abonnement Unibet Coolblue
  zondag 24 juni 2018 @ 22:11:07 #201
221912 minilot
Nancy boy
pi_180023766
quote:
1s.gif Op zondag 24 juni 2018 21:32 schreef LaBelleFleur27 het volgende:

[..]

Wat lust ie al veel ^O^ Heeft O. nog last van krampjes nu hij vast voedsel krijgt of valt dat wel mee?
Zijn maar heel kleine beetjes, O. krijgt nog volledig borstvoeding en tijdens onze maaltijden mag -ie gewoon van alles wat proeven. Dat zijn niet echt dikke hoeveelheden dus, tot dusver ook nergens last van. Maar goed, vanavond waren het denk ik wel tien kappertjes en twee olijven, dus wie weet!

Meneer z'n poep wordt er in elk geval dagelijks interessant van, van die likjes en hapjes van steeds weer nieuwe dingen. :7
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 24 juni 2018 @ 22:12:23 #202
221912 minilot
Nancy boy
pi_180023792
quote:
0s.gif Op zondag 24 juni 2018 22:01 schreef Nolita het volgende:
Wel bijgelezen, maar even te moe om te reageren. We zijn terug van weekendje weg zonder N. Ben blij dat we weer thuis zijn en we hebben het alledrie overleefd gelukkig.
Dacht wat bij te kunnen slapen, maar dat viel tegen. Natuurlijk veel later naar bed dan normaal en om 6 uur wakker door het licht (slechte gordijnen), helaas.
Hopelijk snel weer energie om op jullie te kunnen reageren!
:*
Welkom terug en hoop dat je eenmaal thuis nu wat kunt bijslapen :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_180024021
M. heeft nogal een gevoelig darmsysteem geloof ik, die heeft al krampjes van minihapjes van dingen. }:|

Ik vroeg me al af hoe het bij jullie was gegaan Nolita! Hoe is het met N. gegaan? En hebben jullie t een beetje volgehouden zo het eerste weekend zonder haar of viel het toch tegen?
pi_180024612
Meh, stuiterende baby in zijn ledikant. We hadden net een festival bij vrienden in de achtertuin en M. heeft met iedereen gesjanst en gedanst. Stuk stokbrood naar binnen gewerkt, over het gras gekropen en heel veel gelachen. Maar wel way over zijn bedtijd nu, dus er wordt nog niet echt geslapen :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_180024694
Oh ja, ik vind jullie schema’s dus zo indrukwekkend allemaal. Ik kan me echt nergens aan houden.

Opstaan: fles
Daarna een keer slapen
Meestal fruit, of nog iets anders
Lunch
Fles voordat hij samen slaapt met zijn broer
Tussendoor nog iets
Ergens een keer avondeten
Slapen
Fles
Slapen

Tijden zijn enoooooorm variabel, zoals je vanavond wel ziet :') M. kan er gelukkig goed tegen. Soms is de nacht dan wat slechter, maar dat is dan maar zo. Veel meer regelmaat krijg ik er ook niet in, wij zijn altijd impulsief en peuter is het ook zo gewend.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_180028328
Kan me helemaal voorstellen dat je weer zo geniet van eten Malteser. En dat het eng is dat het nu zó goed gaat ten opzichte van je zwangerschap. Maar wel fijn om te lezen dat glitters en unicorns is :)

@Pannekoekenmix: je schreef dat je geen tijd meer hebt voor jezelf. Zoals: geen tijd om even te zitten met een kopje koffie? Of bedoel je meer dat je een ochtend/dag zelf de deur uitkan?

Rena: :*

Jee LadyS, wat spannend, de wendagen bij het kdv. Fijn dat je opbouwt!

Ook hier geen schema’s, daarvoor komt R. nog te onregelmatig. Ik weet niet of het met flesvoeding ook geldt, maar elke avond lijkt hij te clusteren, dit start meestal rond 18.00 uur en wordt dan wat huilerig en niks is dan goed. Elke keer wil hij dan een beetje drinken, neemt dan een paar slokjes en gaat dan huilen en wil dan niet meer. Maar toch eindigt het rond 21.00 uur 21.30 uur met een warme volle fles en valt dan in slaap. Voorheen deed hij dit in de ochtenden in plaats van de avonden. In ieder geval draait hij na de laatste fles normaal gesproken vier uur en vannacht zelfs vijf uur. Daarna een voeding erin en weer vier uur.

