abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 16 juni 2018 @ 20:26:45 #1
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179834558


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zaterdag 16 juni 2018 @ 20:27:49 #2
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179834587
Mensen die denken het beter we weten dan een toko met meer waarde dan 50.000.000 :D
Lachwekkend.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179834592
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:25 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

1: waarheid.
2: Doet er niet toe, tot deze discussie.
3: Feit is dat er tokens op gericht zijn, op security. En die mensen lopen binnen. En praten niet op fora's over hoe dingen moeten blablabla. _O_

Weerleg dat maar eens eerst, maar jij komt met een andere vraag wat er niet toe doet.
1. Waarheid is niet absoluut.
2. Jij begint er zelf over. Professionele programmeurs zijn al lang binnen zeg je. :')
3. Bron dat ze binnen lopen? Deze zijn erop gericht om bugs uit smart contracts te halen?

Ik kom met een vraag die er volgens jou niet toe doet, daarmee laat je al zien geen reet te snappen van smart contracts.
  zaterdag 16 juni 2018 @ 20:29:04 #4
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179834629
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:28 schreef illusions het volgende:

[..]

1. Waarheid is niet absoluut.
2. Jij begint er zelf over. Professionele programmeurs zijn al lang binnen zeg je. :')
3. Bron dat ze binnen lopen? Deze zijn erop gericht om bugs uit smart contracts te halen?

Ik kom met een vraag die er volgens jou niet toe doet, daarmee laat je al zien geen reet te snappen van smart contracts.
De mensen die dat werk doen zijn binnen zei ik.
Jij maakt er zelf programmeurs van. Lul geen onzin kerel. :D
Moet je persee dingen verdraaien?

Nogmaals, jij weet dingen niet beter dan een toko die meer waard is dan 50.000.000.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zaterdag 16 juni 2018 @ 20:30:59 #5
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179834679
Ik moet maar blijven herhalen voor 1 persoon haha.
Die denkt echt dat die meer weet dat de kennis van mensen ter waarde van 50.000.000.
En dat gaat hier posten. Arrogantie ten top. *) :')
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179834687
Mensen die smart contracts maken zijn geen programmeurs?

Jij bent degene die voor een pauzefunctie pleit, dus jij weet het kennelijk beter.

Smart contracts zijn definitief als ze eenmaal zijn deployed, dus hoe wil jij een bug uit een smart contract halen? Forks is vergelijkbaar, want een smart contract is niet te wijzigen. Die tokens waar jij het over hebt dienen een ander nut, een smart contract pauzeren is zinloos.
  zaterdag 16 juni 2018 @ 20:31:45 #7
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179834700
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:31 schreef illusions het volgende:
Mensen die smart contracts maken zijn geen programmeurs?

Jij bent degene die voor een pauzefunctie pleit, dus jij weet het kennelijk beter.

Smart contracts zijn definitief als ze eenmaal zijn deployed, dus hoe wil jij een bug uit een smart contract halen? Forks is vergelijkbaar, want een smart contract is niet te wijzigen. Die tokens waar jij het over hebt dienen een ander nut, een smart contract pauzeren is zinloos.
Knip

[ Bericht 9% gewijzigd door Zith op 16-06-2018 20:33:06 ]
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179834711
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:30 schreef ssjgoku het volgende:
Knip
Je praat veel maar je zegt niks, dus dat herhalen is niet nodig hoor. Als je nou eens inhoudelijk iets post, komt het misschien niet zo lullig over. :')

[ Bericht 23% gewijzigd door Zith op 16-06-2018 20:34:19 ]
pi_179834726
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:31 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Knip
Heb je nog iets bij te dragen, waarom is die pauzefunctie zo zinvol dan? Leg eens uit.

[ Bericht 14% gewijzigd door Zith op 16-06-2018 20:33:55 ]
  zaterdag 16 juni 2018 @ 20:32:44 #10
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179834729
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:32 schreef illusions het volgende:

[..]

Je praat veel maar je zegt niks, dus dat herhalen is niet nodig hoor. Als je nou eens inhoudelijk iets post, komt het misschien niet zo lullig over. :')
Knip

[ Bericht 9% gewijzigd door Zith op 16-06-2018 20:33:38 ]
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zaterdag 16 juni 2018 @ 20:33:59 #11
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179834767
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:32 schreef illusions het volgende:

[..]

Heb je nog iets bij te dragen, waarom is die pauzefunctie zo zinvol dan? Leg eens uit.
Knip

[ Bericht 14% gewijzigd door Zith op 16-06-2018 20:34:39 ]
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  † In Memoriam † zaterdag 16 juni 2018 @ 20:34:48 #12
230491 Zith
pls tip
pi_179834789
Ssjgoku gedraag je even
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  zaterdag 16 juni 2018 @ 20:35:27 #13
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179834809
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:34 schreef Zith het volgende:
Ssjgoku gedraag je even
Doe ik.
Maar pauze functie is handig voor when shit hits the fan.
Genoeg gedoe op blockchain geweest en dingen maar lekker doordraaien. :)
Excuse moi.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179834818
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:35 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Doe ik.
Maar pauze functie is handig voor when shit hits the fan.
Genoeg gedoe op blockchain geweest en dingen maar lekker doordraaien. :)
Dat is helemaal niet zo, ik leg perfect uit waarom een pauzefunctie op een smart contract zinloos is. Als jij dat niet begrijpt is dat niet mijn probleem. De reden dat een pauze niet nuttig is, is omdat een smart contract definitief is en dus eenmaal deployed, niet is te wijzigen. Wat voor nut dient het dan volgens jou?
  zaterdag 16 juni 2018 @ 20:36:17 #15
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179834827
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:35 schreef illusions het volgende:

[..]

[..]

Dat is helemaal niet zo, ik leg perfect uit waarom een pauzefunctie op een smart contract zinloos is. Als jij dat niet begrijpt is dat niet mijn probleem. De reden dat een pauze niet nuttig is, is omdat een smart contract definitief is en dus eenmaal deployed, niet is te wijzigen. Wat voor nut dient het dan volgens jou?
Nogmaals bedrijven die 50.000.000. waard zijn geven aan van wel.
jij van niet.
Ik geloof het bedrijf.
Dank voor je input.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179834835
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:36 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Nogmaals bedrijven die 50.000.000. waard zijn geven aan van wel.
jij van niet.
Ik geloof het bedrijf.
Dank voor je input.
Bron?
pi_179834837
Gezellig hier zeg
blablablabla
pi_179835515
  zaterdag 16 juni 2018 @ 21:14:22 #19
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_179835582
Pfff kan die AUB wat stijgen? Net wezen winkelen met mevr. Revpolen... 😒

Maar goed... 39graden over dag dus ik ben rust!
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_179835666
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 21:14 schreef revpolen het volgende:
Pfff kan die AUB wat stijgen? Net wezen winkelen met mevr. Revpolen... 😒

Maar goed... 39graden over dag dus ik ben rust!
39? wtf, waar?
pi_179835667
Er is nu ook al een Hoolicoin :') Degene die mee hebben gedaan aan de PiedPiperCoin airdrop hebben nu ook Hooli tokens gekregen.
  zaterdag 16 juni 2018 @ 21:25:17 #22
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_179835847
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 21:17 schreef illusions het volgende:

[..]

39? wtf, waar?
Egypte, ff paar weken duiken maken 😎
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_179836127
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 21:25 schreef revpolen het volgende:

[..]

Egypte, ff paar weken duiken maken 😎
Mooi duiken daar, vriendin van me komt er net vandaan. Hier ook zo'n 35 graden inmiddels, 39 vind ik net wat te warm maar daar is het beter te harden als in Spanje met 90% luchtvochtigheid.
  zaterdag 16 juni 2018 @ 21:46:43 #24
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_179836414
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 21:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Mooi duiken daar, vriendin van me komt er net vandaan. Hier ook zo'n 35 graden inmiddels, 39 vind ik net wat te warm maar daar is het beter te harden als in Spanje met 90% luchtvochtigheid.
Zeker! Duik hier al aantal jaartjes! Voelt altijd als 2e thuis.. :) alleen dit x wel echt in de zomer.. normaal altijd feb en september..
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_179836650
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 21:46 schreef revpolen het volgende:

[..]

Zeker! Duik hier al aantal jaartjes! Voelt altijd als 2e thuis.. :) alleen dit x wel echt in de zomer.. normaal altijd feb en september..
Is de zee in februari niet koud dan? Je zal wel neopreen aan hebben, maar toch. Ga hier vaak surfen en in maart is de zee echt tyfuskoud (met wetsuit). Zelfde zee, dus weinig verschil lijkt me.
  zaterdag 16 juni 2018 @ 22:09:08 #26
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_179836881
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 21:58 schreef illusions het volgende:

[..]

Is de zee in februari niet koud dan? Je zal wel neopreen aan hebben, maar toch. Ga hier vaak surfen en in maart is de zee echt tyfuskoud (met wetsuit). Zelfde zee, dus weinig verschil lijkt me.
Zee is dan 22/24 graden in feb. Momenteel gaf me horloge vandaag 29 graden aan.. ( maar das oppervlakte! )
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_179836945
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 22:09 schreef revpolen het volgende:

[..]

Zee is dan 22/24 graden in feb. Momenteel gaf me horloge vandaag 29 graden aan.. ( maar das oppervlakte! )
Maart is meestal koudste maand qua zeetemperatuur hier (Zuid Spanje) en dat is echt niet te harden. Kennelijk wat warmer daar. Water is nu 22 graden dus dat handle ik wel, morgen even naar het strand voor 't eerst dit jaar. :P
pi_179837151
Heb 't gevoel dat ie niet door die 6k heen gaat. Misschien toch maar eentje erbij kopen op 6250. Even vannacht afwachten. :P
  zaterdag 16 juni 2018 @ 22:52:59 #29
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179837936
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 21:17 schreef Gehrman het volgende:
Er is nu ook al een Hoolicoin :') Degene die mee hebben gedaan aan de PiedPiperCoin airdrop hebben nu ook Hooli tokens gekregen.
Haha awesome :D

Weet je wat de erc20 id is van dat ding?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179839145
Wij hebben allemaal ontzettend veel verdiend aan crypto, maar de markt is nu echt gemanipuleerd dus ik ga even onder de radar.
Vakman pur sang
  zondag 17 juni 2018 @ 00:11:47 #31
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179839707
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 23:43 schreef Lospedrosa het volgende:
Wij hebben allemaal ontzettend veel verdiend aan crypto, maar de markt is nu echt gemanipuleerd dus ik ga even onder de radar.
ktnxbye
  zondag 17 juni 2018 @ 00:13:08 #32
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179839737
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 19:09 schreef Gehrman het volgende:
Heeft iemand An Altcoin Trader’s Handbook al gelezen?

darakaye2 twitterde op zaterdag 16-06-2018 om 16:27:49 Can’t wait to rip into this little gem 💎 @cointradernik Nik Patel. An Altcoin Trader’s Handbook. 📈 https://t.co/M4FfIRyo2g reageer retweet
[ afbeelding ]
Heerlijke chick zou zeker raken :9~

Edje heeft er ook al lucht van gekregen zo te zien:

darakaye2 twitterde op donderdag 08-03-2018 om 14:08:34 @Crypto_Ed_NL You trolled me 👹 reageer retweet
pi_179840220
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:29 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

De mensen die dat werk doen zijn binnen zei ik.
Jij maakt er zelf programmeurs van. Lul geen onzin kerel. :D
Moet je persee dingen verdraaien?

Nogmaals, jij weet dingen niet beter dan een toko die meer waard is dan 50.000.000.
Want omdat iemand een paar miljoen "waard" is heeft ie meteeen de waarheid in pacht? Gast lul toch niet zo man..

Gaat zeker over die mensa gast bij Seal.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179840978
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 19:03 schreef Predator38 het volgende:

[..]

😣
Leg dan uit. Het artikel wat ik deelde gaf niet aan of er iets fout/goed is aan tether, het geeft letterlijk alleen uitleg.

quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 20:25 schreef illusions het volgende:
Professionele programmeurs posten niet op forums want die zijn allang binnen. :')

De prijs voor domste opmerking van de dag is weer uitgereikt. _O-
Wat een onzin. Buterin heeft meer dan 300 miljoen ofzo (of 100 ook goed) maar post ook nog steeds dagelijks op reddit.

quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 18:04 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dan boeit het volgens jou dus niet wat voor code ze in een smartcontract gooien.
Mij wel.
Wat is dit nou weer voor gelul joh :')
Hoezo? Verklaar je nader.
  zondag 17 juni 2018 @ 01:26:38 #35
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179841044
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 00:33 schreef ITrade het volgende:

[..]

