Heerlijkquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dat is toch een hard koekje zo? En geen chewie koekje, zoals een echte stroopwafel heeft.
Overigens een boel gebak wat er uitziet alsof het véél te snel uit de oven is gehaald. Bleek, bleker, bleekst. Vinden ze dat 'mooi' bij foodgawker of zo?
Voorbeeldjes (met toevallig één van de 2 gewone appeltaarten op de site):SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het aantal stamppotten, snert en andere Nederlandse gerechten valt me wel wat tegen eigenlijk. Het is dus vooral appelkruimeltaart wat de klok slaat op foodgawker.
Kwart voor zes Al iemand wakker?"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
quote:Op zondag 17 juni 2018 05:47 schreef Isabeau het volgende:
Ik zocht op 'dutch' op foodgawker. Daarna voegde ik aan mijn search toe dat de woorden oven, baby en crunch moesten worden uitgesloten. Een dutch baby is geen Nederlandse pannenkoek en een dutch crunch is blijkbaar een soort broodkorst.
Er staan veel recepten voor dutch applepie. Een dutch applepie is blijkbaar een kruimeltaart. Zo één van de hema. Ik vind een klassieke Nederlandse appeltaart vooral die van zanddeeg met een rastertje bovenop. Dutch pancakes zijn poffertjes; die staan er ook veel op. En dutch croquettes (bitterballen dus).
Quinoa cabbage rolls met toasted walnuts is een old dutch favorite. Eh, ok. En ben ik nou gek of zien stroopwafels er niet zo uit:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dat is toch een hard koekje zo? En geen chewie koekje, zoals een echte stroopwafel heeft.
Overigens een boel gebak wat er uitziet alsof het véél te snel uit de oven is gehaald. Bleek, bleker, bleekst. Vinden ze dat 'mooi' bij foodgawker of zo?
Voorbeeldjes (met toevallig één van de 2 gewone appeltaarten op de site):die stroopwafels zien er niet alleen hard uit, maar er zit in mijn beleving ook geen "stroop" tussenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het aantal stamppotten, snert en andere Nederlandse gerechten valt me wel wat tegen eigenlijk. Het is dus vooral appelkruimeltaart wat de klok slaat op foodgawker.
Kwart voor zes Al iemand wakker?
Nee! Beiden Foutquote:Op zondag 17 juni 2018 06:21 schreef liedetector het volgende:
die stroopwafels zien er niet alleen hard uit, maar er zit in mijn beleving ook geen "stroop" tussen
Die aflevering heb ik toevallig gezien! Ik was op zich wel verbaasd hoe moeilijk het was om een stroopwafel te maken. Koekje zacht, stevig en de caramel plakkerig vloeibaar. Ze konden het idd geen van allen.quote:Op zondag 17 juni 2018 08:28 schreef AnneX het volgende:
Vooruit Isa...
vanmorgen keek ( 😳) mn.X de herh van great british bake off en hullie moesten ( dutch) stroopwafels maken volgens recept.
Hij vertelde, dat niemand de stroop / syrup kon maken, de koekjes waren té hard of té krokant.
De deelnemers hadden ook geen voorstelling van wat het moest worden.
Daarna werd ik wakker.
Goeiemorgen...drupje regen verwacht en straks met 15 koren buiten-gewoon zingen.
Goeiemorgen Vaderdag
Dat zijn van oorsprong Duitsers, toch? Dutch staat hiervoor Deutsch.quote:Op zondag 17 juni 2018 08:54 schreef Lot_1 het volgende:
Interessant Isa! Zou het ook kunnen dat 'dutch' soms refereert aan 'pennsylvania dutch'?
quote:Op zondag 17 juni 2018 05:47 schreef Isabeau het volgende:
Ik zocht op 'dutch' op foodgawker. Daarna voegde ik aan mijn search toe dat de woorden oven, baby en crunch moesten worden uitgesloten. Een dutch baby is geen Nederlandse pannenkoek en een dutch crunch is blijkbaar een soort broodkorst.
Er staan veel recepten voor dutch applepie. Een dutch applepie is blijkbaar een kruimeltaart. Zo één van de hema. Ik vind een klassieke Nederlandse appeltaart vooral die van zanddeeg met een rastertje bovenop. Dutch pancakes zijn poffertjes; die staan er ook veel op. En dutch croquettes (bitterballen dus).
Quinoa cabbage rolls met toasted walnuts is een old dutch favorite. Eh, ok. En ben ik nou gek of zien stroopwafels er niet zo uit:SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Dat is toch een hard koekje zo? En geen chewie koekje, zoals een echte stroopwafel heeft.
Overigens een boel gebak wat er uitziet alsof het véél te snel uit de oven is gehaald. Bleek, bleker, bleekst. Vinden ze dat 'mooi' bij foodgawker of zo?
Voorbeeldjes (met toevallig één van de 2 gewone appeltaarten op de site):Gatver dat deeg is nog rauw van die taartenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Het aantal stamppotten, snert en andere Nederlandse gerechten valt me wel wat tegen eigenlijk. Het is dus vooral appelkruimeltaart wat de klok slaat op foodgawker.
Kwart voor zes Al iemand wakker?
En zo'n kartonnen vlaaibodem erbij ook?quote:Op zondag 17 juni 2018 09:30 schreef kwakz0r het volgende:
Pudding kruimelvlaai daarentegen (wel met slagroom nog extra erop liefst)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |