quote:Op zaterdag 14 juli 2018 11:30 schreef Takadanobaba het volgende:
[..]
Hoe ziet die eruit/waar in de koeling ligt die? Als ik het in de winkel ga vragen dan zullen ze het vast toch niet weten. [ afbeelding ]
Bedankt!quote:Op zaterdag 14 juli 2018 11:35 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Ligt in de koeling , meestal in de buurt bij gekoeld afbak brood en kruidenboter
ik koop het altijd bij de Jumbo, bij de plus kan ik het niet vindenquote:Op zaterdag 14 juli 2018 11:35 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Ligt in de koeling , meestal in de buurt bij gekoeld afbak brood en kruidenboter
Die verkoopt mijn Turk.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 11:35 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Ligt in de koeling , meestal in de buurt bij gekoeld afbak brood en kruidenboter
ik heb het idd ook over de Jumbo (#23)quote:Op zaterdag 14 juli 2018 11:44 schreef Goitske het volgende:
[..]
ik koop het altijd bij de Jumbo, bij de plus kan ik het niet vinden
Dan kan je beter dat flesje ernaast kopen. Ook niet goedkoop maar kan je vaker gebruiken dan 1 keerquote:
Yep, klopt, die heb ik (die had ik al) 2-3 tl las ik ergens op internet ter vervanging van één peul.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 14:02 schreef Dragonberry het volgende:
[..]
Dan kan je beter dat flesje ernaast kopen. Ook niet goedkoop maar kan je vaker gebruiken dan 1 keer
Oja, en bedankt voor deze waarschuwingquote:Op zaterdag 14 juli 2018 11:12 schreef Dragonberry het volgende:
Voor je hazelnoot schuimtaart zou ik trouwens geen slagroom gebruiken als het een tijdje buiten de koelkast moet staan. Met botercreme kan dat eventueel wel, maar slagroom bederft.
Ja, daar kwam ik inderdaad vorig jaar achter toen ik vanillestokjes nodig had en ik op zoveel plekken nul op request kreeg (toko, AH, Xenos, specerijenkraam op de markt). Laatstgenoemde verklaarde de schaarste. Bij de Plus toen uiteindelijk een stokje kunnen vinden, voor ik meen ¤3,50. Vond het toen al absurd, het is nu blijkbaar nog absurder. Naja lang leve de vanille-extract.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 18:47 schreef cherrycoke het volgende:
het meeste vanille komt van madagascar daar is 2 jaar geleden door een typhoon de meeste productie gesloopt
Een peul laten trekken in melk voor banketbakkersroom? Niet bekend mee?quote:Op zaterdag 14 juli 2018 18:57 schreef Bleie het volgende:
Ik gebruik eigenlijk altijd zelfgemaakt vanille-extract, en zelden hele peulen. Zie dat ook nooit in recepten staan, volgens mij
Mooie typo ditquote:Op zaterdag 14 juli 2018 19:10 schreef Goitske het volgende:
Hoeveel pasta of extract gebruik je ipv 1 peuk
Ook een mooie typo ('geen')quote:Op zaterdag 14 juli 2018 19:11 schreef Molo het volgende:
[..]
Mooie typo dit
Mespuntje, kan het eigenlijk nooit zo inschatten. Tot ik duidelijk vanille ruik door het receptje geen
quote:
Ligt aan het merk vind ikquote:Op zaterdag 14 juli 2018 19:14 schreef Postbus100 het volgende:
En hoeveel extract? Is 2-3 tl inderdaad wel goed?
Maak ik nooit... weleens in panna cotta, bedenk ik me nu.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 19:05 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Een peul laten trekken in melk voor banketbakkersroom? Niet bekend mee?
quote:Op zaterdag 14 juli 2018 19:13 schreef Molo het volgende:
[..]
(Ik had een excuus mijn dochter moest ik even in elkaar timmeren omdat ze besloten had dat ze best op de tv kon tekenen)
We zijn de auto aan het inpakken met kampeerspullen dus ik denk dat ze wat aandacht tekort kwam en dacht 'muhahahaha'quote:Op zaterdag 14 juli 2018 19:36 schreef Goitske het volgende:
[..]
Die van mij hebben veel geflikt maar dat nog niet
Vriendin haar zoon heeft ooit met permanent marker op de monitor zitten tekenen
Op mijn pasta staat dat 1tsp een peul is.quote:Op zaterdag 14 juli 2018 19:10 schreef Goitske het volgende:
Hoeveel pasta of extract gebruik je ipv 1 peuk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |