes a long way
Oké nu wordt het wel een beetje beangstigend allemaal.
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_180041052
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:20 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik heb klaas gevraagd.
Hij weet alles.
Klaasvaak?
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
  maandag 25 juni 2018 @ 19:22:50 #145
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180041099
quote:
2s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:21 schreef Moeraskat het volgende:

[..]

Klaasvaak?
quote:
0s.gif Op zondag 24 juni 2018 16:56 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180041110
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:22 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

[..]

:D
>:O Plausibel
Op zaterdag 20 mei 2017 22:17 schreef Lot88 het volgende:
jij bent in mijn hoofd volledig gelinkt aan Alex Vause :@
pi_180041312
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:05 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Niet specifiek, maar je denkt dit dus wel over me? :(
Ik heb nog nooit iets met loss verkocht. Heb tijd zat hiermee, en gaf ook al in vorige posts aan waarom :)
Winst maken heb ik btw al ;)
Alles wat erin zit is "speelgeld".
Maar om even hierop terug te komen, je bevestigd nu alleen maar mijn punt door weer een hele post aan prijs gerelateerde shit te wijden :D
  maandag 25 juni 2018 @ 19:30:21 #148
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180041363
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:28 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Maar om even hierop terug te komen, je bevestigd nu alleen maar mijn punt door weer een hele post aan prijs gerelateerde shit te wijden :D
Ja klopt.
Ik geef ook enkel om teh (Urban dictionary) gold.
Maar het boeit me nu steeds minder.
Kijk, eerlijk of niet? :D
SEAL zal me rijk maken.

Feit is wel, dat ik wel x en y erin zal laten, omdat ik er wel toekomst in zie over x jaar. :)
Beide werelden dan? :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180041394
SEAL gaat ons uit de rode cijfers trekken, en hard ook, gelukkig ben ik met de ico nog ingestapt 8-)
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 19:31:47 #150
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180041423
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:31 schreef EggsTC het volgende:
SEAL gaat ons uit de rode cijfers trekken, en hard ook, gelukkig ben ik met de ico nog ingestapt 8-)
Ik denk dat echt. :7
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180041439
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:30 schreef ssjgoku het volgende:
SEAL zal me rijk maken.
Quote hem even voor de zekerheid. We hebben nu nog geen zeehond die het allemaal kan verifiëren. :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180041473
quote:
6s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:31 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik denk dat echt. :7
Ik ook 8-)
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 19:32:58 #153
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180041475
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:32 schreef ITrade het volgende:

[..]

Quote voor hem even voor de zekerheid. We hebben nu nog geen zeehond die het allemaal kan verifiëren. :')
Thanks! Onthoud deze quote goed he. ^O^
Ik laat dan weten hoeveel ik heb, en wat het is geworden. _O_
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 25 juni 2018 @ 19:35:35 #154
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180041564
Gek vraagje, komt nu ineens in mij op.
Toen Waves chilled werd, of VEN hier, of ja, zelfs universa.
De 1e post. als je toen invested had, winst of geen winst?

Ik zie mensen hier pissen over de shills, terwijl er echt goede tussen zitten.
Met goede, doel ik op meer dan 100% ROI.

Zelfs nu nog denk ik zelf, vandaar deze vraag.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 25 juni 2018 @ 19:37:55 #155
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180041634
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:35 schreef ssjgoku het volgende:
Gek vraagje, komt nu ineens in mij op.
Toen Waves chilled werd, of VEN hier, of ja, zelfs universa.
De 1e post. als je toen invested had, winst of geen winst?

Ik zie mensen hier pissen over de shills, terwijl er echt goede tussen zitten.
Met goede, doel ik op meer dan 100% ROI.

Zelfs nu nog denk ik zelf, vandaar deze vraag.
Lekker boeiend
pi_180041663
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:35 schreef ssjgoku het volgende:
Gek vraagje, komt nu ineens in mij op.
Toen Waves chilled werd, of VEN hier, of ja, zelfs universa.
De 1e post. als je toen invested had, winst of geen winst?

Ik zie mensen hier pissen over de shills, terwijl er echt goede tussen zitten.
Met goede, doel ik op meer dan 100% ROI.

Zelfs nu nog denk ik zelf, vandaar deze vraag.
Enige wat ik volgens mij geshilled heb is DFINITY. En die zijn nog niet eens te koop moet je nagaan. Ik == :') :') :') :')
  maandag 25 juni 2018 @ 19:39:34 #157
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180041691
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:38 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Enige wat ik volgens mij geshilled heb is DFINITY. En die zijn nog niet eens te koop moet je nagaan. Ik == :') :') :') :')
Ik geef het antwoord dan maar :)

VEN/VET: ROI: 3,233.36% :D Ik weet niet wanneer VEN chilled werd, maar do I need to say more?
Waves: ROI: 1,343.57% Zie bovenstaand, ook geen idee van.
Universa: ROI: 38.61 Universa jaaaaa hahahahaha. Deze werd geloof ik posted op deze fase.

SEAL: ROI: XXX.XX Onbekend, maar shill ik wel. Je zou nu al factor 4.71 kunnen hebben als je me direct zou hebben geloofd. Of ze moeten met 2ct op de markt komen.

Met alles, zou je zelfs tot op dit moment, profit hebben gemaakt.
Dat wil ik even kwijt hier.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180041816
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:39 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik geef het antwoord dan maar :)

VEN/VET: ROI: 3,233.36% :D Ik weet niet wanneer VEN chilled werd, maar do I need to say more?
Waves: ROI: 1,343.57% Zie bovenstaand, ook geen idee van.
Universa: ROI: 38.61 Universa jaaaaa hahahahaha. Deze werd geloof ik posted op deze fase.

SEAL: ROI: XXX.XX Onbekend, maar shill ik wel. Je zou nu al factor 4.71 kunnen hebben als je me direct zou hebben geloofd. Of ze moeten met 2ct op de markt komen.

