abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 18 juni 2018 @ 22:20:38 #1
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_179883596
Het zoveelste treffen van dit WK tussen twee voetballanden die we niet heel goed kennen, maar ook niet heel slecht. Enfin, het is de middagwedstrijd. Niet echt het affiche om thuis te blijven, maar gewoon lekker aan het werk te gaan al dan niet met een livestream (stiekem) op de achtergrond.

Colombia

Ok, aangezien mij gevraagd is dit te doen en ik op deze late avond toch even niets te doen had, dacht ik eigenlijk, als echte Cafetero: why not let it fly? Dus gaan we nu lekker een stukje voorbeschouwen op Colombia. Mocht u zich trouwens afvragen wie die man naast de grote ster van Colombia in mijn UI is, dat is James Rodriguez (mooie jongen). De man waar het om draait is Maluma.



Voordat ik hieraan begin, wil ik wel even melden dat er paniek in de zaal is: James (mooie jongen) is niet 100% fit. Hij heeft au. Aan zijn kuit. Hoewel Pekerman bezig is met een voorbereiding waarin vanuit wordt gegaan dat James speelt, wordt er toch wel rekening mee gehouden dat hij niet meedoet.

We zijn natuurlijk al een paar dagen onderweg op dit schitterende en geweldige toernooi, maar voor Colombia moet het allemaal nog gaan beginnen. Tegen Japan, jawel. Net als vier jaar geleden een tegenstander. Toentertijd was het de derde en laatste groepswedstrijd en was Colombia al geplaatst voor de volgende ronde. Desalniettemin vond er een heuse voetbalshow plaats en werd Japan met 1-4 van het veld getikt. Cuadrado, Jackson Martinez (hahaha), nog een keer Jackson Martinez (hahaha) en James (mooie jongen). James (mooie jongen) was op weg naar de Gouden Schoen, Japan was op weg naar huis.

Op datzelfde toernooi overviel Colombia de wereld met leuk, goed en aanvallend voetbal. Voetbal waar gerust het predikaat FRIS en FRUITIG op geplakt mag worden. Het verschil tussen toen en nu is dat Colombia toen zonder echte verwachtingen aan de aftrap verscheen, terwijl het nu toch wel zo’n beetje moet gaan gebeuren. Het is daarom een vraag hoe met deze druk wordt omgegaan. Voetbal, zoals al vaak is gebleken, is plots een stuk moeilijkere sport als er een beetje druk op staat, dan wanneer je vrijuit tegen een bal mag trappen zonder dat iemand je boos aankijkt als dat niet helemaal goed gaat.

Enfin, laten we beginnen bij het begin. De kwalificatie. Een ramp (ik overdrijf). Ondanks dat de Eliminatoria met veel ups en downs verliepen, plaatste Colombia zich relatief eenvoudig voor het wereldkampioenschap. Meest memorabele moment was ongetwijfeld een dealende (haha!) Falcao in de wedstrijd tegen Peru. Colombia had een punt nodig om zeker te zijn van directe kwalificatie, Peru had een punt nodig om zich te plaatsen voor de playoffs doordat de standen in de andere wedstrijden gunstig voor hen uitpakte (Chili verloor van Brazilië). Falcao legde dit even haarfijn uit aan de spelers van Peru en een akkoord werd gesloten. 1-1 was de uitslag. De bal is in de laatste vijftien minuten de middenlijn niet meer voorbij geweest. Colombia ging naar het wereldkampioenschap, Peru ook, zo zou later blijken.

De aanloop naar dit toernooi verliep een stuk minder vlekkeloos. Weliswaar werd Frankrijk (in Frankrijk) zeer knap verslagen (met 2-3, na een 2-0 achterstand), maar de laatste twee oefenwedstrijden, tegen Australië en Egypte of all places, eindigde allebei in 0-0. Twee keer was het niet om aan te gluren en dat moet Pekerman aan het denken hebben gezet. Bepaalde dingen klopten niet en liepen voor geen meter. Dat begint en eindigt met Falcao. Zelfs op zijn oude dag is Falcao nog altijd een doelpuntenmachine, maar het probleem is dat hij verder niet zoveel toevoegt. Kan dit een reden zijn voor Pekerman om hem te passeren of er een ander systeem (Colombia speelt doorgaans in een 4231 met Falcao als enige spits) op los te laten? We gaan het zien.


Nu ik toch bezig ben, wil ik graag even een lans breken voor een andere speler: Yerry Mina. Ik hou van Yerry Mina. Iedereen zou moeten houden van Yerry Mina. Een pracht van een verdediger die momenteel helemaal wordt gesloopt door ene Ernesto Valverde. Tot op het punt dat er zelfs even de twijfel was of hij überhaupt wel meeging naar dit wereldkampioenschap.

Stelt u zich eens voor, je bent Yerry Mina. Je steelt bij Palmeiras wekelijks de show. Is het niet door je geweldige prestaties als verdediger, dan is het wel door je prachtige dansjes na weer eens een doelpunt. Je doet het goed en wordt veel gelinkt aan Europese (top)clubs. Barcelona heeft een eerste optie bedongen en besluit deze te lichten. Sterker, ze lichten deze zes maanden van te voren. Je bent blij. Je mag spelen voor het grote Barcelona. Nog voor het vliegtuig in Barcelona is aangekomen kom je er eigenlijk al achter dat de trainer het niet zo in je ziet zitten. Logisch, toch? Ik hoop dat Yerry de sterren van de hemel speelt dit wereldkampioenschap en een dike vinger opsteekt naar Valverde. Maricón.

In ieder geval, waar was ik gebleven? Wat moet u verder verwachten van deze 4231? Ospina staat op doel. Helaas, moet ik zeggen. Ospina is niet vies van een foutje. Franco Armani had hier kunnen staan en zou ik een betere optie vinden dan good old Ospina die nog wel eens een bal door zijn handen laat glippen. Arias is rechtsback 1, 2 en 3. Davinson Sanchez en Yerry Mina (of Zapata) vormen het hart van de verdediging. Frank Fabra had op linksback moeten staan, maar heeft zijn kruisband gescheurd. Arme jongen. Hij had hier een revelatie kunnen worden. IJzersterk seizoen bij Boca. Nu wordt hij vervangen door (ik denk) Mojica. Op het middenveld staan Carlos Sanchez en ik vrees, ik vrees, ik vrees Aguilar. Daarvoor de bekende namen: Cuadrado, James (mooie jongen) en naar verwachting Muriel. Falcao is de enige spits. Een naam die u alvast kunt invullen als invaller is die van Juan Fernando Quintero, een waanzinnig getalenteerde jongen die daar veel te weinig mee heeft gedaan en nu speelt voor River Plate, in plaats van [insert random topclub]. Desalniettemin een belangrijke speler geworden, maar niet belangrijk genoeg.

Wat kan er verder verwacht worden? Japan gaat (ik denk) tegenhouden, Colombia mag een oplossing gaan verzinnen. Wat dat betreft zou het wel fijn zijn als James (mooie jongen) fit aan de aftrap verschijnt, anders kon het wel eens een heel vervelende middag worden. Op basis van de laatste wedstrijden kan geconcludeerd worden dat een doelpunt maken nog best een lastige opgave is. Hoe eerder hij valt, hoe makkelijker de wedstrijd wordt en hoe meer gaten er (waarschijnlijk) zullen vallen.

Voordat ik afsluit wil ik nog een keer mijn gal spuwen en dat komt door de afwezigheid van El Cucho. Juan Camilo Hernandez. De grote hoop van Colombia. Een 19 jarige spits van Watford, verhuurd aan Huesca. Deze jongen was een sensatie in de Segunda en ik vind dat hij er bij had moeten zijn, als 23e man, uiteraard. Puur als leerproces. Deze knul was al aanvoerder bij zijn club in Colombia (Pereira) op zijn 17e(!). Hij is de toekomst. Zoals Ronaldo ooit mee ging met Brazilië in '94, zo had Cucho hier moeten zijn. Over vier jaar schopt hij Colombia naar de wereldtitel (denk het niet).

#IkBenJose: Ospina; Arias, Davinson, Mina, Mojica; Sanchez, Barrios; Cuadraro, James, Izquierdo; 🐯

Nu heb ik er wel genoeg van. Mochten er ernstige spellingsfouten of zo inzitten, blame Word. Mijn spellingschecker staat niet in het Nederlands en dan wil hij nog wel eens zelf aanpassingen gaan zitten maken waar niemand om gevraagd heeft.



Vamos!

Japan:
Tsja gedisciplineerd team met beetje hetzelfde soort voetballers. We kennen grootheden als Shinji Ono die furore maakte bij Feyenoord:



Hij voetbalt op zijn oude dag nog steeds bij subtopper Consoladore Sapporo in de Japanse eredivisie. Tenminste dat schrijven de geleerden van Wikipedia.

Nog een huishoudelijke mening over Japan tot slot:

yannickdevos7 twitterde op dinsdag 05-06-2018 om 22:51:34 Ik kan het volgende melden over Japan. Bijna alle Japanse sporters zijn echte helden die ik veel succes gun. Bijna alle Japanners zijn erg sympathieke mensen wat ik waardeer. Al het Japanse eten smaakt erg goed. Dit is mijn mening over het mooie land Japan reageer retweet
Voor de rest denk ik dat we deze wedstrijd maar zo gauw moeten vergeten. Ik voorspel een degelijke maar saaie 1-0 voor Colombia.

[ Bericht 23% gewijzigd door Drizzt_DoUrden op 19-06-2018 13:02:26 ]
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_179883938
japan :Z
pi_179883985
Ik gun yannickdevos erge dingen.
U MAD?
  maandag 18 juni 2018 @ 22:41:12 #4
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_179884226
Moet ik een preview over Colombia gaan schrijven? Ojee..
Put these foolish ambitions to rest.
pi_179884728
Wim Kieft gaat zeker kijken
Moeten zij weten
  maandag 18 juni 2018 @ 23:01:10 #6
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_179884868
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 22:41 schreef Koffieplanter het volgende:
Moet ik een preview over Colombia gaan schrijven? Ojee..
doe maar
pi_179884929
Dit sla ik over. 2-0
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  maandag 18 juni 2018 @ 23:05:02 #8
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_179884975
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 22:41 schreef Koffieplanter het volgende:
Moet ik een preview over Colombia gaan schrijven? Ojee..
Ja graag. Minimaal aantal woorden: 1500.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  maandag 18 juni 2018 @ 23:05:45 #9
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_179884994
Hoop dat James meedoet.
pi_179885205
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 23:05 schreef maxi-mus het volgende:
Hoop dat James meedoet.
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  maandag 18 juni 2018 @ 23:13:22 #11
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_179885242
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 23:05 schreef Falco het volgende:

[..]

Ja graag. Minimaal aantal woorden: 1500.
Dat gaat me niet lukken.
Put these foolish ambitions to rest.
  maandag 18 juni 2018 @ 23:23:53 #12
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_179885439
Je weet de wedstrijd wel te verkopen zeg
pi_179885648
Jappen kunnen er niks van.
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_179885659
Depressiviteit alom. 3-1
  maandag 18 juni 2018 @ 23:43:19 #15
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_179885871
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 23:13 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat gaat me niet lukken.
Okee. Minder mag ook.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  maandag 18 juni 2018 @ 23:43:22 #16
117098 Hathor
Effe niet
pi_179885873
Het is inmiddels al wel gebleken dat Afrikaanse en Aziatische teams totaal niks toevoegen aan een eindronde en in principe de amusementswaarde alleen maar omlaag halen. Misschien is Japan een positieve uitzondering, maar reken er maar niet op.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  maandag 18 juni 2018 @ 23:46:00 #17
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_179885928
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 23:43 schreef Hathor het volgende:
Het is inmiddels al wel gebleken dat Afrikaanse en Aziatische teams totaal niks toevoegen aan een eindronde en in principe de amusementswaarde alleen maar omlaag halen. Misschien is Japan een positieve uitzondering, maar reken er maar niet op.
Ik vond Marokko en eerdere edities Algerije en Ghana best leuk spelen
  dinsdag 19 juni 2018 @ 00:49:51 #18
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_179887182
Ok, aangezien mij gevraagd is dit te doen en ik op deze late avond toch even niets te doen had, dacht ik eigenlijk, als echte Cafetero: why not let it fly? Dus gaan we nu lekker een stukje voorbeschouwen op Colombia. Mocht u zich trouwens afvragen wie die man naast de grote ster van Colombia in mijn UI is, dat is James Rodriguez (mooie jongen). De man waar het om draait is Maluma.



Voordat ik hieraan begin, wil ik wel even melden dat er paniek in de zaal is: James (mooie jongen) is niet 100% fit. Hij heeft au. Aan zijn kuit. Hoewel Pekerman bezig is met een voorbereiding waarin vanuit wordt gegaan dat James speelt, wordt er toch wel rekening mee gehouden dat hij niet meedoet.