Want omdat iemand een paar miljoen "waard" is heeft ie meteeen de waarheid in pacht? Gast lul toch niet zo man..

Gaat zeker over die mensa gast bij Seal.
Ja, want die doen ook echt security audits. :')
Lul zelf toch niet man.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zondag 17 juni 2018 @ 01:28:17 #36
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179841068
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 01:21 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Leg dan uit. Het artikel wat ik deelde gaf niet aan of er iets fout/goed is aan tether, het geeft letterlijk alleen uitleg.

[..]

Wat een onzin. Buterin heeft meer dan 300 miljoen ofzo (of 100 ook goed) maar post ook nog steeds dagelijks op reddit.

[..]

Wat is dit nou weer voor gelul joh :')
Hoezo? Verklaar je nader.
Laat zijn.
Code boeit hier blijkbaar niet.
Dat er bedrijven zijn die complete audits doen, boeit ook al niet.
Jullie weten het beter. :7
En het bold stukje; Dat is meer uitzondering op de regel, en ook niet echt te vergelijken met dit hier :p

[ Bericht 4% gewijzigd door ssjgoku op 17-06-2018 01:39:26 ]
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zondag 17 juni 2018 @ 01:40:24 #37
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179841205
Boykes, get a room.
pi_179841222
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 01:21 schreef KappenBakken het volgende:
Wat een onzin. Buterin heeft meer dan 300 miljoen ofzo (of 100 ook goed) maar post ook nog steeds dagelijks op reddit.
Dat zeg ik. :P

quote:
10s.gif Op zondag 17 juni 2018 01:28 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Laat zijn.
Code boeit hier blijkbaar niet.
Dat er bedrijven zijn die complete audits doen, boeit ook al niet.
Jullie weten het beter. :7
Eerst maar eens leren hoe smart contracts werken dus. :')

https://www.ethereum.org/token
  zondag 17 juni 2018 @ 01:42:01 #39
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179841235
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 01:41 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat zeg ik. :P

[..]

Eerst maar eens leren hoe smart contracts werken dus. :')

https://www.ethereum.org/token
Waarom als dit 0 boeit, worden er audits e.d op gedaan dan?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179841250
quote:
10s.gif Op zondag 17 juni 2018 01:42 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Waarom als dit 0 boeit, worden er audits e.d op gedaan dan?
Wat hebben audits te maken met jouw pauzefunctie dan?
  zondag 17 juni 2018 @ 01:44:41 #41
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179841267
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 01:43 schreef illusions het volgende:

[..]

Wat hebben audits te maken met jouw pauzefunctie dan?
Waarom beantwoord je mijn vraag niet gewoon?
Code boeit wel dus.
Eens of oneens?

Jij begon met statement, dat 12-jarige kids het kunnen lezen en begrijpen.
Afijn, wil het er verder ook niet meer over hebben. Je hebt gelijk.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179841298
quote:
10s.gif Op zondag 17 juni 2018 01:44 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Waarom beantwoord je mijn vraag niet gewoon?
Code boeit wel dus.
Eens of oneens?

Jij begon met statement, dat 12-jarige kids het kunnen lezen en begrijpen.

Dat is uiteraard een overdreven statement om een punt te maken. Een smart contract stelt niets voor, dat kan iedereen die ook maar een beetje kan programmeren lezen. De code van een deployed smart contract is permanent, er is dus niets meer aan te veranderen, waarom zou je het dan pauzeren.
pi_179841307
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 22:52 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Haha awesome :D

Weet je wat de erc20 id is van dat ding?
https://ethplorer.io/addr(...)d7b8dcb76c986637ff55

Als je niets gehad hebt kun je ze een bericht sturen:

realhoolicoin twitterde op dinsdag 12-06-2018 om 01:31:06 Massive Update: The Pied Pier Holder Airdrop should be completed, if you are a $PPI holder and have not received your #hoolicoin send us a PM and we will get it worked out!!The signup airdrop code ran into some problems, but its good now. Drop has started. We are green too btw! https://t.co/z4e7njOZTo reageer retweet
  zondag 17 juni 2018 @ 01:49:16 #44
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179841319
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 01:47 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat is uiteraard een overdreven statement om een punt te maken. Een smart contract stelt niets voor, dat kan iedereen die ook maar een beetje kan programmeren lezen. De code van een deployed smart contract is permanent, er is dus niets meer aan te veranderen, waarom zou je het dan pauzeren.
Als het niets voorstelt, waarom dienen er dan complexe audits over heen te gaan?
Oh, en voorbeeld bv bij een ICO, wel handig lijkt me als je hem op basis van x of y op pause kunt zetten. Maar kijk je eens niet zo blind op 1 functie. Ik vind je stelling dat een smartcontract niets voorstelt, gewoon fout.
Als dat namelijk zo was, bestonden er geen audits op.