Met alles, zou je zelfs tot op dit moment, profit hebben gemaakt.
Dat wil ik even kwijt hier.

Ja met EOS had je ook tering rijk kunnen worden, maakt het niet minder kut.
pi_180041817
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:39 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik geef het antwoord dan maar :)

VEN/VET: ROI: 3,233.36% :D Ik weet niet wanneer VEN chilled werd, maar do I need to say more?
Waves: ROI: 1,343.57% Zie bovenstaand, ook geen idee van.
Universa: ROI: 38.61 Universa jaaaaa hahahahaha. Deze werd geloof ik posted op deze fase.

SEAL: ROI: XXX.XX Onbekend, maar shill ik wel. Je zou nu al factor 4.71 kunnen hebben als je me direct zou hebben geloofd. Of ze moeten met 2ct op de markt komen.

Met alles, zou je zelfs tot op dit moment, profit hebben gemaakt.
Dat wil ik even kwijt hier.

Ik vertrouw volledig op mn jinxmattie hier
Lambo of Rekt
  maandag 25 juni 2018 @ 19:44:18 #160
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180041855
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:42 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ja met EOS had je ook tering rijk kunnen worden, maakt het niet minder kut.
Klopt, maar ik doel ook even op the moneyz. :)
Ik vind het jammer, dat er sommige mensen zijn die dingen afbranden, maar ik denk dat de meeste van beiden dingen hopen, en longterm toekomst, fck papier geld, en erop verdienen, omdat ze hierop vertrouwen. (Crypto dus)

Als je echt vertrouwen hebt, houd je longterm, en hoef je niets te doen.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180042401
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:39 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik geef het antwoord dan maar :)

VEN/VET: ROI: 3,233.36% :D Ik weet niet wanneer VEN chilled werd, maar do I need to say more?
Waves: ROI: 1,343.57% Zie bovenstaand, ook geen idee van.
Universa: ROI: 38.61 Universa jaaaaa hahahahaha. Deze werd geloof ik posted op deze fase.

SEAL: ROI: XXX.XX Onbekend, maar shill ik wel. Je zou nu al factor 4.71 kunnen hebben als je me direct zou hebben geloofd. Of ze moeten met 2ct op de markt komen.

Met alles, zou je zelfs tot op dit moment, profit hebben gemaakt.
Dat wil ik even kwijt hier.

Hoe kom je aan deze cijfers ?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  maandag 25 juni 2018 @ 20:01:07 #162
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180042456
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:59 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Hoe kom je aan deze cijfers ?
coincodex.com :)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180042523
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:59 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Hoe kom je aan deze cijfers ?
Seal gaat moen, daarom.
Lambo of Rekt
pi_180042689
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:30 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

SEAL zal me rijk maken.

Dromen mag altijd maar een project met maar 2 devs en lichtjaren achterstand op vergelijkbare projecten zie ik niet zo snel moon gaan.
pi_180042846
Vhen moon?
pi_180042934
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:44 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Klopt, maar ik doel ook even op the moneyz. :)
Ik vind het jammer, dat er sommige mensen zijn die dingen afbranden, maar ik denk dat de meeste van beiden dingen hopen, en longterm toekomst, fck papier geld, en erop verdienen, omdat ze hierop vertrouwen. (Crypto dus)

Als je echt vertrouwen hebt, houd je longterm, en hoef je niets te doen.

BJAQIxUCIAA6es6.jpg
Vakman pur sang
  maandag 25 juni 2018 @ 20:19:06 #167
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_180043192
10k Zilliqa gekauft op $0.05. Let’s gooo :)
Op zaterdag 30 december 2017 14:19 schreef -jos- het volgende:
Deze man heeft wel een goede glazen bol. Alweer goed gegokt. _O_
pi_180043393
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 20:19 schreef Roellie80 het volgende:
10k Zilliqa gekauft op $0.05. Let’s gooo :)
Beste prijs..succes!
Vakman pur sang
  maandag 25 juni 2018 @ 20:23:13 #169
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180043395
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 20:19 schreef Roellie80 het volgende:
10k Zilliqa gekauft op $0.05. Let’s gooo :)
Goede koop. :)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 25 juni 2018 @ 20:23:25 #170
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180043404
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 20:23 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Beste prijs..succes!
Ik had hem veel goedkoper :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 25 juni 2018 @ 20:27:07 #171
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_180043566
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 20:23 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ik had hem veel goedkoper :P
Altijd baas boven baas. Maar gezien de korte geschiedenis lijkt het me alsnog geen verkeerde prijs.

Maar er is zoveel lekker goedkoop nu. Lastig hoor...
Op zaterdag 30 december 2017 14:19 schreef -jos- het volgende:
Deze man heeft wel een goede glazen bol. Alweer goed gegokt. _O_
pi_180043695
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 20:27 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Altijd baas boven baas. Maar gezien de korte geschiedenis lijkt het me alsnog geen verkeerde prijs.