We zijn natuurlijk al een paar dagen onderweg op dit schitterende en geweldige toernooi, maar voor Colombia moet het allemaal nog gaan beginnen. Tegen Japan, jawel. Net als vier jaar geleden een tegenstander. Toentertijd was het de derde en laatste groepswedstrijd en was Colombia al geplaatst voor de volgende ronde. Desalniettemin vond er een heuse voetbalshow plaats en werd Japan met 1-4 van het veld getikt. Cuadrado, Jackson Martinez (hahaha), nog een keer Jackson Martinez (hahaha) en James (mooie jongen). James (mooie jongen) was op weg naar de Gouden Schoen, Japan was op weg naar huis.

Op datzelfde toernooi overviel Colombia de wereld met leuk, goed en aanvallend voetbal. Voetbal waar gerust het predikaat FRIS en FRUITIG op geplakt mag worden. Het verschil tussen toen en nu is dat Colombia toen zonder echte verwachtingen aan de aftrap verscheen, terwijl het nu toch wel zo’n beetje moet gaan gebeuren. Het is daarom een vraag hoe met deze druk wordt omgegaan. Voetbal, zoals al vaak is gebleken, is plots een stuk moeilijkere sport als er een beetje druk op staat, dan wanneer je vrijuit tegen een bal mag trappen zonder dat iemand je boos aankijkt als dat niet helemaal goed gaat.

Enfin, laten we beginnen bij het begin. De kwalificatie. Een ramp (ik overdrijf). Ondanks dat de Eliminatoria met veel ups en downs verliepen, plaatste Colombia zich relatief eenvoudig voor het wereldkampioenschap. Meest memorabele moment was ongetwijfeld een dealende (haha!) Falcao in de wedstrijd tegen Peru. Colombia had een punt nodig om zeker te zijn van directe kwalificatie, Peru had een punt nodig om zich te plaatsen voor de playoffs doordat de standen in de andere wedstrijden gunstig voor hen uitpakte (Chili verloor van Brazilië). Falcao legde dit even haarfijn uit aan de spelers van Peru en een akkoord werd gesloten. 1-1 was de uitslag. De bal is in de laatste vijftien minuten de middenlijn niet meer voorbij geweest. Colombia ging naar het wereldkampioenschap, Peru ook, zo zou later blijken.

De aanloop naar dit toernooi verliep een stuk minder vlekkeloos. Weliswaar werd Frankrijk (in Frankrijk) zeer knap verslagen (met 2-3, na een 2-0 achterstand), maar de laatste twee oefenwedstrijden, tegen Australië en Egypte of all places, eindigde allebei in 0-0. Twee keer was het niet om aan te gluren en dat moet Pekerman aan het denken hebben gezet. Bepaalde dingen klopten niet en liepen voor geen meter. Dat begint en eindigt met Falcao. Zelfs op zijn oude dag is Falcao nog altijd een doelpuntenmachine, maar het probleem is dat hij verder niet zoveel toevoegt. Kan dit een reden zijn voor Pekerman om hem te passeren of er een ander systeem (Colombia speelt doorgaans in een 4231 met Falcao als enige spits) op los te laten? We gaan het zien.


Nu ik toch bezig ben, wil ik graag even een lans breken voor een andere speler: Yerry Mina. Ik hou van Yerry Mina. Iedereen zou moeten houden van Yerry Mina. Een pracht van een verdediger die momenteel helemaal wordt gesloopt door ene Ernesto Valverde. Tot op het punt dat er zelfs even de twijfel was of hij überhaupt wel meeging naar dit wereldkampioenschap.

Stelt u zich eens voor, je bent Yerry Mina. Je steelt bij Palmeiras wekelijks de show. Is het niet door je geweldige prestaties als verdediger, dan is het wel door je prachtige dansjes na weer eens een doelpunt. Je doet het goed en wordt veel gelinkt aan Europese (top)clubs. Barcelona heeft een eerste optie bedongen en besluit deze te lichten. Sterker, ze lichten deze zes maanden van te voren. Je bent blij. Je mag spelen voor het grote Barcelona. Nog voor het vliegtuig in Barcelona is aangekomen kom je er eigenlijk al achter dat de trainer het niet zo in je ziet zitten. Logisch, toch? Ik hoop dat Yerry de sterren van de hemel speelt dit wereldkampioenschap en een dike vinger opsteekt naar Valverde. Maricón.

In ieder geval, waar was ik gebleven? Wat moet u verder verwachten van deze 4231? Ospina staat op doel. Helaas, moet ik zeggen. Ospina is niet vies van een foutje. Franco Armani had hier kunnen staan en zou ik een betere optie vinden dan good old Ospina die nog wel eens een bal door zijn handen laat glippen. Arias is rechtsback 1, 2 en 3. Davinson Sanchez en Yerry Mina (of Zapata) vormen het hart van de verdediging. Frank Fabra had op linksback moeten staan, maar heeft zijn kruisband gescheurd. Arme jongen. Hij had hier een revelatie kunnen worden. IJzersterk seizoen bij Boca. Nu wordt hij vervangen door (ik denk) Mojica. Op het middenveld staan Carlos Sanchez en ik vrees, ik vrees, ik vrees Aguilar. Daarvoor de bekende namen: Cuadrado, James (mooie jongen) en naar verwachting Muriel. Falcao is de enige spits. Een naam die u alvast kunt invullen als invaller is die van Juan Fernando Quintero, een waanzinnig getalenteerde jongen die daar veel te weinig mee heeft gedaan en nu speelt voor River Plate, in plaats van [insert random topclub]. Desalniettemin een belangrijke speler geworden, maar niet belangrijk genoeg.

Wat kan er verder verwacht worden? Japan gaat (ik denk) tegenhouden, Colombia mag een oplossing gaan verzinnen. Wat dat betreft zou het wel fijn zijn als James (mooie jongen) fit aan de aftrap verschijnt, anders kon het wel eens een heel vervelende middag worden. Op basis van de laatste wedstrijden kan geconcludeerd worden dat een doelpunt maken nog best een lastige opgave is. Hoe eerder hij valt, hoe makkelijker de wedstrijd wordt en hoe meer gaten er (waarschijnlijk) zullen vallen.

Voordat ik afsluit wil ik nog een keer mijn gal spuwen en dat komt door de afwezigheid van El Cucho. Juan Camilo Hernandez. De grote hoop van Colombia. Een 19 jarige spits van Watford, verhuurd aan Huesca. Deze jongen was een sensatie in de Segunda en ik vind dat hij er bij had moeten zijn, als 23e man, uiteraard. Puur als leerproces. Deze knul was al aanvoerder bij zijn club in Colombia (Pereira) op zijn 17e(!). Hij is de toekomst. Zoals Ronaldo ooit mee ging met Brazilië in '94, zo had Cucho hier moeten zijn. Over vier jaar schopt hij Colombia naar de wereldtitel (denk het niet).

#IkBenJose: Ospina; Arias, Davinson, Mina, Mojica; Sanchez, Barrios; Cuadraro, James, Izquierdo; 🐯

Nu heb ik er wel genoeg van. Mochten er ernstige spellingsfouten of zo inzitten, blame Word. Mijn spellingschecker staat niet in het Nederlands en dan wil hij nog wel eens zelf aanpassingen gaan zitten maken waar niemand om gevraagd heeft.



Vamos!
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 19 juni 2018 @ 00:51:04 #19
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_179887199
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 23:43 schreef Falco het volgende:

[..]

Okee. Minder mag ook.
1152. 6.gif
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 19 juni 2018 @ 01:07:54 #20
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_179887450
Op basis van de laatste training: Ospina; Arias, Davinson, Ó.Murillo, Mojica; Sánchez, Matheus, Cuadrado, Izquierdo, Quintero; Falcao. Hoewel minder ernstig, staan er achter Cuadrado ook nogal wat vraagtekens en kan ook mogelijk daar een streep door.
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 19 juni 2018 @ 01:23:14 #21
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_179887588
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 00:49 schreef Koffieplanter het volgende:
Ok, aangezien mij gevraagd is dit te doen en ik op deze late avond toch even niets te doen had, dacht ik eigenlijk, als echte Cafetero: why not let it fly? Dus gaan we nu lekker een stukje voorbeschouwen op Colombia. Mocht u zich trouwens afvragen wie die man naast de grote ster van Colombia in mijn UI is, dat is James Rodriguez (mooie jongen). De man waar het om draait is Maluma.

[ afbeelding ]

Voordat ik hieraan begin, wil ik wel even melden dat er paniek in de zaal is: James (mooie jongen) is niet 100% fit. Hij heeft au. Aan zijn kuit. Hoewel Pekerman bezig is met een voorbereiding waarin vanuit wordt gegaan dat James speelt, wordt er toch wel rekening mee gehouden dat hij niet meedoet.

We zijn natuurlijk al een paar dagen onderweg op dit schitterende en geweldige toernooi, maar voor Colombia moet het allemaal nog gaan beginnen. Tegen Japan, jawel. Net als vier jaar geleden een tegenstander. Toentertijd was het de derde en laatste groepswedstrijd en was Colombia al geplaatst voor de volgende ronde. Desalniettemin vond er een heuse voetbalshow plaats en werd Japan met 1-4 van het veld getikt. Cuadrado, Jackson Martinez (hahaha), nog een keer Jackson Martinez (hahaha) en James (mooie jongen). James (mooie jongen) was op weg naar de Gouden Schoen, Japan was op weg naar huis.

Op datzelfde toernooi overviel Colombia de wereld met leuk, goed en aanvallend voetbal. Voetbal waar gerust het predikaat FRIS en FRUITIG op geplakt mag worden. Het verschil tussen toen en nu is dat Colombia toen zonder echte verwachtingen aan de aftrap verscheen, terwijl het nu toch wel zo’n beetje moet gaan gebeuren. Het is daarom een vraag hoe met deze druk wordt omgegaan. Voetbal, zoals al vaak is gebleken, is plots een stuk moeilijkere sport als er een beetje druk op staat, dan wanneer je vrijuit tegen een bal mag trappen zonder dat iemand je boos aankijkt als dat niet helemaal goed gaat.

[ afbeelding ] Enfin, laten we beginnen bij het begin. De kwalificatie. Een ramp (ik overdrijf). Ondanks dat de Eliminatoria met veel ups en downs verliepen, plaatste Colombia zich relatief eenvoudig voor het wereldkampioenschap. Meest memorabele moment was ongetwijfeld een dealende (haha!) Falcao in de wedstrijd tegen Peru. Colombia had een punt nodig om zeker te zijn van directe kwalificatie, Peru had een punt nodig om zich te plaatsen voor de playoffs doordat de standen in de andere wedstrijden gunstig voor hen uitpakte (Chili verloor van Brazilië). Falcao legde dit even haarfijn uit aan de spelers van Peru en een akkoord werd gesloten. 1-1 was de uitslag. De bal is in de laatste vijftien minuten de middenlijn niet meer voorbij geweest. Colombia ging naar het wereldkampioenschap, Peru ook, zo zou later blijken.

De aanloop naar dit toernooi verliep een stuk minder vlekkeloos. Weliswaar werd Frankrijk (in Frankrijk) zeer knap verslagen (met 2-3, na een 2-0 achterstand), maar de laatste twee oefenwedstrijden, tegen Australië en Egypte of all places, eindigde allebei in 0-0. Twee keer was het niet om aan te gluren en dat moet Pekerman aan het denken hebben gezet. Bepaalde dingen klopten niet en liepen voor geen meter. Dat begint en eindigt met Falcao. Zelfs op zijn oude dag is Falcao nog altijd een doelpuntenmachine, maar het probleem is dat hij verder niet zoveel toevoegt. Kan dit een reden zijn voor Pekerman om hem te passeren of er een ander systeem (Colombia speelt doorgaans in een 4231 met Falcao als enige spits) op los te laten? We gaan het zien.

[ afbeelding ]
Nu ik toch bezig ben, wil ik graag even een lans breken voor een andere speler: Yerry Mina. Ik hou van Yerry Mina. Iedereen zou moeten houden van Yerry Mina. Een pracht van een verdediger die momenteel helemaal wordt gesloopt door ene Ernesto Valverde. Tot op het punt dat er zelfs even de twijfel was of hij überhaupt wel meeging naar dit wereldkampioenschap.

Stelt u zich eens voor, je bent Yerry Mina. Je steelt bij Palmeiras wekelijks de show. Is het niet door je geweldige prestaties als verdediger, dan is het wel door je prachtige dansjes na weer eens een doelpunt. Je doet het goed en wordt veel gelinkt aan Europese (top)clubs. Barcelona heeft een eerste optie bedongen en besluit deze te lichten. Sterker, ze lichten deze zes maanden van te voren. Je bent blij. Je mag spelen voor het grote Barcelona. Nog voor het vliegtuig in Barcelona is aangekomen kom je er eigenlijk al achter dat de trainer het niet zo in je ziet zitten. Logisch, toch? Ik hoop dat Yerry de sterren van de hemel speelt dit wereldkampioenschap en een dike vinger opsteekt naar Valverde. Maricón.

In ieder geval, waar was ik gebleven? Wat moet u verder verwachten van deze 4231? Ospina staat op doel. Helaas, moet ik zeggen. Ospina is niet vies van een foutje. Franco Armani had hier kunnen staan en zou ik een betere optie vinden dan good old Ospina die nog wel eens een bal door zijn handen laat glippen. Arias is rechtsback 1, 2 en 3. Davinson Sanchez en Yerry Mina (of Zapata) vormen het hart van de verdediging. Frank Fabra had op linksback moeten staan, maar heeft zijn kruisband gescheurd. Arme jongen. Hij had hier een revelatie kunnen worden. IJzersterk seizoen bij Boca. Nu wordt hij vervangen door (ik denk) Mojica. Op het middenveld staan Carlos Sanchez en ik vrees, ik vrees, ik vrees Aguilar. Daarvoor de bekende namen: Cuadrado, James (mooie jongen) en naar verwachting Muriel. Falcao is de enige spits. Een naam die u alvast kunt invullen als invaller is die van Juan Fernando Quintero, een waanzinnig getalenteerde jongen die daar veel te weinig mee heeft gedaan en nu speelt voor River Plate, in plaats van [insert random topclub]. Desalniettemin een belangrijke speler geworden, maar niet belangrijk genoeg.

Wat kan er verder verwacht worden? Japan gaat (ik denk) tegenhouden, Colombia mag een oplossing gaan verzinnen. Wat dat betreft zou het wel fijn zijn als James (mooie jongen) fit aan de aftrap verschijnt, anders kon het wel eens een heel vervelende middag worden. Op basis van de laatste wedstrijden kan geconcludeerd worden dat een doelpunt maken nog best een lastige opgave is. Hoe eerder hij valt, hoe makkelijker de wedstrijd wordt en hoe meer gaten er (waarschijnlijk) zullen vallen.

Voordat ik afsluit wil ik nog een keer mijn gal spuwen en dat komt door de afwezigheid van El Cucho. Juan Camilo Hernandez. De grote hoop van Colombia. Een 19 jarige spits van Watford, verhuurd aan Huesca. Deze jongen was een sensatie in de Segunda en ik vind dat hij er bij had moeten zijn, als 23e man, uiteraard. Puur als leerproces. Deze knul was al aanvoerder bij zijn club in Colombia (Pereira) op zijn 17e(!). Hij is de toekomst. Zoals Ronaldo ooit mee ging met Brazilië in '94, zo had Cucho hier moeten zijn. Over vier jaar schopt hij Colombia naar de wereldtitel (denk het niet).

#IkBenJose: Ospina; Arias, Davinson, Mina, Mojica; Sanchez, Barrios; Cuadraro, James, Izquierdo; 🐯

Nu heb ik er wel genoeg van. Mochten er ernstige spellingsfouten of zo inzitten, blame Word. Mijn spellingschecker staat niet in het Nederlands en dan wil hij nog wel eens zelf aanpassingen gaan zitten maken waar niemand om gevraagd heeft.

[ afbeelding ]

Vamos!
Netjes. Ik sla dit even op voor mijn toekomstige verslagen.
pi_179888020
Wauw _O_
U MAD?
  Moderator dinsdag 19 juni 2018 @ 03:05:38 #23
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_179888114
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 00:49 schreef Koffieplanter het volgende:
Ok, aangezien mij gevraagd is dit te doen en ik op deze late avond toch even niets te doen had, dacht ik eigenlijk, als echte Cafetero: why not let it fly? Dus gaan we nu lekker een stukje voorbeschouwen op Colombia. Mocht u zich trouwens afvragen wie die man naast de grote ster van Colombia in mijn UI is, dat is James Rodriguez (mooie jongen). De man waar het om draait is Maluma.

[ afbeelding ]

Voordat ik hieraan begin, wil ik wel even melden dat er paniek in de zaal is: James (mooie jongen) is niet 100% fit. Hij heeft au. Aan zijn kuit. Hoewel Pekerman bezig is met een voorbereiding waarin vanuit wordt gegaan dat James speelt, wordt er toch wel rekening mee gehouden dat hij niet meedoet.

We zijn natuurlijk al een paar dagen onderweg op dit schitterende en geweldige toernooi, maar voor Colombia moet het allemaal nog gaan beginnen. Tegen Japan, jawel. Net als vier jaar geleden een tegenstander. Toentertijd was het de derde en laatste groepswedstrijd en was Colombia al geplaatst voor de volgende ronde. Desalniettemin vond er een heuse voetbalshow plaats en werd Japan met 1-4 van het veld getikt. Cuadrado, Jackson Martinez (hahaha), nog een keer Jackson Martinez (hahaha) en James (mooie jongen). James (mooie jongen) was op weg naar de Gouden Schoen, Japan was op weg naar huis.

Op datzelfde toernooi overviel Colombia de wereld met leuk, goed en aanvallend voetbal. Voetbal waar gerust het predikaat FRIS en FRUITIG op geplakt mag worden. Het verschil tussen toen en nu is dat Colombia toen zonder echte verwachtingen aan de aftrap verscheen, terwijl het nu toch wel zo’n beetje moet gaan gebeuren. Het is daarom een vraag hoe met deze druk wordt omgegaan. Voetbal, zoals al vaak is gebleken, is plots een stuk moeilijkere sport als er een beetje druk op staat, dan wanneer je vrijuit tegen een bal mag trappen zonder dat iemand je boos aankijkt als dat niet helemaal goed gaat.

[ afbeelding ] Enfin, laten we beginnen bij het begin. De kwalificatie. Een ramp (ik overdrijf). Ondanks dat de Eliminatoria met veel ups en downs verliepen, plaatste Colombia zich relatief eenvoudig voor het wereldkampioenschap. Meest memorabele moment was ongetwijfeld een dealende (haha!) Falcao in de wedstrijd tegen Peru. Colombia had een punt nodig om zeker te zijn van directe kwalificatie, Peru had een punt nodig om zich te plaatsen voor de playoffs doordat de standen in de andere wedstrijden gunstig voor hen uitpakte (Chili verloor van Brazilië). Falcao legde dit even haarfijn uit aan de spelers van Peru en een akkoord werd gesloten. 1-1 was de uitslag. De bal is in de laatste vijftien minuten de middenlijn niet meer voorbij geweest. Colombia ging naar het wereldkampioenschap, Peru ook, zo zou later blijken.

De aanloop naar dit toernooi verliep een stuk minder vlekkeloos. Weliswaar werd Frankrijk (in Frankrijk) zeer knap verslagen (met 2-3, na een 2-0 achterstand), maar de laatste twee oefenwedstrijden, tegen Australië en Egypte of all places, eindigde allebei in 0-0. Twee keer was het niet om aan te gluren en dat moet Pekerman aan het denken hebben gezet. Bepaalde dingen klopten niet en liepen voor geen meter. Dat begint en eindigt met Falcao. Zelfs op zijn oude dag is Falcao nog altijd een doelpuntenmachine, maar het probleem is dat hij verder niet zoveel toevoegt. Kan dit een reden zijn voor Pekerman om hem te passeren of er een ander systeem (Colombia speelt doorgaans in een 4231 met Falcao als enige spits) op los te laten? We gaan het zien.

[ afbeelding ]
Nu ik toch bezig ben, wil ik graag even een lans breken voor een andere speler: Yerry Mina. Ik hou van Yerry Mina. Iedereen zou moeten houden van Yerry Mina. Een pracht van een verdediger die momenteel helemaal wordt gesloopt door ene Ernesto Valverde. Tot op het punt dat er zelfs even de twijfel was of hij überhaupt wel meeging naar dit wereldkampioenschap.

Stelt u zich eens voor, je bent Yerry Mina. Je steelt bij Palmeiras wekelijks de show. Is het niet door je geweldige prestaties als verdediger, dan is het wel door je prachtige dansjes na weer eens een doelpunt. Je doet het goed en wordt veel gelinkt aan Europese (top)clubs. Barcelona heeft een eerste optie bedongen en besluit deze te lichten. Sterker, ze lichten deze zes maanden van te voren. Je bent blij. Je mag spelen voor het grote Barcelona. Nog voor het vliegtuig in Barcelona is aangekomen kom je er eigenlijk al achter dat de trainer het niet zo in je ziet zitten. Logisch, toch? Ik hoop dat Yerry de sterren van de hemel speelt dit wereldkampioenschap en een dike vinger opsteekt naar Valverde. Maricón.

In ieder geval, waar was ik gebleven? Wat moet u verder verwachten van deze 4231? Ospina staat op doel. Helaas, moet ik zeggen. Ospina is niet vies van een foutje. Franco Armani had hier kunnen staan en zou ik een betere optie vinden dan good old Ospina die nog wel eens een bal door zijn handen laat glippen. Arias is rechtsback 1, 2 en 3. Davinson Sanchez en Yerry Mina (of Zapata) vormen het hart van de verdediging. Frank Fabra had op linksback moeten staan, maar heeft zijn kruisband gescheurd. Arme jongen. Hij had hier een revelatie kunnen worden. IJzersterk seizoen bij Boca. Nu wordt hij vervangen door (ik denk) Mojica. Op het middenveld staan Carlos Sanchez en ik vrees, ik vrees, ik vrees Aguilar. Daarvoor de bekende namen: Cuadrado, James (mooie jongen) en naar verwachting Muriel. Falcao is de enige spits. Een naam die u alvast kunt invullen als invaller is die van Juan Fernando Quintero, een waanzinnig getalenteerde jongen die daar veel te weinig mee heeft gedaan en nu speelt voor River Plate, in plaats van [insert random topclub]. Desalniettemin een belangrijke speler geworden, maar niet belangrijk genoeg.

Wat kan er verder verwacht worden? Japan gaat (ik denk) tegenhouden, Colombia mag een oplossing gaan verzinnen. Wat dat betreft zou het wel fijn zijn als James (mooie jongen) fit aan de aftrap verschijnt, anders kon het wel eens een heel vervelende middag worden. Op basis van de laatste wedstrijden kan geconcludeerd worden dat een doelpunt maken nog best een lastige opgave is. Hoe eerder hij valt, hoe makkelijker de wedstrijd wordt en hoe meer gaten er (waarschijnlijk) zullen vallen.

Voordat ik afsluit wil ik nog een keer mijn gal spuwen en dat komt door de afwezigheid van El Cucho. Juan Camilo Hernandez. De grote hoop van Colombia. Een 19 jarige spits van Watford, verhuurd aan Huesca. Deze jongen was een sensatie in de Segunda en ik vind dat hij er bij had moeten zijn, als 23e man, uiteraard. Puur als leerproces. Deze knul was al aanvoerder bij zijn club in Colombia (Pereira) op zijn 17e(!). Hij is de toekomst. Zoals Ronaldo ooit mee ging met Brazilië in '94, zo had Cucho hier moeten zijn. Over vier jaar schopt hij Colombia naar de wereldtitel (denk het niet).

#IkBenJose: Ospina; Arias, Davinson, Mina, Mojica; Sanchez, Barrios; Cuadraro, James, Izquierdo; 🐯

Nu heb ik er wel genoeg van. Mochten er ernstige spellingsfouten of zo inzitten, blame Word. Mijn spellingschecker staat niet in het Nederlands en dan wil hij nog wel eens zelf aanpassingen gaan zitten maken waar niemand om gevraagd heeft.

[ afbeelding ]

Vamos!
Daar kan de NOS nog wat van leren.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  dinsdag 19 juni 2018 @ 08:22:49 #24
131800 Tarado
capô de fusca
pi_179888935
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 00:49 schreef Koffieplanter het volgende:
Ok, aangezien mij gevraagd is dit te doen en ik op deze late avond toch even niets te doen had, dacht ik eigenlijk, als echte Cafetero: why not let it fly? Dus gaan we nu lekker een stukje voorbeschouwen op Colombia. Mocht u zich trouwens afvragen wie die man naast de grote ster van Colombia in mijn UI is, dat is James Rodriguez (mooie jongen). De man waar het om draait is Maluma.

[ afbeelding ]

Voordat ik hieraan begin, wil ik wel even melden dat er paniek in de zaal is: James (mooie jongen) is niet 100% fit. Hij heeft au. Aan zijn kuit. Hoewel Pekerman bezig is met een voorbereiding waarin vanuit wordt gegaan dat James speelt, wordt er toch wel rekening mee gehouden dat hij niet meedoet.

We zijn natuurlijk al een paar dagen onderweg op dit schitterende en geweldige toernooi, maar voor Colombia moet het allemaal nog gaan beginnen. Tegen Japan, jawel. Net als vier jaar geleden een tegenstander. Toentertijd was het de derde en laatste groepswedstrijd en was Colombia al geplaatst voor de volgende ronde. Desalniettemin vond er een heuse voetbalshow plaats en werd Japan met 1-4 van het veld getikt. Cuadrado, Jackson Martinez (hahaha), nog een keer Jackson Martinez (hahaha) en James (mooie jongen). James (mooie jongen) was op weg naar de Gouden Schoen, Japan was op weg naar huis.