Weltruste allen. :*
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179841436
quote:
10s.gif Op zondag 17 juni 2018 01:49 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Als het niets voorstelt, waarom dienen er dan complexe audits over heen te gaan?
Oh, en voorbeeld bv bij een ICO, wel handig lijkt me als je hem op basis van x of y op pause kunt zetten. Maar kijk je eens niet zo blind op 1 functie. Ik vind je stelling dat een smartcontract niets voorstelt, gewoon fout.
Als dat namelijk zo was, bestonden er geen audits op.

Weltruste allen. :*
Uh, jij begon over die wijsheid van de pauzeknop toch?

Maargoed, om een idee te schetsen hoe simpel die smart contracts in elkaar zitten:

https://medium.com/@davek(...)veloper-f159bafd8018

How Hard is it to become a Smart Contract Developer?
TL;DR — It is not that hard to become a half decent smart contract developer.

Er zijn inderdaad bedrijven die aan de lopende band 20.000 euro rekenen om een smart contract voor een ICO te maken, en dat verdienen ze in een paar minuten. Ik heb letterlijk binnen 10 minuten GOKUCOIN in elkaar geflanst.
  zondag 17 juni 2018 @ 09:17:54 #46
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179842528
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 01:57 schreef illusions het volgende:

[..]

Uh, jij begon over die wijsheid van de pauzeknop toch?

Maargoed, om een idee te schetsen hoe simpel die smart contracts in elkaar zitten:

https://medium.com/@davek(...)veloper-f159bafd8018

How Hard is it to become a Smart Contract Developer?
TL;DR — It is not that hard to become a half decent smart contract developer.

Er zijn inderdaad bedrijven die aan de lopende band 20.000 euro rekenen om een smart contract voor een ICO te maken, en dat verdienen ze in een paar minuten. Ik heb letterlijk binnen 10 minuten GOKUCOIN in elkaar geflanst.
Oh klopt ook wel hoor.
Neemt echter niet weg voor me, dat ik liever invest in degelijke code, wat een eventuele audit gehad heeft, dan iemand die nieuw begint, en snel snel een coin opzet.
Vandaar ik code belangrijk vind, that's all. Of het nou weinig of veel is. Verandert niets aan de zaak.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zondag 17 juni 2018 @ 09:33:02 #47
61320 TwztId
ja toch..
pi_179842717
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 01:57 schreef illusions het volgende:

[..]

Uh, jij begon over die wijsheid van de pauzeknop toch?

Maargoed, om een idee te schetsen hoe simpel die smart contracts in elkaar zitten:

https://medium.com/@davek(...)veloper-f159bafd8018

How Hard is it to become a Smart Contract Developer?
TL;DR — It is not that hard to become a half decent smart contract developer.

Er zijn inderdaad bedrijven die aan de lopende band 20.000 euro rekenen om een smart contract voor een ICO te maken, en dat verdienen ze in een paar minuten. Ik heb letterlijk binnen 10 minuten GOKUCOIN in elkaar geflanst.
Wanneer Gokucoin mainnet release zonder pauze functie ????!11
  zondag 17 juni 2018 @ 09:36:46 #48
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179842766
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2018 09:33 schreef TwztId het volgende:

[..]

Wanneer Gokucoin mainnet release zonder pauze functie ????!11
Pauze is reeds uitgelegd wanneer het handig kan zijn.
Sterker nog het bestaat in diverse :) Maar je mist het grote plaatje. Jij haalt SEAL hierbij. :')
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179842965
oke, we zijn nog steeds niet moon. Dan maar even retourtje duitsland voor wat handel.. tot vanavond :D
  zondag 17 juni 2018 @ 09:54:59 #50
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179842993
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 09:52 schreef noobcrypto het volgende:
oke, we zijn nog steeds niet moon. Dan maar even retourtje duitsland voor wat handel.. tot vanavond :D
Handel? :o
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')