Maar er is zoveel lekker goedkoop nu. Lastig hoor...
Eerst maar eens zeker uit de berenmarkt want het kon weleens veel goedkoper worden nog.
Vakman pur sang
pi_180043892
Wat verwachten jullie van EOS by the way? Een platform/crypto waarbij 21 partijen samen de blockcreators zijn en dus ook samen kunnen besluiten om bepaalde zaken terug te draaien als ze het daar over eens worden. Zouden grote financiele instellingen daar interesse in hebben? Een coin waarbij eventuele massale fraude of diefstal ongedaan gemaakt kan worden?
pi_180044053
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 20:38 schreef metallicelmo het volgende:
Wat verwachten jullie van EOS by the way? Een platform/crypto waarbij 21 partijen samen de blockcreators zijn en dus ook samen kunnen besluiten om bepaalde zaken terug te draaien als ze het daar over eens worden. Zouden grote financiele instellingen daar interesse in hebben? Een coin waarbij eventuele massale fraude of diefstal ongedaan gemaakt kan worden?
Pure aids die nog een tijdje stuiptrekkingen heeft alvorens dood te gaan.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  maandag 25 juni 2018 @ 20:45:50 #175
131603 Afwazig
Serious business
pi_180044112
EOS wordt helemaal niks. Iets wat in deze fase al zon marketcap heeft kan alleen maar zakken. En dan hebben we het nog niet eens over het technische en organisatorische gefaal gehad.
pi_180044219
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 20:44 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Pure aids die nog een tijdje stuiptrekkingen heeft alvorens dood te gaan.
Vrij duidelijke stelling dit _O-
Vakman pur sang
pi_180044490
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 20:44 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Pure aids die nog een tijdje stuiptrekkingen heeft alvorens dood te gaan.
Lekkerpik
Lambo of Rekt
pi_180044962
funny-trader-emotions.jpg
Ook geen 38
pi_180045171
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 20:38 schreef metallicelmo het volgende:
Wat verwachten jullie van EOS by the way? Een platform/crypto waarbij 21 partijen samen de blockcreators zijn en dus ook samen kunnen besluiten om bepaalde zaken terug te draaien als ze het daar over eens worden. Zouden grote financiele instellingen daar interesse in hebben? Een coin waarbij eventuele massale fraude of diefstal ongedaan gemaakt kan worden?
Ik denk dat financiële instellingen dan liever een chain beginnen waar ze zelf block producer zijn
  maandag 25 juni 2018 @ 21:25:41 #180
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_180045183
quote:
Gekocht bij "Told you so."
Hmz...
pi_180045188
quote:
Waar denk jij dat we nu zijn?
pi_180045324
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 20:38 schreef metallicelmo het volgende:
Een coin waarbij eventuele massale fraude of diefstal ongedaan gemaakt kan worden?
Dit is gewoon een vrij standaard database toch? Ik kan deze coin ook draaien op AWS.
pi_180045393
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 21:25 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Waar denk jij dat we nu zijn?
Hoop de I told you so, maar ik denk dat we er nog even voor zitten.

- edit: Denk bij nummer 9, maar hoop t niet haha

[ Bericht 5% gewijzigd door Tenninetyfive op 25-06-2018 22:02:33 ]
Ook geen 38
pi_180046763
Ik heb mij maar eens aan TA gewaagd, heb er veel goede dingen over gehoord.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_180047122
https://a16zcrypto.com/

Bullish :)

quote:
- We are long-term, patient investors. We've been investing in crypto assets for 5+ years. We've never sold any of those investments, and don't plan to any time soon. We structured the a16z crypto fund to be able to hold investments for 10+ years.
- We have an "all weather" fund. We plan to invest consistently over time, regardless of market conditions. If there is another "crypto winter," we'll keep investing aggressively.
  maandag 25 juni 2018 @ 22:22:14 #186
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180047292
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 21:29 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dit is gewoon een vrij standaard database toch? Ik kan deze coin ook draaien op AWS.
Ga eens in op mijn laatste post?
Valt me tegen dit. :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180047304
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 22:22 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ga eens in op mijn laatste post?
Valt me tegen dit. :D
Haha wat waar? Welke # ?
pi_180047342
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 20:38 schreef metallicelmo het volgende:
Wat verwachten jullie van EOS by the way? Een platform/crypto waarbij 21 partijen samen de blockcreators zijn en dus ook samen kunnen besluiten om bepaalde zaken terug te draaien als ze het daar over eens worden. Zouden grote financiele instellingen daar interesse in hebben? Een coin waarbij eventuele massale fraude of diefstal ongedaan gemaakt kan worden?
ik zag dat er bijna geen activiteit op hun github was, heb er niet veel verstand van maar dit lijkt me toch wel belangrijk. bij ethereum en cardano wel veel trouwens.
  maandag 25 juni 2018 @ 22:25:06 #189
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180047365
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 22:22 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Haha wat waar? Welke # ?
Oh nvm, ben zelf in de war. :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180047385
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 22:25 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Oh nvm, ben zelf in de war. :P
:D
pi_180047701
Hahajajajahahaaa jaaaahajahajaa.
Moeeeehoeeen!
Vakman pur sang
pi_180047991
quote:
10s.gif Op maandag 25 juni 2018 22:38 schreef Lospedrosa het volgende:
Hahajajajahahaaa jaaaahajahajaa.
Moeeeehoeeen!
Doe je gordijnen dicht
pi_180049331
Ik hoor dat het streekvervoer gaat staken woensdag, ik hoop dat ze een goede coin staken met goede ROI
pi_180049570
justinsuntron twitterde op maandag 25-06-2018 om 15:07:17 Goodbye #ethereum! Happy #TRON Independence Day! #TRX $TRX reageer retweet
_O_

Hele goede paper over BTC & blockchains met nakamoto consensus.

http://faculty.chicagoboo(...)tcoin-Blockchain.pdf
pi_180050480
25 miljoen nieuwe tether bijgeprint: https://www.omniexplorer.(...)19b6d58147038392354e
pi_180051606
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 19:42 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ja met EOS had je ook tering rijk kunnen worden, maakt het niet minder kut.
Idd vette schijtcoin maar wel 700%. VEN
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 20:44 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Pure aids die nog een tijdje stuiptrekkingen heeft alvorens dood te gaan.
Eens. Toch heb ik er nog een paar ruggen in, denk dat hij nog wel eens de $12 aanraakt. Normaal doe ik alleen vrij snelle trades maar kan 't niet over m'n hart verkrijgen deze kutcoin zo goedkoop te verkopen.