Op datzelfde toernooi overviel Colombia de wereld met leuk, goed en aanvallend voetbal. Voetbal waar gerust het predikaat FRIS en FRUITIG op geplakt mag worden. Het verschil tussen toen en nu is dat Colombia toen zonder echte verwachtingen aan de aftrap verscheen, terwijl het nu toch wel zo’n beetje moet gaan gebeuren. Het is daarom een vraag hoe met deze druk wordt omgegaan. Voetbal, zoals al vaak is gebleken, is plots een stuk moeilijkere sport als er een beetje druk op staat, dan wanneer je vrijuit tegen een bal mag trappen zonder dat iemand je boos aankijkt als dat niet helemaal goed gaat.

[ afbeelding ] Enfin, laten we beginnen bij het begin. De kwalificatie. Een ramp (ik overdrijf). Ondanks dat de Eliminatoria met veel ups en downs verliepen, plaatste Colombia zich relatief eenvoudig voor het wereldkampioenschap. Meest memorabele moment was ongetwijfeld een dealende (haha!) Falcao in de wedstrijd tegen Peru. Colombia had een punt nodig om zeker te zijn van directe kwalificatie, Peru had een punt nodig om zich te plaatsen voor de playoffs doordat de standen in de andere wedstrijden gunstig voor hen uitpakte (Chili verloor van Brazilië). Falcao legde dit even haarfijn uit aan de spelers van Peru en een akkoord werd gesloten. 1-1 was de uitslag. De bal is in de laatste vijftien minuten de middenlijn niet meer voorbij geweest. Colombia ging naar het wereldkampioenschap, Peru ook, zo zou later blijken.

De aanloop naar dit toernooi verliep een stuk minder vlekkeloos. Weliswaar werd Frankrijk (in Frankrijk) zeer knap verslagen (met 2-3, na een 2-0 achterstand), maar de laatste twee oefenwedstrijden, tegen Australië en Egypte of all places, eindigde allebei in 0-0. Twee keer was het niet om aan te gluren en dat moet Pekerman aan het denken hebben gezet. Bepaalde dingen klopten niet en liepen voor geen meter. Dat begint en eindigt met Falcao. Zelfs op zijn oude dag is Falcao nog altijd een doelpuntenmachine, maar het probleem is dat hij verder niet zoveel toevoegt. Kan dit een reden zijn voor Pekerman om hem te passeren of er een ander systeem (Colombia speelt doorgaans in een 4231 met Falcao als enige spits) op los te laten? We gaan het zien.

[ afbeelding ]
Nu ik toch bezig ben, wil ik graag even een lans breken voor een andere speler: Yerry Mina. Ik hou van Yerry Mina. Iedereen zou moeten houden van Yerry Mina. Een pracht van een verdediger die momenteel helemaal wordt gesloopt door ene Ernesto Valverde. Tot op het punt dat er zelfs even de twijfel was of hij überhaupt wel meeging naar dit wereldkampioenschap.

Stelt u zich eens voor, je bent Yerry Mina. Je steelt bij Palmeiras wekelijks de show. Is het niet door je geweldige prestaties als verdediger, dan is het wel door je prachtige dansjes na weer eens een doelpunt. Je doet het goed en wordt veel gelinkt aan Europese (top)clubs. Barcelona heeft een eerste optie bedongen en besluit deze te lichten. Sterker, ze lichten deze zes maanden van te voren. Je bent blij. Je mag spelen voor het grote Barcelona. Nog voor het vliegtuig in Barcelona is aangekomen kom je er eigenlijk al achter dat de trainer het niet zo in je ziet zitten. Logisch, toch? Ik hoop dat Yerry de sterren van de hemel speelt dit wereldkampioenschap en een dike vinger opsteekt naar Valverde. Maricón.

In ieder geval, waar was ik gebleven? Wat moet u verder verwachten van deze 4231? Ospina staat op doel. Helaas, moet ik zeggen. Ospina is niet vies van een foutje. Franco Armani had hier kunnen staan en zou ik een betere optie vinden dan good old Ospina die nog wel eens een bal door zijn handen laat glippen. Arias is rechtsback 1, 2 en 3. Davinson Sanchez en Yerry Mina (of Zapata) vormen het hart van de verdediging. Frank Fabra had op linksback moeten staan, maar heeft zijn kruisband gescheurd. Arme jongen. Hij had hier een revelatie kunnen worden. IJzersterk seizoen bij Boca. Nu wordt hij vervangen door (ik denk) Mojica. Op het middenveld staan Carlos Sanchez en ik vrees, ik vrees, ik vrees Aguilar. Daarvoor de bekende namen: Cuadrado, James (mooie jongen) en naar verwachting Muriel. Falcao is de enige spits. Een naam die u alvast kunt invullen als invaller is die van Juan Fernando Quintero, een waanzinnig getalenteerde jongen die daar veel te weinig mee heeft gedaan en nu speelt voor River Plate, in plaats van [insert random topclub]. Desalniettemin een belangrijke speler geworden, maar niet belangrijk genoeg.

Wat kan er verder verwacht worden? Japan gaat (ik denk) tegenhouden, Colombia mag een oplossing gaan verzinnen. Wat dat betreft zou het wel fijn zijn als James (mooie jongen) fit aan de aftrap verschijnt, anders kon het wel eens een heel vervelende middag worden. Op basis van de laatste wedstrijden kan geconcludeerd worden dat een doelpunt maken nog best een lastige opgave is. Hoe eerder hij valt, hoe makkelijker de wedstrijd wordt en hoe meer gaten er (waarschijnlijk) zullen vallen.

Voordat ik afsluit wil ik nog een keer mijn gal spuwen en dat komt door de afwezigheid van El Cucho. Juan Camilo Hernandez. De grote hoop van Colombia. Een 19 jarige spits van Watford, verhuurd aan Huesca. Deze jongen was een sensatie in de Segunda en ik vind dat hij er bij had moeten zijn, als 23e man, uiteraard. Puur als leerproces. Deze knul was al aanvoerder bij zijn club in Colombia (Pereira) op zijn 17e(!). Hij is de toekomst. Zoals Ronaldo ooit mee ging met Brazilië in '94, zo had Cucho hier moeten zijn. Over vier jaar schopt hij Colombia naar de wereldtitel (denk het niet).