En.. hij slaapt nu ook de hele nacht in de cosleeper en bijna niet meer op mij. Mis het aan de ene kant enorm, maar aan het einde lukte het me niet meer om in slaap te komen met hem op mij. Ik denk dat ik daarvoor niet meer moe genoeg was. Het scheelt wel in energie moet ik zeggen, ben toch meer uitgerust zonder baby op me.

Ik had tot gister hele luie dagen. Mijn man heeft op dit moment geen werk (hij werkte drie dagen in loondienst en daarnaast voor zichzelf. Hij was op een hele lullige manier ontslagen, een paar weken voor mijn uitgerekende datum) en is daardoor ook hele dagen thuis. We zijn daar uiteindelijk zo ontzettend blij mee, het is echt een zegen geweest. Het is heerlijk dat hij nu ook alle tijd met R. door kan brengen.

We sliepen dan door zolang we nodig vonden/hadden en speelden dan met R. in bed. Kijken of hij nog nieuwe skills had en lekker knuffelen enzo. Tegen de tijd dat we naar beneden gingen was het alweer 11.00 uur en was de dag alweer half voorbij. Verder deed ik ook niets bijzonders dan op de bank rondhangen en wat dingetjes in huis doen.

Omdat we heel veel te doen hebben in huis wat voor de geboorte van R. al af had moeten zijn (keukendeurtjes vervangen, schilderen, nieuwe vloer leggen etc. etc.) en het een enorme puinzooi werd hebben we gister de knop omgezet. Om 8.00 uur waren we al aan de slag en hebben we een hele kamer leeggeruimd en opnieuw ingericht. Zo blij! Dus vandaag weer hetzelfde. Het is heerlijk om vroeg op te zijn en nu ik dit typ liggen beide mannen nog te slapen c_/

Ik voel me nu heel erg goed en dat had ik de eerste weken écht niet kunnen denken. Ik lees dat ik niet de enige ben, ook ik vond de eerste weken enorm heftig. Ik dacht echt, waar ben ik in vredesnaam aan begonnen. Ik was ook erg angstig. En ik weet nog dat ik jaloers was op de kraamzorg dat zij gewoon lekker naar huis kon en ik vast zat in huis. En dat ik zo naar werk verlangde ( ik was juist dolblij dat ik een half jaar verlof had). Als ik nu terug denk aan die tijd dan kan ik het me haast niet meer voorstellen dat ik me zo voelde. Het is nu zo fijn met z’n drietjes dat ik hoop dat deze periode eeuwig gaat duren O+

Het enige wat ik irritant vind, is mijn hoofd. Ben nog steeds behoorlijk dement en schrijven gaat ook lastiger dan eerst. Ik ben al een uur aan het typen :')

Okee megapost :@
pi_180028341
Weet niet welke feature S. heeft gedownload, maar het is de ik-ga-'s avonds-alhoewel-ik-supermoe-ben-lekker-toch-niet-slapen feature.
Deze vind ik niet zo'n succes, dus mocht iemand anders interesse hebben, dan wil ik die voor niks noppes nada doormailen (ben zelfs bijna bereid geld toe te geven om er vanaf te komen (de feature dan, hè, de baby houd ik nog wel even :+ ) :7 )

Gister weer bijna 2 uur bezig geweest, na de (in theorie) laatste voeding valt ie niet meer aan de borst in slaap, wil ie alleen maar staan en zitten en heeeel veeeel dingen op de grond gooien. Ondertussen is ie wel druk bezig met in zijn oogjes aan het wrijven en gapen en jengelig zijn.
Het lijkt wel of ie dat laatste rustige moment op zijn kamertje lava vindt.
Uiteindelijk op ons bed weer aan de borst en meneer slaapt binnen 2 minuten en ik kan hem zo in bed leggen.

Tot zover mijn voornemen om om 21 uur in bed te liggen. Helaas hoort bij deze feature ook weer de ik-word-3-keer-per-nacht-wakker-modus }:| }:| }:| }:|

Kortom, ik begin de werkweek weer heerlijk fit......
pi_180028418
Oh wat klote Tolstoi... JIj hebt ook geen mazzel met goede nachten :*
pi_180029136
Hier ook slechte nachten, ik wijt het maar aan de tandjes. Hij werd wel vanmorgen pas om 07:30 wakker.
Nu kruipt hij door het huis en is al 2x opnieuw aangekleed :')
Ik hoorde de voerbak van de hond geluid maken en met dat ik erop af loop hoor ik water klotsen.
Gevolgd door een overstroming en daarna flink gehuil.
Had die rotzak de hele voorstandaard over zich heen getrokken, natuurlijk net nadat er nieuw water in zat.
Dat ding staat nu dus ook niet meer veilig haha.

Nieuw pakje aan, kotst hij zichzelf onder ^O^
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_180029290
De hondenbak is hier ook favoriet }:|

Bedenk je wel Flav, dat V. al veel zelfstandiger wordt op het moment dat nr. 2 echt gaat kruipen. S. is nu 2,5 en kan prima zelf lopen. Hij helpt soms met dingen, ik kan hem al uitleggen hoe dingen werken en waarom iets wel of niet mag. Dat was voor mij ook een angstbeeld, maar niet geheel terecht blijkt.
Alleen het opvoeden van 2 kerels tegelijk vind ik soms wel heftig. Je bent soms echt een politieagent.
Gelukkig liggen ze ook halve dagen op elkaar te knuffelen en moeten ze zo lachen samen.
Als S. uit de speelzaal komt kruipt hij in de kinderwagen en geeft M. een dikke aai over zijn bol: ‘Dag Mijmpieeeeee’ O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  maandag 25 juni 2018 @ 09:01:30 #211
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_180029307
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 08:46 schreef Flav het volgende:

Ik hoorde de voerbak van de hond geluid maken en met dat ik erop af loop hoor ik water klotsen.
Gevolgd door een overstroming en daarna flink gehuil.
Had die rotzak de hele voorstandaard over zich heen getrokken, natuurlijk net nadat er nieuw water in zat.
Dat ding staat nu dus ook niet meer veilig haha.

Haha, dit is precies waarom ik onze hond nu al leer alleen buiten te drinken (ze kan daar zelf heenlopen).

Ik heb gisteravond de badkamer schoongemaakt terwijl mijn kletsende baby toekeek ( 3 kwartier lang :D ) en daarna zijn we lekker een halfuur in bad gegaan. O+ Hij was zo ontzettend moe daarna en ligt dus weer klokje rond te slapen vanaf half 9 gisteravond. Ben benieuwd wanneer hij wakker wordt.

Lijkt mij overigens wel zwaar om twee kleine kinderen te hebben. Ik zou het alleen voor het kleine leeftijdsverschil doen, maar zeker niet voor de lol :P daarom zit er bij ons ook 11,5 jaar tussen.
pi_180029544
Onze drinkt ook liever buiten maar kan daar niet zelf heen, tenzij mooi weer en de deur open staat haha.
Gaan we nu wel maar doen want hij had net weer de standaard omgetrokken. Gelukkig zaten er deze keer geen bakken in haha :+

Ja dat is ook wel weer waar Lesage :Y
pi_180030837
quote:
1s.gif Op zondag 24 juni 2018 14:40 schreef Philomijn het volgende:
Leuk om te lezen hoe het bij jou gaat Elleska! Ik las dat ze rond deze tijd ook patronen kunnen herkennen, zowel in dagindeling als in bijv streeppatronen.
vind het ook leuk om jou posten te lezen, we gaan redelijk gelijk op. altijd fijn om te lezen dat een ander tegen dezelfde dingen aan loopt en van dezelfde dingen geniet :)

quote:
1s.gif Op zondag 24 juni 2018 14:46 schreef Philomijn het volgende:
Even een zeer smakelijke vraag :7

Hoe vaak laten/lieten jullie baby’s scheten? Als ze dat überhaupt doen... Die van mij laat de hele dag door regelmatig behoorlijke scheten, waarvan je denkt: als ik er per ongeluk eens één laat kan ik altijd hem de schuld geven... :+ Echter... dat in combinatie met dat Flip erg onrustig is aan de fles (huilen, hoofd wegtrekken, niet meer willen drinken, armen maaien), onrustig, overstrekken, rood aanlopen plus verkoudheid en nu behoorlijk rode uitslag in gezicht, op borst en rug en rode vlekjes op zijn hoofd... doen mij denken aan koemelkallergie. Ik heb dit zelf ook gehad als baby en de twee zoons van mijn zus ook (schijnt een erfelijk component in te zitten...).

Anyway ik vond die scheten nooit echt opvallend, maar wie weet is het helemaal niet normaal zoveel scheten...? Ik bel morgen de huisarts, in ieder geval om naar die uitslag te laten kijken maar zijn onrust bij de fles is toch niet normaal lijkt me.
hier ook scheten die niet onderdoen voor een volwassen vent :o
maar L. heeft er niet echt last van. even onrustig, een dikke scheet (of een gigantische boer) en daarna lachen. Als je het idee hebt dat Flip er veel last van heeft kan het geen kwaad er even met de huisarts over te hebben, helemaal met de KMA in je achterhoofd.

minilot wat een heerlijke foto's!
LaBelleFleur27 trotse papa! hier ook al, als we met zn 3e op pad zijn krijg ik geen kans om achter de kinderwagen te lopen.
Jagärtrut, *O* voor het flesje en zelfs meer kunnen kolven dan hij heeft gedronken. aan je productie ligt het dan niet dat hij vaak wil drinken.

quote:
11s.gif Op maandag 25 juni 2018 07:07 schreef DorothyGale het volgende:
Het enige wat ik irritant vind, is mijn hoofd. Ben nog steeds behoorlijk dement en schrijven gaat ook lastiger dan eerst. Ik ben al een uur aan het typen :')

Okee megapost :@
haha herkenbaar. ik druk maar op invoeren want ik ben het overzicht kwijt waar ik nog meer op wilde reageren.
pi_180031387
Hier vandaag het rijk alleen met Olaf. Wat jammer dat hij net wakker wordt op het moment dat de duutser en T weggaan, nog geen rust. Wel een goede nacht achter de rug, hij kwam pas voor de eerste voeding om 01.00, en daarna om 04.00. Jammer genoeg daarna niet echt meer geslapen. Maar goed, het lijkt ergens op...
pi_180031395
O, en ik kan ook alleen maar ego-posten. Ik leef mee op het opent dat ik het lees, maar zodra ik begin te typen ben ik alles kwijt...
pi_180031723
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 11:20 schreef Jagärtrut het volgende:
O, en ik kan ook alleen maar ego-posten. Ik leef mee op het opent dat ik het lees, maar zodra ik begin te typen ben ik alles kwijt...
Dat woord is hier verboden ;) We hebben allemaal te maken (gehad) met slopende nachten en snappen heel goed dat je dan niet altijd de fut hebt om overal op te reageren :*

Hier vanochtend even langs het CB geweest omdat vorige keer haar hoofdje wat voorliep op de curve, maar dat was nu niet meer het geval dus dat viel mee. Ze weegt nu 8900 gram en is 68cm lang, mijn kleine spekkerdje. Ze besloot ook dat het CB een prima plek is om even te poepen als mama denkt even snel op en neer te gaan zonder spullen :+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180032238
Fijn van de nacht Jagar!

Goeie stats rena! Hoe is het met haar heupjes? Of had ze al een echo gehad? Of was dat C. helemaal niet? :o

Oh en wat een rotnacht TolStoi! Moet je ook nog werken vandaag?