Nu overigens 4 uurtjes verplicht rust, Binance is under maintenance. Stress ik 'm tenminste ook niet over de koers. :P
pi_180051617
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 01:08 schreef Gehrman het volgende:
25 miljoen nieuwe tether bijgeprint: https://www.omniexplorer.(...)19b6d58147038392354e
Iets meer dan 25. ;)
  dinsdag 26 juni 2018 @ 08:05:59 #198
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180052478
Goedemorgen!
Vandaag is groen. :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180053692
quote:
_O-
  dinsdag 26 juni 2018 @ 10:04:33 #202
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_180053950
quote:
Ik snap wat hij zegt, maar dit gaat veel te ver.
  dinsdag 26 juni 2018 @ 10:05:10 #203
61320 TwztId
ja toch..
pi_180053960
quote:
Degene die dit bedacht/gemaakt heeft word schathemeltje rijk.
pi_180054129
quote:
EggsTC, you? ;)

2uj763a.png
pi_180054263
Ik vraag me alleen af hoe iemand een foto in die site weet te krijgen
pi_180054294
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 10:16 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

EggsTC, you? ;)

[ afbeelding ]
Kijk nog eens :p
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  dinsdag 26 juni 2018 @ 10:28:08 #207
366734 dimmak
deadmeat
pi_180054311
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 10:27 schreef ITrade het volgende:

[..]

Kijk nog eens :p
_O-
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  dinsdag 26 juni 2018 @ 10:38:31 #208
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180054473
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 10:27 schreef ITrade het volgende:

[..]

Kijk nog eens :p
:D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 26 juni 2018 @ 10:51:27 #209
131603 Afwazig
Serious business
pi_180054624
Dit kan toch niet mensen :')

EOS :')

whalepool twitterde op dinsdag 26-06-2018 om 07:59:41 Re: the EOS blacklist:EOS block producer who did not update his config gets emotionally abused for not "complying with an order" of the almighty ECAF, due to being absent for personal reasons. After multiple apologies and further abuse, he is threatened with a law suit https://t.co/Cr8nv39qLU reageer retweet
  dinsdag 26 juni 2018 @ 10:59:29 #210
366734 dimmak
deadmeat
pi_180054698
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 10:51 schreef Afwazig het volgende:
Dit kan toch niet mensen :')

EOS :')

whalepool twitterde op dinsdag 26-06-2018 om 07:59:41 Re: the EOS blacklist:EOS block producer who did not update his config gets emotionally abused for not "complying with an order" of the almighty ECAF, due to being absent for personal reasons. After multiple apologies and further abuse, he is threatened with a law suit https://t.co/Cr8nv39qLU reageer retweet
_O- Och och och
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_180054828
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 10:16 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

EggsTC, you? ;)

[ afbeelding ]
Haha, nee :D
Lambo of Rekt
pi_180055037
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 10:04 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik snap wat hij zegt, maar dit gaat veel te ver.
Eigenlijk niet eens hoor. Ja de 100 mil is misschien wat ver gezocht, maar er is een kans dat het wel die richting gaat.

Deze quote is wel veelzeggend:

quote:
I don’t believe we shall ever have a good money again before we take the thing out of the hands of government, that is, we can’t take it violently out of the hands of government, all we can do is by some sly roundabout way introduce something that they can’t stop — Friedrich Hayek, 1984
Er zijn nu al een aantal landen waar BTC de beste betalingsmiddel is. Van daaruit zal de olievlek zich steeds sneller gaan verspreiden.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180055509
DgiPTsvWkAAZTU3.jpg:large
pi_180056065
When moen boys
Lambo of Rekt
pi_180056125
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 12:38 schreef EggsTC het volgende:
When moen boys
Hier is je halve maan.

https://satoshis.place/
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180056272
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 12:41 schreef ITrade het volgende:

[..]

Hier is je halve maan.

https://satoshis.place/
Ja die site heb ik nou al 7 topics voorbij zien komen :P
Lambo of Rekt
pi_180056412
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 12:51 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja die site heb ik nou al 7 topics voorbij zien komen :P
2549WC4.png

Als iemand ook Lightning wilt proberen https://play.google.com/s(...).lightning.walletapp

Deze app werkt opzich best aardig. (Alleen gebruiken met btc wat je kunt missen).
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180056528
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:01 schreef ITrade het volgende:
(Alleen gebruiken met btc wat je kunt missen).
Ok :D Bedankt !

Maar normaliter moet je alleen BTC hebben met geld wat je kan missen... dus ik mis iets hier :P
Lambo of Rekt
pi_180056561
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:06 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ok :D Bedankt !

Maar normaliter moet je alleen BTC hebben met geld wat je kan missen... dus ik mis iets hier :P
ITrade niet, die gelooft serieus dat we over 10 jaar onze boodschappen in BTC afrekenen _O-
pi_180056579
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:06 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ok :D Bedankt !

Maar normaliter moet je alleen BTC hebben met geld wat je kan missen... dus ik mis iets hier :P
Haha, ik bedoel dat LN (of zulke apps) nog wel wat extra risico's geeft.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180056638
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:08 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

ITrade niet, die gelooft serieus dat we over 10 jaar onze boodschappen in BTC afrekenen _O-
Nee hoor, sinds dat ik BTC ben tegengekomen tot nu is er niet veel zoveel verbetering gekomen. Zulke betalingen zijn ook helemaal niet de meest interessante toepassing voor BTC.

Satoshi place laat wel zien welke toepassingen er mogelijk gaan zijn.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180056741
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:11 schreef ITrade het volgende:
Satoshi place laat wel zien welke toepassingen er mogelijk gaan zijn.
Nou joepie de poepie :P

Dit soort sites zijn er echt al kneiter lang, ik kan je er zo 4 geven die precies hetzelfde doen.

Edit: uit 2017, reddit cofounder heeft er nog over getweet (nu niet meer echt in gebruik) https://thousandetherhomepage.com/

Daarnaast zie ik niet in waarom dit niet zou kunnen met een legacy systeem. Koop gewoon X credits (waarmee je pixels koopt) voor Y dollar en reken af met je VISA of weet ik veel wat. De betaling gaat nu ook gewoon naar een gecentraliseerde server, waaruit je een invoice krijgt die je toevallig via LN afrekent, wat opzich leuk is maar niks unieks biedt.
pi_180056798
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:08 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

ITrade niet, die gelooft serieus dat we over 10 jaar onze boodschappen in BTC afrekenen _O-
10j is lang
  dinsdag 26 juni 2018 @ 13:41:50 #224
366734 dimmak
deadmeat
pi_180057149
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:18 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Nou joepie de poepie :P

Dit soort sites zijn er echt al kneiter lang, ik kan je er zo 4 geven die precies hetzelfde doen.