#IkBenJose: Ospina; Arias, Davinson, Mina, Mojica; Sanchez, Barrios; Cuadraro, James, Izquierdo; 🐯

Nu heb ik er wel genoeg van. Mochten er ernstige spellingsfouten of zo inzitten, blame Word. Mijn spellingschecker staat niet in het Nederlands en dan wil hij nog wel eens zelf aanpassingen gaan zitten maken waar niemand om gevraagd heeft.

[ afbeelding ]

Vamos!
Top!

krijg nu wel zin in die wedstrijd, helaas gaat dat me waarschijnlijk niet lukken, jammer van die kuttijd
pi_179889326
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 08:22 schreef Tarado het volgende:

[..]

Top!

krijg nu wel zin in die wedstrijd, helaas gaat dat me waarschijnlijk niet lukken, jammer van die kuttijd
Moet deze pot ook overslaan helaas.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
pi_179890092
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 00:49 schreef Koffieplanter het volgende:
#IkBenJose: Ospina; Arias, Davinson, Mina, Mojica; Sanchez, Barrios; Cuadraro, James, Izquierdo; 🐯

Nu heb ik er wel genoeg van. Mochten er ernstige spellingsfouten of zo inzitten, blame Word. Mijn spellingschecker staat niet in het Nederlands en dan wil hij nog wel eens zelf aanpassingen gaan zitten maken waar niemand om gevraagd heeft.

[ afbeelding ]

Vamos!
Mag je vaker doen. :) Staat Muriel bij die 4231 dan ook gewoon op links?
  Moderator dinsdag 19 juni 2018 @ 09:47:59 #27
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_179890141
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 00:49 schreef Koffieplanter het volgende:
Vamos!
Lekker bezig _O_.

Maar Aguilar kan toch niet meer?
  dinsdag 19 juni 2018 @ 09:49:56 #28
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_179890181
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 09:44 schreef showtimer het volgende:

[..]

Mag je vaker doen. :) Staat Muriel bij die 4231 dan ook gewoon op links?
Meer hangend dan echt aan de zijlijn geplakt, maar dat is wel de insteek ja. Op zich vult zich dat goed in met James die de vrijheid heeft om overal en nergens te lopen, zodoende wil Muriel nog wel eens opduiken als tweede spits.
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 19 juni 2018 @ 09:57:27 #29
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_179890313
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 09:47 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Lekker bezig _O_.

Maar Aguilar kan toch niet meer?
Tite omschreef het een tijd geleden voor Brazilië, over spelers als Renato Augusto en zo. Volgens mij valt Aguilar daar redelijk mee te vergelijken. Waarom dat soort spelers, ondanks dat ze er bij club helemaal niets van bakken, toch nog in een elftal sneaken richting een eindtoernooi. Kent het klappen van de zweep, heeft de bondscoach nooit laten vallen, weet wat er gevraagd wordt en heeft altijd naar behoren gepresteerd. Dat soort gelul weet je wel.
Put these foolish ambitions to rest.
  dinsdag 19 juni 2018 @ 10:10:20 #30
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_179890559
Zakelijke overwinning voor de Colombianen.
  dinsdag 19 juni 2018 @ 10:18:30 #31
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_179890732
Goed gedaan Koffieplanter
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  dinsdag 19 juni 2018 @ 10:30:22 #32
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_179890956
Waarom is Benedetti er niet bij, Koffieplanter?
Oh.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 19 juni 2018 @ 10:31:16 #33
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_179890969
#WerkenbijdeNOS


Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 19 juni 2018 @ 10:46:55 #34
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179891249
Speelt Games Rodriguez nu wel of niet?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport dinsdag 19 juni 2018 @ 10:48:04 #35
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179891277
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 23:46 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Ik vond Marokko en eerdere edities Algerije en Ghana best leuk spelen
Australië speelde ook best leuk tegen Frankrijk, als je dat als Aziatisch land ziet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_179891290
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 10:46 schreef Mexicanobakker het volgende:
Speelt Games Rodriguez nu wel of niet?
that's the question
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  Redactie Sport dinsdag 19 juni 2018 @ 10:49:41 #37
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179891302
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 10:48 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

that's the question
Jup, en vanavond kunnen we die vraag nog een keer stellen bij Salah.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 19 juni 2018 @ 10:55:08 #38
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_179891415
quote:
9s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 10:31 schreef heywoodu het volgende:
#WerkenbijdeNOS


[ afbeelding ]
HTC-Highroad-Columbia -O- Lekker voetballen met Mark Renshaw.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_179891462
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 10:46 schreef Mexicanobakker het volgende:
Speelt Games Rodriguez nu wel of niet?
Ik lees dat Quintero waarschijnlijk zal spelen.
Natuurlijk verliezen wij idealisten wel eens, maar ook de volgende dag komt de zon op en gaan we door met onze droom, met ons ding.
  dinsdag 19 juni 2018 @ 11:01:32 #40
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_179891540
#20
Put these foolish ambitions to rest.
pi_179892394
Goed stuk koffieplanter. Benieuwd wat ze kunnen. 4 jaar terug was het wel een genot.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  dinsdag 19 juni 2018 @ 12:44:24 #42
425882 Lothiriel
Altijd optimistisch!
pi_179893270
Japan is niks meer dus eenvoudige winst Colombia :)
Political correctness is tyranny with manners
- Charlton Heston
  dinsdag 19 juni 2018 @ 12:53:53 #43
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_179893464
Op The Guardian las ik dat in eigen land alleen Rusland meer tickets heeft verkocht voor wedstrijden (65,234). Het wordt weer een invasie.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_179893612
Hup Columbia.
U MAD?
  Moderator dinsdag 19 juni 2018 @ 13:03:11 #45
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_179893641
Koffieplanter, held _O_ Heb je verslag even in de OP geflikkerd.
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
  dinsdag 19 juni 2018 @ 13:04:03 #46
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_179893654
Put these foolish ambitions to rest.
pi_179893695
mfw geen james
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_179893714
#TeamFukushima
  dinsdag 19 juni 2018 @ 13:07:38 #49
133321 Burner82
Speedo fan
pi_179893716
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 13:05 schreef KennyPowers het volgende:
mfw geen james
[ afbeelding ]
-O- :'( :'( -O- -O- Dan hoef ik ook niet te kijken eigenlijk..
Tenzij een Japanner een kamikaze-actie uitvoert en James kan erin gewisseld worden :@
Dare to unleash my rage..
That's my secret Captain... I'm always angry...
There's nothing like a trail of blood, to find your way back home.
  dinsdag 19 juni 2018 @ 13:09:06 #50
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_179893735
quote:
"Ik ken geen enkele Japanner" - Pierre van Hooijdonk
Oh.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')