Nee dat geheugen is na bijna 6 maand nog lang niet wat het geweest is, volgens mijn collega is het blijvend :{w
pi_180032282
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 11:59 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Nee dat geheugen is na bijna 6 maand nog lang niet wat het geweest is, volgens mijn collega is het blijvend :{w
Hier is het na 10 maanden ook nog steeds, zie het niet meer goedkomen :D
  maandag 25 juni 2018 @ 12:01:35 #219
221912 minilot
Nancy boy
pi_180032283
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 11:19 schreef Jagärtrut het volgende:
Hier vandaag het rijk alleen met Olaf. Wat jammer dat hij net wakker wordt op het moment dat de duutser en T weggaan, nog geen rust. Wel een goede nacht achter de rug, hij kwam pas voor de eerste voeding om 01.00, en daarna om 04.00. Jammer genoeg daarna niet echt meer geslapen. Maar goed, het lijkt ergens op...
Fijn zo! :* Nu nog ook 's nachts zelf slapen als de baby slaapt. ^O^
Olaf en Otto synchroniseerden blijkbaar - hier ook 01:00 en 04:00. 8-)
Let me see you stripped down to the bone
  maandag 25 juni 2018 @ 12:03:18 #220
221912 minilot
Nancy boy
pi_180032328
quote:
2s.gif Op maandag 25 juni 2018 11:37 schreef rena het volgende:

[..]
Ze besloot ook dat het CB een prima plek is om even te poepen als mama denkt even snel op en neer te gaan zonder spullen :+
Hehe, oh jee! :D En toen? Spullen wel voorradig op het CB? Op het onze liggen luierjes in diverse maten.
Let me see you stripped down to the bone
  maandag 25 juni 2018 @ 12:04:37 #221
221912 minilot
Nancy boy
pi_180032346
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 09:01 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]


Ik heb gisteravond de badkamer schoongemaakt terwijl mijn kletsende baby toekeek ( 3 kwartier lang :D )
Wow! ^O^ O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_180032525
Ik sluit aan bij de ego-posts. Heb de afgelopen dagen ook niet meegelezen wat meestal wel lukt. Dit keer een te druk weekend gehad.
Maar hoi, allemaal!

Jagar, ik heb wel meegekregen dat je hebt afgewisseld met kunstvoeding om zelf aan ietsiepietsie rust toe te komen. Goed gedaan! En heel fijn om te lezen dat je een iets betere nacht had vannacht. Dat die trend maar door mag zetten!

Rena, mooi gegroeid! Wel een beetje jammer van de poep ;)

Wij komen toevallig ook net van het CB terug. Ze groeit gelukkig weer goed wat betreft lengte en gewicht, alleen haar hoofdje blijft achter. Is nauwelijks gegroeid en zit echt onderaan de curve. Over twee maanden nog eens meten, dan kunnen ze zeggen of er onderzoek nodig is, of dat ze gewoon een wat kleiner hoofd heeft.
pi_180032552
quote:
1s.gif Op maandag 25 juni 2018 11:59 schreef LaBelleFleur27 het volgende:
Goeie stats rena! Hoe is het met haar heupjes? Of had ze al een echo gehad? Of was dat C. helemaal niet? :o
Nee dat is C, goed onthouden ;) Aanstaande maandag hebben we de echo :)

Mini, ik heb de ontaarde moeder uitgehangen en ben daarna snel naar huis gewandeld, ze was volgens mij ook nog bezig tijdens het wegen :’) , we wonen praktisch om de hoek bij het CB en alles zat in de luier godzijdank.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180032610
quote:
0s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:13 schreef OliviaIsTaken het volgende:

Wij komen toevallig ook net van het CB terug. Ze groeit gelukkig weer goed wat betreft lengte en gewicht, alleen haar hoofdje blijft achter. Is nauwelijks gegroeid en zit echt onderaan de curve. Over twee maanden nog eens meten, dan kunnen ze zeggen of er onderzoek nodig is, of dat ze gewoon een wat kleiner hoofd heeft.
Ik had het daar toevallig nog over op het CB, ze zeiden dat het soms ook familiair kan zijn een klein of groot hoofd. Hopelijk valt het bij jullie ook mee :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_180032707
quote:
7s.gif Op maandag 25 juni 2018 12:16 schreef rena het volgende:

[..]

Ik had het daar toevallig nog over op het CB, ze zeiden dat het soms ook familiair kan zijn een klein of groot hoofd. Hopelijk valt het bij jullie ook mee :)
Oh thanks voor je reactie! Ik hoop het ook en maak me ook niet teveel zorgen nog (mijn hoofd is ook klein dus grote kans dat het inderdaad familiair is :) ) maar toch, je hoopt altijd dat alles netjes volgens de lijntjes verloopt of zo
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')