Edit: uit 2017, reddit cofounder heeft er nog over getweet (nu niet meer echt in gebruik) https://thousandetherhomepage.com/

Daarnaast zie ik niet in waarom dit niet zou kunnen met een legacy systeem. Koop gewoon X credits (waarmee je pixels koopt) voor Y dollar en reken af met je VISA of weet ik veel wat. De betaling gaat nu ook gewoon naar een gecentraliseerde server, waaruit je een invoice krijgt die je toevallig via LN afrekent, wat opzich leuk is maar niks unieks biedt.
Satoshi's Place laat de mogelijkheden zien van microtransacties dmv Bitcoin/Lightning Network. Daardoor is het best cool, want iedereen zei dat BTC maar een store of value was. Maar Met LN is er heel veel mogelijk...

Het concept om te tekenen is idd al zo oud als het internet. (http://www.milliondollarhomepage.com/ was de eerste)
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_180057238
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:41 schreef dimmak het volgende:

[..]

Satoshi's Place laat de mogelijkheden zien van microtransacties dmv Bitcoin/Lightning Network. Daardoor is het best cool, want iedereen zei dat BTC maar een store of value was. Maar Met LN is er heel veel mogelijk...

Het concept om te tekenen is idd al zo oud als het internet. (http://www.milliondollarhomepage.com/ was de eerste)
Het zouden microtransacties zijn geweest als je real-time per pixel afgerekend had. Nu is het gewoon een beetje kek doen met de methode waarop je de factuur kan betalen.
pi_180057271
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:08 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

ITrade niet, die gelooft serieus dat we over 10 jaar onze boodschappen in BTC afrekenen _O-
Dat is inderdaad waanzin, want dan betalen we met UNIVERSAAAAAAA HAHAHAAAAAA JAAAA
Lambo of Rekt
  dinsdag 26 juni 2018 @ 13:50:19 #227
366734 dimmak
deadmeat
pi_180057285
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:47 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Het zouden microtransacties zijn geweest als je real-time per pixel afgerekend had. Nu is het gewoon een beetje kek doen met de methode waarop je de factuur kan betalen.
Al heb je 2000 pixels, betaal je nog geen drol en is het alsnog een microtransactie.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_180057306
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:47 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Het zouden microtransacties zijn geweest als je real-time per pixel afgerekend had. Nu is het gewoon een beetje kek doen met de methode waarop je de factuur kan betalen.
Natuurlijk niet, dimma heeft gelijk het is een proof of concept. Je wilt toch niet als je 1 streep trekt 80 transacties in je account zien.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180057383
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:51 schreef ITrade het volgende:

[..]

Natuurlijk niet, dimma heeft gelijk het is een proof of concept. Je wilt toch niet als je 1 streep trekt 80 transacties in je account zien.
Oke laat ik het zo zeggen, wat maakt dit mogelijk dat eerder niet mogelijk was?
Je schreef "Satoshi place laat wel zien welke toepassingen er mogelijk gaan zijn.", maar het is toch niks nieuws. Dit is gewoon een "oud" idee en daar op een manier crypto/BTC in proppen.

Leuk hoor, en het wordt veel gebruikt maar echt een toepassing mogelijk maken zou ik niet willen zeggen.
  dinsdag 26 juni 2018 @ 13:57:53 #230
366734 dimmak
deadmeat
pi_180057412
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:55 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Oke laat ik het zo zeggen, wat maakt dit mogelijk dat eerder niet mogelijk was?
Je schreef "Satoshi place laat wel zien welke toepassingen er mogelijk gaan zijn.", maar het is toch niks nieuws. Dit is gewoon een "oud" idee en daar op een manier crypto/BTC in proppen.

Leuk hoor, en het wordt veel gebruikt maar echt een toepassing mogelijk maken zou ik niet willen zeggen.
Probeer dit eens met Bitcoin zonder LN.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_180057428
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:57 schreef dimmak het volgende:

[..]

Probeer dit eens met Bitcoin zonder LN.
Dat geeft alleen maar aan dat het huidige systeem kut is, niet dat de oplossing goed is :D
  dinsdag 26 juni 2018 @ 14:02:26 #232
366734 dimmak
deadmeat
pi_180057460
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 13:59 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dat geeft alleen maar aan dat het huidige systeem kut is, niet dat de oplossing goed is :D
Dat Bitcoin niet geschikt is voor microtransacties was al bekend. Dat Bitcoin een second layer nodig had om te kunnen schalen ook. Nu LN groeit en in praktijk blijkt te werken, kunnen we daar op voortborduren.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_180058233
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 14:02 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dat Bitcoin niet geschikt is voor microtransacties was al bekend. Dat Bitcoin een second layer nodig had om te kunnen schalen ook. Nu LN groeit en in praktijk blijkt te werken, kunnen we daar op voortborduren.
Ik hoop inderdaad dat blijkt dat Bitcoin, de moeder der crypto's, toch gewoon wel degelijk nut heeft en normaal gebruikt kan worden. Momenteel is er gewoon weinig gaande in cryptoland. Ik hoop alleen dat die Bitcoin dominance binnenkort weer daalt, dat is volgens mij een goed teken voor de alts
  dinsdag 26 juni 2018 @ 15:09:07 #234
366734 dimmak
deadmeat
pi_180058443
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 14:55 schreef metallicelmo het volgende:
Momenteel is er gewoon weinig gaande in cryptoland.
? Lightning Network groeit elke dag qua nodes en transacties. Bitcoin payment gateways implementeren het ook allemaal langzamerhand. Ondertussen gaat de ontwikkeling van Bitcoin, maar ook Lightning Network op volle snelheid door. O.a. submarine swaps, lightning atomic swaps, auto channeling enzovoort is nu in ontwikkeling. Qua ontwikkeling gaat het echt heel snel, alleen in de prijs zie je dit niet terug.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  dinsdag 26 juni 2018 @ 15:20:37 #235
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180058600
Wtf zijn submarine swaps? Nooit eerder gelezen, maar ik moet bekennen dat ik de ontwikkeling van btc niet op de voet volg.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 26 juni 2018 @ 15:27:08 #236
366734 dimmak
deadmeat
pi_180058659
quote:
5s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 15:20 schreef fathank het volgende:
Wtf zijn submarine swaps? Nooit eerder gelezen, maar ik moet bekennen dat ik de ontwikkeling van btc niet op de voet volg.
Met submarine swaps kun je on chain BTC traden voor funds op het Lightning Network en vice versa. Ben er ook nog niet helemaal ingedoken, maar dit kan best wat problemen van het LN oplossen.

Bitcoin is trouwens niet de enige crypto met LN. O.a. Litecoin en Viacoin zijn er ook mee bezig. Op dit moment moet je zelf nog payment channels kiezen. Maar ze werken er dus aan dat dit allemaal automatisch gaat. Door atomic lightning swaps kun je, net als met reguliere atomic swaps, BTC ruilen voor een andere currency, maar dan over het LN. Door LN zijn echt heel veel transacties mogelijk voor weinig tot geen fee. Met alle ontwikkelingen die er nog komen, hebben cryptocurrencies echt nog wel toekomst. Maar er is nog veel werk aan de winkel.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_180059189
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 15:27 schreef dimmak het volgende:

[..]

Met submarine swaps kun je on chain BTC traden voor funds op het Lightning Network en vice versa. Ben er ook nog niet helemaal ingedoken, maar dit kan best wat problemen van het LN oplossen.

Bitcoin is trouwens niet de enige crypto met LN. O.a. Litecoin en Viacoin zijn er ook mee bezig. Op dit moment moet je zelf nog payment channels kiezen. Maar ze werken er dus aan dat dit allemaal automatisch gaat. Door atomic lightning swaps kun je, net als met reguliere atomic swaps, BTC ruilen voor een andere currency, maar dan over het LN. Door LN zijn echt heel veel transacties mogelijk voor weinig tot geen fee. Met alle ontwikkelingen die er nog komen, hebben cryptocurrencies echt nog wel toekomst. Maar er is nog veel werk aan de winkel.
We zitten nog totaal in een protocol opbouw fase van crypto. Alles is nog in ontwikkeling. Vandaar ook mijn grote skepticisme naar projecten als vechain die zeggen al helemaal klaar te zijn voor het bedrijfsleven etc, dat kan gewoon niet
  dinsdag 26 juni 2018 @ 16:09:19 #238
366734 dimmak
deadmeat
pi_180059360
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 16:01 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

We zitten nog totaal in een protocol opbouw fase van crypto. Alles is nog in ontwikkeling. Vandaar ook mijn grote skepticisme naar projecten als vechain die zeggen al helemaal klaar te zijn voor het bedrijfsleven etc, dat kan gewoon niet
Ben ik het helemaal mee eens.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  dinsdag 26 juni 2018 @ 16:10:30 #239
131603 Afwazig
Serious business
pi_180059388
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 16:01 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

We zitten nog totaal in een protocol opbouw fase van crypto. Alles is nog in ontwikkeling. Vandaar ook mijn grote skepticisme naar projecten als vechain die zeggen al helemaal klaar te zijn voor het bedrijfsleven etc, dat kan gewoon niet
Hetzelfde als al die 10000000 TX/s blockchains.

Op testnet.

Met 2 nodes.

Zonder latency.

In theorie.

Met beveiligingslekken.

En gecentraliseerd.
pi_180059502
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 14:02 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dat Bitcoin niet geschikt is voor microtransacties was al bekend. Dat Bitcoin een second layer nodig had om te kunnen schalen ook. Nu LN groeit en in praktijk blijkt te werken, kunnen we daar op voortborduren.
Ik denk dus niet dat LN in de praktijk zal werken.

Sowieso moet L1 meer aan kunnen om L2 schaalbaar te maken.

Mja deze discussie hebben we eerder gehad, we gaan het iig zien :) Ik heb sowieso meer vertrouwen in plasma als L2 dan state/payment channels.
pi_180059553
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 16:10 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Hetzelfde als al die 10000000 TX/s blockchains.

Op testnet.

Met 2 nodes.

Zonder latency.

In theorie.

Met beveiligingslekken.

En gecentraliseerd.
Jep

Uiteindelijk winnen projecten die schaalbaarheid, veiligheid en decentralisatie samenbrengen
pi_180059605
Ja al die projecten die zeggen 100.000 transacties per seconde aan te kunnen. De blokken worden nu al niet eens gevuld met transacties, leuk maar nu nog nutteloos. Ze hadden destijds gewoon de blokken moeten vergroten van Bitcoin dan hadden we misschien nu wel 50k bitcoin gehad omdat Bitcoin Cash niet was ontstaan door onenigheid
pi_180059649
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 16:18 schreef metallicelmo het volgende:
Ja al die projecten die zeggen 100.000 transacties per seconde aan te kunnen. De blokken worden nu al niet eens gevuld met transacties, leuk maar nu nog nutteloos.
Ben benieuwd wat er gaat gebeuren als Augur live gaat 9 juli. Of Ethereum dat trekt.
  dinsdag 26 juni 2018 @ 16:28:16 #244
131603 Afwazig
Serious business
pi_180059884
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 16:18 schreef metallicelmo het volgende:
Ja al die projecten die zeggen 100.000 transacties per seconde aan te kunnen. De blokken worden nu al niet eens gevuld met transacties, leuk maar nu nog nutteloos. Ze hadden destijds gewoon de blokken moeten vergroten van Bitcoin dan hadden we misschien nu wel 50k bitcoin gehad omdat Bitcoin Cash niet was ontstaan door onenigheid
Blocksize vergroten is geen structurele oplossing en werk centralisatie in de hand.
pi_180060664
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 16:17 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Jep

Uiteindelijk winnen projecten die schaalbaarheid, veiligheid en decentralisatie samenbrengen
leuk sprookje wel
pi_180060784
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 16:57 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

leuk sprookje wel
VEN gaat mij financieel onafhankelijk maken!! En geestelijk!

VEN _O_ _O_ _O_

VET _O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_
pi_180061019
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 16:57 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

leuk sprookje wel
nee gewoon logisch
pi_180061054
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 17:10 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

nee gewoon logisch
lol
  dinsdag 26 juni 2018 @ 17:12:49 #249
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180061092
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 17:11 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

lol
Zeer sterke inhoudelijke argumenten. _O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180061103
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 17:12 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Zeer sterke inhoudelijke argumenten. _O-
_O_ dit... vooral dit.
Lambo of Rekt
  dinsdag 26 juni 2018 @ 17:21:15 #251
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180061304
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 16:18 schreef metallicelmo het volgende:
Ja al die projecten die zeggen 100.000 transacties per seconde aan te kunnen. De blokken worden nu al niet eens gevuld met transacties, leuk maar nu nog nutteloos. Ze hadden destijds gewoon de blokken moeten vergroten van Bitcoin dan hadden we misschien nu wel 50k bitcoin gehad omdat Bitcoin Cash niet was ontstaan door onenigheid
Waarom de blokken vergroten als ze nog niet vol zitten? Koop jij je kleren ook op de groei?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_180061404
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 17:21 schreef fathank het volgende:

[..]

Waarom de blokken vergroten als ze nog niet vol zitten? Koop jij je kleren ook op de groei?
Dec-jan zaten ze wel vol toch? Met die hoge transactiekosten toen

Maar goed, gewoon blocks vergroten kent weer zijn eigen nadelen
pi_180061646
Ben er weer! Iedereen zich netjes gedragen?

en wtf BTC ....
  dinsdag 26 juni 2018 @ 17:43:17 #254
131603 Afwazig
Serious business
pi_180061835
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 17:25 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Dec-jan zaten ze wel vol toch? Met die hoge transactiekosten toen

Maar goed, gewoon blocks vergroten kent weer zijn eigen nadelen
Dat was een samenloop van omstandigheden die je voorlopig niet meer mee gaat maken. Onder andere ook door de adoptie van segwit.
  dinsdag 26 juni 2018 @ 17:48:23 #255
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_180061933
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 17:43 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Dat was een samenloop van omstandigheden die je voorlopig niet meer mee gaat maken. Onder andere ook door de adoptie van segwit.
En spam-transacties om de boel te saboteren? Of was dat al eerder?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 26 juni 2018 @ 17:51:31 #256
131603 Afwazig
Serious business
pi_180062002
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 17:48 schreef fathank het volgende:

[..]

En spam-transacties om de boel te saboteren? Of was dat al eerder?
Dat inderdaad maar ook Coinbase die transacties niet batcht en geen segwit gebruikte plus de fomo omdat btc toen rond de 20k stond.

Nu gebruiken vrijwel alle exhanges segwit + batching wat de mempool gigantisch ontlast.
pi_180062172
CryptoYoda1338 twitterde op dinsdag 26-06-2018 om 16:27:45 friendly reminder that we have seen nothing yet $btc https://t.co/mUvA8M30rd reageer retweet
Dgn7J62XUAE6wUC.jpg
  dinsdag 26 juni 2018 @ 18:35:11 #258
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_180062801
Vakman pur sang
  dinsdag 26 juni 2018 @ 18:40:07 #260
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_180062817
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 18:39 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mooi verhaal weer _O_
Inderdaad, maar nog even geduld nodig.
pi_180063138
De mempool was destijds zeker wel vol met vaak meer dan 150.000 unconfirmed transactions. Dat zouden ook spamtransactions kunnen zijn geweest maar nu is het vet rustig na segwit en al die aanpassingen
https://blockchain.info/nl/unconfirmed-transactions
pi_180063163
Ach ja je moet het zo zien, binnen nu en 10 jaar weten we wel of we met z'n allen een lambo party houden of een lada party. Het kan altijd beide kanten op maar ik kies dan liever voor optie 1
pi_180067331
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180067511
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 21:32 schreef ITrade het volgende:

[..]

Vielen de kwartaal cijfers zo tegen? :')
Was aangekondigd vanaf begin dat het wss tijdelijk zou zijn tot regels op orde waren.
pi_180069692
quote:
wall street bonussen altijd goed. daarna vakantiegeld ---> moon!
pi_180070287
Iemand zin om nog wat EOS bashing te horen? :)
pi_180070323
Kopen
pi_180070346
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 23:13 schreef KappenBakken het volgende:
Iemand zin om nog wat EOS bashing te horen? :)
Komt u maar...
pi_180070403
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 23:16 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Komt u maar...
Nou ja dit is vast een repost.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er wordt dus met een rechtzaak gedreigd omdat een BP niet op tijd de "blacklist" heeft gevolgd. Het opmerkelijk is natuurlijk, dat het uberhaupt relevant is of één BP het volgt of niet. Dat vroeg ook een reddit user zich af. Blijkt dus dat BP's elkaar *transacties* helemaal niet checken, er wordt slecht gekeken of de signature waarmee transactie goedgekeurd zijn van een legitieme BP afkomt.

Dus een BP kan gewoon lekker twintig transacties bedenken, ondertekenen de rest keurt ze ook goed.

Voor meer zie: https://www.reddit.com/r/(...)s/e1c0f0b/?context=6
pi_180070567
Maar verder was het die 4 miljard wel waard hoor!
pi_180070585
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 23:31 schreef KappenBakken het volgende:
Maar verder was het die 4 miljard wel waard hoor!
Komt goed, gewoon wat Facebook ads inkopen om de next fool te vinden.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_180070591
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_180071543
zijn we al moen jongens... duurt me een beetje te lang, ik ga bij magnet in de schuur slapen.
Lambo of Rekt
pi_180071565
quote:
10s.gif Op woensdag 27 juni 2018 00:23 schreef EggsTC het volgende:
zijn we al moen jongens... duurt me een beetje te lang, ik ga bij magnet in de schuur slapen.
IK ZIE DE MOEN WEL VANUIT MIJN RAAM.
pi_180071627
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 00:24 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

IK ZIE DE MOEN WEL VANUIT MIJN RAAM.
Jij gaat voor moen zorgen, of compenseren voor de losses, dat lijkt me wel een ideee :7
Lambo of Rekt
pi_180071670
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 00:27 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jij gaat voor moen zorgen, of compenseren voor de losses, dat lijkt me wel een ideee :7
Uitstekend, allemaal een hambo op mijn kosten!
pi_180071707
Hoorde ik moen? :o
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_180072272
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 00:31 schreef m.k het volgende:
Hoorde ik moen? :o
Universa naar 5usd easy
Lambo of Rekt
pi_180072525
gaap
  woensdag 27 juni 2018 @ 06:59:22 #282
61320 TwztId
ja toch..
pi_180073586
Peepcoin _O-
  woensdag 27 juni 2018 @ 07:32:51 #283
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_180073827
:(
  woensdag 27 juni 2018 @ 08:05:52 #284
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180074227
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 00:24 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

IK ZIE DE MOEN WEL VANUIT MIJN RAAM.
Sorry, ik zal de volgende keer mijn broek optrekken
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180074266
Kunnen we niet gewoon meteen crashen naar 4.5k of wat dan ook en dan weer normaal doen.
pi_180074278
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 08:08 schreef Kyran het volgende:
Kunnen we niet gewoon meteen crashen naar 4.5k of wat dan ook en dan weer normaal doen.
Ja maar:"niets in crypto is normaal", of zo.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_180074331
Rofl. Peep is het graf ingegaan. SMen met mijn 50 euro
  woensdag 27 juni 2018 @ 09:14:47 #288
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180075003
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 08:14 schreef kurk_droog het volgende:
Rofl. Peep is het graf ingegaan. SMen met mijn 50 euro
:D
Was dat geen airdrop oid?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  woensdag 27 juni 2018 @ 09:22:12 #289
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_180075086
Kan ik al terug komen naar Nederland en mijn gezicht weer vertonen bij me beste vriendin die ik wat crypto aansmeerde in oktober? En die er pas december wat mee deed 😂
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_180075107
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 09:22 schreef revpolen het volgende:
Kan ik al terug komen naar Nederland en mijn gezicht weer vertonen bij me beste vriendin die ik wat crypto aansmeerde in oktober? En die er pas december wat mee deed 😂
Not really no :P
  woensdag 27 juni 2018 @ 09:28:18 #291
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_180075158
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 09:24 schreef Kyran het volgende:

[..]

Not really no :P
Shit :( kan me ouders ook al niet meer bellen :(
Had ze voor kerst 0,1 btc gegeven... elke x als ik bel hoor ik...” gaat niet zo goed hè!”
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_180075326
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 08:14 schreef kurk_droog het volgende:
Rofl. Peep is het graf ingegaan. SMen met mijn 50 euro
Peep?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_180075530
Ik hoorde gisteren nog iemand lullen over PCN (Peepcoin?) -87% in één dag. :W
pi_180075541
_O-
  woensdag 27 juni 2018 @ 09:59:11 #295
61320 TwztId
ja toch..
pi_180075581
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 09:55 schreef metallicelmo het volgende:
Ik hoorde gisteren nog iemand lullen over PCN (Peepcoin?) -87% in één dag. :W
"Peepcoin" doet een rebrand naar "Daps".

Alleen nu doen ze blijkbaar geen 1:1 token swap..

Zwaar gebitconnect _O-
pi_180075638
quote:
‘Roger Ver Will Now Cry’: Stress Testers Start Attack on Bitcoin Cash
https://bitcoinist.com/roger-ver-bitpico-hard-fork-bitcoin-cash/

Here we go! *O* _O_
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  woensdag 27 juni 2018 @ 10:12:29 #297
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_180075752
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 09:59 schreef TwztId het volgende:

[..]

"Peepcoin" doet een rebrand naar "Daps".

Alleen nu doen ze blijkbaar geen 1:1 token swap..

Zwaar gebitconnect _O-
Ik hoorde naast peepcoin ook veel over lindacoin. Ik ben er niet echt ingedoken maar is dat ook zo'n scamcoin? Ik zie ze op Twitter vaak samen genoemd worden
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_180075758
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 09:59 schreef TwztId het volgende:

[..]

"Peepcoin" doet een rebrand naar "Daps".

Alleen nu doen ze blijkbaar geen 1:1 token swap..

Zwaar gebitconnect _O-
Shitcoins gonna shitcoin -> REKT.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  woensdag 27 juni 2018 @ 10:13:28 #299
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_180075764
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 10:12 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Shitcoins gonna shitcoin -> REKT.
Ging dit maar 100x sneller.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_180075782
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 10:12 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik hoorde naast peepcoin ook veel over lindacoin. Ik ben er niet echt ingedoken maar is dat ook zo'n scamcoin? Ik zie ze op Twitter vaak samen genoemd worden
Staat er los van. Lindacoin wil een één of andere stake wallet uitbrengen waarmee je ook andere currencies kan staken als Verge en Peep. Geen idee hoe ze dat willen doen, maar goed. De Verge community heeft er wel oren naar.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_180075786
dicht
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')